Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 15:27   #3601
kajcia82
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Dziękuję dziewczyny . Aha pomyliłam: makijaż - czarna_kawa (czarna mamba to 'były" samochód wiazżanki, sorrki ). Kilka postów wcześniej jest coś o zaproszeniach i kasie na nie... Mnie też podobały sie takie pierońsko drogie (49,90za sz.), ale wziełam sie do roboty i zrobiłam sobie sama zaproszenia takie jak chcialam tylko ze o wiele mniejszym kosztem. slub mam na ok. 180 osób więc troszku tego bylo. Mam pytanko? nie macie jakiś zdjatek paznokci? Zupełnie nie mogę sobie nic dobrać. podobają mi się akrylowe kwiatuszki ale sama nie wiem
kajcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:34   #3602
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajcia82 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny . Aha pomyliłam: makijaż - czarna_kawa (czarna mamba to 'były" samochód wiazżanki, sorrki ). Kilka postów wcześniej jest coś o zaproszeniach i kasie na nie... Mnie też podobały sie takie pierońsko drogie (49,90za sz.), ale wziełam sie do roboty i zrobiłam sobie sama zaproszenia takie jak chcialam tylko ze o wiele mniejszym kosztem. slub mam na ok. 180 osób więc troszku tego bylo. Mam pytanko? nie macie jakiś zdjatek paznokci? Zupełnie nie mogę sobie nic dobrać. podobają mi się akrylowe kwiatuszki ale sama nie wiem
koniecznie kwiatuchy z malutką cyrkonią w środku
m_majaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:34   #3603
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
49,90?? czy 4,90? bo aż spojrzalam na allegro i najdroższe kosztują 12,70
Stary 2010-04-22, 15:39   #3604
kajcia82
Raczkowanie

m_majaa: dzięki wielgachne! te na szpicach są boskie chociaż ja mam zwykle tipsiory Ale podejrzewam, że na nich też wyjdzie.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
49,90?? czy 4,90? bo aż spojrzalam na allegro i najdroższe kosztują 12,70
dobrze zobaczyłaś: 49,90!!!! MASAKRA!!! Ale to nie z allegro, tylko z jakiejś firmy, która podobno wszystkie recznie robi
Stary 2010-04-22, 15:40   #3605
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
m_majaa: dzięki wielgachne! te na szpicach są boskie chociaż ja mam zwykle tipsiory Ale podejrzewam, że na nich też wyjdzie.
proszę bardzo
jak chcesz szpice to na szablonie na tipsie wyjdą trochę pokracznie
jeszcze jedne wrzucam
Stary 2010-04-22, 15:43   #3606
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
sylwkowa bukiet zamawiam u pani Ani z bazar. a Ty gdzie? i ile płacisz za niego?
Ja zamawiam w "Namezji" biorę to w zestawie czyli strojenie kościoła, auta itp. ale jeśli dobrze pamiętam to za sam bukiet płacę 200zł a Ty?

Cytat:
Napisane przez aga_o2021 Pokaż wiadomość
Masz może namiary na sklep w ktorym mozna kupic te kolczyki?
Tak jak pisałam w Emmi Mariage obok Plant

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Myślałam o takim bukieciku, to są chyba storczyki. Ile takie cudo kosztuje (bo jak byłam przejazdem w Busku to kwiaciarka powiedziała mi ok 200 zł)
No to dobrze Ci powiedziała W Ck koszty chyba takie same - ja do tego bukietu będę miała jeszcze taką jak gdyby w dół puszczoną gałązkę żeby go troszkę wydłużyć

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Mój mi się oświadczył po roku A ślub bierzemy po 2,5 roku
bycia razem
Przepiękne te kolczyki naprawdę. Ja jestem w ogóle kolczykomaniaczką i myślę właśnie o jakichś ładnych dużych do sukni i wtedy nie miałabym naszyjnika.
Haha to tak jak ja- też mój Tż oświadczył mi się po roku i jednym miesiącu a ślub po 2 latach i 7 miesiącach Prawie identycznie, aż mnie korci jak żeby zapytać jak ma na imię- może to ten sam hihihihi- sorki głupi żarcik
Co do kolczyków to też chciałam takie długie i grubą bransoletkę- ona ma takich jak gdyby 5 sznurków tych kamieni- bo moja sukienka ma broszkę taką mieniącą pod piersiami i stwierdziłam, że z naszyjnikiem to już by było za wiele

Cytat:
A tak wogóle to witam wszystkich na forum. Jestem tu totally new chociaż przegładam posty od kilku miesięcy (bardzo pomocne jest to forum według mnie i opinie szczere) . Ja slub biorę już niedługo tj. 29.05.2010 o godz. 18 w Kielcach i już mam straszliwą nerwówkę .
Naprawdę śliczna!! Wogólę to ja nie wiem dziewczyny z kąd Wy te kiecki bierzecie- ostatnio mi się wszystkie podobały

Madziuniusia masz rację - tylko i wyłącznie Twoja
Stary 2010-04-22, 15:43   #3607
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
a dziekuje a wasi TŻ po jakim czasie chodzenia wam sie oświadczyli?
Mój Tż oświadczył się po 5 miesiącach!
alamig napisz mi proszę na priv jak przebiegło Wasze spotkanie z księżulkiem w Janie Chrzcicielu...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 15:46   #3608
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

dobrze zobaczyłaś: 49,90!!!! MASAKRA!!! Ale to nie z allegro, tylko z jakiejś firmy, która podobno wszystkie recznie robi
już rozmawiałysmy na ten temat kilka stron wcześniej, bo jedna z koleżanek była niezadowolona ze swoich zaproszeń;P TO SĄ TYLKO ZAPROSZENIA!! GOŚCIE NIE PRZYWIĄZUJĄ DO NICH TAK DUŻEJ UWAGI, ŻEBY WYDAWAC 50 ZŁ NA JEDNĄ SZTUKĘ!!

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Mój Tż oświadczył się po 5 miesiącach!
nie dobijaj mnie
Stary 2010-04-22, 15:55   #3609
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
nie dobijaj mnie
Madziuniusia nic się nie przejmuj! Moj Tż dopóki mnie nie poznał to mówił że on jest za młody na ślub i w ogóle że nigdy się nie ożeni, że baba to pasożyt i łańcuch u nogi itp... Ale szybko mu się odmieniło. Teraz wszyscy znajomi mu to wypominają. Tak na marginesie to mój Tż ma w tym roku 30lat a ja 26 więc dla niego już najwyższa pora na założenia rodziny!
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:56   #3610
kajcia82
Raczkowanie

Cytat:
już rozmawiałysmy na ten temat kilka stron wcześniej, bo jedna z koleżanek była niezadowolona ze swoich zaproszeń;P TO SĄ TYLKO ZAPROSZENIA!! GOŚCIE NIE PRZYWIĄZUJĄ DO NICH TAK DUŻEJ UWAGI, ŻEBY WYDAWAC 50 ZŁ NA JEDNĄ SZTUKĘ!!

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

nie dobijaj mnie
Też tak sądzę, że 50 zł to straszliwa przesada, więc zrobiłam swoje własne za tanioche i liścik dodałam osobno, że nie chcemy kwiatów tylko pieniążki na schronisko. Aha dziewczyny może się powtarzam ale chodzi mi o opinie o "Magnolii"? Czy tam naprawde mało żarełka dają?? Bo kilka osób mi tak mówiło, w tym facet od którego na wiejski stół wędliny zamawiam miów: "Pani bierz pani wiecej kiełbachy to tam słabo karmią" ;(((
Stary 2010-04-22, 15:59   #3611
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak sądzę, że 50 zł to straszliwa przesada, więc zrobiłam swoje własne za tanioche i liścik dodałam osobno, że nie chcemy kwiatów tylko pieniążki na schronisko. Aha dziewczyny może się powtarzam ale chodzi mi o opinie o "Magnolii"? Czy tam naprawde mało żarełka dają?? Bo kilka osób mi tak mówiło, w tym facet od którego na wiejski stół wędliny zamawiam miów: "Pani bierz pani wiecej kiełbachy to tam słabo karmią" ;(((
rozumiem, że wesle masz właśnie tam..?
Stary 2010-04-22, 16:00   #3612
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
ja tam mam wesele a 3lata temu miałam tam chrzciny jedzonko pyszne a ilość--sama ustalasz..i powiem Ci szczerze,że goście nie narzekali a było to takie małe 'wesele'
myślę,że jest oki
Stary 2010-04-22, 16:01   #3613
17072010
Raczkowanie

z moim Tż jestem prawie 6lat, a oświadczył mi się prawie 2 lata temu choć tak naprawdę to gdyby były możliwości to po 2 latach byśmy byli małżeństwem sama zdecydowałam jednak że najpierw chce skończyć dziennie studia i zacząć na siebie zarabiać, a dopiero później wyjść za mąż...

Co do zaproszeń to podejrzewam że są one sklejane a zwykła drukarka powinna wydrukować na takim papierze Sama jak robiłam zaproszenia to sklejałam wstążki satynowe, więc z koronką też powinny się udać
http://allegro.pl/http://freakshare....likatorem.html

ten klej kupisz praktycznie w każdym papierniczym, nawet po niższej cenie niż ta w załączniku

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:08   #3614
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cytat:
a dziekuje a wasi TŻ po jakim czasie chodzenia wam sie oświadczyli?
Jesteśmy razem ponad 3 lata a TŻ oświadczył się po roku

Cytat:
A tak wogóle to witam wszystkich na forum. Jestem tu totally new chociaż przegładam posty od kilku miesięcy (bardzo pomocne jest to forum według mnie i opinie szczere) . Ja slub biorę już niedługo tj. 29.05.2010 o godz. 18 w Kielcach i już mam straszliwą nerwówkę .
to może po olei:
Zespół - Twentyone (z polecenia znajomych);
Foto+Video - spacemark;
Fryzurka - kolezanka fryzjerka Agnieszka;
Makijaż - wizażanka czarna-mamba (POLECAM).
Aha i sie chciałam kiecuchą pochwalić Co o niej sadzicie?
Witamy Piękna suknia

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:19   #3615
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez marciadela Pokaż wiadomość
Papier łatwo kupić, koronkę jakąś też się kupi i te kokardki też. Nie wiem tylko dwóch rzeczy: po pierwsze czy zwykła atramentowa drukarka daje radę z takim papierem a po drugie jak połączyć tą koronkę, żeby powstały takie obrączki? Zszyć? Skleić? Nie bardzo. Meana a jak one są połączone w oryginale?
Papier rzeczywiście bardzo łatwo kupić i dosyć tanio wychodzi Co do koronki to już szukałam i na razie nie znalazłam takiej odpowiedniej. Albo za wąskie albo za szerokie. Jeśli chodzi o drukarkę to wydaje mi się, że da radę. Sama taką mam i mam zamiar drukować w niej. Kiedyś drukowałam coś na kartce z bloku technicznego i się wydrukowało więc myślę, że nie będzie problemu. Co do połączenia tej koronki to na pewno trzeba ją zszyć.

Cytat:
Napisane przez m_majaa Pokaż wiadomość
..ja zastanawiam się nad takimi wiązankami...chyba,że znajdę coś innego-do lipca mam czas
Podoba mi się 1 i 2

Cytat:
to może po olei:
Foto+Video - spacemark;
Witam na wątku Kiecucha śliczna

Cytat:
Napisane przez m_majaa Pokaż wiadomość
koniecznie kwiatuchy z malutką cyrkonią w środku
A ja załączam zdjęcie kwiatuchów z cyrkonią w środku właśnie. Zauroczyły mnie te paznokcie Tylko ja bym je zrobiła troszkę krótsze i te kwiatuchy dałabym tylko na palcu serdecznym i kciuku. Chyba

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość

Haha to tak jak ja- też mój Tż oświadczył mi się po roku i jednym miesiącu a ślub po 2 latach i 7 miesiącach Prawie identycznie, aż mnie korci jak żeby zapytać jak ma na imię- może to ten sam hihihihi- sorki głupi żarcik

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Madziuniusia nic się nie przejmuj! Moj Tż dopóki mnie nie poznał to mówił że on jest za młody na ślub i w ogóle że nigdy się nie ożeni, że baba to pasożyt i łańcuch u nogi itp... Ale szybko mu się odmieniło. Teraz wszyscy znajomi mu to wypominają. Tak na marginesie to mój Tż ma w tym roku 30lat a ja 26 więc dla niego już najwyższa pora na założenia rodziny!
Mój w tym roku ma 31 więc też najwyższa pora Mój miał bardzo podobne podejście do sprawy zanim mnie poznał. I też wszyscy znajomi mu wypominają No i całkowicie się zmienił przy mnie. To też każdy mówi. Co najważniejsze- rzucił palenie po 14 latach trucia się

Edit: Zapomniałam załączyć zdjęcie paznokci

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-04-22 o 16:21
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 16:42   #3616
srubka87
Zadomowienie

Sylwkowa-najwazniejsze żeby tobie się podobało, ja po prostu lubie całe upięte włosy-jakieś takie małe zboczenie Ale tak jak powiedziałam fryzurka b. ładna.
Madziuniusia-współczuję sytuacji w domu...Pamiętaj, że tu rozmawiamy o wszystkim więc jak coś to wal śmiało Mi Tż oświadczył się po 6 latach bycia razem. A ślubujemy po, 8 a niecałe dwa lata od zaręczyn(bez dwóch dni ) Jestem jedną młodszych tu PM, choć nie najmłodsza, również uważam, że wiek nie ma znaczenia. Teraz mój Tż kończy studia i chcemy razem wszystko budować(mam dość rozłąki, a mieszkanie razem bez ślubu w naszym przypadku nie jest możliwe), ja jeszcze rok będę studiowała. Ale kocham go tak, że dałabym się za niego pokroić
beaciunia- mój Tż też rzucił palenie, dokładnie w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia, co prawda palił krócej, bo 8 lat, ale pękam z dumy.

Kochane, jestem taka szczęśliwa...mój Tż miał przyjechać dopiero za tydzien w piątek a zobaczę Go dzisiaj!! Został zaproszony na kolejny etap rekrutacji, pamiętacie trzymałyście kciuki...i znów pomogło. Proszę jutro o 14.30 też trzymajcie kciuki.... Chociaż wiem, że to byłoby za piękne żeby było możliwe, ale...marzenia się spełniają

ps. Upatrzyłam sobie bizuterię do ślubu, będzie cała z cyrkonii/kryształków. Bransoletka z 3 rzędów, kolczyki prosotkąty(całe wysadzane cyrkoniami/kryształkami) lekko wystające za ucho i nie wiem być może wezmę coś na szyję, ale wtedy będzie to linka srebrna + tylko maleńka cyrkonia...(wydaje mi się, że muszę coś mieć, bo mam dość szerokie ramiona, a wtedy cyrkonie/kryształki swarovskiego będą przykuwać uwagę.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-04-23 o 22:29
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:49   #3617
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość

Mój w tym roku ma 31 więc też najwyższa pora Mój miał bardzo podobne podejście do sprawy zanim mnie poznał. I też wszyscy znajomi mu wypominają No i całkowicie się zmienił przy mnie. To też każdy mówi. Co najważniejsze- rzucił palenie po 14 latach trucia się
kobieta to jednak ma wpływ na faceta

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Madziuniusia-współczuję sytuacji w domu...Pamiętaj, że tu rozmawiamy o wszystkim więc jak coś to wal śmiało Mi Tż oświadczył się po 6 latach bycia razem. A ślubujemy po, 8 a niecałe dwa lata od zaręczyn(bez dwóch dni ) Jestem jedną młodszych tu PM, choć nie najmłodsza, również uważam, że wiek nie ma znaczenia. Teraz mój Tż kończy studia i chcemy razem wszystko budować(mam dość rozłąki, a mieszkanie razem bez ślubu w naszym przypadku nie jest możliwe), ja jeszcze rok będę studiowała. Ale kocham go tak, że dałabym się za niego pokroić
skądś to znam pewnie bliżej ślubu bede sie was doradzac co tu zrobić z tymi niesfornymi rodzicami...Fajnie by było jakby pomyśleli o tym, że to mój dzień i nie mogą mi go popsuć. Ale to chyba nie jest w stylu mamy... Musiałabym chyba ojca nie zaprosić a jednak nie wypada... Zwłaszcza, że całe życie byłam córcia tatusia:P

A SUKNIE MASZ PRZEEEE!!! Ja lubie przepych i pewnie bym dorzuciła jakiś maleńki błyszczący wisioreczek ale to tylko ja

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2010-04-22 o 16:57
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 16:50   #3618
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
ps. Upatrzyłam sobie bizuterię do ślubu, będzie cała z cyrkonii/kryształków. Bransoletka z 3 rzędów, kolczyki prosotkąty(całe wysadzane cyrkoniami/kryształkami) lekko wystające za ucho i nie wiem być może wezmę coś na szyję, ale wtedy będzie to linka srebrna + tylko maleńka cyrkonia...(wydaje mi się, że muszę coś mieć, bo mam dość szerokie ramiona, a wtedy cyrkonie/kryształki swarovskiego będą przykuwać uwagę. Tylko nie wiem czy to pasuje...załączam zdjęcia sukni dla przypomnienia.

NO pięknie odwracałam zdjęcia, a i tak zapisało cześć odwróconych-wrr
Hmm nie wiem jakim sposobem, ale musiało mi umknąć jak pokazywałaś wcześniej zdjęcia Hmm do tej sukni już chyba zrezygnowałabym z czegoś na szyję. Tak mi się wydaje
A tak poza tym to śliczną masz tę suknię. Księżniczkowa, ale piękna i Ty się w niej pięknie prezentujesz
Trzymam kciuki za Twego TŻ
Stary 2010-04-22, 17:03   #3619
srubka87
Zadomowienie

beaciunia-dziękuję Tu ta suknia jest bardziej napuszona niż w rzeczywistości, bo wieczór wcześniej przyjechała w pudełku do tego salonu i mierzyłam ją jako pierwsza. Teraz niedawno byłam znów przymierzać i nie jest taka napuszona... No właśnie ja też bym nic nie dawała na szyję, ale moja mama ciśnie.. Włosy będę miałą najpierw pokręcone potem upięte(a przynajmniej taki mam zamysł )
Madziuniusia-dzięki Zobaczysz, ze ślub wypali, a rodzice opamiętają się, bo zapewne dla Ciebie zrobią wszystko...

Ale czy ta biżu z kryształków to nie przesada? W sumie gorset nie jest aż taki przesycony, ale na welonie będzie tez 100 kryształków(to nie dużo jak na taki welon, będzie się tylko lekko mienił) a nie chcę zwykłej srebrnej...Kolczyki długie też odpadają bo mam pociągłą twarz.
Stary 2010-04-22, 17:06   #3620
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Śrubko teraz już Cię kojarzę
Nawet jechałyśmy kiedyś razem pociągiem w tym samym przedziale (mam niesamoitą pamięć do zdarzeń)
Slicznie wyglądasz. Na szyje owszem coś malutkiego. Ja miałam takie dwie lnki połączone i na tym trze kryształki delikatnie

Moj TZ oświadczył się po dwóch miesiącach. Jesteśmy razem 3 lata 4 miesiące w tym prawie 8 miesięcy po ślubie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 17:09   #3621
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Śrubko teraz już Cię kojarzę
Nawet jechałyśmy kiedyś razem pociągiem w tym samym przedziale (mam niesamoitą pamięć do zdarzeń)
Slicznie wyglądasz. Na szyje owszem coś malutkiego. Ja miałam takie dwie lnki połączone i na tym trze kryształki delikatnie

Moj TZ oświadczył się po dwóch miesiącach. Jesteśmy razem 3 lata 4 miesiące w tym prawie 8 miesięcy po ślubie
co ty mu zrobilas ze oswiadczyl sie po 2 miesiacach?? a ile wczesniej sie znaliscie??
Stary 2010-04-22, 17:15   #3622
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
co ty mu zrobilas ze oswiadczyl sie po 2 miesiacach?? a ile wczesniej sie znaliscie??
Poznaliśmy się we wrześniu na ognisku, następnym razem spotkaliśmy się tuż po świętach w grudniu, trochę popiliśmy odprowadził mnie do domu, 5 stycznia umówiliśmy się na pierwszą randkę, 28 lutego się oświadczył.

Co mu zrobiłam? A bo ja wiem? Trzeba by się jego zapytać

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-22, 17:18   #3623
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Poznaliśmy się we wrześniu na ognisku, następnym razem spotkaliśmy się tuż po świętach w grudniu, trochę popiliśmy odprowadził mnie do domu, 5 stycznia umówiliśmy się na pierwszą randkę, 28 lutego się oświadczył.

Co mu zrobiłam? A bo ja wiem? Trzeba by się jego zapytać
noo to dobry jest gratulacje pokaż no fote:P ty jakas modelka jestes? albo miss? normalny facet w stosunku do normalnej kobiety sie tak nie zachowuje:P
Stary 2010-04-22, 17:24   #3624
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
noo to dobry jest gratulacje pokaż no fote:P ty jakas modelka jestes? albo miss? normalny facet w stosunku do normalnej kobiety sie tak nie zachowuje:P

ja mam nadwagę i to sporą
i jestem antykobieca

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-22, 17:26   #3625
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam nadwagę i to sporą
i jestem antykobieca
no to może Twoj facet jest po 30? i potrzebował natychmiast żony??
Stary 2010-04-22, 17:31   #3626
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
no to może Twoj facet jest po 30? i potrzebował natychmiast żony??
Tak ożenił się ze mną z desperacji po miesiąc po ślubie obchodził 30-stkę

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-22, 17:32   #3627
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
no w przyszlym roku raczej jeszcze nie sie wszystko okaze jak sie TŻ streści:P a co do tracenia uroku to nie sądze poza tym co mam zrobić jak mnie ciągnie do tego tematu?:P:P:P

no chyba ze wam przeszkadzam to sobie pojdę
hihihi no co Ty nie daj się tak łatwo wygonić

Cytat:
Kurcze dziewczyny zakochałam się w tych zaproszeniach, ale nie mam tyle kasy. Myślę czy by takich nie zrobić, ale nie wiem czy dam radę. Już sprawdziła, że poszczególne elementy są tanie i łatwodostępne ale czy dam radę tak to złożyć do kupy?
http://moda.allegro.pl/item918790654_918790654.html
a no ladne ładne

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
My jesteśmy ze sobą 9 lat a zaręczyny były we wrześniu 2008
ooojejej straaaaaasznie długo

Cytat:
widze, że faktycznie różnie różniście... pamiętam jak ojciec mi mówił, że mogę wyjść za mąż dopiero jak magistra zrobię, oczywiście bardzo się na to oburzyłam... ale i tak pewnie będzie coś koło tego:/ bo zanim dojdzie do zaręczyn... a później wesela i tak szybciutko się nie zrobi. Mój brat nie wiem jakim cudem urządził w 3 miesiące ale to jednak kilka lat temu było..
a z tymi ślubami tak się mówi...najpierw studia później praca później lepsza praca później ewentualne kursy o i tak do starości by można zawsze coś przed ślubem stawiać

Cytat:
mam znajomą co też urządziła w trzy miesiące. W listopadzie się dowiedziała, że jest w ciąży a w styczniu już było wesele
a no tylko tyle że łatwiej zorganizować ślub w miesiącach zimowych niż w letnich

Cytat:
to może po olei:
Foto+Video - spacemark;
Ładniutka

m_majaa ten 3 bukiecik mi się najbardziej podoba
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 17:33   #3628
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
nie chcialam zeby to tak zabrzmialo
Stary 2010-04-22, 17:36   #3629
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
to mój pewnie też z tego samego powodu,bo 2tyg przed ślubem będzie mieć 33
Stary 2010-04-22, 17:43   #3630
lejlla
Raczkowanie

Drogie wizażanki!
ponawiam swoje pytanie odnośnie noclegu dla gości, może macie jakies namiary i ceny , nie ma mnie w kielcach a czas goni i trzeba gdzies położyć gości. Będę wdzięczna za pomoc. Wszystkim , które mają juz wbrana swoją suknię i czekaja na ten wielki dzień gratuluję i zyczę powodzenia
Pozdrawiam
lejlla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości