|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Btw 12 zębów u takiego maluszka? noo nie mogę sobie tej buzi wyobrazić, to już na prawdę perlisty uśmiech! Ale swoją drogą..macie już niemalże spokój z ząbkowaniem. |
|
|
|
|
#3602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pstryku, 12
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
ale jak się śmieje to widać tylko dolne
|
|
|
|
|
#3603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też czasami, po prostu czasem nie jemy kaszki na noc więc jest pierś i młoda usypia wg mnie to żaden problem Cytat:
|
||
|
|
|
#3604 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeny uwielbiam na Nią patrzećCytat:
a zabawa z Tatusiem boska ja uwielbiam jak Mąż wraca i Hania usłyszy tylko drzwi to już leci żeby Tatusia przywitac, wtedy ja nie istnieje. ale to tylko na 3 minuty ![]() Cytat:
Cytat:
Hania mnie gryzie dzisiaj znajomi przychodzą, zrobiłam sałatkę z zupek chińskich, surimi i makaronu ryżowego i roladki z boczku i śliwki suszonej no i muffiny z gruszką wstawię jak już przyjdą
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie - 6 z 12 zębaków Majusi - na dole ma tak samo - trójek brakuje
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy dziecię ząbkujące robią "żrące" kupy? Nie miałam nigdy problemów z odparzeniami,a od dwóch tygodni,mam ogromny! Rano pupa piękna,w dzień po każdej kupie coraz gorsza,aż około 17 kiedy idzie ostatnia kupa,na pupie pojawiają się rany takie małe. I na noc smaruję i zasypuję mąka i od rana od nowa polska ludowa. Powiedzcie czy mogę coś poradzić?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
a tutaj same ząbki, bo buzia niewyjściowa była
|
|
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wooow ![]() zapraszam
|
|
#3610 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I u nas tak jest. Jak do kogo idziemy, szczególnie do t. , to staram się zawsze, żeby młoda chociaż godzinę pospała przed, bo u nich by za chiny nie zasnęła... A często też śpi w foteliku.![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Si... Na szczęście na razie tylko 4 zęby Też tak, coś tam robi, niby idzie do mnie uhahana, sobie myślę, że chce się przytulić, pobawić, a ona haps, albo za nogę, albo palca, albo przedramię ![]() ------------------------------- Dziędobry ![]() Spałyśmy dziś bez przerwy do 5, a potem do 8 już na raty. Głupi (czyt. ja), to faktycznie ma szczęście. Młoda dalej ma to, że się "odbija" podczas snu nogami w górę łóżka/łóżeczka. No i o tej 5 jak zawsze wzięłam ją do siebie. Wtedy zmieniam jedną naszą poduszkę na jej. No i zjadła, trochę się zaczęła rzucać, ale spała. Ja się obróciłam, ona dalej się kokosi. I nagle ŁUP - spadła za łóżko (nie mamy zagłówka ani ściany za łóżkiem). I uwaga - nawet się nie rozpłakała, tylko jak się przebudziła i zorientowała, to zaczęła się żalić. I co się okazało - spadła prosto na poduszkę, którą ☠☠☠☠nęłam za łóżko, kiedy zmieniałam na tą Polciową ![]() Ja nie wiem, chyba będę musiała zrezygnować z brania jej do siebie , albo znowu jakieś przemeblowanie...Byłyśmy na 2godzinnym spacerze, nosek miała czerwony Potem pospałyśmy od 13 do 15 i już się zrobiło ciemno, i tak nam dzień zleciał ![]() No i... Odparzenie zeszło ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Ja jak zwykle polecam Tanno hermal lotio, działa szybko i skutecznie ![]() ![]() Kosztuje ok. 20 zł. |
|||||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ruch dziś, jak nie w piątek
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu-miszczu od all
poszukaj mi kręgosłupa co?![]() Matko nie wyrabiam z moim dzieciem,on nie chce się bawić,on chce chodzić Jeździk/pchacz olał gorącym moczem ,bawił się dłużej kartonem Nagrałam dla was filmik (krótszy jak ten 10 minut więc powinien wejść ) ale wrzuce później jak wejdę na lapka.
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, ze 2 dni... no przeciez nie dalabym jej starego mleka...
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na malza z obiadem a ten u dentysty, nosz kuwa, prywatnie, placi kupe kasy, wizyte mial na 17, jest 18 a on nawet nie wszedl..... Ja piedole.... Zla jestem
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niepoważni!my już zjedliśmy ![]() w ogóle kupiłam dziś 1szy raz w lidlu takie gotowane buraczki dwie sztuki są za 2 zł chyba gotowane, otwarłam opakowanie starłam i gotowe
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, norma.
|
|
|
|
#3618 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny od pon jestem chora niby wczoraj ok a dzis znowu wrocilo |
|||
|
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
witam się z rana dopiero teraz znalazłam czas, żeby coś napisaćdobrze przeczuwałam, że nocka będzie beznadziejna, ani ja, ani Filip się nie wyspaliśmy, co chwilę pobudki przez katar, nie pamiętam żeby kiedykolwiek taka zła noc była; mama mi dzisiaj kupiła katarek (Pstryku ) i rzeczywiście rewelacjaaha, mam super pchacza dla młodego - http://www.mixelectronics.pl/electro...us-3922b-35694 pół godziny z nim popitalał po pokojudopiero się zaczął, więc na razie masakra, co kichnie, to cały zagluciony ale mam nadzieję, że dzięki temu szybciej przejdzieno raczej ![]() Cytat:
![]() hejoooooooo Cytat:
jaka mina ![]() następna z fochem i gryzą, gryzą
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xhFZB...ature=youtu.be a ta się bujamy
i nasladujemy konika
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( tylko przegląd był) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo co za slodka niespodzianka?
![]() Juz wraca, uf! Moje dziecko wypilo 90ml mm Z BUTLI!!!!!!!!! Swiat sie konczy Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super się trzyma i nawet tak mocniej możecie pobujać
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no mocno bardzo się trzyma, tżbokeh korzysta i Hania galopuje prawie że
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
galop na łosiu, nieeeezłe
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym tak młodą rzucała, to by poleciała za pierwszym razem
|
|
|
|
|
#3627 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam całą noc i cały dzień do nadrobienia, byliśmy dziś od rana u mojej mamy, bo prądu u mnie miało nie być od 8 - 15. Najpierw pocytuję a potem napiszę co u nas, chyba że nie zdążę jak wczoraj, ale o tym później!
Cytat:
Cytat:
![]() Cudna jest! Cytat:
Cytat:
Mój też nie jest w stanie uśpić Michała. Cytat:
Zdrówka dla Zenusiątka! Cytat:
Dziewczyny już wyjaśniły, może faktycznie w błąd to wprowadzać, Jak znajdę chwilę to poprawię. No i sporo więcej mąki u mnie było, ale to dopisałam na końcu. Cieszę się że jednak wyszło i smakowało!
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam kochane za odpowiedzi
Blanka mnie dzisiaj załatwiła na szaro. Poraczkowała sobie do sypialni i bawi się na podłodze moją piżamką nocną. Myslę, ok, niech się bawi. Poszłam sobie i coś cicho się zrobiło. A wiecie, że cisza u takich małych dzieci jest niebezpieczna No i zachodzę, a Ona otworzyła sobie moją szafę wnękową i wyciągnęła wszystkie ubrania, do których dosięgnęła Tak więc przedświąteczne porządku w szafach mam już za sobą ![]() A w ogóle Ona jest taka kochana Jeszcze miałam pisać - Mariusz wstaje do Blanki odkąd nie karmimy się piersią. Jakoś tak wychodzi samoistnie, że wstajemy na zmianę. A jak wraca z delegacji - czyt. przespał kilka nocy, to nie każe mi wstawać, ja się i tak budzę, ale nie wstaję. |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wydaje mi się, że Pola woli moją mamę, niż mnie Kiedy się z nią bawi, to jest wesoła, gada, śmieje się. A jak jest ze mną, to chwilę ją czymś zajmę, a ona i tak potem albo znajduje sobie jakąś inną zabawę i mnie olewa, albo zaczyna płakać. Albo jest ze mną, zobaczy moją mamę, i od razu chce do niej ![]() To na pewno nie to, że ze mną jest częściej i jest przyzwyczajona. Mama bawi się z nią równie często, jak ja. Widocznie ma z nią lepszy kontakt
|
|
|
|
#3630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bokeh, Hania jest taka słodka, zawsze takie fajne minki robi, i niepotrzebnie sie przejmujesz Po prostu jest indywidualistka ![]() A Borys tez dopiero dzisiaj nauczyl sie papa ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Borys mnie w ramie gryzie, za pierwszym razem to myslalam ze schodow spadne ![]() I ile? 12 zebow? ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- o kurde ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() Pomaga jedynie alantan plus, czeste przemywanie woda i oilatum no i czeste zmiany pieluszki, zadnego tarcia chusteczkami, czy recznikim - wiadomo
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

podejdzie i łup, np w kolano mnie ugryzie
A uwierzcie, 12 gryzących zębów da się boleśnie odczuć...

) i woła "mamusiuuu" i tak z nią leci. Jak mnie dopadają to Mała już nie może z radości, ryczy ze śmiechu, rozdziawia paszczę i dostaję oślinionego buziaka 

jeny uwielbiam na Nią patrzeć
no i muffiny z gruszką wstawię jak już przyjdą

Co ciekawe, ona tak reaguje TYLKO na mleko, bo jak jej daję owoc czy chrupki kukurydziane, to zero wymiotów... O co tu chodzi? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

pół godziny z nim popitalał po pokoju

co prawda mamy u tej pani wizyte na fundusz, ale w lutym. Ekhem, nie skomentuje.
Tak więc przedświąteczne porządku w szafach mam już za sobą