Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 09:53   #3661
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

cześć, kurcze jakoś nie mogę się przestawić na tym letnim czasie, wstałam dzisiaj o 6, a miałam przekonanie że jest 5 rano i ledwo patrzyłam na oczy, ale na 16 idę do fryzjera, więc musiałam rano wstać się pouczyć i wszystko fajnie, bo brat właśnie pojechał a tutaj mi sąsiad zaczął wiercić wiertarką na głową... no ciekawe jak ja mam się w takich warunkach nauczyć czegokolwiek...

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
to zróbcie sobie konieccznie, bo od tego niestety w późniejszym wieku mogą być jakieś inne choroby

no właśnie, słyszałam, że nie operowana przegroda może doprowadzić do astmy w późniejszym wieku ale najpierw muszę skonsultować to z lekarzami

silvetta dobry był obiadek, zabawiliśmy dużo dłużej niż chcieliśmy...

acelinko
dziękuję, mam taką nadzieję trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, a odnośnie Waszego samochodu coś się ruszyło?

dziękuję martoolka fajnie, że podjeliście decyzję odnośnie bejbika, u nas pewnie też będzie taka, tylko TŻ chce żebym wziąła ostatnie opakowanie tabsów już teraz i potem brała już tylko kwas foliowy i witaminki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 09:54   #3662
silvyetta
Raczkowanie

dzien dobry
acelinka i magolina trzymam kciuki za dzis i jutro i uciekam do pracy

milego dzionka dziewczyny
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:08   #3663
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Ja mam jutro i już się nie moge doczekać, mam nadzieję że wszystko będzie ok
Na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
sąsiad zaczął wiercić wiertarką na głową... no ciekawe jak ja mam się w takich warunkach nauczyć czegokolwiek...

dziękuję martoolka fajnie, że podjeliście decyzję odnośnie bejbika, u nas pewnie też będzie taka, tylko TŻ chce żebym wziąła ostatnie opakowanie tabsów już teraz i potem brała już tylko kwas foliowy i witaminki
dźwięk wiertarki jest chyba jednym z najbardziej wkurzających dźwięków

Napisałaś, że TŻ tak chce, a Ty na pewno tego chcesz? Bo wiem, że się wahałaś
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:35   #3664
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Na pewno wszystko będzie dobrze

dźwięk wiertarki jest chyba jednym z najbardziej wkurzających dźwięków

Napisałaś, że TŻ tak chce, a Ty na pewno tego chcesz? Bo wiem, że się wahałaś

no tak wahałam się, ale dzidziusia chcę mieć dopiero gdzieś pod koniec przyszłego roku...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-28, 13:15   #3665
sjoanna
Zakorzenienie

Hej!
Ja tylko tak szybko sie przywitam i powiem ze przeczytalam ale z odpowiedziami musze poczekac do jutra - bede mic wiecej czasu.

Mialam fajny weekend a najlepsza byla sobota.
Pojechalismy z mezem pociagiem do centrum Rzymu i tam polazilismy pol dnia - ja troche po sklepach a w poludnie poszlismy do Hard Rock Cafe na amerykanskie wielkie danie.

Jak to wygladalo opowiem wam jutro bo dzis juz nie mam czasu.
Zaraz lece sie przebrac w wyjsciowe ciuchy i ide do szkoly.

Pare zdjec telefonem zrobilam to wam wstawie jutro.
Ciao!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 13:36   #3666
acelinka
Zakorzenienie

no i jestem po pracy

dziękuję Wam wszystkim za kciukasy już mnie nosi i nie mogę się doczekać tej wizyty
metka też właśnie jestem ciekawa, oby nasz bąbelek pokazał co ma między nóżkami

certi, w sprawie auta nic sie nie ruszyło "tento" stoi popsute a nowego brak na horyzoncie ;( dzisiaj miałam autko od kuzynki reszte tygodnia moge obskoczyć busem, a co zrobie w następny poniedziałek nie mam pojęcia
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 13:47   #3667
ultraradiola
Wtajemniczenie

acelinko w takim razie to trzymamy kciuki żeby fasolka ujawniła czy jest dziewczynka czy chłopczykiem Prosimy o informacje

Moj TZ to wczoraj miał jakoś bardzo pobudzony instynkt tacierzynski Cały dzień zagadywał ze chciałby juz takiego szkrabka Nie ukrywam bardzo to mile no ale jeszcze troszkę się wstrzymam zapewne jak by to były te dni to by zaczął działać on to juz strasznie marzy. Fakt sprawy finansowe nam się polepszyły no ale jakoś jeszcze z mojej strony kariera zawodowa nie jest na tyle rozwinięta

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 17:14   #3668
agawoo
Zakorzenienie

Wróciłam z pracy Miałam dzisiaj iść jeszcze do kosmetyczki, ale przełożyłam wizytę bo mam lenia

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
dziewczyneczka, kciuki za tż'ta

Guska wypad do pragi to super pomysł my w rocznicę pewnie będziemy biegać pomiędzy zasikanym pampersem a okupkanym

Wiecie co? Nasza babka z którą miałyśmy egzamin przeszła sama siebie, wiemy że jest zakręcona ale normalnie już nie możemy z nią przychodzimy do niej a ona nam mówi że nic nie wie o tym, że mamy to dzisiaj pisać za to innej grupie wkręcała że to oni mieli pisać dziś, a my za tydzień, a oni biedni nic nie wiedzieli

Dzisiaj pożyczam autko od kuzynki w końcu będe mogła pojechać na zajęcia do Orzesza. No ale najpierw i tak musze busem podjechac do niej, ciekawe jak długo będe je mogła mieć
popołudniem mam wizyte i już mnie skręca
Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co i jak
Cytat:
Najważniejsze, że już jest ok.
Nie tylko Twój tak ma, facetom trzeba mówić wprost My też mieliśmy przedwczoraj spięcie wynikające z tego, że TŻ po prostu nie mógł zrozumieć zawiłości mojego kobiecego umysłu Dla niego kłamstwo w błahej sprawie, rzucone po to, żebym nie marudziła, to nic złego, a dla mnie kłamstwo, to kłamstwo, niezależnie od tego, czy kłamie się w błahej sprawie czy w ważnej
No ale porozmawialiśmy i każde z nas przedstawiło swój punkt widzenia i jest OK

I prawidłowo, że zrobiłaś sobie przerwę
Ja sobie nie odpuszczałam i mój organizm sobie sam zorganizował tygodniowy odpoczynek, który może się przeciągnąć nawet do 2 tygodni

Ale masz fajnie

Oby wszystko poszło ok

1. Właśnie tak zrobię Już zadzwoniłam do pracy i powiedziałam, że nadal jestem chora i umówiłam się do lekarza na 17.30

2. Piękny tylko, że po takich snach mam coraz większą ochotę na dzidziusia No ale już to wczoraj z TŻtem omówiliśmy i jeśli wszystko ułoży się tak jak byśmy chcieli, to w styczniu odstawiam plastry i od kwietnia (za rok) zaczynamy staranka

3.

4. Powinna sobie kalendarz kupić i wszystko notować

5. Oooo... to już dziś Trzymam
Koniecznie zdaj nam później relację
Martoolka, ja mam takie samo podejście do kłamstwa i mój TZ też czasem nie może tego pojąć

I gratuluję decyzji o starankach

Wylecz się porządnie, bo faktycznie potem Cię rozłoży na dłużej ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:40   #3669
acelinka
Zakorzenienie

Kobitki moje kochane nadal żyje w niewiedzy z wrażeń po 1. zapomniałam zapytać lekarza a po 2. dzidzia była boczkiem i skulona więc pewnie i tak nie dałoby się nic podejrzeć.

Dzidzia rośnie dobrze i wszystko w środku też ok, tzn. macica prawidłowo się rozrasta i takie tam
za to ja mam anemie i przytyłam podobno za mało bo tylko pół kilograma wg jego wagi. I przez to taka jakaś zdołowana jestem
Stary 2011-03-28, 19:15   #3670
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Kobitki moje kochane nadal żyje w niewiedzy z wrażeń po 1. zapomniałam zapytać lekarza a po 2. dzidzia była boczkiem i skulona więc pewnie i tak nie dałoby się nic podejrzeć.

Dzidzia rośnie dobrze i wszystko w środku też ok, tzn. macica prawidłowo się rozrasta i takie tam
za to ja mam anemie i przytyłam podobno za mało bo tylko pół kilograma wg jego wagi. I przez to taka jakaś zdołowana jestem
Acelinka, nie dołuj się Ważne że z dzidzią wszystko jest ok, a tą anemię na pewno da się jakoś wyleczyć Co powiedział lekarz?
Stary 2011-03-28, 21:21   #3671
bezaczek7
Zakorzenienie

ajj, a mnie znowu nie było. niedopuszczalne

ale akcja, paliło się w domu obok na szczęście tylko szafa, TŻ tam poleciał nim strażacy przyjechali i pomógł zagasić tą nieszczęsną szafę. a teraz już jest w pracy.

dziewczyneczka na mnie TŻ nie krzyczał w aucie, magolina pisała o tym. no niechby się na mnie spróbował. z miejsca hamuję na poboczu i daję mu kluczyki

acelinko następnym razem się dowiesz
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-03-28 o 21:39
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:47   #3672
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
no tak wahałam się, ale dzidziusia chcę mieć dopiero gdzieś pod koniec przyszłego roku...
tez bym chciala za ok 2lata max...
Cytat:

super,ze z dzidzia wszystko ok,czekamy z niecierpliwoscia na plec
a co do anemii to nie martw sie,bardzo czesto w ciazy sie zdarza,lekarz na pewno przepisal Ci jakas kuracje i wszystko bedzie ok,wcinaj wiecej i odpczywaj ile wlezie
Stary 2011-03-28, 22:30   #3673
woda sodowa
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki Probowalam was nadrobic, ale znowu nie dalam rady.

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Hej Laseczki troche Was powkurzamu nas dzisiaj bylo 21stopni i piekne sloneczko,az zachcialo sie zycoby to juz w koncu byla wiosna...
guska zapomnialam Ci napisac-piekny salonik
kupilam sobie "jedz,modl sie,kochaj",wiec chyba uciekam do lozeczka czytac,bo Tz w pracy,a jutro niestety musze wstac na rano do pracy
dobranocek
Wlasnie sobie szukalam czegos do poczytania, takiego typowo babskiego i chyba te sama ksiazke kupie

Cytat:
Mamusie: Woda Sodowa, Caprica, Metka,

Przyszłe mamusie: Acelinka, Gospella, Agula, Magolina

Starające się: Agawoo, Asiulek, Karinio

Nie starające się (?): Ultraradiola, Bezaczek, Martoolka, Sjoanna, Silvetta, Dziewczyneczka, Danaee, Guska, Mmmmmm, Certina

kogoś pominęłam? jeśli tak to proszę dopisać się do którejś pozycji , albo zmienić pozycję jeśli się mylę, albo czegoś nie doczytałam
Dla mnie mozesz prawdopodobnie stworzyc kolejna liste "podwojne mamusie" Ide dopiero w piatek do lekarza, ale juz zrobilam dwa testy potwierdzajace
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 22:39   #3674
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

1.Wlasnie sobie szukalam czegos do poczytania, takiego typowo babskiego i chyba te sama ksiazke kupie

2.Dla mnie mozesz prawdopodobnie stworzyc kolejna liste "podwojne mamusie" Ide dopiero w piatek do lekarza, ale juz zrobilam dwa testy potwierdzajace
1.jestem na 73stronie i podoba mi sie bardzo,polecam!
2.woooooooow woda to juz Ci mozna gratulowac,pewnie kolejny przystojniaczek juz rosnie albo mlodsza siostrzyczka dla przystojniaczkaale suuuupera tak poza tym co u Ciebie,bo dawno Cie nie bylo...
Stary 2011-03-28, 23:04   #3675
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Wlasnie sobie szukalam czegos do poczytania, takiego typowo babskiego i chyba te sama ksiazke kupie

Dla mnie mozesz prawdopodobnie stworzyc kolejna liste "podwojne mamusie" Ide dopiero w piatek do lekarza, ale juz zrobilam dwa testy potwierdzajace
Ha, no proszę - Woda, Ty to masz wejście
Gratulacje

Gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Stary 2011-03-28, 23:37   #3676
bezaczek7
Zakorzenienie

woda gratulacje!
ale super. cieszymy się na kolejne ciociowanie

idę spać, bo jutro fryzjer-powiększyć grzywkę, koleżanka, mama, ubezpieczenie domu i takie tam

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 23:51   #3677
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
1.jestem na 73stronie i podoba mi sie bardzo,polecam!
2.woooooooow woda to juz Ci mozna gratulowac,pewnie kolejny przystojniaczek juz rosnie albo mlodsza siostrzyczka dla przystojniaczkaale suuuupera tak poza tym co u Ciebie,bo dawno Cie nie bylo...
Narazie nie chce zapeszac, ale z wami musialam sie podzielic ta informacja Strasznie mnie od wczoraj boli brzuch, ale to ponoc normalne, bo powinnam miec teraz okres, a tu przeciwbolowych brac nie mozna Ogolnie wszystko po staremu, z nowszych wiadomosci to dzis sie dowiedzielismy, ze maly pojdzie prawdopodobnie od wrzesnia do szkoly- to troszke za szumnie brzmi, bo to powiedzmy bardziej takie przedszkole 5 dni w tygodniu na 2-3 godziny. Chyba sie rozplacze jak zobacze mojego 2-latka w szkolnym mundurku

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ha, no proszę - Woda, Ty to masz wejście
Gratulacje

Gdzieś Ty była jak Cię nie było?
No tak, ja potrafie budowac napiecieNajpierw sie przywitam, potem srutututu o ksiazce, a potem z grubej rury Dzis bylismy w supermarkecie i wypatrzylam dla malego koszulke z Charliem (z jego ulubionej bajki "Charlie i Lola") z napisem- No1 Brother- to jest dobry pomysl na obwieszczenie rodzince tej wiadomosci

Wieki mnie tu nie bylo, troszke jestem zajeta, ale niestety nie moge napisac, ze kompletnie nie mam czasu, najzwyczajniej w swiecie, wrednie was zaniedbalam A tak na powaznie to ostatnio jest u nas bardzo przyjemna pogoda, staram sie spedzac jak najwiecej czasu z malym na swiezym powietrzu, a do tego w miare regularnie jezdze do ortodontki w Pl ( a kazda taka wizyta to jakies dwa tygodnie wyjete z zycia). Zmykam sie umyc i polozyc spac, bo ten bol mnie juz wykancza Mam nadzieje, ze jutro przejdzie, jak nie to jade do szpitala i posciemniam, ze mam jakas brazowa wydzieline i musza sprawdzic czy wszystko w porzadku, bo przyznam sie szczerze, ze odrobinke sie martwie.
Stary 2011-03-29, 05:08   #3678
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

jeeeeeej, cudownie!

Dziewczyny jak wiem że anemia często się zdarza, ale mnie wkurzyło to że lekarz stwierdził że jem za mało a jak mu powiedziałam że jem dużo, to powiedział że pewnie puste kalorie ... no to mu mówie, że nie, no ale mniejsza o to. Mam jakieś tabletki no i mam jeśc dużo mięcha warzyw i owoców
następną wizyte mam dopiero 2 maja - za 5 tygodni, bo za 4 tygodnie wypadną święta. Ale może się w między czasie przejde gdzieś na lepsze USG, może w 3d
Stary 2011-03-29, 06:31   #3679
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka

Cytat:
serdeczne gratulacje wspaniała wiadomość

acelinko w takim razie musisz nadrobić kilogramki A co do wizyty zobaczysz jak szybciutko mignie do 2 maja

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 06:59   #3680
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

acelinko szkoda że dzidzia nie pokazała skarbów a co do Twojej anemii to pewnie szybko sobie z nią poradzisz

woda jeszcze raz gratuluje te bóle to normalka, mnie też czasami tak bardzo boli. Choć z dnia na dzień coraz mniej

sjoanno hmm amerykańskie wielkie danie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 08:04   #3681
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

cóż to za wieści z samego rana? Woda gratulujęsuper:e hem:

jeju, jakie mogły mi się dzisiaj śnić głupoty... nawet z łóżka nie mogłam się podnieść, a miałam wstać dużo wcześniej, a wczoraj po powrocie od fryzjera po 20 już nie miałam na nic siły, chociaż i tak wyjątkowo krótko byłam niecałe 4 godziny no ale za to już nie będę chodzić z takimi wielkimi odrostami i 3 cm ściełam włoski to mi się troszkę ożywią i będzie mniej do układania

acelinko tak jak piszesz i ja słyszalam, że anemia w ciąży to normalka, także bierz leki i się niczym nie martw, szkoda, że kwestia samochodu jest zawieszona, może warto byłoby ją podjąć?

bezaczek
jak tam Twoje wymianki? ostatnio też rzadziej się pojawiasz na wątku

ja teraz szybciutko odkurzyć muszę i zabieram się za naukę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-29, 08:56   #3682
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
jeeeeeej, cudownie!

Dziewczyny jak wiem że anemia często się zdarza, ale mnie wkurzyło to że lekarz stwierdził że jem za mało a jak mu powiedziałam że jem dużo, to powiedział że pewnie puste kalorie ... no to mu mówie, że nie, no ale mniejsza o to. Mam jakieś tabletki no i mam jeśc dużo mięcha warzyw i owoców
następną wizyte mam dopiero 2 maja - za 5 tygodni, bo za 4 tygodnie wypadną święta. Ale może się w między czasie przejde gdzieś na lepsze USG, może w 3d
Anemia sie czesto zdaza, lekarz pewnie Ci zapisal zelazo? Tez mialam w ciazy kiepskie wyniki, dzidzia ciagnie z Ciebie to co najlepsze
Cytat:

Super, gratuluje!!

A Ja chcialabym Wam pokazac moje siedzace dziecko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (14,5 KB, 25 załadowań)

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:57   #3683
Martoolka87
Zakorzenienie

Heloł
No to biorę się za nadrabianie

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Mialam fajny weekend a najlepsza byla sobota.
Super Czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
I gratuluję decyzji o starankach
Wylecz się porządnie, bo faktycznie potem Cię rozłoży na dłużej ...
Dzięki
Cały czas się kuruję. Byłam wczoraj u lekarza i dostała zwolnienie do końca tygodnia.
Szkoda tylko, że musiałam iść do innej lekarki, bo moja już miała komplet pacjentów. Ta druga jest pediatrą i tak jakoś chyba z dorosłymi sobie nie bardzo radzi, bo o wszystko jej się musiałam sama pytać A na dodatek jak jej powiedziałam, że czuję ostatnio cały czas gorzki smak chyba przez ten antybiotyk w ustach, to ta stwierdziła tylko tyle, że nie powinno tak być, bo ten antybiotyk to taka duża dawka dziecięca Muszę pójść do tej mojej lekarki i ją poprosić o skierowanie na badanie krwi i próby wątrobowe, bo wyczytałam, że to od wątroby właśnie może być
Chyba do pracy wrócę po tej chorobie nieźle wypasiona, bo cały czas coś jem, albo chociaż jem landrynki, żeby nie czuć tego gorzkiego

Cytat:
Najważniejsze, że dzidzia się prawidłowo rozwija
A anemię w ciąży ma 40% kobiet, więc nie martw się, tylko stosuj się do zaleceń lekarza i będzie ok. Tu jest artykuł o anemii:
http://abcanemia.pl/anemia-w-ciazy
Z tego co wiem, to warto wątróbkę jeść

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ale akcja, paliło się w domu obok na szczęście tylko szafa, TŻ tam poleciał nim strażacy przyjechali i pomógł zagasić tą nieszczęsną szafę. a teraz już jest w pracy.
Masz w domu bohatera

Cytat:

Super Gratulacje

A co do książki, to ja przeczytałam i jest naprawdę super

Cytat:
idę spać, bo jutro fryzjer-powiększyć grzywkę
Jak to powiększyć

Cytat:
Dzis bylismy w supermarkecie i wypatrzylam dla malego koszulke z Charliem (z jego ulubionej bajki "Charlie i Lola") z napisem- No1 Brother- to jest dobry pomysl na obwieszczenie rodzince tej wiadomosci
Dobre
A co do Twojej nieobecności, to gdyby nie to, że zafasolkowanych nie biję, to dostałabyś niezłe lanie

Cytat:
W 3d to już na pewno byście poznali płeć No a poza tym dostaje się płytę z nagraniem badania na pamiątkę

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ale ona już duża
Szkoda tylko, że buźki nie widać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 11:07   #3684
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć
Weekend i po weekendzie... Nadrabiam i biorę się do pracy

Cytat:
No ważny ważny ale oczywiście tak jak pisałam moi rodzice nie zareagowali jakoś specjalnie, powiedzieli to dobrze i dalej oglądali tv ale ja się już do tego przyzwyczaiłam bo całe życie tak było - zero emocji i okazywania uczuć, aczlkolwiek nie ukrywam że trochę przykro mi się zrobiło bo dziadkami nie zostaje się raz na miesiąc czy nawet rok
Natomiast teście super wyściskali nas, wycałowali, ucieszyli sie strasznie, teściowa cały czas chodziła i mówiła ,,co za historia" uwielbiam ich, czasami mam wrażenie że oni bardziej się nawet interesują mną niż moi rodzice, są naprawdę strasznie kochani
Magolina, u mnie też podobnie. Często myślałam nawet, że gdyby był jakiś problem to najpierw powiedziałabym teściowej. Ale takie zachowanie zależy od odoby, moi rodzice nie pokazuję uczuć tak jak teście

Cytat:
mmmmmmm odpisałam Ci ( wiesz gdzie) odnośnie brata

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE]
Mi mąż zrobił w piątek z bananami, nutellą i bitą śmietaną

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25997321]
A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła?[/QUOTE]
Ale Wam zazdroszczę tych Nędzników...
Może jakaś kolacja albo deser w domu? Albo niespodzianka na wieczór?
Ja w rocznice zamierzam zakładać welon

Cytat:
Guska wypad do pragi to super pomysł my w rocznicę pewnie będziemy biegać pomiędzy zasikanym pampersem a okupkanym
Acelinka Ty to masz na to pozytywne spojrzenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Moj TZ to wczoraj miał jakoś bardzo pobudzony instynkt tacierzynski Cały dzień zagadywał ze chciałby juz takiego szkrabka Nie ukrywam bardzo to mile no ale jeszcze troszkę się wstrzymam
Mój już od dawna ma strasznie rozbudzony ten instynkt...

Cytat:
No wiesz! Trzymasz nas w napięciu, piszesz o wizycie a potem zapominasz pytać
Mamy nadzieję, że za miesiąc będzie wiadomo
A anemią się nie martw, tylko tak jak lekarz mówi wcinam owoce i warzywa. Teraz wiosna to warzywka będą pyszne

Cytat:
gratulacje!

Cytat:
Jaka duża! Właśnie chciałam Cię zapytać czy na m pokażesz
Stary 2011-03-29, 11:27   #3685
acelinka
Zakorzenienie

dzięki kobitki za pocieszenie moje kochane

certi, sprawa autka stoi w miejscu z powodu braku ofert ciekawych dla nas. Ale się rozglądamy cały czas

capri, ale zdolna Twoja niunia jest lekarz zapisał mi jakieś tabletki o nazwie której nie potrafie odczytać z recepty, ale to zapewne żelazo jak wykupie recepte dzis to się dowiem

martoolka masz racje z tą anemią w ciąży

mmmmmm, po prostu patrze realistycznie jakby było widać to lekarz pewnie by powiedział co tma jest albo by spytał czy chce wiedzieć

jestem na chwilke w domu bo byłam u Wojtaska z rana i teraz wróciłam a na 13 mam przedszkole a potem ide z mamą na miasto bo musze właśnie tą recepte wykupić i tak w ramach spacerku sobie idziemy
Stary 2011-03-29, 12:06   #3686
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja w rocznice zamierzam zakładać welon
Ja też Specjalnie w tym celu kupiłam go na własność zamiast wypożyczać

Cytat:
jestem na chwilke w domu bo byłam u Wojtaska z rana i teraz wróciłam a na 13 mam przedszkole a potem ide z mamą na miasto bo musze właśnie tą recepte wykupić i tak w ramach spacerku sobie idziemy
A Ty wciąż gdzieś kursujesz. Twoja dzidzia chyba zacznie chodzić od razu po tym, jak wyskoczy z brzucha
Stary 2011-03-29, 12:58   #3687
metkaa
Zakorzenienie

czesc

moj maly jakis dziwny dzisiaj, caly czas spi jak nie on

acelinka jakis dziwny ten lekarz tzn nasz sam zapyatal czy chcemy wiedziec plec i zaczal szukac, nastepnym razem to juz na pewno bedziecie wiedziec,

woda sodowa super, moje gratulacje,

caprica6 loo matko jaka ona fajna
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 13:40   #3688
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw sie - slyszalam ze ta anemie ma duzo kobiet. Po prostu zmienisz dietke, wezmiesz tabletki z zelazem i witaminkami i bedzie dobrze.

Cytat:

dziewczyneczka na mnie TŻ nie krzyczał w aucie, magolina pisała o tym. no niechby się na mnie spróbował. z miejsca hamuję na poboczu i daję mu kluczyki
Brawo dla TZ!
ja grozilam mojemu tacie jak mi dogadywal gdy kierowalam ze go wysadze ale kolezanka taki myk na skrzyzowaniu w kielcach zrobila - naprawde wysiadla - i przestali jej doradzac i ja pouczac.

Cytat:
Brawo!

Cytat:
Narazie nie chce zapeszac, ale z wami musialam sie podzielic ta informacja Strasznie mnie od wczoraj boli brzuch, ale to ponoc normalne, bo powinnam miec teraz okres, a tu przeciwbolowych brac nie mozna Ogolnie wszystko po staremu, z nowszych wiadomosci to dzis sie dowiedzielismy, ze maly pojdzie prawdopodobnie od wrzesnia do szkoly- to troszke za szumnie brzmi, bo to powiedzmy bardziej takie przedszkole 5 dni w tygodniu na 2-3 godziny. Chyba sie rozplacze jak zobacze mojego 2-latka w szkolnym mundurku

No tak, ja potrafie budowac napiecieNajpierw sie przywitam, potem srutututu o ksiazce, a potem z grubej rury Dzis bylismy w supermarkecie i wypatrzylam dla malego koszulke z Charliem (z jego ulubionej bajki "Charlie i Lola") z napisem- No1 Brother- to jest dobry pomysl na obwieszczenie rodzince tej wiadomosci

Wieki mnie tu nie bylo, troszke jestem zajeta, ale niestety nie moge napisac, ze kompletnie nie mam czasu, najzwyczajniej w swiecie, wrednie was zaniedbalam A tak na powaznie to ostatnio jest u nas bardzo przyjemna pogoda, staram sie spedzac jak najwiecej czasu z malym na swiezym powietrzu, a do tego w miare regularnie jezdze do ortodontki w Pl ( a kazda taka wizyta to jakies dwa tygodnie wyjete z zycia). Zmykam sie umyc i polozyc spac, bo ten bol mnie juz wykancza Mam nadzieje, ze jutro przejdzie, jak nie to jade do szpitala i posciemniam, ze mam jakas brazowa wydzieline i musza sprawdzic czy wszystko w porzadku, bo przyznam sie szczerze, ze odrobinke sie martwie.
Nie martw sie - kciuki przygotowane!

Cytat:
No widzisz - dietka i tabletki.
Koniecznie zrob 3d - strasznie fajne zdjecia wychodza. W tradycyjnym trzeba wyorazni zeby cos zobaczyc a w tym 3d naprawde widac bobaska. Ale najpierw dowiedz sie od kiedy warto je zrobic - na poczatku to chyba i w 3d nie duzo widac

Cytat:
Piekny widok dla mamusi!

A teraz relacja z Rzymu.
Wybralismy sie w sobote pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Schody_Hiszpa%C5%84skie
oczywiscie i przechadzka Via del Corso (jedna z bardziej znanych ulic - wiele sklepow) do Piazza del Popolo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piazza_del_Popolo

Potem na wzgorze Pincio http://en.wikipedia.org/wiki/Pincian_Hill
i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory.

Potem poszlismy do fontanny di Trevi. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fontanna_di_Trevi
Od niej do Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto.
http://www.hardrock.com/locations/ca...50&MIBenumID=3

Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce.
Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. No i pepsi.
Za duzo!
Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser.
Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko - taka wloska firma kosmetyczna. Chyba wam pisalam juz kiedys - mam z niej pomadki 3 i podklad. Fajna no i niedroga. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Ma ona wydluzyc rzesy w 30 dni - zobaczymy. Mam taka stara, ze pewnie az niezdrowo sie nia malowac.
Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach.
Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo.

A w niedziele mimo zmiany godziny wybralismy sie rano na polska msze a potem dluzsza droga do domu - spacerek na zakwasy.

Wieczorem zrobilam nalesniki z dzemem, a jak go zabraklo polalam miodem i tez byly pyszne. Juz tradycyjnie bez mleka.

A teraz co na zdjeciach - Gitara Bruca Springsteena, mundurek Eltona Johna, drzwi do lokalu z napisem nad nimi - Break on through to the other side The Doors, Okulary Bono z U2.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0128.jpg (65,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0129.jpg (133,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0133.jpg (152,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0136.jpg (81,3 KB, 3 załadowań)

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:49   #3689
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
jeeeeeej, cudownie!
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
serdeczne gratulacje wspaniała wiadomość
Cytat:
woda jeszcze raz gratuluje
Cytat:
cóż to za wieści z samego rana? Woda gratulujęsuper:e hem:
Cytat:
Super, gratuluje!!
Cytat:

Super Gratulacje
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
gratulacje!
Dziekuje dziewczynki Cala noc dzis nie spalam, tak mnie bolalo Swoim bolem sie nie martwilam, tylko tym, ze cos sie moze nie tak dziac dzidzi, bo ponoc ostry bol po jednej stronie we wczesnej ciazy moze oznaczac ciaze pozamaciczna. W kazdym razie na wszelki wypadek pojechalismy rano do szpitala, zrobili mi skan i jupijej widzialam juz nasze malenstwo Co prawda malenkie i jeszcze bez serduszka, ale na szczescie prawidlowe rozmiarowo na swoj wiek i we wlasciwym miejscu Okazalo sie, ze zostalo odrobine wody kolo jajnika po ostatniej owulacji i to powoduje bol. Mam lezec, lykac od czasu do czasu paracetamol i ta woda sie sama rozejdzie. TZcik dzis zalatwil zastepstwo w pracy i pieknie sie mna zajal

Cytat:
Oj nie lubie strasznie takiego czepialstwa ze strony lekarza Zamiast dac dobre rady i zapewnic kobiete, ze jesli sie do nich zastosuje to wszystko bedzie OK, to niemalze sugeruje, ze jest sie niedobra matka i wpierdala same chipsy i czekolade. Powiesilabym takiego za jaja

Cytat:
Spryciulka

Cytat:
Z tego co wiem, to warto wątróbkę jeść
W ciazy nie powinno sie jesc ani watrobki, ani pasztetow itp

Cytat:
A co do książki, to ja przeczytałam i jest naprawdę super
Wlasnie wczoraj wylicytowalam na ebayu i sie okazalo, ze w zla kategorie bylo wrzucone i ze to dvd, a nie ksiazka, no ale nic to bo film tez bede chciala obejrzec A dzis wylicytowalam "Shopaholic abroad"

Cytat:
A co do Twojej nieobecności, to gdyby nie to, że zafasolkowanych nie biję, to dostałabyś niezłe lanie
Ty mnie zawsze bacikiek straszysz, az sie za tym stesknilamTroszke po lebkach czytalam i cos mi sie o oczy obilo, ze ty przeskakujesz to staraczek?
Stary 2011-03-29, 14:06   #3690
certina4
Wtajemniczenie

agator ujawnij się wieki Cię nie było

sjoanna super wycieczka, zazdraszczam

capri fajna ta Twoja Ala

Woda super, drugi dzidziuś dobrze, że pojechaliście do lekarza, przynajmniej się uspokoiłaś i upewniłaś a staraliście się o drugiego bejbika czy to tak trochę na spontanie?
p.s
Jak twoja nauka hiszpańskiego?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości