Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 11:57   #3721
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

hej

mam 38,5 st. goraczki i zastoj w piersi, okropnie sie czuje, tylko spie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:03   #3722
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

dzień dobry
Ale pogoda... cudownie po prostu a ja siedze od rana i się uczę, bo u Blanki jest niania. Myślalam, że bede szczesliwa, ze ktos inny zajmuje sie moim dzieckiem i że mam troszke spokoju.. i wiecie co? wcale mi sie to nie podoba a jeszcze jak Blanka marudzi czy popłakuje to juz w ogóle no ale wyjścia nie mam, teraz musze zdac ten jeden cholerny egzamin, a później wrocic juz normalnie na uczelnie aa i pytalyscie jaka stawke ustalilam - 10zł godzina +10zł za dojazd

zaległe buziaczki dla Andre i pozostałych solenizantów

Domi, bidulko, zapalenie piersi?? ojjjj wspólczuje zamierzasz jeszcze dlugo karmić? bo przecież niedługo masz wesele, jak planujesz rozwiązać karmienie w tym dniu? bo chyba cieżko...

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2010-05-17 o 12:04
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:23   #3723
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mamusie

a fotelik kupujemy takiZałącznik 3113016 a to dzieki radom tz Malinki
przynajmniej raz sie na coś sprzydał

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość

kochana nic sie nie martw przeciez "kreta to nie gracja" , tak twierdza wyspiarze , a tak naprawde, to tutaj nie odczuwamy paniki panujacej w grecji kontynentalnej. mam nadzieje, ze sie spotkamy, do annalipsis mam jakies 35 km.
Zahario też bardzo chciałabym was zobaczyć-wiec mam nadzieje ze te 30 km nie bedzie problemem i wybierzesz sie do nas A ja trzymam kciuki zeby z Miriam było wszystko dobrze...moze tylko jakas żyłka jej pękła przy robieniu kupki...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

A u nas powódz...Kolezanka wieczorem przyjeżdza na kąpiel bo w całej Bochni nie ma wody bo zalało wodociągi...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:23   #3724
xpressja
Zadomowienie

u nas tez leje :/
już mam dosyć tej pogody!
3 dni nie byłam na spacerze, bo albo pada albo wieje tak że łeb urywa!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:25   #3725
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
u nas tez leje :/
już mam dosyć tej pogody!
3 dni nie byłam na spacerze, bo albo pada albo wieje tak że łeb urywa!
koszmar z tą pogodą...

masz śliczny avatar!!!
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:28   #3726
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Domi biedactwo współczuję śmigaj do lekarza po antybiotyk i odciągaj pokarm żeby nie pogarszać..

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Ale pogoda... cudownie po prostu a ja siedze od rana i się uczę, bo u Blanki jest niania. Myślalam, że bede szczesliwa, ze ktos inny zajmuje sie moim dzieckiem i że mam troszke spokoju.. i wiecie co? wcale mi sie to nie podoba a jeszcze jak Blanka marudzi czy popłakuje to juz w ogóle
a ja w weekend miałam taką sytuację, że tz z braćmi (czyli Oli wójkami ) siedzeli chwile z mała a ja z dziewczynami byłyśmy na tarasie na papierosku (nie wróciłam do palenia ale zdarza mi się pociągnąć "dla towarzystwa") i jak Ola zaczela poplakiwać przy chłopakach (bo już troche zmeczona i znudzona była) to my to słyszałayśmy... i jedna z dziewczyn z tekstem do mnie, że ona to już by 10 razy do płaczącego dziecka pobiegła.. a ja tak stoję i rozmawiam! i woecie co?! aż mi się przykro zrobiło! że co ja niby taka niedobra matka jestem!!
tłumaczę sobie, że ona nie wie co mówi bo jeszcze właśnych dzieci nie ma!
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:30   #3727
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
koszmar z tą pogodą...

masz śliczny avatar!!!
sephorowo wiosenny
na przekór pogodzie!

p.s. ja taka piękna nie jestem hihih

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 12:43   #3728
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Sto lat dla Kamilki z okazji ukonczenia kolejnego miesiaca!

