Panny Młode 2008 cz.II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-29, 19:28   #3661
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Ach dziewczyny właśnie z basenu wróciłam i taaakkk mi dobrze, czuję się lekka jak piórko. Nie ma jak to basen, szczególnie na nerwówkę (ślubną oczywiście)

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Wczoraj oburzona ciotka zadzwoniła do mojej mamy, z pretensjami dlaczego wysłałam do niej zaproszenie a nie przyszłam osobiście. Dodam, że ta kobieta nie ma w domu telefonu i nawet nie miałabym jak się z nią umówić, a ja nie mam czasu na "całowanie klamki od drzwi"
Te ciotki... nie wiem, czy w otrzymaniu zaproszenia pocztą jest coś uwłaczającego

Cytat:
Napisane przez Marissaa Pokaż wiadomość
Hej a oto kilka fotek z mojego ślubu
osobiscie mam ochote zabic fryzjerke za to co mi zrobila na glowie!!Mialo to wyglada zupelnie inaczej!!!Bylm wsciekla i chcialo mi sie plakac!!Dalam jejj zdjecie i powiedziala ze zrobi identycznie zaplacilam 200 zl i zrobila mi horror ale teraz wszystko bedzie cacy juz wiem co i jak robic i zalatwiac

Za rok kościelny bedzie jak z bajki
Ładniutko wyglądałaś
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:40   #3662
dzasta110
Wtajemniczenie

mmmm... basenik, fajnie tylko potem ten ładny zapaszek chloru

mam pytanie do dziewczyn które są już "zapoznane" z modą męską... a mianowicie bardzo spodobała mi sie taka rzecz jak krawat kaskadowy, czy to się nosi z kamizelką czy bez bo z tego co kiedyś rozmawiałam z moim TŻ to on nie chciał kamizelki, więc może całkiem niezłym wyjściem jest taki o to krawat

zdjęcia zapożyczone z allegro...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 366247180.jpg (140,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 370909499.jpg (144,8 KB, 17 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:46   #3663
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
bedzie dobrze Kochana

dzieki
teraz pora na sesje Twoich

slicznie, gratulacje
Dziewczyny mamy swoje cuda w domu i jeszcze jedno nie zapłaciliśmy dodatkowej kasy za poszerzenie . Za jakąś godzinkę wrzucę fotki. Ach.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Te ciotki... nie wiem, czy w otrzymaniu zaproszenia pocztą jest coś uwłaczającego
Ech, żeby to było moje jedyne zmartwienie. Pamiętacie jak Wam pisałam o mojej kuzynce co na ślubie siostry wyszła jak z supermarketu i o jej gachu czekającym za rogiem, których nie zapraszam na ślub? Jej matka dzwoniła do mnie i powiedziała, że ma do nas sprawę, ale to nie jest rozmowa na telefon. Jutro o 18.00 wpadnie do nas. Przeczuwam, że z pretensjami. P.A.R.A.N.O.J.A! Ja chyba przez te nerwy to się szybko zestarzeje i do ślubu pójdę w siwych włosach, ha nie będę musiała ich farbować
Stary 2008-05-29, 20:00   #3664
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mamy swoje cuda w domu i jeszcze jedno nie zapłaciliśmy dodatkowej kasy za poszerzenie . Za jakąś godzinkę wrzucę fotki. Ach.

Ech, żeby to było moje jedyne zmartwienie. Pamiętacie jak Wam pisałam o mojej kuzynce co na ślubie siostry wyszła jak z supermarketu i o jej gachu czekającym za rogiem, których nie zapraszam na ślub? Jej matka dzwoniła do mnie i powiedziała, że ma do nas sprawę, ale to nie jest rozmowa na telefon. Jutro o 18.00 wpadnie do nas. Przeczuwam, że z pretensjami. P.A.R.A.N.O.J.A! Ja chyba przez te nerwy to się szybko zestarzeje i do ślubu pójdę w siwych włosach, ha nie będę musiała ich farbować
to suuuuper

a co do tej ciotki, to nie wiem co Ci poradzic, trudna sprawa

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 20:19   #3665
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Wczoraj oburzona ciotka zadzwoniła do mojej mamy, z pretensjami dlaczego wysłałam do niej zaproszenie a nie przyszłam osobiście. Dodam, że ta kobieta nie ma w domu telefonu i nawet nie miałabym jak się z nią umówić, a ja nie mam czasu na "całowanie klamki od drzwi"
Nie przejmuj się. My wszystkie zaproszenia na ślub, ślub i wesele czy też same zawiadomienia wysyłaliśmy pocztą. Nawet do ciotki TŻa, która mieszka w tym samym mieście. Nikt nie miał żadnych pretensji.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 20:24   #3666
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
masz rację PARANOJA!!! Ciekawe czy u nas nie będzie takich "cyrków", bo TŻ nie zaprosi swojego ciotecznego brata, jego mama będzie ale wolimy takich typów spod ciemnej gwiazdy unikać, na poprawinach u brata TŻ zrobił "dym"
a jeśli nie chcesz ich zaprosić, to postaw sprawę jasno

Stary 2008-05-29, 20:36   #3667
katey
Rozeznanie

GG do katey

qrde nadrobić to co napisałyście w ciągu dwóch dni zajmuje kilka dobrych godzin! a jakbym miala wielocytować to zajęłoby to 10stron!

więc chyba nie będę nawet próbowała odpowiadac na wszystko pochwale się że załatwliśmy już papierki z USC i czekają sobie w domciu aż wybierzemy sie po odpisy aktu chrztu i uderzamy do księdza spisać protokół i żeby spaść z ambony oj juz niedużo czasu zostało... ale jakos na razie stres mnie nie dopada a przydałoby sie bo może schudłabym troche a tak

ps. toverek - ładny konik lepszy niż zadek

ps2. zapomniałam co miałam napisać odnośnie Waszych wypowiedzi

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 21:06   #3668
jeszczepanna
Raczkowanie

Bircchina pytasz jak chciałbym miec upięte włosy? Ja zawsze nosiłam krótkie takie mocno wycieniowane, teraz od dawna zapuszcam i mam takie do łopatki. Sama nie wiem co chce? zazwyczaj nosiłam rozpuszczone, ostatnio na weselu miałam rozpuszczone ale po paru godz fryzura była do niczego najwaznijesze jest to co lepiej pasuje do tej sukni, jesli wszystkie spięte to tak tez zrobie. Nasze obraczki miały byc gotowe w maju, a tu koniec maja i nie, nie mam żadnych wiesci od jubilera, chyba tam zadzwonie. Czydo spisania protokołu potrzebne ejst juz zaswidczenie o kursie przedmałżenskim???? Moj TZ nie ma owego
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 21:31   #3669
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

ps. toverek - ładny konik lepszy niż zadek

ps2. zapomniałam co miałam napisać odnośnie Waszych wypowiedzi
dzieki kATEY mi tez sie podoba...a swoja droga co Ty tak pojawiasz sie i znikasz????oj kiedy ja bede miala juz papierki w domciu z USC...
m.a.r.t.a. czekam na zdjecia Twoich obraczek bowiem o 20:46 napisalas ze beda z agodzine a ich nie ma

to moze ja sie troszke pozale dobrze????moja mama dostala dzis telefon od znajomej-praca przy opiece w milano starsza babcia na 2 meisiace...niby duza ze mnie dziewczynka ale mama to mama...zreszta ostatnio wyjezdzaala 3 latyat temu i ja zdazylam przywyknac do tego ze jest w domciu 24h na dobe..ale mowi ze chce jechac zeby odpoczac od swojej pracyzal mi jej nie chce zostac sama z tata-nawet mojej siostry nie matato nie jest zly ale z nim jak z dzieckiem sniadanie mu zrob lozko po nim posciel wieczorem to samo...i takw kolko.....a za ponad 3 miesiace slub.....mam nadzieje ze bedzie dobrze
Mbu i jak doprowadzilas meza do pionu???w sumie kazdy z nas jest czlowiekiem i ma swoje gorsze i lepsze dni...moze On mial akurat gorszy i tak powiedzial....3mam kciuki zeby sie ulozylo kochana!
babeczka to bolerko piekne o ktorym piszesz ale ta modelka ma chude ramiona a ja mam takie nieco grubiotkiemoze lepsze bedzie z matreialu takiego jak sukienka???
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 21:33   #3670
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

moje drogie!!!
zmienilam avatarek...
kunskim zadkiem juz nie smierdzi.....
a was nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-05-29, 21:35   #3671
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
moje drogie!!!
zmienilam avatarek...
kunskim zadkiem juz nie smierdzi.....
a was nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
A właśnie, że jesteśmy mhm coś tu ładniej pachnie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 21:40   #3672
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
A właśnie, że jesteśmy mhm coś tu ładniej pachnie .
To w takim razie,gdzie zdjęcia obrączek??

Ja się ciągle gapie na swoje i przymierzam...masakra
Stary 2008-05-29, 21:41   #3673
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

oj ciesze sie ze zapachnialo lepiej...
dziewczynki zapomnialam wam napisac ze dzis zaprosilismy kolejnego kuzyna-ze strony TZ...przylecial z Francji na kilka dni i sam kazal nam przyjechac...oj jak sie ucieszyl gdy go zapraszalismyi powiedzial ze przyjedzie...TZ oyta go Piotrus a kiedy znowu przyjedziesz a on mowi ze dopiero na wesele...a TZ sie tak ucieszyl jak male dziecko...
m.a.r.t.a. nie czaruj nam tu tylko zdjecia wklej plizzzzzzzzzzzz
Stary 2008-05-29, 21:45   #3674
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Co do obrączek już wklejam! Tylko kabel znajdę...uporam się jeszcze z PW i kilkoma technicznymi sprawami, które są na "już"
Stary 2008-05-29, 21:50   #3675
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dzieki kATEY mi tez sie podoba...a swoja droga co Ty tak pojawiasz sie i znikasz????oj kiedy ja bede miala juz papierki w domciu z USC...
m.a.r.t.a. czekam na zdjecia Twoich obraczek bowiem o 20:46 napisalas ze beda z agodzine a ich nie ma

to moze ja sie troszke pozale dobrze????moja mama dostala dzis telefon od znajomej-praca przy opiece w milano starsza babcia na 2 meisiace...niby duza ze mnie dziewczynka ale mama to mama...zreszta ostatnio wyjezdzaala 3 latyat temu i ja zdazylam przywyknac do tego ze jest w domciu 24h na dobe..ale mowi ze chce jechac zeby odpoczac od swojej pracyzal mi jej nie chce zostac sama z tata-nawet mojej siostry nie matato nie jest zly ale z nim jak z dzieckiem sniadanie mu zrob lozko po nim posciel wieczorem to samo...i takw kolko.....a za ponad 3 miesiace slub.....mam nadzieje ze bedzie dobrze
Mbu i jak doprowadzilas meza do pionu???w sumie kazdy z nas jest czlowiekiem i ma swoje gorsze i lepsze dni...moze On mial akurat gorszy i tak powiedzial....3mam kciuki zeby sie ulozylo kochana!
babeczka to bolerko piekne o ktorym piszesz ale ta modelka ma chude ramiona a ja mam takie nieco grubiotkiemoze lepsze bedzie z matreialu takiego jak sukienka???
pojawiam się i znikam bo:
primo po pierwsze - nie mogę za bardzo Was czytac w pracy bo podobno co miesiąc robią sprawdzanie gdzie się włazi na necie i powstaje ranking więc ja bym była na pierwszym miejscy wraz z wizażem i pannami młodymi no a jak wrócę do domu to mi TŻ nie daje posiedziec na necie bo on robote ciągle ma, a jak juz zwalnia kompa to ja na oczy nie widze i padam spać, a tyle co zdąże przeczytać czasem ale na odpowiedzi to juz sił nie mam
primo po drugie - mój antywirus się zdeaktywował i muszę raczej oszczędnie wchodzić na net bo mam xpka i on w takim okresie łapie wszytskie śmieci z netu i juz kilka razy miałam tak zawirusowanego kompa że uruchamiał sie a po 5minutach zdychał....

toverek nie martw się mamą, może rzeczywiście by jej lepiej zrobiła odmiana?! a tata by sie nauczył samodzielności trochę bo jak mu nie zrobisz kanapki to nie bedzie jadł i w końcu się nauczy że kobiety w domu to nie służące i czasami można samemu coś zrobić pozwól mamie przemyśleć sprawe, wszystkie za i przeciw

m.a.r.t.a czekamyyyyyyyyyyyyyyyyy

16.08.2008

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 21:53   #3676
dzasta110
Wtajemniczenie

ja też jestem...
TŻ wraca do mnie więc już poczekam na niego... ciekawe czy widział te krasnale we Wrocławiu

toverku mama przecież wróci, a dwa miesiące szybko minął

Stary 2008-05-29, 21:58   #3677
babeczka1985
Raczkowanie

m.a.r.t.a olej ciotki, ktore maja pretensje (ja bym olała) i te chora sytuacje z dziwna rodzinka. no paranoja, dobrze ujelas. czekamy na relacje z wizyty
czekamy na foty obraczek!!!!!!!!!!!!!!

toverek tylko czy jesli wezmiesz bolerko identyczne jak suknia to czy to sie wszystko nie zleje? warto by bylo przymierzyc, bo w sumie a nuż spasuje, dolacze zdjecia wszystkich bolerek jakie mam z tej kolekcji

nie ma wody we wro buhuuuu, a szczegolnie na poludniu czyli tam gdzie ja jestem. niech to szlag juz drugi raz w tym miesiacu peka rura grrrr

bylam po swiadectwo chrztu, a po swiadectwo bierzmowania musze dymac do innej parafii (swojej).... nie wiem kiedy odkładam to ciagle bo nei znosze gadac z proboszczem
hehe, a wiecie jak nazywa sie "odkładanie na jutro spraw"? PROKRASTYNACJA nawet to ma nazwe. ostatnio mialam o tym warsztaty
moge smialo powiedziec, ze jestem prokrastynatorą

pamietacie jak mowilam o problemie ze swiadkowa i to, ze chcialaby wziac 3-letnia coreczke? gadalam z nia dzis. wszytko supcio postaralam to na wesolo powiedziec i podkreslilam, ze zalezy mi na tym by w tym dniu byla blisko mnie (a to szczera prawda) i dobrze wyszlo ufff...

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 22:03   #3678
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
mmmm... basenik, fajnie tylko potem ten ładny zapaszek chloru

mam pytanie do dziewczyn które są już "zapoznane" z modą męską... a mianowicie bardzo spodobała mi sie taka rzecz jak krawat kaskadowy, czy to się nosi z kamizelką czy bez bo z tego co kiedyś rozmawiałam z moim TŻ to on nie chciał kamizelki, więc może całkiem niezłym wyjściem jest taki o to krawat

zdjęcia zapożyczone z allegro...
Nie przeszkadza mi chlor, biorę prysznic, wcieram balsam i jestem jak nowo narodzona. Ostatnio to mogłabym chodzić tam codziennie
A z krawatem nie mam pojęcia ale jutro jak nie zapomnę to zapytam mojego TŻ-a.

Cytat:

No to nastaw sie odpowiednio na tą rozmowę. W ogóle to co to za pretensje, przecież na wesele zaprasza się tego, kogo się uważa za stosowne jak mozna w ogóle mieć o to jakiekolwiek pretensje.
Masz racje PARANOJA!!!
Stary 2008-05-29, 22:45   #3679
katey
Rozeznanie

GG do katey

i sie nie doczekałam to idę spać
dobranoc dziewuszki... nie siedzcie za długo

16.08.2008

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 22:48   #3680
emilkaaaa
Przyczajenie

Integra dziękuje za zdjęcia śliczna już się nie mogę doczekać aż ją założę

za szczupła ja nie jestem i za wysoka też nie właśnie ta suknia mnie wyszczuplała hehe
emilkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 23:00   #3681
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Proszę dziewczyny to nasze obrączki .

Fotka robiona na szybkiego, przepraszam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC06551.JPG (21,0 KB, 68 załadowań)
Stary 2008-05-29, 23:16   #3682
malutka_24
Wtajemniczenie

To ja jako pierwsza się wypowiem na temat obrączek naszej kochanej moderatorki: są super, proste i klasyczne Na szczęście dla tego pana wszystko skończyło się dobrze

madziczek
dziękuję bardzo za adres strony z tymi koszulkami, już nawet mam coś na oku

dorotka08
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i czekamy na fotki

Marissaa
tobie też składam gratulacje z okazji ślubu

Mbu83
zobaczysz wszystko się ułoży z Tz'tem, w końcu teraz musi myśleć o Waszej trójce

stachowiak_a
ja pisałam na zaproszeniu: wraz z osobą towarzyszącą
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 00:09   #3683
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
To ja jako pierwsza się wypowiem na temat obrączek naszej kochanej moderatorki: są super, proste i klasyczne Na szczęście dla tego pana wszystko skończyło się dobrze
Sa klasyczne, standardowe takie o jakich marzyliśmy

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 00:14   #3684
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dlaczego od razu skapia. my nie mamy za duzo pieniedzy i musimy z glowa wydawac.
TZ ze swojej strony zebral 6 tys na wesele. chce za to kupic obraczki, oplacic kosciol, alkohol, jakies drobniejsze wydatki np zaproszenia.

i wlasnie garnitur. mamusia mu nie kupi ani nikt, musi liczyc na siebie...

Popieram. To nie jest skąpstwo. My też za wszystko musimy płacić sami. Ja za sukienke zapłaciłam 370 zł, a Tz za garnitur dał 250 zł, jak wczesniej pisałam. I nieuważam zeby byl zlej jakości. No i nie czujemy sie z tego powodu tez gorsi

m.a.r.t.a ładne obrączki
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 06:03   #3685
katathea
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za radę !
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 06:19   #3686
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Ładne obrączki, proste i chyba właśnie dlatego takie ładne
Stary 2008-05-30, 06:26   #3687
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

sliczne no i podobne do naszych
uwielbiam takie klasyczne obraczki, juz sie nie moge doczekac kiedy je zalozymy, a tu jeszcze 3 miesiace

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 07:02   #3688
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Ja tez bardzo szybko się wzruszam i rozwiązałam to tak: Samo podziękowanie przeczytamy z TŻ z kartki i czytać będziemy do mikrofonu( a skupiając sie na prawidłowej wymowie, nie będziemy zastanawiać się na wzruszającym znaczeniu słów), potem zamierzamy wręczyć kwiaty wraz z pięknym podziękowaniem wydrukowanym na ozdobnym papierze. To na pamiątkę
My oboje z TŻ-tem obawialiśmy się strumieni łez, więc po prostu zrezygnujemy z podziękowań. Osobiście nie mam przekonania do tego typu praktyk a nasi rodzice dobrze wiedzą że jesteśmy im wdzięczni
Ale to oczywiście tylko moje zdanie

Co do garnituru, my kupiliśmy z koszulą i musznikiem za 1.000 zł. A garnituru za 4.000 to nawet sobie nie wyobrażam

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png

Edytowane przez strompka
Czas edycji: 2008-05-30 o 07:11 Powód: dopisek
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 08:03   #3689
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

m.a.r.t.a.-sliczne obraczki sami takie chcielismy jednak TZ ma takie smieszne plauszki ze niepasowaly mu za bardzo dlatego mamy troszke wezsze ale Twoje sa piekne i warto bylo na nie czekac
katey-wpadaj czesciej..brakuje Ciebie...ja wczoraj wyzionelam ducha szybko po dniu pelnym wrazen..
babeczka-gdzie wkleilas te zdjecia bolerek bpo nie widze?????
Stary 2008-05-30, 08:23   #3690
lulucelo
Raczkowanie

Widze ze wczoraj nie bylo tloczno to i lepiej mam mniej do nadrabiania.

¨przedewszystkim mam swietna ( dla mnie wiadomosc) odlalazlam moja pamiec usb na krotrej bylo wszystko co dotyczylo slubu spadla pomiedzy szafke i kosz z butami jestem bardzo szczesliwa bo zawiadomienia, winietki jeszcze do konca nie gotowe i musialabym zaczaac od nowa

W koncu ksiadz dosal wszystkie papiery i dzisiaj wysyla do archidiecezji w strasbourgu ktora przesle do polski to tez z glowy

Dostalam sukieneczki druchenek : len i bawelna doskonala jakosc kolor ecru idealny do mojej sukienki, zostaje tylko dokupic pasek satynowy jednak nie beda na halkach tylko je nakrochmalimy sprayem zeby byly sztywniejsze
( podobno takie cos istnieje)

przeprowadka w toku

moje stroczyki kwitna po raz drugi ( w koncu ich nie wkonczylam , bo to juz 4 podejscie :d)

Jutro jedziemy odebrac klucze do naszego mieszkanka ( no wiem ze to ponad 300 km)

[quote=katey;7720883]pojawiam się i znikam bo:
primo po pierwsze - nie mogę za bardzo Was czytac w pracy bo podobno co miesiąc robią sprawdzanie gdzie się włazi na necie i powstaje ranking więc ja bym była na pierwszym miejscy wraz z wizażem i pannami młodymi no a jak wrócę do domu to mi TŻ nie daje posiedziec na necie bo on robote ciągle ma, a jak juz zwalnia kompa to ja na oczy nie widze i padam spać, a tyle co zdąże przeczytać czasem ale na odpowiedzi to juz sił nie mam
primo po drugie - mój antywirus się zdeaktywował i muszę raczej oszczędnie wchodzić na net bo mam xpka i on w takim okresie łapie wszytskie śmieci z netu i juz kilka razy miałam tak zawirusowanego kompa że uruchamiał sie a po 5minutach zdychał....
[quote]

Polecam : wykasowac historie masz to w Narzedziach- Opcjach Internet (tylko ja mam francuska wersje wiec nie iem jak to dokladnie brzmi

Polecam : Antywirus AVAST - wersja rodzinna jest tez polsko jezyczna, darmowy i caly czas sam sie zajmuje aktualizacjami; Mialam kiedys razem z nowym kompem norton antywirus darmo przez 3 miesiace ale po dwoch skasowalam bo zlapalam wirusa a z avastem nie

Kurcze tutaj ......................... ........ mialbyc cytacik o krawacie kaskadowym i moje o nim zdanie

oto one : Nie wiem sama ale jest swietny bardzo mi sie podoba, moj tz beznadziejnie wyglada w kamizelkach wiec chce krawat myslelismy o normalnym w kolorze ecru na koszuli ecru ale taki jest swietny mam nadzieje ze sie nadaje bez kamizelki ide szukac info

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
My oboje z TŻ-tem obawialiśmy się strumieni łez, więc po prostu zrezygnujemy z podziękowań. Osobiście nie mam przekonania do tego typu praktyk a nasi rodzice dobrze wiedzą że jesteśmy im wdzięczni
Ale to oczywiście tylko moje zdanie

Co do garnituru, my kupiliśmy z koszulą i musznikiem za 1.000 zł. A garnituru za 4.000 to nawet sobie nie wyobrażam
TO i tak w sumie duzoo, jezeli ktos nie nosi arniturow, przeciez suknieki tez znajdziesz za ta cene wiec uwazam ze to jest dobra cen, ale wiadomo ze jak sie ma mozliwsc taniej to ja wole taniej . Niespodobala mi sie wypowiedz tej co powiedziala ze to skapstwo ale w sumie to mi lata bo ja jestem

SKOMPIRADLO jak juz jej tak bardzo zalezy, no koncze bo mi sie

klawiatura zuzyje
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości