![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj bratowa Tz urodziła syna, 4700 i 60cm!! U mnie będzie podobnie... aż się boję coraz bardziej ![]() Wodę morską kupujecie w aptece czy gdzie? Talusia, piękne buciki! ![]() ![]() Dziś zaczynam 37tydz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3602 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Milena, piękne łóżeczko
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3604 |
Zadomowienie
|
Ja tez juz miałam pobudkę - piesel wskoczył na łóżko zaczął sie przytulać, a 40 kg jest dość odczuwalne 😂
Wy dziewczynki niektóre widzialyscie tylko te zdjęcia, na fejsie dodałam więcej nie wiem kto jest tam a kto tu :p nie chce zanudzać ![]() Efffpe chorowitku Ty mój ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Talusia to w sowy to druga pościel na zapas, ochraniacz tez jest
![]() Pokaże Wam wszystko bo nie wytrzymie ![]() Widok za oknem jest powalający xd dlatego jeszcze potrzebuje rolete haha x Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-04-15 o 06:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Milena, a gdzie na fejsie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Bajeczny pokoik ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypadło mi do zrobienia śniadanie w niedziele :p co tak naprawde bedzie obiadem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Właśnie widziałam kilka razy, że coś wspominalyscie o fejsie, ale myślałam, że macie się po prostu w znajomych
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3609 |
Zadomowienie
|
Korzystając z okazji, ze nie ma narazie zbyt wielkiego na ruchu na forum chciałam życzyć Wam wszystkiego co najlepsze z okazji świat <3 życzę Wam przede wszystkim wiele miłości i odrodzenia w serduszkach - oby powróciła wiara w ludzi i nadzieja, ta utracona i by narodziła sie nowa- na przyszłość
![]() ![]() PS. Nie wiem czy życzenie Wam/ Nam mokrego dyngusa to odpowiednie życzenia haha xxx Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-04-15 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten ponury dzień! Nie chciało się nosa spod kołdry wystawić
![]() U mnie też już ciąża donoszona wg OM, ale mam nadzieję, że do końca kwietnia jeszcze zostanę w dwupaku ![]() ![]() Milena - piękny kącik ![]() Vikunia - grysik??? pierwszy raz w życiu słyszę takie określenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Tak, nam kure
![]() Wczoraj robilam w kuchni do 23, a teraz normalnie czuje sie jak sparaliżowana, nie mogę wstać. A musze wstac bo przez Was musze zrobic kasze manna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
Milena, dziekuje, piekne zyczenia. Ja ze wzgledu na starsza corcie moglabym miec mokrego dyngusa
![]() Ja tez zycze Wam wszystkiego dobrego na swieta. Niech mimo wszystko bedzie to czas odpoczynku i milych, rodzinnych chwil ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Milena - dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
Ja też nie wiedziałam co to grysik i też życzę wszystkich najlepszego z okazji świąt. Udało mi się jeszcze zasnąć na 2,5h więc niedawno wstałam i byłam z pieskiem, spokój i cisza na zewnątrz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Margolcia, szok jaki wielki dzidziuś! Rodziła cc, prawda?
