Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 09:23   #3601
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
u Mili wszsytko dobrze, tylko "uroki" ciąży dają jej troszeczkę się we znaki

a ja od wczoraj nie dopinam się w spodnie maleńswto rośnie, już widziałam wcześniej, że troche rośnie, ale te spodnie to pierwszy taki widoczny objaw
No to dobrze ze u Mili dobrze

Fajnz taki rosnacy brzuszek

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Kto ma pomysł na dobry biznes??
Cos bym chciala otworzyc...
Dobre pytanie Kasienko

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich Jestem tu pierwszy raz ale już żałuję, że nie znalazłam się tu wcześniej Mimo, że mój ślub był ponad 8 miesięcy temu miło jest wiedzieć, że nie jestem sama w "czuciu się" Młodą Ciągle żyję jeszcze ślubem, weselem i całą tą otoczką
Fajnie będzie powymieniać się różnymi problemami i poglądami, bo widzę że tu u Was bardzo sympatycznie
Pozdrawiam serdecznie
Witamz, w naszych skromnych progach. I tak jak kazda nowa przybyla prosimy o maly opis siebie, dnia slubu i zdjecia
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:29   #3602
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Żoneczki ja wam powiem ze jak my zalatwialismy formalnosci ze slubem i weselem to moja kuzynka ktora ma w maju slub sie dziwi jak dalismy rade wszystko zalatwic skoro bylismy w Irlandi!! ona ma juz od pol roku wszystko zapiete na ostatni guzik, jedyne to odbierze suknie!!
kiedy tz mi sie oswiadczyl i ustalilismy date slubu, zadzwonilam do mamy i ona zalatwila nam sale na wesele, ta ktora chcielismy!! zespol telefonicznie tez zamowilam i kamerzyste!
3 mce przed slubem bylismy w Polsce tylko na tydzien i to byc naprawde szalony tydzien- ja musialam kupic suknie, zrobilismy nauki, zalatwilismy papierki wszystkie potrzebne do slubu, rozdalismy wszystkie zaproszenia!!! a jak wrocilismy 2 tygodnie przed slubem- odebralam sukienke, kupilam jeszcze pare rzeczy, 2 dni przed kupilismy alkohol!! i nikt mi nie powie ze nie da sie tego zorganizowac!! a ta moja kuzynka alkohol juz 3 mce temu kupila!! ja tam ja nie potepiam, ale ona powiedziala mi ze nie dala by rady tak jak my wszystko na szybko zalatwiac........

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:29   #3603
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
niech rośnie zdrowo

Cytat:
Witam Wszystkich Jestem tu pierwszy raz ale już żałuję, że nie znalazłam się tu wcześniej Mimo, że mój ślub był ponad 8 miesięcy temu miło jest wiedzieć, że nie jestem sama w "czuciu się" Młodą Ciągle żyję jeszcze ślubem, weselem i całą tą otoczką
Fajnie będzie powymieniać się różnymi problemami i poglądami, bo widzę że tu u Was bardzo sympatycznie
Pozdrawiam serdecznie
witaj u nas

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to dobrze ze u Mili dobrze

Fajnz taki rosnacy brzuszek

no
i się nie muszę stresować, że wpadne do innej kategorii wagowej
a mężul wariuje ze szczęścia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 10:23   #3604
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Żoneczki ja wam powiem ze jak my zalatwialismy formalnosci ze slubem i weselem to moja kuzynka ktora ma w maju slub sie dziwi jak dalismy rade wszystko zalatwic skoro bylismy w Irlandi!! ona ma juz od pol roku wszystko zapiete na ostatni guzik, jedyne to odbierze suknie!!
kiedy tz mi sie oswiadczyl i ustalilismy date slubu, zadzwonilam do mamy i ona zalatwila nam sale na wesele, ta ktora chcielismy!! zespol telefonicznie tez zamowilam i kamerzyste!
3 mce przed slubem bylismy w Polsce tylko na tydzien i to byc naprawde szalony tydzien- ja musialam kupic suknie, zrobilismy nauki, zalatwilismy papierki wszystkie potrzebne do slubu, rozdalismy wszystkie zaproszenia!!! a jak wrocilismy 2 tygodnie przed slubem- odebralam sukienke, kupilam jeszcze pare rzeczy, 2 dni przed kupilismy alkohol!! i nikt mi nie powie ze nie da sie tego zorganizowac!! a ta moja kuzynka alkohol juz 3 mce temu kupila!! ja tam ja nie potepiam, ale ona powiedziala mi ze nie dala by rady tak jak my wszystko na szybko zalatwiac........

