Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 05:10   #331
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Dzisiaj ostatni egzamin na ten tydzień, a ja... śpię na siedząco. Jestem taka niewyspana że szok, oczy mi się co chwilę zamykają mimo że 2 kawy już pochłonęłam Nie wiem jak ja dam radę, żeby nie zasnąć na tym ustnym

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-05-10 o 05:11
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 06:10   #332
Ninedin
Zakorzenienie

Cześć

Produkujecie z taką prędkością, że padam

Infa bardzo ładny kolor i włosy
Kitka super wyglądasz w tej baskince
Czeko już się wyjaśniło z tymi pieniędzmi i gazem? Jak sobie przypomnę z jakimi "czopkami" mieszkałam
ex powodzenia Trzymam kciuki Co jeszcze zdajesz?
Kylie wyobraziłam sobie Twoją d**** w lodówce Czasami umieram, jak coś napiszesz

Pisałyście o dezodorantach: widzę, że większość chwali Rekosnę- też jej używam (w sztyfcie), ale jak zaczynają się duże upały to kupuję Etiaxil i nakładam wg. przepisu najpierw przez 3 wieczory pod rząd, a później dwa razy w tygodniu i nic a nic się nie spocę żeby nie wiem, jak gorąco było

Truskawkowa przeczytałam ten wątek o Encato- może się skuszę we wrześniu, jak jeszcze trochę podrosną

Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam .... zalatana jestem w tym tygodniu
Stary 2013-05-10, 06:27   #333
exclusivee
Zakorzenienie

Ale mam miękkie włosy Czuję że w końcu zaczynają żyć Lecę na maturę ustną z pl, paa

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 06:53   #334
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cześć dziewczyny podczytywałam Was tylko i już zapomniałam co miałam komu odpisać

Kitka śliczna ta baskinka wstyd się przyznać,ale nigdy nawet takiej nie przymierzyłam, muszę nadrobić

Ex ok to zamówimy ten Lioele, tylko zastanawiam się czy na lato nie będzie za jasny ten odcień?
Co do suchych szamponów ja polecam Batiste (mam wersję tropical), ma dobre opinie ja używam rzadko,ale jak już użyję to włosy nie wyglądają na przetłuszczone

A przetestowałam tą maskę z Waxa i mi pasuje włosy wygładzone,ale takie mięsiste, no boska jest
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 07:01   #335
Ninedin
Zakorzenienie

A już wiem, co miałam napisać

Przypomniało mi się, jak moja nauczycielka z podstawówki szukała sposobu na wypadanie włosów Stosowała dosłownie wszystko, co jej ludzie mówili- nawet wtedy, gdy było to wyjątkowo głupie i powiedziane dla żartu Razu pewnego ktoś "życzliwy" poradził jej sposób z mąką kartoflaną Nasypała sobie tej mąki na łeb i potem poszła to umyć Mąka w połączeniu z wodą dała jej takie "kluski", których nie mogła zmyć i w efekcie wyrwała więcej włosów
Raz zastosowałam suchy szampon, bo akurat wody nie było i nigdy więcej Czułam, że mam brudne włosy, jeszcze bardziej niż przed zastosowaniem
Stary 2013-05-10, 07:07   #336
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dziewczyny co myślicie? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+%C4%86WIEKAMI

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
A już wiem, co miałam napisać

Przypomniało mi się, jak moja nauczycielka z podstawówki szukała sposobu na wypadanie włosów Stosowała dosłownie wszystko, co jej ludzie mówili- nawet wtedy, gdy było to wyjątkowo głupie i powiedziane dla żartu Razu pewnego ktoś "życzliwy" poradził jej sposób z mąką kartoflaną Nasypała sobie tej mąki na łeb i potem poszła to umyć Mąka w połączeniu z wodą dała jej takie "kluski", których nie mogła zmyć i w efekcie wyrwała więcej włosów
Raz zastosowałam suchy szampon, bo akurat wody nie było i nigdy więcej Czułam, że mam brudne włosy, jeszcze bardziej niż przed zastosowaniem
Masakra
całkiem niedawno był wątek,że dziewczyna nałożyła żelatynę, olejki i inne cuda na włosy, a później nie mogła tego zmyć
Stary 2013-05-10, 07:40   #337
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Masakra
całkiem niedawno był wątek,że dziewczyna nałożyła żelatynę, olejki i inne cuda na włosy, a później nie mogła tego zmyć
no to jest dowód na to żeby używać zdrowego rozsądku Czasami w necie są takie rady, że np. wspominane tutaj wcieranie moczu
Stary 2013-05-10, 07:49   #338
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
no to jest dowód na to żeby używać zdrowego rozsądku Czasami w necie są takie rady, że np. wspominane tutaj wcieranie moczu
można mieć ładne włosy i nie kombinować przykładem jest nawet nasza Kitka. W życiu nie wcierałabym moczu a fuuuuj
Stary 2013-05-10, 07:49   #339
infatuated
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny
od razu lepiej się czuję w takim jaśniejszym i chłodniejszym
będę się bała tylko teraz umyć głowę, po tym co Kylie napisała

