![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Witam się
![]() Ciekawe te wasze związki i rozwiązki z facetami. Żeby określić swój stosunek do tego, to ze mnie świeża mężatka ![]() Powinnam ogarniać swoją "toaletkę", świeżo kupioną, a siedzę tutaj. Cóż, na blogach też szukam inspiracji jak to wszystko urządzić i ogarnąć, żeby miejsca nie zabrakło ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
Uch, ja też w tym roku piszę pracę magisterską, dopiero co się na seminarium zapisałam. Temat mam pi razy drzwi wybrany, ale do przedyskutowania:
"SEO i SEM - optymalizacja i pozycjonowanie strony www" ![]() I przypominam o konkursie u siebie. Trwa do 1 listopada ![]()
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaż potem jak urządziłaś bardzo lubię takie posty czytać i oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#335 | |
po prostu Em :)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30181656]
A macie konta na www.lubimyczytac.pl ? ![]() [/QUOTE] Nie, bo zdecydowanie bardziej lubię biblionetkę. Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja czytałam i książka mi się nie podobała. Oceniłam na 3/6, ale już nie pamiętam dokładnie co o niej myślałam, choć tuż po była burzliwa dyskusja z TŻ, któremu z kolei podobała się bardzo. ![]() Ja w ogóle uwielbiam czytać. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
#337 |
Zakorzenienie
|
haaa...zaczynam zmieniac swoje zycie od dzis...wlasnie zbieram dupke i ide na basen ! kooooniec tego lenistwa :P
trzymajcie kciuki zebym na dno nie poszla bo sie kopytek najadlam u mamy heheh pozniej was podczytam ![]()
#338 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ale się Was naszukałam
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#340 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam jedną książkę Pratchetta i jakoś średnio mi leżała (nie pamiętam tytułu zabijcie)- co byście najbardziej polecały?
![]() |
#341 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Tak nic tylko walić głową w ścianę i prosząc o lepsze światło do zdjęć xD
A u mnie konkurs. Na czym polega? popstrykać artystyczne zdjęcia lakieru albow buteleczce albo na paznokciach i mi przesłać, a do wygrania 8 lakierów z nowej serii Sensique. Pisze się któraś? Link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() (Szkoda że ja nie lakierowa)
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też poznałam swojego TŻta jak akurat nie miałam na miłość ani czasu, ani ochoty.. zaczynający się drugi rok studiów i półtora roku przerwy od ostatniego nieudanego związku... sprawa z zajętym była w maturalnej klasie, jak pomyślę, że przez jego intrygi, gdybym sie nie ogarnęła na czas to pewnie bym nie zdała matury... nie dostała na studia... itp... dobrze w sumie że skończyło się w marcu -miałam trochę czasu żeby ochłonąć i zdać śpiewająco i maturę, i wstępne ![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30178045] Wkurzyłam się, bo jechałam dziś na zajęcia tylko po to, żeby dowiedzieć się, że ich nie ma, a wykład dziś wyjątkowo odbędzie się później i będzie obowiązkowy -.- Mi to "później" niestety nie pasuje, bo mam lekarza, szkoda...[/QUOTE] huh, jak dobrze, że jest internet dzisiaj ogólnodostępny, no nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny.
![]() Tak wpadam do was od czasu do czasu coś napiszę, bo nie mam czasu codziennie, ale śledzę każdy post. ![]() Co do związków, to ja aktualnie jestem z moim TŻ 2 lata, baaaaaardzo burzliwy zwiazek, milion rozstań na godzinę albo na kilka dni. ![]() ![]() ![]() ![]() A co do byłych i byłych-niedoszłych to pomimo tego, że zdecydowanie zaniżam wam tu średnią wieku, też będę miała co opowiadać wnukom. :P Chociaż nie wiem czy jest się czym chwalić. ![]() Zdałam dzisiaj egzamin praktyczny na prawo jazdy! Za drugim razem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i kibicuję! Ja też na jakiś basenik się muszę zapisać iii na zumbę idę w poniedziałek ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
przezylam hehehe
![]()
#348 |
Zakorzenienie
|
#350 |
Zakorzenienie
|
No i skonczyło się u mnie rumakowanie z idealnym profilem :P wyszukiwania:
"krzywy nos grzywka na bok" i "brzydkie nosy" - zastanawia mnie skąd liczba mnoga XD o i tajemnicze "lyric tumblr gif" - wtf?
#351 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Nasze pociechy w podobnym wieku... teraz czekam na "piątki"... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Chyba standardowo... Popłakuje sobie wieczorami... iiii nocami... iii w ciągu dnia...
![]() Myslę, że to po części też wpływ pogody, jesieni i liczę, że szybko przejdzie... ![]() Też chciałam taką sukienkę! Gdy jeszcze chciałam wesela... Już ten temat niemal zakończony ale uzewnętrznie się też ![]() My z TŻ poznaliśmy się na ... emm... no trudno ![]() ![]() Nie oceniajcie mnie od razu źle - założyłam tam konto jako 16latka... a jako 19latka wchodziłam wieczorami popisać sobie z tym czy owym... Może trudno w to uwierzyć ale jeden egzemplarz na mniej więcej 30 miał do powiedzenia coś więcej niż "seksi foczka" ![]() Tak czy owak pewnego marcowego wieczoru napisał do mnie TŻ komentując mój opis... tak wyszło, że wynikła z tego drobna sprzeczka... która się przeniosła na wiadomości prywatne, następnie (już nie sprzeczka) na gg i tel. Z początku sobie myślałam, że popisać mogę, bo siedzi w tej Anglii to przynajmniej spotykać się nie będzie chciał ![]() ![]() ![]() Pod koniec sierpnia przyjechałam z nim tu. Była to najlepsza rzecz jaką uczyniłam w życiu... Mieszkamy razem, mamy synka (wbrew pozorom nie z wpadki) i baaaardzo się kochamy ![]() Co do wesela: chciałam. W międzyczasie jednak tyle się nasłuchałam awantur pt. "rodziny nie zaprosisz, a wielce znajomych", że łaski bez... Do mojej mamy (i wielu innych osób) nie dociera, że głęboko gdzieś mam wątpliwe więzy krwi z cioteczkami, które przyjdą tylko po to, żeby przez następne lata niesmaczność rosołu komentować i że w to miejsce wolałabym zaprosić ludzi na których mi zależy, a którzy są "tylko" przyjaciółmi... W związku z tym zdecydowaliśmy z TŻ, że ślubu nie będzie w Polsce... ani w UK... Mamy zamiar wyjechać gdzieś w podróż i pobrać się w ambasadzie... najlepiej ze zgarniętymi z ulicy świadkami... ![]() Tylko póki co czekam na diament... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Moderator
|
Dziewczyny ja chciałam Was zaprosić na charytatywne rozdanie. Zorganizowałyśmy je wspólnymi siłami z kilkoma dziewczynami (blogerkami) z MM.
Do zdobycia fajne nagrody (m.in. pędzle maestro, paletka sleek, pędzle pixie, kosmetyki pielęgnacyjne bielenda, Organique, synesis czy kolorówkę paese, revlon, elf) i aż 10 zestawów do zdobycia. Zapraszam serdecznie: http://tylkokasiaa.blogspot.com/2011...lki-cenne.html Ps. co do sukni to dziękuję za miłe słowa. W sumie można powiedzieć że to mój projekt ![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2011-10-28 o 00:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
BAN stały
|
Hej ho w nowym wątku
![]() Dziewczyny mam sprawę... orientujecie się gdzie produkty marki Hempz mają datę produkcji? Dostałam od nich szampon, nie było ani daty produkcji ani terminu ważności, tylko tyle ile jest ważny po otwarciu i nr serii, natomiast bronzer ma na zgrzewie serie i rok 2004 i zastanawiam się czy to data produkcji czy ważności... co by było chamskie, że coś takiego mi wysłali, ale nie sądzę, choć różnie to bywa... Jest to bronzer do twarzy. Był w pudełku, ale posiałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
Ok, nowe notki u mnie na obu blogach dodane, a ja mogę spokojnie usiąść i poczytać
![]() Czy Wy też jesteście teraz wiecznie zmęczone? Bo nie wiem, czy to ze mną coś nie tak, czy to może kwestia pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Em, a mój blog też zasługuje na zaszczytne miejsce w spisie blogów na pierwszej stronie tego? wątku?
![]() A tak w ogóle dziewczyny zauważyłam, że na liście czytelniczej, na blogspocie można dodać maksimum 300 blogów... To nie fair! Muszę teraz czystki zrobić... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30194672]Ok, nowe notki u mnie na obu blogach dodane, a ja mogę spokojnie usiąść i poczytać
![]() Czy Wy też jesteście teraz wiecznie zmęczone? Bo nie wiem, czy to ze mną coś nie tak, czy to może kwestia pogody ![]() Ja jestem zmęczona przede wszystkim odkąd zaczęła się jesień i przerasta mnie wyjście z domu (ubrać się, jeszcze jedną warstwę, jeszcze jedną, czekać w zimnie na spóźniony autobus, nie mieć tuż obok gorącej herbaty i/lub grzejnika...) lub po prostu dołuje mnie widok za oknem, nic tylko położyć się spać. ![]() A ostatnio jestem w ogóle trochę styrana, bo wzięłam na siebie strasznie dużo i głównie pracuję, całe szczęście, że lubię moją pracę. ![]()
#359 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() A tak w ogóle to co sądzicie o próbkach Bio Clin? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.