Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 14:10   #3601
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Co do wieku i samodzielności, coś się chyba faktycznie porobiło na tym tle, bo gdy sąsiedzi wprowadzili się z synami, byliśmy przekonani, po ich zachowaniu oraz traktowaniu przez rodziców, że oni są zerówkowi. A tu się okazuje że bam komunia i podstawówka To samo na cmentarzu, całą rodzinką się cieszymy, że nie zdążyliśmy się zapytać syna dalszej znajomej, jak tam w przedszkolu, bo ponoć do szkoły już chodzi Takie musieliśmy mieć miny jak zaczął opowiadać. A wszystko się zaczęło od tego, że mamusia odpali znicz, bo on się poparzy No to se myślimy maluch 4-5 letni, plus niski fest, mówił niewyraźnie, jak znane mi czterolatki.
zdecydowanie coś w tym jest
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
za Wsze zdjecia mam zamiar sie wziac..jak dojde do siebie
spokojnie, nie pali się
Cytat:
sesja klepnieta na 100
w dodatku to beda blizniaki

bliźniaki oby były grzeczniejsze od Konradka bo inaczej masz przerąbane

Co do pogody to ja mam nadzieję że zima się szybko skończy nie lubię i nic na to nie poradzę jeszcze w górach może być, ale w mieście jest bez sensu upału tez nie lubię, dlatego najfajniejsza jest wiosna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 14:23   #3602
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Rejcz, ja do cam. dodaję orzechy włoskie, ale nie wiem, czy do tej potrawy się nadajo?

Będę malować - za jakiś czas, jak najpilniejsze zrobię - Muchę, nazwałam ją Mucha z Zapałkami, bo ma być (wg wiersza Różewicza, na pudełku zapałek) - a znajomy to przeczytał i zrozumiał, że to będzie Mucha jak z bajki Dziewczynka z Zapałkami i chce taką

A w ogóle to do czwartku muszę skończyć duży obraz - para panienkowa i pies, w kosmosie, na czw ma być we Wrocławiu, i nie mogę nic o tym pisać / wklejać ani nic, bo facet Zleceniodawczyni może się zorientować. Tzn całkowicie to rozumiem, żeby nie było. Głupio bez pisania na blogu - muszę to przesunąć w czasie na przyszly tydzień

Cytrusy mi już przeszły, ciągnie mnie industrial
Sandała SMN sobie okazyjnie kupiłam w zesz. tyg. i W. powiedział, że pachnie jak Kalosz! Stary! Sandał pachnący kaloszem - ew. (dodał) dętką No "mówią wieki" normalnie
Dzięks, orzechów nie mogę.

klask i: Ja (nie)cierpliwie czekam w kolejce.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
przypomniał mi się jeszcze zestaw z naleśników z barcelony - brie - szparagi - karmelizowana cebula z kroplą octu balsamicznego

jeszcze pomyślę...
oesu To by był strzał w dychę, ale nie chciało mi się za szparagami jeździć daleko dziś. Wiem, że są w Selgrosie.

Będzie tak - każdy sobie będzie komponował własną q.
chuopin kutak z fasolo i co tam jeszcze
ja po "hawajsku" - kutak, szyna, różowy cebul, ananas i cam.
Mama identyko
a znajomi to już jak ich najdzie
Mam jeszcze dymkę, salami, gruszki, cheddar, pomidor, czerw paprykę, oliwki i kukurydzę do wyboru.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Według mnie mróz jest fajny tzn -15 -20 wtedy kiedy możesz sie ogrzać w mieszkaniu a nie łazić w półskuleniu z toną łachów na grzbiecie , ja u siebie ogrzewam sie przez 30 min jak wracam z godzinnego spaceru -zakupów, potem niestety ziąb musiałam położyć karimatę na kanapę bo jak siadam to pęcherz mi marznie... Jak się łazi i gotuje to robi się cieplej , za to na noc rozważam zakup szlafmycy na łeb

Co do upałów to niestety... Mieszkanie mam słabe, w te najgorsze upały miałam prawie na stałe + 35
Współczuję ogromnie.

Odkąd zrobiliśmy izolację (kosztem wyjazdu na wakacje ) to mamy ideał: Czy minus 20 czy plus 35 popylam w sukience z krótkim rękawem po domu. Boso itp. Owszem, w upały jest okropnie i umieram sobie, ale i tak kuzynki przesiedziały u mnie pół lata bo mówiły jak cudnie u mnie chłodno + 28/29 stopni max

Zimą włączam mikro wentylację, 2 tyg temu spaliśmy przy otwartym oknie, także uważam, że warto było, bo jakość życia nam się podniosła. Idealnie nie jest, chciałabym klimę na lato, ale i tak mam wporzo

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-05 o 14:25
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 14:43   #3603
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jedno jest pewne żaden facet się nie przedrze przez warstwy
no chyba, że jakis straszny desperat
Cytat:
Mam jeszcze dymkę, salami, gruszki, cheddar, pomidor, czerw paprykę, oliwki i kukurydzę do wyboru.
oby sie żaden wege znajomy nie trafił

U mnie dziś rozgrzewająca zupa z dyni na mleku

Do domu i spaaaać...
A jutro do kolezanki na wino i pogaduchy

edit: niuchał ktoś te łódzkie perfumy?
dla samych nazw wąchałabym
http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-panow/
http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-pan/

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-01-05 o 15:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 15:58   #3604
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Morska?

Dokładnie tak samo miałam z Orage Kupowałam jako granatowy a okazał się dość paskudnym grafitem
1.nie , taka chlewna
2.no właśnie nie mogliby jakiegoś normalnego światłą w sklepach z kolorówką montować
Cytat:
z opisu brzmi jak mój miss sporty
ja piaskowe lubię, bo jako jedyne się trzymają moich paznokci

z pozytywów top flex pierre rene nr 49 - łatwo się pomalował i zmył bez zabarwiania naskórka i płytki, błyskawicznie schnie i solidnie trzyma.

ad sinupret - w komentarzach dyskusja facetów nt. paznokci, lakierów, tipsów
http://demotywatory.pl/4597858/Dziew...dzicie-roznice
1.Paese .Ostatecznie wygląda nawet nieźle , ale jak chcę kasztanowy psiajegomać więc nigdzie nie będzie
2.zgadza się - dobrze się trzymają i łatwo zmywają. tyle , że dla mnie nakładanie to męka - trzeba 4 warstw żeby kolor złapał
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nech postoją rano na peronie na stacji wygwizgówek czekając na spóźniony pociag, na wietrze przy -15 stopniach, a zobaczymy, czy będzie tak wesoło
Ubaw po pachy! Jeszcze przez 15 minut uśmiech na twarzy się trzyma.
Dopóki sie nie odmarznie
ale święta prawda niestety

Cytat:
Joł joł baru snad suonia jak nie ja
masz słonia
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Sorki, ale do równika u nas daleko, jest zima, musi być zimno. Trzeba się cieplej ubierać i nie marudzić
Mursz , ale są ludzie , którzy po prostu migiem marzną, czego by na siebie nie założyli i ile by warstw na siebie nie wbili , po 10 minutach stania na dworze w duży mróz są skostniali , bo taki mają metabolizm . A na litość jak się wychodzi na dwór to jeszcze trzeba móc się ruszać , wsiąść do tramwaju , zakupy zrobić , nie jak dawno temu w saniach futro , owijacz z baranicy, dacha i jeszcze pokrowiec z wilków , że człowiekowi ewentualnie tylko czubek nosa wystawał , a i tak dojeżdżał do celu zmarznięty (jeżeli nie utknął po drodze zamarznięty )
Cytat:
ja zdychałam w lecie przy fali upałów, na szczęście tylko na końcówkę się załapałam
ale wolę znowu stać w kolejce przed tretiakowską galerią 1 czy 2 godziny przy odczuwalnej -26 niż to sierpniowe piekło
mogliby mnie od razu pochować bez trumny , byłabym sztywna

Cytat:
Według mnie mróz jest fajny tzn -15 -20 wtedy kiedy możesz sie ogrzać w mieszkaniu a nie łazić w półskuleniu z toną łachów na grzbiecie , ja u siebie ogrzewam sie przez 30 min jak wracam z godzinnego spaceru -zakupów, potem niestety ziąb musiałam położyć karimatę na kanapę bo jak siadam to pęcherz mi marznie... Jak się łazi i gotuje to robi się cieplej , za to na noc rozważam zakup szlafmycy na łeb
polać tej pani ! Mróz jest fajny , jak się go ogląda przez okno z ciepłego mieszkania
Cytat:
Rano, jak już zaczynały mi się igiełki mrozu wkłuwac bolesnie w palce rąk i nóg, to mi sie przypomniał jeden z najgorszych koszmarów dzieciństwa, kiedy bywały takie mrozy, że po wejściu do domu trzeba było zdjąć rękawiczki i szybko wsadzić sine ręce do miski z zimną woda, bo inaczej od zbyt szybkiego rozgrzania można było wyć z bólu.
Straszne to było
ojeżu ja dziś wróciłam do domu z bolącymi z zimna palcami rąk i nóg , mimo ciepłych rękawiczek , ciepłych butów i dwóch par ciepłych skarpet
Cytat:
A ja mam mega superaśnie rękawiczki z dekatlonu
przeczytałam mega superaśne rękawiczki z dekoltem
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wykończą mnie wyprzedaże upolowałam superasna skórkę w odcieniu szaro-bezowym za pół ceny
poka !

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 16:03   #3605
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
polać tej pani ! Mróz jest fajny , jak się go ogląda przez okno z ciepłego mieszkania
i nie ma żadnych problemów laryngologicznych i bóli przez pół roku
Co roku

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-01-05 o 16:06
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 16:12   #3606
Parabelka
Panaroja

Cytat:
E tam Ja nie narzekam

Może Ty z tych, co muszą trening miec out nie in
1.e niiiii
2.raczej tak , a w domu mogę jak mi nikt nie gada nad uchem co robić czego nie robić, nie gra telewizor , nikt się nie kręci , znaczy mogę jak jestem sama .
Cytat:
no chyba, że jakis straszny desperat

oby sie żaden wege znajomy nie trafił

Do domu i spaaaać...

edit: niuchał ktoś te łódzkie perfumy?
dla samych nazw wąchałabym
http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-panow/
http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-pan/
1.
2.
3.teraz przez te cholerne mrozy mogę spać po 10-12 godzin i jeszcze mi mało . Metabolizm mi zwalnia jak niedźwiedziowi na zimę czy co...
Dziś telepiąc się zmarznięta do kości mimo dwóch swetrów i kożucha , z siatami zakupów i bolącymi z zimna wszystkimi kończynami , bardzo dokładnie rozważałam , czy wolę zdychać z upału czy zamarzać żywcem , i chyba jednak wolę zdychać z upału . I tak przy ekstremalnych temperaturach nie jestem w stanie nic robić, ale chociaż nie jest mi zimno .
Wróciłam przed trzecią , zjadłam obiad , napiłam się gorącej herbaty , siedzę w dresie i polarze i dalej mi w środku zimno i jak tu nie żreć przy takich mrozach
4.nazwy ciekawe , ale jak w opisie nut widzę poetyczności typu odcień ambry czy najszlachetniejsze drzewo , włącza mi się czerwone światełko niektóre zapachy już były rozbierane , może na wspólnych coś pisali jak to pachnie , bo w testowawczym chyba nie widziałam .

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
i nie ma żadnych problemów laryngologicznych i bóli przez pół roku
Co roku
Oł jesssss i nie trzeba brać cholernych antybiotyków

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-01-05, 16:16   #3607
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
poka !

Taka http://www.zara.com/us/en/sale/woman...6p2858575.html

I jeszcze klasyczne czerwone szpilki czółenka

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
raczej tak , a w domu mogę jak mi nikt nie gada nad uchem co robić czego nie robić, nie gra telewizor , nikt się nie kręci , znaczy mogę jak jestem sama .
No tak własnie przypuszczałam
Ja cwicze to tz zazwyczaj w domu jeszcze, bo rano, ale on siedzi przy kompie w innym pokoju wiec mi nie przeszkadza, no owszem czasem wsunie głowe i komentuję, to go wywalam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-05, 17:21   #3608
Parabelka
Panaroja

Cytat:

No tak własnie przypuszczałam
Ja cwicze to tz zazwyczaj w domu jeszcze, bo rano, ale on siedzi przy kompie w innym pokoju wiec mi nie przeszkadza, no owszem czasem wsunie głowe i komentuję, to go wywalam
1.
2.u mnie niewykonalne , jest zbyt ciekaw co kto robi , poza tym rano on ćwiczy a ja rano tak czy siak nie mogię wole wybyć na miasto w celu ćwiczenia

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-01-05, 17:46   #3609
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.
2.u mnie niewykonalne , jest zbyt ciekaw co kto robi , poza tym rano on ćwiczy a ja rano tak czy siak nie mogię wole wybyć na miasto w celu ćwiczenia

Ano tak. Mój jak kiedys wlazł i zaczal mnie dekoncentorwać pytaniami typu "czemu ta robi inaczej, a ten ibaczej", "masz chyba za nisko rekę", etc, to tak sie zagotowałam, ze wiecej nie komentował juz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-05, 18:40   #3610
Polly_
grozi wypollizowaniem

kurdwa! Ś N I E K

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zdecydowanie coś w tym jest

spokojnie, nie pali się

juz sie wziełam
i stwierdzam ze czas podniesc stawke

Cytat:

bliźniaki oby były grzeczniejsze od Konradka bo inaczej masz przerąbane

szczerze powiedziawszy nie wiem co to bedzie
rozmawiałam z ich mama przez tel i twierdzi ze robia wszystko razem, wiec albo beda spałay oba...albo zaden
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 18:49   #3611
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
kurdwa! Ś N I E K :
Ano sniezek u nas od wczoraj wieczorem w sumie napi**** już

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-05, 19:12   #3612
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

:

Ja na razie jestem dzielna, ciagle uważam że wszystko mam

Ciekawe kiedy mi się odmieni

Jak nie kocham zimy, to i tak uważam że jest od tego żeby pizgalo mrozem i sypalo sniegiem. Jak nie teraz to kiedy. Lepsze to niż nienaturalne o tej porze 10 -15 stopni i slońce. Potem przez takie wyrownanie /zachwianie pór roku dzieją się różne paskudne rzeczy....to już niech bedzie tak, jak matka natura dawno wymyślila.

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2016-01-05 o 19:16
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 19:15   #3613
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Ja na razie jestem dzielna, ciagle uważam że wszystko mam

Ciekawe kiedy mi się odmieni

O boze, jak ja bym tak chciała. Obiecuję sobie, ze to juz ostatnia rzecz na razie i masz - ciagle coś

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-05, 19:27   #3614
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

O boze, jak ja bym tak chciała. Obiecuję sobie, ze to juz ostatnia rzecz na razie i masz - ciagle coś

Nie torbuj się . Ja sobie to tylko tak powtarzam,żeby zapamiętać.
W sumie to mogłanbym przygarnąć kilka rzeczy...no i czasem pojedyńczą sztukę przygarnę.
Tylko już nie w takich ilościach jak jeszcze niedawno. Teraz musi być naprawdę moja, moja i taka któą wiem że na pewno nalozę więcej niż 1 raz.
na początku było trudno, teraz już jest ok

No i mam motywację większą,odkładam na nowe auto ( znaczy nowe używane ) bo moje stare odmówilo posłuszeństwa już na dobre

Tylko z kolorówki i pielęgnacji nic nie potrzebuję tak na 100%, mam całkiem ladny zapas, chyba nawet na conajmniej rok....a włosowo to nie wiem...na kilka lat chyba
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 19:40   #3615
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Nie torbuj się . Ja sobie to tylko tak powtarzam,żeby zapamiętać.
W sumie to mogłanbym przygarnąć kilka rzeczy...no i czasem pojedyńczą sztukę przygarnę.
Tylko już nie w takich ilościach jak jeszcze niedawno. Teraz musi być naprawdę moja, moja i taka któą wiem że na pewno nalozę więcej niż 1 raz.
na początku było trudno, teraz już jest ok

No i mam motywację większą,odkładam na nowe auto ( znaczy nowe używane ) bo moje stare odmówilo posłuszeństwa już na dobre

Tylko z kolorówki i pielęgnacji nic nie potrzebuję tak na 100%, mam całkiem ladny zapas, chyba nawet na conajmniej rok....a włosowo to nie wiem...na kilka lat chyba
A to ja też obecnie mniej, ale jednak ciągle coś, niewazne, jak bardzo "moje" i to mnie bardzo irytuje
Moze jednak któregoś razu w końcu bedzie raz na jakis czas - oby

No proszę ja tez na nowy dupowozik bo moje tyz się zrypało i to powaznie - w silniku wał se wział i wyzionał ducha, a koszta niemałe

Z kolorówki tez coś ciagle - bo albo nowosc, albo cos mi sie skonczy, co uzywam stale i trza kupić

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-05, 20:23   #3616
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Nie wiem z czym ten cholerny camembert połączyć, może faktycznie szpinak się sprawdzi?
mdłe z mdłym? hmm...

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 20:54   #3617
Karkki
Zakorzenienie

Dobry

Dzisiaj nałożyłam butki małej Laponki i fiński puchowy paltocik i się zgrzałam Fraki przystosowane do -35 nie nadają się na upały typu -17 Po zakupy już poszłam w zimowych kowbojkach i ukochanym goretexie, co to wyglądam w nim jak dziad proszalny ale przynajmniej było mi idealnie ciepło, lekko i wesoło

Cytat:
Rano, jak już zaczynały mi się igiełki mrozu wkłuwac bolesnie w palce rąk i nóg, to mi sie przypomniał jeden z najgorszych koszmarów dzieciństwa, kiedy bywały takie mrozy, że po wejściu do domu trzeba było zdjąć rękawiczki i szybko wsadzić sine ręce do miski z zimną woda, bo inaczej od zbyt szybkiego rozgrzania można było wyć z bólu.
Straszne to było

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Co do pogody to ja mam nadzieję że zima się szybko skończy nie lubię i nic na to nie poradzę jeszcze w górach może być, ale w mieście jest bez sensu upału tez nie lubię, dlatego najfajniejsza jest wiosna

Cytat:

Bardzo ładna

Leżę

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 20:57   #3618
Katty_p13
Piers do przodu

A ja w końcu szczeliłam sobie nieco kolorówki EL z ich strony internetowej i czekam i czekam i czekam
Stary 2016-01-05, 20:59   #3619
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bardzo ładna
Senk ju

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-05, 21:53   #3620
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
mdłe z mdłym? hmm...
To prawda, dlatego zaskoczyła mnie popularność tego połączenia w sieci, i z czystej ciekawości bym spróbowała, ale nie jutro. Na jutro mam już dla siebie sporo innych składników. Oczywiście, zakładam, że ktoś z gości może chcieć takie połączenie, więc zaoferuję.
Google pokazuje masę możliwości, ale na camemberta akurat niewiele. Masz jakiś pomysł? Mi przyszła do głowy rukola w ostatniej chwili. Orzechowy smak, który uwielbiam.

Mam tez w planie 2 morskie wersje: z korwetkami, i z tuńczykiem.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-05 o 22:13
Stary 2016-01-05, 22:18   #3621
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
A ja w końcu szczeliłam sobie nieco kolorówki EL z ich strony internetowej i czekam i czekam i czekam
Pokapoka

A tak generalnie, top zapomniałam napisać ile przytyłam w czasie Świąt. Dzisiaj rano odważyłam się stanąć na wadze, bo wczoraj skończyłam makowiec, i stawiam kawę temu kto zgadnie ile przytyłam

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 22:27   #3622
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A tak generalnie, top zapomniałam napisać ile przytyłam w czasie Świąt. Dzisiaj rano odważyłam się stanąć na wadze, bo wczoraj skończyłam makowiec, i stawiam kawę temu kto zgadnie ile przytyłam
Nic nie przytyłaś.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Chuop mi się rozchorował

Kurka wodna a jutro miał być taki fajny, planowany od dawna dzień spotkań towarzyskich. Jeszcze mnie zapewne zarazi. Akurat w jego urlop, kiedy mamy czas na odkładane zawsze na kiedyś przyjemności etc. Wtłoczyłam w niego Rutocal, sama też przyjęłam na klatę, ale marnie to widzę.
Stary 2016-01-05, 23:10   #3623
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Pokapoka

Karkki no takie:

Sumptuous Mascara czarna + szmina w różanym kolorze (już nie ma na webie)
https://www.esteelauder.pl/product/6...-Color-Palette Fierece Safari
no i do tego paletkę gratisową + Aerin Evening Rose próbasa + Sumptuous Mascarę 2,8 ml w gratisie + próbasa New Dimensium Serum

Ad 2 - nie przytyłaś
Stary 2016-01-05, 23:13   #3624
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Chuop mi się rozchorował

Kurka wodna a jutro miał być taki fajny, planowany od dawna dzień spotkań towarzyskich. Jeszcze mnie zapewne zarazi. Akurat w jego urlop, kiedy mamy czas na odkładane zawsze na kiedyś przyjemności etc. Wtłoczyłam w niego Rutocal, sama też przyjęłam na klatę, ale marnie to widzę.
Teraz jakiś wirus panuje , ja właśnie doszłam do siebie po 4 dniach bycia dętką , w pierwszym dniu infekcji straciłam głos.

Przez tego cholernego wirusa nie mogłam iść wnuka zobaczyc .
Dzisiaj a właściwie to już wczoraj po 21-wszej zostałam babcią !
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 23:24   #3625
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Teraz jakiś wirus panuje , ja właśnie doszłam do siebie po 4 dniach bycia dętką , w pierwszym dniu infekcji straciłam głos.

Przez tego cholernego wirusa nie mogłam iść wnuka zobaczyc .
Kicha z tym wirusem sami pewnie podzielimy Twój los, ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Na takich endorfinach jak zapewne masz teraz, wirus zginie w trybie przyspieszonym.

Gratuluję
Stary 2016-01-05, 23:37   #3626
Katty_p13
Piers do przodu

Rozterko - doczytałam, gratuluję
Stary 2016-01-06, 00:32   #3627
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Rozterko - doczytałam, gratuluję
Cytat:
Kicha z tym wirusem sami pewnie podzielimy Twój los, ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Na takich endorfinach jak zapewne masz teraz, wirus zginie w trybie przyspieszonym.

Gratuluję

Dziękuję
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-06, 01:03   #3628
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie przytyłaś.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Chuop mi się rozchorował

Ale pech. Akurat na taki dzień

Nie wiem, czemu, ale jakoś specjalnie nie marznę - pamiętam, jak było -20 coś, nie tak dawno, i człowieka zatykało, jak wyszedł z domu, i migiem się szron w nosie robił - i to jest moja granica ostateczna. A ponieważ tak teraz nie ma (i nie było w tym sezonie u nas) - to się nie boję. Choć nie lubię mrozu i nie powiem, żeby mi było przyjemnie. Co to, to nie.
Tylko muszę przestrzegać dwóch zasad : Nie noszę kurtki, tylko płaszcz, wiązany w pasie (tyłka na zimno w krótkiej po pas kurtce w życiu bym nie wystawiła) i zawsze muszę mieć ciepło w szyję. Nawet jak są plusy lekkie.
Buty - wiadomo. Gruba podeszwa.

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Przez tego cholernego wirusa nie mogłam iść wnuka zobaczyć .
Jak ma na imię?
I zdrówka życzę

Rejcz, pamiętasz, jak mi dałaś odlewkę Molecules? Które to były? Czy Escentric 02?

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

Słuchajcie, Mursz zrobiła stronę na fb!!!!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 01:11   #3629
Katty_p13
Piers do przodu

Ju i już skradła moje serce

Stary 2016-01-06, 01:43   #3630
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ju i już skradła moje serce

Prawda? Rewelacja!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości