![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
no patrząc z drugiej strony , to dobrze , czasem mogę cóś podebrac, jakies trzy psiki Tumulte np.
wszyscy macie depresję ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-26 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |||
Panaroja
|
Nie przypuszczam , bo na razie interesują ją inne rzeczy i nie ma czasu
![]() Może kiedyś , ale jeszcze nieprędko jak podejrzewam . Na razie pracuje i się uczy i ma inne rzeczy na głowie , poza tym jako alergik większość perfum uważa za śmierdziele , bo ją duszą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.a 'la Zmierzch , Nów , Świt i inne fazy ![]() ![]() Ja tylko czasem - czasem mniejszą , czasem większą ![]() Coś ze mną nie tak , nadużywam brzydala ![]() ![]() ![]() ![]() I nic nie piłam oprócz herbaty ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-26 o 21:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam depresji,mam za to inne gófno ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Idę spać...
![]() |
#3637 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() 2. A do zielonych oczu? ![]() Chciałam zaprzeczyć, jakobym miała depresję, ale spadek aktywności zauważyłam. Znaczny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() moja krew ![]() ![]() ja jem bo uwielbiam czuć smaki - jestem uzależniona od smaku - a głodna jestem regularnei co 3 godziny - ile bym nie zjadła no i ja się czuję wyśmiecie bez słońca - depresję miałam na słońce - bosze jak mnie ta jasność męczyła latem -a teraz - jeeeeeaaaaaa odżywam ![]() i nie będę tego leczyć ![]() oczy dla Twojego typu urody jaknajbardziej - choć ja myślałam o takiej "mokrej" satynowej czerwieni a to ledwie różyk był - ale klimatyczny - spróbuj ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- nie kciałaś napisać "na palcówkę" ![]() zrobiłaś mi tą perfumą wieczór ![]() edit: Rejcz ma próbkę, już bo był sampel. ![]() no nieźle - niczym komunikat dnia ![]() Win się bawi w P. Kraśko - odsyłam na YT http://www.youtube.com/watch?v=IqSz19FcD20 (choć już to wklejałam) Cytat:
![]() ![]() ![]() ale kakała nigdy dość ![]() poważnie to jestem niesłodyczowa a z nadejściem chłodnych dni każdy dzień zaczynam kakałem ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-26 o 23:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam kakała ![]() i chyba mam depresję bra noc ![]() jeszcze troche i zacznę tu 3.30 przychodzić ![]() i kiedy ja to nadrobię
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wkurfa - bo mam milion czasochłonnych i beznadziejnych rzeczy do zrobienia - centralnie sztuka dla sztuki - marnotrastwo czasu - i mam ochotę wymierzyć karę jednej babie coby stała w kącie trzymając przed sobą na wyprostowanych rękach kartkę papieru - pół dnia - jeżu jaka jestem wkokufiona ![]() no ja mam depresję niestety nei z braku słońca ale inksza inkszość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cóż mogę powiedzieć- to nie jest temat do pisania w Barze ![]() Słusznie przypuszczałam, że sytuacji nie można oceniać przed zakończeniem i żałuję, że wczorajszą rozmowę przytoczyłam tutaj Pieniądze dostałam bez żadnego problemu, tyle, ile chciałam Ażeby odparować, wracałam do domu piechotą z jednego krańca Wwy na drugi- kaaawał drogi
#3642 | |||||||
BAN stały
|
Nie lubię kakała... no, może raz do roku ujdzie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No trudno ![]() Kogoś nowego zakabluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Parę dni temu dowiedziałem się, że to, co od lat w naszej rodzinie nazywało się "chleb smażony w jaju", to tosty francuskie (prawda, że brzmi lepiej?) ![]() Cytat:
![]() Cześć żoneczko! ![]() ![]() Btw - czas już chyba najwyższy postarać się o fasolinkę ![]() ![]() --- Szał kupowania prezentów uważam za rozpoczęty. Znowu jestem wysłannikiem ojca w sieciuni (ale to frajda, wydawać cudze pieniądze!) ![]() I tak fogle to myślałem, że Kaśki poleją coś, a tu lipa ![]() Chyba, że to kara za brak życzeń imieninowych ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bez jaja: biedne rycerzyki chyba zołądkowa
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Czerwcowym słońcem
![]() Gryxiu ![]() Fajnie, że jesteś
#3645 |
Zakorzenienie
|
no byłoby nieelegancko , gdybyś nie dostała
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja też - ale jakiś rok temu ![]() 2.o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | ||
BAN stały
|
![]() Chodzi Ci o chleb smażony "bez niczego"? Moja śp babcia takie czasami robiła, jednak danie to zdecydowanie nie należy do lekkostrawnych ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że się zastanawiałem, jaki to miesiąc? To wszystko przez te dmuchawce na pierwszym planie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak z pierwszym wrażeniem wobec nowo poznanych osób - wiemy ze nie nalezy jemu ulegać ale ulegamy wszyscy - jest jakieś to pierwsze, zawsze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-27 o 00:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
idę się poperfumowac , jeszcze dzisiaj nie pachniałam
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nikt się nie skarżył ![]() poza tym mżna oprzeć się o srajtaśmy i ręczniki papierowe - no cud malina i pachnie świeczkami zapachowymi - nie marudź jest romantik a jutro wcześniej zamykają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 00:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
kurde, z tej cionszy to schudłam kilogram
![]()
#3655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
będzie udawał,że nie widzi
mnie się zamarzyły nowe perfumy , koniecznie z kardamonem i z rozą , esencjonalne ciepłe , słodkie i delikatnie pudrowe , ale nie mdłe i żeby nie miały cedru w składzie zna ktoś coś takiego ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-27 o 01:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Myślałby kto że to prawda że się boisz skandalu
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.