|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Tak Was podczytuję i widzę że słowa które skierowałyście do Mielnus mogłyby być skierowane też do mnie. Myślę jak to bardzo chcę zrzucić 3 kg które uzbierały się w 3? miesiące i też wytrzymuję kilka dni i znów to samo
Jestem teraz przed @ więc kategorycznie słodkiego nie rzucę bo będzie ciężko na kilka dni przed ale po będę się starała ze wszystkich sił żeby się udało. I zdaje sobie sprawę z tego że miesiąc temu też to pisałam . I dwa pewnie też Chciałabym wrócić do tego co tak ładnie ćwiczyłam i wogóle prawie nie jadłam słodyczy tylko coś nie idzie mi Dziś na początek 30 min orbitreka , jakoś trzeba zacząć ...
|
|
|
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
WOW... każda kieruje te słowa do siebie. No no dziewczyny.... niezły kop w d... dla nasz wszystkich! Głowa do góry i spinamy poślady
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
![]() dziewuszki, bierzemy się do roboty! Nie ma opie.r.dalania Czekoladko, no to nieźle Cię trener przetrzepał
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
czekomasz osobistego trenera?
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Oo jejka
ale się zdziwiłam, że wszystkie Was poruszyła ta moja paplanina super, że chociaż mogłam zmotywować powiedziałam tylko na swoim przykładzie jak było ze mną, sama się teraz podziwiam jaką ja miałam silną wolę teraz już jej nie mam, bo częściej wpadają mi grzeszki, no ale teraz to już chyba mogę częściej sobie pozwalać Czekoladko dziękuje Skarbula ale nie przesadzaj a kolor tiaaa piękny Ale Cię trener wymęczył, masakra Pipson nie wytrzymałam i w końcu napisałam jakie mam odczucia co do tego nie sądziłam, że będzie miało to tak ogromny wpływ ![]() A no kiedyś zawzięta byłam i ćwiczyłam do upadłego pot lał się po ![]() super, że jesteś już z nami duużo zdrówka ![]() Makaron najważniejsze, że z chęcią do pracy chodzisz dziękuję ![]() Ja dziś pokręciłam hula hop jak zawsze, ale nie wypisuję tego, bo co to za ćwiczenia Na włosy nałożyłam miks olejów oliwa+kokos+babydream+alt erra+migdałowy i łopianowy z papryką na skalp
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robilam przerwy na picie wody no i jak kazal mi robic na maszynach serie powtorzen na roznych sprzetach to krzyczal ze musi byc przerwa miedzy seria Ale wycisk był w pewnym momencie nawet zachciało mi sie wymiotowac, ale pozniej zrobiło mi sie lepiej ![]() Przetrzepał mnie nieziemsko ![]() Mozna tak powiedziec, tylko ze ja mam rehabilitacje nogi... Ktora polega na intensywnym treningu ![]() Cytat:
![]() Wlasnie nie przesadzam!!!! Kolor lepszy od blondu tego co wczesniej mialas, super wygladasz naprawde, nasz chodzacy ideał |
||
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
meedzik, masaakra, nawet nie wiesz, jak mnie zmotywowalas tymi liczbami
Ja wlasnie mysle, ze takie "proste" podejscie do sprawy jest najlepsze. Po prostu jadlas mniej, wyeliminowałaś całkowicie tłuste i słodkie i cwiczyłaś - ja to sobie ukladam ilosc bialka,wegli,tluszczu jaka mnie nasyci, ilosc kcal dokladna, potrafilam godziny spedzac na blogach poswieconych tematyce odchudzania itp.. i nic z tego nie wychodzilo, hahahahha Teraz pamietam, ze ten prawie rok temu ( masakra, jak to leci..) jak osiagnelam juz swoj cel, to tez mialam raczej prosty plan co do odchudzania ![]() pocwiczylabym dzis, generalnie ruszylabym tyłek, bo sie wylezalam za wszystkie czasy, ale mam szwy, wiec poki co odpuszczam. Dzisiaj relaks i dzien dla urody
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
co myslicie o tych butkach? Bo chcę jakiś sandałki na płaskim obcasie kupić, w zeszlym roku latałam ciągle w balerinach albo na koturnie i dziś jak wróciłam do domu i chciałam z mama trochę rzeczy posegregować, to się okazało, że ostatnio sandały na płaskim to ze 3 lata temu kupiłam
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
jakies czarne tlo mi wyszlo i rozpikselowane to foto
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Hejka, ja tylko na chwilkę
pipson butki bardzo ładne, ja takie lubię mielnus ja to myślę, że jak już zaczęłaś porządnie po jadłospisach Japanication, to będzie już tylko lepiej ![]() A to co meeedzik pisała to święta racja, ale zauważyłam, że my tu czasem wpadamy wręcz pochwalić się swoimi licznymi grzeszkami no i potem nic dziwnego, że efektów brak meeedzik a propos odżywki to jeszcze jej nie spróbowałam, wczoraj byłam na basenie to tylko taką moją saszetkę wzięłam z celii. Ale jestem dobrej myśli, bo jednak czasem wydaje mi się, że mamy podobne włosy, a potem się okazuje, że inne rzeczy nam pasują. Tak miałam z szamponami z Alterry, te olejki łopianowe też mi się nie sprawdziły, no i olej kokosowy blee Ale uwielbiam Kallosa latte
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
Patiuszka, z tymi grzeszkami to racja.. nie raz jak dizewczyny pisaly, ze zjadly miche czipsow czy czegostam, to az mi slina ciekla
a co do butów, to jeszcze nie mialam okazi isc zobaczyc je na zywo w sklepie, ale na pewno przymierzę, bo jakos wyjątkowo mi się spodobały ![]() Ja siedzę z khadi na głowie. Mialam 3 tyg przerwy, ale wracam do niego, bo klaki mi rosly tak, ze sama się dziwiłam tylko ciągle są cienke i wypadajją
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-06-03 o 21:41 |
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Noooooo....to super, cieszę się, że tak trafiłaś ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Tiaaaaaaaaaaa...chudziele c ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Czekoladka 5 godz...o matko!!!!!!! Aż się zmęczyłam od samego czytania posta xDTy to masz siłę i zdrowie normalnie na takie akrobacje ^^
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko przestań, bo jeszcze w samozachwyt popadnę
dziękuję raz jeszcze ![]() Pipson no to tym bardziej się cieszę, że taka zmotywowana jesteś racja ja nigdy nie liczyłam kalorii po prostu zrezygnowałam z tłustych, smażonych i wysokokalorycznych produktrów wyeliminowałam najprostsze rzeczy, np już od jakichś 3-4 lat nie polewam ziemniaków żadnym tłuszczem i nie smaruję chleba masłem takie przyzwyczajenie to samo jest z kiełbasą z grilla, wiem że to bomba kaloryczna i nie zjem ani kęsa Ty teraz odpoczywaj i wracaj do zdrowia, jak już wydobrzejesz to przyjedzie czas na ćwiczenia ![]() Patiuszka ja raz jej użyłam więc na razie nie przekreślam może po prostu włosy miały gorszy dzień, albo nie miały ochoty na te składniki zużyję na pewno, bo nie mam zwyczaju wyrzucania całych kosmetyków będę dodawała półproduktów oleju, gliceryny, glutka z siemienia i jakoś pójdzie spróbuj masek bingo, też są super
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za hh^^Ty znowu cudujesz z tymi kosmetykami Normalnie.... Podziwiam A fotka mega była!!!
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson butki bardzo ładne
sama w zeszłym roku kupiłam zapinane na zamek i fason podobny i zadowolona byłam ![]() Patiuszka zapomniałam wcześniej napisac mi kokos też nie pasuje a łopianowy dawałaś na długość czy tylko na skalp? ja daję na skalp i mi przyspiesza wzrost ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Zosiaczku dziękuję a to nie Ty kiedyś pisałaś o laminowaniu glutkiem z siemienia lnianiego ?
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coooo ?
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Madziu włoski masz boskie , nie wiem czy Ci już pisałam czy tylko sobie pomyślałam jak zobaczyłam fotkę ale są naprawdę przepiękne
No i zgadzam się z czekoladką że Twój kolor dużo lepszy od blondu , naturalnie piękny Czekoladka wow 5 h to sporo. Wiadomo że przerwy robiłaś , no ale mimo wszystko to i tak sporo czasu . Brawa dla Ciebie Zośka świetne zdjęcia , Miałam się pytać czy u nas w pl nie masz kogutów że w holondii im zdj robisz ale u Ciebie w wro to chyba nie ma Ale z Ciebie chudzinka , mówie to na podstawie zdjęcia nóg i tych ostatnich Like-a-women kolejna chudzinka ale ile Ty wgl masz lat? Na pewno nie wyglądasz na mamę takich dużych chłopaków . Jakbym Cię spotkała gdzieś z tym starszym to bym się pewnie zastanawiała czy siostra Heroine współczuję Ci tego bólu , mam nadzieję że szybko Ci minie i nie będzie Cię bardzo męczył A jak tam u Ciebie odchudzanko? ćwiczysz coś czy jeszcze nie zdążyłaś się wkręcić w ćwiczenia?
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
meedzik, jak Ci się generalnie spisuje siemię lniane? Bo zrobilam sobie z niego raz żel do loków, ale byl ten szpital i sie raczej "przeterminowal" bo on nie moze za dlugo w lodowce stac
Ale slyszalam pozytywy na łopian z GP tez się czaję, ale tak powoli póki co, chcę wykończyć khadi. Generalnie by mi zalezalo nie tyle na wzroscie, co na "pogrubieniu" i nawilzeniu włosów, bo są cienkie i mega delikatne. Ale taka juz chyba ich natura ![]() o Zosia wrocilaś nie bylam do konca na biezaco, fajnie ze jestes jak dietkowanie? zaraz dorwę Twoje foty, bo widze ze Cie tu chwalą
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a diety jako tako nie mam, nie ćwiczę standardowych ćwiczeń, ale jestem non stop w ruchu i się nie obżeram, generalnie jem zdrowo ![]() Alexis Te koguty normalnie sobie tak o po parku łaziły To śmieszne były. Siedzisz sobie na trawce winko popijasz a za Tobą kogut kukuryku robi heh, ja generalnie jestem wyluzowana ^^
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka no ty jesteś mega
A zoska też jest mega , chyba czeka na moją opinię Oczywiście piszę wszędzie love, bo u mnie nadal widać bez zarzutów ![]() meeedzik no ja miałam dwa olejki, ten paprykowy i drugi, taki różowy czy coś. Nie polubiłam ich włosiem nie obrosłam ![]() Ale ogólnie moje włosy rosną baaaaaardzo wolno Szału i tak nie mam, ale nie wypadały mi podczas tej wcierki
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka Dziękuję
ja nie twierdzę, że jestem za gruba czy coś, ale chciałabym być bardziej jędrna, a tak...wszystko wisi i mnie wkurza Ale pod koniec czerwca to się wszystko na bank zmieni, obiecuję
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I już wiem, że to przez lenistwo i piwko w długi weekend, którego miałam unikać
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska a bo ja ostatnio też wygrzebałam siemię w domu i ugotowałam gluta
już dwa razy dawałam na włosy i zadowolona jestem ![]() Alexis dziękuję kochana tak mi tu słodzicie, że aż się zaczerwieniłam no mam nadzieję, że włoski nadal będą się odwdzięczać i w końcu osiągnę upragnioną długość dbam o nie jak tylko mogę ![]() Pipson dobrze się spisuje efekt podobny jak po laminowaniu ja dawałam jako maskę na włosy samego gluta, a ostatnio dodałam go do maski i olejku i też miałam nawilżone i wygładzone włoski jako żel to Ci nie powiem, bom ja prostowłosa
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
Zoska, bardzo ładne fotki
Serio, bez kadzenia, Twoje nogi nie wygladaja na tyle cm ile im dajesz ![]() a w Holandi wiadomo, nie sztuka byc wyluzowanym Generalnie zazdroszczę wyjazdu, wybieramy się z moim chłopakiem tam na tydzien tez
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka Noo....mam identycznie
ale cóż, trzeba z tym walczyć!---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka słyszałam, że te olejki gp lepiej używać na skalp, bo włosy mogą wysuszyć więc może to dlatego? nie mam pojęcia
![]() A ja dziś pazurki na króciutko obcięłam, bo maluszek mi pękł na różowym aż i wolałam je wszystkie ciachnąć na krótko
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-06-03 o 22:16 |
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska zmobilizować Cię do zabiegów kosmetycznych na ciało i włosy
? to powiem Ci, że wczoraj zrobiłam mani i pedicure, peeling ciała, ogoliłam się calusieńka ( nie licząc głowy mięciutkie już mam jak niemowlak a Tż wczoraj i dziś mnie całą naoliwkował Wiem, że kiedyś takie moje wywody mobilizowały Cię do zrobienia maseczki it, także jutro walnij sobie len na włosy
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Hiehie...dziękuję, ale nic
Ja muszę sama się zabrać za to Inaczej to ciężko^^ Tak w weekend sobie siądę i sie pociapię wszystkim
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

ale się zdziwiłam, że wszystkie Was poruszyła ta moja paplanina
powiedziałam tylko na swoim przykładzie jak było ze mną, sama się teraz podziwiam jaką ja miałam silną wolę
ale nie przesadzaj
nie sądziłam, że będzie miało to tak ogromny wpływ 

a co do butów, to jeszcze nie mialam okazi isc zobaczyc je na zywo w sklepie, ale na pewno przymierzę, bo jakos wyjątkowo mi się spodobały 
?

ale cóż, trzeba z tym walczyć!

Ja muszę sama się zabrać za to