|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
dzień dobry
![]() dziś ostatni dzień w pracy ![]() Pod wieczór przyjeżdża mój brat i jedziemy razem do rodziców. No i nawet mój tż zdeklarował, że przyjedzie do mnie w sobotę pod wieczór albo w niedzielę rano (nie z przymusu bynajmniej) ![]() Także nie pozostaje mi nic innego, jak czekać na Mikołaja |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja szurnięta jestem pod tym względem. Jak miałam facetów na odległość nawet stopem jeździłam, gdy w portfelu było pusto albo pociągu nie było. Cytat:
![]() Oczywiście że należy...zawsze o tym wiedziałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() hej. A u Ciebie?? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() Wszystko bym dała za to żeby dziś pracowac do 13 ![]() Czyli TŻ ma dużego plusa ![]() ![]()
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak będzie do 4 stycznia zapewne. Ale prezes nawet 5 min wcześniej nie pozwali zamknąć biura - zapomnij ![]() Dziś siedzę do 18...i to sama i od godz. 9 bo kolega spryciarz wziął sobie urlop na dziś. Jutro na szczęście mam wolne. Ale za to pracuję w sylwestra do 14 i w sobotę 2 stycznia również ![]() ![]()
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję. u nas pusto w sumie, luzik, wszyscy siedzą w necie i gadają o świętach. Dla mnie w ogóle bezsens, że pracujemy między świętami a nowym rokiem, ale boss stwierdził, że jest za dużo młodych pracowników i on ich nie będzie rozpuszczał wolnym, więc pracujemy ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- widzę, że tu dziś cicho i pusto. Ja za półtora godziny też znikam, więc już teraz dziewczyny składam wam świąteczne życzenia, żebyście odpoczęły od codzienności, żebyście się cieszyły magicznymi chwilami, życzę wam szczęścia i miłości, ciepła rodzinnego i sensu, żeby te święta nie były byle jakie. wszystkiego dobrego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś luzik w pracy, ale muszę pozgrywać całą dokumentację z 2009 roku ![]() Przyniosłam współpracownikom i szefowi ładnie zapakowane moje pierniczki oraz paczkę z kilkoma kosmetykami z naszego domowego magazynu ![]() Dziewczyny, nie uwierzycie. Dziś, stojąc przed drzwiami naszego biura i poszukując klucza (byłam pierwsza), odnalazłam mój pierścionek. W zupełnie innej torebce - w której chodzę codziennie od 2 tygodni i już wiele razy w tej samej przegródce szukałam kluczy do pracy, do domu, wkładałam tabletki na ból głowy, podpaski, wkładki higieniczne... ![]() ![]() Ach, jak cudownie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cześć, u mnie coraz gorzej, wczoraj wieczorem miałam 39 st. gorączki..ale co tam
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się znalazł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Spokojnych, leniwych i smacznych świąt ![]() Cytat:
Ja tez podejrzewałabym TŻ ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
cześć
Asiuk super z tym pierścionkiem i nie ważne jak on się tam znalazł ważne że jest. ![]() A ja dziś rano przeżyłam koszmar! Synek się obudził i zaczął płakać na jedzonko, ale jakoś tak się zakrztusił, że mleko z poprzedniego karmienia poszło mu nosem! Przez chwilę go przytkało i nie mógł złapać oddechu - zaczęłam go ratować, w ogóle dobrze że byłam obok i to widziałam. Na szczęście po chwili złapał powietrze ale dalej coś mu chlupało w środku i dopiero po dłuższym czasie było całkiem ok. To chyba był najgorszy moment mojego życia - ta myśl że mogło mu się coś stać.... ![]() Długo musiał czekać zanim podałam mu jedzenie... ehh..... Teraz co chwilę biegam sprawdzić czy wszystko z nim ok mimo że słyszę jak głośno gaworzy i dokazuje.
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Wręcz przeciwnie, jestem w pracy
![]() Ale już ugadałam się, że wcześniej wyjdę dziś... Robiłam wczoraj kurczaka w galarecie i z tej gorączki zapomniałam przyprawić wywar... masakra.. na pół zżelowane galarety soliłam i pieprzyłam... kurcze ![]() No i nadziałam i zamarynowałam wczoraj mięso do pieczenia-niewiele zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano, chyba masz rację z tym cudem ![]() Bardzo się cieszę. Jak sobie przypomnę te poszukiwania i płacz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idź jak najszybciej do domku. Na moje oko to bardzo dużo zrobiłaś....podziwiam. ja z taką gorączka na pewno bym odpuściła. Nie przemęczaj się jak zrobisz mniej dan nic sie nie stanie..najwyżej resztę zrobisz na Nowy Rok ![]() -------- My mamy pustą lodówkę ![]() ![]() Musiałm robic szybki obiad bo na 19 szliśmy do znajomych na herbatkęi ![]() Na godz. 22 przyszli goście do nas...miała być taka wypas wigilia z kumplami...a w efekcie siedzieliśmy przy chipsach i kanapkach z salami i oliwkami ![]() Nie popisałam się ![]()
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis idę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale tu dziś cisza ![]() Od rana czytam o autszczepionkach na trądzik ![]() ![]() U mnie dziś 3 piekarniki chodzą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Chyba zrobię jakieś zamówienie z BU ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-12-23 o 13:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---- Moja teściowa też zawsze w Wigilię pracuje. Ale ona to lubi ![]() generalnie lubi w święta pracować bo większa kasę dostaje a napracować się nie napracuję bo ogląda sobie TV 12 godzin ![]() nawet chciałam zrobić...ale baterie w aparacie były jak zwykle rozładowane ![]() Może zrobimy tak że z sylwestra pokaże ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Żałuj że nie lubisz grzybów ![]() ![]() Macie w domu aż 3 piekarniki?? ![]() Kup sobie coś...nie ma się nad czym zastanawiać ![]()
![]() |
#3647 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdania są podzielone oczywiście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeden w kuchence i dwa pożyczone od sąsiadki - takie na prąd metalowe zielone, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ![]() ![]()
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem jakie piekarniki ![]() Na taką produkcję mięs i innych pyszności trzeba mieć zgraję piekarników ![]() A lubisz w ogóle coś co jest tradycyjną wigilijna potrawą???
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Ale tutaj cisza dziś
![]() Dziewczyny, zaraz wychodzę, bo lecę do lekarza...więc chciałabym wszystkim razem i każdej z osobna życzyć: Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, samych radości, pomyślności, szczęścia, miłości, pyszności, prezentów, rodzinnej i ciepłej atmosfery oraz odpoczynku, a w Nowym Roku samych sukcesów, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń-żeby to był jeszcze lepszy rok, niż ten przemijający ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leć do lekarza. Oby nie rozłożyło Cię na amen. Wracaj do zdrowia. ![]()
![]() |
#3651 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3652 | |||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() hej, a co u ciebie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj kupiłam Tztowi bluzę Big Stara pod choinkę.Na ostatnią chwilę, bo nic nie miałam dla niego ![]() ![]()
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, życzę Wam wszystkiego co najlepsze na Święta, aby były pogodne, przeżyte w gronie najbliższych osób, aby ten czas przyniósł Wam radość i pozytywną energię na zbliżający się Nowy Rok
![]() U mnie już bigosik gotowy, jedna sałatka śledziowa na wigilię, a jutro kolejna będzie meksykańska z morszczuka z awocado ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
ja też Wam życzę wszystkiego naj.
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam już dwa rodzaje śledzi, ciasteczka cynamonowe, stłukłam jedną miskę z galaretą z kurczaka, a teraz pijemy z TŻ winko, bo...TŻ dostał pracę!! Super prezent na święta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny życzę Wam Radosnych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku (już teraz noworocznie bo pewnie sporo z Was nie pokaże się między świętami)
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie z ciekawszych rzeczy to zmiana fryzury i trochę kombinacji z pracą, a tak to nic ciekawego, szkoda gadać ![]() Wesołych świąt dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() Wesołych świąt, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, by radość trwała wieki. Radością jest miłość do wszystkich i do tych, których kocha się najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt, dziewczyny. Wlaśnie skończyłam pakować prezenty, jeszcze wrzucę coś jutro (dziś) babciom TŻ do torebek
![]() Butter, świetne wieści na święta (z pracą TŻ) ![]() Zmykam do wanny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wigilijny nadszedł czas, ![]() więc całuję mocno Was ![]() chciałam złożyć Wam życzenia ![]() w Dniu Bożego Narodzenia, ![]() niechaj Gwiazdka Betlejemska, ![]() która świeci Wam o zmroku ![]() doprowadzi Was do szczęścia ![]() w nadchodzącym Nowym Roku! ![]() Wesołych Świąt, dużo zdrowi i spełnienia marzeń Dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.