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam powiedzieć, że we wtorek poszłam z Mamą na zakupy i kupiłam swoją pierwszą baskinkę, tak podążam za trendami ale jest idealna przyda się jak bęben będzie większy
wow, ale super !! śliczna baskinka i Ty w niej

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ratunku!!! Pomocy!!!
W ramach akcji "Stop cellulitowi na lato" posmarowalam dup* i nogi balsamem termoaktywnym rozgrzewajacym i zaraz w akcie desperacji jak wkladalam kiedys glowe z farba do lodowki tak teraz wepcham d**e do zamrażalnika...
masakra jest z tym balsamem, też przez to przechodziłam
myślałam, że mi skórę wyżre
polecam ten żel nie rozgrzewa, nie chłodzi ufff
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
a mnie się jakos nie podoba oczywiście nie że brzydki i Ci nie pasuje bo pewnie jest Ci pięknie , tylko chyba mam poprostu obrzydzenie do tego koloru już bo zadługo nosiłam taki teraz mnie ciemniejsze pociagają
hehe Asiu, rozumiem też miałam taki okres
Cytat:
Dziewczyny co myślicie? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+%C4%86WIEKAMI [COLOR="Silver"]
łaadna
a widziałam podobną w I am tylko inaczej ćwieki na dole były rozłożone no i cena 99 zł albo 119

Bunny- ja używam garniera mineral i nie zostawia białych śladów
to ten-> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-w-kulce.html
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 07:50   #340
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Czeko poczytam o nich, dziękitalk, nawet taki do pupci niemowląt powinien być ok na przyszłość, albo teraz taki na odparzenia
Kitka spaghetti super sprawa a baskinka
W ogóle ostatnio znowu mam puch na głowie...zmieniam te odżywki, testuję, szampony tak samo i moje włosy ewidentnie się buntują lubią tylko garnier awokado karite i maske dolce anti age jeszcze teraz kupię ten szampon J&J i odżywkę nivea long repair albo intense repair plus maskę waxa z jedwabiem i jak to nie pomoże to chyba się mocno wkurzę
polecam JJ z calego serca
ja dzisiaj kupie jeszcze szampon Dove, maske Garnier Fructis, cos na konce sobie chyba daruje, bo wygrzebalam serum z otchlani szafki
no i oczywiscie ekspresowa maseczke Dove Kroliczkowa

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Ja i moi rodzice od dawna używamy Edena białego z biedronki i nikogo z nas nie podrażnia. I wydajny też jest

Skąd ja to znam, to czerwone opakowanie będzie mnie prześladować, myślałam, że się zapalę jak się tym posmarowałam. Ja miałam jeszcze większy hardkor bo ja go użyłam zaraz po peelingu. Wyobraź sobie co mogłam czuć Wolę chłodzący ale tylko w upalne dni, bo mi zawsze zimno
skoro wszyscy polecaja biedronkowe plyny to w takim razie daruje sobie te inne cuda
Tak, czerwony Eveline, najf=gorzej bylo jak go wsmarowalam po na prwde goracej kapieli
nrmalnie zywym ogniem palilo i chcac ochodzi troszke tyleczek przyloylam go do drzwi od szafy i teraz tam takie slady zostaly

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

kurcze ...mam jeszcze inne dwa kolorki obczajone mianowicie loreal excellence 6.03 i avon 6.3 i nie wiem na który się zdecydować bo oba piękne i dobre opinie mają

aż sobie to wyobraziłam ...

ja mam to samo od dziecka dlatego zawsze muszę mieć rajtki albo legginsy zakładam pod kiecke moja sis kupiła sobie takie majtki z dłuższą nogawką wyszczuplające i zawsze zakłada bo ma ten sam problem
a swoją drogą to jest przesrane nie móc spódniczki załozyć na gołe nogi zazdroszcze tym co mogą

melduje że paletki się wypłukują ( ale równo ) i mnie to wkurza bo nie chciałam farbować włosów przez miesiąc conajmniej, a będę chyba zmuszona poprawić kolor
Mi ie chyba bardziej avon podoba

wyobraz sobie mine mojej mamy jak weszla do kuchni a ja z glowa i z farba na niej w lodowce siedze prawie

Ja mam ten sam problem, ze mi sie obciera ale ja nosze glownie krotkie spodenki wiec to az tak sie nie obciera
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 07:54   #341
infatuated
Zakorzenienie

http://szewc24.pl/strona/sandaly-zar...92/2012/07/01/

jak widać na słynne sandałki z zary szewc znalazł sposób
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:02   #342
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Czeko już się wyjaśniło z tymi pieniędzmi i gazem? Jak sobie przypomnę z jakimi "czopkami" mieszkałam
Kylie wyobraziłam sobie Twoją d**** w lodówce Czasami umieram, jak coś napiszesz
Ciesze sie,że moge poprawic komus humor
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Ale mam miękkie włosy Czuję że w końcu zaczynają żyć Lecę na maturę ustną z pl, paa
normalnie przez ciebie w tym tygodniu to sie zwyrodnienia kciukow dorobie
Powodzenia

Cytat:
Cześć dziewczyny podczytywałam Was tylko i już zapomniałam co miałam komu odpisać

Ex ok to zamówimy ten Lioele, tylko zastanawiam się czy na lato nie będzie za jasny ten odcień?
Co do suchych szamponów ja polecam Batiste (mam wersję tropical), ma dobre opinie ja używam rzadko,ale jak już użyję to włosy nie wyglądają na przetłuszczone

A przetestowałam tą maskę z Waxa i mi pasuje włosy wygładzone,ale takie mięsiste, no boska jest
Ten Lioele to BB?
mozna gdzies o tym poczytac?
jakie ma krycie?
mozesz mi cos na jego temat powiedziec
Mi zamaiast maski kupili szampon z tej serii

Cytat:
Mi sie podoba

Matko dzisiaj ide na 12 do 22
ale....dzisiaj matki boskiej pienieznej i jutro mam wolne wiec wybieram sie na zakupy ciuchowo-kosmetyczne

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Infa pamietaj,ze z Twoimi wlosami wcale tak byc nie musi
Dzieki za link z balsamem, bo wlasnie czegos takiego poszukuje.
Eveline chlodzacy juz mialam wiec chce czegos nowego spróbować
Stary 2013-05-10, 08:18   #343
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
łaadna
a widziałam podobną w I am tylko inaczej ćwieki na dole były rozłożone no i cena 99 zł albo 119
o właśnie cena trochę odstrasza... U mnie nie ma tego sklepu muszę jeszcze połazić, chociaż mi się w sklepach nic nie podoba
Cytat:

Ten Lioele to BB?
mozna gdzies o tym poczytac?
jakie ma krycie?
mozesz mi cos na jego temat powiedziec
Mi zamaiast maski kupili szampon z tej serii
tak BB jest świetny serio, leciutki jak krem, a krycie ma super i ładnie wygląda na twarzy, cena na ebay to tak koło 70 zł za 50 ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html
Stary 2013-05-10, 08:25   #344
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie cena trochę odstrasza... U mnie nie ma tego sklepu muszę jeszcze połazić, chociaż mi się w sklepach nic nie podoba

tak BB jest świetny serio, leciutki jak krem, a krycie ma super i ładnie wygląda na twarzy, cena na ebay to tak koło 70 zł za 50 ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html
Ej ja go chce
a jak z kolorystyka?
Stary 2013-05-10, 08:45   #345
kamciurka
Zakorzenienie

hej, dawno mnie nie było, ale czytam Was nałogowo
Niestety nie wstawię foty po farbowaniu Syossem Los Angeles w świetle dziennym, bo potraktowałam je A10, jestem zadowolona, teraz poużywam go kilka razy by zobaczyć jak się kolor zachowa, czy będzie się wyrównywał.
Ex kciuki na maturze, choć to już końcówa
Ninedin (chyba dobrze zapamiętałam, że to Ty czaisz się na Encanto?) jak coś to ja polecam w 100 % robiłam już dwukrotnie, moja dobra koleżanka z 4 razy i nic lepszego dla mnie nie ma, mam puszące się włosy, a Encanto to wybawienie, nie ma nic piękniejszego niż wysuszyć włosy suszarką i mieć piękne lejące proste włosy ja zamawiam odlewki z allegro, mam sprawdzonych sprzedawców od kolezanki, która udziela się na wątku o Encanto także jak chcesz podeślę na priv

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:37   #346
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

ja lubie BB od Eveline, taki niebieski, super jak dla mnie, delikatne krycie, zmatowienie i w koncu kolor ktory nie odcina mi sie od reszty i cena smieszna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2c56325dfffed23f45e9863395589a9cbefd7d10.jpg (23,6 KB, 8 załadowań)
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:32   #347
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej, dawno mnie nie było, ale czytam Was nałogowo
Niestety nie wstawię foty po farbowaniu Syossem Los Angeles w świetle dziennym, bo potraktowałam je A10, jestem zadowolona, teraz poużywam go kilka razy by zobaczyć jak się kolor zachowa, czy będzie się wyrównywał.
Ex kciuki na maturze, choć to już końcówa
Ninedin (chyba dobrze zapamiętałam, że to Ty czaisz się na Encanto?) jak coś to ja polecam w 100 % robiłam już dwukrotnie, moja dobra koleżanka z 4 razy i nic lepszego dla mnie nie ma, mam puszące się włosy, a Encanto to wybawienie, nie ma nic piękniejszego niż wysuszyć włosy suszarką i mieć piękne lejące proste włosy ja zamawiam odlewki z allegro, mam sprawdzonych sprzedawców od kolezanki, która udziela się na wątku o Encanto także jak chcesz podeślę na priv
A robisz na rozjaśnianych włosach? Ja mam na końcach rozjaśniacz jeszcze reszta to już farba
A masz jakieś foty przed i po?
I w ogóle sama sobie robisz czy idziesz do fryzjera?
Poproszę o kontakt do sprzedawcy
Stary 2013-05-10, 10:39   #348
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

zaraz lecę na zakupy i mam zamiar kupić farbe do włosów wacham sie pomiędzy garnier olia 6.3 a loreal excellence 6.03 oba są piękne i podobne do siebie ,więc chyba tu cena zadecyduje chociaż skłaniam się ku temu garnierowi bardziej

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 10:47   #349
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Odwiedziłam parę Douglasów i niestety w Pl nie ma tego odcienia 103 ivory, najjaśniejszy to 104 cream. Wzięłam próbkę i niestety jest odrobinę za ciemny ALE - zakochałam się w efekcie jaki daje ten podkład Tak jak pisałaś, niesamowite wygładzenie przy jednoczesnym mega naturalnym wyglądzie Napaliłam się niesamowicie i przez kilka dni kombinowałam, skąd wytrzasnąć próbkę tego 103. W Niemczech, gdzie ten odcień jest dostępny będę dopiero w lipcu, a nie chcę tyle czekać Więc pooglądałam swatche w internecie, porównałam ile się dało z moimi odcieniami z Anabelle Minerals i zamówiłam pełnowymiarowe opakowanie Clarinsa 103 z strawberrynet, ryzyk fizyk Mam nadzieję, że odcień na żywo będzie taki jak na zdjęciach, jasny bez zbytnich różowych tonów Jak nie podpasuje, to najwyżej opchnę na Allegro po niższej cenie Tak czy siak, bardzo Ci dziękuję za polecenie tego podkładu
cieszę się mój 105 nude pasuje idealnie opalać się teraz za bardzo nie mogę, więc będzie mi towarzyszył przez całe lato
on ma też właściwości nawilżające podobno na buzi wygląda jakby nic nie było
Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
http://szewc24.pl/strona/sandaly-zar...92/2012/07/01/

jak widać na słynne sandałki z zary szewc znalazł sposób
teraz są podróbki w CCC i na stylowebutki więc nawet nie trzeba do szewca latać

wstawiam fotki po mixie. Wyszło całkiem inaczej niż wtedy latem, chłodniej. Glona nie ma, tzn. w sztucznym świetle trochę ale u mnie to norma mam nadzieję, że jakoś specjalnie wypłukiwać się nie będzie, ale jakby co to powtórzę za jakieś 3 tygodnie mam kilka takich jaśniejszych pasemek ale jakoś to przeżyję do następnego farbowania
o wieeeele lepiej czuję się w takim ciemniejszym blondzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5100330.jpg (113,2 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5100333.jpg (94,9 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5100335.jpg (76,8 KB, 94 załadowań)
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 10:58   #350
shizaxa
Wtajemniczenie

ja tylko zjem śniadanie i tez zbieram się na zakupy kosmetyczne tz chciał że mną jechać to sie go pytam czy zniesie wybieranie szamponów w kilku drogeriach a on że on tylko chciał jedzonka dla naszego pieska więc zrezygnuje
Ja chce spróbować BB z Ingrid ale to nowość, na KWC nie ma opinie jeszcze
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-bb-cream.html
Kylie ten Eden z biedronki co dziewczyny piszą też fajny jest A ten J&J nie "oczyszcza" za bardzo włosów, tzn nie skrzypią? jak chciałabym stosować tylko jego?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Kitka ładny i chyba dużo chłodniejszy niż po majirelu

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2013-05-10 o 10:57
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:24   #351
ivredevie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wiem wiem, przeciez nie licze na to ze bede miala miedzy udami kilometr przerwy Mam waskie biodra i te uda zawsze sie stykaja itd ale kurcze nigdy mi sie nie zdarzylo do tego stopnia zeby miec podraznienia
Juz sie posmarowalam mascia, i mam nadzieje ze to podraznienie nie bedzie notorycznie sie pojawiac
Mam podobna budowę i wiem jakie to uciążliwe maść powinna pomóc
ivredevie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:46   #352
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się mój 105 nude pasuje idealnie opalać się teraz za bardzo nie mogę, więc będzie mi towarzyszył przez całe lato

wstawiam fotki po mixie. Wyszło całkiem inaczej niż wtedy latem, chłodniej. Glona nie ma, tzn. w sztucznym świetle trochę ale u mnie to norma mam nadzieję, że jakoś specjalnie wypłukiwać się nie będzie, ale jakby co to powtórzę za jakieś 3 tygodnie mam kilka takich jaśniejszych pasemek ale jakoś to przeżyję do następnego farbowania
kitka ładnie wyszlo i najwazniejsze ze ty sie dobrze czujesz w tym kolorze

jak chcecie sie posmiac to mam newsa
pewna popularna blogerka wlosowa ( domyslacie sie o kogo chodzi ) dowiedziawszy sie ze plyn micelarny z biedronki wycofuja kupila jego 16 butelek na zapas
i powiedzcie ze one maja rowno w glowie poukladane

uciekam na zakupy z sis i mama do wieczora
Stary 2013-05-10, 12:12   #353
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
polecam JJ z calego serca
ja dzisiaj kupie jeszcze szampon Dove, maske Garnier Fructis, cos na konce sobie chyba daruje, bo wygrzebalam serum z otchlani szafki
no i oczywiscie ekspresowa maseczke Dove Kroliczkowa

skoro wszyscy polecaja biedronkowe plyny to w takim razie daruje sobie te inne cuda
Tak, czerwony Eveline, najf=gorzej bylo jak go wsmarowalam po na prwde goracej kapieli
nrmalnie zywym ogniem palilo i chcac ochodzi troszke tyleczek przyloylam go do drzwi od szafy i teraz tam takie slady zostaly

Mi ie chyba bardziej avon podoba

wyobraz sobie mine mojej mamy jak weszla do kuchni a ja z glowa i z farba na niej w lodowce siedze prawie

Ja mam ten sam problem, ze mi sie obciera ale ja nosze glownie krotkie spodenki wiec to az tak sie nie obciera

Cytat:
Cześć

Pisałyście o dezodorantach: widzę, że większość chwali Rekosnę- też jej używam (w sztyfcie), ale jak zaczynają się duże upały to kupuję Etiaxil i nakładam wg. przepisu najpierw przez 3 wieczory pod rząd, a później dwa razy w tygodniu i nic a nic się nie spocę żeby nie wiem, jak gorąco było

Truskawkowa przeczytałam ten wątek o Encato- może się skuszę we wrześniu, jak jeszcze trochę podrosną

Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam .... zalatana jestem w tym tygodniu
Z kasa sie wyjasnilo - właścicielka stanela na wysokosci zadania i ona to ureguluje wrazie co. Tylko teraz kombinowanie zeby nam podlaczyli, ale weekend na pewno bez gazu :/

Cytat:
Napisane przez ivredevie Pokaż wiadomość
Mam podobna budowę i wiem jakie to uciążliwe maść powinna pomóc
Juz jest troche lepiej

Kitka sliczny kolor

Zły dzień mam dzisiaj Chcialam sie wcisnac w moje krotkie spodenki - na pewniaka wyciagnelam z szafy bo nogawki zawsze luzne mialam sporo, w pasie tez - efekt? w udzie mi sie odciskały a w pasie ledwo sie dopiełam

Rzucam Jillian, o! Co mi po miesniach jak jestem grubaaaa

Zerknelam na wyciag z karty... stwierdzilam ze juz najmniejszego znaczenia nie ma czy zamowie Londy czy kupie Palette, wiec zaraz na allegro siadam i szukam Lond

Edytowane przez czekoladowoo
Czas edycji: 2013-05-10 o 12:13
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:30   #354
201606240916
Konto usunięte

Hej

Cytat:
2 razy teraz mi się zdarzyło, powstrzymuję się ale ciężko jest, bo chce mi się wszystkiego co pomidorowe
A mi się chciało koli
I baskinka świetna. Bardzo ładnie w niej wyglądasz

Cytat:
to ucz sie dziecko ucz
wachałam Lenory dzisiaj na zakupach i sa bardzo perfumowane i boje sie czy to nie spowoduje swedziocha

jeju jak slicznie wygladasz
jak laleczka

ja mam Garniery Mineral w kulce i nie zostawia mi bialych sladow, za to Lady Speed Stick Bloosoms to tragedia

tez robilam podbicie do baskinek i wyglądałam jak baletnica z nadwaga w sukience o 5rozm za malej

nie jedz tego ,bo będziesz świecić w nocy
A jak z ochroną przed poceniem? Bo ja mam tego nowego garniera, invisible, ale przed potem to on wcale nie chroni.

Cytat:
Sprawa z nim juz powiedzmy zalatwiona, teraz musimy kombinowac zeby nam podlaczyli ten gaz, ale jutro na pewno nie da rady wiec do poniedzialku bez

Odpisałam

A ta rexona przy duzych upałach fakt, czasem mi sie to zdarzało. Ale ja sie dosc mocno pocilam zawsze, nie chodzilo o zapach a bardziej o to ze zima np mokre plamy Dlatego mam ziaje + jakis anty. ale w kulce rexona dobrze chroni Chociaz ta soraya lepiej, poki co nie znalazlam rownych dla niej
Ja też mam problem z poceniem, i dlatego również używam bloker z ziaji. Chyba kupię sobie tą soraye, bo garnier invisible nie daje rady. Zapach ładny, ale z potem sobie nie radzi
A jak używasz blokera? Wedle instrukcji?

Cytat:
Ratunku!!! Pomocy!!!
W ramach akcji "Stop cellulitowi na lato" posmarowalam dup* i nogi balsamem termoaktywnym rozgrzewajacym i zaraz w akcie desperacji jak wkladalam kiedys glowe z farba do lodowki tak teraz wepcham d**e do zamrażalnika...
O kurcze, aż tak rozgrzewa?
Ja kiedyś miałam taki chłodzący, fajny był na lato
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:48   #355
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
siedzę w pracy i system mi sie pierdzielinie mogę nic zrobić...a jak na złość dziś mam dużo

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Czeko o tym kremie myślałaś z nowej serii?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czynkowej.html
czy tym?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...kserutyna.html
O tym 1

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Hej

A mi się chciało koli
I baskinka świetna. Bardzo ładnie w niej wyglądasz

A jak z ochroną przed poceniem? Bo ja mam tego nowego garniera, invisible, ale przed potem to on wcale nie chroni.

Ja też mam problem z poceniem, i dlatego również używam bloker z ziaji. Chyba kupię sobie tą soraye, bo garnier invisible nie daje rady. Zapach ładny, ale z potem sobie nie radzi
A jak używasz blokera? Wedle instrukcji?

O kurcze, aż tak rozgrzewa?
Ja kiedyś miałam taki chłodzący, fajny był na lato
Ja go uzywam juz bardzo długo, z rok temu ponad zaczelam i jak zaczynałam to robiłam wedle instrukcji, a teraz to jak mi sie przypomni. Czasem 2-3 razy w tygodniu czasem raz na 2 tygodnie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:51   #356
indonezyjkaa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny jestem na etapie przechodzenia do blondu oobecnie mam kolor po farbie b. jasnej i aktywatorze 12% takiego koloru jak na zdjęciu prof.
chciałabym uzyskać taki chłodny platynowy odcień, czy jak użyję rozjaśniacza w proszku i pofarbuję raz jeszcze platyną będzie ok?
indonezyjkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:55   #357
201606240916
Konto usunięte

Cytat:

Masakra
Bardzo ładna torebka
Mam do ciebie pytanko. Otóż, kupiłam synkowi ten płyn do płukania jamy ustnej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-rodzaje.html. I pisze, żeby używać po myciu zębów, 2 razy dziennie. Ale gdzieś wyczytałam, że nie powinno się płukać ust zaraz po ich umyciu. A ja zawsze płuczę zaraz po myciu zębów
I czy używanie takich płynów przez dziecko, i to 2 razy dziennie nie zaszkodzi? Z góry dziękuję za pomoc

Kitka bardzo ładnie ci wyszła ta mieszanka

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

pewna popularna blogerka wlosowa ( domyslacie sie o kogo chodzi ) dowiedziawszy sie ze plyn micelarny z biedronki wycofuja kupila jego 16 butelek na zapas

OMG! No comment
Udanych zakupów

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
O tym 1

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Ja go uzywam juz bardzo długo, z rok temu ponad zaczelam i jak zaczynałam to robiłam wedle instrukcji, a teraz to jak mi sie przypomni. Czasem 2-3 razy w tygodniu czasem raz na 2 tygodnie
O, to bardzo długo. Ja dopiero zaczęłam, jakiś miesiąc. Mam nadzieję, że się sprawdzi u mnie.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:57   #358
shizaxa
Wtajemniczenie

Bunny a poważnie wycofują ten płyn micelarny?? ja go bardzo lubiłam do mojej wrazliwej cery...a kończy mi się...
Byłam na zakupach kosmetycznych, zaraz testuję J&J lawendowy (swoją drogą wszystkie drogerie i apteki w mieście schodziłam szukając go i jeszcze tego z fitomedu a znalazłam dopiero w lewiatanie...) i odzywkę nivee intense repair kupiłam też ten olejek do olejowania, zobaczymy co moje włosy na to ale nie dziś.

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:42   #359
Lavia15
Wtajemniczenie

Hejo
Nie było mnie ostatnio - musialam pisać mgr już dosłownie oczy mnie bolą od kompa... ale już oddałam pracę teraz czekam na sprawdzenie....mam nadzieję że dopuszczą mnie do obrony....

ide sie zrelaksować i poopalać na balkonie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

hahah domyślam się o kogo chodzi brawa dla tej Pani nie no jak sie nie ma na co kasy wydawać to tak jest

Cytat:

świetnie wyszło oby tylko sie kolor za szybko nie wypłukał... Tez mi sie zawsze wydawało że lepiej ci w takim ciemnym blondzie naturalnie bardzo

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:

Masakra
mi się podoba - bierz !
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-05-10 o 13:49
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 13:53   #360
Lavia15
Wtajemniczenie

A co do tej mąki o której pisała Ex też w życiu bym się nie zdecydowała na coś takiego...maka jest do czegoś innego a nie do włosów Ja mam w domu ten suchy szampon Shaumy biało-niebieski i jest rewelacyjny wg mnie. Oczywiście używam go tylko w wyjątkowych sytuacjach jak np. mam mega brudny łeb, siedze sobie w domu nigdzie nie wychodzę i nagle ktoś niezapowiedzianie do mnie wpada z wizytą - to szybko psikam wcieram rozczesuje i włoski nabierajaświeżości i nie widze żeby jakoś specjalnie szkodziło takie sporadyczne używanie go

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Tak Eveline
kupilam go jeszcze zima,bo rozgrzewajacy,mysle, fajnie cieplutko bedzie...taaa
jeszcze jak posmaruje i nogi to ok ale nie daj Boże brzuch posmarowac,bo sie zadrapie do krwi
też go miałam i nie miałam nerwów do tego żeby go stosować. Rozgrzewający to mnie palił tak że myślalam że sobie skóre wydrapę a po tym chłodzącym Eveline aż sie cała trzęsłam i miałam gęsią skórkę- ze skrajności w skrajność
i ponoć rzeczywiście one działają ale to chyba nie dla mnie :P mam je juz od roku i stoją w łazience nadal :P
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości