![]() |
#3601 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Kiedy ja sie na ciebie darlam? Przeginasz tyle CI powiem skoro nie chcesz rozmawiac tutaj to odbierz tel jak dzwonie i do licha podaj mi numer nadania a temat sie zakonczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Mamamagda - a wydawałoby się, że nie dasz rady z poziomem swoich wypowiedzi zejść jeszcze niżej... a tu niespodzianka.
Mam nadzieję, że sprawa już zgłoszona na policję. To jest po prostu bezczelność co tu się dzieje.
![]() |
#3604 |
BAN stały
|
Czekam do 15 i ide to zglosic tak jak powiedzialam wtsawie skan tutaj i wysle do moda mam dosc ze ktos mnie oszukal i sie jeszcze tak zachowuje. Mamaomagdo przestan tu pisac i podaj mu numer nadania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Rozwiązanie jest proste. Mamo Magdy, proszę o skan nadania paczki do Krusiak. Mój mail virtual_reality@wizaz.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zakonczylam wymiane z Krusiak,jest to bardzo mila i uczciwa Wizazanka.Zreszta sama mialam kilkudniowe opoznienie w wysylce i nie bylo z tym zadnego problemu,wrecz przeciwnie,Wizazanka jest bardzo wyrozumiala i cierpliwa.
Mam nadzieje ,ze sprawa rozwiaze sie pomyslnie.
![]() |
#3607 |
BAN stały
|
Bardzo dziekuje za wsparcie to wiele dla mnie znaczy
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Dziekuje rowniez modom Virtual i Zlosiowi za pomoc i anulowanie przekupki od mamymagdy jestem wdzieczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
Oby ta cała historia zakończyła się w miarę pomyślnie. Za dużo nerwów.
![]() |
#3610 |
BAN stały
|
Dziekuje nie bede ukrywac ze gdyby nie Wasze wsparcie tutaj i na PW to na 100%zawiesila bym wymianki...Moze to zabrzmi jak reklama czekoladek, ale dobrze ze jestescie ;-)
Co do mamymagdy oczywiscie podkladu nie dostalam-jutro jestem świadkiem na sprawie/sasiedzi sie miedzy soba kloca od x czasu jedni drugim sprawy zakladaja ech szkoda gadac) i zadzwonie do meza kiedy bede wracac po 15 czy paczka doszla-jesli nie to po drodze ide na policje/mam juz wszystko wydrukowane i przygotowane. Wiec malo przyjemnie zapowiada sie moj jutrzejszy dzien ale moze moja postawa skloni nie tylko mamemagde do naprawienia szkody ale da do myslenia nstepnym osoba które beda chcialy kogos oszukac ... Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-30 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Krusiak, trzymam kciuki, też się z Tobą wymieniałam i wszystko było ok, mimo, że miałaś wtedy mało przekupek
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
BAN stały
|
Wlasne rozmawialam z magda j. Dzwonilam z innego nr i nie odbierala wiec napisalam smsa to "ja odbierz" wiec odebrala. Powiedz myslac pewnie ze to jakis znajomyialam ze wlasnie wychodze na policje a ona to zebym poszla bo tylko sie osmiesze powiedziala ze jeszcze raz zadzwonie to mnie o nekanie zastraszy ha ha 4 razy do niej dzwonilam a 2 odebrala. Powiedzialam tez ze poszulam we wroclawiu ludzi z jej nazwiskiem i podzwonie moze ktos ja zna i na nia wplynie. Nadania nie poda bo ta sprawa to jej sprawa i tyle jasne nie rozumie ze ma moje pieniadze ok dzwonie na policje i tam brykam zlozyc zawiadomienie
Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-31 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
BAN stały
|
Wlasnie stoi za mna 2 panow policjantow i wszystko drukujemy. Byli tak mili ze przyjechali do mnie do domu i macie dziewczyny pozdrowienia od nich pozniej wstawie screen i wysle tez go do zlosliwca mykam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
I bylas na tej policji?
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Zenada... Odechciewa sie wymianek
![]() Krusiak powodzenia
![]() |
#3618 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Byc moze racja jest po Twojej stronie, nie przecze, ale mam wrazenie, ze sama nad soba i sprawa nie panujesz. Na jaki kwiat dzwonic do ludzi? Nie mozesz sie z nia dogadac i to widac. Zamiast marnowac czas powinnas dawno juz isc na policje. To, co Ty robisz to nie jest polubowne zalatwianie sporu, ale - wybacz wyrazenie - meczenie pupy. Najbardziej oburza mnie jednak w Twoim zachowaniu to wciaganie innych w Twoje wlasne problemy; poprzednio szkoly jakies gowniary a teraz ludzi, ktorych zna tamta wizazanka. Dla mnie szukanie ludzi, ktorzy ja znaja i maja na nia "wplynac" jest po prostu chore. Masz ogromne zadatki na pieniacza i sama szukasz problemow. Masz klapki na oczach i robisz wszystko, aby ktos pozalowac ze z Toba "zadarl". To straszne. Nie przyjmujesz tez zdania innych do siebie. Gdy zwrocilam Ci uwage, ze zle postepujesz informujac szkole to napisalas mi chamsko, ze to dzieki takim jak ja ludzie czuja sie bezkarni :facepalm:. Owszem, to zle, ze ktos oszukuje i powinna spotkac tego kogos kara. Podejmowanie jednak dzialan, ktore same w sobie nie sa krystalicznie czyste pod wzgledem prawnym jest dla mnie niezrozumiale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34433638]Nie chce Cie obrazic, ale moim zdaniem zupelnie zle podchodzisz do tych spraw i nie umiesz sie zachowac.
Byc moze racja jest po Twojej stronie, nie przecze, ale mam wrazenie, ze sama nad soba i sprawa nie panujesz. Na jaki kwiat dzwonic do ludzi? Nie mozesz sie z nia dogadac i to widac. Zamiast marnowac czas powinnas dawno juz isc na policje. To, co Ty robisz to nie jest polubowne zalatwianie sporu, ale - wybacz wyrazenie - meczenie pupy. Najbardziej oburza mnie jednak w Twoim zachowaniu to wciaganie innych w Twoje wlasne problemy; poprzednio szkoly jakies gowniary a teraz ludzi, ktorych zna tamta wizazanka. Dla mnie szukanie ludzi, ktorzy ja znaja i maja na nia "wplynac" jest po prostu chore. Masz ogromne zadatki na pieniacza i sama szukasz problemow. Masz klapki na oczach i robisz wszystko, aby ktos pozalowac ze z Toba "zadarl". To straszne. Nie przyjmujesz tez zdania innych do siebie. Gdy zwrocilam Ci uwage, ze zle postepujesz informujac szkole to napisalas mi chamsko, ze to dzieki takim jak ja ludzie czuja sie bezkarni :facepalm:. Owszem, to zle, ze ktos oszukuje i powinna spotkac tego kogos kara. Podejmowanie jednak dzialan, ktore same w sobie nie sa krystalicznie czyste pod wzgledem prawnym jest dla mnie niezrozumiale.[/QUOTE] Kurcze faktycznie bo chcialam nie mieszac w to policji i kazdym mozliwym sposobem zalatwic te sprawe. Nie dzwonila bym bo szkoda mi bylo by na to czasu powiedzialam tak-ona sie zdenerwowala i myslalam ze przemsyli te sprawe ze wstyd jej bedzie i poda mi nr nadania ew wysle te paczke Wiesz mnie zastanawia jedno-jak bardzo szybko idzie Ci ocenianie ludzi. Zostalam oszukana ja-nie ta dziewczyna i wszelakim sposobem chcialam te sprawe zakonczyc Kompletnie mi szczeka opadla jak przeczytalam co napisalas i mam tylko ochote zapytac czy cos przed napisaniem postu pilas... Wiesz teraz przyrownam towoja postawe do postawy ojca zgwalconej dziewczyny ktory sie drze na nia ze to byla jej wina bo mial za krotka spodnice. Brak slow mi po prostu na Twoj post Przyjmuje zdanie innych do siebie co nie oznacza ze bede Cie slepo sluchac-bylas jedyna osoba ktora miala takie zdanie reszta miala kompletnie inne ![]() Ok ja zakoczylam z toba dyskusje Policja wyszla ode mnie 15min temu bylo meega dlugo ale wszystko zalatwione nie dali mi zawiadomienia bo musi to komendant podbic ale jak jutro tam podjade to mi wydadza Sprawe przejmuje sekcja gospodarcza a oni podobno sa meeega czepialscy Podklad jesli przyjdzie zostanie poddany ocenie czy jest oryginalny bo sa ku temu przeslanki ze taki nie bedzie Ogolnie wszystko zalatwione i mam nadzieje ze szybko pojdzie A Ciebie Jamestown pozdrawiam i nie zycze abys sie znalazla w takiej sytuacji jak ja-pieniacz awanturnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dalas popis swoich mozliwosci wlasnie niezly. Jestem w szoku po tym, co zaprezentowalas. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 |
BAN stały
|
Jamestown obrazasz mnie... Nie bede z Toba wiecej polemizowac... Wybacz ale nie wychodze w polemike z ludzmi ktorzy na starcie wala butem w twarz
pozdrawiam, Jestem bardzo zadowolona z tego ze zalatwilam te sprawe i nie uwazam by jakikolwiek sposob ktorego sie podjelam byl 'ZBYT DRASTYCZNY", "pieniaczy" czy jakies inny Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-31 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Wtajemniczenie
|
Cóż Krusiak to jest forum dyskusyjne i myślę,że zdajesz sobie sprawę,że nie każdy musi zgadzać się
po pierwsze z Twoim stanowiskiem po drugie z Twoimi metodami myślę, że James pierwotnie nie chciała Cię obrazić,ale przestrzec przed konsekwencjami działań które podejmujesz. Niestety ale żadna placówka , urząd ect nie może upubliczniać Twoich danych osobowych (w tym wypadku dziewczyny której szukałaś) osobą prywatnym (czyli Tobie).Jeśli to robi to niestety znaczy,ze działa wbrew prawu a wtedy faktycznie opiekunowie dziewczyny mogli by pozwać szkołę za udostępnianie danych córki. Myślę,że gdyby bardzo się uparli mogli by również oskarżyć Ciebie o nękanie czyli jak napisałaś wcześniej mobbing. Nie zrozum mnie źle, oczywiście bardzo współczuje Ci ,że zostałaś dwa razy oszukana i masz niesmak po wymianach na wizażu, zwłaszcza,ze to Twoje pierwsze wymiany. Życzę Ci pomyślnego rozwiązania sprawy i powiem szczerze,że zapewne postąpiłabym podobnie. Chodzi mi bardziej o to,że dziewczyny...nic wzajemnie do siebie nie macie, po co się więc kłócić i denerwować na siebie, zwłaszcza,ze jest to wątek czarna lista i zapewne zaraz wpadnie tu mod zrobić porządek. Apeluje więc o rozejm. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
oby się wszystko wyjaśniło, czekaj spokojnie na postanowienia policji , bez nerwów - one nikomu nie pomagają
![]() rozumiem że jesteś rozgoryczona i uważam że przez to masz ochotę "pójść i spalić jej dom" ![]() ![]() ![]() powodzenia!!
![]() |
#3625 |
BAN stały
|
Ale ja jestem spokona teraz juz mnie ta sprawa nie interesi niech policja dziala. Dziewczyny ja wiem ze wg was strach wyjsc z domu bo ktos nas moze oskarzyc o to ze idac 5min za nim go sledzimy ale nie parodiujmy prawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Wchodzę i nie wierzę w to, co tu czytam... Dziewczyny, czy to forum nie powinno służyć temu, żebyśmy się w jakiś sposób nawzajem wspierały w rozwiązywaniu problemów, które się nam przytrafiają podczas wymianek? Doradzajmy sobie, polemizujmy nawet, ale kulturalnie... Fatalnie się czyta takie dysputy, kiedy jedna drugą obraża i w ten sposób chce przeforsować swoje racje. Przykro i niefajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Nigdy nie wiedziałam gołąbka pokoju o wyglądzie kotka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.