|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
cześć, kurcze jakoś nie mogę się przestawić na tym letnim czasie, wstałam dzisiaj o 6, a miałam przekonanie że jest 5 rano i ledwo patrzyłam na oczy, ale na 16 idę do fryzjera, więc musiałam rano wstać się pouczyć i wszystko fajnie, bo brat właśnie pojechał a tutaj mi sąsiad zaczął wiercić wiertarką na głową... no ciekawe jak ja mam się w takich warunkach nauczyć czegokolwiek...
![]() Cytat:
no właśnie, słyszałam, że nie operowana przegroda może doprowadzić do astmy w późniejszym wieku ![]() ![]() silvetta dobry był obiadek, zabawiliśmy dużo dłużej niż chcieliśmy... acelinko dziękuję, mam taką nadzieję ![]() ![]() dziękuję martoolka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() acelinka i magolina trzymam kciuki za dzis i jutro i uciekam do pracy milego dzionka dziewczyny ![]() ![]()
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Napisałaś, że TŻ tak chce, a Ty na pewno tego chcesz? Bo wiem, że się wahałaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak wahałam się, ale dzidziusia chcę mieć dopiero gdzieś pod koniec przyszłego roku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja tylko tak szybko sie przywitam i powiem ze przeczytalam ale z odpowiedziami musze poczekac do jutra - bede mic wiecej czasu. Mialam fajny weekend a najlepsza byla sobota. Pojechalismy z mezem pociagiem do centrum Rzymu i tam polazilismy pol dnia - ja troche po sklepach a w poludnie poszlismy do Hard Rock Cafe na amerykanskie wielkie danie. ![]() Jak to wygladalo opowiem wam jutro bo dzis juz nie mam czasu. Zaraz lece sie przebrac w wyjsciowe ciuchy i ide do szkoly. ![]() Pare zdjec telefonem zrobilam to wam wstawie jutro. Ciao! ![]()
#3666 |
Zakorzenienie
|
no i jestem po pracy
![]() dziękuję Wam wszystkim za kciukasy ![]() ![]() metka też właśnie jestem ciekawa, oby nasz bąbelek pokazał co ma między nóżkami ![]() certi, w sprawie auta nic sie nie ruszyło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
acelinko w takim razie to trzymamy kciuki żeby fasolka ujawniła czy jest dziewczynka czy chłopczykiem
![]() ![]() Moj TZ to wczoraj miał jakoś bardzo pobudzony instynkt tacierzynski Cały dzień zagadywał ze chciałby juz takiego szkrabka Nie ukrywam bardzo to mile no ale jeszcze troszkę się wstrzymam ![]() ![]() ![]()
#3668 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I gratuluję decyzji o starankach ![]() Wylecz się porządnie, bo faktycznie potem Cię rozłoży na dłużej ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Kobitki moje kochane nadal żyje w niewiedzy
![]() Dzidzia rośnie dobrze i wszystko w środku też ok, tzn. macica prawidłowo się rozrasta i takie tam ![]() za to ja mam anemie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
ajj, a mnie znowu nie było. niedopuszczalne
![]() ale akcja, paliło się w domu obok ![]() dziewczyneczka na mnie TŻ nie krzyczał w aucie, magolina pisała o tym. no niechby się na mnie spróbował. z miejsca hamuję na poboczu i daję mu kluczyki ![]() acelinko następnym razem się dowiesz ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-28 o 21:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do anemii to nie martw sie,bardzo czesto w ciazy sie zdarza,lekarz na pewno przepisal Ci jakas kuracje i wszystko bedzie ok,wcinaj wiecej i odpczywaj ile wlezie ![]() ![]()
![]() |
#3673 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2.woooooooow woda to juz Ci mozna gratulowac,pewnie kolejny przystojniaczek juz rosnie albo mlodsza siostrzyczka dla przystojniaczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Gdzieś Ty była jak Cię nie było? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
woda gratulacje!
![]() ![]() ale super. cieszymy się na kolejne ciociowanie ![]() idę spać, bo jutro fryzjer-powiększyć grzywkę, koleżanka, mama, ubezpieczenie domu i takie tam ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wieki mnie tu nie bylo, troszke jestem zajeta, ale niestety nie moge napisac, ze kompletnie nie mam czasu, najzwyczajniej w swiecie, wrednie was zaniedbalam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jak wiem że anemia często się zdarza, ale mnie wkurzyło to że lekarz stwierdził że jem za mało a jak mu powiedziałam że jem dużo, to powiedział że pewnie puste kalorie ... no to mu mówie, że nie, no ale mniejsza o to. Mam jakieś tabletki no i mam jeśc dużo mięcha warzyw i owoców ![]() następną wizyte mam dopiero 2 maja - za 5 tygodni, bo za 4 tygodnie wypadną święta. Ale może się w między czasie przejde gdzieś na lepsze USG, może w 3d ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() acelinko w takim razie musisz nadrobić ![]()
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() acelinko szkoda że dzidzia nie pokazała skarbów ![]() ![]() woda jeszcze raz gratuluje ![]() ![]() sjoanno hmm amerykańskie wielkie danie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
cóż to za wieści z samego rana? Woda gratuluję ![]() jeju, jakie mogły mi się dzisiaj śnić głupoty... nawet z łóżka nie mogłam się podnieść, a miałam wstać dużo wcześniej, a wczoraj po powrocie od fryzjera po 20 już nie miałam na nic siły, chociaż i tak wyjątkowo krótko byłam niecałe 4 godziny ![]() ![]() acelinko tak jak piszesz i ja słyszalam, że anemia w ciąży to normalka, także bierz leki i się niczym nie martw, szkoda, że kwestia samochodu jest zawieszona, może warto byłoby ją podjąć? ![]() bezaczek jak tam Twoje wymianki? ostatnio też rzadziej się pojawiasz na wątku ![]() ja teraz szybciutko odkurzyć muszę i zabieram się za naukę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ja chcialabym Wam pokazac moje siedzace dziecko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() No to biorę się za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cały czas się kuruję. Byłam wczoraj u lekarza i dostała zwolnienie do końca tygodnia. Szkoda tylko, że musiałam iść do innej lekarki, bo moja już miała komplet pacjentów. Ta druga jest pediatrą i tak jakoś chyba z dorosłymi sobie nie bardzo radzi, bo o wszystko jej się musiałam sama pytać ![]() ![]() ![]() Chyba do pracy wrócę po tej chorobie nieźle wypasiona, bo cały czas coś jem, albo chociaż jem landrynki, żeby nie czuć tego gorzkiego ![]() Cytat:
![]() A anemię w ciąży ma 40% kobiet, więc nie martw się, tylko stosuj się do zaleceń lekarza i będzie ok. Tu jest artykuł o anemii: http://abcanemia.pl/anemia-w-ciazy Z tego co wiem, to warto wątróbkę jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do książki, to ja przeczytałam i jest naprawdę super ![]() Jak to powiększyć ![]() Cytat:
![]() A co do Twojej nieobecności, to gdyby nie to, że zafasolkowanych nie biję, to dostałabyś niezłe lanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ona już duża ![]() Szkoda tylko, że buźki nie widać ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Weekend i po weekendzie... Nadrabiam i biorę się do pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku ![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() Mi mąż zrobił w piątek z bananami, nutellą i bitą śmietaną ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25997321] A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła?[/QUOTE] Ale Wam zazdroszczę tych Nędzników... ![]() Może jakaś kolacja albo deser w domu? Albo niespodzianka na wieczór? Ja w rocznice zamierzam zakładać welon ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mamy nadzieję, że za miesiąc będzie wiadomo ![]() A anemią się nie martw, tylko tak jak lekarz mówi wcinam owoce i warzywa. Teraz wiosna to warzywka będą pyszne ![]() Cytat:
![]() Jaka duża! ![]() ![]()
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
dzięki kobitki za pocieszenie
![]() ![]() certi, sprawa autka stoi w miejscu z powodu braku ofert ciekawych dla nas. Ale się rozglądamy cały czas ![]() capri, ![]() ![]() ![]() ![]() martoolka masz racje z tą anemią w ciąży ![]() mmmmmm, po prostu patrze realistycznie ![]() ![]() jestem na chwilke w domu bo byłam u Wojtaska z rana i teraz wróciłam a na 13 mam przedszkole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
czesc
moj maly jakis dziwny dzisiaj, caly czas spi jak nie on ![]() acelinka jakis dziwny ten lekarz tzn nasz sam zapyatal czy chcemy wiedziec plec i zaczal szukac ![]() woda sodowa super, moje gratulacje, caprica6 loo matko jaka ona fajna ![]()
![]() |
#3688 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja grozilam mojemu tacie jak mi dogadywal gdy kierowalam ze go wysadze ale kolezanka taki myk na skrzyzowaniu w kielcach zrobila - naprawde wysiadla - i przestali jej doradzac i ja pouczac. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Koniecznie zrob 3d - strasznie fajne zdjecia wychodza. W tradycyjnym trzeba wyorazni zeby cos zobaczyc a w tym 3d naprawde widac bobaska. Ale najpierw dowiedz sie od kiedy warto je zrobic - na poczatku to chyba i w 3d nie duzo widac ![]() Piekny widok dla mamusi! ![]() A teraz relacja z Rzymu. Wybralismy sie w sobote pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Schody_Hiszpa%C5%84skie oczywiscie i przechadzka Via del Corso (jedna z bardziej znanych ulic - wiele sklepow) do Piazza del Popolo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piazza_del_Popolo Potem na wzgorze Pincio http://en.wikipedia.org/wiki/Pincian_Hill i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory. Potem poszlismy do fontanny di Trevi. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fontanna_di_Trevi Od niej do Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto. http://www.hardrock.com/locations/ca...50&MIBenumID=3 Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce. ![]() Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. No i pepsi. Za duzo! ![]() Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser. ![]() Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko - taka wloska firma kosmetyczna. Chyba wam pisalam juz kiedys - mam z niej pomadki 3 i podklad. Fajna no i niedroga. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Ma ona wydluzyc rzesy w 30 dni - zobaczymy. ![]() ![]() Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach. Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo. A w niedziele mimo zmiany godziny wybralismy sie rano na polska msze a potem dluzsza droga do domu - spacerek na zakwasy. ![]() Wieczorem zrobilam nalesniki z dzemem, a jak go zabraklo polalam miodem i tez byly pyszne. ![]() ![]() A teraz co na zdjeciach - Gitara Bruca Springsteena, mundurek Eltona Johna, drzwi do lokalu z napisem nad nimi - Break on through to the other side The Doors, Okulary Bono z U2.
![]() |
#3689 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Spryciulka ![]() ![]() ![]() Wlasnie wczoraj wylicytowalam na ebayu i sie okazalo, ze w zla kategorie bylo wrzucone i ze to dvd, a nie ksiazka, no ale nic to bo film tez bede chciala obejrzec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Wtajemniczenie
|
agator ujawnij się
![]() ![]() ![]() sjoanna super wycieczka, zazdraszczam ![]() capri fajna ta Twoja Ala ![]() Woda super, drugi dzidziuś ![]() ![]() p.s Jak twoja nauka hiszpańskiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.