Scent Bar VI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 18:23   #3661
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

kurde wiecie co az mi sie przykro robi jak czytam jak u was szybko poczta hula. moja paczka wymiankowa wyslana w drugim tygodniu listopada ponoc- nadal nie doszla czekam i czekam, nie wiem pech jakis czy co?

Princesko- cholera ja juz osiemnastke skonczylam 10 lat temu ale jesli chodzi o twoja piosenke to buraczki na me policzki wyplynely

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-05 o 18:29
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 18:28   #3662
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
kurde wiecie co az mi sie przykro robi jak czytam jak u was szybko poczta hula. moja paczka wymiankowa wyslana w drugim tygodniu listopada ponoc- nadal nie doszla czekam i czekam, nie wiem pech jakis czy co?
Glamorous - spokojnie. Ta paczka do Princesski to pewnie wypadek przy pracy był

My czekamy na paczkę z jedzeniem dla kotów. Wyszła w środę, myślałam, że spokojnie przyjdzie dziś. A tu psińco. Muszę czekać do poniedziałku. I oby to jeszcze w poniedziałek przyszło

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 19:03   #3663
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Glamorous - spokojnie. Ta paczka do Princesski to pewnie wypadek przy pracy był

My czekamy na paczkę z jedzeniem dla kotów. Wyszła w środę, myślałam, że spokojnie przyjdzie dziś. A tu psińco. Muszę czekać do poniedziałku. I oby to jeszcze w poniedziałek przyszło
no ale moja juz ponad 3 tygodnie idzie i dojsc nie moze
to co koty do poniedzialku na diecie sa???
Stary 2008-12-05, 19:12   #3664
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
no ale moja juz ponad 3 tygodnie idzie i dojsc nie moze
to co koty do poniedzialku na diecie sa???
Nieee Awaryjnie muszę się zadowolić do whiskasem.

Frank Zappa

Stary 2008-12-05, 19:14   #3665
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee Awaryjnie muszę się zadowolić do whiskasem.
aaa to nie jest tak zle...koty uwielbiaja jej smak i tak dalej jak to w reklamach idzie

czekam na moje dziewczyny...mam nadzieje ze nie zabladzily w drodze na moje zadupie...
Stary 2008-12-05, 21:15   #3666
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka.
Jednemu bardzo powaznemu i uczonemu panu wydawcy, ktory raczyl byl dopiero zaczynac ze mna wspolprace nadalam nocna informacje ( mialam zapalenie pecherza i chadzalam radosnie do toalety noc cala ) ze " Ja pier.... , czy ty wiesz, ze sikam na zielono " po czym nastapil szczegolowy opis przypadlosci i przyjemnosci plynacych z wizytowania toalety, pochwalilam sie chyba nawet, ze popuszczam
Facet zbaranial ze szczetem.
Drugom razom wyslalam panu z Allegro, ktory nabywal u mnie telefon ( chcial dodatkowe zdjecia ) caly plik, na ktorym byly moje wlasne toplesy z jakiejs rozslonecznionej plazy. Tyz zbaranial, zona pewnie razem z nim
Teraz sie pilnuje...

Zabieram sie do zycia, pojutrze wraca Oblubieniec i obawiam sie, ze to co zastanie po powrocie moze mu sie nie-koniecznie-skojarzyc z wizja uroczej i eterycznej malzonki ( za jaka mnie ten glupiec kochany wciaz uwaza ). Mieszkanie doprowadzilam na skraj rozpaczy, kuchnia nie wychyna sie spod garow, a sama od dni kilku paraduje w olbrzymim burym szlafroczysku. Przez tydzien skonsumowalam kilkanascie zup chinskich i trzy litry Merlota.
A dzis sie nawet umyje, a co!
Nasturcjo, jesteś świetna
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:23   #3667
edytapa68
Zakorzenienie

Dziewczyny i chłopaki! Jakas posucha u nas. Chyba wszyscy balują w ramach Swiętego Mikołaja

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2008-12-05 o 21:26
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:30   #3668
Aragonte
Wtajemniczenie

Ja nie baluję, zerkam jednym okiem na "Powrót króla"
I naturalnie pochlipuję przy szarży Rohirrimów
Stary 2008-12-05, 21:33   #3669
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ja nie baluję, zerkam jednym okiem na "Powrót króla"
I naturalnie pochlipuję przy szarży Rohirrimów
to tak jak i ja

Dla odmiany, nigdy nie zrozumiem głupoty Frodo, mały egoistyczny dupek

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-12-05 o 21:38
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:49   #3670
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ufff ja dopiero wrocilem do domu kupilem siostrze blyszczyk do ust na mikolaja i czekolade z lindta jakas swiateczna z cynamonem i czyms jeszczeBiegalem dzisiaj po Marionnaudzie czy jak to sie tam piszeObecnie wciagnalem 2 batoniki Dove jeden pomaranczowo-cynamonowy a drugi karmelowy jeszcze 3 na mnie czeka o smaku czekoladowyn a i czekolada mocno mleczna z lindtaJa jakos nie lubie Wladcy Pierscienia:rolley es:Chyba jestem z innej planety
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:54   #3671
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Przypomniałam sobie, ze uwielbiam teksty Gimliego

" To pewna śmierć, nikłe szanse powodzenia - więc ... na co czekamy ?! "

Boski jest. Tylko Krasnolud może miec tego rodzaju urok w sobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 21:55   #3672
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
to tak jak i ja

No, ja za Frodem też nie przepadam. Sam to dopiero bohater
A ten szalony błysk w oczach Eomera w czasie szarży, aaaaa
I przemowa Theodena przed atakiem! Ta Aragorna nie rusza mnie w ogóle, ale ta pierwsza jest mrrrrrr...

I tak, mam wszystkie wersje rozszerzone na DVD, ale i tak nie oparłam się pokusie, żeby rzucić okiem na TV
Stary 2008-12-05, 22:00   #3673
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
No, ja za Frodem też nie przepadam. Sam to dopiero bohater
A ten szalony błysk w oczach Eomera w czasie szarży, aaaaa
I przemowa Theodena przed atakiem! Ta Aragorna nie rusza mnie w ogóle, ale ta pierwsza jest mrrrrrr...

I tak, mam wszystkie wersje rozszerzone na DVD, ale i tak nie oparłam się pokusie, żeby rzucić okiem na TV
Dla mnie zawsze największym autorytetem był jest i chyba będzie Gandalf - to On tak naprawdę jest przywódcą

Co do Samiego - zgadzam się
Frodo to cienias

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-12-05 o 22:02
Stary 2008-12-05, 22:17   #3674
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Czy nie uwazacieze faceci ktorzy sa publicznie nazwyani misiami, kotkami, pieseczkami i bogwieczym - zwlaszcza przy swoich kumplach- sie czuja nieco niezrecznie???
Hehehe, to mi przypomina o pewnym ekstremalnym przypadku Dziewczyna mojego znajomego - nie znam jej osobiście - potrafi zamieścić na NK zdjęcie swojego "Mężusia" (nie są nawet zaręczeni ), "Misia-Pysia", tudzież "Dzióbka" w sytuacji typu - Misio rozmawia przez komórkę. Podpis "Ciekawe do kogo tak dzwoni?... Oczywiście do swojej kochanej mamusi" I więcej takich kwiatków - uwielbiam odwiedzać jej profil

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
...natenczas powinna mówić BARRIBALU

EDIT : broń Boże KOALO

Cytat:
Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka. (...)
Łumaruam

Cytat:

Niech ktoś będzie dobry dla Madzika Monstera i odstrzeli mu łebek
Mówisz i masz

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ja jakos nie lubie Wladcy Pierscienia:rolley es:Chyba jestem z innej planety
Ale nie jesteś jej jedynym mieszkańcem

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 22:24   #3675
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
NaprawdeJuz wolalbym bym byc torturowany ogladaniem Harrego Pottera albo Jamesa Bonda
Stary 2008-12-05, 22:26   #3676
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
No problem, moim zdaniem, planet jest tyle, co ludzi, ja tam cieszę się, że czasem chcą się nawzajem odwiedzać

HP oglądam takoż i nie uważam tego za torturę
Stary 2008-12-05, 22:37   #3677
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość

Ja na Sylwestra planow jeszcze nie mam, ale pewnie uczcimy go w najstrojach szampanskich. W tamtym roku moj nastroj byl az zabardzo przesadny i spiewalam mojemu TZ tak: If you want to be my boy , lick my pussy for my joy.

lick it up lick it down lick my pussy all around ;d;dd Here I'm , I'm your girl , do me right, be my man. Fuc* me hard, fuc* me well, I'll be nice, I'm your girl ;d
dla tych co 18 lat nie maja, polecam nie czytac

Ale dobre! A na jaką melodię to się śpiewa? Jakąś znaną? Niech (proszę ładnie) mi ktoraś to nagra albo zapisze w nutkach To będzie hit wśród moich znajomych.
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 22:50   #3678
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Też tak myślę. Pracuję za to z osobą, która jest mistrzynią w obgadywaniu ludzi za ich plecami. Nie chcę wiedzieć co mówi o mnie jak wyjdę z pokoju... Jak ją pytam, po co mi to czy owo mówi jest szczerze zdziwiona i nie wie o co mi chodzi
i to jest wlasnie to, co mnie najbardziej u takich osob wkurza. Z Toba obgaduja osobe X, z nia osobe Y, a wkoncu wychodzi na to, ze poruszony zostal temat kazdego bez wyjatku. Ja nie potrafie o najbardziej banalnych rzeczach z takimi ludzmi rozmawiac, bo nawet to ze wole Vifona od Amino zrobiloby ze mnie wredna babe. W mojej klasie sa praktycznie tylko takie dziewczyny, przez co przyznam, ze malo z nimi gadam, bo widze kto jaki jest i nie potrzebuje czyjejs teorii na ten temat. Faceci naszczescie tacy nie sa a juz na pewno nie tak czesto

Cytat:
Princesko- cholera ja juz osiemnastke skonczylam 10 lat temu ale jesli chodzi o twoja piosenke to buraczki na me policzki wyplynely
Nawet nie wiesz jakie ja mialam potem buraki ale ostatnio, gdy sobie zabalowalam spiewalam tak: Bo lizaki chupa chups maja czarodziejska moc, one spelnia marzen w brud i rozswietla ciemna noc! Chupa Chups przyniosa ci w nocy kolorowe sny, Chupa Chups i tylko Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y

Cytat:
to tak jak i ja

Ja juz seans skonczylam. BYlam z kolegami i TZ, chlopcy wznosili toasty za powodzenie Froda, a w trakcie wojny wrzeszczeli "SMIERC, SMIERC, SMIERC!" az sie znudzilam i TZ odwiozl mnie do domu Jego oczywiscie wyslalam dalej na wojne

Cytat:
Hehehe, to mi przypomina o pewnym ekstremalnym przypadku Dziewczyna mojego znajomego - nie znam jej osobiście - potrafi zamieścić na NK zdjęcie swojego "Mężusia" (nie są nawet zaręczeni ), "Misia-Pysia", tudzież "Dzióbka" w sytuacji typu - Misio rozmawia przez komórkę. Podpis "Ciekawe do kogo tak dzwoni?... Oczywiście do swojej kochanej mamusi" I więcej takich kwiatków - uwielbiam odwiedzać jej profil

No to w stylu znanych mi gorrracych 14stek

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Ale dobre! A na jaką melodię to się śpiewa? Jakąś znaną? Niech (proszę ładnie) mi ktoraś to nagra albo zapisze w nutkach To będzie hit wśród moich znajomych.

prosze tu masz link http://www.wrzuta.pl/audio/8SNbHVcK0...zi_-_juicy_pen

Faktycznie robi furore haha

Edytowane przez princeska69
Czas edycji: 2008-12-05 o 22:55
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 22:53   #3679
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość

klik

melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 23:17   #3680
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Tak Juicy Pen wymiatamam go nawet w telefonieI jak ktos dzwonie to sie wlasnie rozlega ten sygnal
Stary 2008-12-05, 23:23   #3681
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
sama bylam obecna gdy moja sunia umierala to byla okropna tragedia, bo ja jakis debil otrul wyobrazasz sobie jak sie meczyla

No to lece do szkoly
nie do wiary wyobrażam sobie tylko, co czułaś

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
No dobra, nabyłam obuw drogą niewirtualną, w rozmiarze 36, po pierwszym założeniu (przyjechałam w nich od razu dzis do pracy) sprawiajawrazenie wygodnych, a na nodze leżą bardzo ładnie. Zwykłe, brązowe, gładkie kozaczki na niedużej (8cm) szpileczce, niemal dokładnie takie, jak chciałam
jutro przed pracą idę kupić buty, które dziś przymierzałam - też wydają mi się wygodne
miałam kupić klasyczne oficerki, ale takie które mi się naprawdę podobają i PASUJĄ w kostce, łydce itp. są tak od 200 funtów w górę a zima w Londynie łagodna a po świętach będą wyprzedaże
aż załączę fotkę z tej okazji [chociaż na żywo ładniejsze, skóra jest miękka i są superzgrabne]
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Glamourus, Hecate, Natasho i wszystkie inne powracajace na Święta Wizażanki - szczęśliwego lotu i udanego pobytu!
dzięki

Cytat:

Mam dwie takie nauczki za soba, wskutek popelnienia ktorych dzis sprawdzam wszystko co wysylam razy kilka.

(...)

A dzis sie nawet umyje, a co!
boskie! choć wyobrażam sobie, że w rzeczonej sytuacji - jeśli śmiałaś się w ogóle - to pewnie nieco histerycznie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MILLER-2-1.jpg (33,3 KB, 12 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:30   #3682
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
NaprawdeJuz wolalbym bym byc torturowany ogladaniem Harrego Pottera albo Jamesa Bonda
O to to

Cytat:
No to w stylu znanych mi gorrracych 14stek
Tylko że ona ma o 10 lat więcej

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
aż załączę fotkę z tej okazji [chociaż na żywo ładniejsze, skóra jest miękka i są superzgrabne]
Fajne, chodzi za mną coś takiego - tylko chciałabym biało-czarne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:55   #3683
glamourous
Zakorzenienie

mam bardzo podobne musze powiedziec ze nosza sie wygodnie, obcas stabilny, moje tez sa z mieciutkiej skorku i skorka wylozone w srodku- i przez to bardzo mile w uzytkowaniu. a z kozakami w tym dziwnym kraju tez mam problem. nigdy nie uwazalam sie za chudzinke- drobinke- ale te ichnie kozaki wszystkie sa tak szerokie w kostce/lydce ze wygladam jak kot w butach...
ja ostatnio zakupilam to cudo
http://www.thefitflop.com/
maz stwierdzil ze jak buciki myszki Miki i za glowe sie zlapal jak takie badziewie moze tyle kosztowac ale co tam wygodne cieplutkie, a jeszcze mi posladki i uda z tylu ujedrnia i plecy wyprostuja- szkoda ze biustu nie ujedrniaja i zmarszczek na szyi...

cholera zupelnie zgubilam login do mojego konta na online banking, chcialabym sprawdzic ile mi sie ostalo na koncie po ostatnich beztroskich zakupach a tu dupa

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-06 o 00:01
Stary 2008-12-06, 07:14   #3684
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
To mysle, ze mogloby Wam sie spodobac. Znam jeszcze jeden motel, tez bardzo blisko mnie, z tym ze przy glownej trasie. Jesli chcesz sprawdze Wam pokoje i dam znac do tego w Ząbkach nawet dzis pewnie uda mi sie podskoczyc Tylko powiedz jakie pokoje sprawdzac dwuosobowe tylko? Czy dla dziewczynek tez oddzielne?
Beatko, byłabym Ci bardzo wdzięczna. Ja muszę jechać, mam sprawę do załatwienia i przy okazji chcieliśmy zabrać ze sobą dziewczynki, bo w Warszawie jeszcze nie były. Pokoje mogłyby być dwa dwuosobowe np. ze wspólną łazienką. W ostateczności jeden czteroosobowy.

Wiesz, że próbka jeszcze nie przyszła.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Zależy co masz na myśli mówiąc przystępna cena... Ja co prawda nie Warszawianka, ale czasem nocuję w Warszawie. Ze znajomymi zatrzymujemy się zazwyczaj tu miłe miejsce z klimatem. Przy jednej osobie w pokoju niestety robi się drożej, ale gdy jedzie kilka osób jest nieźle
Dzięki za link . Nam nie zależy specjalnie na czymś wyszukanym. Po prostu chcemy gdzieś przenocować. I tak nie będzie nas właściwie na miejscu całymi dniami.

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-12-06 o 07:34
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 07:21   #3685
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
i to jest wlasnie to, co mnie najbardziej u takich osob wkurza. Z Toba obgaduja osobe X, z nia osobe Y, a wkoncu wychodzi na to, ze poruszony zostal temat kazdego bez wyjatku. Ja nie potrafie o najbardziej banalnych rzeczach z takimi ludzmi rozmawiac, bo nawet to ze wole Vifona od Amino zrobiloby ze mnie wredna babe. W mojej klasie sa praktycznie tylko takie dziewczyny, przez co przyznam, ze malo z nimi gadam, bo widze kto jaki jest i nie potrzebuje czyjejs teorii na ten temat. Faceci naszczescie tacy nie sa a juz na pewno nie tak czesto
Ja zanim nie zaczęłam pracować miałam niewielki kontakt z kobietami. Od dziecka miałam praktycznie samych kolegów. Mam trochę znajomych kobiet, w tym dwie przyjaciółki, ale przyjaźnię się zazwyczaj z facetami. Chyba przez to,że zawsze z nimi miałam większą styczność. Na podwórku, a potem w szkołach zawsze była większość chłopaków. Na studiach w ogóle nie ma o czym mówić, bo na roku na 300 osób było może 10 dziewczyn Tak więc gdy zaczęłam pracować bardzo wiele zachowań i sytuacji mnie zaskakiwało. Z częścią musiałam się oswoić, część w ogóle zrozumieć, ale do takich jak obgadywanie nie przywykłam do dziś.

Cytat:
Miałam identyczny fason pod koniec liceum. Tylko,że moje brązowe były... Wolę nie liczyć ile lat temu to było

Cytat:
z kozakami w tym dziwnym kraju tez mam problem. nigdy nie uwazalam sie za chudzinke- drobinke- ale te ichnie kozaki wszystkie sa tak szerokie w kostce/lydce ze wygladam jak kot w butach...
To ja chcę na zakupy do tego kraju Jestem pyza, ale nawet gdy było mnie duuuużo mniej, to łydkę zawsze miałam potężną. Kłania się dużo ćwiczeń i nie rozciąganie potem mięśni. Właściciele polskich sklepów z butami nie przewidzieli takiej opcji, więc o kupieniu kozaków bez wyjeżdżania za granicę mogę zapomnieć

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 08:59   #3686
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Frodo to cienias
Oj nie! Często spotykam się z takimi opiniami, ale pomyślcie - gdyby to od Was zależał los świata?
Bo ja bym od razu się poddała

Cytat:
Przypomniałam sobie, ze uwielbiam teksty Gimliego

" To pewna śmierć, nikłe szanse powodzenia - więc ... na co czekamy ?! "

Boski jest. Tylko Krasnolud może miec tego rodzaju urok w sobie
I tekst o biegach przełajowych (nie pamiętam czy z Drużyny czy z Dwóch Wież).
"Zabójcze na krótkich dystansach" (krasnoludy)
Stary 2008-12-06, 09:16   #3687
princeska69
BAN stały

Cytat:
Tak Juicy Pen wymiatamam go nawet w telefonieI jak ktos dzwonie to sie wlasnie rozlega ten sygnal
Przez jakis czas tez to mialam Teraz korzystam przede wszystkim z wibracji, ale na dzwonek ustawilam moje ukochane czarne rytmy Kiss Kiss Chris Brown

Cytat:
nie do wiary wyobrażam sobie tylko, co czułaś
Powiem Ci, ze nawet gdy teraz o tym mysle, a minely cztery lata, to mam przed oczami ten maly kochany pyszczek i cierpiace oczka

Cytat:
Tylko że ona ma o 10 lat więcej
Pewnie uzywa kremow odmladzajacych

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Beatko, byłabym Ci bardzo wdzięczna. Ja muszę jechać, mam sprawę do załatwienia i przy okazji chcieliśmy zabrać ze sobą dziewczynki, bo w Warszawie jeszcze nie były. Pokoje mogłyby być dwa dwuosobowe np. ze wspólną łazienką. W ostateczności jeden czteroosobowy.

Wiesz, że próbka jeszcze nie przyszła.
Nie ma sprawy Posprawdzam te pokoje wszystko zanotuje a potem napisze Ci na priiv

A co do probki, to w ponedzialek pojde na poczte i to sprawdze. Bo cos za dlugo by szla

Jakie macie Mikolajkowe plany? Ja juz zostalam uraczona prezentem od mamy Obudzilam sie i jak co roku obok mnie byla torebeczka Musze zapakowac prezent dla TZ i spakowac sie na basen, bo od dzis zazynamy chodzic regularnie, zebym nauczyla sie plywac
Stary 2008-12-06, 10:09   #3688
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Jakie macie Mikolajkowe plany? Ja juz zostalam uraczona prezentem od mamy Obudzilam sie i jak co roku obok mnie byla torebeczka Musze zapakowac prezent dla TZ i spakowac sie na basen, bo od dzis zazynamy chodzic regularnie, zebym nauczyla sie plywac
Ja dostałam rękawiczki Czarne, wełniane, ze złotką nitką do łokcia Plany Mikołajkowe - nicnierobienie. Od rana z mamą ogarnęłyśmy mieszkanie. Wczoraj wieczorem dostałam dreszczy i niewiele brakowało do pawia.(cholerna migrena) Głowa boli nadal, nadal mam mdłości i światłowstręt. Czuję się "wypruta", a nienawidzę się tak czuć.

Pływać nauczyłam się dopiero na studiach na wf-ie. Miałam fantastyczną nauczycielkę Uwielbiam pływać. Najbardziej lubię na plecach. Aż mi się zatęskniło. A będę musiała coś zrobić w tym kierunku, bo ostatnio trochę się przestraszyłam. Od nagminnego siedzienia przed kompem, mam straszne bóle w szyi, łopatkach. Garbię się, prostowanie się sprawia mi ból, cała czuję się jakaś skurczona

Frank Zappa

Stary 2008-12-06, 11:07   #3689
princeska69
BAN stały

Cytat:
Ja dostałam rękawiczki Czarne, wełniane, ze złotką nitką do łokcia Plany Mikołajkowe - nicnierobienie. Od rana z mamą ogarnęłyśmy mieszkanie. Wczoraj wieczorem dostałam dreszczy i niewiele brakowało do pawia.(cholerna migrena) Głowa boli nadal, nadal mam mdłości i światłowstręt. Czuję się "wypruta", a nienawidzę się tak czuć.

Pływać nauczyłam się dopiero na studiach na wf-ie. Miałam fantastyczną nauczycielkę Uwielbiam pływać. Najbardziej lubię na plecach. Aż mi się zatęskniło. A będę musiała coś zrobić w tym kierunku, bo ostatnio trochę się przestraszyłam. Od nagminnego siedzienia przed kompem, mam straszne bóle w szyi, łopatkach. Garbię się, prostowanie się sprawia mi ból, cała czuję się jakaś skurczona

Moze polez i odpocznij sobie z zimny okladem? Ja uznalam, ze czas cos ze soba zrobic zreszta, duzo czasu siedze, jak nie w szkole to w domu przy ksiazkach albo komputerze, a plywanie dobrze robi podobno na kregoslup. Mama jest zadowolona, bo od dawna chciala mnie wypchnac na basen. Mam narazie przed soba 15 godzin, a potem zobaczymy, moze zostane plywakiem choc z 10 sie zejdzie na nauce utrzymania tylka na wodzie a nie pod nia zawsze dolna czesc mojego ciala, ciagnie mnie za soba w dol
Stary 2008-12-06, 11:37   #3690
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
zawsze dolna czesc mojego ciala, ciagnie mnie za soba w dol
Mi też

Właśnie leci w radiu mój ulubiony świąteczny szlagier - Mariah C. i jej "All I want for Christmas". Choćbym nie wiem, jak zła czy smutna bym była, ta piosenka ZAWSZE poprawia mi humor

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości