![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Chyba musze do was dolaczyc i przylaczyc sie do klubu regeneracji wlosow.
Nie dawno obcinalam wlosy bo mialam zniszczone koncowki(resztki trwalej, farby + prostowanie ![]() Obecnie mam swoj kolor wlosow w 100% i nie mam juz trwalej..ale prostowac niestety musze- 2,3 razy w tygodniu. Jak myslicie jak czesto im robic maseczki by sie nie niszczyly od prostowania? Obecnie wlasnie siedze z waxem.. pomieszanym z balsamem Rossmanna ![]() A do prostowania uzywam jedwab biosilka ale i tak nei raz po prostowaniu koncowki stercza ![]()
![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiek pochodzenie nicka zainteresowania zwierzęta po 2 nie odbudujesz ich z prostownicą, ja juz nie prostuje choc było bardzo cieżko rozstac się z prostownicą to jednak mi się udało ![]() ![]() no ro jak juz pisałam powyzej to się przedstaw i zaopatrz w olejek kokosowy (działa cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja sprzatam i w sumie jeszcze bardziej nabrudziłam, bo wywalam wszytko z szaf
![]() ![]() Ogłaszam wszem i w obec, że maseczka gloria ta z malwy nie jest przereklamowana ![]() ![]() ![]() Poza tym mam perspektywy na prace w biurze ![]() ![]() ![]() Dziewczyny przepraszam, że tu tak na wątku, ale widzę że troche się na typach kolorystycznych znacie... zalącze moje zdjęcie i prosze rozszyfrujcie jak to ze mną jest ![]() ![]() ![]() I ide dalej buszować w moich śmieciach i porzadki robić ![]() ![]() Finlorko, chyba dzisiaj uda mi się zobaczyć ten wychwalany przez Ciebie film, bo sie już sciagnał kilka dni temu, ale nie mam nigdy az 3 godzin żeby usiasc i w spokoju obejrzeć, ale chyba nadszedł sadny dzien :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilo16na- Ilona- + wiek moj stary. Zainteresowania: rozne.. humanistyka,kosmetyka,uro da,makijaze. Zwierzeta :brak Ale wizazanki mi pisaly ze zle wygladam w kreconych ![]() Bardziej okragla buzie i puciata mam a proste mnie wyszczuplaja Wiec niestety prostowanie konieczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Ilona a mogłabyś pokazać swoje zdjęcia w kręconych i prostych??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa lekko krecone wlosy-krecone od polowy. I przy nich faktycznie wygladam jak ksiezyc w pelni. nie prostowane mam na avie- tak wygladaja- zadne tam loki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Nicki, ślicznaś
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Narek dziękuje...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naruś nie zdziwiłabym się jakbyś mnie porównała do Anny Dymnej z młodych lat... bo ostatanio często to słysze, że jestem własnie do niej podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niebieski by chyba podkreślił u Ciebie bladość. Może zrób zdjęcie(o ile masz możliwość) z jakimś kawałkiem materiału przy twarzy- jedno z np. pomarańczowym(wiem wiem, pewnie nie masz takich kolorów, ale może jakaś znajoma ma sweter czy coś takiego ![]() Chyba właśnie przypominasz mi młodą Annę Dymną ![]()
![]() |
![]() |
#3610 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Witam Was kochane, przepraszam że Was zaniedbałam
![]() Niestety nie będę mogła udzielać się w tym wątku, powiedzmy że mam się zająć własnym podwórkiem ![]() Było mi bardzo miło, całuje i pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna ![]() Wasza forever and ever virtualna włosomaniaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Narek jak bede miała takie zdjęcie to je szybciutko wstawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Oho trochę mnie nie było, ale już do Was dołączam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3613 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękna Kobieto, czemuż to zdjęcie jeszcze nie jest na Twoim avie??????? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak już posprzątasz na Swoim podwórku, to wrócisz, pliiiiz ??? Czy to już takie permanentne rozstanie? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez przez to moja buzka wygląda bardzie pucołowato, ale lekko podprostowuje grzywke, a co tam sie z tyłu robi to mnie nie obchodzi bo nie widze ![]() ale tak serio jak juz troszke czasu nie prostuje to widze poprawe bo się tak nei puszą i są troszke bardziej proste, a jak bedziesz dalej uzywac prostownicy to ich stan bedzie coraz gorszy ![]() ![]() A wogóle to Witam ![]() Nicki a gdzie to twoja fotka jest?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nicki kochana teraz to ja widzę, że Ty jesteś zima jak nic, żadnych rudości, żadnej żółci, cera zmrożona, włosy o chłodnym odcieniu, czyste białko oczu i czysty kolor tęczówek, a do tego ciemna oprawa oczu. Jesteś bezapelacyjnie zimą. I do tego bardzo urodziwą ![]() edit: A te niby rude refleksy to za chiny ludowe nie są rude. To zwykły blask brązowych włosów, nie ma w nim ani krztyny ciepłego odcienia. Ale wiesz co, ja to tak średnio na jeża się znam, sama siebie określić do końca nie potrafię, więc nie opieraj się za bardzo na mojej opinii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
Nicki86, śliczne zdjęcie
![]() ![]() Wydaje mi się, że jesteś zimą, zima to chłodny typ urody, ciemne włosy i może mieć ciemną karnację, łatwo się opala. Dla pewności, jak Narek radziła możesz sprawdzić czy lepiej wyglądasz przy barwie niebieskiej czy pomarańczowej.
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Mirelko moja fotka jest na tej stronie pod wiadomością nr #3603( a nr są w prawym górnym rogu każdej wiadomości
![]() Estello ta fotka nie jest na moim avie, bo mi się nie podoba ![]() ![]() Jolie (dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilonko ale na avie wygladasz ślicznie i bardzo kobieco... nie widze nic pucułatowego... wyrzuć tą prostownicę, ktoś Ci głupoty stara wcisnąć że Ci nie pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NIcki nie wiedziałam ze to twoja fotka, bardzo fajnie na niej wyszłas ![]() Prawdziwa włosomaniczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
Eyna bo tak naorawde nie ma brzydkich kobiet są tylko niezadbane... a jak dziewczyny na wizażu maja być niezadbane??
![]() też myslalam że jestem zima ale Madzia mówiła co innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakbym o sobie czytała, też się mnie zawsze pytają, czemu ja wiecznie na czarno ![]() ![]() Nie zapominaj o dodatkach - pod kostium "kawałek" kolorowej bluzki, na szyję jakaś apaszka lub jakiś kolorowy biżuteryjny akcent i od razu cała postać wygląda inaczej, przetestowałam na sobie, uwierz, to działa cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
Estello no własnie planuje zamieszać z kolorami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu zauwazyłam teraz Twój wpis, dziekuje za wskazówki ![]() ![]() Mirelka dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3625 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też hodowałam kudeł do komunii, po rocznicy komunii pierwszy raz w życiu na krótko obcięłam i właściwie, nie licząc jednej wizyty u fryzjera od tamtej pory coraz dłuższe i dłuższe, od 1992 r. do dziś z małymi przerwami na wyrównanie końcówek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech, nie tak dawno moja babcia zachorowała poważnie.. i cóż.. Przynajmniej już się nie męczy. Ale wracając do weselszych tematów, pokazywałyście zdjęcia swoich zwierząt, a moja jędza ![]()
Zapuszczam włosy ![]() Najdłuższy punkt: 72 cm. Będzie: ...e, nie będzie ![]() Edytowane przez Eyna Czas edycji: 2008-04-05 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
hehe Estello po rocznicy komuni
![]() ![]() Dokładnie tak samo zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Mirelko mama nie dobra!! jej ja bym sie nie dała, fryzjera bym pogryzła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Nicki podaję za p. Agatą Maroń, z artykułu o typach kolorystycznych na wizaż.pl:
" Osoby będące typem zimy powinny wybierać chłodne, wyraĽne i świetliste kolory. Paleta barw dla zimy powinna być wypełniona ostrymi i czystymi barwami, które najlepiej podkreślą styl i urodę Pani zimy. We wszystkich barwach zgaszonych, czy przydymionych (jak dla lata) osoby w typie zimy będą wyglądały nieciekawie i smutno. Wyrazistość tego typu urody najlepiej podkreślą wszelkie połączenia szarości ze srebrem, czernią, czy granatem. Zima ponadto bardzo dobrze czuje się we wszelkich odcieniach stalowych, srebrnych, a także w kolorze czystej bieli. Osoby w typie zimy powinny zdecydowanie unikać kolorów ciepłych, takich jak brąz, pomarańcz, złoto, rdzawa- żółć, czy ciepła zieleń. Pani zima powinna zachować "czystość" swojego typu urody. Zdecydowanie odradzam wszelakie drobne wzorki, takie jak kratki, czy kwiatki, gdyż zabierają one wiele z wyrazistego charakteru zimy. Zima najlepiej będzie prezentować się w prążkowanych kostiumach, czy w tkaninach zdobionych geometrycznymi wzorami, najlepiej w kolorze bieli i czerni. Elegancja zimy zostanie także podkreślona w jednobarwnych, kontrastowo zestawionych strojach np.: cytrynowa żółć z głęboką czernią. Zima dobrze czuje się także w odblaskowych, lakierowanych, czy też plastykowych dodatkach. Wszystko, co rzuca się w oczy i jest w optymalnej palecie barw zimy, będzie podkreślało jej zdecydowany charakter." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam z spódniczkami nie wybrzydzałam, ale ubranie mnie w cos co mi się nie podobało to byla tortura dla rodziców, raz do wc wpadłam, zeby nie isc w tych ubraniach i mama musiała mnie przebrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Mirelka... dzieci to czasem udreka dla rodziców jesli chodzi o ubieranie
![]() ![]() ![]() ![]() Madziu ja w środku chyba nie jestem zimą ![]() ![]() ![]() "Zima jest jedynym typem kolorystycznym, który zdobi kredowa biel oraz czerń. Już jako dziecko może mieć czarny becik i śpioszki, będzie wyglądać w nich znakomicie." hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.