|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no zwłaszcza ten kolor ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Rozeznanie
|
Ojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! jaki szok przeżyłam jak weszłam na wizaż dziś
![]() ![]() ![]() ![]() Cher moj dzien narazie mija na sprzątaniu generalnym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefre ja tez najbardziej lubię bordowy lakier na paznokciach taki nasycony ![]() ![]() ![]() Spaza no własnie mi nie bardzo przypadła do gustu ![]() Kika pisz co tam u Ciebie ![]() Ewuś owocowej nauki ![]() ![]() Agolek świetnie ze weekend udany ![]() ![]() Ej....wiecie co wczoraj robiałm wieczorem-oglądałam Czarodziejkę z Księzyca na YT i mi sie przypomniały stare dobre czasy, jak biegłam ze szkoły do domu zeby tylko zdązyc na kolejny odcinek ![]() ![]() ![]() Dobra lecę, wpadne pozniej! Miłego dnia pięknym paniom zyczę ![]() ![]()
#3573 |
Zakorzenienie
|
Mercy - jasne, ze oglądałam! A oglodał ktoś Gigi la trotolla?;D Albo Jatamana? Jak sobie poprzypominałam toaż mi się łezka w oku zakręciła
![]() ![]() Zajęcia skończone wczesniej - prowadzacemu się tez chyba nie chciało ![]() Własnie zajadam chińszczyzne (czyt.zupkie;D) zagryzam to słodkim rogalem o.0 Moje kubki smakowe są nie do wyjęcia po prostu ![]() W ogóle babcia w końciu się chyba odbraziła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwilę zmykam się uczyć (a taka pogoda piękna!) i później pojadę do mamy TŻ-a. Uwielbiam tę kobietę ![]() ![]() Nic, uciekam moje miluteńkie ![]() Miłeęgo! PS. Gdzie się zmienia na stary design?
#3574 |
Zakorzenienie
|
otórz to..
![]() Dzień dobry Laski. Przepraszam, za ostatnie zaniedbania Plotkowego, ale jakoś zupełnie nie miałam czasu na komputer.. nie wspominając o wizażu... Całe dnie spędzałam z TŻetem, ale już własciwie skonczyło się to, gdyż rozpoczął pracę ![]() Co tam u Was ? Jak minął Wam Wasz wczorajszy dzień ? Mi sympatycznie, dostałam ogromną różę od Tżeta, a wieczorem pojechaliśmy do kina.. tyle tylko, że odwołali seans ![]() Widze duże zmiany w wyglądzie wizażu.. szczerze.. podobał mi się bardziej jego stary look ![]() Ja dziś wyszłam do szkoły, ale nie doszłam.. W drodze potknęłam się i upadłam.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Was ok.. Postaram się podczytać i zaglądać częściej. Miłego dnia Kochane ![]()
![]() |
#3575 |
♥
|
Eh ale pozmieniali wyglad wizau. oczy mnie juz bola od tych kolorów . okropieństwo. Ja tutaj nic nie widze, wszystkie posty mi sie zlewaja wrrr.
nie bede sie meczyc , wpadne jak cos jeszcze pozmieniaja - mam nadzieje ze tak nie pozostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: własnie aniaa mam dokładnie ten sam problem oczy bolą;/
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-03-09 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Dzień Doberek
![]() Mercy- Też byłam fanką,tfu maniaczką Sailor Moon *______* W dni seansu zasiadałam 'z namaszczeniem' przed tv, jarając się przygodami Bunny czy podkochując ( ![]() (przynajmniej już wiem dlaczego gustuję w czupryniastych tajemniczych brunetach ![]() Kolekcjonowałam karteczki,figurki,magazyn , bazgrałam ich portrety, jednym słowem odpał xD Echh gdzie te czasy beztroskiego dzieciństwa... BTW.Pamiętacie taką kreskówkę na tvp 1 czy 2 z takimi stworami-potworami? ;p 'Mroczny' nastrój,akcja dziala się chyba w kanałach, chyba ![]() Albo Muzzy ![]() Ewusia-Ruch to podstawa ![]() J.angielski poniekąd... ![]() Jabłuszko-Git,że koncertos udany ^^ Wybierasz się może 23 na Myslovitz do Parlamentu? ;> Nefre- A kysz,ze złodziejami ![]() Fajną masz 'teściową' ![]() Co do meetingu na wyżerkę to miałabym czas w przyszłym tygodniu do środy, można by było gdzieś na plotki,ploteczki wyskoczyć ^^ No i mamy nowy tydzień ;P Wczorajsze 'święto' całkiem udane. Finalnie, na manifę udałam się sama, ale co tam. Było spokojnie,serdecznie i całkiem radośnie. Różny przedział wiekowy et.c przybyłych. Kobity skandowały dośc zabawnym ,słabym głosikiem 'mamy dośc takiej Polski' czy 'moje ciało mój wybór' ![]() W pobliżu pomnika Neptuna, na Długiej przemówiło kilka z nich m.in. Joasia Senyszyn.. Jak na 'uznaną populistkę, wypowiedziala się dość stanowczo, neutralnie,że 'chcemy i równości praw,praw do takiej samej władzy jak i kwiatka i szacunku' Aż człek się z nią zgodzil ;p Koło 18 na dobre zlądowałam w domu, włączam TV ,a tam wieśc,że prof.Zbigniew Religa nie żyje ![]() Szkoda,że taki wybitny naukowiec,wspaniały człowiek jak mówią wszyscy ci,którzy go poznali, mimo walki,optymizmu 'przegrał'z tym schorzeniem. Fakt,wczesniej w wywiadach wspominał,że jest nań przygotowany,ale nikt nie spodziewał się,że tak nagle. Przykre. Nie mniej, trzeba trzymać się 'pozytywów',że ktoś taki istniał i tyle zrobił dla rozwoju medycyny,kardiochirurgii w PL. Wieczorem, taa wieczorem , o 1 w nocy w przypływie weny i urodzaju twórczego zabrałam się (rychło wczas ![]() To się rozpisałam Na 4,5 strony a4 choć książkę tylko 'liznęłam' ![]() Półprzytomna zlądowałam o 10 na ćwiczeniach z inteprety, lajtowo, puściła nam film-Godziny. Średniawy. mimo wyśmienitych zdjęć,gry aktorskiej,reżyserii to zdecydowanie za długi,nużący (rozumiem,że ambitne kino to ambitne kino,ale.. ![]() o_O Potem ćwiczonka z 'wok'u Tym razem, jedna z dziewcząt zreferowała charakter 'instytucji totalnych' tj. jak destruktywnie działają np. szpitale psychiatryczne Rygor,rygorem,ale brak słów :/ Pod koniec zajęć,zapodałam kobicie pracę,ta spoziera i chamsko rzuca na stół bo napisane odręcznie.. To się tłumacze,że drukarkę mam zepsutą więc z łaski swej kazała mi na jutro przepisaną i drukniętą oddać. Yeah trza się będzie pomęczyć przed kompem i jutro rano (rano ![]() Co by poprawić se z deczka zszargany nastrój, z racji słonecznej aury wybyłam na krótki spacer po centrum tej no,gdyni Istna podróż sentymentalna, czasy liceum et. c et.c ![]() Przy okazji 'upolowałam' w outlecie terranovy ,ciekawy jak na ten przybytek, t-shirt za 14.90 ![]() jak również podirytowałam wystawą,zawartością BGN, geez, istne cudeńka tam mają, te kiecki,te buty Tylko ceny, kilkaset plny. wzwyż ![]() ![]() choć gdybym miała to wsio m.in tam bym wydała ![]() Wracawszy trolejbusem, gdy stanał na jednym z przystanków, dostrzegłam dość przykry,ochydny widok napierd... się facetów Dwaj amatorzy pakierni i solarki leli się z jakimś żurem w gustownym' kobaltowym dresiku adidas.. XXI wiek ,a dla wielu liczy sie tylko przemoc ,sex,szybka kasa i górowanie nad innymi.. ==' No,ale jak to śpiewało. niegdyś znane trio hip-hopolo 'Czasem tak bywa' ![]() Teraz siedzę w domostwie. śnięta i nader leniwa, przdetem obejrzawszy ciekawy wywiad z pierwszym człowiekiem po przeszczepie serca w PL, któremu to inni nie dawali jakichkolwiek szans na przeżycie w wieku 61 lat,a prof. R z przekonaniem i wiarą w suckes.. teraz ma 82 i żyje do dziś w wyśmienitym zdrowiu ot taka dygresja. Lada chwila zabiorę się do 'ulubionej' czynności przepisywaniem zwanej i się zobaczy. Udanego wieczoru ![]() PS ![]() ![]() a hasło "Pierwsza strona kobiecości' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja juz po pracy,nawet fajny dzien mialam bo duzo smiechu na warsztatach bylo w pracy wiec nie bylo zle ![]() teraz ide sie kapac i poczytac gazetke,doszlam juz do siebie po weekendzie na szczescie ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#3579 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze ze już z "babcia" lepiej się Wam układa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niezły terroryzm ![]() Cytat:
i tak drogo jak na Terranovą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie nadal lenistwo, jedynie angielski trochę mnie rozruszał. Szkoda tylko że w trakcie zajęć zaczął mnie boleć wyrostek (a jeszcze mnie Siss wyciągnęła na zakupy w międzyczasie ![]() ![]() Może się zmuszę do czegoś zwiazanego z pracą... niech mnie ktoś kopnie ( najlepiej w ten głupi wyrostek ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ale tu pustki! widze nie tylko mnie odstrasza ''nowy'' wizaz ![]() ale u mnie mroz dzis ![]() doszlam juz do siebie po weekendzie i dzis nawet na silownie po pracy ide ![]() Ewus z tym wyrostkiem to raczej do lekarza co? ![]() milego dnia kochane ![]()
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi stanowczo za często ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że czujesz się już lepiej ![]() ![]() spałam 12 h i nadal jestem niewyspana ![]() głowa mnie boli od tego "nowego" wizażu... ehhhhh jedyny plus jest takie, że może coś naukowego dziś dzięki temu zrobię.... no, nic uciekam miłego ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | ||||||||||
Zadomowienie
|
cześć czołem
![]() Cytat:
![]() A swoją drogą napisałabyś mi coś więcej nt Twojego planu? Jestem ciekawa jak w praktyce wygląda ilość godzin, które musisz spędzać na uczelni... Bo wciąż zastanawiam się nad rozpoczęciem prawa, nie daje mi ten kierunek spokoju...No,ale nie wiem czy dałabym radę ![]() Nie tylko Tobie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i też mam nadzieję, że złodziej długo na wolności nie pobędzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wypadku - współczuję bardzo kochana, miałaś wybitnego pecha... Ale, że w życiu jakaś równowaga i sprawiedliwość jednak istnieje to teraz nic tylko czekać na szczęście, które zrównoważy przykrości dnia wczorajszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też niech ktoś kopnie w cokolwiek żebym nabrała mobilizacji... ![]() Cytat:
