Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 17:37   #3631
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

kwiatuszek
Ładna broszka Tylko nie czytaj w Internecie za dużo o tarczycy. Lepiej nie czytać o chorobach Tylko konfrontować wszystko z lekarzem.

Niunia
Właśnie patrzyłam na rossnecie na produkty do kuracji włosów i wpadły mi w oko te właśnie, które wymieniłaś Jutro jak będę na mieście to wpadnę do Rosska i coś zakupię, bo jak pięknieć to maksymalnie
Ojciec obiecał mi w marcu dać 4 stówki na nowy ubiór Także poszaleję sobie trochę Zrozumiał w końcu, że naprawdę powoli nie mam w co się ubrać. Co rusz zanoszę coś do zwężenia cioci, ale ile można zwężać
Iza, a Ty chodzisz do gina w Wrc?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:43   #3632
Joanna XL
Zakorzenienie

Kwiatuszek broszka ładna Dzieki tobie utonęłamna allegro w dziale rękodzieło Niby kupuje tam ksiązki czasem - ale na to że można biżuterie nie wpadłam

Niunia przy niedoczynności się tyje przy nadczynności chudnie (zalecana jest dieta wysokokaloryczna
Potwierdzam jednak to co kwiatuszek mówił - to są wymówki ... Wiadomo ludzie mają różne skłonności do tycia - ale wszystko jest do opanowania Osoba o której mówiłam - z całą pewnością jadłą dużo za dużo (widziałam a tarczycy używała jako wymówki... I jak sie zawzięła to schudłą - mimo tarczycy
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:48   #3633
ogolnie
Zakorzenienie

Joanna
Od wczoraj zaliczyłaś kilogramowy spadek? ? ? ? ?
Stary 2013-02-19, 17:57   #3634
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

monia dzisiaj zrobiłam fileta z kurczaka według twojego pomysłu- czyli w papirusie był mega pycha
dzisiaj pożarłam
1- 2x razowiec z sałatą, szynką i pomidorem
2- kawałek ciasta owocowego z kawką
3- filet w papirusie, warzywa na parze + sos czosnkowy
4- 2x razowiec z szynką i salatą, jogurt
5-??????????????

nie mam pojęcia co zjesc na kolację ....może sobie dzisiaj odpuścić?
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:58   #3635
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja dla poprawy nastroju zamówiłam sobie właśnie broszkę filcową. jak wam się podoba
http://allegro.pl/broszka-filcowa-kw...html?source=oo
ładna, ale troche przepłaciłas wg mnie ;p Chyba musze ceny u mnie w sklepie podnieść xD
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:00   #3636
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
No patrz, z forum mnie zaraz wywalą ;p ojj faktycznie im mniej do zrzucenia tym o wiele wolniej leci.. Pamietam po ciazy jk było ok 85, to te 5/6kg to chyba w dwa tyg poszlo. A teraz w takim czasie lub dluzej pozbywam sie 1kg ;/

lolita, piwo jest dla mnie oblesne i smierdzace xDD a na diecie chyba niewskazane? xD

millenka, Ty jestes niska wiec szpilki ok, ale ja 173 plus za duzo kg= dzwig portowy
Jakie piwo?Ja o żadnym piwie nie pisałam Pisałam o wodzie smakowej "żywiec"

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-02-19 o 18:01
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:06   #3637
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Joanna
Od wczoraj zaliczyłaś kilogramowy spadek? ? ? ? ?
No tak Ale wiesz duża w tym zaleta... hm ... toalety tak sądzę -bo chyba nie po killerku - jakby po każdym chudło sie kilogram ... ach

Jakaś jestem dzis nakręcona - znowu rozważam zaczęcie A6W - raz udało mi się dojść do 2 tyg .. poza tym łamałam sie na pierwszych dniach ..troche bym zmniejszyła brzuszysko - bo w sumie najbardziej mi przeszkadza. Ale nie wiem czy z Ewą to nie za dużo... Może mi dobrze zrobią ćwiczenia które trzeba robić codziennie - i można nawet na wyjazdach bo nie wymagają przestrzeni ... Zacznę co mi tam

Ja na kolacje mam sałatke z lodowej z jajem na twardo ..Czuje że dużo zjadłam - choć i tak zamkne sie w 1500 .. To juz nie wiem ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 18:10   #3638
mariamarysienka
Zakorzenienie

Nie polecam A6W Jest to program dobry do ukształtowania mięśni, a nie do palenia tłuszczu. Poza tym ja na nim rozwaliłam sobie kręgosłup i teraz brzuszków klasycznych nie mogę robić

kwiatuszku Mam nadzieję że jednak będzie dobrze

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:11   #3639
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja własnie z pracy wróciłam,dziś jestem jakoś dziwnie zmęczona i w dodatku zostałam sama bo mąż w trase pojechał
Na obiad zjadłam kapuste kiszoną z kaszą,na ciepło i podziubałam trochę gotowanego mięsa,a i jeszcze takiego małego kotlecika z kurczaka(wiem ze to zło ale mały nie zaszkodzi to może być jakies 250 kcal)
Dzis w sklepie jak jakas wariatka czytałam ile kcal maja jogurty i jogurt naturalny ma więcej kcal niż jogobela light
Stary 2013-02-19, 18:15   #3640
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
ładna, ale troche przepłaciłas wg mnie ;p Chyba musze ceny u mnie w sklepie podnieść xD
zaplaciłam za nią 28zł. i nie wydaje mi się aby była to wygórowana cena za rękodzieło. u nas są takie sklepy w których półki uginają się od chinsiej biżuterii której pełno jest na allegro.
więc jak znajdę coś orginalnego .... to nie szkoda mi tch 28 zł
a sama ta kobietka mówi że cięzko jest powtórzyć rękodzieło drugi raz
bo tu nie chodzi o samo wycinanie filcu ....(bo to zaden problem)...tylko o czesanie go na mokro
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:20   #3641
ogolnie
Zakorzenienie

Zjadłam na kolację pół pomidorka, 1/4 papryki czerwonej oraz 125 g twarogu półtłustego z mlekiem (robię taką papkę bez dodatku cukru; dodaję trochę wanilii dla smaku)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 18:25   #3642
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Niunia
Właśnie patrzyłam na rossnecie na produkty do kuracji włosów i wpadły mi w oko te właśnie, które wymieniłaś Jutro jak będę na mieście to wpadnę do Rosska i coś zakupię, bo jak pięknieć to maksymalnie
Ojciec obiecał mi w marcu dać 4 stówki na nowy ubiór Także poszaleję sobie trochę Zrozumiał w końcu, że naprawdę powoli nie mam w co się ubrać. Co rusz zanoszę coś do zwężenia cioci, ale ile można zwężać
Iza, a Ty chodzisz do gina w Wrc?
Ach kasa na nowe ubrania mogę pomarzyć a co do kosmetyków mi bardzo służą (a na początku byłam negatywnie nastawiona do Elseve - pomyślałam, że zrobili to samo co Glis Kur tylko przepakowali i długo się wzbraniałam - w końcu dostałam w prezencie okazało się, że jednak są godne polecenia).
Tak do kobitki na przeciwko szpitala

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Niunia przy niedoczynności się tyje przy nadczynności chudnie (zalecana jest dieta wysokokaloryczna
Potwierdzam jednak to co kwiatuszek mówił - to są wymówki ... Wiadomo ludzie mają różne skłonności do tycia - ale wszystko jest do opanowania Osoba o której mówiłam - z całą pewnością jadłą dużo za dużo (widziałam a tarczycy używała jako wymówki... I jak sie zawzięła to schudłą - mimo tarczycy
O właśnie tak to się łączy tak wiem, że bardzo często szuka się wymówek i bądź tu człowieku mądry kto faktycznie tyje przez przeróżne choroby a kto szuka wymowki akurat siostra K. bardzo mocno schudła.

Anuszka z tym piwem to ja byłam prawda śmierdzi ja mam skłonność do np. żórawinowego lub zwykłego z masą soku bo czystego to nie lubię ale lepsze piwo iż likiery, które kocham

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Zjadłam na kolację pół pomidorka, 1/4 papryki czerwonej oraz 125 g twarogu półtłustego z mlekiem (robię taką papkę bez dodatku cukru; dodaję trochę wanilii dla smaku)
Wanilia do pomidora i papryki?

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:25   #3643
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
zaplaciłam za nią 28zł. i nie wydaje mi się aby była to wygórowana cena za rękodzieło. u nas są takie sklepy w których półki uginają się od chinsiej biżuterii której pełno jest na allegro.
więc jak znajdę coś orginalnego .... to nie szkoda mi tch 28 zł
a sama ta kobietka mówi że cięzko jest powtórzyć rękodzieło drugi raz
bo tu nie chodzi o samo wycinanie filcu ....(bo to zaden problem)...tylko o czesanie go na mokro
myslalam, ze 32 + 7 przesylka tak jak było napisane a 39 to wydalo mi sie juz duzo ;p
Stary 2013-02-19, 18:28   #3644
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
milenka myślę ze nie , uczciwie oceniam że przytyłam bo żarłam , teraz jestem na diecie i pomimo chorej tarczycy - chudnę ,
więc nie wiem czy tarczyca ma wpływ na wagę
poza tym spytałam dzisiaj moją lekarkę o to ,,czy jak będę brała leki to nie przytyję i powiedziała że są to stereotypy ...ludzie wpierniczają jak dziki a potem na leki zwalają . mam nadziejęże to prawda...bo nie chcę wracać do starych kilogramów ...i to z powodu leków
Moj gin jak sie spytalam czy po anty sie tyje powiedzial mi ze tyje sie od jedzenia nie od tabletek ogolnie moj gin ma fajne podejscie do roznych spraw i do antykoncepcji i do badania.

Ładna broszka

Ja sie pouczylam niemca, teraz jakis filmik z K. Dzis wstaam wczesniej, wiec 5 posilkow ehhh... mam wrazenie, ze caly czas jem

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:28   #3645
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Na dziś kończę jedzenie
I jogurt nat. z musli
II tost z serem
III zupa warzywna
IV tost

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 18:29   #3646
ogolnie
Zakorzenienie

Iza
Ja chodzę do Cieślińskiej. Ale chcę zmienić gina, tylko nie wiem czy jest jakiś godny polecenia u Ciebie. Bo u nas jest jeden w przychodni, ale ma ze sto lat i jest chamem, a reszta prywatnie i życzą sobie 130 zł za wizytę...

Wypiłam dziś dwie lampki wina wytrawnego. Rozpijam się, codziennie coś

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Na dziś kończę jedzenie
I jogurt nat. z musli
II tost z serem
III zupa warzywna
IV tost
Nie popisałaś się wg mnie
Stary 2013-02-19, 18:35   #3647
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Aaa właśnie jak oczyszczacie organizm z toksyn itd????

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 18:36   #3648
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja własnie z pracy wróciłam,dziś jestem jakoś dziwnie zmęczona i w dodatku zostałam sama bo mąż w trase pojechał
Na obiad zjadłam kapuste kiszoną z kaszą,na ciepło i podziubałam trochę gotowanego mięsa,a i jeszcze takiego małego kotlecika z kurczaka(wiem ze to zło ale mały nie zaszkodzi to może być jakies 250 kcal)
Dzis w sklepie jak jakas wariatka czytałam ile kcal maja jogurty i jogurt naturalny ma więcej kcal niż jogobela light
Owszem ale jogobella light to chemia plus słodzik Im mniej przetworzone, ulepszone itd tym lepiej : )
Przykładowo skład lighta brzoskwioniowego : mleko, owoce (brzoskwinie i sokbrzoskwiniowy z koncentratu, sok z marakui z koncentratu), syrop fruktozowy, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, asesulfam, aromat, żywe kultury bakterii
Jogurt naturalny - to mleko, żywe kultury bakterii, mleko w proszku (http://supermarket.blox.pl/2012/02/T...h-mleko-w.html)

Inne żrodło jogurtowiedzy http://www.jakkupowac.pl/artykul/407...ac-jogurt.html
Stary 2013-02-19, 18:41   #3649
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Iza
Ja chodzę do Cieślińskiej. Ale chcę zmienić gina, tylko nie wiem czy jest jakiś godny polecenia u Ciebie. Bo u nas jest jeden w przychodni, ale ma ze sto lat i jest chamem, a reszta prywatnie i życzą sobie 130 zł za wizytę...

Wypiłam dziś dwie lampki wina wytrawnego. Rozpijam się, codziennie coś [COLOR="Silver"]

Nie popisałaś się wg mnie
Wiem, że się nie popisałam ale chciałam zjeść mniej żeby trochę metabolizm rozbujać - jak jem więcej to jakoś zwalnia. Po za tym tak jak Anuszka zwróciła uwagę było piwo itp. więc detox Ja chodzę do Danuty Springer - Styszyńskiej ona co prawda tu przyjmuję tylko 2 dni bo ma praktykę w Poznaniu ale jest bardzo dobra. A przynajmniej nie spotkałam się z negatywną opinią o niej na ogół miła i przyjemna chociaż czasem jest taka oziębła (pewnie brak humoru hehe) przyjmuje we wtorki i czwartki. Jak chcesz to podeśle Ci numer na priv

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 18:47   #3650
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Na dziś kończę jedzenie
I jogurt nat. z musli
II tost z serem
III zupa warzywna
IV tost
skromniutki plan

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Aaa właśnie jak oczyszczacie organizm z toksyn itd????
nijak ;(( masz jakis pomysl?

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Jakie piwo?Ja o żadnym piwie nie pisałam Pisałam o wodzie smakowej "żywiec"
hahaha myslalam, ze piwo zywiec xDD
Stary 2013-02-19, 18:58   #3651
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Owszem ale jogobella light to chemia plus słodzik Im mniej przetworzone, ulepszone itd tym lepiej : )
Przykładowo skład lighta brzoskwioniowego : mleko, owoce (brzoskwinie i sokbrzoskwiniowy z koncentratu, sok z marakui z koncentratu), syrop fruktozowy, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, asesulfam, aromat, żywe kultury bakterii
Jogurt naturalny - to mleko, żywe kultury bakterii, mleko w proszku (http://supermarket.blox.pl/2012/02/T...h-mleko-w.html)

Inne żrodło jogurtowiedzy http://www.jakkupowac.pl/artykul/407...ac-jogurt.html
No niby tak ale przeraziło mnie 88 kcal w małym jogurcie naturalnym

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Ja ostatnio mam problem z toaletą...jakos tak od paru dni mi nie po drodze...chociaz zjadam płatki i jem jogurty...hehhh
Stary 2013-02-19, 19:05   #3652
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:

nijak ;(( masz jakis pomysl?
W tym problem, że nie bardzo a przydało by mi się oczyścić organizm

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 19:11   #3653
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak ale przeraziło mnie 88 kcal w małym jogurcie naturalnym

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Ja ostatnio mam problem z toaletą...jakos tak od paru dni mi nie po drodze...chociaz zjadam płatki i jem jogurty...hehhh
Ja wlasnie tez ;( zastanawiałam sie juz nawet czy normosanu się nie napic...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 19:17   #3654
mariamarysienka
Zakorzenienie

Słyszałam, że jedzenie winogron przez cały dzień daje jakiś detoks, bo skórka winogron ma jakieś tam substancje, już zapomniałam jakie, które oczyszczają organizm. Aczkolwiek trzeba pamiętać że winogrona mają sporo cukru, więc moze lepiej skonsultować to z jakimś dietetykiem.

Niuńka potwierdzam, nie popisałaś się. Co z tego, że zjadłaś mało (zwłaszcza że nie o to przecież chodzi na diecie!), jak 2x tost z serem (w tym jeden na noc), a na śniadanie jakiś śmieszny jogurt z otrębami? Gdzie warzywko do śniadania? A do podwieczorka?

Dzisiejszy bilans:
ś: 2x razowiec z pastą jajeczną (jajko, szynka drobiowa, szczypiorek, jogurt i ciutka majonezu light)
IIś: orzechy, słonecznik, rodzynki, jogurt i 2 marchewki
o: pierś smażona w papierze, surówka z kapusty pekińskiej, marchewki, cebuli, ziół i oliwy
k: sałatka z sałaty lodowej, marchewki i kurczaka z sosem czosnkowym (oczywiście jogurtowym)

A zaraz lecę na Jillian i inne ćwiczonka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:42   #3655
Joanna XL
Zakorzenienie

Niunia to nie ty sie na zastój skarżyłaś ? to chyba jednak od głodowych racji - bo ja prosze policz czy ty choć 1000 kcal miałaś? Nie sądzę

mariamarysieńka no ty przynajmniej coś jesz I dużo warzyw i różnorodnie

Ja zjadłam chyba najwięcej - i trochę się martwie ze za dużo - ale to jest plus-minus 1500:
ISN owasianka (2łyż płatków, 2łyż jog nat, 25g żurawiny suszonej)
II SN dwie grzanki wieloziarniste, łyżeczka dżemu niskosłodzonego, plasterek żółtego sera, troche masla (pół łyżeczki)
III SN udko wedzone z kurczaka , parę żurawin
IV O soczewica zielona z filetem rybnym
V P pomarańcze, marchewki baby (100 g), talerz zupy krem z warzyw
VI K sałata lodowa, pomidor, ogórek kiszony jajko na twardo, sos z jog i musztardy ....

Wychodzi 1400 -1550 ...
Na detoks - pijemy, pijemy Dużo ziołowych herbatek ... W ogóle dużo płynów Nie winko ogolnie
Stary 2013-02-19, 19:54   #3656
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Niunia to nie ty sie na zastój skarżyłaś ? to chyba jednak od głodowych racji - bo ja prosze policz czy ty choć 1000 kcal miałaś? Nie sądzę
Tak ja się skarżyłam ale tak jadłam tylko dziś a przez cały czas bazowałam między 1600 -1900 kcal... Więc nie wiem skąd ten przestój ba dziś nawet wzrost...

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Słyszałam, że jedzenie winogron przez cały dzień daje jakiś detoks, bo skórka winogron ma jakieś tam substancje, już zapomniałam jakie, które oczyszczają organizm. Aczkolwiek trzeba pamiętać że winogrona mają sporo cukru, więc moze lepiej skonsultować to z jakimś dietetykiem.

Niuńka potwierdzam, nie popisałaś się. Co z tego, że zjadłaś mało (zwłaszcza że nie o to przecież chodzi na diecie!), jak 2x tost z serem (w tym jeden na noc), a na śniadanie jakiś śmieszny jogurt z otrębami? Gdzie warzywko do śniadania? A do podwieczorka?
Jutro będzie lepiej a moje musli jest pycha żadne tam otręby tylko płatki owsiane, żytnie, żurawina, pestki słonecznika no i trochę otrębów i orzechów ale brak warzyw tu masz racje całkowitą i nawet dziś za nimi tęskniłam

Milenko to butki
tak teraz patrze, że niedomknięta szafa jest (bo z stamtąd buty wyjęłam) zdaje się, że to Ty nie lubisz niedomkniętych szaf i szuflad

Dobranoc kobitki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0279.jpg (89,6 KB, 14 załadowań)

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 20:02   #3657
elphi
Przyczajenie

hej, to mój pierwszy post na forum i w wątku... trafiłam tu, bo przeraziłam się po tym, jak zobaczyłam co miała do powiedzenia dziś rano moja waga. A mianowicie, przy 165 cm pokazała dziś 67,4 kg, co oznacza, że znalazłam się na granicy nadwagi.
Chciałabym zrzucić ok 10 kg, ta wymarzona waga to 58.
Przyjmiecie mnie?
elphi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:09   #3658
pinki pie
Przyczajenie

godzina zumby zaliczona kocham te zajęcia
rano 40 min orbitreka i ćwiczenia na uda i brzuch

śniadanie dziś późne: 1 kanapka z chlebka żytniego, sałata, szynka
II śniadanie: kiwi, garść orzechów laskowych
obiad: pierś z kurczaka gotowana, 1/3 woreczka ryżu, 1/2 ogórka
podwieczorek: 200ml maślanki, jabłko
kolacja: dojadłam po dzieciach pieczone udka z kurczaka

wypiłam butelkę cisowianki, chyba z 5 kubkow zielonej herbaty i 1 kawę z mlekiem 1,5%

jestem z siebie zadowolona

a wy jak to oceniacie??? nie licząc tego błędu ze śniadaniem
IV cel... do lipca fajnie by było ...60
a może uda się jak przed ślubem...54
pinki pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:10   #3659
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja jestem zła na siebie że zjadłam tego kotlecika
Stary 2013-02-19, 20:12   #3660
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elphi Pokaż wiadomość
hej, to mój pierwszy post na forum i w wątku... trafiłam tu, bo przeraziłam się po tym, jak zobaczyłam co miała do powiedzenia dziś rano moja waga. A mianowicie, przy 165 cm pokazała dziś 67,4 kg, co oznacza, że znalazłam się na granicy nadwagi.
Chciałabym zrzucić ok 10 kg, ta wymarzona waga to 58.
Przyjmiecie mnie?
hej a wiesz, chciałabym się przerazić taką wagą

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości