|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Dziękuje wam bardzo ale sie podbudowałam
![]() Ja jestem strasznie niefotogeniczna dlatego obawiałam sie o te zdjęcia trochę, jak wyjdą, ale byłam mile zaskoczona jak je dostałam ![]() Lece bo ogladam kolekcjonera kości Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Wtajemniczenie
|
Hehe LOLA ty niefotogeniczna??
Zazdroszczę siorki bliźniaczki-obie jesteście bardzo urodziwe ![]() A u nas remont cd. Ciągnęłam druty i przewlekałam je przez rurkę-jakkolwiek to brzmi ![]() O Malutka Dawidek może urodzi się robiąc super niespodziankę w Dzień Dziecka ![]() ![]() Gosia!!! Widziałam zdjęcie na nk. Ładna panna z Ciebie i taka hmmmm żyleta ![]() Czy jestem dobrą nauczycielką...hmmm sądzę że tak-odtwórca ze mnie dobry za to twórca żaden ![]() ![]() A tak ogólnie to miłego wieczorku panienki...ups żoneczki ![]() A co do Lil trzymam mocno kciuki i przesyłam kwanty pozytywnej energii. Modlitwa też nie zaszkodzi ![]()
#3573 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ PEREŁKI
Widzę, że mamy nową kuulezankę..,miło LILUŚ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie można zobaczyc dalszy ciag?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 1 też widziałam foteczki i prześlicznie Ci w tej fryzurce ![]()
![]() |
#3575 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby tylko jeszcze remont skonczyc.... Moj mezus mial konczyc projekt kuchni i co?.... Poszedl spac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-03 o 20:28 Powód: ach bo napisalam farmazony |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Miałam cytować .... ale ręce mi opadły .... tyle żeście naskrobały
![]() Pewnie jakbym miała ptaka to też by mi opadł ![]() Milutko, że udało mi się wprawić Was w dobry humor i zaręczam, że na żywo jestem taka sama .... znajomi i współ pracownicy już się przyzwyczaili, że wszystko kojarzy mi się z JEDNYM :wstydnis: Ostanio w biurze zaczęliśmy sobie kwiatki hodować (taka mała schiza księgowych na odreagowanie bliskich kontaktów z cyferkami) i Pani Konewka (dziewczyna odpowiedzialna za rośliny w naszym biurowcu) przytargała nam trochę odnóżek kfiatuchów - no i słyszę za plecami entuzjasyczną rozmwę moich dwóch kolegów: - PATRZ JAKI GRUBY, CHYBA SIĘ NIE ZMIEŚCI !!!!!!!! No więc ryknęłam śmiechem i poprosiłam aby takie CZUŁOSCI okazywali sobie w toalecie ..... a jak sie odwróciłam to zobaczyłam, że jeden trzyma w łapie gruby badyl kwiatka a drugi wąski wazonik .... ![]() ![]() ![]() ![]() No albo co sobie pomyśleć jak kolega gna do mnie i się drze : - PATRZ JAKI MAM DŁUGI KORZEŃ !!!!! - Na co ja się popłakałam ze śmiechu i mówię - no ok .... ale nie musisz się chyba tak z tym obnosić publicznie w pracy (chodziło o korzeń odnóżki, który trzymał w łapie) ![]() ![]() ![]() Ale takie poczucie humoru czasem bardzo pomaga rozładować napiętą atmosferę nawet na ważnym zebraniu służbowym. Tak więc na spotkanie ze mną radę wziąć majty na zmianę i kilka pampersów ![]() Co do królicy to powiem Wam, że to inteligentny zwierz, bo nauczony załatwiania się do kuwety (nie zostawia bobków biegając po mieszkaniu) ale na srakę nie ma rady ..... nawet ja kiedyś nie zdążyłam dobiec do kibla w metrze i była awaria że hej - moja szefowa opluła biurko jak zadzwoniłam i powiedziałam co się stało i że dzisiaj mnie nie będzie ![]() ![]() Fieraneczki całkiem, całkiem też sobie poogladam stronki zwłaszcza, że lubie szyć to może coś wykołuje za grosze. A co do wakacji to narazie się rozglądamy .... ostatnio miał być Dubaj a wylądowaliśmy na słoniu na Sri Lance ( ale nad Dubajem przelatywaliśmy, więc to się też liczy ![]() My na wakacje oszczędzamy np na jedzonku, na słodyczach .... czekoladka zaczęła ostanio na ciuchach oszczędzać, bo już nie ma gdzie ich wieszać .... z kupnem mieszkania narazie czekamy, staramy się miesięcznie odkładać na lokacie tak ze 3 tys - tak jak byśmy spłacali kredyt hipoteczny, no więc do końca roku uzbiera się całkiem ładna sumka, więc troszkę będzie można uszczypnąć na wyjazd. No i dzisiaj znalazłam mega wypasioną stronkę zajrzyjcie na last minute - szok http://www.firstchoice.co.uk/ wyloty coprawda z Londynu ale bilety do Londynowa można całkiem niedrogo trafić. No i dzisiaj jeszcze jakaś laska mi zostawiła namiary na siebie na GoldenLine bo wylatuje na pół roku do Etiopii i jakbyśmy chcieli tam jechać to może załatwić tanie noclegi, wynajem auta itd itd więc szukamy raczej tańszych opcji zwiedzania egzotycznych miejsc. No a jutro muszę wstać o 4 rano ( z pracy wróciłam przed 19-tą) bo jadę do Krakowa na kolejne szkolenie a mam jeszcze do przeczytania ze 150 stron ..... na jutro oczywiście ![]() Ja zwariuję z tą pracą .... jak gdzieś zobaczycie gołą tłustą babę, która biega i się drze to na pewno będę JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Miłej nocki. Buziaki. Jutro niestety jak dotrę do domku na 22-ą to będzie sukces ...... muszę chyba pracę zmienić .... tak mi dobrze szło malowanie, układanie glazury, terrakoty, tynkowanie, gipsowanie ..... czy ktoś potrzebuje jednoosobową ekipę remontową ??????? AAAAAAA witam serdecznie naszą nową kuleżankę LOLA7 - fotoski masz Słonko po prostu niesamowite - zazdraszczam fotografa ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-03 o 20:11 Powód: obżarstwo - zeżarłam literki a muszę się odchudzać ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
ja!!!! Ja!!!! Ja!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czekolada Ty zbereźnico!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3581 |
Zadomowienie
|
No tak wpadła zbereźnica Czeko - ja poplułam laptopa, obudzilam meza i psa bo
![]() ![]() ![]() ![]() Yyyyy mam troche malowania scian chetnie zaprosze jakas ekspertke - funduje malibu z mlekiem i jakies pycha jedzonko ![]() Lola witaj ![]() ![]() Izus Ty madra głowko - zazdroszcze - ja chyba juz jestem za stara na nauke - jak pomysle ze w letnim semestrze tez mam ŁACINE do zdania to juz drze..... W jakies aptece internetowej kupujesz specyfiki? Gosiu ja nie Cie nie mam na NK ![]() Malutka ![]() Kasiu no przeciez skoro w kinie nic nei bylo to poszlas na zakupy, portfel uszczuplony i zaraz nam cykniesz fotki co tam upolowalas ![]() ![]() ![]() Kinus ![]() Mili gdzie sie schowalas? Czeko21 uwielbiam płaszcze w takich zywych kolorach - sama mam malinowy ale zimowy ![]() U mnie taka mgła jak mleko ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-03 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |||
Zadomowienie
|
Oj tam od razu Czekolada ![]() Cytat:
Popieram robótki ręczne ![]() ![]() Chodziło mi o to, że to i przyjenność ![]() Cytat:
Cytat:
No to znasz kupowe klimaty ![]() Uwielbiam malować ściany ..... hmmmm a po malibu to Ci nawet strzelę "Jesień Średniowecza" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Czeko no poplulam laptopa i dostalam kare od malza
![]() dobrze ze mnie nie uziemil i ze dalej moge z neta korzystac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
No dobra już dobra ..... będę grzeczna
![]() ![]() ![]() P.S. Obiecuję nawet rączki trzymać na kołdrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |||
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze to nie tylko czcza gadanina
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 ![]() to ja chyba nie chcę wiedzieć co to jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój mąż o nas mówi, że my to jesteśmy porządnie świrnięte ![]()
![]() |
#3589 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej! Dzisiaj spałam całą noc (prawie)
![]() ![]() Aaa wczoraj przyszedł mój drugi stanior od Ewy Bien i wiem już, że będę tam zamawiać. Są superaśne, Kasieńka miała rację ![]() Cytat:
![]() W aptece internetowej też zamawiam. Ostatnio okropnie wypadają mi włosy. To już któryś raz w moim życiu. Badania zawsze są w normie a mimo to lezą wstręciuchy tak, że szok. Zamówiłam w aptece inneov 30 zł taniej niż w naszej przyblokowej. Super. Ładna dziewczyna z Ciebie ![]() Ty niefotogeniczma??????OMG dziewczyno Ty jesteś bardzo fotogeniczna ![]() Kolekcjoner wg mnie to słaby film. Ostatnio byłam na Oszukanej z Angeliną. Jak dla mnie zbyt drastyczny, normalnie chwilami siedziałam z kurtką na głowie. Cytat:
![]() ![]() Hmmm...ja Ciebie też nie. Wrzuć mi na priva jak mam Cię odszukać to Cię zaproszę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() witam się z Wami i idę nadrabiać zaległości. Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne fotki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję Sofferko ![]() mąż jest właśnie na badaniach w medycynie pracy ![]() buziaki i miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Rozeznanie
|
czekoladka79 Hehe poprawiłaś mi humor z samego rana aż się moi szefowie dzienie patrzyli czemu się smieję do komputera:P
daget Zazdroszczę mój mężulek to nawet sesji slubnej nie chciał musiałam go przekonywać, a jak się wkurzał na fotografa. Hehe nie zapomnę jak fotograf mu się kazał na pomoście połozyć a on tekstem że on kupił drogi garnitur nie po to aby teraz się kłaść na jakims brudnym pomoście:P Albo jak w studio naprzykład go dotykał przy ustawianiu to mój mąż mi nad uchem brzękał że jeszcze raz go tylko ten fotograf dotknie i on z tąd wyjdzie:P Więc to była nasza pierwsza i pewnie ostatnia sesja:P A jestem niefotogeniczna bo ja zawsze jak ktos robi zdjęcie to robie jakieś głupie miny i potem wychodzę jak jakaś idiotka:P I pamiętajcie że w tych zdjęciach pewnie foto shop chodził ostro, i że one są wybrane z pośród wielu które nam fotograf robił. Pozdrawiam i zyczę wam wszystkim miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
zapodam fotencje dont worry!!! tylko jak firanka bedzie gotowa
![]() zleci zobaczysz, ja musze troszke dluzej poczekac ![]() ale pamietam jak niedawno robilam test a teraz brzuszek juz rosnie........ dobrze ze czlowiek nie jest jak slon w ciazy, tyle czasu to by byla masakara!!!
#3594 |
Rozeznanie
|
O to gratuluje przyszłym mamusią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zwlaszcza ten na tym drewnianym czyms i z siostra ![]() i Ty mowisz ze jestes niefotogeniczna??? ![]() Cytat:
![]() powiedz mi jak zbadac kregoslup... ostatnio mnie przeokropnie miednica naparza ze wytrzymac nie moge (ale tylko wtedy jak za duzo na nogach jestem) Stwierdzilam ze do lekarza nie ma co isc bez przeswietlenia a to chyba nie wskazane... i wszyscy mi mowia ze miednica sie przestawia i dlatego boli... a ja lubie ruch i spacery... teraz zostaly mi tylko krotkie... doradz cos ![]()
![]() |
#3596 | |||
Zakorzenienie
|
No i mamy juz srodek tygodnia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ale teraz macie ekstra zdjecia, i wspaniala pamiatke, wiec warto bylo sie polozyc na pomoscie ![]() Not to czekam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() u Mili wszsytko dobrze, tylko "uroki" ciąży dają jej troszeczkę się we znaki Cytat:
![]() no to pojechałaś ![]() a ja od wczoraj nie dopinam się w spodnie ![]() ![]() buziaki na dobry dzień
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej myszeczki
![]() hehehehe o c z y w i ś c i e ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Coś" pięknego!!! Cudna dziołcha z Ciebie ![]() A fotki z sisterką ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2- czekam ![]() Ad.3- ![]() Cytat:
![]() 2- no wariatka ![]() Cytat:
![]() Buziak również dla Cię ![]() Aaaaa nic ciekawego w sumie nie upolowałam, jakies duperele z konca wyprzedazy. Ale po sklepach się łaziło ![]() Nie staram się o podwyżkę... niedługo strace prace... a jakos sie tak sklada , ze cos duzo jej mam ostanio ![]() Kto ma pomysł na dobry biznes?? Cos bym chciala otworzyc... ![]() Cytat:
![]() Polać mu! ![]() Cytat:
![]() Noooooooooooo, w końcu z przebojami udało mi się odpisać! ![]() Lecę pisać fakturke.
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() miłego dnia Kasieńko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Wtajemniczenie
|
Witam Wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie będzie powymieniać się różnymi problemami i poglądami, bo widzę że tu u Was bardzo sympatycznie ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.