Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 09:39   #3601
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
zaraz wyjde z siebie...odezwala sie kolezanka i jak co dzien pyta co u mnie. wiec jej napsalam zartem, ze nic ciekawego, bo co ma byc ciekawego u mnie, skoro siedze cale dnie w domu. a ta do mnie, ze co ja taka opryskliwa jestem, ze mam sie nad soba zastanowic i przestac byc glupio-madra. wiec jej napisalam, ze ma sie zajac praca i nad soba zastanowic.
po☠☠☠ana
nie przejmuj sie, , mnei tez wku..rwiają ludzie

wieczorem wchodze na fb i odezwala sie do mnie koelzanka ktora sie nei odzywala ze 3 miechy, poza tym nigdy sie specjalnie nie lubilysmy, w lutym urodzila .i ona co tam u mnie wiec juz wiedzialam o co kaman, ze czy urodzilam, wiec jej napsialam wielkimi literami ze nie rodze a ona, ze o co mi chodzi, że ona tylko pyta, no kurna ale po co pyta jakbym urodzila to bym zameiscila notke na ten temat albo cossss, jak ona rodzila to sie dowiedzialam chyba z tydzien po bo w nosie to mailam prawde mowiąc

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

i jeszcze mi napisala , że widzi , ze mam cięzką koncowkę bo humory mam suuper
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:39   #3602
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
ja też wczoraj robiłam pierwsze pranie. ale nam położna na sr mówiła by prać tylko w proszku, by nie używać tych płynów, bo im mniej chemii tym lepiej...
Rozumiem każdy ma swoje zdanie na ten temat z tym że ja w ogóle proszków nie używam tylko płyny do prania i plyny do płukania. Zresztą w proszku też jest chemia gdzie jej dzisiaj nie ma...
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:41   #3603
karolamankowa
Zadomowienie

Jadę na zakupy do Tesco, będę pozniej
Jak w wiadomościach będzie ze znaleziono śpiącą ciężarną na regale z mąka w Tesco w Koszlinie- to mogę być JA.

Bald wieder.
Stary 2012-11-13, 09:41   #3604
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Anielka- to może i my się umówmy na poród Może byc piątkowy wieczór/noc ???
JA SIĘ ZGADZAM!!!:d
Stary 2012-11-13, 09:41   #3605
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Dzień dobry...
Uprzejmie donoszę iż godzinę temu odeszły mi wody. Nie siedziałabym i nie stukała na forum, gdyby nie fakt, że moja położna, do której zadzwoniłam, powiedziała, że mamy do 6h, żeby się zjawić na IP. 6h nie wytrzymam, bo jakieś tam skurcze jednak mam (kilkunastosekundowe, co kilka minut, dokładnie jeszcze nie wiem), ale póki co jem śniadanie więc w ramach relaksu wylądowałam tu
Postaram się dawac info na fb.

Dla nas 13-tka zawsze była szczęśliwa, więc jestesmy zachwyceni, że nasze dziecko podjeło decyzję o wyjściu dzisiaj (mam nadzieję!). Trzymajcie kciuki, żeby i tym razem przyniosła szczęście
Kochana Będzie dzidzia
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:43   #3606
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Nie mam pomyslu co na obiad...macie jakies pomysly?
Stary 2012-11-13, 09:44   #3607
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Jak w wiadomościach będzie ze znaleziono śpiącą ciężarną na regale z mąka w Tesco w Koszlinie- to mogę być JA.

Bald wieder.
Dlaczego akurat na regale z mąką ? Ja bym gdzieś przy słodkim się ulokowała aby mieć pod ręką w razie co

Czy wasze dzieciątka w brzuszkach też mają czkawkę jak wypijecie kawkę ?
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Edytowane przez Pokrzywka19
Czas edycji: 2012-11-13 o 09:46
Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 09:47   #3608
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
bo to tylko moja bratowa taka utalentowana ale widziałam na własne oczy, normalnie chyba chciała sylwestra sobie zrobić

Wiadomość od AnnyEf:
"Zostalam w szpitalu bylam na KTG, w trakcie badania Mala przestala się ruszac i w zapisie prawie nie było widac bicia serca. W trakcie badania okazalo się, że mala jest tak wyprezona, że już wiadac glowke (z czarnymi wlosietami ). No ale przeciez nie odeszly mi wody, a było podejrzenie, że pecherz plodowy już pekl. Pytanie jak moglam tego nie zauwazyc? Jedyna opcja: jak bralam prysznic, no ale brzmi to dziwnie."

" Rozpoczelo się przygotowanie do porodu. Wlew, prysznic itd, polozyli mnie na porodowce, dostalam oksytocyne. I znow pod KTG. zapis na poczatku wygladal tak jak ten wczesniejszy: brak ruchow i bicia serca. Już się szykowali do cesarki. I nagle wszystko się zatrzymalo. Serce bije normalnie. Mala się rusza - mniej, ale się rusza. Wiec moja proba porodu się zakonczyla w tym miejscu. Leze teraz na sali, mam lekkie skurcze i pobolewania, szyjka na 1,5cm i nie zanosi się na rodzenie. Co to było? Nawet lekarze się zastanawiaja... W kazdym razie, czekam aż mala ze mnie wyskoczy"
o co chodzi kochana trzymajcie się kciuki zaciśnięte mocno
Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
W parówkach jest WSZYSTKO
Ale i tak je lubię

M też się nie pali do tego. Ale poszliśmy na kompromis. Będzie ze mną na początku, w pierwszej fazie. A potem zobaczymy. Jak się będzie czuł na siłach, i jeśli ja nadal go tam będę chciała - zostanie. Jak nie - czeka na korytarzu.
Idziemy na żywioł, zobaczymy co się będzie działo i jak się będziemy czuć

Nie panikuj, wszystko będzie dobrze

A swoją drogą, ja mam jutro wizytę i jutro odbieram wyniki na paciorka, ciekawe czy coś wyhodowałam..?
Jutro zaczynam 35 tc i mam też rozmawiać ze swoją gin o porodzie, szpitalu i takich tam... Sama nie wiem o co ją pytać? Mam tyle pytań, a wszystkie mi się kotłują w głowie, zamiast grzecznie ustawić w kolejkę i czekać na swoją kolej
za wizytę i za wyniki tego cholerstwa.. obyś go nie miała

Cytat:
łaaaa to będzie dzidziuś!!! 3mam kciuki

kochana a powiedz mi jak to rozpoznałaś, to rozejście spojenia?? to jest taki ostry ból dosłownie wszystkiego od pępka w dół, który nie pozwala Ci nawet wstać z łóżka?
Kurcze ja już nie wiem co robić. Dzisiaj i tak muszę iść do internisty bo brakuje mi wpisu w karcie ciąży, to się podpytam czy mam się tym niepokoić. Dziś z łóżka już wcale nie wstałam, taki ból. Calutką noc spałam na jednym boku bo nogi jakby nie moje.. Z każdym dniem jest coraz gorzej z tymi uciskami, i dlatego właśnie pomyślałam sobie że może to wcale nie uciski tylko to całe rozejście? Nie chcę sobie wmawiać objawów ale nie pamiętam żeby ktokolwiek z mojej rodziny czy znajomych miał podobnie.. Dziś sikać już wogóle chyba nie pójdę o własnych siłach, po prostu się nie da...

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ----------

"Hello. Eva juz od godziny na tym swiecie. waga 3,4 kg, 56 cm Niestety skonczylo sie na porodzie kleszczowym, bo znieczulenie mi dali takie, ze skurczy nie czulam i nie wiedzialam kiedy przec. Ale pelen profesjonalizm i normalnie jestem pod wrazeniem. Ciesze sie, ze obylo sie bez cesarki, bo chyba juz bym zaliczyla kazdy mozliwy wariant porodu Znieczulenie dalej trzyma, ledwo co pisze. Potem wrzuce fotke. Eva jest piekna "

NARESZCIE HALWAYA URODZIŁA!!!
no na reszcie ..... gratuluję kochana

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę o 20.00 więc proszę o te wasze kciukasy zaczarowane
ja też ja też o 20

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ale sie wku.. !!!!!
Dzownila bratowa TŻeta z zapytaniem czy pamietamy zeby zrobic obiad dla rodzicow TŻeta . Dzisiaj przyjezdzaja do Adasia . po pierwsze co ja to obchodzi a po drugie bez przesady ! . Ja mam tygodniowe dziecko w domu i jeszcze musze gotowac obiadek na dwa dania bo szanowni panstwo musza byc nalezycie przyjeci !!! zaraz wyjde z siebie !
no wiesz ty co co za tupeciara : mogłaś powiedzieć że zamówiłaś katering z kelnerem co by hrabiostwo ugościć

hey kochane

właśnie wsunęłam kaszkę mleczny start czekoladową i mam zgagę jak diabli ohoho no ale cóż za grzeszki sie płaci robię właśnie końcowe zakupy u r_p77 i uświadomiłam sobie że już jestem gotowa... no ale jak to... wy tak ale nie ja
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:47   #3609
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

"Hello. Eva juz od godziny na tym swiecie. waga 3,4 kg, 56 cm Niestety skonczylo sie na porodzie kleszczowym, bo znieczulenie mi dali takie, ze skurczy nie czulam i nie wiedzialam kiedy przec. Ale pelen profesjonalizm i normalnie jestem pod wrazeniem. Ciesze sie, ze obylo sie bez cesarki, bo chyba juz bym zaliczyla kazdy mozliwy wariant porodu Znieczulenie dalej trzyma, ledwo co pisze. Potem wrzuce fotke. Eva jest piekna "
klask i:kla ski: No w końcu : jupi:
Gratulacje Dana : cmok:

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę o 20.00 więc proszę o te wasze kciukasy zaczarowane

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Dzien dobry laseczki
Przede wszystkim to gratuluje wszystkim mamusiom
Ja na dluzej wpadne dopiero jutro, bo teraz mamy miszmasz. W sobote slub, a teraz skladamy szafe z Ikei dla mnie, tylko ze jak zaczelismy ja skladac to sie okazalo ze mamy sufit niski i nierowny bardzo i tylko w niektorych miejscach pokoju mozna te szafe postawic. Dzisiaj tz bedie ja chyba podcinal od dolu na 3 cm, tylko ze najpierw musi rozebrac to co juz zlozyl. A skladali to na stojaco :-S
Hej Kochana

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

ja też mam o 18
Stary 2012-11-13, 09:48   #3610
emylka86
Zakorzenienie

dobra czas się zebrać do kupy i wyjść na miasto! : )
do później

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:49   #3611
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość

Bald wieder.
posikałam sie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja dziś robię karkówkę z takiego grila elektrycznego i fryty i jakas surówke pierdykne i bedzie git.... najgorzej tylko to zjeść :/ nienawidze zadnego miesa oprocz kurczaka... no ale muszę się zmuszac zeby ta hemoglobina się podniosła

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:50   #3612
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Dobra zbieram sie do urzędu gdzie bedą te pierdyliony moherow itd, super
Ja pojechałam do lab dzisiaj z tym wymazem na paciora to oczywiście mohery były ale się wepchnęłam, nawet się nie spytałam. Tylko widziałam jak mnie wzrokiem zabijają i sapią znacząco
Stary 2012-11-13, 09:50   #3613
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
cholera, no jakbym czytała o sobie. Tyle że ja utykam jeszcze na prawą nogę, a wstawanie z łóżka zajmuje mi nawet godzinę, w tym czasie aż zanoszę się z płaczu, tak mnie boli...

byłam u internisty, lekarka powiedziała mi właśnie że mam leżeć ale jeśli to jest ból nie do zniesienia to mam jechać do ginekologa i mu o tym powiedzieć... Ale co ja mu powiem? "Doktorze, boli mnie podpiździe?" to mnie wyśmieje, powie że to normalne w ciąży...

no, a po badaniu przez internistę (ciśnienie, badanie osłuchowe, itp) nie mam przeciwwskazań do porodu naturalnego, w razie duszności (mam astmę) podać mi leki i tyle
Jeśli też Ci tak przeskakuje jakby kość to na pewno to, dotykałaś wzgórek?Tylko bądź delikatna!!!!

Mnie zapytał co się dzieję że tak chodzę, czy biodro czy kręgosłup, powiedziałam że podejrzewałam rozejście spojenia łonowego i od razu szukał mi jakiego ortopedy w telefonie, a że miał tylko do Leszna, to w środę jak będzie w szpitalu to mam zadzwonić to mi da namiary na kogoś dobrego.

W szpitalu też się pytali co tak ciężko mi idzie podnoszenie nogi, wypytali jaki ból czuje itp. Ale powiedzieli że nieraz się rozchodzi, że mam dużo żelków, galatu, gęstego rosołu (aaaa fuj) jeść to może pomóc przy porodzie, ale oczywiście olali.

Na szczęście ginek prowadzący ciążę zawsze interweniuje i od razu się tym tematem zajął.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:52   #3614
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki

Dziś czuję się o niebo lepiej, normalnie się wysiusiałam rano

Mam brać przez 10 dni 3 razy dziennie po 2 nospy i 2 furaginum, kurde do tego jeszcze witaminy dla ciężarnych i wit. C to mi wyszło 15 tabletek dziennie masakra jakaś

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hej!

Witam się w 40 tygodniu! Boże, ale to brzmi Równo za tydzień mam termin.
Stary 2012-11-13, 09:53   #3615
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Ja pojechałam do lab dzisiaj z tym wymazem na paciora to oczywiście mohery były ale się wepchnęłam, nawet się nie spytałam. Tylko widziałam jak mnie wzrokiem zabijają i sapią znacząco

U mnie jest tak, że i mohery i ciąże mają prawo bez kolejki... ale akurat jak przychodze to są same mohery i tak musze stac w kolejce

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 09:54   #3616
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ja też ja też o 20
Stary 2012-11-13, 09:55   #3617
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
u mnie dzisiaj grochówka,nagotuję duży gar,żeby rodzinka miała jutro co jeśc jak mama będzie w szpitalu Potem będą musieli sobie sami radzić
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:56   #3618
ImmortalWoman
Zakorzenienie

boziu dziewczyny jak u was z wynikami z moczu bo ja ciągle mam syfisty i nic nie pomaga...teraz to chociaż białka nie mam no ale wszystko inne... :/
Stary 2012-11-13, 09:56   #3619
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Dlaczego akurat na regale z mąką ? Ja bym gdzieś przy słodkim się ulokowała aby mieć pod ręką w razie co

Moje ma, ale również po mocnej herbatce.
Ogólnie mam wrażenie, że często ma czkawkę.

Jak Wasze dzieci są ułożone? Pytam bo, Klusek ma główkę na dole, pupę po prawej stronie, nóżki na lewej, no i ewidentnie mu nie pasuje na lewym boku, to jak mam spać? na prawy odpada bo dupke ma na łożysku, na plecach mi duszno, myślę że najlepiej to na siedząco????:co nfused::confuse d:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 09:57   #3620
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość

O lol... to chocby ta bratowa nie mogła zrobić tego obiadu skoro u nich spac beda i w ogole... no jaaaaa... kup cos z jakiejs restauracji na wynos pozniej tylko odgrzejesz ... i niech spadaja...bo jak to taka szlachta to pozniej jeszcze gadac beda glupio
Wydaje mi sie ze rodzice TŻeta wcale nie oczekuja od nas obiadu .. to ona stwierdzila ze skoro ona mogla po swoim porodzie gotowac to i my powinnismy .. moje dziecko jest na swiecie tydzien i 2 dni . w domu jestemy od niecalego tygodnia . wizyt juz mielismy 3 . gdyby nie to ze Adas daje mi pospac w nocy to bym chyba oszalala

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dokładnie Dekajka nie dawaj sobie tak na głowę włazić, bo zwariujesz przez te odwiedziny!
To na szczescie juz ostatnie .. przez kolejny miesiac nie chce w domu nikogo widziec

Cytat:
dekajka wogole co za masakra z tą twoją szwagierką?moze tak by im zrobila obiad i zapakowala w pojemniki jak tak sie martwi zeby czasem nie byloi glodni..poza tym sa knajpy czy cos.no bez przesady, 2 tyg temu rodzilas nie masz czasu na latanie...chyba że tż ci zrobi ale pewnie w pracy

ja bym zrobila kawe, kupila ciasto i tyle, bez przesady
TŻeta w domu ale co z tego jak gotowac nie umie .

Aaaa .. trzymam najmocniejsze kciuki jakie tylko sie da za synka Dorotki !!

Moje dziecko bo herbatce koperkowej przesikalo juz 3 pieluchy .. cale mieszaknie zawalone suszacymi sie ubrankami .. masakra .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:57   #3621
mad85
Raczkowanie

Witajcie gratulacje Halwaya kolejka ruszyła na dobre Teraz moge rodzic, chciałam jakis sex z rana na rozruszanie a moj tz NIE CHCE MI SIEEEE! Nie wytrzymam, teraz to juz na bank przenosze i beda mi wywolywac
trzymam kciuki za meiadelaite i dzisiejsze wizyty
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 09:57   #3622
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj grochówka,nagotuję duży gar,żeby rodzinka miała jutro co jeśc jak mama będzie w szpitalu Potem będą musieli sobie sami radzić
ale będą bączyć
Stary 2012-11-13, 09:58   #3623
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
boziu dziewczyny jak u was z wynikami z moczu bo ja ciągle mam syfisty i nic nie pomaga...teraz to chociaż białka nie mam no ale wszystko inne... :/
a co masz? wysoki poziom leukocytów w osadzie moczu?

Stary 2012-11-13, 10:18   #3624
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
mnie pomaga 100% sok z żurawiny.Kupuję w Almie i piję kilka razy dziennie po kilka łyczków.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
ale będą bączyć
a niech bączą
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 10:18   #3625
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio miałam ok
Stary 2012-11-13, 10:18   #3626
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
Moje ma, ale również po mocnej herbatce.
Ogólnie mam wrażenie, że często ma czkawkę.

Jak Wasze dzieci są ułożone? Pytam bo, Klusek ma główkę na dole, pupę po prawej stronie, nóżki na lewej, no i ewidentnie mu nie pasuje na lewym boku, to jak mam spać? na prawy odpada bo dupke ma na łożysku, na plecach mi duszno, myślę że najlepiej to na siedząco????:co nfused::confuse d:
Wiem tylko że mój jest ułożony główka w dół, Ale powiem ci że też mi ciężej na lewym boku wyleżeć. Dzisiaj np całą noc przespałam na prawym. Na siedząco nie próbowałam;-) A poduchy podkładasz sobie?

Cytat:
Ja zawsze miałam dużo pasm śluzu, czasami flora bakteryjna - liczna. 2 razy brałam też czopki na grzybka. także też się z tym męczyłam.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
zaraz wyjde z siebie...odezwala sie kolezanka i jak co dzien pyta co u mnie. wiec jej napsalam zartem, ze nic ciekawego, bo co ma byc ciekawego u mnie, skoro siedze cale dnie w domu. a ta do mnie, ze co ja taka opryskliwa jestem, ze mam sie nad soba zastanowic i przestac byc glupio-madra. wiec jej napisalam, ze ma sie zajac praca i nad soba zastanowic.
po☠☠☠ana
Koleżanka chyba na żartach się nie zna.

Evvelina88 a czy twój gin tylko po twoich chodzie poznał że coś jest nie tak, czy badał cię? Mnie też boli, wcześniej z przerwami a teraz codziennie, może nie aż tak jak ciebie no ale zastanawiam się czy ginekolog mi to zdiagnozuje jakoś?
Stary 2012-11-13, 10:19   #3627
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
ale będą bączyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 10:25   #3628
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
a co masz? wysoki poziom leukocytów w osadzie moczu?
kochana z najnowszych wymików to mam ph 6,5 nabłonki pojedyncze w preparacie, leukocyty 1-3 wpw (i tak mało jak na mnie) erytrocyty świeże pojedyncze w preparacie bardzo liczne bakterie pasma śluzu oraz szczawiany Ca pojedyncze w preparacie...

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

dziewczyny co w końcu za maść kupić na te sutki??

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
mnie pomaga 100% sok z żurawiny.Kupuję w Almie i piję kilka razy dziennie po kilka łyczków.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

a niech bączą
kurcze nie mam tego markety w promieniu 100 km od siebie... gdzie by go można było kupić? w aptece?
Stary 2012-11-13, 10:27   #3629
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

O dziwo szybko załatwilam bo..nie było bandy moherow

Trochę mi sie nudzi...moze jakiś film sobie zapuszcze np Plan B z jennifer L.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 10:28   #3630
Ma_majka
Zakorzenienie

Dziewczyny mam problem z listą na pierwszej stronie, nie mogę nic zmienić bo mi wyskakuje że za długa wiadomość! Już wszystko pousuwałam co zbędne, nie ma żadnych pogrubień ani podkreśleń więc nie wiem o co chodzi Zna się któraś na tym? Bo Dana nadal blokuje kolejkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości