|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Fajnz taki rosnacy brzuszek ![]() Dobre pytanie Kasienko Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Żoneczki ja wam powiem ze jak my zalatwialismy formalnosci ze slubem i weselem to moja kuzynka ktora ma w maju slub sie dziwi jak dalismy rade wszystko zalatwic skoro bylismy w Irlandi!! ona ma juz od pol roku wszystko zapiete na ostatni guzik, jedyne to odbierze suknie!!
kiedy tz mi sie oswiadczyl i ustalilismy date slubu, zadzwonilam do mamy i ona zalatwila nam sale na wesele, ta ktora chcielismy!! zespol telefonicznie tez zamowilam i kamerzyste! 3 mce przed slubem bylismy w Polsce tylko na tydzien i to byc naprawde szalony tydzien- ja musialam kupic suknie, zrobilismy nauki, zalatwilismy papierki wszystkie potrzebne do slubu, rozdalismy wszystkie zaproszenia!!! a jak wrocilismy 2 tygodnie przed slubem- odebralam sukienke, kupilam jeszcze pare rzeczy, 2 dni przed kupilismy alkohol!! i nikt mi nie powie ze nie da sie tego zorganizowac!! a ta moja kuzynka alkohol juz 3 mce temu kupila!! ja tam ja nie potepiam, ale ona powiedziala mi ze nie dala by rady tak jak my wszystko na szybko zalatwiac........
#3603 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() no ![]() i się nie muszę stresować, że wpadne do innej kategorii wagowej ![]() a mężul wariuje ze szczęścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe aj miałam alkohol też jakoś 3 miesiace przed weselem już:P Myślę że wszystko się da zorganizować tylko trzeba miec do tego werwę Ja miałam wszystko zorganizowane na długfo przed slubem dla zespołu nawet date ślubu zmienialiśmy. Poczatkowo miał być 6 wrzesnia ale że zespół nie mógł a bardzo nam na nim zalezało to przełozylismy na 13 ![]() I bardzo się cieszę z tej decyzji dla mnie zespół to jedna z najwazniejszych rzeczy na weselu, a ja mam jeszcze dość nietypowy gust bo u mnie na weselu żadnej biesiady czy disco polo nie było a za to dużo rockowych kawałków. I powiem wam że wszyscy sie rewalacyjnie bawili . hehe nawet karaoke miałam na weselu ale to ok 2 w nocy i wtedy to aż goscie ze śmiechu sikali prawie:P a ja się popłakałam ze smiechu i makijarz rozmazałam ale o 2 juz było można:P ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
ja właśnie ostatnio tez chciałam iść na ten film bo uwielbiam Angelię, i drastyczne filmy tez lubię więc muszę sie kiedyś wybrać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Mieszkamy z Mężem w Opolu, razem od 3 lat wynajmujemy mieszkanko (więc żyliśmy sobie przed ślubkiem na tzn "kocią łapę" ![]() ![]() Nasz ślub był 21 czerwca 2008 czyli pierwszy dzień wakacji i pierwsza letnia noc ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia postaram się umieścić w najbliższym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Wy się wczoraj wieczorem rozpisałyście, że szok ![]() ![]() Dzisiaj też będziecie wieczorkiem? Bo ja jak zwykle w środę mam samotny wieczór, mąż idzie na trening. Kto mi dotrzyma towarzystwa, cio? ![]() Ok, zaległości nadrobione, wracam do pracy. Do później
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez sa pary co musza na szybko slub brac bo "wpadka" byla i tez daja rade wszystko zalatwic!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-04 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() O 16 odbieram płaszczyk, więc wieczorkiem powinna być foteczka to jakby co czekamy na info ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 teraz bez rentgena to nie ma jak zbadać kręgosłupa. Jak mnie wtedy tak napitalał to poszłam do ortopedy i mogłam tylko siedzieć i leżeć w odpowiedniej pozycji, a wszelka rehabilitacja dopiero po porodzie. Kości miednicy będą dokuczać do końca ciąży, bo się przygotowują do porodu. Proponuję Ci byś zapytała się swojego gina czy możesz chodzić na basen albo na jakąś gimnastykę dla ciężarnych. Wybierz się też do ortopedy to pokaże Ci jak możesz sobie pomóc, w sensie jak chodzić, schylać się, leżeć i siedzieć. U mnie niestety gimnastyka i basen odpadły, ale jak nie masz przeciwwskazań to powinno Ci pomóc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to trza do sklepu spodnie ciążówki kupić ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 a to już pewne, że stracisz tą pracę ![]() ad. 3 czyżby gdzieś tam koło Ciebie bociek jakiś przelatywał ![]() ad. 4 czasami coś ten mój mąż mądrego powie ![]() Cytat:
![]() u nas zawsze jest sympatycznie, lepiej niż w niejednej rodzinie ![]() Cytat:
Na razie zmykam, trza pingwiny w lodówce nakarmić. Buziaczki dla wszystkich ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-04 o 11:14 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Mili wycałuje od Was ![]() a co do naszej normalności - jestśmy tylko tak inaczej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gdzie kupowałaś spodnie????
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
spodnie w C&A.......byl wiekszy wybor niz w H&M
troszke bylam zdziwiona rozmiarem bo kupilam 36!! a i tak sa jeszcze luzne , fajne bo maja takie gumki ze mozna sciagnac co wlasnie zrobilam, a jak bardziej urosne to poluznie sobie! sa bardzo wygodne!! tylko cena 149zł........
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-04 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Witam PEREŁKI!!! Te przybyte
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez żyję ślubikiem, wciąż fotki, filmik itd, lubię ogladac ślubne suknie i wszystko co z weselem związane, mimo, że po ślubie pół roku...tak mi jakoś zostało..hm ![]() czekamy na fociaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że mój mąż nie widzi co ja tu poczytuję... ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was żoneczki w to środowe popołudnie
![]() Pogoda jest u nas nie do zniesienia mamy zimę pierwszy raz w tym roku ![]() w nocy śniegu napadało ![]() ![]() Wy to macie wenę do pisania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ślicznie wyszłaś nie gadaj ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze tak do końca we wszystkim się nie połapałam ale powoli się wdrażam ![]() Cytat:
Przez internet zamówiliśmy salę, zespół, fotografa i kamerzystę a mój wtedy jeszcze narzeczony we wrześniu był w Polsce i powpłacał zaliczki i załatwił kościół. Najważniejsze było. Pod koniec roku zaczęliśmy chodzić na nauki tu w Irlandii ( raz w miesiącu mamy polską mszę i po mszy były nauki) w sumie to może byliśmy ze 3 razy z czego raz ksiądz ogłosił że kazanie było nauką i na koniec wypisał nam dyplomy ukończenia nauk z "przygotowaniem do życia w rodzinie" czyli nie musieliśmy już załatwiać tego kursu w poradni rodzinnej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jejku też bym już chciała dzidzię ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() horrorów nie lubię i najchętniej oglądam komedie i takie babskie dramaty i romansidła ![]() mój też nie wie co my tu wyprawiamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Paulinaizabela wyglada na to, ze wszystkie poszły ...to ..możemy sobie po cichaczu kawke wypić...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Horrory tylko z mężem ogladam... ![]() Dzień do niczego...zaraz usnę....słońca chcę!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chetnie dotrzymam Ci towarzystwa ale cos mi sie wydaje ze dzis wieczorem to nie bede miec z cxzego pisac. Musimy zrobic reinstale mojego laptopa a na kompie G. bedziemy rysowac projekt kuchni Ja tam sie nie czuje nienormalna ![]() Cytat:
![]() No faktycznie cena mnie powalila ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
ale za to płaszczyk za 59zł!!!! a ta bluzeczka co tobie sie podoba to za 35zł.......
#3620 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
daget a jaka się czujesz?? ![]() ..bo ja to zależy...jak za długo z Wami przebywam, to mnie np. zbereźnictwo zbiera... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj po drodze z pracy też wstapiłam do 2 sklepów na zakupki ale oczywiście nic nie znalazłam ładnego ![]() A dzisiaj się dowiedziałam że już sie zajęcia mi na uczelni zaczeły ale ja i tak bywam tam sporadycznie. Ja jestem już mgr socjologii ale zastało mi jeszcze pół roku europeistyki bo zaczełam sobie 2 kierunek. Ale na zajęcia w sumie nie chodzę udało mi sie złapać pracę w zawodzie więc w sumie mam w praktyce to o czym uczą nas wykładowcy ![]() Życzę wszystkim miłego wieczorku ja idę trochę poleniuchować |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mili dziękuje za buziaki i zasyła pozdrowienia ![]() a ja wracam do ksiązków ;P żeby już ten ten termin wyznaczyli, bo zwariuję do tego egzaminu miłego wieczorku
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mogę poczęstować rurkami z kokosowym nadzieniem mniam mniam... aj tam zbereźnictwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie z racji tego że Wy już jesteście po ślubie(całą tą organizację i doświadczenie już macie
![]() Jak uważacie która godzina ślubu będzie lepsza 14 czy 16 (ślub jest w czerwcu)? Będę wdzięczna za pomoc ![]()
#3626 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Gdzie ona tego piernikosa wyniosła...
![]() ![]() ![]() daget ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edukejszyn wczesnoszkolna wita... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-04 o 17:07 Powód: a bo mi sie zle kliklo |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() łapię pozdrówki od Mili i posyłam ponownie... ![]() Cytat:
![]() Ja sie ryzem preparowanym zapycham właśnie, podjada cuksami karmelowymi z nadzionkiem i kto wie co tu jeszcze za chwilę przytacham ...poczęstowwać?? Rurku kokosowe nie uśmiechaja sie do mnie... ![]() paulinaizabela zbereźnictwo to nasze drugie imię... ![]() Cytat:
![]() daget no w sensie normalnosci pytam?? dobra mówić, kto wypił daget kawę!!! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-04 o 17:22 Powód: bo daget mnie pyta :* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic straconego, jeszcze dużo postów przed nami ![]() czekam na fociaka ![]() ja tam nie jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też kcem słońca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba bawię się w Czeko... albo już się od niej zaraziłam ![]() Cytat:
![]() ![]() madziulka ja miałam na 16 w sierpniu i było OK, był czas nawet na krótki plenerek po pierwszym daniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z drugiej strony my jesteśmy teraz zaproszeni na wesele na Śląsk na godz 13 tam z tego co wiem się robi szybciej ale i szybciej goście wymiękają moje było na 17 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.