|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
Cześć
Wstałam godzinę temu, wyspana, a teraz znów jestem śpiąca
|
#3602 |
|
BAN stały
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
jestem tak zmeczona jakbym wgl nie spala... ostatnio tak mam ze im pozniej sie klade i wczesnie wstaje to jestem wyspana a jak pojde spac po 22 i wstane o 9 to juz o 10 chce mi sie spac Macie jakis fajny serial godny polecenia? |
|
|
|
#3603 |
|
Konto usunięte
|
Hej ,miałam wstać o 7 i pisać pracę. Ale poszłam spać dalej
|
|
|
|
#3604 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3605 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. 60 to nie tak dużo. Ja ważne 57-58 przy moim wzroście 158,5 ![]() Cytat:
Cytat:
Oj ja wam powiem ,że na jedzenie znajduję więcej czasu niż na ćwiczenia. Teraz to już w ogóle 6h pracy. Stanie 6h także . Jak już wracam to jedynie siedzę i się uczę. Ale przy tych 6h stania zawsze się z kimś zamieniam i roznoszę przez godzinę ulotki. A z jedzeniem staram się urozmaicać posiłki. Czyli rano śniadanko. 6:00 przypuśćmy jajka sadzone na szynce z ketchupem. Później w drodze do pracy jakiś owoc. Podczas pracy najczęściej kanapka lub 2 kanapki z dodatkiem warzyw. Podczas powrotu z pracy zdarza mi się zjeść jakiś serek (ale to rzadko). A jak wracam to robię coś na ciepło .np budyń ,kisiel. Jak mam trochę chęci to jakąś sałatkę a nawet obiad. Jeszcze wieczorem coś mi się zdarza jeść .
|
|||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() domiwika, akurat kisiel czy budyń to średni argument odnośnie ciepłego posiłku równie dobrze możesz powiedzieć, że ciepła herbata to ciepły posiłek a ja właśnie konsumuję pyyyszne śniadanko bułka z siemieniem lnianym, ogórkowym serkiem tartare, pomidorem i świeżym tymiankiem
|
#3607 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, na razie znikam z Wizażu, ale będę się odzywała na FB
Mam teraz parę spraw na głowie, szykują się zmiany w moim życiu, ale pozytywne i potrzebuję czasu dla siebie. Trzymajcie się |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł prezent gwiazdkowy który kupiłam .. dla mnie
fundnęłam sobie czarną https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eye-liner.html i Śliwkową https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...eye-liner.html Plus zestaw http://i.pinger.pl/pgr499/a0d53d6d00...aa88d9/216.jpg (swoją drogą nie mogę znaleźć na kwc )Trzymaj się Kasiu i powodzenia we wszystkim co planujesz ![]() Dokładnie, kisiel to taki..deserek, jak herbatka
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilam kochane
miałam trochę spraw do ogarniecia, jednak odzyskałam czas na wizaz Co u mnie. Wymienili mi ogrzewanie, dowiedziałam sie, ze mam zepsuty boiler, ktory nabija nam drugie tyle rachunku za prąd z włosami tez mało co robilam. Polożyłam raz maseczke z jajkiem, która wysuszyla mi włosy. Raz zakremowalam na noc biedronkowym kremem. Postanowiłam sobie dorobić przez roznoszenie poczty w mojej okolicy
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że już tak ciepło nie jest, byłoby milej.. ![]() Pomożecie? Który krem ma lepszy skład? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-tradzik.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ta poczta to wychodzi 2 godz dziennie na rowerku, za godz zapłacą 7-8 euro wiec będzie na ☠☠☠☠☠☠☠y dla siebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Mam koszmarną pogodę.
Jak ja takiej nienawidzę. Udało mi sie zapisać do przyzwoitej przychodni ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Powiedzcie mi, bo ja się kompletnie nie znam. Czy taka lampa utwardzająca jak mają w salonach manicure, to utwardza lakier czy tylko jakiś tam akryl? Bo ja się zastanawiam nad kupieniem takiego czegoś, bo już mam dość swoich paznokci. Nie ma takiej opcji, żeby mi lakier wysechł w jeden dzień. I wiecznie chodzę ze szpetnymi pazurami, bo a to zarysuję, a to odbije mi się poduszka. Ten sprej przyspieszający wysychanie nic nie daje.
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj użyłam ziaja med i póki co pod względem komfortu jest lepsza- nie mam wrażenia, że się kleję.. Zobaczymy co z zapychaniem Dzlatego byłam ciekawa składów![]() 2h to szybko zleci! Będziesz mogła się za to trochę rozpieścić na zakupach ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Co do lakieru to mam podobnie..
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Witam po dlugiej nieobecności, ale u mnie to tak jest że jak coś się zwali to wszystko na raz. Byłam wczoraj w nocy na inwentaryzacji (po której chyba będę chora bo stałam na lodówkach ) i od razu musiałam jechać do miasta załatwiać sprawy.Ale w nagrode dziś zamówiłam sobie telefon (jednak przedłużam oferte w orange) Sony Xperia U A wiecie że już nie produkują sony ericsson? ![]() I Marysiu mam do Ciebie pytanie. Ile trwa bezpłatne szkolenie sama wiesz gdzie ? ![]() Kocurku ja robiłam sobie paznokcie ktore trzeba utwardzać w tej lampie. To chyba akrylowe i powiem tak, że to jest bardzo nieprzyjemne uczucie, takiego ściśnięcia. Nie wiem jak reaguje na zwykły lakier
|
|
|
|
#3615 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio wciągam się 'Plotkarę', za 'Bones' szaleję już kilka lat
polecam oba jeśli nie oglądałaś. I niedawno robiłam rundę wszystkich sezonów 'Przyjaciół' Edytowane przez Unless Czas edycji: 2012-11-22 o 16:41 |
|
|
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracownice jak mnie zobaczyły, to się zlitowały i zorganizowały mi chociaż t-shirt. I tak w szortach i koszulce spędziłam 8 h w lodówce. Mózg mi tam zamarzł. Cytat:
Pochwal się jak się sprawuje. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Niech mi ktoś wyjaśni,jaki cel ma ciągłe, bezsensowne zmienianie numerów autobusów Rzadko jeżdżę autobusami i za każdym razem jak gdzieś jadę to muszę robić wielkie dochodzenie, bo są pozmieniane numery i trasy. Jutro potrzebuję jechać autobusem. Jeździł tam 248. A teraz takiego autobusu w ogóle nie ma. Strona jest tak beznadziejna i nieczytelna, ze tez nic nie można znaleźć. I nie wiem jak ja się jutro do roboty dostanę.
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz też mam jeszcze ciary. Najgorzej było jak niektóre lodówki były całe w lodzie... i musiałam zeskrobywać lód żeby dokopać się do kodu kreskowego Ale ile różności jedzeniowych zobaczyłam wiem że może mrożonki nie są najlepsze ale takiego apetytu sobie narobiłam że hoho![]() O widzisz to ja tego nie wiedziałam wybrałam sobie już dawno sony ericsson xperia neo v i jak zadzwonili do mnie to chciałam sie o niego wypytać. Jak mi to powiedzieli że ericssonów już nie robią to myślałam że coś ściemnia. Ale w sumie dobrze wyszło bo podobnie zapłacę za ten drugi a ponoć jest lepszy.
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2012-11-22 o 16:56 |
|
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Dwugłowy smok... yyy tzn szczur
![]() ![]()
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
kucurzyco ja zawsze po pomalowaniu paznokci czekam jakieś 10 - 15 min i wkładam dłonie pod zimna wodę. Oczywiście pod delikatny strumień
|
#3620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Rimmel robi chyba te błyskawicznie schnące np? Próbowałaś ich?
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Jest taka cudowna pogoda, ze Skarpeta dziś cały czas u mnie siedzi. Nie wiem dlaczego nie u siebie. Kiedyś powiedziałam właścicielce żartem, że jakby zginął jej kot to najprawdopodobniej jest u mnie. A dziś już ma prawo zacząć się martwić. Pewnie zaraz wparuje "oddawaj mi kota!!" A ten kot już raz sam zmienił właściciela.
|
|
#3622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja czasem i 3 warstwy daję i max godzina i jest cacy... Może zmywacz masz zły, albo resztki kremu na rękach? Pojedź takim prawiwym smrodliwym zmywaczem z acetonem i może wtedy ![]() I widzę, że koty sąsiadów które sępią i wolą 'nas' od właściciela to powszechny angielski problem
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński Edytowane przez Jusztynka89 Czas edycji: 2012-11-22 o 18:13 |
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam pewien pomysł. Jak się sprawdzi to się podzielę ![]() Ja zrobiłam wszystko, żeby ten kot mnie lubił Mam kupione kocie przysmaki, zapraszam go jak tylko go spotkam Z obecną właścicielką ma bardzo dobrze. Od poprzedniej zwiał, właśnie do obecnej. Po prostu pewnego dnia jak do niej przyszedł, to już nie chciał sobie pójść. Miał wtedy z pół roku i nie był szczęśliwy. Sąsiadka wzięła kota, zaniosła do ówczesnej właścicielki i zapytała czy go chce, a tamta stwierdziła że nie. Ze jak chce to nich go sobie weźmie. i wzięła. Ma tego Skarpetę, kotka bez łapki i pieska bez łapki. Sama jest w połowie sparaliżowana i zajmuje się ojcem staruszkiem. Dobrzy ludzie.
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
'Bones' nie ogladalam za to sciagnelam na lapka wszystkie odcinki Pamietnikow Wampirow bo nigdy nie mialam okazji tego obejrzec Mieszkam z mama i po 20 tv jest jej zwlaszcza ze jest w jej pokoju wiec mi zostaje laptop
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
ja też głównie z laptopa korzystam, ale jest mnóstwo stron gdzie można obejrzeć za friko
do 'pamiętników' sie nie moge przekonać, nie obejrzałam ani jednego odcinka... może dlatego że moja kumpela swojego czasu zrobiła z tego seialu 'wielkie bum' i już miałam dość od samego opowiadania oo, i ja lubie jeszcze od czasu do czasu obejrzeć 'detektywa Monka', pocieszny gościu Jusztynka89: boskie szczurki |
|
|
|
#3627 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zwlaszcza ze na torrentach odcinki sa ladnie popakowane w sezony i caly sezon sciagam w 10min Monka nie lubie Probuje sie przekonac do "slodkie klamstewka" ale cos nie moge
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cały dzień bez internetu
|
|
|
|
#3629 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z takich seriali, hmm, młodzieżowych i babskich lubiłam również 'gwiazdę od zaraz' (ang. 'instant star'). są tylko 4 sezony, sama obejrzałam 3. I nie wykluczam że może kiedyś go odświeżę więcej niestety nie pamiętam jakie seriale oglądasz? może mi przypadnie coś do gustu z Twojej propozycji poza 'kłamstewkami..'
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

A jak nie to zapraszam do Anglii na lampkę mleka orzechowego!
Nie wiem, co się ze mną dzieje, ciągle myślę o czekoladzie i Cheetos'ach
. 60 to nie tak dużo. Ja ważne 57-58 przy moim wzroście 158,5
bułka z siemieniem lnianym, ogórkowym serkiem tartare, pomidorem i świeżym tymiankiem

z włosami tez mało co robilam. Polożyłam raz maseczke z jajkiem, która wysuszyla mi włosy. Raz zakremowalam na noc biedronkowym kremem. Postanowiłam sobie dorobić przez roznoszenie poczty w mojej okolicy
15.04.2013
) i od razu musiałam jechać do miasta załatwiać sprawy.
i powiem tak, że to jest bardzo nieprzyjemne uczucie, takiego ściśnięcia. Nie wiem jak reaguje na zwykły lakier

eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
oo, i ja lubie jeszcze od czasu do czasu obejrzeć 'detektywa Monka', pocieszny gościu
co sie stalo?