|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
hej
mam 38,5 st. goraczki i zastoj w piersi, okropnie sie czuje, tylko spie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
dzień dobry
![]() Ale pogoda... cudownie po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() zaległe buziaczki dla Andre i pozostałych solenizantów ![]() ![]() ![]() Domi, bidulko, zapalenie piersi?? ojjjj wspólczuje ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-05-17 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas powódz...Kolezanka wieczorem przyjeżdza na kąpiel bo w całej Bochni nie ma wody bo zalało wodociągi... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zadomowienie
|
u nas tez leje :/
już mam dosyć tej pogody! 3 dni nie byłam na spacerze, bo albo pada albo wieje tak że łeb urywa! |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Rozeznanie
|
Domi biedactwo
![]() ![]() Cytat:
tłumaczę sobie, że ona nie wie co mówi bo jeszcze właśnych dzieci nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zadomowienie
|
sephorowo wiosenny
![]() na przekór pogodzie! p.s. ja taka piękna nie jestem hihih |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za życzonka w imieniu Kamilki ![]() To juz pół roku ale ten czas szybko leci ![]() Alepogoda jest okropna cos strasznego zimno taj jak w październiku normelnie. ![]()
![]() |
#3729 |
Rozeznanie
|
U nas tez pogoda do bani i ze spaceru nici
![]() Domi współczuję ![]() Lucky każdy jest mądry dopóki własnych dzieci nie ma. Nie masz co się przejmować. Przecież Ola była z ojcem i wujkami, a nie sama, a Ty też masz prawo do chwili relaksu. Ale niektórzy najpierw powiedzą, a potem pomyślą... |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3731 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już niedługo koniec - dasz radę ![]() Ładny avek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To chyba dobra stawka... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3732 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() niespodzianka sie udała, TZ był mile zaskoczony ![]() jak juz pisałyście, pogoda do bani, siedzę w pracy i normalnie jestem skostniała brrr brrr moja koleżanka jednak juz urodziła w niedziele o 4 rano - jedna miała 1950 a druga 2200 ![]() Domi- paracetamol i może do lekarza idź |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | ||
Zadomowienie
|
Lucky dzięki za info i lidlu,
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Elu gratulacje dla koleżanki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzis pierwszy dzien w pracy i odrazu hard core ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Raczkowanie
|
cześć!
melduję, że jestem chora, czuje okropnie, bolą mnie nawet włosy ![]() Milenka skończyła wczoraj 6 miesięcy, mieliśmy teściów cały dzień a ja i tak umierałam... http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html jeśli jeszcze Wam się nie znudziło, to proszę pamietajcie o nas ![]() (już chyba w żadnym konkursie nie wezmę udziału, tyle urzerania się ) buziaki dla wszytkich małych słodziaków!!!! idę do łoża ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- aha dodam jeszcze, bo kurde zamiast wyłaczyć to trochę podczytałam co tam przez weekend. Zahario Miriam jest śliczna dziewczynka, włosy jak z reklamy ![]() co do zdjęcia, które ostatnio wrzuciłam - w photoshopie bawiłam się kolorami głownie i ostrością. Asioczka Mi ma bardzo błekitne oczka, ale na tej fotce wyszły ciemniejsze niż w rzeczywistości, bo kontrast jest podkręcony ![]() dziękujemy za pamięć i życzonka za wczoraj wszystkim wizażowym ciociom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Lucky nie przejmuj sie.. latwo mowic bo wierze ze zrobilo ci sie przykro..a tak btw ja nie pale od 4 lat a i tak mnie ciagnie czasem.. wlasnie tak w towarzystwie..
Domi oj ja tez ostatnio mialam prawa piers bardzo twarda i bolala. Tomek nie dawal rady, sciagnelam laktatorem 170ml ![]() Kasiu chlopaki maja takie same bujaki i beda mialy takie same foteliki ![]() Malinko no przydal sie ![]()
#3737 |
Zakorzenienie
|
Kochane bylam u lekarza juz rano, Tz wzial urlop a tato mnie podwiózł.
Najdziwniejsze jest to, ze to nie wyglada jak zastoj. Tylko pod spodem ta dolna czesc jest tak obolala, jakby miesien uderzony, ale tak bardzo mocno. Ale to napewno przewianie, bo u nas ciagle okno na osciez otwarte, a wczoraj bylo chlodno i to bardzo ![]() Karmie ta piersia, mleko leci, ale boli cholernie. Zrobilam oklad z kapusty, wzielam paracetamol a jak sie pogorszy to mam antybiotyk. Przed chwila wstalam, przed zasnieciem mialam 38,8. Wszytskiego najlepszego dla naszych solenizantow cudnych ![]() ![]() ![]() laski ja tez przypominam i klikaniu ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-05-17 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() przede wszystkim NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW TYCH Z KILKU DNI WSTECZ I TYCH DZISIEJSZYCH NASZYCH MALUSZKÓW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi idz lepiej z tym do lekarza niech Ci przepisze antybiotyk bo jak to faktycznie zapalenie piersi to bez antybiotyku sie nie obejdzie a mnie kiedyś też nastraszyła lekarka że czasami dochodzi do tego że gdzieś muszą naciąć pierś żeby ją wyleczyć ale to już takie poważniejsze zapalenia muszą być Zaharia Miriam jest bajeczna ![]() i mam nadzieję że to nic poważnego z tymi kupkami i przejdzie witam również nową mamusię ![]() ja ostatnio tylko podczytuję i wskakuję poklikam na konkursy dziewczyn i jedynie wieczorem chwile wymienie sie klikami i to wszystko jestem przemęczona niedawno wstałam bo spałam z Agusią prawie 3godziny teraz ide robić bigos bo strasznie przyszedł mi smak ![]() i znów opuźnia mi się @ juz ponad 2tygodnie ![]() DUŻO ZDRÓWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA CHORYM DZIDZIUSIOM I MAMUSIOM ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
mi doktorka powiedziała ze do 38stopni jak sie ma to można a potem juz nie bo z mlekiem może być coś nie tak
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Rozeznanie
|
Dziewczny ja znowu z pytaniem: czy wy dajecie kaszkę do każdego mleka czy tylko wieczorem? Ja odkąd zaczęłam dawać kaszkę do mleka to mi Lenka nie chce jeść mleka bez kaszki... i daję do każdego
![]() Poza tym Lenka ma odruch wymiotny jak daje jej gęściejszy słoiczek, muszę rozcieńczać strasznie wodą, a dziś mimo rozcięczenia miała taki odruch wymiotny, że po kilku chwilach faktycznie zwróciła co zjadła... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje bardzo za rady odnosnie fotelika, fajny jest ten co Kropcia wkleila
![]() Sto lat dla solenizantow malych ![]() ![]() ![]() Przez paskudna pogode siedzimy w domu i sie nudzimy, juz nie wiem jak mam mala zabawiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Suonko ja daje do jednego mleka pol lyzeczki kaszy mannej blyskawicznej i to tyle. poza tym maly dostaje piers wiec nie wybrzydza.. a co do sloiczkow.. hmm.. moj maly tez woli zadsze ale nie wymiotuje po gestym..
Mamrotko ![]()
#3742 | ||
Zakorzenienie
|
Agnessja witamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach nie mam siły na nic... Mały mega domaga się uwagi... gorzej spi w nocy- jeszcze krócej mimo zagęszczania mleczka... Wykończona jestem... wyszły by te zęby i byłby spokój ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||
Zadomowienie
|
Ja ostatnio kupilam jakiegos "bialego wielblada", bo jelenia nie bylo;] i namaczam i nim zapieram- daje rade
![]() agnessja - witaj na watku! ![]() ![]() ![]() no i oczywiscie prosze o zdjecie Twojego Syneczka - zamiast wpisowego ![]() ![]() i gratuluje ząbka ![]() my nie bylismy na spacerze juz prawie tydzien ![]() ![]() Domi trzymaj sie! ![]() lucky1910 - nie przejmuj sie. przeciez Ola nie byla sama, krzywda sie jej nie dziala. nie rozumiem o co tej kolezance chodzilo. ![]() ![]() a poza tym skoro powiedziala, ze juz 10 razy by pobiegla, to czemu stala i gadala? ![]() elalank - fajnie, ze sie udalo, bo cos mi sie kojarzy, ze pisalas, ze chcial sie pospac chłopoczyna ![]() Cytat:
![]() Pinky buziaki dla Mi!!! i przypominaj o glosowaniu, bo ja to skleroze mam. tylko uwazaj, zebys ostrzezenia nie dostala, jak Domi. Cytat:
![]() ale moja lyzeczka wszsytko zje ze smakiem oprocz kaszki ;/ nie pasuje jej i koniec. w ogole nie przelyka, wszystko wypluwa albo robi "buzie na kłódkę" ![]() kate dzis mowili w teleexpressie, ze pieniadze od ludzi splywaja, wiec moze malutkie beda mialy operacje. ![]() aaa i poprosze kliczki ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- skleroza! oczywiscie najpiekniejsze zyczenia dla KAMILKI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-05-17 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Ja celowo nie siedzialam w przeciagu, tylko okno bylo otwarte, ale widocznie za zimno
![]() wzielam antybiotyk, bo mialam 39,4 ![]() Olalicious tak chce ndo slubu karmic, jakos to wymyslimy ![]() ja uciekam juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
Domi zawsze mozesz podac butle w dniu wesela i po a co sie wyprodukuje odciaac i w kanal
![]()
#3746 |
Zakorzenienie
|
Biedactwa
![]() ![]() Domi nie zakładałam, że celowo no ale, że wogóle :P też tak robiłam- tzn. nie zwracałam uwagi ale babcia mnie z tego swoją opowieścią wyleczyła i owijałam je jak gdzieś wychodziłam albo jak musiałam np. zejść do pieca do piwnicy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie
dzięki za miłe przyjęcie, jeśli będę mogła to chętnie doradzę w miarę możliwości, dzisiaj znalazłam drugiego ząbka, u małego przebiega to dość łagodnie, bez płaczów, gorączek, podobnie było z jego siostrami... dołączam fotki: nr1 Pawełek z mamą nr2 I-szy raz na huśtawce w weekend majowy nr3 z siosrtami Tatianą (4) i Roksaną (6) nr4 sam "Księciunio" ![]()
#3748 | ||
Zadomowienie
|
heloł
![]() 100 lat dla Kamilki ![]() ![]() Olka poszła wkońcu spać,dziś trochę później niż zwykle, bo w dzien podobno dziś 3 h spała od 10 do 13 ![]() TZ poszedł grzebać przy rowerze aj a z miską kalarepki zasiadłam do komputera, muszę jeszcze na farmę zajrzeć krowy wydoić ![]() Malina- normalnie masarka z tą powodzią, właśnie słyszałam info, ze powodzie są ![]() Agnessja- witaj! ![]() ![]() Lucky- te komentarze chyba nie były złośliwe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja widziałam teraz całą serię białego jelenia- płyn do kąpieli itp ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Kamilko
![]() przyjmij zyczenia zdrowka, szczescia i usmiechu na Twojej slicznej buzce od André i cioci (tesciowej...) Kamili ![]() Załącznik 3116327
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-05-17 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.