![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() spokojnie, nie pali się ![]() ![]() bliźniaki ![]() ![]() Co do pogody to ja mam nadzieję że zima się szybko skończy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będzie tak - każdy sobie będzie komponował własną q. chuopin kutak z fasolo i co tam jeszcze ja po "hawajsku" - kutak, szyna, różowy cebul, ananas i cam. Mama identyko a znajomi to już jak ich najdzie ![]() Mam jeszcze dymkę, salami, gruszki, cheddar, pomidor, czerw paprykę, oliwki i kukurydzę do wyboru. Cytat:
![]() Odkąd zrobiliśmy izolację (kosztem wyjazdu na wakacje ![]() ![]() Zimą włączam mikro wentylację, 2 tyg temu spaliśmy przy otwartym oknie, także uważam, że warto było, bo jakość życia nam się podniosła. Idealnie nie jest, chciałabym klimę na lato, ale i tak mam wporzo ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-05 o 14:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
no chyba, że jakis straszny desperat
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś rozgrzewająca zupa z dyni na mleku ![]() Do domu i spaaaać... A jutro do kolezanki na wino i pogaduchy ![]() edit: niuchał ktoś te łódzkie perfumy? ![]() dla samych nazw wąchałabym ![]() http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-panow/ http://garaaz.pl/kategoria-produktu/opary-dla-pan/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-05 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.zgadza się - dobrze się trzymają i łatwo zmywają. tyle , że dla mnie nakładanie to męka - trzeba 4 warstw żeby kolor złapał ![]() Cytat:
![]() ![]() masz słonia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przeczytałam mega superaśne rękawiczki z dekoltem ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co roku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-05 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Panaroja
|
1.e niiiii
![]() 2.raczej tak , a w domu mogę jak mi nikt nie gada nad uchem co robić czego nie robić, nie gra telewizor , nikt się nie kręci , znaczy mogę jak jestem sama . Cytat:
![]() 2. ![]() 3.teraz przez te cholerne mrozy mogę spać po 10-12 godzin i jeszcze mi mało . Metabolizm mi zwalnia jak niedźwiedziowi na zimę czy co... Dziś telepiąc się zmarznięta do kości mimo dwóch swetrów i kożucha , z siatami zakupów i bolącymi z zimna wszystkimi kończynami , bardzo dokładnie rozważałam , czy wolę zdychać z upału czy zamarzać żywcem , i chyba jednak wolę zdychać z upału . I tak przy ekstremalnych temperaturach nie jestem w stanie nic robić, ale chociaż nie jest mi zimno . Wróciłam przed trzecią , zjadłam obiad , napiłam się gorącej herbaty , siedzę w dresie i polarze i dalej mi w środku zimno ![]() ![]() 4.nazwy ciekawe , ale jak w opisie nut widzę poetyczności typu odcień ambry czy najszlachetniejsze drzewo , włącza mi się czerwone światełko ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Taka http://www.zara.com/us/en/sale/woman...6p2858575.html I jeszcze klasyczne czerwone szpilki czółenka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Ja cwicze to tz zazwyczaj w domu jeszcze, bo rano, ale on siedzi przy kompie w innym pokoju wiec mi nie przeszkadza, no owszem czasem wsunie głowe i komentuję, to go wywalam ![]()
![]() |
#3608 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.u mnie niewykonalne , jest zbyt ciekaw co kto robi , poza tym rano on ćwiczy a ja rano tak czy siak nie mogię ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ano tak. Mój jak kiedys wlazł i zaczal mnie dekoncentorwać pytaniami typu "czemu ta robi inaczej, a ten ibaczej", "masz chyba za nisko rekę", etc, to tak sie zagotowałam, ze wiecej nie komentował juz ![]()
![]() |
#3610 | |
grozi wypollizowaniem
|
kurdwa! Ś N I E K
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- juz sie wziełam ![]() i stwierdzam ze czas podniesc stawke ![]() Cytat:
![]() rozmawiałam z ich mama przez tel i twierdzi ze robia wszystko razem, wiec albo beda spałay oba...albo zaden ![]()
![]() |
#3611 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ano sniezek
![]() ![]()
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na razie jestem dzielna, ciagle uważam że wszystko mam ![]() Ciekawe kiedy mi się odmieni ![]() Jak nie kocham zimy, to i tak uważam że jest od tego żeby pizgalo mrozem i sypalo sniegiem. Jak nie teraz to kiedy. Lepsze to niż nienaturalne o tej porze 10 -15 stopni i slońce. Potem przez takie wyrownanie /zachwianie pór roku dzieją się różne paskudne rzeczy....to już niech bedzie tak, jak matka natura dawno wymyślila. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-01-05 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O boze, jak ja bym tak chciała. Obiecuję sobie, ze to juz ostatnia rzecz na razie i masz - ciagle coś ![]()
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie torbuj się . Ja sobie to tylko tak powtarzam,żeby zapamiętać. W sumie to mogłanbym przygarnąć kilka rzeczy...no i czasem pojedyńczą sztukę przygarnę. Tylko już nie w takich ilościach jak jeszcze niedawno. Teraz musi być naprawdę moja, moja i taka któą wiem że na pewno nalozę więcej niż 1 raz. na początku było trudno, teraz już jest ok ![]() No i mam motywację większą,odkładam na nowe auto ( znaczy nowe używane ![]() ![]() Tylko z kolorówki i pielęgnacji nic nie potrzebuję tak na 100%, mam całkiem ladny zapas, chyba nawet na conajmniej rok....a włosowo to nie wiem...na kilka lat chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Moze jednak któregoś razu w końcu bedzie raz na jakis czas - oby ![]() No proszę ![]() ![]() ![]() Z kolorówki tez coś ciagle - bo albo nowosc, albo cos mi sie skonczy, co uzywam stale i trza kupić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Wpisz tu zomzing
|
mdłe z mdłym? hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dzisiaj nałożyłam butki małej Laponki i fiński puchowy paltocik i się zgrzałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Leżę ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Piers do przodu
|
A ja w końcu szczeliłam sobie nieco kolorówki EL z ich strony internetowej i czekam i czekam i czekam
![]()
#3619 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#3620 |
Zakorzenienie
|
To prawda, dlatego zaskoczyła mnie popularność tego połączenia w sieci, i z czystej ciekawości bym spróbowała, ale nie jutro. Na jutro mam już dla siebie sporo innych składników. Oczywiście, zakładam, że ktoś z gości może chcieć takie połączenie, więc zaoferuję.
Google pokazuje masę możliwości, ale na camemberta akurat niewiele. ![]() Mam tez w planie 2 morskie wersje: z korwetkami, i z tuńczykiem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-05 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak generalnie, top zapomniałam napisać ile przytyłam w czasie Świąt. Dzisiaj rano odważyłam się stanąć na wadze, bo wczoraj skończyłam makowiec, i stawiam kawę temu kto zgadnie ile przytyłam ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Chuop mi się rozchorował ![]() ![]() ![]() Kurka wodna a jutro miał być taki fajny, planowany od dawna dzień spotkań towarzyskich. Jeszcze mnie zapewne zarazi. Akurat w jego urlop, kiedy mamy czas na odkładane zawsze na kiedyś przyjemności etc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
Sumptuous Mascara czarna + szmina w różanym kolorze ![]() https://www.esteelauder.pl/product/6...-Color-Palette Fierece Safari no i do tego paletkę gratisową + Aerin Evening Rose próbasa + Sumptuous Mascarę 2,8 ml w gratisie + próbasa New Dimensium Serum Ad 2 - nie przytyłaś ![]()
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez tego cholernego wirusa nie mogłam iść wnuka zobaczyc . Dzisiaj a właściwie to już wczoraj po 21-wszej zostałam babcią ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Piers do przodu
|
Rozterko - doczytałam, gratuluję
![]()
#3627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czemu, ale jakoś specjalnie nie marznę - pamiętam, jak było -20 coś, nie tak dawno, i człowieka zatykało, jak wyszedł z domu, i migiem się szron w nosie robił - i to jest moja granica ostateczna. A ponieważ tak teraz nie ma (i nie było w tym sezonie u nas) - to się nie boję. Choć nie lubię mrozu i nie powiem, żeby mi było przyjemnie. Co to, to nie. Tylko muszę przestrzegać dwóch zasad : Nie noszę kurtki, tylko płaszcz, wiązany w pasie (tyłka na zimno w krótkiej po pas kurtce w życiu bym nie wystawiła) i zawsze muszę mieć ciepło w szyję. Nawet jak są plusy lekkie. Buty - wiadomo. Gruba podeszwa. Cytat:
![]() ![]() ![]() I zdrówka życzę ![]() Rejcz, pamiętasz, jak mi dałaś odlewkę Molecules? Które to były? Czy Escentric 02? ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Słuchajcie, Mursz zrobiła stronę na fb!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Piers do przodu
|
Ju i już skradła moje serce
![]() ![]()
#3630 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.