![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
peorth witaj
![]() ursull gratulacje ![]() Vedma mam nadzieję, ze będzie dobrze.? Diari jak się czujesz ? u nas duchota straszna i niezbyt fajnie w związku z tym sięczuję. maluszek się rusza, aktywny jest bardzo ![]()
#3663 |
Zadomowienie
|
Ursull gratuluję synka
![]() ![]() Darianna my we wtorek jedziemy do ambasady. Mogłabyś mi powiedzieć o której byliście i czy duża kolejka? Nie wiemy o której tam wyjechać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Rozeznanie
|
Gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny w imieniu swoim,TŻta i synka
![]() blonde_hair witam serdecznie i sto latek dla Sebastianka ![]() ![]() ![]() Diari i jak tam? ![]() sysunia ja kupiłam butelki TT 150ml na początek i nie żałuję,bo niemowlę tak malutko je na początku,że taka butelka jest poręczniejsza. Teraz używam ich do picia. Mam też 260ml TT,tych używam teraz do mleka. Dla maluszka kupiliśmy zestaw Aventa i małe TT. Aventa jeszcze nie próbowałam,ale ja akurat słyszałam dość dobre opinie. A TT polecam z ręką na sercu. Ja mam zarówno te z rurką,jak i bez i wydaje mi sie,że bez rurki są wygodniejsze,a na pewno łątwiejsze w utzrymaniu w czystości ![]() ![]() peorth witaj ![]() ![]() kasia_don zanim my dobraliśmy odpowiedni smoczek dla małej to trochę ich kupiliśmy. Zaczęliśmy od NUKa i ten jej nawet pasował,TT nie chciała,ale po 3mc już był ok,od 6mc cały czas jesteśmy na smokach z Avent i są ok. Vedma mi przecieka jedna butelka z 10 z TT,i to zaczęła cieknąć po 10 mc użytkowania,więc chyba nie tak źle ![]() Kasiowa melduję się ![]() hanjah podłóż pod nóżki łóżeczka książki,aby główka Dorotki była nieco wyżej,wtedy będzi esię małej lepiej oddychało. Maść majerankowa to dobra rzecz,polecam. Dobrze też stosowac sól fizjologiczną i często odsysać nosek ![]() magduś 25 dziękuję ![]() aaliyah właściwie mi było obojętne,ale po cichu liczyłam na chłopca,bo córkę już mamy. Tż za to bardzo sie ucieszył ![]() Darianna, Luna, Jolaoo,1985ewa dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smoka nadal nie dostała, na razie śpi jak aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zadomowienie
|
dziewczyny dziekuje bardzo za odpowiedzi co do badan.
jesli chodzi o toksoplazmoze to chcialam zbadac czy mam przeciwciala ![]() Sysunia, a robilas badania w Pl czy tutaj? Ursull, Twoj synek to naprawde kawal chlopa ![]() sparkly, moj tż bardzo by chcial bliźniaki ![]()
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam dać cynka,że w Mothercare jest wielka wyprzedaż. Można kupić fajne ciuszki za pół ceny,a także posciel do łóżczeka,ubrania dla ciężarnych i jest mnóstwo promocji na wózki,łóżeczka,butelki i właściwie na wszystko. Jak dzisiaj tam wpadłąm to nie wiedziałam od czego zacząć
![]() Hajnjah ja też używałam gruszki na początku ![]() ![]() peorth ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Zadomowienie
|
WOW, cudny!!!
![]() ![]() Cytat:
Nie zrozumcie mnie zle - badania profilaktyczne mozna zrobic zawsze, ale z uwagi na rzadkosc wystepowania pewnych chorob, uwazam, ze osoby "zainteresowane" powinny sie wokol tego zakrzatnac we wlasnym zakresie. Nie mozna winic NHS ze nie ma ich w pakiecie standardowym. ![]() ![]() Ta, bo to nie on bedzie chodzil w PODWOJNEJ ciazy ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Bylismy o 8.30 i była juz kolejka ale za to były miejsca parkingowe. Parking 4f za godzine,płatne karta tylko.Czekalismy 1,5 godziny. 2 godziny jechalismy do Londynu ale z godzine po samym centrum.Masakra,ciagle stawalismy na swiatłach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sierpniu chce zrobic w PL tarczyce bo nie wiem czy tu takie badanie z krwi robia ![]() Ursull super ze napisałas własnie o tych butelkach z rurka - czyli lepiej ta zwykla kupic - no to sie juz zdecydowałam na TT anti coli zwykla ![]() A co płci tez sie nie moge doczekac ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny!
ursull chlop jak dab! i dzieki za cynka! juz wiem gdzie pojedziemy na zakupy blonde_hair sto lat dla maluszka! wlasnie wrocilam z tesco, mialam pokupowac pare rzeczy dla malej i juz mialam pieluszki w wozku ale chyba sie przestraszylam i odlozylam i jak mnie zgaga dzis meczy... masakra!
#3673 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Rozeznanie
|
Wczoraj o 15 zaczęły się skurcze, najpierw co 25min, a w środku nocy miałam już co 5 min, więc pojechaliśmy do szpitala, zrobili KTG, USG i sprawdzili rozwarcie – okazało się, że jest minimalne i że możemy jechać do domu i wrócić jak skurcze będą jeszcze częściej lub mi wody odejdą. Położyłam się spać, pospałam 3h i jak się obudziłam to okazało się, że skurcze są słabsze i rzadziej, super. Jak tak dalej pójdzie, to może do następnego tyg. urodzę
![]()
#3675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Rozeznanie
|
kasia_don ja mam nadzieję, że do jutra urodzę i nie bede miała wywołania
![]()
#3677 |
Zadomowienie
|
hehe dobrze by bylo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
Ursull, gratulacje !!
Milenka zadowolona, że będzie miała brata? Polecam wybrac się do konsulatu jak najpóźniej ![]() ![]() Diari, trzymam kciuki i będę czekac na wieści od Ciebie. Hanjah, jak się sprawuje chusta? Ty masz zdaje się kółkową i jestem ciekawa jak sobie z nią radzisz, bo mnie czasem wkurza motanie, zwłaszcza nie mogę opanowac tych ogonów, żeby mi się po ziemi nie walały przy wiązaniu. W kółkowej nie ma takich problemów, zadowolona jesteś? Connection, co tam u Was?? Jak mój ulubieniec? Edytowane przez indiria Czas edycji: 2010-07-03 o 10:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie z czasem przekonam się do noszenia jej w chuście-w końcu to ja chciałam ją kupić. No i odpada motanie-z tym to bym chyba sobie nie dała rady. Wiecie czym można usunąć zieloną kupkę z jasnego dywanu? W nocy mieliśmy akcję-kupka wylądowała na przewijaku, na mnie i na dywanie ![]() Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-07-03 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mozesz pokazac jak ta Twoja chusta wyglada? bo tez zastanawiam sie nad kupnem tego ale nie wiem jaka kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Rozeznanie
|
Zadzwonili ze szpitala, że maja wolne miejsca i czy nie chciałabym przyjechać na wywołanie dzisiaj zamiast jutro, zgodziłam się (nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale skurcze już prawie całkowicie ustały, więc pewnie i tak jutro miałabym wywołanie).
Tak, więc proszę trzymajcie kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie. Chyba zaczynam sie troche bać
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bój się, niedługo będziesz trzymać w ramionach upragnione DZIECKO ![]() ![]() Cytat:
A to nasza chusta ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszy raz wsadziłam córkę do chusty jak miała 4 tygodnie, wcześniej się bałam. Pierwsze publiczne wyjście zaliczyła na zakupy do supermarketu ![]() ![]() Na dywany to też tylko Vanish mi do głowy przychodzi. No i my mamy ten sam problem, czyli wszędzie prócz kuchni i łazienki jasne wykładziny, już sobie wyobrażam akcję karmienia słoiczkami, chyba będę dawała młodej jeśc w łazience. Diari powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Dorotka smoczkowym dzieckiem raczej nie będzie-wczoraj jednak go dostała, ale od razu miała odruch wymiotny. Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-07-03 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hanjah dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Diari powodzenia.
![]() ![]() ![]()
#3689 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pomozcie
![]() http://cgi.ebay.co.uk/FREEDOM-SLING-...item43958ef2cf moze ta ? http://cgi.ebay.co.uk/FREEDOM-BABY-S...item45e99a95e6 a moze jeszcze jakas inna ?:/ nie umiem sie zdecydowac |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hanjah - dzisiaj przejechalismy sie z mezem do Matalanu specjalnie po te kocyki polarkowe ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.