CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 09:31   #3601
MamaMagda
Wtajemniczenie

Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
O 20.15 to noc? Dostalam negatyw tak jak myslalam napisala mi w profilu ze spoznila sie 2dni z wysylka kurcze od 14 do dzis to dwa dni faktycznie. Numeru nadania nadal nie mam bo i skad ma mi go dac jak nie wyslala podkladu. Mam pw gdzie po otrzymaniu paczki pisze ze za chwile wystwai pozytyw. Jesli do dzis nie dostane podkladu ide zglosic sprawe na policje a skan wstawie i tu i wysle do moda.
Bardzo prosze moderatora o usuniecie tego bezpodstawnego komentarza
a mamo magdo ja do ciebie xadzwonie bo ty taka madra to tylko na wizazu widze jestes a jak z toba rozmawialam to malo ze wstydu nie zdechlas

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Mamomagdo dlaczego sksowalas avatar zev zdjeciem swojego synka? Tak ci wstyd za to co robisz? Dlaczego jak dzwonie nie odbierasz telefonu? Przeciez wstydzisz sie? Tak jak pisalam mocna w gebie jestes tutaj a tak to siedzisz cicho WSTYD Magdo wstydzie
nie nakręcaj się tak, wstydzę się ale za Ciebie niektórzy są po prostu kulturalni i nie wydzierają się przez telefon zajęłabyś się lepiej swoimi dziećmi bo widzę, że ci się strasznie nudzi a od mojego się odczep. dobrze ci radzę. i przejdź na priv bo to nie jest miejsce na mało znaczące wywody podstarzałej nauczycielki
Stary 2012-05-30, 09:35   #3602
Krusiak
BAN stały

Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.

Kiedy ja sie na ciebie darlam? Przeginasz tyle CI powiem skoro nie chcesz rozmawiac tutaj to odbierz tel jak dzwonie i do licha podaj mi numer nadania a temat sie zakonczy
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 09:36   #3603
Ruffian
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

Mamamagda - a wydawałoby się, że nie dasz rady z poziomem swoich wypowiedzi zejść jeszcze niżej... a tu niespodzianka.

Mam nadzieję, że sprawa już zgłoszona na policję. To jest po prostu bezczelność co tu się dzieje.

Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770
Ruffian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 09:39   #3604
Krusiak
BAN stały

Czekam do 15 i ide to zglosic tak jak powiedzialam wtsawie skan tutaj i wysle do moda mam dosc ze ktos mnie oszukal i sie jeszcze tak zachowuje. Mamaomagdo przestan tu pisac i podaj mu numer nadania
Stary 2012-05-30, 12:08   #3605
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Rozwiązanie jest proste. Mamo Magdy, proszę o skan nadania paczki do Krusiak. Mój mail virtual_reality@wizaz.pl
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 14:03   #3606
justyne3ka
Zakorzenienie

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.

Wlasnie zakonczylam wymiane z Krusiak,jest to bardzo mila i uczciwa Wizazanka.Zreszta sama mialam kilkudniowe opoznienie w wysylce i nie bylo z tym zadnego problemu,wrecz przeciwnie,Wizazanka jest bardzo wyrozumiala i cierpliwa.
Mam nadzieje ,ze sprawa rozwiaze sie pomyslnie.
justyne3ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 14:44   #3607
Krusiak
BAN stały

Bardzo dziekuje za wsparcie to wiele dla mnie znaczy

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Dziekuje rowniez modom Virtual i Zlosiowi za pomoc i anulowanie przekupki od mamymagdy jestem wdzieczna za pomoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 16:02   #3608
Seraffina
Wtajemniczenie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Oby ta cała historia zakończyła się w miarę pomyślnie. Za dużo nerwów.
Seraffina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 19:04   #3609
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Masakra, co tu się wyprawia
Krusiak, mam nadzieję, że dojdziesz swoich praw i dostaniesz to, co jest Ci należne.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 21:29   #3610
Krusiak
BAN stały

Dziekuje nie bede ukrywac ze gdyby nie Wasze wsparcie tutaj i na PW to na 100%zawiesila bym wymianki...Moze to zabrzmi jak reklama czekoladek, ale dobrze ze jestescie ;-)
Co do mamymagdy oczywiscie podkladu nie dostalam-jutro jestem świadkiem na sprawie/sasiedzi sie miedzy soba kloca od x czasu jedni drugim sprawy zakladaja ech szkoda gadac) i zadzwonie do meza kiedy bede wracac po 15 czy paczka doszla-jesli nie to po drodze ide na policje/mam juz wszystko wydrukowane i przygotowane. Wiec malo przyjemnie zapowiada sie moj jutrzejszy dzien ale moze moja postawa skloni nie tylko mamemagde do naprawienia szkody ale da do myslenia nstepnym osoba które beda chcialy kogos oszukac ...

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-05-30 o 21:30
Stary 2012-05-31, 12:19   #3611
luskap
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
GG do luskap

Krusiak, trzymam kciuki, też się z Tobą wymieniałam i wszystko było ok, mimo, że miałaś wtedy mało przekupek Pozdrawiam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 15:29   #3612
Krusiak
BAN stały

Wlasne rozmawialam z magda j. Dzwonilam z innego nr i nie odbierala wiec napisalam smsa to "ja odbierz" wiec odebrala. Powiedz myslac pewnie ze to jakis znajomyialam ze wlasnie wychodze na policje a ona to zebym poszla bo tylko sie osmiesze powiedziala ze jeszcze raz zadzwonie to mnie o nekanie zastraszy ha ha 4 razy do niej dzwonilam a 2 odebrala. Powiedzialam tez ze poszulam we wroclawiu ludzi z jej nazwiskiem i podzwonie moze ktos ja zna i na nia wplynie. Nadania nie poda bo ta sprawa to jej sprawa i tyle jasne nie rozumie ze ma moje pieniadze ok dzwonie na policje i tam brykam zlozyc zawiadomienie

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-05-31 o 15:30
Stary 2012-05-31, 16:45   #3613
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

"To jest jej sprawa"?

Edytowane przez marylinda
Czas edycji: 2012-05-31 o 19:40
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 16:52   #3614
Krusiak
BAN stały

Wlasnie stoi za mna 2 panow policjantow i wszystko drukujemy. Byli tak mili ze przyjechali do mnie do domu i macie dziewczyny pozdrowienia od nich pozniej wstawie screen i wysle tez go do zlosliwca mykam
Stary 2012-05-31, 16:57   #3615
aszuelka
Zakorzenienie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

I bylas na tej policji?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Wlasnie stoi za mna 2 panow policjantow i wszystko drukujemy. Byli tak mili ze przyjechali do mnie do domu i macie dziewczyny pozdrowienia od nich pozniej wstawie screen i wysle tez go do zlosliwca mykam
Sie doigrala

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 17:13   #3616
ewicek83
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 95% pozyt.

B-E-A-U-T-I-F-U-L Krusiak!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymamy kciukasy
ewicek83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 18:51   #3617
glamourous
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Zenada... Odechciewa sie wymianek
Krusiak powodzenia
Stary 2012-05-31, 19:13   #3618
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Wlasne rozmawialam z magda j. Dzwonilam z innego nr i nie odbierala wiec napisalam smsa to "ja odbierz" wiec odebrala. Powiedz myslac pewnie ze to jakis znajomyialam ze wlasnie wychodze na policje a ona to zebym poszla bo tylko sie osmiesze powiedziala ze jeszcze raz zadzwonie to mnie o nekanie zastraszy ha ha 4 razy do niej dzwonilam a 2 odebrala. Powiedzialam tez ze poszulam we wroclawiu ludzi z jej nazwiskiem i podzwonie moze ktos ja zna i na nia wplynie. Nadania nie poda bo ta sprawa to jej sprawa i tyle jasne nie rozumie ze ma moje pieniadze ok dzwonie na policje i tam brykam zlozyc zawiadomienie
Nie chce Cie obrazic, ale moim zdaniem zupelnie zle podchodzisz do tych spraw i nie umiesz sie zachowac.
Byc moze racja jest po Twojej stronie, nie przecze, ale mam wrazenie, ze sama nad soba i sprawa nie panujesz.

Na jaki kwiat dzwonic do ludzi? Nie mozesz sie z nia dogadac i to widac. Zamiast marnowac czas powinnas dawno juz isc na policje. To, co Ty robisz to nie jest polubowne zalatwianie sporu, ale - wybacz wyrazenie - meczenie pupy.
Najbardziej oburza mnie jednak w Twoim zachowaniu to wciaganie innych w Twoje wlasne problemy; poprzednio szkoly jakies gowniary a teraz ludzi, ktorych zna tamta wizazanka. Dla mnie szukanie ludzi, ktorzy ja znaja i maja na nia "wplynac" jest po prostu chore.
Masz ogromne zadatki na pieniacza i sama szukasz problemow. Masz klapki na oczach i robisz wszystko, aby ktos pozalowac ze z Toba "zadarl". To straszne.

Nie przyjmujesz tez zdania innych do siebie. Gdy zwrocilam Ci uwage, ze zle postepujesz informujac szkole to napisalas mi chamsko, ze to dzieki takim jak ja ludzie czuja sie bezkarni :facepalm:.

Owszem, to zle, ze ktos oszukuje i powinna spotkac tego kogos kara. Podejmowanie jednak dzialan, ktore same w sobie nie sa krystalicznie czyste pod wzgledem prawnym jest dla mnie niezrozumiale.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 20:53   #3619
Krusiak
BAN stały

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34433638]Nie chce Cie obrazic, ale moim zdaniem zupelnie zle podchodzisz do tych spraw i nie umiesz sie zachowac.
Byc moze racja jest po Twojej stronie, nie przecze, ale mam wrazenie, ze sama nad soba i sprawa nie panujesz.

Na jaki kwiat dzwonic do ludzi? Nie mozesz sie z nia dogadac i to widac. Zamiast marnowac czas powinnas dawno juz isc na policje. To, co Ty robisz to nie jest polubowne zalatwianie sporu, ale - wybacz wyrazenie - meczenie pupy.
Najbardziej oburza mnie jednak w Twoim zachowaniu to wciaganie innych w Twoje wlasne problemy; poprzednio szkoly jakies gowniary a teraz ludzi, ktorych zna tamta wizazanka. Dla mnie szukanie ludzi, ktorzy ja znaja i maja na nia "wplynac" jest po prostu chore.
Masz ogromne zadatki na pieniacza i sama szukasz problemow. Masz klapki na oczach i robisz wszystko, aby ktos pozalowac ze z Toba "zadarl". To straszne.

Nie przyjmujesz tez zdania innych do siebie. Gdy zwrocilam Ci uwage, ze zle postepujesz informujac szkole to napisalas mi chamsko, ze to dzieki takim jak ja ludzie czuja sie bezkarni :facepalm:.

Owszem, to zle, ze ktos oszukuje i powinna spotkac tego kogos kara. Podejmowanie jednak dzialan, ktore same w sobie nie sa krystalicznie czyste pod wzgledem prawnym jest dla mnie niezrozumiale.[/QUOTE]

Kurcze faktycznie bo chcialam nie mieszac w to policji i kazdym mozliwym sposobem zalatwic te sprawe. Nie dzwonila bym bo szkoda mi bylo by na to czasu powiedzialam tak-ona sie zdenerwowala i myslalam ze przemsyli te sprawe ze wstyd jej bedzie i poda mi nr nadania ew wysle te paczke

Wiesz mnie zastanawia jedno-jak bardzo szybko idzie Ci ocenianie ludzi.
Zostalam oszukana ja-nie ta dziewczyna i wszelakim sposobem chcialam te sprawe zakonczyc
Kompletnie mi szczeka opadla jak przeczytalam co napisalas i mam tylko ochote zapytac czy cos przed napisaniem postu pilas...
Wiesz teraz przyrownam towoja postawe do postawy ojca zgwalconej dziewczyny ktory sie drze na nia ze to byla jej wina bo mial za krotka spodnice.

Brak slow mi po prostu na Twoj post
Przyjmuje zdanie innych do siebie co nie oznacza ze bede Cie slepo sluchac-bylas jedyna osoba ktora miala takie zdanie reszta miala kompletnie inne

Ok ja zakoczylam z toba dyskusje

Policja wyszla ode mnie 15min temu bylo meega dlugo ale wszystko zalatwione nie dali mi zawiadomienia bo musi to komendant podbic ale jak jutro tam podjade to mi wydadza
Sprawe przejmuje sekcja gospodarcza a oni podobno sa meeega czepialscy
Podklad jesli przyjdzie zostanie poddany ocenie czy jest oryginalny bo sa ku temu przeslanki ze taki nie bedzie

Ogolnie wszystko zalatwione i mam nadzieje ze szybko pojdzie

A Ciebie Jamestown pozdrawiam i nie zycze abys sie znalazla w takiej sytuacji jak ja-pieniacz awanturnik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 21:01   #3620
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Kompletnie mi szczeka opadla jak przeczytalam co napisalas i mam tylko ochote zapytac czy cos przed napisaniem postu pilas...
Alez jestes chamska.

Cytat:
Wiesz teraz przyrownam towoja postawe do postawy ojca zgwalconej dziewczyny ktory sie drze na nia ze to byla jej wina bo mial za krotka spodnice.
OMG, nie wierze, ze to czytam .

Cytat:
Brak slow mi po prostu na Twoj post
Dalas popis swoich mozliwosci wlasnie niezly. Jestem w szoku po tym, co zaprezentowalas.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 21:04   #3621
Krusiak
BAN stały

Jamestown obrazasz mnie... Nie bede z Toba wiecej polemizowac... Wybacz ale nie wychodze w polemike z ludzmi ktorzy na starcie wala butem w twarz
pozdrawiam,

Jestem bardzo zadowolona z tego ze zalatwilam te sprawe i nie uwazam by jakikolwiek sposob ktorego sie podjelam byl 'ZBYT DRASTYCZNY", "pieniaczy" czy jakies inny

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-05-31 o 21:09
Stary 2012-05-31, 21:42   #3622
uzunia
Wtajemniczenie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cóż Krusiak to jest forum dyskusyjne i myślę,że zdajesz sobie sprawę,że nie każdy musi zgadzać się
po pierwsze z Twoim stanowiskiem
po drugie z Twoimi metodami
myślę, że James pierwotnie nie chciała Cię obrazić,ale przestrzec przed konsekwencjami działań które podejmujesz.
Niestety ale żadna placówka , urząd ect nie może upubliczniać Twoich danych osobowych (w tym wypadku dziewczyny której szukałaś) osobą prywatnym (czyli Tobie).Jeśli to robi to niestety znaczy,ze działa wbrew prawu a wtedy faktycznie opiekunowie dziewczyny mogli by pozwać szkołę za udostępnianie danych córki. Myślę,że gdyby bardzo się uparli mogli by również oskarżyć Ciebie o nękanie czyli jak napisałaś wcześniej mobbing.
Nie zrozum mnie źle, oczywiście bardzo współczuje Ci ,że zostałaś dwa razy oszukana i masz niesmak po wymianach na wizażu, zwłaszcza,ze to Twoje pierwsze wymiany. Życzę Ci pomyślnego rozwiązania sprawy i powiem szczerze,że zapewne postąpiłabym podobnie.
Chodzi mi bardziej o to,że dziewczyny...nic wzajemnie do siebie nie macie, po co się więc kłócić i denerwować na siebie, zwłaszcza,ze jest to wątek czarna lista i zapewne zaraz wpadnie tu mod zrobić porządek.
Apeluje więc o rozejm.

Pozdrawiam )))

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-31, 21:54   #3623
Krusiak
BAN stały

Ja jestem calkowicie za ;-) nie mam zamiaru sie klocic ;-)
Stary 2012-06-01, 12:42   #3624
awunia
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
GG do awunia

oby się wszystko wyjaśniło, czekaj spokojnie na postanowienia policji , bez nerwów - one nikomu nie pomagają
rozumiem że jesteś rozgoryczona i uważam że przez to masz ochotę "pójść i spalić jej dom" czego nie zrobisz jak człowiek jest wkurzony do głowy przychodzą mu różne pomysły, ważne które zrealizuje
powodzenia!!
Stary 2012-06-01, 13:17   #3625
Krusiak
BAN stały

Ale ja jestem spokona teraz juz mnie ta sprawa nie interesi niech policja dziala. Dziewczyny ja wiem ze wg was strach wyjsc z domu bo ktos nas moze oskarzyc o to ze idac 5min za nim go sledzimy ale nie parodiujmy prawa.
Stary 2012-06-01, 15:28   #3626
Make_up_Mouse
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Wchodzę i nie wierzę w to, co tu czytam... Dziewczyny, czy to forum nie powinno służyć temu, żebyśmy się w jakiś sposób nawzajem wspierały w rozwiązywaniu problemów, które się nam przytrafiają podczas wymianek? Doradzajmy sobie, polemizujmy nawet, ale kulturalnie... Fatalnie się czyta takie dysputy, kiedy jedna drugą obraża i w ten sposób chce przeforsować swoje racje. Przykro i niefajnie.
Make_up_Mouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-01, 17:56   #3627
SzatAnka71
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Make_up_Mouse Pokaż wiadomość
Wchodzę i nie wierzę w to, co tu czytam... Dziewczyny, czy to forum nie powinno służyć temu, żebyśmy się w jakiś sposób nawzajem wspierały w rozwiązywaniu problemów, które się nam przytrafiają podczas wymianek? Doradzajmy sobie, polemizujmy nawet, ale kulturalnie... Fatalnie się czyta takie dysputy, kiedy jedna drugą obraża i w ten sposób chce przeforsować swoje racje. Przykro i niefajnie.
Trafiłaś w sedno

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-01, 18:14   #3628
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.

Wrzucę Wam tu gołąbka pokoju, patrzeć i się zachwycać proszę ;-)
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1.jpg
Wyświetleń: 41
Rozmiar:  111,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-01, 18:21   #3629
SzatAnka71
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Nigdy nie wiedziałam gołąbka pokoju o wyglądzie kotka ale co tam i tak jest cudny

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-01, 18:25   #3630
Krusiak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Jest sliczny ) ale ten golabek pokoju chyba zostal przez niego zjedzony bo na fotce go brak
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości