|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
siala mojego mlode tez meczyly dopiero jak po 6 wkuciu sie nie udalo to stwierdzily ze z palca moga a tak mu wiercily w zylach teraz bede madrzejsza od razu zazycze sobie z palca
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
wiem dlatego napisalam ze ja tez malemu daje tylko te co sama robie a jak gdzies jade to przekladam je do sloiczkow po deserkach i w ten sposob poza domem tez mu moge taka zaserwowac wiec jesli wykorzystala by ten sposob przy Nastce ktora nie chce sloiczkowych jesc tylko te domowe to bedzie miala po problemie
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
u mnie w pracy paczek nie robią-ale jest fundusz świąteczny więc dostanę kaskę
![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]()
![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-12-04 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bajka super ze wyniki lepsze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Rano A. zrobil wodnisto zolta kupe ...co jest ostatnio na porzadku dziennym i przyjelam ze to "normalne" ale przed chwila zrobil takie cos co wyglada jak gluty przezroczyste i sa tam male pasemka krwi i smierdzi rybami jak kiedys
![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-12-04 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
kurcze papi biedny ten Twój Adaś
![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
jej papi wspolczuje
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- itakasia chodzi mi o to ze karolcia pisala ze na wyjezdzie probowala Nastce dac sloiczek i nie chciala jesc wiec dla mnie rozwiazaniem na wyjazdy jest przygotowanie zupki czy obiadku samemu wsadzenie go w sloiczek ktoy ja np zostawiam sobie po deserkach i zabranie ze soba
#3607 |
Zakorzenienie
|
anoxa
dzieki za cierpliwosc ![]() ![]()
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Papi.... przykro mi ze problemy wracaja ![]() ![]() moja tez po tym zatwardzeniu jak walnela kupe... najpierw ta co jej zalegala a pozniej taka rzadka ze sluzem. ciekawa jestem jak teraz, bo wlasnie cisnie. moja polonistka by mnie orypala za to ze zbyt wiele razy uzylam slowa problem ![]() ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-12-04 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe chodzilo mi o hippa, bo nic w szpitalu mi nie dali, bo urodzilam w piatek wieczorem ![]() a w pracy bony normalnie dostane z socjalnego funduszu, co roku sa ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Papi tez mialam ras pasma krwi, ale sie wiecej nie powtorzylo, wiec nie poszlam do lekarza, moze u Adasia tez jednorazowe ok spadamy do rodzicow na obiad Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-12-04 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
hej mamusie
anuszka--a idz z ta Twoja iga hehe....cud nie dziecko tak spac ah! ![]() u mnie w pracy daja pieniadze--mamy taka karte jak bankomatowa i nam doladowuja, a z 2giej to szefowa zasze robi wielka wigilie w najdrozszych knajpach szczecina i daje drogie prezenty.........fiu fiu bogaczka ![]() my dzis do tesciowej na imieniny barburkowe, nadiska na raczkach bedzie trzymana przez gosci, a ja sobie pojem.....cos mam ssanie od wczoraj |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
???
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
papi--biedulko....
niezawsze--smacznego..... cos nadis ma katar wzielam krople do inhalacji na tetre i na grzejnik--az mnie oczy szczypia chyba z kroplami przesadzilam ide powietrzyc bo szok ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- milej soboty mamusie--my spadamy, nadiska wkoncu przypomniala sobie, ze glodna jest od 9 nie jadla.....uuuuuu 1 raz cos takiego jej sie przytrafilo....dojrzewa chyba |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
dzwonilam i jedziemy dzis na 16:00..prawdopodobnie zleci poszerzenie diety...tylko obawiam sie zeby dodatkowe pokarmy nie poglebily problemu
![]() no ale nie wiem czy to dobry pomysl skoro nie mam pewnosci co mu szkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
bajka
oczywiscie ze Blanka ![]() papi nie wiem co ci doradzic ![]()
#3615 |
Rozeznanie
|
papeteria - współczuję, znam ten ból latania po lekarzach
Piękna dzis pogoda...ubrałam Małą i poszłyśmy na spacer,a to było 25 minut temu. Tak się darła, że musiałam wracać ![]() Już myślałam, że ją uszkodziłam przy ubieraniu czy co, ale obejrzałam w domu i nic nie wygląda na połamane. A teraz sobie śpi w łóżeczku... Normalnie jestem mokra jak szczur,wściekła i umordowana już dzisiaj. Mam nadzieję, że miała tylko focha, już kilka razy tak było, ale cholera wie... A przed spacerem było tak fajnie, śmiała się na głos drugi raz ![]() Czasami za nią nie nadążam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda u nas w szpitalu jak jakas sie zawijala do domu to od razu salowe jak zmienialy posciel to przynosily nowe zestawy i zostawialy przy lozkach zeby wlansie nikt nie zostal pominiety z bonami tez dobrze na swiateczne zakupy sie przydadza no i smacznego my mamy jechac do mojej mamy ale jakos sie z tym moim matolem nie moge dogadac dzisiaj wojna cd... itakasia ciesze sie ze sie w koncu zrozumialysmy ![]() papi po wizycie koniecznie daj znac co ci powiedzial lekarz
![]() |
#3617 | ||||
Zadomowienie
|
niezawsze dobrze, że zastój był chwilowy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja właśnie dzisiaj dostałam od teściów na mikołaja pościel dla małego antyalergiczną ale chyba taką "normalną " a u mnie sprawa skazy i uczulenia stanęła w miejscu. małego wysypuje raz mniej raz bardziej ale skoro go to nie swędzi to nic z tym mam nie robić. oczywiście nabiału nie jem. Siala no Sebuś pluje smokiem co by mama miała co robić i chodzić ciągle i wtykać ![]() papi nie znam się ale może to wprowadzenie pokarmów pomoże ? ![]() ![]() fajnie dziewczyny macie z tymi prezentami z pracy albo bonami albo kasą albo czymkolwiek ![]() u mnie zamiast się cieszyć świętami to się martwię bo święta więc tż będzie mniej pracował a jak mniej pracuje to mniej kasy ![]() a dzisiaj wywalam tż z domu do kolegi ( wcześniej mu nie pozwalałam łazić bo nie wiedziałam w jakim stanie wróci ale ciul niech sobie idzie) i zapraszam koleżanki będziemy winkować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
ja tez wypelnialam ankiety i nic nie dostalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oby w końcu Wam też przeszło całkiem, moj też już się nie drapie, ale zmiany są jeszcze spore, no ale nic, już nie smęcę chwilowo papeteria, współczuję, my raz mieliśmy pasemka, pojedyncze to chyba karolcia pisała że mogą być od pękniętegio naczynka jakiegoś, mam nadzieję, że u Was tylko to. u mojego małża będą słodycze na dziecko, z czego nie wiem czy się cieszyć bo przecież wiadomo kto to zje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() agravka - fajny układ ![]() niezawsze - kciuki za koleżankę, a u nas było tak jak u anoxy, dodatkowo wypełniałam ankietę i dostałam paczuszki ![]() anoxa - robię tak tylko do miseczki, bo mam taką specjalną ale na mieście nie zawsze mam gdzie zagrzać, ale fajny pomysł ![]() itakasia - chyba mózg wczorajszy ![]() ![]() xaw - fajnie z tymi talonami ![]() Wszystkie macie fajnie, u mnie nie ma co liczyć, zasada nie ma cię w pracy nie ma premii ![]() A TZ dostaje 15kg skrzynkę pomarańczy ![]() ![]() Papi - współczuje, myślę, że rozszerzenie pomorze, u mnie było też czasami nie ciekawie, ale rozszerzenie diety wyeliminowało wszystko ![]() Oby u ciebie pomogło a nie zaszkodziło ![]() Dziś Nastka dostała zupkę z mięskiem, troszkę zjadła ale nie za dużo....może jutro więcej ![]() Byliśmy na spacerku 30 minut odrazu zasnęła ![]() Ja dziś rano miałam pazurki a TZ do 12 z mała ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
wrocilam z zakupów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
Papi, oby wszystko bylo dobrze.Daj znac co powie lekarz.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki
![]() ![]() Ps. przepraszam za tak długą notkę. Pozdrawiam ![]()
#3626 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kolega kupował na allegro orzechy do pralki, zamiast proszku podgrzewacz ![]() ja wypełniałam ankietę i też nic nie dostałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |||
Zadomowienie
|
No tak wczoraj syna pochwaliłam, że wypił soczek z apetytem a dzis już nie chciał - kręcił głową, krzywił się, wypychał smoczka... ech
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do umowy - dziś mały obudził się już o 7 a ja wczoraj jakoś wyjątkowo śpiąca byłam i zmęczona, więc TŻ go zabrał i zrobił poranną toaletę a ja miałam spać ile wlezie. No i tel. zadzwonił o 9 i się obudziłam a miałam do 11 spać ![]() Jejciu papi koniecznie daj znać co Ci ta doktorka powie. No i trzymam kciuki, żeby się unormowało. Siala, Niezawsze uśmiałam się z tych wiem, że ty wiesz ... ![]() Cytat:
Co do bonów, to ja zawsze dostawałam ale nie wiem czy na macierzyńskim przysługują... chyba nie. A paczki z hippa nie dostanę, bo nie wypełniłam ankiety. Były ale ja już miałam wypis i myślalam o tym żeby szybko do domku iść ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
orzechy piorące:
http://allegro.pl/orzechy-piorace-do...334049607.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Rozeznanie
|
Czesc Zabcia, od czterechmiesiecy niby mozna podawac i skoro nie bylo zadnych problemow, to chyba nic zlego nie zrobias, tyle tylko, ze dziewczyny radza dac najpierw warzywka, zeby sie do sodkosci nie przyzwyczajaly.
Kupilam torbe termalna na butelke i dzisiaj w nocy postaram sie ograniczyc cycka na rzecz wody. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
scoobs dzięki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.