hehe aj miałam alkohol też jakoś 3 miesiace przed weselem już:P
Myślę że wszystko się da zorganizować tylko trzeba miec do tego werwę
Ja miałam wszystko zorganizowane na długfo przed slubem dla zespołu nawet date ślubu zmienialiśmy. Poczatkowo miał być 6 wrzesnia ale że zespół nie mógł a bardzo nam na nim zalezało to przełozylismy na 13
I bardzo się cieszę z tej decyzji dla mnie zespół to jedna z najwazniejszych rzeczy na weselu, a ja mam jeszcze dość nietypowy gust bo u mnie na weselu żadnej biesiady czy disco polo nie było a za to dużo rockowych kawałków.
I powiem wam że wszyscy sie rewalacyjnie bawili .
hehe nawet karaoke miałam na weselu ale to ok 2 w nocy i wtedy to aż goscie ze śmiechu sikali prawie:P a ja się popłakałam ze smiechu i makijarz rozmazałam ale o 2 juz było można:P

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Kolekcjoner wg mnie to słaby film. Ostatnio byłam na Oszukanej z Angeliną. Jak dla mnie zbyt drastyczny, normalnie chwilami siedziałam z kurtką na głowie.

ja właśnie ostatnio tez chciałam iść na ten film bo uwielbiam Angelię, i drastyczne filmy tez lubię więc muszę sie kiedyś wybrać Ogólnie jestem fanką dobrych horrorków mój mężuś ich nie lubi więc jak do kina na cos takiego to tylko z kolezanką
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 10:33   #3605
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dziękuję za miłe przyjęcie
Cytat:
Witamz, w naszych skromnych progach. I tak jak kazda nowa przybyla prosimy o maly opis siebie, dnia slubu i zdjecia
Mały opis siebie ? Żeby to się dało tak w skrócie powiedzieć
Mieszkamy z Mężem w Opolu, razem od 3 lat wynajmujemy mieszkanko (więc żyliśmy sobie przed ślubkiem na tzn "kocią łapę"), własnego M na razie się dorabiamy ...
Nasz ślub był 21 czerwca 2008 czyli pierwszy dzień wakacji i pierwsza letnia noc Był to piękny, słoneczny dzień ale na szczęście bez mega dużych upałów. Wszystko przebiegało tak jak to sobie wymarzyłam i zasadniczo obyło się bez wpadek A ja ciągle żyję klimatem ślubnym i uwielbiam oglądac zdjęcia, filmiki itp z własnego ślubu, jak również ze ślubów zupełnie obcych osób Mąż się ze mnie śmieje, że jestem uzależnona od ślubów
Zdjęcia postaram się umieścić w najbliższym czasie
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 10:44   #3606
agunia82
Zakorzenienie

Hejka Dzisiaj pogoniłam ładnie z pracą więc mała przerwa na wizaż i drugie śniadanko się należy

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

A co do Lil trzymam mocno kciuki i przesyłam kwanty pozytywnej energii. Modlitwa też nie zaszkodzi
Modlitwa na pewno bardzo, bardzo pomoże

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
witamy serdecznie

Cytat:

no mam nadzieję

A Wy się wczoraj wieczorem rozpisałyście, że szok Czekoladka jak zwykle wymiata
Dzisiaj też będziecie wieczorkiem? Bo ja jak zwykle w środę mam samotny wieczór, mąż idzie na trening. Kto mi dotrzyma towarzystwa, cio?

Ok, zaległości nadrobione, wracam do pracy. Do później

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 10:46   #3607
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
hehe aj miałam alkohol też jakoś 3 miesiace przed weselem już:P
Myślę że wszystko się da zorganizować tylko trzeba miec do tego werwę
Ja miałam wszystko zorganizowane na długfo przed slubem dla zespołu nawet date ślubu zmienialiśmy. Poczatkowo miał być 6 wrzesnia ale że zespół nie mógł a bardzo nam na nim zalezało to przełozylismy na 13
I bardzo się cieszę z tej decyzji dla mnie zespół to jedna z najwazniejszych rzeczy na weselu, a ja mam jeszcze dość nietypowy gust bo u mnie na weselu żadnej biesiady czy disco polo nie było a za to dużo rockowych kawałków.
I powiem wam że wszyscy sie rewalacyjnie bawili .
hehe nawet karaoke miałam na weselu ale to ok 2 w nocy i wtedy to aż goscie ze śmiechu sikali prawie:P a ja się popłakałam ze smiechu i makijarz rozmazałam ale o 2 juz było można:P

widzisz wszystko zalezy od tego ile kto ma czasu na przygotowania.......my mielismy go malo a dalismy rade a moja kuzynka sie nie moze nadziwic!
przeciez sa pary co musza na szybko slub brac bo "wpadka" byla i tez daja rade wszystko zalatwic!!

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2009-03-04 o 11:05
Stary 2009-03-04, 10:50   #3608
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hejka Dzisiaj pogoniłam ładnie z pracą więc mała przerwa na wizaż i drugie śniadanko się należy

Dzisiaj też będziecie wieczorkiem? Bo ja jak zwykle w środę mam samotny wieczór, mąż idzie na trening. Kto mi dotrzyma towarzystwa, cio?

Ok, zaległości nadrobione, wracam do pracy. Do później
ja niestety nie dotrzymam - znów popołudnie/wieczór w książkach ale mogę z Toba pobyć duchowo
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-04, 11:12   #3609
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam
O 16 odbieram płaszczyk, więc wieczorkiem powinna być foteczka

Cytat:
dziękuję
to jakby co czekamy na info

Cytat:
zleci zobaczysz, ja musze troszke dluzej poczekac
ale pamietam jak niedawno robilam test a teraz brzuszek juz rosnie........
dobrze ze czlowiek nie jest jak slon w ciazy, tyle czasu to by byla masakara!!!
ja też pamiętam jak jeszcze wydaje mi się, że tak niedawno robiłam test i wyszły 2 kreski czasami nawet patrzę na teścik z

Cytat:
O to gratuluje przyszłym mamusią

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
to dobrze w wyznaczonym czasie bedziesz miala dzidziolka na rekach

powiedz mi jak zbadac kregoslup... ostatnio mnie przeokropnie miednica naparza ze wytrzymac nie moge (ale tylko wtedy jak za duzo na nogach jestem) Stwierdzilam ze do lekarza nie ma co isc bez przeswietlenia a to chyba nie wskazane... i wszyscy mi mowia ze miednica sie przestawia i dlatego boli... a ja lubie ruch i spacery... teraz zostaly mi tylko krotkie... doradz cos
ad. 1 przynajmniej znam teoretycznie datę
ad. 2 teraz bez rentgena to nie ma jak zbadać kręgosłupa. Jak mnie wtedy tak napitalał to poszłam do ortopedy i mogłam tylko siedzieć i leżeć w odpowiedniej pozycji, a wszelka rehabilitacja dopiero po porodzie. Kości miednicy będą dokuczać do końca ciąży, bo się przygotowują do porodu. Proponuję Ci byś zapytała się swojego gina czy możesz chodzić na basen albo na jakąś gimnastykę dla ciężarnych. Wybierz się też do ortopedy to pokaże Ci jak możesz sobie pomóc, w sensie jak chodzić, schylać się, leżeć i siedzieć. U mnie niestety gimnastyka i basen odpadły, ale jak nie masz przeciwwskazań to powinno Ci pomóc

Cytat:
Jak sie ma szalona zone to czasami trzeba jej kroku dotrzymac hehhe. W zwiazku z powyzszym twoj maz ma racje, PM 2008 nie sa calkowicie normalne
a my w ogóle jesteśmy normalne

Cytat:

a ja od wczoraj nie dopinam się w spodnie maleńswto rośnie, już widziałam wcześniej, że troche rośnie, ale te spodnie to pierwszy taki widoczny objaw
ad. 1 proszę ode mnie przekazać Mili
ad. 2 to trza do sklepu spodnie ciążówki kupić

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ad.1-

Nie staram się o podwyżkę... niedługo strace prace...

a jakos sie tak sklada , ze cos duzo jej mam ostanio <dziwne>

Dobrze gada! Polać mu!
ad. 1 przecież zakupki to jest to co Kasieńka lubi najbardziej
ad. 2 a to już pewne, że stracisz tą pracę
ad. 3 czyżby gdzieś tam koło Ciebie bociek jakiś przelatywał
ad. 4 czasami coś ten mój mąż mądrego powie

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
witaj
u nas zawsze jest sympatycznie, lepiej niż w niejednej rodzinie

Cytat:
ja tam ja nie potepiam, ale ona powiedziala mi ze nie dala by rady tak jak my wszystko na szybko zalatwiac........
jak to mówią dla chcącego nic trudnego. Jeżeli by miała mało czasu to też by dała radę

Na razie zmykam, trza pingwiny w lodówce nakarmić. Buziaczki dla wszystkich

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-03-04 o 11:14
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 11:34   #3610
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Witam

ad. 1 proszę ode mnie przekazać Mili
ad. 2 to trza do sklepu spodnie ciążówki kupić

Na razie zmykam, trza pingwiny w lodówce nakarmić. Buziaczki dla wszystkich
to czekamy na fotki

a Mili wycałuje od Was

a co do naszej normalności - jestśmy tylko tak inaczej
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-04, 11:43   #3611
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Czeko21 uwielbiam płaszcze w takich zywych kolorach - sama mam malinowy ale zimowy
no to sie pochwale moimi ciążowymi zakupami!!! firanka jest w trakcie szycia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciążówki.jpg (18,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (30,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg płaszczyk.jpg (18,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tuniczka.jpg (28,4 KB, 10 załadowań)

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-04, 12:15   #3612
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
fajnie fajnie
gdzie kupowałaś spodnie????
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-04, 12:28   #3613
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
fajnie fajnie
gdzie kupowałaś spodnie????
spodnie w C&A.......byl wiekszy wybor niz w H&M
troszke bylam zdziwiona rozmiarem bo kupilam 36!! a i tak sa jeszcze luzne , fajne bo maja takie gumki ze mozna sciagnac co wlasnie zrobilam, a jak bardziej urosne to poluznie sobie! sa bardzo wygodne!! tylko cena 149zł........

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2009-03-04 o 12:29
Stary 2009-03-04, 13:02   #3614
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Witam PEREŁKI!!! Te przybyte jak i obyte
Cytat:
A ja ciągle żyję klimatem ślubnym i uwielbiam oglądac zdjęcia, filmiki itp z własnego ślubu, jak również ze ślubów zupełnie obcych osób Mąż się ze mnie śmieje, że jestem uzależnona od ślubów
witamy Anusia_pieknusia
Ja tez żyję ślubikiem, wciąż fotki, filmik itd, lubię ogladac ślubne suknie i wszystko co z weselem związane, mimo, że po ślubie pół roku...tak mi jakoś zostało..hm
czekamy na fociaki

Cytat:
ja właśnie ostatnio tez chciałam iść na ten film bo uwielbiam Angelię, i drastyczne filmy tez lubię więc muszę sie kiedyś wybrać Ogólnie jestem fanką dobrych horrorków mój mężuś ich nie lubi więc jak do kina na cos takiego to tylko z kolezanką
LOLA7 Witam w gronie ...horrory to ja kcem!

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Miałam cytować .... ale ręce mi opadły .... tyle żeście naskrobały
Pewnie jakbym miała ptaka to też by mi opad

Ostanio w biurze zaczęliśmy sobie kwiatki hodować (taka mała schiza księgowych na odreagowanie bliskich kontaktów z cyferkami) i Pani Konewka (dziewczyna odpowiedzialna za rośliny w naszym biurowcu) przytargała nam trochę odnóżek kfiatuchów - no i słyszę za plecami entuzjasyczną rozmwę moich dwóch kolegów:
- PATRZ JAKI GRUBY, CHYBA SIĘ NIE ZMIEŚCI !!!!!!!!
No więc ryknęłam śmiechem i poprosiłam aby takie CZUŁOSCI okazywali sobie w toalecie ..... a jak sie odwróciłam to zobaczyłam, że jeden trzyma w łapie gruby badyl kwiatka a drugi wąski wazonik .... no i za chwilę całe nasze biuro ryczało ze śmiechu .....

No albo co sobie pomyśleć jak kolega gna do mnie i się drze :
- PATRZ JAKI MAM DŁUGI KORZEŃ !!!!!
- Na co ja się popłakałam ze śmiechu i mówię - no ok .... ale nie musisz się chyba tak z tym obnosić publicznie w pracy (chodziło o korzeń odnóżki, który trzymał w łapie)

Co do królicy to powiem Wam, że to inteligentny zwierz, bo nauczony załatwiania się do kuwety (nie zostawia bobków biegając po mieszkaniu) ale na srakę nie ma rady ..... nawet ja kiedyś nie zdążyłam dobiec do kibla w metrze i była awaria że hej - moja szefowa opluła biurko jak zadzwoniłam i powiedziałam co się stało i że dzisiaj mnie nie będzie

No a jutro muszę wstać o 4 rano ( z pracy wróciłam przed 19-tą) bo jadę do Krakowa na kolejne szkolenie a mam jeszcze do przeczytania ze 150 stron ..... na jutro oczywiście
Ja zwariuję z tą pracą .... jak gdzieś zobaczycie gołą tłustą babę, która biega i się drze to na pewno będę JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Czekuladek Ty jesteś mega zwariowanie, niesamowicie, prześwietnie pocieszna kobitka ...
Skubana no!
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Taaa rączki na kołdrze a reszta będzie brykać
Dobrze, że mój mąż nie widzi co ja tu poczytuję...

Cytat:

Zazdroszczę mój mężulek to nawet sesji slubnej nie chciał musiałam go przekonywać, a jak się wkurzał na fotografa.
Hehe nie zapomnę jak fotograf mu się kazał na pomoście połozyć a on tekstem że on kupił drogi garnitur nie po to aby teraz się kłaść na jakims brudnym pomoście:P

Albo jak w studio naprzykład go dotykał przy ustawianiu to mój mąż mi nad uchem brzękał że jeszcze raz go tylko ten fotograf dotknie i on z tąd wyjdzie:P

Więc to była nasza pierwsza i pewnie ostatnia sesja:P
I tak fotki znakomite...nie dowiary, że maż taki był anty na fotki...

dla Was ...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:26   #3615
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam Was żoneczki w to środowe popołudnie
Pogoda jest u nas nie do zniesienia mamy zimę pierwszy raz w tym roku
w nocy śniegu napadało ale już nie ma po nim śladu bo na plusie prawie 10
Wy to macie wenę do pisania milusio się czyta co tam u Was słychać

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Miałam cytować .... ale ręce mi opadły .... tyle żeście naskrobały
Pewnie jakbym miała ptaka to też by mi opadł

Milutko, że udało mi się wprawić Was w dobry humor i zaręczam, że na żywo jestem taka sama .... znajomi i współ pracownicy już się przyzwyczaili, że wszystko kojarzy mi się z JEDNYM :wstydnis:

Tak więc na spotkanie ze mną radę wziąć majty na zmianę i kilka pampersów

Co do królicy to powiem Wam, że to inteligentny zwierz, bo nauczony załatwiania się do kuwety (nie zostawia bobków biegając po mieszkaniu) ale na srakę nie ma rady ..... nawet ja kiedyś nie zdążyłam dobiec do kibla w metrze i była awaria że hej - moja szefowa opluła biurko jak zadzwoniłam i powiedziałam co się stało i że dzisiaj mnie nie będzie - skutki uboczne brania bromergonu

Ja zwariuję z tą pracą .... jak gdzieś zobaczycie gołą tłustą babę, która biega i się drze to na pewno będę JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
jesteś niesamowita na żywo z Twoich opowieści to bym się w galoty posikała pewnie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

witam się z Wami i idę nadrabiać zaległości.

Miłego dnia!
Wzajemnie miłego dzionka

Cytat:

daget

Zazdroszczę mój mężulek to nawet sesji slubnej nie chciał musiałam go przekonywać, a jak się wkurzał na fotografa.
Hehe nie zapomnę jak fotograf mu się kazał na pomoście połozyć a on tekstem że on kupił drogi garnitur nie po to aby teraz się kłaść na jakims brudnym pomoście:P

Albo jak w studio naprzykład go dotykał przy ustawianiu to mój mąż mi nad uchem brzękał że jeszcze raz go tylko ten fotograf dotknie i on z tąd wyjdzie:P

Więc to była nasza pierwsza i pewnie ostatnia sesja:P

A jestem niefotogeniczna bo ja zawsze jak ktos robi zdjęcie to robie jakieś głupie miny i potem wychodzę jak jakaś idiotka:P
I pamiętajcie że w tych zdjęciach pewnie foto shop chodził ostro, i że one są wybrane z pośród wielu które nam fotograf robił.

Pozdrawiam i zyczę wam wszystkim miłego dnia
u mnie podobnie z małżem nie lubi zdjęć chociaż na sesji aż tak nie narzekał ale teraz żeby mu zrobić zdjęcie to masakra " a po co przecież mamy tyle zdjęć" uhh jak zobaczy aparat to mina mu rzednie a ja tak lubię fotki i codziennie mogłabym pstrykać i pewnie to też była moja jedyna i ostatnia sesja
ślicznie wyszłaś nie gadaj

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
Witaj serdecznie ja też tu niedawno dołączyłam i jestem zachwycona dziewczyny są świetne
jeszcze tak do końca we wszystkim się nie połapałam ale powoli się wdrażam

Cytat:
My też załatwialiśmy ślub tu z Irlandii na rok wcześniej zaczęliśmy ( od razu po zaręczynach) i wszystko poszło super!!
Przez internet zamówiliśmy salę, zespół, fotografa i kamerzystę a mój wtedy jeszcze narzeczony we wrześniu był w Polsce i powpłacał zaliczki i załatwił kościół. Najważniejsze było. Pod koniec roku zaczęliśmy chodzić na nauki tu w Irlandii ( raz w miesiącu mamy polską mszę i po mszy były nauki) w sumie to może byliśmy ze 3 razy z czego raz ksiądz ogłosił że kazanie było nauką i na koniec wypisał nam dyplomy ukończenia nauk z "przygotowaniem do życia w rodzinie" czyli nie musieliśmy już załatwiać tego kursu w poradni rodzinnej W marcu Byliśmy w Polsce na Wielkanoc i załatwiliśmy resztę tzn. moją sukienkę i wszystkie potrzebne papierki do kościoła oraz zarezerwowałam sobie fryzjerkę i kosmetyczkę. Przed ślubem byliśmy tydzień wcześniej i wtedy: garnitur i dodatki, moje dodatki i welon, ostatnia przymiarka sukni, alkohol 2 dni przed i spowiedżź w piątek przed ślubem W między czasie się okazało że muszę szukać nowego fryzjera i jakoś udało mi się to 4 dni przed ślubem byłam jeszcze na kilku zabiegach u kosmetyczki i na wszystko starczyło czasu łącznie z panieńskim i kawalerskim. Wszystko da się zrobić!!!

Cytat:
świetne rzeczy w moim stylu
jejku też bym już chciała dzidzię

i do później
Stary 2009-03-04, 13:37   #3616
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Witam PEREŁKI!!! Te przybyte jak i obyte

witamy Anusia_pieknusia
Ja tez żyję ślubikiem, wciąż fotki, filmik itd, lubię ogladac ślubne suknie i wszystko co z weselem związane, mimo, że po ślubie pół roku...tak mi jakoś zostało..hm
czekamy na fociaki

LOLA7 Witam w gronie ...horrory to ja kcem!

Czekuladek Ty jesteś mega zwariowanie, niesamowicie, prześwietnie pocieszna kobitka ...
Skubana no!

Dobrze, że mój mąż nie widzi co ja tu poczytuję...

I tak fotki znakomite...nie dowiary, że maż taki był anty na fotki...

dla Was ...
ja też mam wciąż schizę na śluby i wszystko z tym związane mogłabym godzinami oglądać fotki ze ślubu mojego, znajomych lub nawet w necie całkiem obcych ludzi to chyba taki syndrom poweselny

horrorów nie lubię i najchętniej oglądam komedie i takie babskie dramaty i romansidła

mój też nie wie co my tu wyprawiamy i może to i lepiej
Stary 2009-03-04, 13:55   #3617
izka19855
Zadomowienie

Paulinaizabela wyglada na to, ze wszystkie poszły ...to ..możemy sobie po cichaczu kawke wypić... komu jeszcze komu??
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
u mnie podobnie z małżem nie lubi zdjęć chociaż na sesji aż tak nie narzekał ale teraz żeby mu zrobić zdjęcie to masakra " a po co przecież mamy tyle zdjęć" uhh jak zobaczy aparat to mina mu rzednie a ja tak lubię fotki i codziennie mogłabym pstrykać i pewnie to też była moja jedyna i ostatnia sesja
ślicznie wyszłaś nie gadaj
Mój K. od fotek trzyma sie z daleka...ale na sesji slubnej sprawował się wyjątkowo dobrze..nie narzekał..hmmm dziwne...

Cytat:
ja też mam wciąż schizę na śluby i wszystko z tym związane mogłabym godzinami oglądać fotki ze ślubu mojego, znajomych lub nawet w necie całkiem obcych ludzi to chyba taki syndrom poweselny

horrorów nie lubię i najchętniej oglądam komedie i takie babskie dramaty i romansidła

mój też nie wie co my tu wyprawiamy i może to i lepiej
ojj lepiej lepiej..heh
Horrory tylko z mężem ogladam...
Dzień do niczego...zaraz usnę....słońca chcę!!
Stary 2009-03-04, 14:12   #3618
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
A ja ciągle żyję klimatem ślubnym i uwielbiam oglądac zdjęcia, filmiki itp z własnego ślubu, jak również ze ślubów zupełnie obcych osób Mąż się ze mnie śmieje, że jestem uzależnona od ślubów
To tak jak kazda z nas

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Modlitwa na pewno bardzo, bardzo pomoże

Modlitwa jest najbardziej wskazana.
Chetnie dotrzymam Ci towarzystwa ale cos mi sie wydaje ze dzis wieczorem to nie bede miec z cxzego pisac. Musimy zrobic reinstale mojego laptopa a na kompie G. bedziemy rysowac projekt kuchni
Cytat:
Ja tam sie nie czuje nienormalna

Cytat:
Ekstra bluzeczka ta niebiesko-fioletowo-rozowa normalnie moje klimaty

Cytat:
tylko cena 149zł........
No faktycznie cena mnie powalila

Cytat:
Paulinaizabela wyglada na to, ze wszystkie poszły ...to ..możemy sobie po cichaczu kawke wypić... komu jeszcze komu??
Jak to po cikchaczu, a dawaj tu kawe zaraz. Ja mam pierniczki serduszka w cekoladzie. Ktora chce???? Bo Gosica nie jada w poscie slodyczy wiec wiecej dla nas
Stary 2009-03-04, 14:24   #3619
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

No faktycznie cena mnie powalila

ale za to płaszczyk za 59zł!!!! a ta bluzeczka co tobie sie podoba to za 35zł.......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-04, 15:20   #3620
izka19855
Zadomowienie

Dobra kawa będzie JAWNA... polewam..
Cytat:
Ja tam sie nie czuje nienormalna
Jak to po cikchaczu, a dawaj tu kawe zaraz. Ja mam pierniczki serduszka w cekoladzie. Ktora chce???? Bo Gosica nie jada w poscie slodyczy wiec wiecej dla nas
No rzucaj piernikasa w moją stronę...
daget a jaka się czujesz??

..bo ja to zależy...jak za długo z Wami przebywam, to mnie np. zbereźnictwo zbiera... wiec nie wiem czy jestem w normie, czy bez normy...
Stary 2009-03-04, 16:29   #3621
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
witamy Anusia_pieknusia
czekamy na fociaki
Cytat:
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama i że inne też na "TO" chorują Tak się jakoś człowiek od razu lepiej czuje. Tylko nie wiem czemu tego mój mąż nie jest w stanie zrozumieć w końcu lepiej być ślubomaniakiem iż maniakiem czegoś innego
Cytat:
Witaj serdecznie ja też tu niedawno dołączyłam i jestem zachwycona dziewczyny są świetne
jeszcze tak do końca we wszystkim się nie połapałam ale powoli się wdrażam
Powoli się dopiero wczytuję ale już zdążyłam zauważyć że Wy to jesteście niezłe przeaparatki Cieszę się że tu trafiłam
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 16:38   #3622
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

Ja też witam i oczywiscie czekam na zdjęcia

Cytat:
sliczne te rzeczy a płaszczyk za 59 zł to normalnie mnie powalił

Ja dzisiaj po drodze z pracy też wstapiłam do 2 sklepów na zakupki ale oczywiście nic nie znalazłam ładnego

A dzisiaj się dowiedziałam że już sie zajęcia mi na uczelni zaczeły ale ja i tak bywam tam sporadycznie.
Ja jestem już mgr socjologii ale zastało mi jeszcze pół roku europeistyki bo zaczełam sobie 2 kierunek.
Ale na zajęcia w sumie nie chodzę udało mi sie złapać pracę w zawodzie więc w sumie mam w praktyce to o czym uczą nas wykładowcy

Życzę wszystkim miłego wieczorku ja idę trochę poleniuchować
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 16:47   #3623
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

..bo ja to zależy...jak za długo z Wami przebywam, to mnie np. zbereźnictwo zbiera... wiec nie wiem czy jestem w normie, czy bez normy...
wszsytko w normie

Mili dziękuje za buziaki i zasyła pozdrowienia

a ja wracam do ksiązków ;P żeby już ten ten termin wyznaczyli, bo zwariuję do tego egzaminu

miłego wieczorku
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-03-04, 16:48   #3624
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra kawa będzie JAWNA... polewam..

No rzucaj piernikasa w moją stronę...

Pyszna ta kawka ja piję właśnie czarną sypaną bez cukru moja ulubiona

ja mogę poczęstować rurkami z kokosowym nadzieniem mniam mniam...

aj tam zbereźnictwo świeżo po ślubie wszystkie jesteśmy to o czym mamy myśleć
Stary 2009-03-04, 16:56   #3625
madziulka_
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do Was pytanie z racji tego że Wy już jesteście po ślubie(całą tą organizację i doświadczenie już macie )
Jak uważacie która godzina ślubu będzie lepsza 14 czy 16 (ślub jest w czerwcu)?
Będę wdzięczna za pomoc

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:02   #3626
izka19855
Zadomowienie

Gdzie ona tego piernikosa wyniosła... kawa mi ostygnie...
daget _________________________ _________
Cytat:
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama i że inne też na "TO" chorują Tak się jakoś człowiek od razu lepiej czuje. Tylko nie wiem czemu tego mój mąż nie jest w stanie zrozumieć w końcu lepiej być ślubomaniakiem iż maniakiem czegoś innego
Anusia_piekniusia Mój K. tez tego nie rozumie...
Cytat:
A dzisiaj się dowiedziałam że już sie zajęcia mi na uczelni zaczeły ale ja i tak bywam tam sporadycznie.
Ja jestem już mgr socjologii ale zastało mi jeszcze pół roku europeistyki bo zaczełam sobie 2 kierunek.
Ale na zajęcia w sumie nie chodzę udało mi sie złapać pracę w zawodzie więc w sumie mam w praktyce to o czym uczą nas wykładowcy
No to ładny cwaniak z Ciebie.... Jak mi pokazali plan to myślalam, ze stane obok... dodatkowych zjazdów masa, a o i,ości wykładów nie wspomnę...
edukejszyn wczesnoszkolna wita...
Stary 2009-03-04, 17:05   #3627
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie z racji tego że Wy już jesteście po ślubie(całą tą organizację i doświadczenie już macie )
Będę wdzięczna za pomoc
Jak dla mnie 16, z uwagi ze goscie weselni moga bardzo szybko Ci z wesela pouciekac wybierajac 14. Wszak po 12 godzinach mozna juz czuc sie zmeczonym.

Cytat:

To zalezy o co pytasz

Cytat:
Powoli się dopiero wczytuję ale już zdążyłam zauważyć że Wy to jesteście niezłe przeaparatki Cieszę się że tu trafiłam
Sie wie
Cytat:
Gdzie ona tego piernikosa wyniosła... kawa mi ostygnie...
daget _________________________ _________
Juz jestem, jestem Malzon z pracy wrocil i szamalismy obiad . Oto piernikosy a gdzie moja kawa????? Ktos mi wypil???? Przyznac sie bo ...

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-04 o 17:07 Powód: a bo mi sie zle kliklo
Stary 2009-03-04, 17:17   #3628
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
wszsytko w normie
Mili dziękuje za buziaki i zasyła pozdrowienia
a ja wracam do ksiązków ;P żeby już ten ten termin wyznaczyli, bo zwariuję do tego egzaminu
katarzinka
łapię pozdrówki od Mili i posyłam ponownie...

Cytat:
Pyszna ta kawka ja piję właśnie czarną sypaną bez cukru moja ulubiona

ja mogę poczęstować rurkami z kokosowym nadzieniem mniam mniam...

aj tam zbereźnictwo świeżo po ślubie wszystkie jesteśmy to o czym mamy myśleć
Kawa bez cukru...no podziwiam naprawde, tych którzy nie słodzą..
Ja sie ryzem preparowanym zapycham właśnie, podjada cuksami karmelowymi z nadzionkiem i kto wie co tu jeszcze za chwilę przytacham ...poczęstowwać??
Rurku kokosowe nie uśmiechaja sie do mnie...
paulinaizabela zbereźnictwo to nasze drugie imię...

Cytat:
Będę wdzięczna za pomoc
madziulka Moim zdaniem 16...hmmm, ale to wedle uznania, kazdy inaczej na to patrzy...ja miałam 16

daget no w sensie normalnosci pytam??
dobra mówić, kto wypił daget kawę!!!

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-04 o 17:22 Powód: bo daget mnie pyta :*
Stary 2009-03-04, 17:22   #3629
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
buziaki i miłego dnia

Cytat:

mój Mąż miał tak samo tylko mu zrobić o tak --->

Cytat:
biedna Mili

Cytat:
Witam Wszystkich Jestem tu pierwszy raz ale już żałuję, że nie znalazłam się tu wcześniej
witam
nic straconego, jeszcze dużo postów przed nami

Cytat:
czekam na fociaka

Cytat:
ja tam nie jestem

Cytat:
superowe spodnie świetne, ale cena także ale za to płaszczyk bardzo taniutki

Cytat:
Paulinaizabela wyglada na to, ze wszystkie poszły ...to ..możemy sobie po cichaczu kawke wypić.. komu jeszcze komu??
ja chcieć herbaty

Cytat:
Dzień do niczego...zaraz usnę....słońca chcę!!
ja też kcem słońca

Cytat:
ja chce

Cytat:

Cytat:
zależy jeszcze czego

chyba bawię się w Czeko... albo już się od niej zaraziłam

Cytat:
a jak i nie WY tylko MY jesteśmy przeaparatki

madziulka ja miałam na 16 w sierpniu i było OK, był czas nawet na krótki plenerek po pierwszym daniu

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:25   #3630
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Będę wdzięczna za pomoc
według mnie na 16 bo na 14 za wcześnie, sama będziesz zalatana od rana to fryzjer, kosmetyczka, trzeba się przygotować potem błogosławieństwo
a z drugiej strony my jesteśmy teraz zaproszeni na wesele na Śląsk na godz 13 tam z tego co wiem się robi szybciej ale i szybciej goście wymiękają

moje było na 17

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości