|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
A ja nie narzekam na rok 2012, przewrotność losu
![]() Maga teraz Ty w kolejce po Czarnuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Kundzia ma na 7.01, ja na 13.01
![]() ![]() Teraz mam tylko nerwy oby Bąbelek był zdrowy ![]()
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
Fiol tak, takie życie jest przewrotne... Obym ja (jak i zresztą inne dziewczyny na forum) za rok mówiła tak, jak Ty teraz
![]() Maga - jest dobrze, dzidziuś ładnie rośnie, jeszcze parę tygodni i będzie w Twoich ramionach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Każda z nas miała takie obawy, tylko głupi by się nie bał. Ale będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
podczytuje Was ciachaczem
![]() GRATULACJE DLA SWIEZO UPIECZONEJ MAMUSI!!! niestety nie jestem w stanie cytowac, bo kiedy wpadne na kompa to przeczytam i zaraz uciekam. teraz mam chwile ![]() eliza ![]() i dla mnie 2012r moglby sie juz skonczyc... oprocz naszego slubu chyba nic dobrego sie w nim nie wydarzylo... chociaz w sumie moze nie doceniam... znalazlam prace, co jest wazne... ale jakos od poczatku roku nam sie sypalo jak z worka pechem... i co osiagne w miare jakis spokoj wewnetrzny, to za chwile dzieje sie cos, co mnie rozbraja na kawalki. nie mam juz sily walczyc, wszytsko dzieje sie jakby obok mnie, ciezko jest mi sie nawet usmiechac... wczoraj mi siostra powiedziala, ze jestem taka zimna... chyba nie potrafie okazywac uczuc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3607 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37899182]Fiol tak, takie życie jest przewrotne... Obym ja (jak i zresztą inne dziewczyny na forum) za rok mówiła tak, jak Ty teraz
![]() [/QUOTE] Życzę Ci tego ![]() ![]() Patrzcie; http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/121139990 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, chyba na tym wątku najlepiej to rozumiemy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro zrobie fotki tego co przyniósł mi Mikołaj ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-30 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, pobiłam wszelkie rekordy.
Jest 17, TŻ zaraz wróci z pracy, a ja jestem w łóżku w piżamie.... Od przyszłego tygodnia robię sobie reżim. A z praniem to się chyba nie wyrobię do świąt :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37900428]Dziewczyny, pobiłam wszelkie rekordy.
Jest 17, TŻ zaraz wróci z pracy, a ja jestem w łóżku w piżamie.... Od przyszłego tygodnia robię sobie reżim. A z praniem to się chyba nie wyrobię do świąt :/[/QUOTE] Oj tam oj tam ![]() Mi wrócił apetyt ![]() ![]() i co gorsza wciaż mi morko latam do kibla jak czubek.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Konto usunięte
|
Kocurek, po co latać do kibla? Ja ściągam gacie gdziekolwiek nie jestem (oczywiście w ramach przyzwoitości
![]() ![]() OK, umyłam się i przebrałam.... Mam taki problem w bloku: mamy przestarzałą kanalizację w łazience (piony w kuchni wymienialiśmy jakieś 4 lata temu, z mojej inicjatywy). Przy spadkach ciśnienia tragicznie śmierdzi mi z tych rur w mieszkaniu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Witam Moje Królewny. ide nadrabiac zaleglosci
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- A nie wiecie co z Eska? dzis powinny wyjsc ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2012-11-30 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Konto usunięte
|
No
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37892122]Choć pojawiają się promyczki - jak udane wizyty i nasze nowe dzieciaczki, to jednak przeważają jakoś ostatnio smutne informacje ![]() nie jestem na bieżąco...co sie stało? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj idę uczcić ostatni dzień w starej pracy Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37898752]Ja nie świętuję Andrzejek ani Sylwestra. Choć 31.12 będę chyba świętować odejście roku 2012 i czekać z nadzieją na 2013...[/QUOTE] ja w tamtym roku tak czekałam santom witaj, chyba nie miałam możliwości powitania się ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37899401] ![]() a najlepiej 10 w moje urodziny ![]() witaj KRÓLOWO
![]() |
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
Berbie ostatnio dołączyło do nas dużo AM (tzn. nie zrozumcie mnie źle, to miejsce jest dla Was, tylko smutno mi, że tak wiele kobiet traci dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Panika ty nie nadrabiaj tylko pisz co u ciebie?
![]()
![]() |
#3620 | |||
Zakorzenienie
|
ufffffffff
Adunia, bardzo sie ciesze z Twoich wynikow!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 'troskliwosc' poplaca ![]() ![]() Cytat:
bedzie dobrze. nie ma innej opcji. bardzo wspolczuje i gratuluje uporu, odwagi i samozaparcia. przytulam! ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37901803] dziewczyny lądują w szpitalu (Paniczka, Lunka)[/QUOTE] ja dziekuje Opatrznosci, ze wyladowalam. Szyjka byla taka, ze nie miala szans na pozniejszym etapie bez tego szyciowego wzmocnienia. Takze doktorek podjal sluszna decyzje. Po zabiegu stwierdzil, ze jedyna sluszna.... Narkoza mnie troche pierdyknela, bo ciezarowki usypiaja stara generacja leku, ktora jest bezpieczna dla dziecka, ale mialam faze ze 3 godziny PO.... i traume pt. basen ![]() ![]() Patologia jest... heh... ile przypadkow, tyle historii. normalnie szczena opada jak laski bywaja bezmyslne... jak sluchalam historii mam, ktore musza lezec tydzien w szpitalu (a sie wyprzedaze zaczely, a karnet na basen przepada, a im ucieka joga...), to mi witki opadaly... tylko lukalysmy na siebie porozumiewawczo z laseczka po 3 #... Przekonalam sie absolutnie do szpitala mojego doktorka. Swietny klimat - opiekuncze polozne, troskliwi lekarze, mile stazystki, anestezjolog-marzenie, kameralna patologia (15 osob), hotelowa porodowka, swietne jedzenie ![]() ![]() Nowe kolezanki witam. Jest mi przykro ze musicie tu byc, jednoczesnie zaczecam do pisania i wykrzyczenia swojego bolu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę pić ![]()
![]() |
![]() |
#3622 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Straaaaasznie się cieszę, że u Ciebie wszystko OK i że masz jednak miłe wspomnienia z tego szpitala. Następna wizyta będzie w marcu ![]() A co koleżanek z sali, to ja się niedawno udzielałam w takim wątku Niefrasobliwość ciężarnych. Pełno tam opisywałyśmy takich przypadków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Twoich obserwacji na patologii, mam podobne odczucia i podobne obserwacje. Większosc kobiet jest beztroska i bezmyslna. Wszystko rozpoczyna sie od #... Niestety, my, jako AM jestesmy o wiele bardziej doswiadczone zyciowo i mamy calkiem inne spojrzenie zarowno na ciąże jak i na życie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Pani cieszę się że u ciebie wszystko ok
![]() faktycznie laski mają problem ![]() ![]() swoją drogą jakiś miesiąc temu 2 młode dziewczyny w mojej przychodni rozmawiały się jak to boją się bólu porodowego ![]() ![]()
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37902512]
A co koleżanek z sali, to ja się niedawno udzielałam w takim wątku Niefrasobliwość ciężarnych. Pełno tam opisywałyśmy takich przypadków ![]() ![]() jedna palila, jadla only slodycze a maz ja odwiedzil raz i przyniosl... czekoladki z likierem. laska w 33 tc, bez szyjki, dziecko za malutkie... ale ja jej nie poznalam. wypisala sie na wlasne zyczenie ![]() ![]() aaaa i jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa, za cieple smsy i troske!!!! jestescie prze-prze-prze Kochane!!!!!!!!!!!!!:cmok : ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3626 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak nie czułam pierwszej rocznicy ślubu.. dokładnie miesiąc po #.. andrzejek nigdy nie obchodziłam więc nie czuję ich, sylwestra pewnie spędzimy w domu. Cytat:
witaj ![]() Cytat:
![]() ____________ a my byliśmy w Sphinksie na obiedzie, potem w McD na lodach. w międzyczasie zajrzeliśmy do Apartu bo był akurat po drodze ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I super obiad ![]() Choć ja byłam ostatnio baaardzo zawiedziona jakością jedzenia w S. :/ A kiedyś tak lubiłam tę restaurację :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37903800]
![]() ![]() I super obiad ![]() Choć ja byłam ostatnio baaardzo zawiedziona jakością jedzenia w S. :/ A kiedyś tak lubiłam tę restaurację :/[/QUOTE] fakt, kiedyś lepiej tam karmili, ale i tak mi smakowało ![]() ![]() prezent rzeczywiście super, bardzo mi się podoba, już dopięłam do swojej bransoletki, obok aniołka i serduszka. ale normalnej ceny nie dałabym za te ich zawieszki tak szczerze mówiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Berbie czas na jazdę miałam...ale instruktor nie dał rady bo się biedak pochorował
![]() dziewczynki.... ESIA PISAŁA ŻE PRAWDOPODOBNIE JUTRO WYCHODZĄ....PRZEPRAZA ŻE NIE ODPISUJE NA SMSY ALE CIĄGLE POZNAJĄ SIĘ Z ZOSIĄ I UCZĄ SIEBIE ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.