|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Uff, jak dobrze, ze zaden wzor Tuli mnie nie porwal, gul by mi chyba skoczyl
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Julasek ma madrych rodzicow ![]() Ty tez robisz doktorat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, tak czytam o tej Tuli, no i porównałam wymiary nosidełka, które ostatnio wklejałam (i koniec końców kupiłam), a które Szaja nazwała wisiadłem i... szerokość siedziska różni się raptem o 2cm... Więc jakie wisiadło, ja się pytam?
![]() O takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
mika, możesz pisać ze znakami interpunkcyjnymi? plisssss, bo oczopląsu dostaję jak czytam i zazwyczaj się gubię
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne który weźmiesz? słoniole? ![]()
![]() |
#3605 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mnie zapytał to powiedziałam że 50 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() słodziak ![]() ![]() Lady, zjadło mi Twój cytat. Mi też dziś cały dzień było strasznie słabo ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
![]() chciałabym te drugie słonie, takie bardziej kolorowe, ale tylk ote mają być dostępne; doczytałam niedawno, że pisałaś, że z Niedzicy do mnie jest niecałe 60 km przez Słowację; nigdy przez Słowację nie jechałam ,zawsze po polskich drogach i chyba trochę dalej jest; kurde, ostatni raz byłam tam w 2008 ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- zaczyna grzmieć ![]()
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn teges no... google mi tak trase wyznaczylo ![]() kurde jutro ide na szczepienie (yellow silver ![]() ![]()
![]() |
#3608 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Teraz padła po całym dniu. I od 21 śpi. Cytat:
![]() Lady, a samolocik przecudny!!! ![]() Zatrzymałam się na str 119 ale nie dam rady dziś już nadrabiać bo oczy mi się same zamykają. Jutro o 10.00 mamy szczepienie. Prosimy o kciuki bo strasznie się boję po ostatnim razie ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
grupowe szczepienie będziecie mieć?
![]() to kciuki ![]()
#3610 |
Zadomowienie
|
Nancy wogole nie jestes wdzieczna tak wspanialomyslnej tesciowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evel, Wisienka zazdroszcze spotkania przypadkowego ![]() Yellow super, ze bioderka oki .. no i juz modego pannice interesuja ![]() ![]() ![]() Black super, ze szczepienie sie udalo, nie masz juz tego stresa co ostatnio ... Waga calkiem niezla ![]() ![]() ![]()
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
hej miałam coś napisać ale TZ tak chrapie,że nie mogę zebrać myśli
![]() ogólnie gorąco jak diabli acha chciałam powiedzieć,że moj Leo dziś pol dnia w chuscie przesiedził tak mu się to nowe wiązanie spodobało Cytat:
Cytat:
moj syn maniak LOLa też mówi,że nie ma ![]() Black dobrze,że u Was ok Fewcia martwiłyśmy się tu o Was, a powiedz mi już nie karmisz Blanki piersią? ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- padłam http://pudelekx.pl/owlosione-rajstop...oczencami-7031 ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-18 o 22:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
wiecie co, dostaję ostatnio pełno maili, gdzie nadawcą są jakieś kobiety o rosyjskich nazwiskach, treść po angielsku i jakieś szmery bajery dzikie węże, że tęsknię, chcę się spotkać, srutututu
![]() ![]() mógłby spać z moim, to by sobie nawzajem nie przeszkadzali, bo mnie szlag trafia ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() a mnie ciekawi jak te małe psy albo gryzonie utrzymują się pod tymi sukienkami ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- dobra, spadam do kąpania i spania dobranocki ![]()
![]() |
#3613 |
Wtajemniczenie
|
i ja tez spadam.
dzisiaj spie z Julką na kanapie bo mamy w sypialni 32stopnie, dziękuję, postoję. kupiłam pieluchy i juz sie nie moge doczekać aż przyjdą ![]() ![]() dobranoc dziewczyny, ![]() ![]()
![]() |
#3614 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny trzymajcie kciuki jutro ide do ksiedza a jest jeden taki rabniety co mowil zeby niunke na zakonnice dac, i chce jutro kliknac na dzwonek nie do kancelarii tylko do innego ksiedza a jak mnie opierdelic bedzie chcial zeby na kancelarie dzwonic to powiem ze mi zalezy zeby on chrzcil mogę tak zrobic ale mam cykora i ja jak nie powie ilr to dam 100zl, 50 troche by mi bylo glupio |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Black wg mnie to nie jest wisiadło. Wygląda identyko jak moje ergobaby, za które dałam ponad 3 stówy
![]() ![]() Silver, Bokeh-będą dzielne dziewczynki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
a i nie pochwalilam sie Wam
w tamten czwartek moja niunka powiedziala mama wiecie marudzila plakusiala i tak jej wyszlo i tak przez dwa dni jej jeszcze wychodzilo po kilka razy a wczoraj i dzis jak sobie sama gadala to wyszlo Jej baba ja wiem, ze to nie swiadome mama tylko taki placz mama ale bylam taka szczesliwa ze szok dziolchy a jak wkleje jak chce sie ubrac na chrzciny to doradzicie czy dobrze?? ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- mojej ciotki kolezanka z pracy mloda dziewczyna w ciazy z trojaczkami i dzis na iswinoujscie czytam, ze wlasnie si urodzily 3 chlopaków http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/27255/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulacje dla chlopaków, niech się zdrowo chowają- swoją drogą trzech takich małych Leosiów ![]() ![]() ja pierdziu jak na 30 tydz to waga spoka- ale mamusia musiała cierpieć w ciąży, prawie 6 kg same dzieci ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-18 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Laski zabijcie mnie!
Pietraszko zasnal pieknie snem nocnym o 16.20, maz wrocil z remontu Maly sie przebudzil na amciu M.wzial na przewijak pogadali pogadali i co? Pietraszko od 1.5godz skacze po calym lozku M,spi na kanapie w pokoju a ja mam smiechawe z malego hahaha szkoda tylko,ze o tej porze :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3619 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
lady ciesze sie, ze mikstura pomogla
---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- fewciu niestety sushi w Polsce to tylko wyrob sushipodobny. jakosc i swiezosc ryb oraz doprawienie pozostawiaja wiele do zyczenia. ---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- aska odnosnie klimatyzacji, to nic mi 800W nie mowi, ale z praktyki, Ci powiem, ze w zimie uzywalismy max 2h dziennie i za prad placilismy dwa razy wiecej. A niby kupilismy klimatyzator eco. Co dopiero w lecie, jak klima chodzi non stop... Poza tym to nie jest tak, ze schlodzisz, wylaczysz i bedzie fajnie. Zeby bylo milo, musi dzialac caly czas. W Polsce jest za sucho na klimatyzacje, ktora dodatkowo wysusza: pal licho skore, ale sluzowka bedzie caly czas podrazniona. Czyszczenie i konserwacja tez do przyjemnosci nie nalezy. Zastanow sie. Radzilabym zainwestowac w dobry wilentylator. Pradu pobiera minimalna ilosc, moze chodzic caly czas a przy rachunkach pewnie nawet nie odczujecie, nie wysusza i jest zdrowszy. Mistrzostwo swiata to np. bezlopatkowy dyson. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-06-19 o 00:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
otóż pediatra powiedziała że mała nie przybiera jak należy i kazała butle na noc dawać. Więc w dzień piers a na noc butle. Ale widzę że w dzień się nie najada. ![]() I co było coś? ![]() ![]() Cytat:
dziękuje ![]() ![]() Mąż niestety wraca dopiero w piątek w nocy. ![]() Cytat:
dziękuje ![]() Skazę zdiagnozowała pediatra więc żeby mieć zaświadczenie no i receptę na mleko to musimy iść do alergologa. Robiła którąś z Was testy alergiczne z krwi? Marsi napisałam wyżej,karmić będę w dzień a w nocy butla. Mam mało pokarmu ![]() Cytat:
![]() Meneq więc muszę się wybrać do Ciebie na prawdziwe sushi ![]() Dzień dobry Kochane.! Noc u nas o nieco lepsza. Blanka po bojach Zasnela o 21,obudziła się o 1.30,podałam jej butelkę i spala do 5. I już nie zamierza zasnąć. ![]() I znowu ją zsypało,nie wiem po czym bo na prawdę jestem na ostrej diecie. Czytam składy produktów które kupuje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Lurker ;)
|
Mi sie wydaje, ze u nas to jest uczulenie na te marchewe z bobovity( ja tez dostalam!!) i AZS bo ma takie suche placuszki na raczkach i policzkach przy uszach. Zobaczymy w przyszla srode bo mamy szczepienie.
Fewcia u nas mala tez zasnela cos przed 21, budzila sie od 2, TZ nakarmil ja o 5 przed praca. Nie chciala zasnac to wstalam no i teraz klucha padla a ja siedze ![]() ![]()
#3623 |
Zakorzenienie
|
Moja paść nie zamierza
![]() My też mamy suche plamy,podejrzewam azs. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Na sushi zapraszam! Pozostale dziewczyny rowniez! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Witamy,
u nas dzisiaj pobudka o 6.30 i tylko jedno karmienie w nocy ![]() ale coś mi rano Julka kaszlała, teraz już nie, ale obserwuję, może ją gdzieś przewiało... ![]() ![]() jak dzisiaj bedzie taki gorąc to chyba sobie w łeb strzele... zastanawiam się jaki szybki obiad zrobic co by długo przy garach nie stać w ten gorąc... polecacie coś ? ![]()
![]() |
#3626 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Fewci, dobrze ze chociaz z ta rehabilitacja sie udalo ![]() ![]() Evel i Wisienko,fajne takie przypadkowe spotkanie ![]() Ahh no i mialam wczoraj sluszne obawy, chcialam jechac autobusem o 15:22, spoznil sie 15 minut(szczepienie na 16:10) i... nie zmiescilam sie do niego,byl tak napchany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcin wazy 7200, panie bardzo go chwalily. Nie rozmawialysmy o rozszerzaniu diety,ale za tydzien konczy 5 msc,wiec chyba zaczne juz... Nie plakal mocno przy wkluciach,ale w domu byla masakra,tak strasznie plakal ![]() ![]() ot,taki moj esej z rana... Milego dnia dziewczyny ![]() Edytowane przez nomenklaturabinominalna Czas edycji: 2013-06-19 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja, jak trzeba na szybko, to robię mężowi spaghetti albo makaron z twarożkiem i truskawkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za wagę! ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Szaja widzę Cię!!!!!!!!!!!! Pisz co u Was ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech jak najszybciej do nas wraca ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() dobrze, że nie ma już asymetrii ![]() a Ty dbaj trochę o siebie, co? Bo naskarżymy tż i tyle będzie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie, że doradzimy ![]() coś mi chyba znowu zjadło :/ fewciu a może ciągnię tak długo przez upały? Bardziej się chce pić... jakoś nie wierzę w to, że masz mniej pokarmu... nawijko i jak tam wczoraj? ![]() mika jak było na ślubie? aaaa i gratuluję spotkania przypadkowego ![]() wczoraj postawiłam na swoim i Mały spał w samym krótkim bodziaku a i tak wydawało mi się za grubo bo duchota w nocy straszna. Temat najazdu t. ucichł, ale wróci na pewno ale ja już argumenty szykuję sasasasa ![]() Kubuś dzisiaj obudził się o 2:40 a potem o 6:30, za to przy kąpieli to jest taka histeria, że szok. Nie wiem o co chodzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() może niespokojnie śpi dodatkowo przez to, że gorąco? Nie martw się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.