Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 16:25   #3601
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

jesteście szalone
tyle nabazgrać a ja dopiero z pracy wróciłam i padam na twarz
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka

Witam się poniedziałkowo

Będziemy walczyć o wizaż dla Goszy!!!

A tak w ogole to dziewczynki proszę jutro o mega mocne kciuki. W sumie to możecie zacząć odprawiać jakieś woodoo i kciukować już dzisiaj. Jutro idziemy negocjować cenę mieszkania i jak by było jakoś znośnie, to byśmy się zdecydowali...
się trzymają i oczywiście że będziemy walczyć o wizaż dla Gosi, pójdziemy pod blok i będziemy tak koczowały
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Szanowny Panie Prawie już Małżonku Pani Goszuni,

Nas jest więcej, wiec niech Pan nie podskakuje, Goszy nie oddamy!
Dostaje Pan wyłącznie dyspensę na miesiąc miodowy.

Z poważaniem, Kuka & spóła

( pogoda będzie piękna, wymodlimy to w Wielkanoc)
Kasia masz gadane zostaniesz głownym mediatorem jak wszystkie środki zawiodą

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Odbyliśmy wczoraj rozmowę z TŻtem, w naszym związku źle się dzieje, już raz taki kryzys mieliśmy, rozstaliśmy się na jakiś czas i znowu to się dzieję Obiecaliśmy sobie popracować nad związkiem
może tak jak piszesz rzadko się widujecie i przez to te kłotnie, walczcie o siebie, o was
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:30   #3602
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Hey gdzieś między wiadomościami trafiłam na informację, że któraś z szanownych PM-ek stosowała samoopalacz St. Tropez, ale gdy dotarłam do końca zapomniałam już która. Jeżeli mnie przeczyta to mam prośbę o efekty Też myślałam o tym samoopalaczu, bo boję się poparzenia, na które jestem niestety podatna. Widziałam na youtubie filmik i jestem ciekawa czy warto.
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:30   #3603
klaudusk_a
Zakorzenienie

a ja od piątku czekam aż przyjdą moje botki i kuriera do tej pory nie widać

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:32   #3604
Nattiv
Zakorzenienie

Muszę się Wam pochwalić, że od prawie tygodnia nie jadam po godzinie 18 Mam zamiar schudnąć kilo lub dwa. Nie jest to dużo, ale właśnie tyle mi przeszkadza w brzuszku

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:34   #3605
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić, że od prawie tygodnia nie jadam po godzinie 18 Mam zamiar schudnąć kilo lub dwa. Nie jest to dużo, ale właśnie tyle mi przeszkadza w brzuszku
a ja przez ostatnie kilka dni zjadłam więcej niż przez ostatni miesiąc ale zbliża mi się @ więc nie mam wyrzutów sumienia

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-02, 16:40   #3606
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Hey gdzieś między wiadomościami trafiłam na informację, że któraś z szanownych PM-ek stosowała samoopalacz St. Tropez, ale gdy dotarłam do końca zapomniałam już która. Jeżeli mnie przeczyta to mam prośbę o efekty Też myślałam o tym samoopalaczu, bo boję się poparzenia, na które jestem niestety podatna. Widziałam na youtubie filmik i jestem ciekawa czy warto.
O to ja wczoraj go używałam Miałam ten w musie koloru takiego błotka, który daje natychmiastowe efekty.
Powiem tak: zero plam, zero zacieków. Od razu widzisz które miejsce jeszcze nie jest nim posmarowane dzięki tej specyficznej kolorystyce. Ja rzadko używam samoopalaczy i powiem, że ten mi przypadł do gustu Mam dość jasną karnację i bałam się efektu pomarańczowej skóry. Jednak niepotrzebnie, bo zostawia na skórze śliczny brązowy kolor. Nawet na dłoniach Jak lubisz samoopalacze to myślę, że warto spróbować. Jeszcze nie wiem ile się będzie trzymał. W moim przypadku jak go raz użyję to mam wystarczającą opaleniznę i nie muszę powtarzać zabiegu na drugi dzień, by przyciemniać kolor.
Aha no i też ważna rzecz. Nie wysusza skóry. Zawsze po samoopalaczach wysuszała mi się skóra na łydkach a po tym puki co nic się nie dzieje

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-04-02 o 16:44
Stary 2012-04-02, 16:41   #3607
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
To tak jak ja Ale w taką pogodę mój organizm się buntuje i woła: jeść !
Stary 2012-04-02, 16:44   #3608
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja jednak nie moge zasnąć:P jak sie rozpakowywalam to torba z laptopem wpadla mi do kaluży , do błotka i mam teraz błotko na laptopie, bo torba nie byla zamknieta.. eh

oglądam dopiero na zyo nasze zaproszenia są naprade super, szkoda tylko, ze takie male, ale co tam

Welon, ktory moja Mama uznala za brzdki, po wypraswaniu nie jest taki zly jak na moje oko jutro sie obfoce i same stwierdzicie
Mam calą szafe zawaloną paczkami z allego, ale narazie ich nie otwieram, czekam na jutro

wiecie co, juz sie troche kurzylam.. Mojego TZ siostra powiedziala, ze jak byla u babci to byl tam tez ich wujek i mowi:"oo ślubu nie bedzie".. Siostra TZ na to: "Jak to" a wujek:" Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalem, nie wiem czy wolne sobie zalatwie i czy wogole przyjedziemy" no Kurde mamy 3,5 miesiaca do ślubu i teraz zamierzamy je rozdawac, to chyba nie jest za pozno??? szczegolnie, ze tej wujek i wszyscy wiedzą od roku kiedy ślub. Czuje, ze bedzie niezla jazda. TZ mama mu odpowiedziala, ze na sile nie musi przyjezdzac za to ją uwielbiam
Ale Ci dobrze Paulinka!! Home sweet Home Nie ma to jak tak Mam nadzieję, że lapka uda się odratować. Heh u mnie to samo, zawsze jak wracam do pl to czekają na mnie paki z Alle - i zwykle wygląda to tak że przyjeżdżamy, witamy się z wszystkimi, gadu gadu a później przed snem - Akcja Rozpakowywanie

A wujkiem się nie przejmuj, kurcze ludzie są dziwni.. kupa czasu do wesela a ludzie już świrują i o zaproszenia się pytaja... eee.

Miłego
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:47   #3609
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
To tak jak ja Ale w taką pogodę mój organizm się buntuje i woła: jeść !
Mój też wczoraj się cieszyłam, że w dużych tygodniowych zakupach, które przytachaliśmy z TŻem nie było nic niezdrowego poza winem, a dzisiaj po obiedzie w pracy nie wytrzymałam i podreptałam po Princessę kokosową do automatu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:53   #3610
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mój też wczoraj się cieszyłam, że w dużych tygodniowych zakupach, które przytachaliśmy z TŻem nie było nic niezdrowego poza winem, a dzisiaj po obiedzie w pracy nie wytrzymałam i podreptałam po Princessę kokosową do automatu.
Ja sobie słodyczy bardzo nie ograniczam, bo i tak prawie codziennie musiałam zjeść coś słodkiego (np. jedno ciastko) , a nie tyje przez to. Przytyło mi się po tabletkach 3 kilo rok temu i chcę wrócić do poprzedniej wagi. Jedno kilo już za mną od stycznia Jak mi jeden posiłek odpadnie to myślę, że będzie ok. Zawsze jadłam kolację koło 20 lub później bo wtedy z pracy wracam.

Stary 2012-04-02, 16:57   #3611
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie słodyczy bardzo nie ograniczam, bo i tak prawie codziennie musiałam zjeść coś słodkiego (np. jedno ciastko) , a nie tyje przez to. Przytyło mi się po tabletkach 3 kilo rok temu i chcę wrócić do poprzedniej wagi. Jedno kilo już za mną od stycznia Jak mi jeden posiłek odpadnie to myślę, że będzie ok. Zawsze jadłam kolację koło 20 lub później bo wtedy z pracy wracam.
ja też mogę sobie odmówić wszystkiego, nawet ciepłego obiadu ale słodyczy w życiu!

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-02, 17:08   #3612
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej
odebrałam butki ślubne
no może nie mam amarantowej kokardy ale jest różowa, na zdjęciu wyszła oczowaląca ale w rzeczywistości to zwykły róż, kwestia światła
Bardzo ładne Tylko dlaczego zapięcie jest od środka?

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Ja dokladnie tak samo, wiem ze TZta nie kreci wybieranie koloru przewodniego, zaproszen itp. jak wybralam foto i kamerzyste to zapytalam czy mu odpowiada, on negocjowal ceny, bo jest w tym mistrzem wiec w ten sposob angazuje sie w wesele co dla mnie jest bardzo korzystne finansowo
I nie mam mu tego za zle ze nie wybiera dla mnie bukietu czy tez dekoracji kosciola. Nawet nie za bardzo chcialabym zeby mi sie wtracal do tego
Mojego wybieranie zaproszeń kręciło, szczególnie koloru wszystkie jakie znalazł były zielone to jak już ja coś wybrałam to on wybrał kokardkę, oczywiście zieloną

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to ja już nie wiem od czego to zależy

butki... na niektórych fotkach wyszły bordowe dlatego zrobiłąm zdjęcie samego materiału w przybliżeniu i takiego koloru one są
ładne

Cytat:
Kicia butki śliczne

Mowa o wybielaniu ząbków. Ja tego robić nie będę, bo mam swoje naturalnie bielutkie. Niestety mam bardzo słabe przez to. Co roku zdarza mi się zapalenie i po kolei zęby obumierają Do dentysty chodzę regularnie, a i tak to nie pomaga. Tż ma dość żółte ząbki, ale za to jakie mocne i zdrowe.
A ja gdzieś czytała, czy słyszałam, że zęby żółte są bardziej mocniejsze od białych. Bardziej tu chyba chodzi o kolor kości.

I przyszły spinki dla Tż rzeczywiście bardzo ładne są

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:14   #3613
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

A ja gdzieś czytała, czy słyszałam, że zęby żółte są bardziej mocniejsze od białych. Bardziej tu chyba chodzi o kolor kości.

I przyszły spinki dla Tż rzeczywiście bardzo ładne są
ja mam z natury baaardzo żółte zęby i jak byłam młodsza to rzeczywiście każdy dentysta mi mówił, że żółte żeby są zdrowsze i przyznam, że nigdy jeszcze nmie miałam z nimi większych problemów a mleczaki zaczęły mi wypadać dopiero w podstawówce

mi jeszcze spinki nie przyszły mam nadzieję, że jutro dotrą i kurier z butami też

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-02, 17:17   #3614
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ja też mogę sobie odmówić wszystkiego, nawet ciepłego obiadu ale słodyczy w życiu!
U mnie czekolada to nałóg byle co, aby było z/w czekoladzie

Franuś
Stary 2012-04-02, 17:23   #3615
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Widać, że jest poniedziałek
oj tak, ruch na wizażu się zrobił
Cytat:
ja tez mam glupie pytanie - stringi czy majciochy? bo widze ze wszystkie macie figi, a ja nosze tylko stringi, bo w figach mi duszno
moge zalozyc stringi czy ktos mi bedzie zagladal pod sukienke?
zakładaj co tam chcesz, mnie w bieliźnie będzie tylko widział tż, nie licząc świadkowej

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej
odebrałam butki ślubne
no może nie mam amarantowej kokardy ale jest różowa, na zdjęciu wyszła oczowaląca ale w rzeczywistości to zwykły róż, kwestia światła
wow
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

spóźnia mi sie @
czekamy z niecierpliowścią na wynik, mi też się spóźnia i obliczyłam że dostanę okres w dzień ślubu nie dopuszczę do tego i idę teraz w kwietniu do gina po tabsy
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:25   #3616
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzisiaj ja poczułam się olana, ale nie gniewam się, bo jestem w bardzo dobrym humorze

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze bobaski
Madziu masz piękne buty A oni robią tak w ogóle ludziom na zamówienie?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:25   #3617
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie czekolada to nałóg byle co, aby było z/w czekoladzie
ja też wszystko co czekoladowe a wszyscy wokół się śmieją, że ta czekolada chyba w uszy mi idzie bo nic nie widać, więc tym bardziej sobie nie odmawiam

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-02, 17:25   #3618
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzisiaj ja poczułam się olana, ale nie gniewam się, bo jestem w bardzo dobrym humorze

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze bobaski
Madziu masz piękne buty A oni robią tak w ogóle ludziom na zamówienie?
Czemu olana

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:28   #3619
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Ja chcę czekolady

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:29   #3620
agnes j
Raczkowanie

hej hej hej PM-ki )

zastanawiamy sie nad wodka z TZ, w swieta tak jak doradzacie testujemy: Stocka, Trzy zboża i Krupnika ))

Mam pytanie do PM-ek z LUBELSKIEGO gdzie kupujecie wódeczke??? wspominalyscie ze m.in. w Eurocashu, czy tam trzeba miec karte klienta?? gdzie jeszcze mozna zaoszczedzic kupujac hurtowo ??
podobno przed Euro wodka drozeje,wiec trzeba podjac szybko decyzje i trafic na fajna promocje np. tak jak znajomi (tylko rok temu) 0,5litra wodki i sok gratis!!! jakbyscie cos wiedzialy plisss dajcie znac!!

Slonce wyszlo milego dnia !!!
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:31   #3621
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Czemu olana
Dzięki A bo się naprodukowałam, esej prawie napisałam i zero odzewu. Ale to nic, bo tylko się chwaliłam
Stary 2012-04-02, 17:36   #3622
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo
Zjadam slodycze tonami
A TZ mi zlosliwie dogaduje ze to moj podstawowy skladnik zywieniowy

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Dzieki dziewczyny za odzew w sprawie majciochow beda stringi

Kindziu jak znajdziesz jakas ladna woalke to krzycz

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:44   #3623
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ja też wszystko co czekoladowe a wszyscy wokół się śmieją, że ta czekolada chyba w uszy mi idzie bo nic nie widać, więc tym bardziej sobie nie odmawiam
To pozazdrościć, u mnie wrecz przeciwnie, także ograniczenia wskazane.

magdalennne
o widzisz, czytałam to co napisałaś i nawet miałąm sie spytac, tylko potem zapomniałam kogo
Będziesz sama robiła pudełka? I to na ciasta? Nie boisz się, że coś nie wyjdzie?

Franuś
Stary 2012-04-02, 17:51   #3624
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
To pozazdrościć, u mnie wrecz przeciwnie, także ograniczenia wskazane.

magdalennne
o widzisz, czytałam to co napisałaś i nawet miałąm sie spytac, tylko potem zapomniałam kogo
Będziesz sama robiła pudełka? I to na ciasta? Nie boisz się, że coś nie wyjdzie?
U mnie niestety też każdą słodycz od razu widać A tż się znęca nade mną, bo co chwilę otwiera jakieś ciastka weźmie parę i mi przynosi. Ale walczę

Co do pudełek to pewnie, że się boję. Zawsze może coś nie wyjść. Ale próbne już powstało, przeszło testy obciążeniowe, więc jakoś będzie Jak nie wyjdą to będę kombinować z przeklętymi plastikami.
Stary 2012-04-02, 17:54   #3625
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo
Zjadam slodycze tonami
A TZ mi zlosliwie dogaduje ze to moj podstawowy skladnik zywieniowy

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Dzieki dziewczyny za odzew w sprawie majciochow beda stringi

Kindziu jak znajdziesz jakas ladna woalke to krzycz
Ja znalazłam cuda na kiju na głowę Woalki też mają. Mogę tak na wątku polecić?

- George Elliot
Stary 2012-04-02, 17:55   #3626
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja znalazłam cuda na kiju na głowę Woalki też mają. Mogę tak na wątku polecić?
pokaż pokaż

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:56   #3627
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Co do pudełek to pewnie, że się boję. Zawsze może coś nie wyjść. Ale próbne już powstało, przeszło testy obciążeniowe, więc jakoś będzie Jak nie wyjdą to będę kombinować z przeklętymi plastikami.
Opłaca się robić kartonowe pudełka samemu Ja na all za sztukę płaciłam 1,20zł.

Stary 2012-04-02, 17:59   #3628
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Znalazłam na Bridelle.
https://www.facebook.com/licoreese.
Zdjecia, folder Poslub mnie.

Ceny, około 60-70zł, przynajmniej za fascynatory. Jak zgooglujecie Licoreese.com albo Anna Pięta, to na stronie jest sklep i ceny.

Ja się zakochałam.

- George Elliot
Stary 2012-04-02, 18:02   #3629
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Opłaca się robić kartonowe pudełka samemu Ja na all za sztukę płaciłam 1,20zł.
Mi wyjdą po 1,50, ale robię nie dla ceny Będę robić takie jak na zdjęciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pudełko.jpg (55,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2012-04-02, 18:05   #3630
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja słodyczy prawie nie jadam i nie jestem fanką, ale jak jest zimno czy jak jestem przemeczona to organizm woła o glukozę i wtedy muszę...
A teraz mam taki ciężki okres, jestem niedospana i pewnie dlatego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości