Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 09:50   #3451
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na 47 dni zostało nam do załatwienia:

TŻ :

- buty
- bokserki
- koszula
- spinki

PM :

- biżuteria
- dekoracja kościoła
- wybór wiązanki
- ostatnie ustalenia z kierowcą busa
- 1 spotkanie z doradcą od seksu, 2 spotkania z doradcą od wiary

znacie jeszcze jakieś ciekawe strony z biżuterią

za 2 tygodnie przymiarka i ostateczny wybór szarfy i narzutki na schaby
Już niewiele wam zostało do załatwienia

Mam głupie pytanie: pod białą suknię biała bielizna czy cielista

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:52   #3452
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
masz rację, jak ktoś nie chce przyjechać, wymówkę zawsze sobie znajdzie. Wyjątkiem są sytuacje, gdy ktoś jest poważnie chory, albo na drugim koncu swiata i nie ma kasy na bilet samolotowy, czy coś w tym stylu.

Trudno się mówi, ciesz się tymi, ktorzy z życzliwości i czystej chęci, sympatii przyjdą świętować wraz z Tobą
u mnie też będzie trochę odmów, no ale cóż przykro jest, no, ale wiadomo teraz kto jaki jest.
Dokladnie! Dzieki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:54   #3453
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

zdecydowanie biała ja mam suknię w kolorze wanilii a wymieniłam ją na białą bo nie mogłam patrzeć na ten ecru, a białą zawsze jeszcze założysz i jakoś tak bardziej seksowanie wygląda biała
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:57   #3454
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie biała ja mam suknię w kolorze wanilii a wymieniłam ją na białą bo nie mogłam patrzeć na ten ecru, a białą zawsze jeszcze założysz i jakoś tak bardziej seksowanie wygląda biała
to w taki razie szukam białych majciochów ciętych laserowo

Stary 2012-04-02, 09:57   #3455
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Ja ubieram białą W końcu to suknia ślubna, a nie jakieś prześwitujące lniane wdzianko
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:01   #3456
Brydzia_
Zakorzenienie

dziewczyny
dużo z was ma już zarezerwowane podróże poślubne, możecie się podzielić linkami do ofert ?
chcieliśmy z tż polecieć w jakieś nietypowe miejsce, jednak życie weryfikuje plany ponieważ musimy remontować dom stwierdziliśmy że jednak zdecydujemy się na jakiś last minute... bo nie wiem czy teraz idzie coś taniego złapać jeszcze na początek lipca ?
chciałabym żebyście poleciły jakieś biura podróży i głównie miejsca (żeby było tanio a fajnie) żebym wiedziała za czym się rozglądać i czego szukać, nie chciałabym żebyśmy utknęli w hotelu z karaluchami
nastawiamy się raczej na leniuchowanie i smażenie na słońcu

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:01   #3457
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gratki za ddś a co do problemu z prezentem.... ja długo się wahałam co do wierszyka o kasę bo niektóre wizażanki strasznie to krytykowały ale zdecydowaliśmy się i wiecie co?? To był najlepszy pomysł... nikt się nie obruszył wszyscy nawet ludzie w wieku 80 lat mówią że to bardzo dobry pomysł powiedzieć co się chce bo po co nam coś co nam się nie spodoba albo nie przyda... jak to oni mówią konkretnie i tak trzymać. Ja bym powiedział chrzestnemu żeby dał kasę i podała jakikolwiek powód np. zbieramy na remont mieszkanie więc każdy grosz się przyda. Będziemy mieszkać z rodzicami a oni wszystko mają a w pokoju np. lodówki czy pralki trzymać nie będziemy.
tylko ze Oni sa troche dziwni z ciotka jesli chodzi o podejscie dawania kasy na wesela... wiec nie wiem czy dotrze to do nich

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja nie tylko mierzyłam ale i kupiłam, co do platformy i obcasów to dla mnie są mega stabilne i wygodne, myślę że odchylasz się bo jesteś nieprzyzwyczajona.
Kurcze kusza mnie niesamowicie to buty
Mozliwe ze sie odchylalam za bardzo i pewnie z czasem bym sie przyzwyczaila do takiej plaformy
Ale mam dylemat

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 10:03   #3458
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
to w taki razie szukam białych majciochów ciętych laserowo
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja ubieram białą W końcu to suknia ślubna, a nie jakieś prześwitujące lniane wdzianko
mam jedynie w kolorze wanilii pończochy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:05   #3459
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
mam jedynie w kolorze wanilii pończochy
a ja się zastanawiam czy ubierać no a jeśli już to jakieś najbardziej zbliżone do odcienia naturalnego, Nena miała fajny kolor pończoch ale zapomniałam zapisać

Stary 2012-04-02, 10:05   #3460
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie tylko mierzyłam ale i kupiłam, co do platformy i obcasów to dla mnie są mega stabilne i wygodne, myślę że odchylasz się bo jesteś nieprzyzwyczajona.
śliczne są te buciki, a skąd one sa?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:09   #3461
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
U mnie nie będzie chrzestnego bo zapomniał o moim istnieniu chyba zaraz po wyjściu z kościoła Nigdy nie chciał mnie poznać to i ja nie mam potrzeby ani ochoty zapraszać go na swój ślub
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
U mnie ma byc Chrzestny, przynajmniej z tego co mowil... ale wiesz co ejst najlepsze? Ze Chrzestna za kazdym razem jak dzwonila to sie tylko dopytywala "a kiedy bedzie wesele?", a jak przyszlo co do czego to "a wiesz przyjedziemy kiedy indziej jak nie bedzie wesela i tyle ludzi", moja mama powiedziala mi, ze jak ebdzie chciala przyjechac to ona wyjezdza w gory A ja jeszcze powiedzialam rodzicom ze jak bedzie dzownila i mowila ze nie przyjada to niech jej powiedza, ze na zaproszeniu ma podany nr kom do mnie i tam ma dzwonic i mnie informowac a nie rodzicow, a ja juz jej powiem co o tym mysle!!!

A i Gosza za duany wieczor
Zas wszystkim Pm-ka gratuluje slubnych zakupow i zalatwionych spraw
u mnie chrzestna w sumie to nie podała powodu dla którego jej nie bedzie a chrzestny ma problemy zdrowotne i mu sie nie dziwię w sumie

Cytat:

ja bede miała białą a pończochy/rajstopy lub coś w ten deseń na pewno w naturalnym kolorze

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny
dużo z was ma już zarezerwowane podróże poślubne, możecie się podzielić linkami do ofert ?
chcieliśmy z tż polecieć w jakieś nietypowe miejsce, jednak życie weryfikuje plany ponieważ musimy remontować dom stwierdziliśmy że jednak zdecydujemy się na jakiś last minute... bo nie wiem czy teraz idzie coś taniego złapać jeszcze na początek lipca ?
chciałabym żebyście poleciły jakieś biura podróży i głównie miejsca (żeby było tanio a fajnie) żebym wiedziała za czym się rozglądać i czego szukać, nie chciałabym żebyśmy utknęli w hotelu z karaluchami
wiesz musisz patrzeć na oferty biur podrózy wpisuj sobie ta date i obserwuję - ja tak robie a chcemy lecieć z TUI a hotele wybieraj miedzy cztry a pięć gwiazdek - wtedy bedziesz miła w miare przyzwoicie kierunek zależy od was

np teraz pooglądaj obecne lasty - to da Ci prognozę jak moze być na lipiec - przynajmniej wg mnie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-02 o 10:11
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 10:10   #3462
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

wiesz musisz patrzeć na oferty biur podrózy wpisuj sobie ta date i obserwuj - ja tak robie a chcemy lecieć z TUI
a gdzie się wybieracie ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:13   #3463
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
poka poka woalke!!
bo wlasnie jestem na etapie ogladania i poszukiwania woalki
mam tylko 1 zdjęcie i to paskudne, poczekaj do 26 maja

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Szanowny Panie Prawie już Małżonku Pani Goszuni,

Nas jest więcej, wiec niech Pan nie podskakuje, Goszy nie oddamy!
Dostaje Pan wyłącznie dyspensę na miesiąc miodowy.

Z poważaniem, Kuka & spóła
no

Cytat:
A tak w ogole to dziewczynki proszę jutro o mega mocne kciuki. W sumie to możecie zacząć odprawiać jakieś woodoo i kciukować już dzisiaj. Jutro idziemy negocjować cenę mieszkania i jak by było jakoś znośnie, to byśmy się zdecydowali...
dla Ciebie zawsze

Cytat:
Odbyliśmy wczoraj rozmowę z TŻtem, w naszym związku źle się dzieje, już raz taki kryzys mieliśmy, rozstaliśmy się na jakiś czas i znowu to się dzieję Obiecaliśmy sobie popracować nad związkiem

Cytat:
dziewczyny
napisz do naszego kooocurka

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:17   #3464
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny czy któraś z was używa tuszu Diora :

http://www.dolce.pl/christian_dior/diorshow/11489.php5

oczywiście link przypadkowy - tak tylko zebyscie wiedzialy o który chodzi - chce kupic zupełnie gdzies indziej. ..

plisss o opinie

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
a gdzie się wybieracie ?
chcemy Fuerteventurę
Stary 2012-04-02, 10:19   #3465
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam że zespół który miał grać i śpiewać w kościele na ślubie - zrezygnował z tego pomysłu.

W oficjalnej wersji - nie mają czasu -bo mają własne życie rodzinne, firmy, bo święta itp.

A to znajomi z lat szkoły średniej i studiów (gdzie na każdym z ich ślubów ja z chęcią śpiewałam, szczególnie gdy mieli braki w zespole - zawsze to było w miarę pewne w ramach prezentu ślubnego)

Przykre ale sprawdza się powiedzenie - umiesz liczyć to licz na siebie...

Co się uryczałam dzisiaj to moje... bo bardzo przykre gdy zawodzą znajomi z którymi spędziło się kilka lat

Jutro dzwonię po skrzypaczkę i organistę...

Czym bliżej do ślubu tym bardziej nie mam ochoty...
Przykro mi Nieładnie z ich strony, nawet na zasadzie czystej zasady wzajemności powinni zaśpiewać.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
hej
ja na sekunde

zamówiliśmy obrączki! ale o tym to bedzie jutro.

mierzylam dzisiaj te butki ktore ktos wstawil na wizaz.. i sa przepiekne
ale mialam dziwne wrazenie ze odchylalam sie w nich do przodu... moze dlatego ze maja tak profilowana platformę?
Mierzyła któraś z Was je?
Bo nie wiem czy mi sie wydaje, czy chodzić w szpilkach nie umiem
Powiem jeszcze ze nie mialam szpilek na platformie wiec moze stad to wrazenie?
Jeśli platformy gibają Ci się do przodu - NIE KUPUJ! Są źle wyprofilowane, wywiniesz w nich orła :/ Chodziłam raz w takich po sklepie, myślałam, że po 2 krokach się zabiję. Te które kupiłam są stabilne i nie ma mowy o gibaniu.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:21   #3466
morelka1987
Zadomowienie

Wczoraj zaczęłam rozglądać się za bielizną na slub tzn majtkami bo stanika raczej nie będę mieć. Jakbyście znalazly jakies fajne sklepy internetowe z bielizną to poprosze o linka Mi na razie spodobaly się majtki firmy Róża

Jakiś czas temu kupiłam sobie chyba na grouponie peeling kawitacyjny + sonoforeza i maska z alg. Termin jest do polowy maja, ale stwierdziłam że teraz juz się zapiszę. Zadzwoniłam jakieś dwa tyg temu i z powodu nadmiaru czasu wolnego, termin i godzina jest nieistotna więc dałam panu ktory zapisywał dowolnosc co to terminu. Nasza rozmowa trwała 5 minut bo tak dlugo szukał terminu. W końcu znalazł - 11.04. Zapisałam się. Na drugi dzień mówię mamie a mama na to, że przeciez tego dnia idziemy do księdza na protokół, mama załatwiała bo to w innym mieście a ja byłam pewna że 10.04. No to dzisiaj zadzwonilam żeby zmienić termin. Dzwoniłam ponad godzinę temu, pan szukał znowu z 5 minut i stwierdził że oddzwoni za chwilę. Zadzwonił pól godziny temu czy nie chcę przyjść w piątek o 18 bo ktoś właśnie odwołał wizytę. Średnio mi to pasowało bo chciałam juz być rano u rodziców. No to powiedział że bedzie szukac dalej Jak mozna miec taki bałagan, przeciez jak się ludzi zapisuje w kalendarzu to chyba widac kiedy jest wolny termin i nie trzeba szukac pól godziny jak ja nie lubie takich niekompetentnych ludzi Jak teraz cos znowu będzie nie tak to powiem że rezygnuje i najwyżej kupon przepadnie. I taką sobie robią reklamę. Na pewno już więcej do nich nie pójdę. Jeśli on nie potrafi mnie zapisac w ciagu jednej rozmowy telefonicznej to jakbym miała kilka salonów do wyboru to bym sobie juz do innego zadzwoniła.
Stary 2012-04-02, 10:24   #3467
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj zaczęłam rozglądać się za bielizną na slub tzn majtkami bo stanika raczej nie będę mieć. Jakbyście znalazly jakies fajne sklepy internetowe z bielizną to poprosze o linka Mi na razie spodobaly się majtki firmy Róża

Jakiś czas temu kupiłam sobie chyba na grouponie peeling kawitacyjny + sonoforeza i maska z alg. Termin jest do polowy maja, ale stwierdziłam że teraz juz się zapiszę. Zadzwoniłam jakieś dwa tyg temu i z powodu nadmiaru czasu wolnego, termin i godzina jest nieistotna więc dałam panu ktory zapisywał dowolnosc co to terminu. Nasza rozmowa trwała 5 minut bo tak dlugo szukał terminu. W końcu znalazł - 11.04. Zapisałam się. Na drugi dzień mówię mamie a mama na to, że przeciez tego dnia idziemy do księdza na protokół, mama załatwiała bo to w innym mieście a ja byłam pewna że 10.04. No to dzisiaj zadzwonilam żeby zmienić termin. Dzwoniłam ponad godzinę temu, pan szukał znowu z 5 minut i stwierdził że oddzwoni za chwilę. Zadzwonił pól godziny temu czy nie chcę przyjść w piątek o 18 bo ktoś właśnie odwołał wizytę. Średnio mi to pasowało bo chciałam juz być rano u rodziców. No to powiedział że bedzie szukac dalej Jak mozna miec taki bałagan, przeciez jak się ludzi zapisuje w kalendarzu to chyba widac kiedy jest wolny termin i nie trzeba szukac pól godziny jak ja nie lubie takich niekompetentnych ludzi Jak teraz cos znowu będzie nie tak to powiem że rezygnuje i najwyżej kupon przepadnie. I taką sobie robią reklamę. Na pewno już więcej do nich nie pójdę. Jeśli on nie potrafi mnie zapisac w ciagu jednej rozmowy telefonicznej to jakbym miała kilka salonów do wyboru to bym sobie juz do innego zadzwoniła.
dlatego tam juz nie kupuję w sensie na tym portalu
Stary 2012-04-02, 10:32   #3468
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Ale i tak długo wytrzymałam
Hahahah a ja własnie dumałam o co z tym odwykiem chodzi. To od dzisiaj nowy odwyk musisz rozpocząć Byle do ślubu! Jeszcze 2 miesiące, tak?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Próbowałam z jednym kołem, nic to nie zmienia a halka powyżej kostek? dół sukienki będzie się chyba wtedy tak dziwnie załamywał
Ja nie widziałam zdjęć Duże masz to koło? Moja halka ma takie, że można regulować średnicę i ja biorę z najmniejszą. Wtedy mam przestrzeń, a jednocześnie suknia się naturalnie załamuje, nie ma takiego efektu balonu...

