|  2011-11-06, 19:37 | #331 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: bezrobociu się nie damy i plotkowanie zaczynamy!

Ja wczoraj byłam w pracy i na zajęciach w studium, dziś też miałam zajęcia w studium. Weekend zaczął się dla mnie dziś po 17 ehhh.. :/

__________________  wisienka na torcie  | 
|     |   | 
|  2011-11-07, 08:13 | #332 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny nie marudzić, nadchodzi kolejny, długi weekend chociaż dziś dopiero poniedziałek   Ja się tam cieszę bo zamówiłam razem z TŻ megaśne akwarium na allegro i będziemy hodować rybki ;-), a że to było marzenie TŻ z dzieciństwa to jest podwójnie miło. Teraz tylko czekać kiedy dotrze do nas. | 
|     |   | 
|  2011-11-10, 16:34 | #333 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Udzielam się trochę w wątku dla bezrobotnych, teraz przyłaczam sie do was, bo ile mozna o tym szukaniu pracy rozmawiać. guantanamera, a jakie rybki planujecie zakupić? ja miałam rybki jako dziecko, natomiast problem taki, że zimą u mnie w domu za zimno dla nich było. | 
|     |   | 
|  2011-11-13, 18:32 | #334 | 
| Zakorzenienie | 

a od czego są grzałki z termostatem? mamy akwarium o biotypie Ameryka południowa. W sumie 120 litrów, bo plany się troche pozmieniały    | 
|     |   | 
|  2011-11-13, 19:04 | #335 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-11-19, 09:54 | #336 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Co za tydzień! Siedziałam w robocie po 12 i więcej godzin! Masakra, na szczescie juz weekend a od przyszłego tygodnia znów zrobi sie normalnie   No i podpisałam przedłużenie umowy na 2 lata, na razie bez podwyzki, ale mamy o tym rozmawiać z dyr. za parę miesięcy  Sam zaproponował   Poza tym pożyczyłam mamie auto i mi porysowała cały bok   a co tam u was dziewczyny? 
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jak kieszonkowiec,  dziwka albo sprzedawca losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia.  Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć" | 
|     |   | 
|  2011-11-19, 11:14 | #337 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 U mnie w sumie nic nowego. Jestem jeszcze na stażu ale tylko do 24 listopada, później dostanę umowę zastępstwo na 2 tygodnie - do 7 grudnia (wtedy kończy się zwolnienie jednej terapeutki). Jeśli medycyna pracy ją przepuści to ona wraca do pracy a ja zostaję z niczym - a jeśli nie puści to dostanę umowę na zastępstwo. | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-19, 13:37 | #338 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cześć dziewczynnyyy, na samym początku tutaj sie wypowiedziałam jakoś zniknęłam, aleee powracam do WAS    Aktualnie na stałe pracuję, mam 1 dorywczą pracę, ale wkurzają mnie w niej niemiłosiernie i szukam czegoś nowego, oby się udało. No i koszmarny week się zapowiada bo właśnie pracuje i to dziś i jutro po 12 h. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ale najważniejsze iż nie jestem już BEZROBOTNA  tak jak się żaliłam bodajże na 1 stronie hhihihi   | 
|     |   | 
|  2011-11-19, 15:46 | #339 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-11-19, 21:00 | #340 | 
				 | 

Pytałam na wątku o prostownicach ale nikt tam chyba nie zaglada :/ Zmieniłam ostatnio fryzurkę i teraz mam prostą grzywkę... prostą... no właśnie, okazało się że grzywka kręci sie w jakieś okropne ślimaczki!  Muszę na już kupić prostownicę żeby wygladać jak człowiek. Czy któraś z was mogłaby coś doradzić? wiem tylko ze powinnam wybrac ceramiczne płytki i wąską powierzchnie prasowania. poza tym nie znam sie natym sprzecie w ogóle. Proszę o podpowiedzi   Antunka, gwiazdeczka pokazujcie ze wam zalezy i starajcie sie wykonywać swoja prace jak najlepiej. A wtedy beda starali się zostawić takiego pracownika w firmie, nawet jesli nie na obecnym stanowisku to może coś innego ci wynajdą  U siebie mam babeczkę która w ciągu roku obskoczyła 4 stanowiska w najróżniejszych działach. Dyrekcja docenia zaangażowanie tej dziewczyny i zawsze wynajdowała jej coś na zastępstwo byle tylko ją zatrzymać u siebie. Teraz  w koncu dostałą stanowisko na którym już jest na zwykłą  umowę, a nie na zastępstwie.   
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jak kieszonkowiec,  dziwka albo sprzedawca losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia.  Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć" | 
|     |   | 
|  2011-11-20, 13:40 | #341 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: pomorskie województwo, 
				 | 

u mnie mozna by powiedziec bardzo dobrze: chodze na fittness, jezdze czesto na spotkania ze znajomymi, wczoraj bylam w kinie na Zmierzchu.    
				__________________ 2017  : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku   | 
|     |   | 
|  2011-11-24, 13:46 | #342 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cześć wszystkim   Powróciłam do Was, znów jestem bezrobotna, bo ze studiów zrezygnowałam  joanna_87 Skąd Ty bierzesz na to wszystko energię ??  ja siedzę w domu drugi tydzień i mnie zawias łapie na pół dnia, w ogóle nic mi się nie chce, aż muszę się zmuszać żeby cokolwiek zrobić   | 
|     |   | 
|  2011-11-24, 17:00 | #343 | 
| Zakorzenienie | 

No, to dzisiaj ostatni dzień stażu.  Byłam w PUP, podpisałam IPD, dostałam skierowanie do pracy. Szkoda, że póki co mogę liczyć na zatrudnienie do 8 grudnia... | 
|     |   | 
|  2011-11-26, 17:14 | #344 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-11-26, 18:06 | #345 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 zadzwonili do mojej pracy i dali mi dwa papiery: zgłoszenie oferty pracy i skierowanie. Wydrukowała mi to pośredniczka moja. A Ty już coś wiesz, że zostaniesz? | |
|     |   | 
|  2011-11-28, 09:30 | #346 | 
				 | 

Generalnie nie poruszam tego tematu. Pracuję w małej firmie gdzie w biurze jest aż 6 osób   Reszta to kierowcy. Nie mam takiej możliwości, że jak się sprawdzę to zostane np. w innym dziale bo tu nie ma działów! Trafiłam na tyle dogodny moment, że jedna osoba jest na macierzyńskim i co najmniej do kwietnia jej nie będzie. W związku z tym jest dla mnie miejsce. Jak ona wróci to nawet fizycznie się tu nie zmieszczę bo nie ma biurka dodatkowego a i obowiązków nie będzie na tyle, żebym była zatrudniona na cały etat. Ale liczę, że do tego kwietnia zostanę bo mam swoje obowiązki i odciążam dziewczyny. W przyszłym tygodniu spytam się czy mam szykować pożegnalne ciasto czy nie   | 
|     |   | 
|  2011-11-28, 22:05 | #347 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  do kwietnia fajnie by Ci się przydalo   | |
|     |   | 
|  2011-11-29, 17:14 | #348 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  Firma duża ale oddział mały. W tym tygodniu z koleżanką idziemy się zapytać kierownika co z naszymi umowami bo koniec roku blisko i nic nie wiadomo.... :/ 
				__________________  wisienka na torcie  Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-12-01 o 10:32 | |
|     |   | 
|  2011-11-30, 14:01 | #349 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: z domku 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-12-13, 20:40 | #350 | 
				 | 

Hej dziewczyny. Co u Was? U mnie bardzo dobrze. Dostałam umowę po stażu  Na razie na 3 miesiące ale zawsze coś  Niby nie wiele się zmieniło ale mam troche więcej obowiązków i się stresuję. Mam nadzieję, że to minie bo spać nie mogę   Ariena waidomo coś o przedłużeniu Twojej umowy? Może rozkręcimy trochę wątek? "Bezrobotnego" nie da się już czytać przez niektóre osoby... | 
|     |   | 
|  2011-12-13, 22:09 | #351 | |
				 | 

Cytat: 
  mam nadzieje ze kolejna umowa będzie na dłużej  Rzeczywiście "Bezrobotny" to jakaś masakra ostatnimi czasy U mnie nic nowego. Praca, dom, praca dom... W domu bałagan upchnięty do szaf  zupełnie nie chce mi się sprzątać, wolę wypoczywać  W pracy róznie, raz lepiej, raz gorzej. Jedno jest pewne, ta praca nauczy mnie że nie ma rzeczy niemożliwych... Ogólnie swoje zajęcie lubię, szkoda tylko, że słońca prawie nie widuję   Za to w związku nie najlepiej się dzieje, no ale na sylwestra planujemy wypad w góry. Będziemy mieć dla siebie sporo czasu, może się dogadamy  Ariena chwale sie swoim storczykiem  pęd już jest bardzo duży, za niedługo pewnie będą pojawiać się kwiaty  Wiem, ze zdjęcie kiepskie, ale mam pod ręką tylko kamerkę w laptopie   
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jak kieszonkowiec,  dziwka albo sprzedawca losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia.  Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć" | |
|     |   | 
|  2011-12-13, 22:12 | #352 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     Ja niestety na bezrobociu... Jutro idę do moich podopiecznych na Wigilię, więc się bardzo ciesze   Potem w czwartek i piątek z małą grupką idziemy razem śpiewać kolędy na Wigilii dla bezdomnych i samotnych oraz emerytów i rencistów  Jutro też spotykam się z przyjaciółką i idziemy pobuszować po sklepach. Może uda mi się znaleźć jakieś prezenty, bo kurczę nie mam bladego pojęcia co kupić chociażby mojemu TŻtowi  a Wy jakie macie plany?   | |
|     |   | 
|  2011-12-14, 19:05 | #353 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, no ja mam umowę do 2014 więc w dobie kryzysu..zle nie jest   . TZ tez dostał fajną pracę,  stosunkowo blisko domu, bo tylko 28 km, co jest bez porównania z trasami jakie robil po calej Europie. No i codziennie w domku jest  Dobrze, że kupiliśmy auto, bo jest niezbędne do dojazdów. Ja śmigam autobusem miejskim. Czekam na weekend, mam nadzieję, że trochę odpoczne. | 
|     |   | 
|  2011-12-14, 21:21 | #354 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-12-15, 08:58 | #355 | 
| Zakorzenienie | 

Ja też się cieszę, bo ile można mieć pod górkę. Z doświadczenia wiem, że można mieć długi i ciężko no ale póki co nie będę narzekać.

| 
|     |   | 
|  2011-12-15, 15:27 | #356 | 
				 | 

Dziękuję dziewczyny. Bardzo się cieszę z tej umowy. Od razu chce się żyć choć jak wspominałam praca lekko stresująca.  A żeby odejść od tematu pracy to zamówiłam sobie po dłuugich namysłach próbki kosmetyków mineralnych. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą i się nimi wymaziam. Oczywiście oprócz próbek podkładu, pudru, korektoru i różu wzięłam 2 pędzle coby było bardziej profesjonalnie   | 
|     |   | 
|  2011-12-15, 21:47 | #357 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ja to ostatnio łaziłam po sklepach w CH ale albo jestem wybredna, albo rzeczywiście nie mam nic ciekawego. Co porabiacie w Sylwestra? Ja się trochę złoszczę, bo chyba wyjdzie na to, że będziemy siedzieć w domu z moim TŻtem. Pewnie u mnie, z moimi rodzicami i wujostwem. Jakieś tam plany miałam, ale mój TŻ coś się nie kwapi i sie wkurzam. Nie będę już planować i się wiecznie pytać co robimy bo już mam dość słuchania: "nie wiem kochanie" bla bla bla   Jakoś dużo wspólnych znajomych nie mamy więc też ciężko. U jednych urodziło się maleństwo, u drugich też jest maleństwo i lipa. Wiem, że generalnie to dzień jak co dzień, ale mam ochotę się zabawić. | |
|     |   | 
|  2011-12-16, 09:22 | #358 | 
				 | 

Hej   Ja jeszcze nie mam planów na sylwestra ale szczerze mówiąc jest mi obojętne co będę robiła. Dla mnie to właśnie taki zwyczajny dzień, więc nawet jak spędzę go w domu to nic się nie stanie. Ale może domówka u znajomych wypali  Święta też mnie nie cieszą. Pogoda wyjątkowo nie zimowa, święta wypadają w weekend więc już w ogóle lipa. Nawet mi się nie chce przygotowywać na to "wydarzenie". Ubiorę choinkę, upiekę ciasto i tyle   | 
|     |   | 
|  2011-12-16, 10:55 | #359 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Święta teraz straciły urok, dawniej człowieka cieszyły, teraz placek mamy nie tylko od święta, ludzie rzadziej do siebie chodzą. Nie lubię świąt ostatnio.  Najlepiej jakby by były w maju jak już ciepło jest. Byłam bym wtedy zadowolona.    | 
|     |   | 
|  2011-12-16, 13:10 | #360 | 
| Zakorzenienie | 

Święta w maju? Nie grzesz dziewczyno!

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.