![]() A co do pogody - szkoda słów...wiosnooooo, szybciej!!! ![]() Cytat:
![]() Powodzenia w sprawach naukowych ![]() Dzień dobry ![]() Wczorajszy dzień był dziwny, może to z racji pełni? Po zajęciach strasznie zmuliłam więc po prostu musiałam położyć się i zdrzemnąć bo nie miałam sił dosłownie na nic. Półprzytomna obudziłam się ok.16, ogarnęłam i ziummm do pracy. W pracy nuda, nic się nie działo toteż czas leciał na plotach i przeglądaniu gazet ![]() ![]() ![]() No nic, dość wywodu. W każdym razie wracając wstąpiłam jeszcze do koleżanki i pogadałyśmy przy piwku. W domu byłam ok.2 i od razu poszłam spać. Sny miałam bardzo dziwne, pomieszanie z poplątaniem. Obudziłam się ok.11. Teraz planuję zabrać się do pisania, ale już widzę, że będzie ciężko bo rodzice mają wolne i wyciągają mnie na zakupy aaaaa! No nic, najwyżej wezmę ze sobą książki, poczytam w aucie, a jak wrócę to się wezmę, wszak noc długa ![]() Muszę dziś napisać ok. 3-4 stron i wierzę, że się uda ![]() Miłego dnia! ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-10 o 11:32 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |||||
Zakorzenienie
|
dla mnie to Wizaż musiałby się chyba zrobić różowo-niebiesko-sino-koperkowy żeby mnie zaczął odstraszać
![]() ![]() Cytat:
![]() lepiej już dziś więc się wstrzymam, wolę unikać kontaktu z lekarzami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a za pisanie ![]() ![]() Wstałam dziś z lepszym samopoczuciem, nawet nie jest mi niedobrze ![]() ![]() ![]() Dziś się nigdzie nie wybieram i uparcie zamierzam coś stworzyć, zobaczymy co z tego wyniknie ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpędzasz mnie w kompleksy, czuję się jak leń przy Tobie ![]() a co do ilości godzin to pojęcie względne, bardzo nawet ![]() ![]() w tym semestrze (o wiele mniej godzin niż w poprzednim) gdyby chodzić na same ćwiczenia to mój plan wygląda tak: (po 2 zmianach ćwiczeniowców ![]() poniedziałek- 15-17 (wykład od 13 do 15) wtorek wolny ![]() środa 9-13 czwartek 17-19 piątek wolny ![]() tyle, że do tego dochodzą jeszcze wdw ![]() zazwyczaj sesja zimowa jest lżejsza (zwykle 2 semestralne egz.) a sesja letnia jest ciężka (zazwyczaj 4 roczne egzaminy) aha, od tego roku akademickiego co teraz trwa zmienili program studiów i bardzo okroili godzinowo przedmioty, trochę rzeczy pozmieniali, więc dla Ciebie byłoby to na plus ![]() link do nowego programu studiów http://prawo.univ.gda.pl/pdf/Program...iow/2008ps.pdf ja do Ciebie też mam pytanko ![]() ![]() ale ciągnie mnie, żeby zrobić jakiś licencjat... i coraz bardziej po głowie mi chodzą kierunki ekonomiczne...a już w ogóle to najlepiej jakieś finanse... bardzo mnie zainteresowało prawo finansowe, szczególnie bankowe, nawet może wybiorę się na magisterkę z tego i myślę, że to całkiem nie głupie połączenie byłoby... ciężko jest na wydziale ekonomicznym? nie wiem jak to byłoby z moją matmą... tzn. zawsze lubiłam i niektórzy nawet twierdzili, że mam jakiś tam zmysł matematyczny, ale od 3 lat nie miałam styczności z nią i nic kompletnie nie pamiętam ![]() a tak w ogóle jak to jest z językami i w-f? przepisują? bo ja słyszałam, że od tego roku nie chcą... ![]() Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2009-03-10 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Rozeznanie
|
Hej kochane!
Ja się juz trochę przyzwyczajam do nowego wizaza, przypomina mi teraz chupa-chupsa truskawkowego:P Tylko jakies jaja bo nie moge pogrubic czcionki ani zmienić koloru i jednak oczy mnie troche bola... JABŁUSZKO dziwna ta kolezanka...i mowiła ze lekarz ja nafaszerował tabletkami uspokajającymi az tak ze wymiotowała?Dla mnie to troche podejrzane.....Udanych zakupów złociutka ![]() SCHISM- ja tez miałam takiego bzika na punkcie Czarodziejki hihihi:P a stwory potwory z kanałow...cos mi gdzies tam w którejś połkuli swita ![]() Byłam rano u ortodonty juz niedługo mi zdejmie aparat ![]() Miłego dnia złociutkie ![]() PS: jednak po 10 minutach siedzenia na wizazu mam ochotę krzyczeć "Zmiencie choc trochę te kolory, bo mi oczy łzawią!;/ ......a może to przez tusz do rzęs ;O ![]()
![]() |
#3586 |
♥
|
jestem zmeczona spac mi sie chce , głowa mi peka od zatok. wizaz mnie denerwuje swoim wygladem. a tak wogóle to przyszłam napisac dzien dobry i życzyc miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |||||||||||
Zadomowienie
|
witam ponownie
![]() Cytat:
![]() ![]() Szału nie było może wielkiego, ale zakupiłam dwie chusty, l'eau par Kenzo i kawę czekoladową ![]() Poza tym namierzyłam się najróżniejszych kurtek i płaszczyków i teraz mam nie lada mętlik w głowie^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezupełnie... ![]() przestaaaań, to ja tu jestem naczelnym leniem (patrz: tempo tworzenia pracy licencjackiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedno co mnie martwi trochę to mój wiek, w sensie - zaczynanie tak późno studiów pięcioletnich jest ryzykowne. Ale z drugiej strony trzeba się kierować pragnieniami i marzeniami a nie kwestią wieku. I tak nie interesuje mnie zawód stricte prawniczy - kierunek chciałąbym studiać ze względu na możliwość ciekawego połączenia z dziennikarstwem - kwestie prawa autorskiego z jednej strony, z drugiej umiejętności przydatne w zawodzie np.rzecznika prasowego ![]() ![]() Tak więc bez ciśnień, a raczej dla przyjemności... ![]() Cytat:
po pierwsze myślę, że nie jesteś za stara - zdarza się dość często, że ludzie na 5 roku zaczynają coś drugiego, a 4rok jest powiedziałabym nawet dość powszechny ![]() Na wydziale ekonomicznym nie jest ciężko jeśli to lubisz ![]() ![]() ![]() Także jeśli interesują Cię finanse - polecam ![]() I tym tematem zbliżamy się do mojej decyzji, którą wstępnie podjęłam jakiś czas temu, a którą ostatecznie wcielę w życie niebawem... Postanowiłam po długim namyśle zrezygnować z tego kierunku... Dlaczego? Z każdym tygodniem utwierdzałam się w przekonaniu, że to jednak nie moja brocha. Nie będę chciała robić tego w przyszłości, ba - nawet dziennikarką ekonomiczną nie chcę być. Szłam na te studia pod wpływem tęsknoty za przedmiotami ścisłymi i owszem, przez pierwsze 2miesiące byłam zachwycona, ale później entuzjazm opadł. Prawa rynku i rachunki ekonomiczne nie są dla mnie, nie przemawia do mnie ta nauka. Brakuje mi przedmiotów bardziej społecznych... Jedyne co mi się podobało to prawo, historia gospodarcza i ćwiczenia z matmy. Ale taka mikrekonomia? Nauka jak dla mnie zupełnie odrealniona choć zdaję sobie sprawę, że (zwłaszcza teraz, w czasach kryzysu to widać) ekonomia jest bliska każdemu z nas. Jednak nie czuję tej bliskości na tyle by uczyć się o tym przez kilka lat. No po prostu nie moja bajka. Czasem tak jest, czujesz, że niezależnie od tego jak sobie radzisz to nie jest dla Ciebie... Mam nadzieję, że nie potępicie mnie za moją decyzję. Myślę, że lepiej zrezygnować niż się męczyć. W tym roku dam sobie na wstrzymanie (zwłaszcza, że czeka mnie obrona i rekrutacja na magisterskie), a za rok pójdę na coś, co będzie bardziej przemyślane i czego będę pewna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze? Podejrzewam, że sama się doprawiła jakimiś uspokajaczami... Cytat:
![]() Cytat:
![]() życzę poprawy samopoczucia i humoru ![]() Wróciłam z zakupów zmęczona jak diabli. Objadłam się niemiłosiernie i teraz przypominam węża boa, który połknął słonia ![]() Nie napisałam oczywiście nic, choć cały czas myślę o pisaniu i układam sobie w głowie kolejne akapity. No, ale trzeba przysiąść i przelać to na papier, a tak mi się nie chce bo czuję się kiepsko. No, ale dam radę ![]() Wieczorem miałam wpaść na chwilkę jeszcze do koleżanki, ale chyba zostanę w domu, średnio mi się chce już wychodzić... Miłego kochane! ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-10 o 17:26 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wracając jeszcze do prawa, to chyba można je robić zaocznie też, jeśli chcesz mieć to za dodatkowy kierunek i niekoniecznie spędzać kolejnych pięciu lat na studiowaniu to może to być jakieś wyjście ![]() Cytat:
![]() Uwaga, idę pisać ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madamee no nie zaciekawie z kolezanką, trzeba przeprowadzić z nia spokojną rozmowę.....powodzenia w pisaniu ![]() Kurczę, czy Wy tez nie możecie wstawiac emotek i pogrubić liter?przez to mam utrudnione odpisywanie;/
![]() |
#3590 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak dobrze, że masz książki ![]() Ja się martwię bo u mnie sporo materiałów jest w internecie (zeszyty prasoznawcze online, portale branżowe, strony internetowe czasopism, dane Związku Kontroli i Dystrybucji Prasy), ale bardzo mało książek na mój temat mogę znaleźć. Dziennikarstwo jest dość specyficzne - wiadomo, że będzie mniej książek niż np. na tematy ekonomiczne, prawnicze czy historyczne bo i teorii tu mało, ale i tak się stresuję... ![]() Cytat:
![]() Też o tym myślę, w sense - te 2 lata, przez które będę jeszcze (mam nadzieję) na magisterskich, studiować dziennie, a później przenieść się na zaoczne. Choć nie ukrywam, kasy brak... ![]() A czy któraś z Was wie coś może o kierunku "praca socjalna"? Bo też rozważam, interesujący dla mnie ![]() ![]() ![]() Uwaaaagaaa, napisałam już ponad pół strony. Myślicie, że należy mi się odpoczynek? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3592 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
serio serio żegnam się dziewczynki nie mogę coś się wgryźć ani podczytywać nie wiem o co chodzi, a że i tak nic nie pisze więc moja obecność w wątku jest zbędna
![]()
![]() |
#3594 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, wlasnie wrocilam z silowni, moj bilans - 45 min na biezni i 430 kcal -10 min silowe -100 kcal rowerek - rozciaganie i brzuszki nie musze dodawac,ze jutro sie nie rusze prawda? ![]() dzien mi minal tak szybko,ze szok.Rano warsztaty,potem lunch,potem spotkanie,potem staralam sie nadrobic zaleglosci ale daleko nie zaszlam i jutro tez mam masakre..ale przynajmniej pieeekne slonko dzis bylo! ![]() ide teraz sie porelaksowac troche ![]()
![]() |
#3595 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisanie z głowy też ma swoje plusy ![]() A o czym Ty piszesz tak dokładnie bo albo nie wiem albo zapomniało mi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ech jaka szkoda, że u nas nie można tak jak w USA, wybierać sobie przedmiotów, na które chcesz chodzić ustalając tym samym dość indywidualną ścieżkę studiów ![]() słusznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Twoja obecność na pewno nie jest zbędna i ja tam wierzę, że jeszcze czasem się odezwiesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już się kładę bo mi zimno i śpiąco. Chciałam jeszcze pobrzuszkować, ale ostatnio jakoś lepiej ćwiczy mi się rano nawet jeśli muszę przez to wcześniej wstać. To takie dobre na rozbudzenie, a wieczorem jestem już chyba zbyt zmulona ![]() Dzisiejszy plan naukowy nie został w pełni zrealizowany, ale dobrze, że napisałam chociaż cokolwiek, lepsze to niż nic ![]() Jutro dopiero na 11.30 do szkółki więc dobrze jest. A na 17 do pracy. Miłej nocki kochane ![]()
![]() |
#3596 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uważam ze niezbędna ![]() ![]() nie mogę zaprzeczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty? Bo tez mam jakąś dziurę w mózgu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wypełniłam moje minimum, ale to nie byłoo trudne bo minimum sobie wyznaczyłam na jedna stronę ![]() ![]() Aha, zapomniałabym, mam prośbę malutką ... Jakbyście miały chwilkę to dziale Kultura jest wątek z sondą na temat nowych podforów ![]() ![]() ![]() Idę do wanny i do łóżeczka ![]() dobranoc ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam z samego rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do wieku, to na moim roku jest pełno osób które mają już np. jedną magisterkę za sobą i to jest bardzo tu powszechne ![]() Cytat:
![]() ![]() do tego kolejna kwestia dochodzi- nie wiem czy nie lepiej dla mnie byłoby się skupić na tym prawie i nie iść do pracy do kancelarii od przyszłego roku np. na pół etatu... a ile godzin trzeba na pierwszym roku msg spędzać na uczzelni? tak optymalnie ![]() Cytat:
![]() szkoda... Cytat:
Cytat:
![]() uciekam na zajęcia, buziaki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śnieg pada ![]() ![]() ![]() ![]() Idę, bo nie zdążę dopaść wykładowców przed poprawką egzaminu a potrzebuję wpisów ![]() Miłęgo dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |||||||||
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Cytat:
![]() Ale myślę, że (abstrahując od chęci i motywacji bo wiemy jak z tym bywa^^) może się pisać całkiem przyjemnie ![]() Ja piszę o wpływie wybranych miesięczników na kształtowanie stylu życia współczesnych Polek ![]() Na pewno będę Was niebawem męczyć ankietami ![]() ![]() Cytat:
![]() btw. poranną porcję ćwiczeń zaliczyłam dziś bez problemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też uważam, że porządek by się przydał, dużo łatwiej byłoby znaleźć interesujące tematy ![]() Cytat:
![]() Jeszcze tak od zawsze w sferze marzeń jest kryminalistyka choć zdaję sobie sprawę na jej małą wartość praktyczną... Strasznie mnie to interesuje, ostatnio chciałam nawet kupić sobie podręcznik (takie mega wielgachne tomisko, cegła po prostu), ale wiem, że z punktu widzenia przyszłej pracy lepiej byłoby zgłębiać inną gałąź prawa... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o godziny to tak - tutaj znajdziesz plany i program studiów: http://ekonom.univ.gda.pl/student/index.html?xa=plan No, a z chodzeniem jest tak: na ćwiczenia wiadomo, musisz (choć niektóre możesz opuścić bez usprawiedliwienia aż 3razy ![]() ![]() ![]() Ale studiujesz nie od dziś i wiesz, że w większości przypadków wykłady to tak czy inaczej strata czasu... ![]() A powiedz mi jak to jest z wykładami na prawie? Można ogarnąć egzaminy tylko z podręczników i np. lex.edu.pl? Czy jednak warto mieć notatki? No i w jakim stopniu można liczyć na kserówki ![]() Jeszcze co do Twojej sytuacji, musisz to wszystko sobie zgrać godzinowo - praca w kancelarii to moim zdaniem super sprawa jeśli masz taką możliwość ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Prawo to też konkret ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Lecę do szkółki choć coś mi mówi, że długo tam nie zabawię, głowa mi pęka od tej pogody! Odezwę się później, miłego dnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-11 o 10:00 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ja się tylko witam i uciekam ![]() Wizaż nam się "odswiezył"... ![]() Angeo, czyli dobrze myslalam ze Ty to Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.