Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 11:17   #3601
Katarsis87
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Mega się boję, że będę miała powtórkę z tą prawą piersią, że zrobi się większa i zbierze się płyn.
Wzięło mnie po wczorajszym dniu chyba.
Zdjęłam bandaż i prawą pierś mam troszkę większą, bardziej wypukłą i spuchniętą.
Wiem, że to chyba przez to, że miałam tylko prawą pierś operowaną, ale jakiś strach pozostaje.
Stary 2012-09-24, 11:59   #3602
Fuksja132
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Boże jak mnie tu długo nie było
Muszę nadrobić coście nabazgrały i co się pozmieniało
Do środy jeszcze mam dużo na głowie, więc nie będę zaglądać, ale piszę do Was teraz-co byście nie zapomniały o moim istnieniu

Ja jakąś godz temu przeżyłam traumę, trzęsę się jak głupia, mam łzy w oczach, bo mój pies zaatakował psa sąsiada i się pogryzły. Ale widać mój ojciec miał niezły widok, bo nic sobie z tego nie robił, że dwa byki się gryza.. I zgadnijcie kto je rozdzielał... Szczerze mówiąc to wina mojego ojca, bo wypuścił psa luzem bez smyczy a jeszcze nie mamy ogrodzenia. Ale z kolei tamten uciekł sąsiadowi i wparował do nas na podwórko, więc mój bronił terenu.. Wiem, że nie powinnam ich rozdzielać, bo i ja byłam narażona na pogryzienie, ale instynktownie musiałam stanąć po stronie mojego "maleństwa". Nie sądziłam nawet, że to jest takie straszne przeżycie. Serce mi w gardle stanęło jak pomyślałam, że mojemu psu może się coś stać..

Katarsis- mi marzy się przeprowadzka do Stanów od dziecka. Z tym, że ja nie miałabym do kogo tam lecieć, u kogo się zaczepić tak na "start" Więc chyba pozostaną tylko marzenia..

Olivko gratuluję, że postanowiłaś zakończyć taki związek Mnie czeka to samo, ale jestem tak samo miękka. Muszę jednak to zakończyć, bo tak dalej nie może być. Patrzę na to, że on jest szczęśliwy a nie zwracam uwagi na to, że ja nie jestem..

Pozdrawiam wszystkie

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-09-24 o 12:36
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:07   #3603
jwoww92
Przyczajenie

Na pewno po ciazy zmienie implanty.. nie powinnam narzekac bo mam jednak rozmiar D A jestem bardzo szczupla,mam tylko 65 pod biustem wiec mysle ze mam w sam raz te cycuchy
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 12:15   #3604
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
Na pewno po ciazy zmienie implanty.. nie powinnam narzekac bo mam jednak rozmiar D A jestem bardzo szczupla,mam tylko 65 pod biustem wiec mysle ze mam w sam raz te cycuchy
Gratuluję nowych cycuchów bo jeszcze nie gratulowałam
Stary 2012-09-24, 12:56   #3605
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny

Dzięki za dobre rady , wszyscy goście przyjadą z daleka i zawsze wyglada to tak ze 2, 3 godzinki i trzeba wracać , bo długa droga przed nimi . Więc nie będzie długiego posiedzenia . Dlatego uznałam ze obiad z dwóch dań , tort ,ciasto i kawka będzie ok .

HORO KOBIETO !!!!!
Jak na miesiąc po ciąży masz świetne wymiary !!!

JOASI pisałaś ostatnio coś o Orbitreku , i podpytałam mojego Tż co to za sprzęt , okazuje się ze to coś dla mnie, bo ponoć nie obciąża stawów . A Ty dopiero zaczęłaś na tym ćwiczyć? , czy już kiedyś cwiczyłaś i teraz znowu ? Pytam bo ciekawa jestem czy daje to jakieś fajne efekty . Wiadomo ze każdy ruch coś daje , ale ciekawa jestem jak to wyglada z tym Orbitrekiem. Widziałam tez na Allegro , ze ceny są rożne można kupić za 2 tys i za 150 zł . A Ty jakiego masz i ile zaplacilaś jeśli można wiedzieć

Dziewczyny a może któraś z Was jeszcze coś wie na tema tego Orbitreka ?
Litaleya ja dopiero zaczynam z orbitrekiem, wydawało mi się to takie lajcikowe a odpadłam po 10min za pierwszym razem, zasapana na maksa, zaznaczam, że ćwiczyłam na najmniejszym obciążeniu a jest 8 poziomów. cieżko o efektach mówić po dwóch tyg. ale myślę, że świetnie działa na uda, pupe i ramiona bo tam czuć największe napięcie. swój kupiłam na allegro, firmy Ketller za 800zł w licytacji, w "kup teraz" sa po 1300.
co do obciążania stawów to też mam z nimi problem jak próbowałam biegać, strasznie mnie biodra i kolana bolały, choć nie mam nic zdiagnozowanego a tutaj stawy wogóle mi nie dokuczają
Stary 2012-09-24, 13:38   #3606
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

jwow gratulacje no i czekam na fotki ja tez po ciazy wymienie na wieksze, teraz nie ma co szalec bo roznie byc moze niestety wczesniej pytalam jakakie masz implanty chodzi mi o firme?

Dziewczyny dobra krzyczcie na mnie ale kiedy ja moge isc na solarium?juz nie wytrzymuje ja jako czlowiek uzalezniony od solarium czuje ze dluZej nie wytrzymam
Nastepne pytanie, bylam u Klaudeczki w albumie i ona ma takie ladne okragle piersi po bokach a u mnie nic one nie sa okragle to zalezy od firmy implantu czy jeszcze bede miala takie kraglosci?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 13:40   #3607
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość

Dziewczyny a może któraś z Was jeszcze coś wie na tema tego Orbitreka ?
Hej! Ja na tym ćwiczyłam na siłowni przez pierwszy miesiąc, żeby się "rozćwiczyć" przed kolejnymi "sprzętami" i nadal jest to elementem ćwiczeń. Na pewno działa na nogi i pośladki, zwiększa też ogólną wytrzymałość. Tylko zacznij spokojnie, z 15 minut na niezbyt dużym obciażeniu Ogólnie fajny sprzęt, ja lubię go bardziej niż rowerek.

Dziewczyny, nie oglądam tego programu, o którym piszecie, więc powiedzcie, który to Potocki? Ten z kliniki Szczyta? Bo też bym się wypowiedziała
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 14:11   #3608
anne001
Raczkowanie

Dziewczyny, nie oglądam tego programu, o którym piszecie, więc powiedzcie, który to Potocki? Ten z kliniki Szczyta? Bo też bym się wypowiedziała

Tak to własnie ten i majster moich piersi

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

olivka, Ja chodzilam juz po miesiacu. chodzic na solar mozesz,tylko piersi musisz zasłaniać,a szczególnie blizny, bo jak opalisz je teraz to będą ciemne juz i brzydkie.
Stary 2012-09-24, 14:16   #3609
Saba08
Zadomowienie

Hmmm... to chyba nie w moim typie
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 15:02   #3610
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Litaleya ja dopiero zaczynam z orbitrekiem, wydawało mi się to takie lajcikowe a odpadłam po 10min za pierwszym razem, zasapana na maksa, zaznaczam, że ćwiczyłam na najmniejszym obciążeniu a jest 8 poziomów. cieżko o efektach mówić po dwóch tyg. ale myślę, że świetnie działa na uda, pupe i ramiona bo tam czuć największe napięcie. swój kupiłam na allegro, firmy Ketller za 800zł w licytacji, w "kup teraz" sa po 1300.
co do obciążania stawów to też mam z nimi problem jak próbowałam biegać, strasznie mnie biodra i kolana bolały, choć nie mam nic zdiagnozowanego a tutaj stawy wogóle mi nie dokuczają

Dzięki JOASI
Ja to jestem cienias , i zawsze szybko się mecze co bym nie robiła
Ale chce coś robić.....i cieszę się ze jest cos na czym mogę ćwiczyć w domku i nie bedą mnie bolały stawy . Napewno nie będzie łatwo , ale jak się chce jakoś wyglądać , to cos trzeba robić . A tymbardziej ze latka lecą i ciało już nie jak u nastolatki
A właściwie to chodzi o to że , moj Tż mnie zdolował. Oglądał moje zdjęcia z czasów jak miałam 24-25 lat , większość z nich to były takie nasze tajne zdjęcia czyli bardzo intymne ze tak powiem i On w pewnym momencie ALE KIEDYŚ MIALAŚ ZAJE.....CIAŁO a ja mu na to a co teraz to nie mam , wagę mam taką jak wtedy ???? A ON trochę sie zmieniałaś . Dobił mnie totalnie
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 15:51   #3611
klaudeczka2010
Zadomowienie

heja gaduły

HORO weźźźźź..ja mam teraz 52 w udziei waga 58 już??ja to z 3 miesiące do takiej schodziłam!!!wiadomo że brzusio musi Ci sie ułożyć...grzeszyszmiał aś wstawić cycorki???

GWEN dobra jesteśa gdzie ty jedziesz??nic nie wiem...
a co dr JOASI naszego to on ma 51 chybai ma żonę i dzieci???to gdzie one mieszkają??bo mi się wydawało że on sam z mamą mieszka
aa JOAŚ a ten orbitrek to nie powiększa mięśni ud??bo ja tu nie mogę się umięśnić bo później moja noga wygląda jak u chłopa,ja szybko nabieram masy mięśniowej,wszędzie jest ok ale nogi takie mi się nie podobają,a orbitreka też sobię chcę kupić,więc please patrz na uda i mi powieszooo albo zmierz sobie i po miesiącu sprawdzimy czy jest więcej czy mniej,w tym najgrubszym miejscu na udzie..dobra??al e wymyśliłam

ANNE dawaj te foty!!!ja dałam od razu po przyjeździe prawie

A JA BYŁAM DZIŚ 1 RAZ PO OPERACJI NA FITNESIE:jupi :czułam się CUDOWNIEEEEEEEE..JAK JA TO UWIELBIAM!!!: love:miałam na sobie mój stanik,top krótki i na to obcisłą bluzkę żeby mi cycki nie skakały ale i tak przy większym podskoku trzymałam sobie jebo dziwne uczucie..znów takie jakbym sobie napchała waty tammam nadz że to normalne!!!

no i wczoraj byłam na zakupach i mierzyłam PRZECUDOWNE STANIKI,sam materiał i koronki ale póki co wybrałam beżowy zbliżający piersi,wiem że to do dupy,ale muszę fiszbiny wyjąc...trudno,później wszyję..jutro wam pokażę jaki jest..i UWAGA mój rozm stanika 65 F czasem E ale większość jednak F..ale jaja!!matkooo mam nadzieję że w ciąży nie jestem bo mi wszyscy mówią ze mam duże te cyckija znów przed okresem mam paranoje!!obym szybko dostała!!!

SABA..wysłalam priv..doszedł??

HEJKA LITTALEYAFUKSJA I RESZTA!!!

AAA MAYUŚ tak rzadko Cię widać i amm do Ciebie pytanko!!!czy ja już teraz mogę zbliżać te moje cycki w staniku,powiem że mój biust to odczuwa..mimo ze zbliżanie nie boli to dłużej tak ponoszę i czuję że nie są tam gdzie powinny...kurde nie wiem...ale jak niektóre dziewczynki mają zalecone nawet zszywać staniki...to może już mogę,za chwilę będzie 4 miesiące po....kurdeeee..dzieki od razu za odp

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-24, 16:05   #3612
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
poranna lektura wizażu nastroiła mnie pozytywnie na cały dzień
Gwen,
niesamowita jesteś

Dzisiaj moja malutka kończy miesiąc, więc tak jak planowałam... ważenie i mierzenie...
bilans po miesiącu od cesarki niestety nie zachwyca, ale karmiąc muszę się dobrze odżywiać
przechodzę do sedna... plan na najbliższą zimę:
waga - 58 kg - 5 kg do zrzucenia
talia - 76 cm - 12 cm do zrzucenia
biodra - 95 cm - 5 cm do zrzucenia
udo - 52 cm - 2 cm do zrzucenia.....
dobrze nie jest, ale do wiosny na szczęście daleko...

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

dopiero po chwili zdałam sobie sprawę, że będzie strasznie trudno wszystko zgubić ... o ile wogóle
od dzisiaj ograniczam słodycze i podjadanie... do minimum
ja jeszcze nie rodziłam ale powiem Ci, że nigdy w życiu takich fajnych wymiarów nie miałam

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
wróciłam sobie z Rewala i się witam. wietrznie było ale w miare ciepło i słonecznie, jodu naczerpałam ile się dało
Rewal..... cudne miejsce od jakiś 10lat co roku tam jeżdżę na wakacje

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Rewal ... kocham Rewal

i Ty mi tu nie czaruj, bo mam wór na brzuchu jak kangurzyca i koło ratunkowe wokół bioder... a talia (jaka talia)?? zawsze miałam 64 cm i pewnie dlatego w nic się nie mieszczę ... dobrze, ze po ciąży zostawiłam jeszcze sukienki odcinane pod biustem
krem silnie ujędrniający (serum może być- Tołpa ma fajne rzeczy) i folią się owijaj
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 16:30   #3613
jwoww92
Przyczajenie

Dziekuje wszystkim
Olivkaa200 mam mentory anatomiczne 345cc. Wstawie zdjecia jutro,przed i po. Jutro ide na zdjecie opatrunku.
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 16:47   #3614
anne001
Raczkowanie

Klaudeczka, masz racje, leniwiec ze mnie. juz się poprawiam-mówisz i masz. zdjęcia wakacyjne wstawione. golasy później, jak opalenizna trochę zejdzie, co by żarówkami nie świecić za bardzo
Stary 2012-09-24, 17:23   #3615
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no byłam- widziałam jasne że jest różnica - i najciekawsze , że same najlepiej ją widzimy na zdjęciach hihi

Aniko to ten staniczek o który mi chodziło
http://e-bielizna.pl/216_Mamabel_Micro_N.html
http://e-bielizna.pl/217_Mamabel_Micro_Stretch_N.html
ten drugi jest wersją dla ciężarnych i nie ma zapięć clik-clik przy ramiączkach.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Zrosty mogą być różne i w różnych miejscach. Np. krawędź kieszeni na jakimś odcinku zrobi się troszkę grubsza, będzie twardsza i będzie blokowała implant który nie będzie mógł się ułożyć. Linia piersi w tym miejscu nie będzie okrągła tylko zniekształcona. I czasem wystarczy po prostu troszkę popracować samemu (np basenik albo odpowiednie ćwiczenia) - a czasem potrzebny może być laserek biostymulujący
Dziękuję za odpowiedź . Ten Micro N już mam, tylko rozmiar też chyba przydałoby się zmienić . Kupiłam go gdy nie mogłam znaleźć Trophy .

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
szczęściara ... dziwnie jest tak z drętwymi cyckami...
Hehe, mnie najbardziej denerwuje gdy się położę, a one dalej sterczą. Trochę mnie to krępuje, chyba nawet bardziej niż wcześniej, gdy zwiski były

Gwen, mi też dr Potocki baaardzo się spodobał. Oaza spokoju no i bardzo przystojny.
Gwen, Ty chyba kiedyś pisałaś o zroście w swojej piersi - możesz do mnie zajrzeć i zobaczyć, czy to tak samo wygląda? Dziś zadzwonię do Dr i zapytam, co to może być, bo trochę się niepokoję

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Horo, żabko kochana Ty się nie przejmuj brzuchem, skoro po trzech ciążach się schował to i po czwartej tak się stanie. Może nie tak idealnie, ale będzie ładny, zobaczysz. Mój po dwóch jest tragiczny, skóra pomarszczona , a po czterech wyglądałabym pewnie jak moja babcia.
A nie myślałaś o takim pasie poporodowym? Podobno pomaga skórze wrócić do normy, moja bratowa go nosiła i była zadowolona, choć tak naprawdę to nie wiadomo czy pas jej pomógł czy dobre geny
Stary 2012-09-24, 17:33   #3616
gwendolinka
Zadomowienie

Anne noo wcale sie nie zasmucilamzasmucilam wlasnie kamien z serca mi spadł. Jak ma żonę to juz moge sobie odpuscic i spokojnie pakowac sie na wczasy widze sie sie pojawila joasia Klaudeczka horo tonia buziaki! Powiem wam ze byla w pracy dzis awanti skonczylam wcześniej i pow ze osksrze ich o mobingmobing tzn jednemu kierownikowi innej sekcji. Zawsze sie z nim kloce mam go w D.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Nie ja mialam zapobiegawczo plywac zeby mi sie zrost nie zrobił. Pisze z tele jak otworze kompa to obejrze zdjęcia

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 17:52   #3617
przedpo
Raczkowanie

Dziewczyny!!! W piątek mam konsultację) Jestem zadowolona, ale też przerażona...część pytań mam zapisanych, ae i tak pewnie zapomnę ze stresu poruszyć kilku najważniejszych kwestii a ostatnio spedzam tyle godzin w pracy, że nie mam siły przeanalizować ani swoich myśli ani forum, bo paaadam na pysk po wejściu do domu.

Jeżeli macie jakieś podpowiedzi, to piszcie pliss.... i trzymajcie kciuki.
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 18:00   #3618
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! W piątek mam konsultację) Jestem zadowolona, ale też przerażona...część pytań mam zapisanych, ae i tak pewnie zapomnę ze stresu poruszyć kilku najważniejszych kwestii a ostatnio spedzam tyle godzin w pracy, że nie mam siły przeanalizować ani swoich myśli ani forum, bo paaadam na pysk po wejściu do domu.

A u kogo robisz? podaj inicjały lekarza i miasto nie wiemy jakie masz pytania zapisane napisz to moze wtedy cos podpowiemyjezeli pominelas cos waznego

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-24, 18:21   #3619
tonia87
Rozeznanie

ostatnio coś mnie cycuszki pobolewają
Stary 2012-09-24, 18:22   #3620
anne001
Raczkowanie

na zmianę pogody
Stary 2012-09-24, 18:32   #3621
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
na zmianę pogody
ja sobie o tym samym pomyślałam
i zastanawiam się bo jak są jakieś złamania to na pogorszenie pogody coś tam się dzieje... a w cycuszkach jest podobnie?
Stary 2012-09-24, 19:09   #3622
katarzynka00
Zakorzenienie

5października moim dniem.Umówiłam się na konsultację

zmykam dalej bo nie wiem w co najpierw ręce włożyć
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:33   #3623
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Nie ma czym się przerażać, dr powinien wszystko dokładnie Ci wytłumaczyć . Daj znać jak poszło.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

5października moim dniem.Umówiłam się na konsultację

zmykam dalej bo nie wiem w co najpierw ręce włożyć
Oooo, super, pierwszy krok jest najważniejszy

Dzwoniłam przed chwilką do dr no i niestety mam zrost w lewej piersi. Dr pocieszyła mnie, że basen powinien załatwić problem, więc jestem spokojniejsza, oby tylko więcej tych zrostów się nie porobiło
Stary 2012-09-24, 19:51   #3624
Olivkaa200
Zakorzenienie

anika a jak poznalas ze to moze zrost? ja podejrzewam ze w lewej piersi mi sie rob

dziewczyny czy Was piersi swedza? ja to czasem mam takie napady ze wstyd przy ludzich tak sie drapac po cyckach

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-24, 19:53   #3625
anika75
Zadomowienie

Wymyśliłam sobie, że jeśli będę spać na prawym boku to w lewej ten zrost może trochę się rozciągnie . Szkoda, że wcześniej nie przyszło mi to do głowy, bo spytałabym Dr. Ma to jakiś sens, czy nie bardzo?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
anika a jak poznalas ze to moze zrost? ja podejrzewam ze w lewej piersi mi sie rob

dziewczyny czy Was piersi swedza? ja to czasem mam takie napady ze wstyd przy ludzich tak sie drapac po cyckach
Olivko, mi przy lewej piersi tuż przy mostku zrobiło się takie wgłębienie, wejdź do mojego albumu, trochę widać, ale słabo bo zdjęcia kiepskie. Mnie cycki nie swędzą, ale często kłuje w nich cuś
Stary 2012-09-24, 19:55   #3626
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

mnie też swędziało. więc chyba ok czasem do tej pory, stoję np. na przystanku i jak się zapomnę to się drapię
Stary 2012-09-24, 20:10   #3627
anne001
Raczkowanie

cycuchy swędzą bo skóra się rozciąga. zupełnie jak w ciąży tylko wtedy jeszcze brzuch ciągle drapać się chce
Stary 2012-09-24, 20:14   #3628
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
heja gaduły

GWEN dobra jesteśa gdzie ty jedziesz??nic nie wiem...
a co dr JOASI naszego to on ma 51 chybai ma żonę i dzieci???to gdzie one mieszkają??bo mi się wydawało że on sam z mamą mieszka
aa JOAŚ a ten orbitrek to nie powiększa mięśni ud??bo ja tu nie mogę się umięśnić bo później moja noga wygląda jak u chłopa,ja szybko nabieram masy mięśniowej,wszędzie jest ok ale nogi takie mi się nie podobają,a orbitreka też sobię chcę kupić,więc please patrz na uda i mi powieszooo albo zmierz sobie i po miesiącu sprawdzimy czy jest więcej czy mniej,w tym najgrubszym miejscu na udzie..dobra??al e wymyśliłam

no i wczoraj byłam na zakupach i mierzyłam PRZECUDOWNE STANIKI,sam materiał i koronki ale póki co wybrałam beżowy zbliżający piersi,wiem że to do dupy,ale muszę fiszbiny wyjąc...trudno,później wszyję..jutro wam pokażę jaki jest..i UWAGA mój rozm stanika 65 F czasem E ale większość jednak F..ale jaja!!matkooo mam nadzieję że w ciąży nie jestem bo mi wszyscy mówią ze mam duże te cyckija znów przed okresem mam paranoje!!obym szybko dostała!!!

AAA MAYUŚ tak rzadko Cię widać i amm do Ciebie pytanko!!!czy ja już teraz mogę zbliżać te moje cycki w staniku,powiem że mój biust to odczuwa..mimo ze zbliżanie nie boli to dłużej tak ponoszę i czuję że nie są tam gdzie powinny...kurde nie wiem...ale jak niektóre dziewczynki mają zalecone nawet zszywać staniki...to może już mogę,za chwilę będzie 4 miesiące po....kurdeeee..dzieki od razu za odp
Klaudek skoro nasz dr pozwala na wszystko po 3mc to i cycki troche pozblizać już możesz i fiszbinki też pozakładać, jedno i drugie nie na cały dzień ale na pare godzin na wyjście, cycki same Ci powiedzą, że im niewygodnie i rozebrać się chcą z umocnień
a gdzie te piękniusie staniczki mierzyłaś? jakaś firma konkretna?

nasz dr nie mieszka z mamusią w domu mamusi ma klinike a on z rodzinką gdzie indziej mieszka nad biurkiem zdjęcie dwóch nastolatek wisi w gabinecie no to córy napewno więc i żona jest a skąd wiesz, że akurat 51 ma?? młodo wygląda, ja bym więcej niż 45 mu nie dała

orbitrek napewno nogi wmacnia ale ja mam mięśni zero więc się cieszę, mi się bardzo Twoje podobają girki z taką podkreśloną muskułą na łydce jak masz obcasik, super to wygląda pomierzyłabym się ale gdzieś mi centymetr krawiecki wcięło, będę zdawać relacje a sprzęt super dla takich leniwców jak ja, włączam muzyke albo poranną telewizję, otwieram drzwi balkonowe na oścież i jade aż spadne
Stary 2012-09-24, 20:18   #3629
Olivkaa200
Zakorzenienie

aniko bylam w albumie wczesniej i widzialam choc te zdjecia takie ciemne strasznie moze wstaw cos bardzej jasnego? ja to dolka takiego nie mam ale moja blizna jest lewa taka sztywna prawa to nawet jak dotykam nie wiem gdzie jest no a ta ewa niestety

toniu ja to czasem tez sie zapominam jak stoje w sklepie i jak mnie zlapie te swedzenie to sie drapiekiedys starsza pani spogladala na mnie dziwniezupelnie nie wiem czemu

anneo tam mowisz?no to sie ciesze nie rosna moje maluchy jak na dozdzach

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-24, 20:22   #3630
anika75
Zadomowienie

Olivka, no taki ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba . Ten zrost nie jest na bliźnie, ale w górze piesi, na granicy piersi i mostka. Zdjęcia będą na pewno, ale nie dziś, muszę się zmobilizować

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości