![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Hosenko - pewnie az wysprzedadza? Ale kto ich tam wie
![]() ![]() No i podkusilo mnie i kupilam te kapsulki z serum z wit. C ![]() Czy maselka z body shopu nie zostawiaja tlustego filmu na skorze? Bo ostatnio kupilam maselko z Bootsa z serii srodziemnomorskiej i nie jestem zbyt zachwycona - wlasnie taka tlusta po nim jestem przez dlugi czas.
#333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zależy które - do suchej (oliwkowy np.) pozostawia taki film, a do normalnej (miałam truskawke) szybko się wchłaniał
![]() |
#334 |
Podróżniczka
|
Mam 3 maselka z BS, zadne z nich nie pozostawia tlustego filmu. Dwa sa z serii 'zimowej' vanilla spice i cranberry, oraz jedno zwykle truskawkowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki ![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Ejva ja mam jedno, ktore zostawia tlusty film, ale ono jest przeznaczone do bardzo suchej skory. Wersja HEMP (kuzynka marichuany...). Inne nie powinny zostawiac tlustego filmu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja teraz jestem w Polsce i kupuje Polskie kosmetyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
BAN stały
|
uffff po 2-u dniowej przerwie wrócilam
![]() ![]() Zwierzun dzieki za porade, wezme pod rozwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
ok Dziewczyny
![]() zobaczcie sobie jaka jest cena effaclaru...rozsadna co? a teraz Wam powiem, ze za przesylke musze zaplacic drugie tyle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest niestety ze sklepami online tutaj-u mnie to samo ![]() Dziewczyny mam prosbe-moze ktoras z Was ktora ma cere sucha i wrazliwa moglaby mi polecic jakis sprawdzony tonik do twarzy.Wprawdzie jestem z Usa ale produkty mamy podobne ![]() Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
BAN stały
|
Elfiku niestety ja nie moge nic Ci poradzic, bo moja buzia jest zupelnym przeciwienstwem - mieszana
![]() A co do kosztow przesylki to musialam zaplacic niecale 7f. Juz nie chodzi o ta kaske, ale sam fakt zdzierstwa. Pomijajac wszystko : Wam tez dzisiaj tak niesamowicie muli wizaz? albo strony laduja mi sie niemilosiernie dlugo, albo wyskakuje error...grrrrrrr. A jestem pewna, ze z netem i kompem u mnie wszystko ok, bo inne strony smigaja bez zarzutu ![]() Edytowane przez AniaWila Czas edycji: 2007-01-29 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a forum od paru dni tak mam, u mnie narazie jest ok tu jest wątek o tym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post3557596 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
BAN stały
|
juz mi chodzi lepiej
![]() ![]() Dziewczyny!!!!! musze sie z Wami podzielic pewnym linkiem! Odkrylam ostatnio fajny sklepik z naturalnymi kosmetykami (suplementy diety i jedzenie tez tam jest). Bylam w szoku jak zobaczylam regaly uginajace sie od kosmetykow naturalnych, ktorych ja- niewolnica komercjii nigdy czesniej na oczy nie widzialam ![]() ![]() ![]() wskakujcie -----> http://www.asnatureintended.uk.com/index.htm sa tam wskazowki co do local stores, wiec jak wypatrzycie cos w Waszej okolicy, koniecznie musicie wstapic!!! A co do tego Hauschki to zaopatrzylam sie w Cleansing Clay Mask, Cleansing Cream, clarifying lotion, facial steam bath i slynny olejek Hauschki normalizing Day Oil. I mam do Was Dziewczyny prosbe o porade: W zwiazku z zakupem effaclaru K, mam taki plan na nastepne dwa miechy: na noc katowac sie kwasami ( effaclar)a pozostala pielegnacje oddac w rece tego wszystkiego co wypisalam wyzej. Co Wy na to? Ahha - oczywiscie do zestawu dorzuce jakies filtry ( LRP - bo te mam na stanie ![]() Plan ma na celu oczyszczenie, odswiezenie, wyrownanie kolorytu, unormalizowanie wydzielania nadmiernej ilosci sebum itp...a to wszystko oczywiscie w kierunku zblizajacej sie wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu "katowaniem sie" to ja bym tego nie nazwala,bo effaclar jest bardzo slabym kwasem,aczkolwiek na niektore cery dziala rewelacyjnie.Nie nastawiaj sie na jakies super rezultaty,bo ja tak zrobilam i byalam bardzo rozczarowana.U mnie sprawdzily sie dopiero mocniejsze kwasy,le mam nadzieje ze tobie effaclak wystarczy ![]() Acha i olejku Haushki nie stosuj na dzien,mimo ze producent tak zaleca.Zawiera ona bowiem olejki,ktore moga dzialac fotouczulajaco i mozna nabawic sie przebarwien.Najlepiej jak bedziesz go stosowala na noc naprzemiennie z Effaclarem ![]() Powodzenia w kuracji ![]()
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9807 Sama sie nad nim zastanawialam, bo do kuracji kwasami mi pasowal. A tu teraz AniaWilla znow zachwala Haushke i sama nie wiem ![]()
![]() |
#349 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ejva jeszcze sie nie zachwycam ![]() ![]() btw: co do nowosci to dzisiaj kupilam sol do kapieli Dead Sea bath Salt J.Malki. Znacie w ogole ta firme?? bo ja widze to pierwszy raz na oczy ale mam nadzieje, ze sol bedzie miala zbawienne dzialanie na moje cialko ![]() i jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam problem
![]() jestem upelnie zagubiona w calej tej sytuacji wiec prosze o porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, zerknij na moj post nr 319. Mam piling, bardzo gesty, trzeba wydrapyeac ze sloiczka i tez musze przyznac, ze jestem zadowolona z efektow ![]() i jeszcze raz NAKAZUJE!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...p,sc,scteatree Piec funtow, a jest super. Polecam tez pianke do mycia twarzy z tej linii (plyn tez niczego sobie) i oczywiscie maseczke peel-off na nos - niezbyt delikatnie obchodzi sie z cera ale ultra rezultaty! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
dzięki aaliyah
![]() maseczkę tylko na nos się stosuje czy można na całą twarz? Tonik napewno kupię, nad maseczką dumam ![]()
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mojej strony to polecam pedzle BS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Też polecam tą maseczke do nosa, moja siostra też byłą nią zachwycona.
Ja z BS mam rozgrzewajacą maseczke z glinka i jestem zadowolona. Też mam ten solny pealing, najgorsze jest to wydrapywanie ze słoika, ale ogólnie jest fajny. |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#358 |
BAN stały
|
Aaliyah chyba mialysmy jakies polaczenie telepatyczne kupujac te produkty J.Malki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
Jakos tak cicho tutaj
![]() ![]() Ahha, mialam juz dawno wkleic, ale jakos mi tak z glowy wypadalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.