![]() Talusia, u mnie ciągle leci Bicicleta Shakiry, Maluma i tym podobne ![]() ![]() Widzę, że grysikowo/kaszkowo mannowa fala poszła przez wątek ![]() ![]() U nas wczoraj było wszystko pozamykane, więc na zakupy jedziemy dopiero dzisiaj. A lodówka puuustaaaa. Czy ktoś zostaje z samym TŻ na Święta, jak ja? Mimo, że jesteśmy tylko we dwoje, uwielbiam przygotowywać dla nas Święta i już mam całą listę dań do zrobienia ![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
MamaSmerfuni tak to ja odpalilam czajnik elektryczny na gazie 😁 Piona 😃
#3618 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahaha tak chlustna wody w lany poniedziałek :p Zasnęłam o 3:30 i juz koniec spania :/ Wlasnie trzymam głowę nad rumiankiem... W kuchni czeka na mnie kanapka z czosnkiem i woda z cytryna i miodem.. Strasznie mi twardnial brzuch przez cała noc i teraz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
miłego dnia wszystkim <3
#3620 |
Zadomowienie
|
Vikunia, tak tak, to jej drugie cc, miała termin na 20kwietnia, ale szew zaczął się jej rozchodzic i zrobili wczoraj
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3621 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7290125 6]Hahaha tak chlustna wody w lany poniedziałek :p
Zasnęłam o 3:30 i juz koniec spania :/ Wlasnie trzymam głowę nad rumiankiem... W kuchni czeka na mnie kanapka z czosnkiem i woda z cytryna i miodem.. Strasznie mi twardnial brzuch przez cała noc i teraz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] mi też pomagał świeżo wyciskany sok pomarańczowy, bo dużo witaminy C. Robię z niego też smoothie, może Ci posmakuje, nam smakuje bardzo: świeży sok pomarańczowy mango (ja kupuję mrożone) banan odrobina kurkumy ew. miodek ![]() bomba witaminowa ![]()
#3622 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Te wytestuje, dziekuje ![]() Podczas choroby w ciazy czuje sie jak królik doświadczalny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Effpe a nie bierzesz nospy na te twardnienia?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, bo w sumie zawsze twardnial na wieczor ale wczoraj młoda szalała tak ze strasznie naciskała na szyjkę... I w sumie dzis pierwszy raz od rana tak mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
W sumie ja na twardnienia też nie brałam, ale mi nie twardnieje ale na ból okresowy już trzeba bo ten się w skurcze przemienia
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie moze juz sie zmieniać :p w sumie one nie sa bolesne :p tylko coraz częstsze.. Macica tez dostaje przez ciagle dmuchanie nosa :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Wow 😍 wieczór pominęłam i ponad 100 postów! Do roboty, do kuchni piec babki 😁😘😘
Margolcia piękny pokoik! Ja się nie spieszę rodzić..chyba się boję. W sumie po świętach bym mogła bo dziś 15 dni do porodu 😱 ale chce zjeść żurek w domu. Za to Tz przykłada rękę do brzucha i mówi, no wychodz, wychodz synek! 😁😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Trzeba podawać noworodkowi witaminę D??? 😞 myślałam, że to było kiedyś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Milena: Pięknie
![]() Cytat:
![]() Ale to nie pierwszy raz. Od 5 lat nie byłam u rodziców na Wielkanoc, raz zdarzyło się nam pojechać do teściów, a tak to w gronie znajomych robiliśmy śniadanie wielkanocne w niedzielę i później szło się do pracy ![]() Teraz będziemy leniuchować, a jutro może wpadną na kawę znajomi i tyle. Ale zachciało mi się takiego smoothie, ogólnie to pić mi się chce non stop, a później wstaje w nocy z 4 razy ( jak dzisiaj) ![]() I nienawidzę snów w których tż mnie zdradza, budzę się i jest mi tak okropnie źle wtedy. Więc dzisiaj noc słabiutka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po sterydach na przełomie 24/25 więc oddychać by już mógł parę tygodni temu. Jednak mózg i układ nerwowy się rozwija na końcówce. ![]() Esor wytrzymaj jeszcze troszkę 😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7289749 6]Maya chyba chce bardzo wyjsc... Wypycha sie dzis nie miłosiernie... A tak napiera mi na szyjkę ze boje sie ze zaraz zacznę rodzic serio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja wczoraj wieczorem miałam już łzy w oczach z nerwów i bólu jak mi głową uderzał na szyjkę cały wieczór i znów czułam te żyletki... A Ty zdrowiej! 😘😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7289924 6]Tak mi sie chce spac ale przez zatkany nos to w ogole nie ma opcji :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Biedactwo.. 😞 mi w szpitalu otrivin przez tydzień wprowadzili, mówili, że lepiej być dotlenioną niż się dusić. Przy zapaleniu zatok tak miałam. Może chociaż na noc sobie czymś pomóż? 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
Rodziła naturalnie? Gratulacje! A u Ciebie też już spora waga? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nic nie pomagało na noc... Woda morska, maść majerankowa, najmocniejsze hallsy, czosnek, herbata... Musze jakos to przetrwać :p gorsza rzecz jest przede mna :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.