|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
|
|
|
#3602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej w piąteczek
Cytat:
mam nadzieje że szybko wszystko sie ułoży ![]() Cytat:
ale to nic, ja moge poczekać, ale to wpuszczanie wszystkich po koleji bez kolejki... masakra...a rogaliki tak - krucho-drożdzowe ciasto ![]() Cytat:
Cytat:
izuś co sie stało? też miałam, pytałam gina powiedział żeby ssię nimi nie przejmować, bo wszystlo tam sie teraz rozciąga, zmienia
|
|
#3603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:-*hormonki Cytat:
Witam:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wielkie gratulacje witam się i ja, o 16.30 idę na usg, proszę o kciuki
|
||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sama bo mąż w pracy.. jak chcesz to chodź Linka na kawę dołączy po wykładach.. Dziewczyny jeszcze dla dobrego humoru.. Szukam ciuchów na wyjście i zmierzyłam spodnie sprzed ciąży.. Na 17 dni przed terminem, wbiłam się w moje mega obcisłe rurki sprzed ciąży.....do zapięcia ich brakuje ok 4 cm ![]() Lilith890502 kciuki!!!! Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-07-05 o 14:25 |
|
|
|
#3607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocur. Może umówmy się po Twoim usg, jesli będziesz jeszcze w stanie. Gdzieś tam w okolicach Kaskady. Linka przyjdzie po wykładach. Ja się zdążę zdrzemnąć po pracy :P Haha Co Ty na to?
Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-07-05 o 15:10 |
||
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczynki za kciuki
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś same chłopy nam tu się rodzą:-D Lidka i Julka będą miały w czym wybierać:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa i jeszcze coś długość szyjki to 29,5mm i sama nie wiem czy to dobrze, bo 4 tyg temu miałam 34,5mm |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Lilith gratuluje syneczka
Ile miałaś usg?W którym jesteś tygodniu?I głupie pytanie jak się mierzy szyjke i od którego tygodnia?Bo ja nie miałam ani razu mierzonej
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Iza to było moje 4 usg. Teraz jestem w 20t2d
Lekarz mi pierwszy raz zmierzył szyjke w 16tc za pomocą usg ginekologicznego po usg robionym przez brzuch
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Szyjka się skraca, ale 3 cm to jest ok. No na pewno oszczędzaj się, aby się dalej nie skracała U mnie jakieś dziwaczne skurcze...pojawiają się i znikaja
|
|
|
|
|
#3615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedy testuje nie wiem jeszcze jakoś mi się nie spieszy a poza tym chora jestem katar kaszel, gardło boli.No i mam nadzieję że zostaniemy w najbliższym czasie sąsiadkami ale to tzreba będzie jeszcze troszkę poczekac długa historia ![]() Cytat:
ale fajnie ![]() Dziś jestem padnięta nic nie robiłam a czuje sie tak jakbym tyrała cały dzień |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz zaczynalam z 78, schudlam do 74 i teraz mam 75 w 31 tc wiec moze do porodu znow bede miala 78 Cytat:
ja tez chce ![]() Cytat:
bez mlodej wiec moge sie z wami spotkac nawet w nocy my po wizycie mloda ladnie rosnie, wazy 1651g, dwa tygodnie temu miala 1390 wszystko ma na swoim miejscu i zdrowa jak rybka, no i wg lekarza ma bujna czuprynke wiec szykuje mi sie kolejny czupurek no i pokazala troszke pysiaka wydaje mi sie ze do B. podobna
|
|||||
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Lilith gratuluje synka.
![]() Bajka, no to niezle. Mniej w 31tc niz przed. Haha. Wiem, rozumiem, ze to przez diete cukrzycowa. Ja mam aktualnie 71. Przed ciąża 69. Ale jeszcze rok temu było 64. I źle mi z tym...
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
wrocisz do swojej wagi szybciej niz myslisz mnie tak dobila niedoczynnosc tarczycy bo ja po ciazy z Blanka normalnie schudlam, tylko przez tarczyce wrocilo tyle kg ;/ tym razem mam nadzieje ze pozbede sie raz na zawsze
|
|
|
|
|
#3619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam pytać co jest, ale już dziec=wczyny pomogły - humory ciązowe ![]() Kiedy moja kolej? Cytat:
Cytat:
![]() Wy znowu o piatku, a ja znowu jutro do pracy W niedzielę jadę do CCC na wyprzedaż a potem śpi ę cały dzień
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
cebula dostałaś zdjęcie ? bo już sie martwiłam ze coś sie stało ale widze tu ze zyjesz
kocur do poniedziałku zaciśnij nogi! Z kota wyszła kotka i bedzie sie nazywac Leia
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak kotka? No patrz ![]() P.S. Na mamusiowym watku dzis jedna dziewczyna na usg w 12tc dowiedziala sie, ze beda blizniaki. wczesniej nic nie wskazywalo :p
Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-07-05 o 22:24 |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
nie wkurzaj sie na męża :P pamietaj...guru! jesteś związkowe guru!!!! wyrocznia
|
|
|
|
|
#3623 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję!![]() Cytat:
![]() Cytat:
No w każdym razie oprócz swoich rączek jeszcze nasze chce gryźć... Najpierw mu zabierałam a teraz to już pozwalam... jaką ma radochę jak mu się daję pogryźć No i wczoraj jak mi memłał dół dłoni (miedzy kciukiem a nadgarskiem) to stwierdziłam, że strasznie twarde te jego dziąsła... no i jak zaczęłam otwierać mu usteczka i zaglądać to wg mnie na dole po całości prześwituje biały kolor Kurcze... no sama nie wiem co o tym mysleć Lepiej żeby jeszcze nie, bo ząbki będzie miał słabe Ale jeśli pójdzie z tym po mamusi, to to własnie moment na ząbkowanie![]() Isia, mi też włosy strasznie wypadają. Juz nie mogę na nie patrzeć, bo leżą doslownie wszędzie Aż mnie kusi żeby wskoczyć pod kosiarkę![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas to faktycznie lipa pod tym względem bo nawet jeśli zrobimy w lokalu to i tak pewnie potem imprezowanie będzie w domu bo moi rodzice i siostra z mezem będą u nas nocować... Tak więc w kwestii miejsca musimy się jeszcze zastanowić.A co do problemów ze zgraniem się wszystkich w jednym terminie to współczuję, bo u nas było to samo... Z tego powodu musieliśmy zrezygnować z planowanego od miesięcy terminu 30.06 (ubiegła niedziela) i przenieśc chrzciny na wrzesień Strasznie byłam zła z tego powodu... ale teraz juz mi wszystko jedno![]() jak to zleciało
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() zaraz was nadrobię chciałam wstawić dzisiejszy test i chyba coś tam widać, tym razem pokazała się o czasie ![]() ale i tak w pon ide na bete |
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))gratulację!!! |
|
|
|
|
#3626 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() bajka super zdjęcia, piękna dziewczynka
|
|||
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie 9 miesiecy temu!! GRATULUJE!!!!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super no coś się w końcu u nas rusza Elunka pytasz gdzie byłam a no na małym wypadziku z małżem połączenie przyjemne z pożytecznym a mianowicie w Warszawce takie tam A dziś wyjeżdżamy do babci (Isia ) i wracamy ok czwartku także do tego czasu mnie tu nie będzie b wiadoo brak neta ale jakby się coś działo to dam Wam znać (czyt. np pozytywny test) w co wątpię bardzo.Tak mnie głowa dziś nawala że szok nie wiem co jest Sorki że nie odnisłam się do wszytskim ale po prostu nie mam siły eh |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawusią!
Cytat:
Ooo to już chyba można gratulować czekamy na wynik bety!!
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

mam nadzieje że szybko wszystko sie ułoży 
tyle, że teraz czasu na to nie mam.
ale to nic, ja moge poczekać, ale to wpuszczanie wszystkich po koleji bez kolejki... masakra...

wielkie gratulacje 

klask i: