|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
A testowałaś już ten żelik? Fajny jest? Bo jak fajny, to może skuszę się nawet na Twoją ofertę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten filtr to chyba drogawy co? bo kusisz tym matem ![]() Asiu dziękuję bardzo, ale chyba nie opłaca się opłacac wysyłki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak często powinnam powtarzać taki zabieg z aspirynką, żeby nie przegiąć w drugą stronę? ![]() Mirelka, możesz Ty mi powiedzieć z czego Ty się odchudzasz? ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-29 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Miałam ostatnio zabawną rozmowę z TŻ'em ![]() Mój kolega z Wawy kupił sobie w zeszłym roku motocykl i zaprasza mnie na przejażdżkę - a ja marzę o tym, żeby przejechać się na motorze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() praktycznie to sie nie odchudzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Ja już niestety się zbieram, jutro chyba mnie nie będzie ale postaram się zajrzeć w sobotę, a może w niedzielę i poniedziałek też się uda
![]() To do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziwnie się czuję przedstawiając swoją ,,godność,,(co by nie stosować powtórzeń), ale no cóż ![]() ![]() no więc jestem młode dziewczę przed 20-tką, do 18-tki też mi troche brakuje ale mniej niż do 20-tki;] i tu jest pocieszenie;] zwierza mam;] pieska-kundelka(swoją drogą cudownego;p), po drodze miałam jeszcze szczura i kota;] minerałków nie używam, ale ostatnio coraz częściej napotykam informacje o nich na forum. Nauki oczywiście nie lubie;p no może z wyjątkiem matematyki(ją kocham ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
|
Cytat:
A odżywkę to mogę przy okazji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja musiałam zniknąć na chwilkę, ale jak zwykle usypianie Pyci skończyło się fiaskiem ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda, że już uciekasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do TŻ'a i klubu go go zastanawiam się co wymyślić bo ja bardzo bardzo bardzo chcę się przejechać na motorze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matematyka ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||
|
Cytat:
![]() A z motorem, to przyjedź do mnie ![]() W garażu mam pięćsetkę ![]() Co prawda skuter i z uwagi na gabaryty to raczej TŻ go prowadzi ![]() ![]() A na swoim też Cię mogę przewieźć ![]() Cytat:
![]() Noooo, nie chcę zapeszać, ale bioderma trzyma macik ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
hihi;] ah dziękuje, dziekuje ;p mat-fiz w końcu;][COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- no tak;] najważniejsze nie ?? Kaja;] P.S. ;] powoli czuje klimat;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Karola- dzięki za zarproszenie, jak znajdę czas to wpadnę do Was ![]() Kasiu- oglądałam nawet niedawno ten film ![]() ![]() Aga- całkowicie po Tobie nie widać tego, że masz coś ponad program ![]() Jeszcze tylko 6godzin w szkole i 8nastka! ![]()
#3615 |
Raczkowanie
|
twoja własna??
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- jak tak to wszystkiego naj;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to juz koniec picia jak mama nie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-40-UVA-26.htm kurcze teraz mam dylemat... a jak mi nie podpasi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Mirelkaaa chętnie bym Cię pooglądała, bo dziewczyny tak wychwalają Twoje wdzięki, ale nie wiem jak dostać się do Twojego albumu wagarowiczko
![]() ![]() Estelle racja, sama nie pamiętam kiedy to było... ale jeszcze jakiś czas po lalkach Was podczytywałam, ale nie udzielałam się ![]() Mi się w ogóle sztuczne włosy nie podobają ani kolorowe pasemka, lubię takie naturalne włosiska i najlepiej w naturalnym kolorze, są najpiękniejsze dla mnie ![]() ![]() ![]() Heroldin co więc dobrego stosujesz na końcówki zamiast kokoska?? Może masz coś sprawdzonego, bo u mnie cały czas miotełki mi się robią, a nie widzi mi się ścinać co miesiąc po 2 cm ![]() niby nic Już zagościłam u Was seudodietowiczki ![]() Ja teżużywam teraz lirenki, ale mam na wykończeniu i będę coś nowego testować. Albo wrócę do kolastyny ![]() Agaoliwa z oliwek mówisz... kiedyś stosowałam, ale nie pamiętam co tam po niej się działo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
|
Twoja
![]() ![]() ![]() No to sto lat ![]() ![]() Cytat:
![]() Może poproś w jakiejś dobrej aptece o próbkę? Albo spróbuj upolować na Alle. Ja o mały włos prawie kupiłam [przy okazji innych próbek], ale przypadkiem zajrzałam do innego zamówienia [krem] a tam próbeczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ok zaraz Cię zaproszę ![]() a dziewczyny to Ty wiesz jakie laski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, Twoja? ![]() ![]() Impreze robisz osiemnastkową ?:P
#3622 |
Zakorzenienie
|
wykonczyłam nafte
![]() czas kupic następną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
;]
mi sie tez skonczyla ;p ale od wczoraj mam nową, tym razem z dodatkim olejku rycynowegi i z innej firmy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
|
A pasuje Ci ona?
Ja mogłam ją używać tylko z odżywką, bo nie chciała się zmyć z włosów ![]() Właśnie se wylicytowałam Talikę za 10 zeta ![]() ![]()
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Skończyłam oglądać Avatara i.... fabuła jakfabuła, dość tendencyjna i przewidywalna. Jak to znajomy powiedział, to nowa wersja pocahontas
![]() ![]() ImmortalLoversto lat i włosów do pasa ( po kostki, czy gdzie tam sobie życzysz ) ![]() ![]() Mirelkaaa dziękuje za zaproszenie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam !
Długi łikend przed nami . Żeby nie deszczyło ... A jak ! Jeszcze do niedawna były dodatkowe dwa dziennie, ale to już w inną część ciała ![]() Ja też !!! Drożdżowego ciasta lub makową struclę . Pierwszy na niemieckiej TV, potem zmieniam miejsce siedzenia i "Pierwsza miłość", półgodzinna przerwa i "Samo życie". A jak ... W "Pierwszej miłości" z utęsknieniem czekam, kiedy tą blondynę Marysię {bodajże} utłuką. ![]() Cytat:
Ano - wybiorę się na rekonesans . Cytat:
Bo tylko po to go zrobili ! Nie istnieje dieta, która odchudza wybiórczo ! Cytat:
Cytat:
To można zrealizować już teraz, bez żadnych diet. A co - nie jesteś : "dobra d.u.p.a." ?! Nic, bo mam zbyt cienkie włosy, aby coś "bez spłukiwania" stosować. Tylko szampon i odżywka . Czasem jakiś olej. No i - raz na cztery- pięć- tygodni podcinam końcówki. Ale Ty nie zwracaj uwagi na moją pielęgnację, bom ja dziwaczka i do tego - niereformowalna. A i jeszcze : w cuda i bajki nie wierzę. Chociaż niektórzy twierdzą, że "wiara i góry przenosi". A co to ?! Czyżby mi coś umkło ? Jadę dzisiaj do dochtórki, coby receptę wydębić. Badania wszakże zrobiłam. Miałam nadzieję, że mi trochę tych medykamentów ubędzie, ale po porannej kontroli : płocha nadzieja . Raczej przybędzie ... Chciałam ten stan rzeczy na wszechobecny stres zwalić, ale nie ma bata - winny jest mój tryb życia : obżarstwo i lenistwo. Trzeba konsekwencje ponosić. Ot, tom się wyżaliła. Miłego dnia i jeszcze wspanialszego weekendu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
już niedługo pojawi sie w domu pies
![]() ![]() a tak poza tym, to jestem włosomaniaczką, chociaz ostatnio włosy zaniedbuję ![]() kilka odżywek czeka na skończenie - lubie miec zapasy ![]() staram sie zapuścic włosy i zejsc z cienowania. W przyszłym tygodniu ide podciąc końce ![]() nie farbuję i prostuje raz na ruski rok, ale niestety suszę |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szczeniaczek czy już duzy bedzie ? ![]() dzień dobry wgl ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Heroldin Oj kiedy ja tak bardzo chcę żeby deszczyło (kocham deszcz
![]() ![]() Zaawansowana jesteś w tych serialach, a ja nawet nie mam tv w domu ![]() ![]() A co do podcinania końcówek jak to robisz co ok 5 tygodni to wtedy ile Ci leci? bo ja to robię ok raz na 2 miesiące i wtedy min 2... ale po tygodniu już mam rozdwojone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anulka poprawić się tu!! co to za włosomaniaczka co włosy zaniedbuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.