|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VI
Lool, nie wierzę, że się Wizażanki zabijały o GineIntima. Gdyby nie fakt, że sama mam nawracającą infekcję, która nie chce mi przejść, a Intimy jeszcze nie testowałam, to bym nie brała udziału bo by się to mijało z celem, jak się jest zdrowym
Ja się irytuję, bo od ponad tygodnia nie ma wyników z Jesiennego Konkursu Eveline z onetu :/ btw, jest konkurs fajny na stronie sephory, można wygrać m.in. kosmetyki
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie też wpadła Inka
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byłaś zalogowana? Bo ja byłam zalogowana i nie miałam komunikatu, ale jak się zalogowałam na nowo to wtedy mi wyświetliło gratulacje
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się dostałam ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Jescze pytanie dla osób, które wygrały w drugim etapie z la roche posay effaclair duo + - dostał ktoś maila albo kosmetyki? bo ponoć miał być mail wysyłany, na liście jestem ale e-maial brak..
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Do dziewczyn, które wygrały ostatnio kupon żel za 1gr w SP:
Odebrałyście go już? Ja byłam w SP w zeszły piątek i nie było w ogóle tych żeli na półce z żelami do higieny intymnej . Śpieszyłam się, więc nie pytałam obsługi...Jutro znowu tam będę i mam nadzieję, że się pojawiły. U Was są? |
|
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;49128855]Do dziewczyn, które wygrały ostatnio kupon żel za 1gr w SP:
Odebrałyście go już? Ja byłam w SP w zeszły piątek i nie było w ogóle tych żeli na półce z żelami do higieny intymnej . Śpieszyłam się, więc nie pytałam obsługi...Jutro znowu tam będę i mam nadzieję, że się pojawiły. U Was są?[/QUOTE] Pytałam przy kasie- bo na półce nie było, i pani z obslugi przyniosła mi 2, ale akurat nie te rodzaje na których mi zależało... więc zaprosiła mnie po dostawie, bo reszta jeszcze nie doszła- także też czekam poza tym, Wizażanki- nie mogę doszukać się info kiedy ogłoszenie wyników naboru do Aussie na EverydayMe- wiecie może?
Edytowane przez lillianne_91 Czas edycji: 2014-11-28 o 18:46 |
|
|
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
Codziennie 100 zestawów!
Wracam powoli do konkursów.. ![]() https://przepisynakawe.pl/konkurs-go...czenia/creator |
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam Ineczkę
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też wypełniłam ale napisałam jakieś głupoty w poprzednich dwóch się starałam i du.... teraz bez spiny..trafię to fajnie, nie to nie zresztą kto to czyta:P:P I też mam Inkę..z magnezem )
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nic się przy ince nie wyświetla... masakra tyle ich było i
A i są też wyniki Ziaja liście oliwki na ofemini jak coś. Też mi się nie udało :P Edytowane przez Lilas Mauve Czas edycji: 2014-11-28 o 23:40 |
|
|
|
#3615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy takiego waskiego? Reka w gore, ktora sie nie boryka z infekcjami
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dużo ludzi o hieny. Nie potrafią przegapić okazji. Nie zapomnę jak z neonecie była promocja na tablety za 100 zł (w normalnej cenie kosztowały może ze 200 zł, a to nie była jakaś znana firma). Poszłyśmy z mamą akurat kupić patelnie, a że potrzebowałam takiego urządzonka to myślę sobie "a pooglądam i zobacze". No i autobus miałyśmy jakoś po 8 a neo był od 9. Połaziłyśmy trochę po mieście i poszłyśmy tam. Sklep jeszcze nie otwarty, masa ludzi przed wejściem i kobieta która przyszła z całą rodziną żeby jak najwięcej kupić "tego cudeńka". Przed wejściem krzyczała tylko "tablety tablety, gdzie będą tablety! Ja chce kilka!. Pchać się i zaraz brać!". Już myślałam że towarzystwo ją zlinczuje ale gdzie tam. Tam wszyscy się pchali po te tablety. No i otworzyli drzwi. Fala ludzi wpadła do sklepu. My z Mamuśką poszłyśmy po patelnie i słyszymy falę oburzenia i masę niecenzuralnych słów w stronę obsługi którzy poinformowali że tabletów nie dostali ( przy takich promocjach jest może 4-6 sztuk na sklep, a to małe miasteczko). Oj mina tej hieny z kobiecym, a właściwie babcinym stroju była bezcenna. . Na co było tyle oburzenia i chęć wykupienia? A bo tanie to się przyda sprzeda itd. Jakiś czas później kupiłam sobie jakiś inny i jestem zadowolona, a widziałam u koleżanki ten właśnie promocyjny. Dziad totalny. Ale co tam, przecież promocja.
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie rozwalają trochę ludzie, którzy biorą udział np. w konkursach, gdzie do wygrania są zabawki. Kij z tym, że nie mają dzieci, nawet w bliższej rodzinie - będą mieli na zaś, jak trzeba będzie kupić prezent... |
|
|
|
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem zdania, że jeśli ktoś jest kreatywny i potrafi to wykorzystać w legalny sposób to jak najbardziej ma prawo wygrać to co mu się tylko podoba. Jak byłam studentką sama sprzedawałam jakieś wygrane żeby za to kupić bilet na samolot czy autobus i zwiedzić trochę świata. Trzeba sobie umieć radzić jak się nie zarabia milionów. Jakoś źle bym się czuła jakby mnie sponsorowali rodzice. Teraz z 6 letnim konkursowym doświadczeniem biorę udział tylko w tych, w których mogę wygrać sprzęty albo kosmetyki, które chciałabym mieć w domu ale szkoda mi na nie wydać za dużo kasy.
Edytowane przez Sloneczna panna Czas edycji: 2014-11-29 o 14:15 |
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Ale juz nie mozesz. I w takiej sytuacji jest wiele kobiet
|
#3622 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Wystarczy tez się przyjrzeć wynikom konkursów o wysokich nagrodach i/lub loteriom. Często nazwiska zwycięzców się powtarzają, np niedawny konkurs Hall's, w którym było do wygrania kilka motorów. Albo granie bez paragonów i kupowanie ich w przypadku wygranej ![]() Niektórzy kombinują bardziej niż nam się wydaje.
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłaszam się! Przyznam szczerze, że na początku nie doczytałam co jest nagrodą i zaczęłam odpowiadać na pytania. Potem jednak obczaiłam temat i zrezygnowałam. Produkty nie są mi potrzebne, więc nie będę wypełniać na siłę. A znając moje szczęście to wygrałabym właśnie taką nagrodę która mi jest niepotrzebna Komuś bardziej się przyda
|
|
|
|
|
#3624 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam się no też myślę, że wąskie to grono raczej nie jest...ja bym ręki nie mogła podnieść tym bardziej przy takiej ilosći wizażanek, gdzie codziennie wieczorem jest zalogowanych około 20 000 )to to swoją drogą, to jest poza wszelkimi kategoriami ![]() miesiąc temu otwierali u nas Kauflanda i na otwarcie były suszarki balkonowe do ubrań po 19,90 mało kto wyszedł z jedna, brali po 5-10 sztuk bo przecież taaaka okazja najśmieszniejsze w tym jest to, że kilometr dalej jest Carrefour gdzie prawie identyczne suszarki od kilku miesięcy stały bodajże 1 czy 2 zł droższe i żadnego zainteresowania ![]() Cytat:
dlaczego mam nie brać udziału skoro mogę uszczęśliwić jakieś dziecko np chrześnicę czy jej rodzeństwo? nie zatrzymuję dla siebie i nie sprzedaję na allegro więc nie rozumiem w czym problem![]() Cytat:
Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2014-11-29 o 14:37 |
|||
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
wg danych statystycznych z infekcjami intymnymi zmaga się większość kobiet, szczególnie aktywnych seksualnie - to nie jest wąskie grono odbiorców. W przypadku przewlekającej/nawracającej infekcji radziłabym się zgłosić do lekarza a nie testować kolejny produkt na własną rękę - gdy infekcje nie są "typowe" lepiej dmuchać na zimne - stany zapalne miednicy mniejszej to częsta przyczyna niepłodności u kobiet. Gine Intima nic tu nie zdziała, to preparat, który na podstawie pH pomoże dobrać kurację lekami bez recepty na własną rękę, a żel ma zapobiec wystąpieniu kolejnej infekcji - jeśli coś się przewleka i nic nie działa to trzeba iść "level wyżej"
A co do konkursów - moim zdaniem i tak wyniki większości testów nie są zbyt wiarygodne, zawsze tak się dzieje, gdy test jest sponsorowany przez producenta, czy to kosmetyku czy leku. Weryfikacja grupy testowej jest minimalna, często losowa. Dlatego uważam, że kto chce i tak weźmie udział i w sumie dobrze. Jak sprzeda i zarobi - może potrzebuje kasy i to jego sposób na dorabianie kasy np na studiach. Nie mam nic przeciwko temu
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Ale infekcje intymne to jednak węższe grono odbiorców niz np tusz do rzes... O to mi chodzilo.
I ja mogę sie zglosic, w sensie ze mnie ten problem nie dotyczy
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Wezszy bo co? Bo nie wszystkie kobiety uzywaja plynow/zeli do higieny intymnej czy jak?
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
bransoletka z Dove z fb za recenzje
|
|
|
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Ania
|
Z konkursu facebookowego u Iwostin wpadł płyn micelarny wraz z pojemnikiem na płatki kosmetyczne. Jestem ciekawa tego drugiego.
Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2014-11-29 o 17:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

po zalogowaniu się pojawia się szare okienko z białym napisem " gratulacje!!....'' nie ma listy laureatów, ani dużego komunikatu
bo ponoć miał być mail wysyłany, na liście jestem ale e-maial brak..