|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ankiety uwielbiam wypełniać ![]() ja rano za to nie zdążyłam, aleee chyba poćwicze za chwilkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() teraz słonce sieci ![]() ![]() Cytat:
![]() aleś wpadła jak po ogień ![]() Załatwiłam co miałam załatwić (wpis, kosmetyki), zmarzłam w międzyczasie i zmokłam 10 razy ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |||
Zadomowienie
|
hey Dziewczyneczki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do czarodziejek z księzyca to ja oglądałam każdy odcinek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyneczki troszkę tak szybciutko podczytałam co u Was, widzę, że większośc jak zwykle zapracowana ![]() Agolek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewusia- a u mnie słoneczko ![]() ![]() wiecie co mam jeszcze większego lenia od wizażu, a nawet moja praca na maturę tkwi w jednym martwym punkcie... ![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki całuuuję Was mocno i pozdrawiammmm ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Wtajemniczenie
|
no ba!nie ma obijania sie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() witajcie, mam dzis paskudny dzien,w pracy porazka poprostu ,rano musialam na chwile wyjsc bo prawie sie z nerwow poryczalam... Po pracy jade na zakupy jedzeniowe bo TZ byl przez weekend sam i w lodowce echo.. Mowie ''kup warzywa i owoce'' i znajduje w lodowce 3 banay i salate.. ![]() takze po pracy jade do sklepu. dzis U can dance ![]() ![]() milego kochane
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale tu na wizażu ładnie mamy teraz... ![]() Ale uwierzcie ,że kompletnie nie miałam czasu ostatnio :[ Jutro mam bierzmowanie i ciągle jakieś próby i życie w biegu. Nie wspomne o tym ze prawie wogole na kompie nie siedzę bo lekcje mam do 15 , przychodze do domu , jem i idę na próbę teatralną. I tak do 23 :/ Ale myślę ,że od jutra znajdę już czas aby do Was powrócic ![]() agolek: Banany i sałata? ![]() kika171: na pewno się zmobilizujesz do matury ![]() ![]() ![]() No i zaraz Was reszte poczytam co tu napisałyście za ten czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Agolek-Miejmy nadzieję,że jutro będzie lepiej ![]() YCD, hmm musiałabym przysiąść ![]() Kika-Dasz radę ![]() Co do terminó matur, cóż, zdawałam wsio pod rząd, z widmem jazdy do szpitala et.c i zdałam prawie,że na maxa choć naÓka to dla mnie abstrakcja ;P Madame- Pozostaje życzyć Ci powodzenia w realizacji marzenia o kryminalistyce ![]() Skoro to coś co cię najbardziej kręci nie ma co się zastanawiać i.. Zresztą przyjemne można połączyć z pożytecznym ![]() Hmm ledwo żem się uporała z kolejnym formatem dysku ![]() Ot wczoraj wieczorem nagle siadł prąd i wsio się skasowało. Zdjęcia,nowo pobrana muzyka,dokumenty,ebook: ![]() No nic, na przyszlośc trza będzie wsio w zapisywać w dysku D,czy wogóle postarać se program do odzyskiwania utraconych rzeczy. ![]() Dni mijają mi pod hasłem, słowo-kluczem zaiste ; przedwiosenna chandra, ogólnie chce mi się nic, czuję się na wszystko obojętna,wczoraj po odbębnieniu 'Muzealnictwa i sztuki wystawienniczej' na którym to kobiuta omówiła ustawę o muzeach w PL ![]() zdychałam na migrenopodobny ból głowy,a raczej oczodołu o_O Kawa,2 ibupromy i lipa az wieczorem ulżyło i bezproblemu przespałam z 9.5 godziny nadrobiwszy tym samym braki. Jako,że odwołano informatykę ,miałam na 13.15 mieć wykład. Obowiązkowy.. hell yeah ![]() Wsiadam więc w kolejkę , jadę jadę, zbliżam się do stacji i ta-dam kanar, prosi o bilet , więc szperam w torebce, istnej studni bez dna, pociąg zatrzymuje się na miejscu, wreszcie znajduję,daję i finito. Jedzie dalej ![]() Toteż wysiadlam na nastepnym. Czekam dodatkowe 4 minuty co by wreszcie gdzie trza zlądować, z nadzieją,że i tym razem jacyś nie wpadną 'skontrolowac' ![]() W międzyczasie, mą uwage przykuł nagłówek pewnego nobliwego dziennika o treści' 13 letnia mama' Czyli,że hot 13stka powiła dziecię, 16 letni meen' z uroczą tlenioną grzywką a'la czeski piłkarz,czy wczesny Dejwid B. twierdzi iż, może być to jego, jako,że się 'spotykali. Fajnie,że nie ma pewności ![]() A tak na serio, brak słów, rozumiem, wszechobecną złotą myś'róbta co chceta' ale 13 letnie dziecię o______O Toż to technicznie i fizjologicznie wydaje się trudne do wyobrażenia a co dopiero.. Wiem,wiem truję jak moher,brak mi tolerancji i szacunku dla "mlodych' matek i ojców, Aczkolwiek nie obiecuję poprawy i nie proszę o rozgrzeszenie ![]() wogóle nigdy nie prosze ![]() Wracając do pierwotnego tematu ;P Kilka/naście minut spózniona zlądowałam na miejscu, idę pod aulę szarpię za klamkę zamknięta Ludu brak ![]() no to pod sekretariat i wszystko jasne wykład odwołany po kiego się trudziłam ==' Co by odreagować, mimo deszczośniegu i spadku temperatury przespacerowałam się kawałek i wzium posilić zgłodniały żołądek we wiadomym miejscu ;P Akurat spotkałam 2 dziewczyny z mego roku, jedną znam 'na cześc' Zdezorietnowana,ogłuszona muzyką z słuchawek,uśmiecham się w odpowiedzi, ta jakby coś mówiła nie wiem co więc przeszłam dalej. Pięknie to wyglądało, nie wiem może proponowała bym sie przysiadła (obok ich ciasnego stolika był jeden) toteż wyszłam na skończonego sobka ![]() ;/ No ale nic, było mineło (na koncu przeszlam obok nich,zapominająć odpowiedziec czesc ![]() Tym razem ruch był mniejszy więc po 20 minutach oczekiwania dostałam swoją porcyję na.l..s.ka z twarożkiem,truskawkami,ba nanem,migdałami i sosem czekoladowym zjadłszy połowę uznałam,że lada moment pęknę więc finito. Tamte po 'mięsno-warzywnej wersji, zapodały se deser lodowy z bitą śmietaną,polewą,owocami i waflem oO Gratuluję pojemnego żołądka ^^ Serio xD W domu zlądowałam koło 17, zabrawszy się za reinstalkę systemu, następnie poprawę przypisów itd w międzyczasie koleżanka (ta co jej facet mi się zwierzał ) zaproponowała mi w piątek kawkę w jakiejś dotąd nieznanej mi ,przyjemnej kafejce w centrum, potem z kolei CSW Łaznia i prelekcja nt.sztuki audiowizualnej. Może być ciekawie więc się wybieram. O ile przetrwam uprzednie konsultacje z panną K ![]() Z innej jeszcze beczki, jutro czeka mnie dziewicza (no nie do końca ![]() ot polecono mi pewną kobitę (30 letni staż i tyle wiem o________O ) w sprawie zaleczenia itd mych traum,leków,urazów po czerwcowej przygodzie. Pałam nadzieją,że poza skasowaniem 80zł za 50min. zdziała coś więcej nizli wszczęcie dochodzenia co do genezy mej wątłej figury,dorabiania ideologii do swobodnego stylu odżywiania, który de facto, po raz pierwszy od trzech lat nie jest sankcjonowany scislym liczeniem kalorii, kontrolą 'jakości'odzywczosci etc et.c Ot jem co chcę (słodkie ![]() tym samym owa czynność fizjologiczna jest gdzieś na szarym końcu mej hierarchii wartości. Toteż wolałabym już się przed jakimkolwiek specjalistą z tego nie zwierzać. ![]() Póki co, powizażuję/surfuję trochę,napisze 'poprawkę'do końca i czas na spoczynek w Morfeuszowych objęciach. Miłego wieczoru Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja isę dziś wziełam za ćwiczenia, bo juz nic nie robiłam z dobre poł roku, a moze nawet rok ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, idę juz spać bo zmęczona jestem nieziemsko ![]() ![]()
![]() |
#3607 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kcem ![]() Cytat:
![]() iii, gdyby mi się jeszcze praca sama pisała w międzyczasie to by było bosssko ![]() ![]() Cytat:
![]() ja oglądam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kompy to złe i złośliwe bestie są ![]() Cytat:
no ja w tym wieku to czytałam bravo po kryjomu ale nie wiedziałam o co chodzi więeeec nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek działania w tym kierunku ![]() no ale dzisiejsza "młodzież" postępowa jest ![]() Cytat:
mam nadzieję że ta wizyta Ci pomoże ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiejszy wieczór minął jak z bicza strzelił ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki Skarby ![]() PS. nie muszę chyba mówić ze dziś Mediolan pokonał ważnością pracę magisterską i leży sobie ona nieruszona od wczoraj ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-11 o 23:10 |
||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ja tylko na chwilkę ![]() ale wczoraj się wkurzyłam... okazało się , że dzisiejsze koło jest z innej partii materiału niż miało być i której się uczyłam ![]() ![]() tyle dobrego, że mam dziś na 17, ale wiele to mi nie pomoże... no nic, uciekam...może coś zdołam ogarnąć... miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze , przeoczyłam ten Mediolan ![]() ? Tylko we dwie jedziecie?Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ![]() Dzień Dobry ![]() Ja już na nogach . Do szkoły nie ide bo nie ma sensu. Nie zdążyłabym do kościoła poźniej. Trzymajcie kciuki ,żeby nie padało bo mam jasny płaszczyk ![]() Miłego dnia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry laleczki, uciekam zaraz bo jeszcze do sklepu po drodze musze skoczyc. Jakos sie nie czuje dzis.. eh to stres chyba..i cera jakas taka do bani.. wstawiam wam cos na poprawe humoru na rano,mnie rozbawilo ![]() Kobieta dzwoni rano do swojego szefa i mówi, ze nie przyjdzie do pracy, bo jest chora. - A co pani jest? - pyta szef. - Mam jaskre analna. - Ze co!? Czym to sie objawia?? - Po prostu nie widze dzis mozliwosci przytoczenia swojej du . py do pracy... Milego dnia ![]()
![]() |
#3611 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kijową pogodę masz na bierzmowanie... ja miałam w czerwcu bodajże i był taki upał ze o mało nie zemdlałam z gorąca ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Siedzę sobie właśnie i się zastanawiam co by tu robić, ale chyba posprzątam najpierw bo wkurza mnie bałagan (typowy objaw ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
Bonżur (;
Agolek-szczery ten dowcpi ![]() Spaza-Zawsze można improwizować . Mam nadzieję,że wybrnęłaś ![]() Ewusia-I jak sprzątanko? ;> Mercy-Czasem trzeba ciut pocierpieć co by cieszyć się stalową kondycją na wiosnę ![]() Jeszczeeeee 1 dzień i weekend ![]() A czwartek minął mi nader sympatycznie. Pospałam se do 10,potem wioo do dziekanatu co by legitkę podbić. Wchodze,a tam w pogrążona w ploteczkach jedna kobita od ćwiczeń z kultury języka, na który de facto ostatni raz byłam w grudniu ![]() Palnełam,że wkrótce A myślałam,że mnie nie pozna ![]() ![]() Po załatwieniu przedłużenia, poszłam druknąć skorygowaną prace z warsztatów. Geez jutro konsultacja,jak mnie wytrzepie to ![]() I kierunek Sopot ![]() Przysiadłam na kawce z amaretto, potem przechodząc się po molo. To słońce,ten błękit nieba,lustrzana morska tafla *____________* Aż chce się na nowo żyć ^^ W domu zjadłszy szybki obiad, wybyłam do centrum na wizytę z psycholog. Na początku pełna obaw,ale . Więc wchodzę kobita skromna wiek 55+, zaczynamy rozmowę. Dowiedziałam się(bez szczegółów),że sama przeszła skomplikowaną chorobę nowotworową i wie jak to jest z tym gniewem,strachem et.c Dalej rozgadałam się, że ho ho. trajkotałam niczym maszynka, ot szczerze,co leży mi na sercu, me wspomnienia stamtąd,przygody z dr'ami,brak wsparcia ze strony pewnych osób. lęki przed rozmowami z obcymi ludzmi (wiadomo.. ![]() Spokojnie objaśniła mi pewne sprawy, zdziwiona jak tamci mogą tak przedłużać,chamsko krytykowac itd. poradziła,bym wprost memu chirurgowi powiedziała,że chcę szybko i porządnie, w przeciwienstwie do ostatniego razu ![]() Na nieśmiałość. cóż, winnam poczekać dopóki,dopoty mi założą to co trza,zwłaszcza,że 'powrót' do pewności siebie et.c wiążę z tym procederem. A studia nie zając,nie uciekną, mam na luzie, pogadać z dziekanem o tok indywidualny, przedłużenie terminów prac zal. skonsultować się z cwiczeniowacami,co by męczyli mnie 'pisemnie'a nie publicznie (jutro I-sze podejście ![]() nawet jak hmm zawalę,czy mi się znudzą to nic złego, moge szukać,poszukiwać,robić to co naprawdę chce a nie pod dyktando matki (de facto następnym razem chce pogadać i z nią. Bedzie piekło,oj będzie ![]() Poleciła mi też abym hmm stosowała tzw.afirmacje, wizualizacje zadowolenia,poprawy et.c Niby rzecz 'śmieszna' rzekną laicy, ale skuteczna (wiem bo wcześniej się tą materią zainteresowałam/próbowałam z dobrym skutkiem wpewnych sferach) No i co najważniejsze nie odmawiać sobie PRZYJEMNOŚĆI Kino,koncert,spacer,tanie c,impreza,zakupy,knajpa wsio co podnosi mi poziom 'hormonów szczęścia',relaksuje, sprawia ,ze się uśmiecham (a śmiech to zdrowie ;> ) winno być na stałę wdrożone w spis codziennych czynności. A myślał człek,że wieczny'hedonizm' taki zły ![]() Następna wizyta 26. tydzien po TK etc et.c mam nadzieję,że cuś się zmieni na lepsze do tego czasu, co by tylko nie narzekać. Teraz relaksu c.d, w przerwach na wysłuchiwanie trucia rodzicielki (bo jutro wieczorem 'będę się z dziewuchą po gdańsku szlajać' ![]() Cóż, taka karma.. I jak to mówią 'rodzice to wadliwy wynalazek.. Miłego wieczoru, A. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
wpadlam tylko na chwilke
![]() Ewusia & Jabluszko.....dziewczyny tak mnie zmobilizowalyscie rozmowami o swoich pracach, ze dostalam mega wyrzuty sumienia i od wczoraj napisalam 18 stron ![]() ![]() ![]() co ja bym bez Was zrobila ![]() (pewnie bronila sie we wrzesniu ![]()
#3614 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdrrrroszczę Mediolanu echh ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dałaś radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A nie myślałaś o jakiejś terapii rodzinnej? Może wtedy matce łatwiej byłoby się zmienić...Bo, co tu kryć, nie powinna zachowywać się tak jak się zachowuje... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieźle! Gdybym ja napisała jednego dnia 18 stron to pewnie bym umarła więc wolę nawet nie próbować ![]() Ale miło mi być siłą mobilizującą, szkoda, że siebie tak zmobilizować nie potrafię :P A piszesz mgr czy licencjat? ![]() Baby, jak tam po bierzmowaniu? ![]() Dzień dobry wieczór ![]() Jak właśnie wróciłam z pracki, padnięta lekko więc zaraz mknę do łózia ![]() Jutro broni się moja kumpela bardzo dobra więc całą energię poranną poświęcę pewnie na trzymanie kciuków, a całą wieczorną na opijanie bo jestem pewna, że się obroni ![]() Boli mnie opuszek środkowego palca prawej ręki, który skaleczyłam sobie dość porządnie sreberkiem od nowego balsamu ![]() ![]() Do rana, śpijcie dobrze ![]()
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
Madame...w dwa dni pisalam hehe nie w jeden
![]() ![]() ...licencjat, licencjat, pisze o działaniach promocyjnych na przykladzie pewnego sklepu ![]()
![]() |
#3616 | |||||||
Zakorzenienie
|
a dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratulacje Kochana ![]() teraz mnie jest wstyd bo ja od miesiąca co najmniej piszę i mam 1/3 z tego co Ty napisałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (jesssssu, zaczynam mieć jakąś manię prześladowczą chyba na tym punkcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie kwestię naukową pominę milczeniem ![]() ![]() ![]() A ze muszę wstać o 6.30 to idę spać za chwilkę ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Miłego Dnia Dziewuszki
![]() a może i miłego weekendu, bo nie wiem jak tam z moim czasem będzie około weekendowo ![]() PS. śniegu napadało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, piatek ![]() ![]() ale nic to,jakos przezyje ![]() ![]()
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Przez te kilka dni jakoś nie mialam siły odpisywać, obiecuję, że to dziś zrobię ![]() ![]() A u mnie sprawy coraz bardziej się komplikują. Dostałam wezwanie do sądu (chodzi o tamtą dawną sprawę z R.), co najdziwniejsze ostatnio sporo o nim myślałam po wszystkich moich złych doświadczeniach (sicc!). Nie chce go karać za skrzywioną psychikę, w końcu dał mi spokój i normalnie funkcjonuje. Musiałam go jakoś poinformować, że to wycofam. Przy okazji przyznam, że chciałam się dowiedzieć, czy on mnie nadal "kocha". Wiem, conajmniej dziwne, ale tylko tego potrzebuję, tylko ta wiedza jest mi potrzebna i nic więcej. Chyba mam jakieś zapędy narcystyczno-egoistyczne, sama nie wiem jak to określić. Ale tak naprawdę to chyba ja mam problem w docenianiu ludzi, którzy na to zasługują.. Bo czym on zawinił tak naprawdę? Fakt, że wystraszył mnie do granic możliwości, to było raczej rozpaczliwe wołanie o pomoc. Poznając jego wcześniejszą sytuację w domu wcale nie dziwię się, że ma problemy z własnymi emocjami, pozostawiony sam sobie przez całe życie. Działa tylko tak, jak potrafi... Wiem, że to dziwne, że tak go teraz bronię, ale staram się zrozumieć i jego. Może dlatego, że sama mam teraz problemy z psychiką? Tym bardziej, że to tylko jedna z 3, może 4 osób (w sensie osobników płci męskiej, w tej liczbie jest również 2 przyjaciół), które nie działały na zasadzie "zaliczyć". Wracając, napisałam, oczywiście po kilku minutach sztywnej gadki rozkręciło się. Przegadałam z nim jakieś 4-5h. I dowiedziałam się, że nadal czuje do mnie to samo, chociaż pomyślałam, że może coś się zmieniło (przez pół roku zero kontaktu). A m.in. mogłam przeczytać: "Przepraszam, że Cię kocham. Chciałem żeby było Ci dobrze ze mną, ale skoro jesteś szczęśliwa beze mnie - to wszystko czego chcę. Tobie to szczęście przyda się bardziej niż mi". Tak, wiem. I ja nie jestem normalna. ![]() Tak więc ![]() ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-13 o 09:30 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem przysiąść raz porządnie daje lepsze efekty niż pisanie metodą małych kroczków ![]() Cytat:
Nie nie nie ![]() ![]() Więc luz, nie żadna nadgorliwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No, a piątek imprezowy się zapowiada widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę zapeszać, ale pogoda chyba zmierza ku lepszemu...wioooosna... ![]() Cytat:
![]() Może skusisz się na coś słodkiego, mała ilość okazjonalnie wszak nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co napisać bo nie znam sytuacji bardzo dobrze, ale wydaje mi się, że trochę za bardzo usprawiedliwiasz jego zachowanie... ![]() PS. Manguś, nxt time pisz większą czcioną bo moje stare oczy ledwie widzą takie małe literki ![]() Dzień dobry ![]() Wstałam przed , sama z siebie co (zważywszy, że zasnęłam po 1) napawa mnie dumą ![]() Zaraz mknę po kwiatki dla broniącej się kumpeli (chcę kupić wielki bukiet tulipów), a później do pracy (gdzie świeżo upieczona pani mgr przyjdzie po obronie) żeby jej je wręczyć ![]() ![]() A wieczorem imprezka tj.opijanie magisterki ![]() Miłego dnia, odezwę się pewnie jeszcze ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-13 o 09:56 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możliwe, że za bardzo go bronię, ale mam tu na celu jedynie zrozumienie jego toku myślenia. Bo wiem, że raczej nie był w pełni świadomy, tego co robi. Oczywiście nie mam zamiaru rzucić mu się z tego powodu w ramiona... Nie powtórzyłabym tej samej historii. Niestety, wiem ![]() ![]() Ooo, jak miło ![]() ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-13 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Po bierzmowaniu już ![]() Nawet nie było długo. - ok.2h. Myślałam że gorzej będzie ![]() ![]() ![]() Dzis w szkole byłam tak śpiąca że myślałam ze usnę... Dostałam 3 z chemii ze sprawdzianu...Oj coś mi chemia nie idzie teraz ![]() ![]() A od poniedziałku mam rekolekcje czyli znowu wolne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Angeo : Ale historia ![]() Miłego dnia;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Madame udanego opijania i bezkacowego jutra
![]() Angeo ta czcionka musi isc zdecydowanie ![]() ![]() oki, ja lece na spotkanie,2h a potem jesczze tylko 1.5 i o 5.30 koniec i mozna rozpoczac weekend ![]() ![]() ![]() milego laleczki ![]()
#3624 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki.
Dziękuje za miłe słowa odnośnie mojej "kontuzji" ![]() ![]() Co do kina, to jednak pojechalismy, tak jak bylo zamierzone zresztą, na "Krwawe walentynki 3D" - film bardzo fajny, fakt nie ma jakiejś porywającej fabuły, ale ogólnie efekty super. Widzę, ze u Was duuużo się dzieje, niestety znów nie jestem w stanie Was podczytywać na bieżąco.. ![]() U mnie wszystko w porządku... Mam bardzo zalatane dni, po szkole jakaś tam nauka, wieczorem chwilowe spotkanie z TŻ-etem... (wiecie.. praca ![]() I tak mi leci.. Dziś skończyłam szybko lekcje, poszłam opłacić rachunki, zrobić zakupy, wysprzatałam cały pokój, "przygotowałam" obiad rodzicom, teraz biorę się za ćwiczenia, a wieczorem spotkanie z moim lubym.. Jutro idę do niego na noc, może w koncu się sobą nacieszymy, bo narazie to masakra jest.. ciagle praca i praca.. ![]() ![]() ![]() Miłego Piątku Trzynastego Kochane ![]()
![]() |
#3625 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miłego weekendu, baw się dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
witam.
chcialabym was zapytac czy istnieje cos takiego jak podyplomowe studia dietetyki? wlasnie robie magistra i chcialabym potem dodatkowo postudiowac dietetyke, jako ze jestem tym bardzo zainteresowana. mieszkam w lodzi i pod uwage biore studia w tym miescie, ewentualnie w Wiedniu (w ogole ktos zna jakies studia podyplomowe po angielsku lub polsku w Wiedniu?) |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
![]() ale tu ciiiiiiszaaa... ![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja tylko wpadłam się przywitać, bo lecę na zakupy ![]() miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
♥
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.