I zaległe, ale szczere zyczenia dla małych jubilatów z ostatnich kilku dni

Witam w ten mokry, zimny i wcale nie wiosenny dzień

Dziekuje za życzonka w imieniu Kamilki

To juz pół roku ale ten czas szybko leci

Alepogoda jest okropna cos strasznego zimno taj jak w październiku normelnie.

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:51   #3729
kamilla123
Rozeznanie

U nas tez pogoda do bani i ze spaceru nici

Domi
współczuję Weź sobie może paracetamol na tą gorączkę

Lucky każdy jest mądry dopóki własnych dzieci nie ma. Nie masz co się przejmować. Przecież Ola była z ojcem i wujkami, a nie sama, a Ty też masz prawo do chwili relaksu. Ale niektórzy najpierw powiedzą, a potem pomyślą...
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:00   #3730
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
hej

Bidulko

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:13   #3731
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam Ditu specjalne życzonka dla Twojej Madzi z okazji wczorajszych 5 miesięcy:cmok : Bo co prawda ja napisałam posta z życzeniami dla wszystkich solenizantów no ale żeby nie było że nie pamiętamy

...
Widzę że pustawo, ja też zmykam poprawiać tą moją nieszczęsną prace ale szczerze mówiąc już mi niedobrze jak ją widzę.

Już niedługo koniec - dasz radę
Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
...
Ładny avek
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ja przed praniem najzwyczajniej w świecie namaczam 1 dzień i potem takie mokre do pralki z innymi rzeczami i plamy schodzą
+ zapieranie białym jeleniem
Cytat:
Napisane przez agnessja Pokaż wiadomość
Witajcie,

dołączę do wątku jeśli pozwolicie

...

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
hmm... sama nie wiem
jakoś myślałam , że pracujesz w szkole podstawowej. a poza tym nie wiedziałam, że wróciłaś już do pracy
Dobrze myślałaś i nie wróciłam Przy naszej szkole jest liceum dla dorosłych i był to występ gościnny
Cytat:
hej

bidulko - trzymaj sie jakoś ...
Cytat:
dzień dobry
Ale pogoda... cudownie po prostu a ja siedze od rana i się uczę, bo u Blanki jest niania. Myślalam, że bede szczesliwa, ze ktos inny zajmuje sie moim dzieckiem i że mam troszke spokoju.. i wiecie co? wcale mi sie to nie podoba a jeszcze jak Blanka marudzi czy popłakuje to juz w ogóle no ale wyjścia nie mam, teraz musze zdac ten jeden cholerny egzamin, a później wrocic juz normalnie na uczelnie aa i pytalyscie jaka stawke ustalilam - 10zł godzina +10zł za dojazd

...

To chyba dobra stawka...
Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
...

a ja w weekend miałam taką sytuację, że tz z braćmi (czyli Oli wójkami ) siedzeli chwile z mała a ja z dziewczynami byłyśmy na tarasie na papierosku (nie wróciłam do palenia ale zdarza mi się pociągnąć "dla towarzystwa") i jak Ola zaczela poplakiwać przy chłopakach (bo już troche zmeczona i znudzona była) to my to słyszałayśmy... i jedna z dziewczyn z tekstem do mnie, że ona to już by 10 razy do płaczącego dziecka pobiegła.. a ja tak stoję i rozmawiam! i woecie co?! aż mi się przykro zrobiło! że co ja niby taka niedobra matka jestem!!
Nie ma się czym przejmować Oby była tak dobra mamą w przyszłości dla swoich dzieci...

Kamilko buziaki od nas
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 13:47   #3732
elalank
Zadomowienie

heloł

niespodzianka sie udała, TZ był mile zaskoczony

jak juz pisałyście, pogoda do bani, siedzę w pracy i normalnie jestem skostniała brrr brrr

moja koleżanka jednak juz urodziła w niedziele o 4 rano - jedna miała 1950 a druga 2200

Domi- paracetamol i może do lekarza idź

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:58   #3733
katekatee
Zadomowienie

Lucky dzięki za info i lidlu, napewno się wybiorę bo pamiętam jak byłam w ciąży były fajne rzeczy i nie drogie ale że pojechałam po południu to już wszystko wybrane, tym razem pojadę z samego rana

Cytat:
hej

Biedaczka Może rzeczywiście do lekarza idź
Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Baby to są wredne

Elu
gratulacje dla koleżanki. A tak na margienesie to oglądałyście te biedne dwie bliźniaczki które się urodziły za szybko i najprawdopodobniej nie będą widziały Ta mama tak płakała a ja razem z nią

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:23   #3734
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mamusie

skladamy najlepsze zeczenia przede wszystkim synowej Nilutce ale pozostalym maluszkom rownie slodkie i serdeczne

kurcze ale pogoda
chociaz dzis na zakupach bylam ubraniowych dla Adusia i Tomka
no i oczyiscie musielismy wracac do domu przed 14:00 aby na formule 1 zdazyc

a to do obejrzenia..
http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM

a fotelik kupujemy takiZałącznik 3113016 a to dzieki radom tz Malinki
Kropcia ja tez polecam ten fotelik sami go tez bedziemy kupowac

A ja dzis pierwszy dzien w pracy i odrazu hard core

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:42   #3735
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

cześć!
melduję, że jestem chora, czuje okropnie, bolą mnie nawet włosy

Milenka skończyła wczoraj 6 miesięcy, mieliśmy teściów cały dzień a ja i tak umierałam...

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html

jeśli jeszcze Wam się nie znudziło, to proszę pamietajcie o nas
(już chyba w żadnym konkursie nie wezmę udziału, tyle urzerania się )

buziaki dla wszytkich małych słodziaków!!!! idę do łoża

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

aha dodam jeszcze, bo kurde zamiast wyłaczyć to trochę podczytałam co tam przez weekend.

Zahario Miriam jest śliczna dziewczynka, włosy jak z reklamy

co do zdjęcia, które ostatnio wrzuciłam - w photoshopie bawiłam się kolorami głownie i ostrością.

Asioczka Mi ma bardzo błekitne oczka, ale na tej fotce wyszły ciemniejsze niż w rzeczywistości, bo kontrast jest podkręcony

dziękujemy za pamięć i życzonka za wczoraj wszystkim wizażowym ciociom
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:49   #3736
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Lucky nie przejmuj sie.. latwo mowic bo wierze ze zrobilo ci sie przykro..a tak btw ja nie pale od 4 lat a i tak mnie ciagnie czasem.. wlasnie tak w towarzystwie..

Domi oj ja tez ostatnio mialam prawa piers bardzo twarda i bolala. Tomek nie dawal rady, sciagnelam laktatorem 170ml dobrze ze byl ten laktator w domu bo jak nie to tez pewnie bym miala to co ty bidulko..

Kasiu chlopaki maja takie same bujaki i beda mialy takie same foteliki super.. choc ja chce jak najdluzej go w lodce trzymac to juz niedlugo zmiana bedzie konieczna..

Malinko no przydal sie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 15:00   #3737
domi7ks
Zakorzenienie

Kochane bylam u lekarza juz rano, Tz wzial urlop a tato mnie podwiózł.
Najdziwniejsze jest to, ze to nie wyglada jak zastoj. Tylko pod spodem ta dolna czesc jest tak obolala, jakby miesien uderzony, ale tak bardzo mocno.
Ale to napewno przewianie, bo u nas ciagle okno na osciez otwarte, a wczoraj bylo chlodno i to bardzo a ja cieniutko po domu chodze ubrana.

Karmie ta piersia, mleko leci, ale boli cholernie.

Zrobilam oklad z kapusty, wzielam paracetamol a jak sie pogorszy to mam antybiotyk.
Przed chwila wstalam, przed zasnieciem mialam 38,8.

Wszytskiego najlepszego dla naszych solenizantow cudnych

laski ja tez przypominam i klikaniu

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-05-17 o 15:02
Stary 2010-05-17, 15:03   #3738
aniulka8204
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
przede wszystkim

NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW TYCH Z KILKU DNI WSTECZ I TYCH DZISIEJSZYCH NASZYCH MALUSZKÓW

Domi idz lepiej z tym do lekarza niech Ci przepisze antybiotyk bo jak to faktycznie zapalenie piersi to bez antybiotyku sie nie obejdzie a mnie kiedyś też nastraszyła lekarka że czasami dochodzi do tego że gdzieś muszą naciąć pierś żeby ją wyleczyć ale to już takie poważniejsze zapalenia muszą być

Zaharia Miriam jest bajeczna
i mam nadzieję że to nic poważnego z tymi kupkami i przejdzie

witam również nową mamusię

ja ostatnio tylko podczytuję i wskakuję poklikam na konkursy dziewczyn i jedynie wieczorem chwile wymienie sie klikami i to wszystko
jestem przemęczona niedawno wstałam bo spałam z Agusią prawie 3godziny

teraz ide robić bigos bo strasznie przyszedł mi smak
i znów opuźnia mi się @ juz ponad 2tygodnie

DUŻO ZDRÓWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA CHORYM DZIDZIUSIOM I MAMUSIOM

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Kochane bylam u lekarza juz rano, Tz wzial urlop a tato mnie podwiózł.
Najdziwniejsze jest to, ze to nie wyglada jak zastoj. Tylko pod spodem ta dolna czesc jest tak obolala, jakby miesien uderzony, ale tak bardzo mocno.
Ale to napewno przewianie, bo u nas ciagle okno na osciez otwarte, a wczoraj bylo chlodno i to bardzo a ja cieniutko po domu chodze ubrana.

Karmie ta piersia, mleko leci, ale boli cholernie.

Zrobilam oklad z kapusty, wzielam paracetamol a jak sie pogorszy to mam antybiotyk.
Przed chwila wstalam, przed zasnieciem mialam 38,8.

Wszytskiego najlepszego dla naszych solenizantow cudnych
Domi a możesz karmić piersią???
mi doktorka powiedziała ze do 38stopni jak sie ma to można a potem juz nie bo z mlekiem może być coś nie tak
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 15:24   #3739
suonko2
Rozeznanie

Dziewczny ja znowu z pytaniem: czy wy dajecie kaszkę do każdego mleka czy tylko wieczorem? Ja odkąd zaczęłam dawać kaszkę do mleka to mi Lenka nie chce jeść mleka bez kaszki... i daję do każdego

Poza tym Lenka ma odruch wymiotny jak daje jej gęściejszy słoiczek, muszę rozcieńczać strasznie wodą, a dziś mimo rozcięczenia miała taki odruch wymiotny, że po kilku chwilach faktycznie zwróciła co zjadła...
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:08   #3740
mamrotka
Wtajemniczenie

Dziekuje bardzo za rady odnosnie fotelika, fajny jest ten co Kropcia wkleila

Sto lat dla solenizantow malych

Przez paskudna pogode siedzimy w domu i sie nudzimy, juz nie wiem jak mam mala zabawiac chce sloneczkaaaaaaaaaaaaa:pro si:
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:10   #3741
kropka241
Zakorzenienie

Suonko ja daje do jednego mleka pol lyzeczki kaszy mannej blyskawicznej i to tyle. poza tym maly dostaje piers wiec nie wybrzydza.. a co do sloiczkow.. hmm.. moj maly tez woli zadsze ale nie wymiotuje po gestym..

Mamrotko

Stary 2010-05-17, 19:29   #3742
zebra666
Zakorzenienie

Agnessja witamy

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
wszystkim jubilatom (spóźnione i bieżące)

życzenia z okazji kolejnych miesięcy
: cmok:

dzieciaczki na fotkach piękne - cud miód - a Miriam włosy ma - no wpadam w zachwyt

u nas nic nowego - mały kaszle i pojawiły mu sie plesniawki i nie wiem od czego

TZ wrocił i nadrabiam spanie

jutro idziemy do ortopedy i powinniśmy na szczepienie ale z uwagi na kaszel to się obawiam, bo jak zacznie goraczkować to nie będę wiedziała czy dac antybiotyk czy nie -więc myślę i nie wiem dalej co robić

a trochę zali napisze w klubie na cały świat

Zdrówka dla maluszka a pleśniawki niestety to cholerstwo to z byle czego się przyplata ... mój miał mimo wyparzania wszystkiego...
Cytat:
hej

Domi biedaczko bardzo źle zrobiłaś, że w przeciągu siedziałaś... Ja karmiłam krótko (5 tygodni) ale babcia biegała za mną i co chwile przypominała, że nawet jak ciepło to przeciąg dla piersi z mlekiem jest zabójczy... Ona miała zapalenie piersi o jakim pisze Aniulka, nacinali piersi żeby ropa zeszła. Mówiła mi, że miała gdzieś wszytsko- dziecko nawet, i chciała umrzeć. Tak, że naprawdę uważaj na siebie... Owijaj je tetrówką np...

Ach nie mam siły na nic... Mały mega domaga się uwagi... gorzej spi w nocy- jeszcze krócej mimo zagęszczania mleczka... Wykończona jestem... wyszły by te zęby i byłby spokój

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:47   #3743
asioczka
Zadomowienie

Ja ostatnio kupilam jakiegos "bialego wielblada", bo jelenia nie bylo;] i namaczam i nim zapieram- daje rade

agnessja - witaj na watku! Ty juz doswiadczona Mamusia, wiec mam nadzieje, ze bedziesz nam sluzyc radami
no i oczywiscie prosze o zdjecie Twojego Syneczka - zamiast wpisowego
i gratuluje ząbka

my nie bylismy na spacerze juz prawie tydzien ostatni raz we wtorek, bo potem Majucha byla chora, a teraz nie ma pogody. gdzie to slonce?? i jeszcze te powodzie ...

Domi trzymaj sie!

lucky1910
- nie przejmuj sie. przeciez Ola nie byla sama, krzywda sie jej nie dziala. nie rozumiem o co tej kolezance chodzilo. przeciez dziecko ma nie tylko mame, bedzie miala swoje to sie przekona
a poza tym skoro powiedziala, ze juz 10 razy by pobiegla, to czemu stala i gadala?

elalank - fajnie, ze sie udalo, bo cos mi sie kojarzy, ze pisalas, ze chcial sie pospac chłopoczyna

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kropcia ja tez polecam ten fotelik sami go tez bedziemy kupowac

A ja dzis pierwszy dzien w pracy i odrazu hard core
moze napiszesz w klubie cos wiecej?

Pinky buziaki dla Mi!!! i przypominaj o glosowaniu, bo ja to skleroze mam. tylko uwazaj, zebys ostrzezenia nie dostala, jak Domi.

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Dziewczny ja znowu z pytaniem: czy wy dajecie kaszkę do każdego mleka czy tylko wieczorem? Ja odkąd zaczęłam dawać kaszkę do mleka to mi Lenka nie chce jeść mleka bez kaszki... i daję do każdego

Poza tym Lenka ma odruch wymiotny jak daje jej gęściejszy słoiczek, muszę rozcieńczać strasznie wodą, a dziś mimo rozcięczenia miała taki odruch wymiotny, że po kilku chwilach faktycznie zwróciła co zjadła...
ja daje do drugiej porannej butli i do butli po kapaniu. na spiocha i rano nie daje kaszki. choc czasem jak nie chce wypic to dosypuje i zjada chetniej
ale moja lyzeczka wszsytko zje ze smakiem oprocz kaszki ;/ nie pasuje jej i koniec. w ogole nie przelyka, wszystko wypluwa albo robi "buzie na kłódkę"

kate dzis mowili w teleexpressie, ze pieniadze od ludzi splywaja, wiec moze malutkie beda mialy operacje.

aaa i poprosze kliczki

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

skleroza!
oczywiscie najpiekniejsze zyczenia dla KAMILKI!

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2010-05-17 o 19:41
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:59   #3744
domi7ks
Zakorzenienie

Ja celowo nie siedzialam w przeciagu, tylko okno bylo otwarte, ale widocznie za zimno

wzielam antybiotyk, bo mialam 39,4

Olalicious tak chce ndo slubu karmic, jakos to wymyslimy

ja uciekam juz dobranoc

Stary 2010-05-17, 20:16   #3745
kropka241
Zakorzenienie

Domi zawsze mozesz podac butle w dniu wesela i po a co sie wyprodukuje odciaac i w kanal oby ci t zapalenie szybko przeszlo..

Stary 2010-05-17, 20:18   #3746
zebra666
Zakorzenienie

Biedactwa Mam nadzieję, ze będ widziały Nie slyszałam o tym, bo oczysiście większość dnia prądu u nas nie było.

Domi nie zakładałam, że celowo no ale, że wogóle :P też tak robiłam- tzn. nie zwracałam uwagi ale babcia mnie z tego swoją opowieścią wyleczyła i owijałam je jak gdzieś wychodziłam albo jak musiałam np. zejść do pieca do piwnicy.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:35   #3747
agnessja
Rozeznanie

Witam ponownie

dzięki za miłe przyjęcie, jeśli będę mogła to chętnie doradzę w miarę możliwości,

dzisiaj znalazłam drugiego ząbka, u małego przebiega to dość łagodnie, bez płaczów, gorączek, podobnie było z jego siostrami...

dołączam fotki:
nr1 Pawełek z mamą
nr2 I-szy raz na huśtawce w weekend majowy
nr3 z siosrtami Tatianą (4) i Roksaną (6)
nr4 sam "Księciunio"

Blog o hobby - scrap i decou
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:45   #3748
elalank
Zadomowienie

heloł

100 lat dla Kamilki

Olka poszła wkońcu spać,dziś trochę później niż zwykle, bo w dzien podobno dziś 3 h spała od 10 do 13 już daaaaaawno jej sie to nie przytrafiło.

TZ poszedł grzebać przy rowerze aj a z miską kalarepki zasiadłam do komputera, muszę jeszcze na farmę zajrzeć krowy wydoić

Malina
- normalnie masarka z tą powodzią, właśnie słyszałam info, ze powodzie są

Agnessja
- witaj! Twoja Dzidzia w takim razie urodziła sie tego samego dnia co moja

Lucky- te komentarze chyba nie były złośliwe nie denerwuj się.

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Agnessja witamy
Ona miała zapalenie piersi o jakim pisze Aniulka, nacinali piersi żeby ropa zeszła. Mówiła mi, że miała gdzieś wszytsko- dziecko nawet, i chciała umrzeć. Tak, że naprawdę uważaj na siebie... Owijaj je tetrówką np...
OMG

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupilam jakiegos "bialego wielblada", bo jelenia nie bylo;] i namaczam i nim zapieram- daje rade
to podróbę kupiłaś

a ja widziałam teraz całą serię białego jelenia- płyn do kąpieli itp

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:54   #3749
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Kamilko
przyjmij zyczenia zdrowka, szczescia i usmiechu na Twojej slicznej buzce
od André i cioci (tesciowej...) Kamili

Załącznik 3116327

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-05-17 o 20:55
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:00   #3750
agnessja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Agnessja- witaj! Twoja Dzidzia w takim razie urodziła sie tego samego dnia co moja
tak, mają nawet podobne fryzury

Blog o hobby - scrap i decou
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości