|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Od kad nie ma Nas , znowu stale czegos szukam.
Teraz wiem , nie wszystko mozna miec . By dawac , trzeba brac ![]() Nie chce juz udawac , nie chce grac . Byles obok , lecz szukalam Cie . Pamiec potrafi ranic ![]() Twoje chlodne usta </3 Tych kilka chwil wystarczylo bys mi skradl moje sny ![]() ![]() I choc wszyscy ze mnie smieja sie , cale zycie z Toba tanczyc chce <3 Udoskonalilam Cie . |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Raczkowanie
|
Odbić od wszystkiego oczyszczając swoje serce . Dzień bez Ciebie jest dniem bez sensu. Dzień z Tobą doprowadza mnie do szaleństwa, Po rozstaniu czuję jeszcze większą tęsknotę. <3 Pamiętasz noc gdy oddałam Ci swoje serce Przysięgałeś że czujesz to samo Powiedziałeś że nigdy, przenigdy nie zostawisz mnie samej Ciągle się w Tobie zakochuję I odkochuję Czasami Cię kocham Czasami sprawiasz Że czuję się smutna Czasami czuję się dobrze Czasem czuję się wykorzystywana Czuję skarbie jak Wprawiasz mnie w zakłopotanie Nigdy się tak nie czułam Jak to jest, że dajesz mi Tyle szczęścia, a jednocześnie zadajesz tyle bólu? Ty żyjesz młodością, zabawą i chwilami , może to i dobrze bo, ja trochę wspomnieniami Bądź dziś dobrą myślą obok mnie. ...bardzo blisko. Chciałam sobie radzić sama Przez ten cały cholerny, pusty czas bez Ciebie. stań gdzieś z boku, odpocznij, pozbieraj swoje myśli. . . |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ;* __ Kiedy się czuje pociąg fizyczny, nieczystą namiętność fizycznych kształtów, to nie jest miłość. Miłość jest pożądaniem czyjejś duszy. Gdyby ci kiedykolwiek było potrzebne moje życie, przyjdź i weź je ... wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca... jeśli sam nie wniosę miłości, ciepła i rozkoszy, to nie da mi ich drugi, a całym sercem pełnym szczęśliwości nie uszczęśliwię drugiego człowieka, który stoi przede mną zimny i bezsilny. wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam jeszcze raz popatrzeć na Ciebie ? ![]() uśmiechnął się do mnie los, a potem okazało sie, że uśmiech ten był ironiczny.. im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę. Byłam bardziej zainteresowana troszczeniem się o swoje na wpół złamane serce i żałowałam, ze nie byłam na tyle silna, by je kontrolować i nie musieć teraz cierpieć. No, w końcu to tylko mały mięsień - dlaczego tak bardzo boli ?
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
[ moon_light ] dziękuję, cudna jesteś. ; *
______________ ` to moje życie i mój świat, łapy precz ! ;] ` nie wierzyłam w Twoją miłość. ` zapominam się. szukam mojego brązowookiego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Raczkowanie
|
Chora na uczciwosc .
Podgladalam Twoje sny , tak balam sie ich . Prawdy warte klamstw . Pragnienia do spelnienia ![]() Probowalam z calych sil zastapic Ci wielki swiat , chcialam byc dla Ciebie kims kogo by bylo brak .. Znasz mnie na tyle , na ile Ci pozwalam ;> ![]() Odejdz dopoki wiem ,ze wystarczy mi sil by nie zatrzymac Cie |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzieś Ty ku.rwa była jak rozum rozdawali ? Więc plotkuj, opluj, zbesztaj kotku ja i tak się będę śmiała. Dobra Suko koniec żartów, Przygotuj się do ostrego startu Nienawidzisz mnie, niefart wiesz? bo ja się tym karmie^^! Dla głupców tych co się czują na siłach by nazwać mnie dzi.wką Niby miasto, a świnie luzem chodzą. Ty...ty...ty gnijący trupie, padalcu rozdeptany, wrzodzie na dupie ! Nie chodzę w markowych ciuchach, nie spędzam dwóch godzin przed lustrem i nie popier.dalam w dwumetrowych obcasach. I to Cię boli. Bo ja nawet w ubraniu ze szmateksu, bez makijażu i w schodzonych już trampkach jestem lepsza od Ciebie. Może coś wybierzesz ;PPP ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ~*~ Truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości ![]() Piękno - to złudzenie i pułapka na drodze człowieka, jedno z nie dających się objaśnić przekleństw jego istnienia. 100 post!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I Ty się zastanawiasz, czy jej na Tobie zależy?... Przecież ona już nie jest nawet w stanie tego ukrywac... Rozj.ebało się. Życie mi się rozj.ebało... A wiesz, wieczorami zawsze siadałam na parapecie z kubkiem kakao i muzyką w uszach. Patrzyłam na księżyc i cieszyłam się na myśl, że Ty też możesz go zobaczyc. Dzisiaj nie widac nic, pada deszcz, a księżyc przysłoniły chmury. Ale to nie ma nic wspólnego z tym, że Tobie juz nie zależy, prawda... [?] I będę sobie wyobrażac, że każdy uśmiech który u Ciebie zauważę jest właśnie dla mnie. Nieważne czy to będzie prawda czy nie, liczy się to że przynajmniej Ty jesteś w stanie się uśmiechnąc...
Dla TajemniczaPanna mam jeszcze takie coś,(z życia wzięte ![]() Niektórzy wierzą, że na początku Bóg dawał nam coś od siebie.Coś co pomogłoby nam się wyróżnic. Jedni stali w kolejce wzrost, niektórzy po ponadprzeciętną mądrośc ... Jednak jak czasami rozglądam się wokoło to mam wrażenie, że parę osób przespało ten dzień... Może akurat się spodoba ![]()
Czas i tak przeminie ![]() 01.06.2020 62 kg 01.01.2021 54 kg cel: 46 kg ![]() Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pff. chyba żartujeesz.? już je zabrałam. ! ![]() ![]() _.potrafiłeś spieprzyć wszystko _.wspomnieniami serca nie oszukasz.
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zadomowienie
|
czasem, gdy tu zaglądam jedyne na co mam ochotę to zaśpiewać "...ale to już byłoo..." ale dobra, bez czepiania się.
![]() dziękuję za pochwały i wyróżnienia. ![]() chcialam byc - to miłe, że zauważyłaś moją nieobecność. ![]() KaMa2704, xxgroszek07xx, Primadonna, r0zunia, chocapic, abunee, papergirl, Frizz, allmylifeismusic, Drift, MamCieGdzies, kamisha, TiS - gdyby nie takie osóbki jak Wy, nic by z tego nie było. ![]() ![]() Kochanaa - ![]() ![]() ![]() ____ dłonie jak pędzel, czynią czwarty wymiar rzeczywistością. czy to ten moment, kiedy mówisz mi, że mnie kochasz, ale nie jesteś we mnie zakochany ? tutaj problemy leczy się wódką. nie wierzcie w to, że można kłamać. możecie myśleć, że kłamstwo ujdzie wam płazem. może i mogłoby... ale na trochę. kiepskie wybory, kiepskie życie. nie mogę uwierzyć, że przyszedłeś tu tylko po to ! nie mogłeś zadzwonić, napisać, zaćwierkać ? nienawidzę tej su.ki ! a jej palce są jak kurze nóżki. jesteś taki seksowny, gdy jesteś zestresowany. jak chcesz, to przyjdź. ale nie gwarantuję, że nie wyrzucę Cię przez okno. to jest tak, jakbyś źle połączył kabelki. jeden błąd ii... bum ! ideały się przegrzały.
#3671 |
Przyczajenie
|
CookieCrisp, papergirl, BananowaBrazylijka, keeendy-
![]() ___________________ nietykalni. my. bądźmy tratwą szczęścia na tym morzu niepowodzeń. zapalam znicz na grobie naszej miłości. co mi po Tobie zostało? wspomnienia kilku ciepłych słów, 31 ostatnich wiadomości, łzy w oczach na myśl o obietnicach. i ogromna pustka w miejscu, gdzie kiedyś było serce. zapytana, co czuję- wzruszam ramionami. _______________ Chęć nadmiernych zysków powoduje utrate tego, co posiadamy.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
Ale mam zaległości
![]() Kiedy zobaczyłam Cię po raz pierwszy, nawet nie pomyślałam, że będziesz mi tak bliski. (...) Teraz żyję dla Ciebie, jednak w ciągłym strachu, że pewnego dnia znikniesz, odejdziesz bez słowa. Zostawisz mnie od tak. Uzależniłeś mnie od siebie, od swojego uśmiechu, spojrzenia, dotyku. Nie zostawiaj mnie, nie wolno Ci! a gdybyś poprosił mnie, żebym pokazała Ci jak bardzo Cię nienawidzę , wzięłabym kartkę i narysowała Ciebie, a następnie ją pocięła. Zaczynam zauważać . Zaczynam czuć... Plastikowa rzeczywistość. wymieniane zimowe uśmiechy . Ja i On . Boję się atramentowych nocy i tych wielkich łez w moich oczach.. znów te same prognozy życia . prawdziwie rozmawiał tylko z Nią. Szczęściem przesiąknięta. Bo w Twoich ramionach. - nawet nie wiesz jak się cieszę.. - naprawdę jestem aż takim powodem do zadowolenia..? -bardzo. Dzisiaj niebo jakby bardziej niebieskie, słonce ładniej świeci, kakao jakby słodsze i Tyy.. ! - moja poetka ;*
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-11-04 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - Ty wspanialsza !
![]() allmylifeismusic - dziękuje . i na zdrówko ![]() _Panna_Migotka_ - cudnowna moja ![]() Artistic soul <3 Cat deluxe - miło mi . ![]() nie pozwolę żebys zwątpił w nas..
jesteś tak boski ,że nawet nie wiem czy wolno mi o Tobie marzyć. Wszystko oddam za odrobinę miłości, ewentualnie za słoik nutelli. gdy patrzysz w moje oczy. odchodzę od zmysłów. twej twarzy szukam pośród miliona innych. tęsknię.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-04 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o je ![]() ![]() ![]() oj . miłooo ![]() ![]() ____________________
milczysz? - nazwę tomonologiem . rzucasz ' przepraszam ' - tak mam do tego słabość . znów wstanę rano .. pociągając tuszem rzęsy , powiem do siebie : Jesteś gotowa , by ponownie się rozczarować .
![]() |
#3675 |
Raczkowanie
|
bądź zwrotką , treścią , częścią istotną
![]() |
#3676 |
Przyczajenie
|
witam was
![]() ![]() myśle, że ja nie mam tak ogromnej weny , ale postaram się od czasu do czasu, wam te moje wypociny przekazać xD kilka z Nich dam teraz ![]() Kocham Cię szalenie.
Uuu, awaria, kocham Cię jak wariat. Wspomnienie dawnych chwil dodaje mi sił .. Jeszcze mile Cię zaskoczę -.- Położyłam przed tobą osłonę, Nie żebym chciała cię skrzywdzić. Ja tylko zatrułam twój umysł Nigdy nie chciałam, byś płakał... Sparaliżowałeś moje ciało, trującym pocałunkiem. Złożyłeś mnie w całość, następnie zmiażdżyłeś mnie dla przyjemności... Przeżyję! Żyjąc w świecie bez ciebie ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zadomowienie
|
Biorę sobie Ciebie za męża wobec ciemności i wobec ciała. Nie ślubuję miłości - bo było ich za wiele.
Nadal widzę Twoje dobre i czułe oczy , Twój uroczy uśmiech , i myślę jedynie o chwili , kiedy znowu odnajdę całą słodycz Twojej obecności błagam,tylko nie zacznij mnie całować,bo nie jestem jeszcze na tyle silna by Cię odepchnąć. czułam pulsowanie serca pod policzkiem i lekki podmuch oddechu na czubku głowy. Nasze dzieci martwe i owinięte w cienka bibułkę leżą teraz w małych drewnianych pudelkach pod krzewami róż. Czuje ciepło słońca na ramieniu i ogarnia mnie wielki smutek z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości.
#3678 |
Rozeznanie
|
straszna chujnia jest...
jak niektórzy mędrcy mawiają – wino, kobiety i śpię bo radość to jedyna rzecz, którą jak dzielimy to mnożymy jak jest ochota, to i pies kota wyłomota. jak ktoś ma pecha to i palec w dupie złamie cóż... nie dla nas kwitnie ananas...
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie była ironia
![]() ![]() ![]() I już sama nie wiem, czy chcę aby pojawiło się że przesyłasz wiadomośc... Znowu pogadamy o głupotach, w których będę doszukiwała się nieistniejącej miłości bijącej z twoich słów, a potem myśli o tym jaka jestem głupia nie dadzą mi spac...
![]() |
#3680 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do kradzieży to w Twoim wypadku aż się cieszę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Możecie na mnie naskoczyć ale zastanówcie się czy to serio jest takie zabawne... ![]() ![]() Cytat:
![]() abunee ![]() _______________ Zużyłam chyba już całą porcję tęsknoty do Ciebie. Może i dobrze? Zbyt dużo frustracji. Zbyt dużo Ciebie. Zbyt mało Nas. Siedziałam tak nad stolikiem podparta wspomnieniami. O nim.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-11-04 o 22:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Chce być dla Ciebie tą jedyną i w to wierze , że nic oprócz życia mi Ciebie nie odbierze!
Zamknełam drzwi duszy mej , musze radzić sobie z każdym nowym dniem... Tobie łatwo było odejść stąd... Niedojrzała miłość mówi ; Kocham Cię , ponieważ Cię potrzebuję . Dojrzała mówi ; Potrzebuję Cię , ponieważ Cię kocham . ręka nie dupa , dwa razy nie daje . ![]()
![]() |
#3682 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ty częściej. częściej. częściej! ![]() ![]() *** ludzi, których wciąż spotykam na swej drodze.. i tylko szkoda, że nie mogę zatrzymać tego co się zmienia.. bo niektórych mam już jedynie we wspomnieniach. trzymaj z tymi którzy są! pamiętaj o tych których brak! ufaj tym którzy są przy tobie cały czas!.. czasami nie da się wszystkiego poukładać. życie twe trwa zbyt krótko, co przyniesie jutro nie wiesz.. bez nich ciężko by ci było nie jedną przeszkodę przejść.. teraz złóż im cześć. w sercu zawsze, więc ich miej póki są - szanuj ich! póki są - na nich licz! póki są - o nich myśl! póki są - z nimi idź! póki są.. bo gdy ich zabraknie, gdy ich już nie będzie.. to tak jakby zniknęła gdzieś cząstka ciebie! Najgorsze jest to, że wszystko minie i znów Przyjdzie kolejny dzień, czas się nie zatrzymał Człowiek z jego biegiem zmienia się, ej ej Ale te dobre chwile, będzie wspominał Jeszcze raz próbował przeżyć je.. Proszę powiedz mi co czujesz, gdy ich brakuje, gdy ich nie ma a ich właśnie potrzebujesz.. byli.. nagle zniknęli, a ty tego nie pojmujesz? nie dociera do ciebie? przyjaźnie trzeba pielęgnować! bo inaczej uschną jak język po bezszelestnych słowach..
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zadomowienie
|
Frizz, RealGirl- <3
btw. realGirl - kiedyś nawet nie pamiętam bardzo której liczyłam średnią jak długo tu jest przez ilość wiadomości to wyszło że średnio coś koło 50 wiadomości na dzień xd jest to normalne ? ;o ![]() kochanie ![]() no to jest najlepsze, że wiem ![]() czyż z tym balonikiem nie jest uroczy ? ![]() <3 w Twoją stronę też. Kochnaa ja Ci już mówiłam nie warto! ![]() ![]() Cytat:
jak już upominasz mnie dla dobra wizażu to już też to na dniach dodawałam ![]() ![]() Cytat:
... i nie wroci więcej ![]() ale my kładziemy na to lache ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- bo czasem trzeba dać sobie okres próbny, a nie palić za sobą od razu wszystkich mostów . I`m a bad girl for breakin his heart . /jestem złą dziewczyną i złamałam jego serce./ without u I don't know how my life will be . /nie wiem, jakie będzie moje życie bez ciebie./ oto ja i cały mój ambaras . we're both loosin` sight . /oboje gubimy wzrok./ the last time that I left these steps was after our first kiss . /ostatnie nasze spotkanie było po naszym pierwszym pocałunku./ I'm only interested if I can have u for life . /jestem zainteresowana tylko jeśli mogę cię mieć na życie./ karmiona zielenią Twych oczu . wszystkie dobre dziewczynki siedzą w domu ze złamanymi sercami . ciągle czekam w poczekalni życia . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
kamisha - dziękuję za docenienie
![]() ldzlejdildz - postaram się ![]() ![]() ________ Podnieście głowy, to może zobaczycie mnie nad wami Pokazuje 'fuck you' światu na nieboskłonie nad wami nie patrz na mnie, jestem kiepskim wzorem Patrzysz na świat przez łzy,jesteśmy razem Wejdź proszę, a ja kilka słów tobie dam tu Na twarzy uśmiech, czuję to ciepło Ten ogień płonie blokada trosk. niewinna jak dziecko Myśli nieobecne, czuję jakby ktoś siedział mi na plecach proszę, nigdy nie przestań przysiądź koło mnie. przytul się. pozwól poczuć swoje ciepło
#3685 |
Przyczajenie
|
Czy warto poświęcać przyjaźń dla miłości?
nie zmieni tej historii nic . i pamiętaj nie możesz zapomnieć o tym że mnie kochasz. nie potrafię Cię dogonić . |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane mam do Was prośbę chociaż wiem, że tego nie lubicie. Bardzo Was proszę o opisy dotyczące zaręczyn, że już mi się oświadczył, jesteśmy narzeczeństwem itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Raczkowanie
|
martus9191 -
![]() Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika.
będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Rozszarpane marzenia gnijące w niepamięci ludzkiej. Zbesztane, zdeptane, bez żadnej szansy na ponowne wyjście. Kiedyś świeciły swoją świetnością beztroski, dzisiaj udajesz, że o nic o nich nie wiesz. Co ty, do cholery, wróżka? Skąd wiesz, może one właśnie miały szansę się spełnić?! A może lepiej zaczekać, aż wpadnie w zły nastrój? Dorzuci mu jeszcze jedno zmartwienie, niech sobie poradzi z wszystkimi naraz. Moim zdaniem życie sprawia panu tyle problemów, ponieważ wierzy pan, że są dobrzy ludzie i źli ludzie. Myli się pan, oczywiście. Istnieją tylko i wyłącznie źli ludzie, ale niektórzy stoją po przeciwnych stronach Świat był dla niej, całe to piękno, jego oddech na karku. Wszystko było dla niej. Przyjmowała te chwile jak dar. Istnieli tylko oni oboje i nie istniał świat |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały
![]() Dla moich Miłości - <3 Kochanaa - na pewno będzie nam Ciebie brakować, bo z Twoich opisów duużo osób korzystało, ale skoro taka jest Twoja decyzja ( w ten sposób wyrażasz swój sprzeciw wobec zachowania tych osób ), to my chyba niewiele możemy zdziałać. ![]() Całkowicie zgadzam się tutaj z RealGirl89. kasia1177 - ja coś spróbuję. ![]() Jedna z najpiękniejszych chwil w naszym życiu już za nami. Teraz tylko czekać na ślub. Pierścionek na moim palcu lśni, a Twoje słowa jeszcze w pamięci mam. Moje ' Tak ' odpowiedzią na wszystkie Twoje pytania. Pierścionek przyjęty, róże w wazonie cieszą oko, rodzicielski obowiązek pobłogosławienia młodej parze wypełniony. Trza weselicho wyprawiać. ![]() Sam zawiązałeś sobie na szyi obrożę, kotku. ![]() ' Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtąd jedno chociaż nadal dwoje... ' Klasyka. ![]() może coś wybierzesz. ![]() Madziam90 - no i gdzie Ty się podziewasz? ![]() Natychmiast proszę wracać ![]() Zapytaj się księdza na katechezie. Pani w spożywczaku. Swojej mamy. I nawet infobota. Wszyscy już zauważyli, że cierpię. Boże, proszę, pokaż mi wyjście.
Wskaż mi drogę albo oświeci pomysłem. Czasem myślę czy w ogóle jesteś i czy widzisz, jak omija mnie szczęście / jak krwawi mi serce. / Samo życie.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-11-05 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
To właśnie dziś dwa serca jednym staną się...
![]() Boże ja się zakochałam... tak zwyczajnie... po szczeniacku się zakochałam... I gdy widzę Ciebie to tak jakby moje serce kopnęło tysiące wolt ![]() Spijał krople namiętności z jej biustu, czuła jego słodki oddech na swoim karku i smak jego ust na swoich... To dla Ciebie moje oczy wpatrzone w niebo i serce grajace najpiękniejsze melodie mojej duszy...
![]() |
#3690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kinderka13 - zachwycasz ;* Tak bardzo zakochani, tak mocno szczęśliwi, tak choler.nie że aż mdłości dostaje. Po prostu wiem że jesteś tego wart. Zbliżam się do momentu w którym powiem że po prostu nie wiem nic. Momentu w którym wszystko stanie się niejasne, niepewne i zbyt skomplikowane. To drzewko na którym wraz ze swą pierwszą miłością wyryłam inicjały, ścieli dziś rano. Pamiętasz? Padał deszcz a ty mokłeś pod oknem. Z nadzieją że wyjrzę przez okno by zobaczyć czy się przejaśnia i wtedy zobaczę Ciebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.