|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dzisiaj ostatni egzamin na ten tydzień, a ja... śpię na siedząco. Jestem taka niewyspana że szok, oczy mi się co chwilę zamykają mimo że 2 kawy już pochłonęłam
![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-05-10 o 05:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Produkujecie z taką prędkością, że padam ![]() ![]() Infa bardzo ładny kolor i włosy ![]() Kitka super wyglądasz w tej baskince ![]() Czeko już się wyjaśniło z tymi pieniędzmi i gazem? ![]() ![]() ![]() ex powodzenia ![]() ![]() ![]() Kylie ![]() ![]() ![]() Pisałyście o dezodorantach: widzę, że większość chwali Rekosnę- też jej używam (w sztyfcie), ale jak zaczynają się duże upały to kupuję Etiaxil i nakładam wg. przepisu najpierw przez 3 wieczory pod rząd, a później dwa razy w tygodniu i nic a nic się nie spocę żeby nie wiem, jak gorąco było ![]() Truskawkowa przeczytałam ten wątek o Encato- może się skuszę we wrześniu, jak jeszcze trochę podrosną ![]() Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam .... zalatana jestem w tym tygodniu ![]()
#334 |
Magda ;)
|
Cześć dziewczyny podczytywałam Was tylko i już zapomniałam co miałam komu odpisać
![]() Kitka śliczna ta baskinka ![]() ![]() Ex ok to zamówimy ten Lioele, tylko zastanawiam się czy na lato nie będzie za jasny ten odcień? ![]() Co do suchych szamponów ja polecam Batiste (mam wersję tropical), ma dobre opinie ![]() ![]() A przetestowałam tą maskę z Waxa i mi pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
A już wiem, co miałam napisać
![]() Przypomniało mi się, jak moja nauczycielka z podstawówki szukała sposobu na wypadanie włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz zastosowałam suchy szampon, bo akurat wody nie było ![]() ![]() ![]()
#336 | |
Magda ;)
|
Dziewczyny co myślicie? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+%C4%86WIEKAMI
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() całkiem niedawno był wątek,że dziewczyna nałożyła żelatynę, olejki i inne cuda na włosy, a później nie mogła tego zmyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#338 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() od razu lepiej się czuję w takim jaśniejszym i chłodniejszym ![]() będę się bała tylko teraz umyć głowę, po tym co Kylie napisała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() myślałam, że mi skórę wyżre ![]() polecam ten żel ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a widziałam podobną w I am ![]() ![]() Bunny- ja używam garniera mineral i nie zostawia białych śladów ![]() to ten-> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-w-kulce.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj kupie jeszcze szampon Dove, maske Garnier Fructis, cos na konce sobie chyba daruje, bo wygrzebalam serum z otchlani szafki ![]() no i oczywiscie ekspresowa maseczke Dove Kroliczkowa ![]() Cytat:
![]() Tak, czerwony Eveline, najf=gorzej bylo jak go wsmarowalam po na prwde goracej kapieli ![]() nrmalnie zywym ogniem palilo i chcac ochodzi troszke tyleczek przyloylam go do drzwi od szafy i teraz tam takie slady zostaly ![]() Cytat:
![]() wyobraz sobie mine mojej mamy jak weszla do kuchni a ja z glowa i z farba na niej w lodowce siedze prawie ![]() Ja mam ten sam problem, ze mi sie obciera ale ja nosze glownie krotkie spodenki wiec to az tak sie nie obciera ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
http://szewc24.pl/strona/sandaly-zar...92/2012/07/01/
jak widać na słynne sandałki z zary szewc znalazł sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() mozna gdzies o tym poczytac? jakie ma krycie? mozesz mi cos na jego temat powiedziec ![]() Mi zamaiast maski kupili szampon z tej serii ![]() Cytat:
![]() Matko dzisiaj ide na 12 do 22 ![]() ale....dzisiaj matki boskiej pienieznej i jutro mam wolne wiec wybieram sie na zakupy ciuchowo-kosmetyczne ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Infa pamietaj,ze z Twoimi wlosami wcale tak byc nie musi ![]() Dzieki za link z balsamem, bo wlasnie czegos takiego poszukuje. Eveline chlodzacy juz mialam wiec chce czegos nowego spróbować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak z kolorystyka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
hej, dawno mnie nie było, ale czytam Was nałogowo
![]() Niestety nie wstawię foty po farbowaniu Syossem Los Angeles w świetle dziennym, bo potraktowałam je A10, jestem zadowolona, teraz poużywam go kilka razy by zobaczyć jak się kolor zachowa, czy będzie się wyrównywał. Ex kciuki na maturze, choć to już końcówa ![]() Ninedin (chyba dobrze zapamiętałam, że to Ty czaisz się na Encanto?) jak coś to ja polecam w 100 % robiłam już dwukrotnie, moja dobra koleżanka z 4 razy i nic lepszego dla mnie nie ma, mam puszące się włosy, a Encanto to wybawienie, nie ma nic piękniejszego niż wysuszyć włosy suszarką i mieć piękne lejące proste włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
ja lubie BB od Eveline, taki niebieski, super jak dla mnie, delikatne krycie, zmatowienie i w koncu kolor ktory nie odcina mi sie od reszty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A masz jakieś foty przed i po? ![]() I w ogóle sama sobie robisz czy idziesz do fryzjera? ![]() Poproszę o kontakt do sprzedawcy ![]()
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() zaraz lecę na zakupy i mam zamiar kupić farbe do włosów ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() on ma też właściwości nawilżające podobno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wstawiam fotki po mixie. Wyszło całkiem inaczej niż wtedy latem, chłodniej. Glona nie ma, tzn. w sztucznym świetle trochę ale u mnie to norma ![]() ![]() ![]() ![]() o wieeeele lepiej czuję się w takim ciemniejszym blondzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko zjem śniadanie i tez zbieram się na zakupy kosmetyczne
![]() ![]() ![]() Ja chce spróbować BB z Ingrid ale to nowość, na KWC nie ma opinie jeszcze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-bb-cream.html Kylie ten Eden z biedronki co dziewczyny piszą też fajny jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Kitka ładny ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-05-10 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak chcecie sie posmiac to mam newsa ![]() pewna popularna blogerka wlosowa ( domyslacie sie o kogo chodzi ![]() ![]() ![]() i powiedzcie ze one maja rowno w glowie poukladane ![]() ![]() ![]() uciekam na zakupy z sis i mama ![]() ![]()
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Juz jest troche lepiej ![]() Kitka sliczny kolor ![]() Zły dzień mam dzisiaj ![]() ![]() Rzucam Jillian, o! Co mi po miesniach jak jestem grubaaaa ![]() Zerknelam na wyciag z karty... stwierdzilam ze juz najmniejszego znaczenia nie ma czy zamowie Londy czy kupie Palette, wiec zaraz na allegro siadam i szukam Lond ![]() Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-05-10 o 12:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() I baskinka świetna. Bardzo ładnie w niej wyglądasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak używasz blokera? Wedle instrukcji? Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam taki chłodzący, fajny był na lato ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jestem na etapie przechodzenia do blondu oobecnie mam kolor po farbie b. jasnej i aktywatorze 12% takiego koloru jak na zdjęciu prof.
![]() chciałabym uzyskać taki chłodny platynowy odcień, czy jak użyję rozjaśniacza w proszku i pofarbuję raz jeszcze platyną będzie ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam do ciebie pytanko. Otóż, kupiłam synkowi ten płyn do płukania jamy ustnej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-rodzaje.html. I pisze, żeby używać po myciu zębów, 2 razy dziennie. Ale gdzieś wyczytałam, że nie powinno się płukać ust zaraz po ich umyciu. A ja zawsze płuczę zaraz po myciu zębów ![]() I czy używanie takich płynów przez dziecko, i to 2 razy dziennie nie zaszkodzi? Z góry dziękuję za pomoc ![]() Kitka bardzo ładnie ci wyszła ta mieszanka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udanych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
Bunny a poważnie wycofują ten płyn micelarny?? ja go bardzo lubiłam do mojej wrazliwej cery...a kończy mi się...
Byłam na zakupach kosmetycznych, zaraz testuję J&J lawendowy (swoją drogą wszystkie drogerie i apteki w mieście schodziłam szukając go i jeszcze tego z fitomedu a znalazłam dopiero w lewiatanie...) i odzywkę nivee intense repair ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Nie było mnie ostatnio - musialam pisać mgr już dosłownie oczy mnie bolą od kompa... ale już oddałam pracę teraz czekam na sprawdzenie....mam nadzieję że dopuszczą mnie do obrony.... ide sie zrelaksować i poopalać na balkonie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
świetnie wyszło ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-10 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Wtajemniczenie
|
A co do tej mąki o której pisała Ex też w życiu bym się nie zdecydowała na coś takiego...maka jest do czegoś innego a nie do włosów
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() i ponoć rzeczywiście one działają ale to chyba nie dla mnie :P mam je juz od roku i stoją w łazience nadal :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.