- George Elliot
Stary 2012-04-02, 10:37   #3469
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Mozliwe ze sie odchylalam za bardzo i pewnie z czasem bym sie przyzwyczaila do takiej plaformy
Ale mam dylemat
a skad te buciki?

te gropuny i tym podobne.... same problemy. Ile ja sie stresu najadlam...
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 10:39   #3470
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mi tez tak fryzjerka mówiła ale ja jak umyje na wieczór to rano mam tłuste
Mam tak samo.
Umyłam wczoraj wieczorem, a dzisiaj nie dość, że każdy w inną stronę odstawał, to jeszcze przylizane na czubie, a poelektryzowane na dole i swędząca głowa.
Będzie musiała sobie poradzić, piankę nałożyć czy coś. Ja myję rano.

- George Elliot
Stary 2012-04-02, 10:40   #3471
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ale mam dylemat
Ja Ci powiem, że one są bardzo stabilne jak na platformy, a mam duże doświadczenie z butami na obcasach. Platforma nie za duża, a obcas doskonale wyprofilowany i wyważony, więc to myślę kwestia albo przyzwyczajenia, albo kwestia indywidualna że się gibasz.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
śliczne są te buciki, a skąd one sa?
Stradivarius.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:42   #3472
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Już jestem

Musiałam ogarnąć jeszcze parę rzeczy. Odebrać auto TŻta, bo on po wczorajszym kawalerskim jest w totalnej rozsypce... No ale do rzeczy.

Wieczór się udał. W 2,5 godz. zdążyłam przygotować żarełko (2 sałatki, jedną z kuskus, drugą z sałatą lodową i kurczakiem, zrobiłam roladki z mięsem mielonym w cieście francuskim, były nugetsy oraz panierowane brokuły, do tego oczywiście 3 sosy- czosnkowy, meksykański oraz majonezowo-keczupowy, no i bagietki z piekarnika. Torcik dostałam od koleżanki
Chlałyśmy mojito i winko (że niby kulturalnie, ale i tak się spiłyśmy )
Dostałam mnóstwo gadżetów erotycznych, poradniki oraz bieliznę.
A na samą imprezę siostra (ta starsza) przygotowała dla mnie koszulkę z napisem "Królowa jest tylko jedna" a z tyłu były skrzydła i napis- Wieczór Panieński Małgosi 31.03.2012 Do tego ukoronowały mnie diademem, a do ręki wręczyły magiczną różdżkę Wyglądałam przekomicznie
Ogólnie było bardzo śmiesznie, zabawnie i fajnie. Z racji tego, że jest post zostałyśmy tylko w domu. Ale i tak byłam mile zaskoczona i zadowolona Siedziałyśmy do godziny trzeciej, a dzisiaj w szkole zrobiłam sobie wagary. E tam, z takiej okazji to chyba można

Tak więc było spokojnie i normalnie, bez żadnych fajerwerków, ale mnie tam i tak się podobało. Szkoda tylko, że 3 moich super kumpelek nie mogło być, ale to sobie odbijemy juz po weselu

Mi welon zakłada fryzjerka. Więc do malowania będę go miała na głowie.
Super
To się jednak narobiłaś tego jedzenia. Fajnie, że wszystko się udało

- George Elliot
Stary 2012-04-02, 10:44   #3473
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

raczej biała choć ja gatki będę miała cieliste no i pończochy też

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość

to raczej chodzi o to że oni mają tylko jakieś tam określone terminy na realizacje takich kuponów (bo jak mają do wyboru Ciebie albo kogoś kto zapłąci im normalnie to chyba oczywiste kogo wybiorą)

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

jak mnie baba od tych butów co kupiłam wkurza.... do tej pory zero odzewu buty kupione we wtorek na maile nie odpisuje butów nie ma no wściekne się... niby ma same pozytywy ale długość realizacji przekracza ludzkie pojęcie no i brak kontaktu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:46   #3474
maruda80
Zakorzenienie

Help!
Szukam dobrego korektora pod oczy (jasnego) który zakryłby cienie pod oczami. Możecie polecić jakiś sprawdzony ? - nie chce kupować w ciemno.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:49   #3475
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

Ja nie widziałam zdjęć Duże masz to koło? Moja halka ma takie, że można regulować średnicę i ja biorę z najmniejszą. Wtedy mam przestrzeń, a jednocześnie suknia się naturalnie załamuje, nie ma takiego efektu balonu...
No to koło na samym dole jest spore, nie wiem dokładnie jaka średnica ja się w każdym kole źle czuję dlatego postawię na halkę z tiulem

Stary 2012-04-02, 10:54   #3476
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Help!
Szukam dobrego korektora pod oczy (jasnego) który zakryłby cienie pod oczami. Możecie polecić jakiś sprawdzony ? - nie chce kupować w ciemno.

tu masz fajny artykuł

http://poradnikdomowy.pl/poradnikdom...0,4562385.html

wybierz coś dla siebie
Stary 2012-04-02, 10:55   #3477
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam takie podejście i muszę pwiedzieć, że jeszcze nie mieliśmy zgrzytów związanych z przygotowaniami Główne sprawy typu sala, Dj, foto/video wybieraliśmy wspólnie. Razem szukaliśmy, raz ja, raz TŻ rzucał jakimiś linkami. No ale nie zamierzam go męczyć jakimiś dekoracyjnymi pierdołami. Szczerze to i mnie to średnio rajcuje - wiem, jestem inna Np. Zaproszenia - wybrałam 4, które uważałam, że mogą być i TŻ z tej czwórki wybrał i nie musiał ślęczęć i sie wkurzać, że przecież wszystko wygląda tak samo
Ja dokladnie tak samo, wiem ze TZta nie kreci wybieranie koloru przewodniego, zaproszen itp. jak wybralam foto i kamerzyste to zapytalam czy mu odpowiada, on negocjowal ceny, bo jest w tym mistrzem wiec w ten sposob angazuje sie w wesele co dla mnie jest bardzo korzystne finansowo
I nie mam mu tego za zle ze nie wybiera dla mnie bukietu czy tez dekoracji kosciola. Nawet nie za bardzo chcialabym zeby mi sie wtracal do tego

Cytat:
J
Nasz świadek wymyślił - "będziemy się budować więc poprosimy paletę maxa"
My wczoraj myslelismy na szybkosci nad wkladka do zaproszen dot. czegos zamiast kwiatow, bo oczywiscie wczesniej omawialismy to ale nic nam szczegolnie nie przypadlo do gustu. I TZ wymyslil ze moze poprosimy zamiast kwiatow o pustaki od kazdego goscia jakby kazdy dal po min. 2 (cena porownywalna do malenkiego bukietu) to mielibysmy juz ponad 300 pustakow na budowe
Oczywiscie nasza wyobraznia pomknela dalej.. ze kazdy na nasze wesele musialby przyjechac dostawczakiem a prezenty odbieralibysmy na naszej dzialce, bo tak sie dobrze sklada ze nasza dzialka jest na trasie miedzy kosciolem a sala

Ale oczywiscie wlozylismy wkladke z totkiem chyba najmniej problematycznie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 10:55   #3478
(kicia)
Zakorzenienie

o wilku mowa przyszły buty
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:58   #3479
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez mam glupie pytanie - stringi czy majciochy? bo widze ze wszystkie macie figi, a ja nosze tylko stringi, bo w figach mi duszno
moge zalozyc stringi czy ktos mi bedzie zagladal pod sukienke?

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z was używa tuszu Diora :

http://www.dolce.pl/christian_dior/diorshow/11489.php5

oczywiście link przypadkowy - tak tylko zebyscie wiedzialy o który chodzi - chce kupic zupełnie gdzies indziej. ..

plisss o opinie

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

chcemy Fuerteventurę
mialam go, jest dobry, ale rownie dobry mozna kupic za nizsza cene, wydaje mi sie ze porownywalny do MF 2000 kalorii

My tez Fuerte

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:58   #3480
melod_y
Zakorzenienie

iceflower, ewuszkaaa dziękuje za opinie. Chyba nie mam innego wyjscia jak pomierzyć podobne buciku profilowane na platformie i zobaczyc jak bede sie w nich czula

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości