![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
kurde wiecie co az mi sie przykro robi jak czytam jak u was szybko poczta hula. moja paczka wymiankowa wyslana w drugim tygodniu listopada ponoc- nadal nie doszla
![]() Princesko- cholera ja juz osiemnastke skonczylam 10 lat temu ale jesli chodzi o twoja piosenke to buraczki na me policzki wyplynely ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-05 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My czekamy na paczkę z jedzeniem dla kotów. Wyszła w środę, myślałam, że spokojnie przyjdzie dziś. A tu psińco. Muszę czekać do poniedziałku. I oby to jeszcze w poniedziałek przyszło ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co koty do poniedzialku na diecie sa??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopaki! Jakas posucha u nas. Chyba wszyscy balują w ramach Swiętego Mikołaja
![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-12-05 o 21:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie baluję, zerkam jednym okiem na "Powrót króla"
![]() I naturalnie pochlipuję przy szarży Rohirrimów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla odmiany, nigdy nie zrozumiem głupoty Frodo, mały egoistyczny dupek ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-05 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Ufff ja dopiero wrocilem do domu kupilem siostrze blyszczyk do ust na mikolaja i czekolade z lindta jakas swiateczna z cynamonem i czyms jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie, ze uwielbiam teksty Gimliego
" To pewna śmierć, nikłe szanse powodzenia - więc ... na co czekamy ?! " Boski jest. Tylko Krasnolud może miec tego rodzaju urok w sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ten szalony błysk w oczach Eomera w czasie szarży, aaaaa ![]() I przemowa Theodena przed atakiem! Ta Aragorna nie rusza mnie w ogóle, ale ta pierwsza jest mrrrrrr... I tak, mam wszystkie wersje rozszerzone na DVD, ale i tak nie oparłam się pokusie, żeby rzucić okiem na TV ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Samiego - zgadzam się ![]() Frodo to cienias Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-05 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dobre! A na jaką melodię to się śpiewa? Jakąś znaną? Niech (proszę ładnie) mi ktoraś to nagra albo zapisze w nutkach ![]() ![]()
![]() |
#3678 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
prosze tu masz link http://www.wrzuta.pl/audio/8SNbHVcK0...zi_-_juicy_pen Faktycznie robi furore haha ![]() ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Tak Juicy Pen wymiata
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miałam kupić klasyczne oficerki, ale takie które mi się naprawdę podobają i PASUJĄ w kostce, łydce itp. są tak od 200 funtów w górę ![]() ![]() ![]() aż załączę fotkę z tej okazji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3682 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Tylko że ona ma o 10 lat więcej ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
mam bardzo podobne musze powiedziec ze nosza sie wygodnie, obcas stabilny, moje tez sa z mieciutkiej skorku i skorka wylozone w srodku- i przez to bardzo mile w uzytkowaniu. a z kozakami w tym dziwnym kraju tez mam problem. nigdy nie uwazalam sie za chudzinke- drobinke- ale te ichnie kozaki wszystkie sa tak szerokie w kostce/lydce ze wygladam jak kot w butach...
ja ostatnio zakupilam to cudo ![]() http://www.thefitflop.com/ maz stwierdzil ze jak buciki myszki Miki i za glowe sie zlapal jak takie badziewie moze tyle kosztowac ale co tam wygodne cieplutkie, a jeszcze mi posladki i uda z tylu ujedrnia i plecy wyprostuja- szkoda ze biustu nie ujedrniaja ![]() cholera zupelnie zgubilam login do mojego konta na online banking, chcialabym sprawdzic ile mi sie ostalo na koncie po ostatnich beztroskich zakupach a tu dupa ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-06 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, że próbka jeszcze nie przyszła. Cytat:
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-06 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Oj nie! Często spotykam się z takimi opiniami, ale pomyślcie - gdyby to od Was zależał los świata?
Bo ja bym od razu się poddała ![]() Cytat:
"Zabójcze na krótkich dystansach" (krasnoludy) ![]()
![]() |
#3687 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, ze nawet gdy teraz o tym mysle, a minely cztery lata, to mam przed oczami ten maly kochany pyszczek i cierpiace oczka ![]() Pewnie uzywa kremow odmladzajacych ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do probki, to w ponedzialek pojde na poczte i to sprawdze. ![]() ![]() Jakie macie Mikolajkowe plany? Ja juz zostalam uraczona prezentem od mamy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pływać nauczyłam się dopiero na studiach na wf-ie. Miałam fantastyczną nauczycielkę ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze polez i odpocznij sobie z zimny okladem? Ja uznalam, ze czas cos ze soba zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Właśnie leci w radiu mój ulubiony świąteczny szlagier - Mariah C. i jej "All I want for Christmas". Choćbym nie wiem, jak zła czy smutna bym była, ta piosenka ZAWSZE poprawia mi humor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.