|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
![]() Btw robilas nowy test? czego sie boisz?
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Ja szczęśliwie teorię mam już zdaną, poległam na mieście za pierwszym razem.Niedługo mam drugie podejście i tym razem mam zamiar zdać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, że mniej czasu= lepsza organizacja! ![]() witch, trzymam kciuki! Co do testów, to mój instruktor też mówił, że nie wejdą raczej od lutego, no ale wszystko jest możliwe. Teraz jest 487 pytań, z czego wszystkie wcześniej możesz widzieć i się nauczyć. Potem ma być 3000 z czego znasz tylko 1000... ale ma być tylko 1 odp. prawidłowa, a nie tak jak teraz, ze 2-3. niektóre pyt. są proste, ale niektóre walnięte i nawet najlepsi i doświadczeni kierowcy się w nich mylą
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzednio też się wzbraniałam,że to że matura,a to że studia,praca i nie ma kiedy,no a teraz jak pracuję w z góry określonych godzinach i już się uczę to łatwiej znaleźć na to czas.Choć trochę się żałuję,że nie zrobiłam prawka kiedyś w moim rodzinnym mieście,znacznie mniejszym od Olsztyna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Wtajemniczenie
|
kto ciężko pracuje przez całą niedzielę, tak jak ja?
![]()
#3756 |
Zadomowienie
|
Ja!
![]() ![]()
#3757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() JA! W ogóle cały weekend mam niezły - napisałam połowę rozdziału pracy licencjackiej, zaczęłam pisać pracę zaliczeniową (wymyśliłam sobie taki fajny temat, że mogę oddać jedną pracę na dwa przedmioty i będzie pasowała - mam tylko nadzieję, że prowadzący się nie zorientują, ale to raczej niemożliwe ![]() ![]() a tak BTW - słyszałyście? ![]() (spacja po www) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie definitywnie dotyczy ten artykuł z linka! Dziś mam tak przejmujące poczucie niemocy, że wręcz jestem w szoku. Wczoraj było ok, a dziś wstaję i tragedia, najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i patrzyła za okno... co też nie byłoby zbyt fajne ze względu na brak śniegu. ![]() Mam nadzieję, że dzisiejsza i jutrzejsza wejściówka oraz praca w sądzie przywrócą mnie do pionu. ![]() Rarita, mogę zapytać, co studiujesz? Możliwe, że pisałaś o tym, ale tak przeglądam Twój blog i mnie to zaczęło nurtować. Może przez dzisiejszy marazm nie mogę załapać z Twoich notek ![]() Btw muszę zajrzeć na to Wasze piętro i zobaczyć partyjkę warcabów ![]()
stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player. ![]() Lancia Kappa 2.0 driver. ![]() Edytowane przez regularkate Czas edycji: 2011-12-12 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wątek nam umiera
![]() Jak tam przygotowania do świąt? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napisz coś więcej o sobie a mi znowu zakupy prezentowe zostały na ostatnią chwilę, mam nadzieję, że jutro się z tym uporam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Rozeznanie
|
W lutym skończę 18 lat. Moim głównym problemem jest lenistwo, które psuje mi mnóstwo planów.. Mam zamiar zdawać maturę z rozszerzonej biologii, zawsze jak zabieram się do nauki to po chwili już nie mogę się uczyć, bo mi się nie chce :/ Ogólnie jestem chyba jakoś mało ambitna, moje koleżanki mają tyle planów, wiedzą na jakie studia iść tylko ja jeszcze nic nie wiem.. Często nie wiem po co porównuję się do innych i boję się wyzwań, bo z góry wiem, że się nie uda. Mam chłopaka, który jest moim przeciwieństwem
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Właśnie przeglądam Twojego bloga i chciałam zapytać co studiujesz? ![]() Edytowane przez albin Czas edycji: 2011-12-22 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tyle pracy w święta... Mam sesję siekierę i jeśli brak chęci spowoduje zaniedbanie nauki, to aż się boję, kiedy skończę sesję w tym semestrze... No ale na razie mam zamiar owego braku nie przejawiać i z nim skutecznie walczyć ![]() Przygotowania do świąt idą u mnie spokojnie i powolutku. Gdzieś nie czuję w tym roku klimatu świąt. Dobrze, że chociaż trochę śniegu się pojawiło, mam teraz przynajmniej poczucie, że to Boże Narodzenie, a nie Wielkanoc ![]()
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
z checia tez sie kopne w
![]() wiecej chyba napisze po nowym roku bo mamy taki mlynek w pracy ze niewiem jak to sie skonczy za pare dni a ze pracuje w centrum handlowym to zaczna sie wyprzedaze i w pracy troche mlyn ( hej Witch ![]() ja to nawet nie sadze ze kiedykolwiek prawko bede robic bo po 1 : albo sama kogos zabije na drodze albo po 2 ) ktos mnie malo to wariatow na drogach a tu w Irlandii jeszcze jezdza po zlej stronie ![]() co do swiat to wszystko mam na ostatnia chwile niestety bo pracuje do samego konca ale jak dobrze pojdzie to 25 grudnia do znajomej bedziemy szli musze was nadrobic troche bo kiedys czytalam regularnie ale pozniej mi czasu braklo ( a moze to leniwiec pospolity po trzydziestce ) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet czuję klimat świąt, już jakiś czas temu ściągnęłam i słucham świątecznych piosenek no i TŻ ma wolne, jak nigdy! Jutro jeszcze robię ciasto Rafaello i cieszę się, bo przyjeżdża rodzinka i moja chrześnica ![]()
![]() |
#3767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale nie czuję w ogóle klimatu świąt ![]() ![]() ![]() ![]() tymczasem wydrukowałam sobie połowę skryptu do kolokwium (25 stron ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=luskap;31205686]Może cierpisz na prokrastynację... zapraszam na bloga : http://maskofthesoul.blogspot.com/se...Prokrastynacja
Bardzo dziękuję Ci za ten link.. jakbym czytała o sobie! Muszę się za siebie wziąć bo inaczej ciężko widzę moją przyszłość :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
o matko jakbym czytala o sobie
dzieki za linka do bloga |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zadomowienie
|
Hej, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... Ostatnio dużo się działo i odeszły mi siły do robienia czegokolwiek...ale czas to zmienić, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem
![]() Oj niestety też tak mam.. Już nawet sprzątać lubię jak mam coś robić... ![]() Dziewczyny Wesołych Świąt;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
wesolych swiat
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
Litte brown jakbym czytała o sobie. Ja też postanowiłam zmienic coś w swoim życiu bo czuje, że egzystuje, a nie zyje tak jakbym chciała. Poszukuje teraz pracy wysłałam CV poczekam moze odezwą się po świętach. Z jednej strony jestem nigdy niezadowolona z siebie, nie wierze we własne siły ( mialo na to wpływ to, że oblałam egzamin) po drugie ktoś mi wypomniał, że coś zaczynam i nie koncze, ale nie jest tak, ze to moja wina. Poprostu prawka nie zdałam nie wiem czemu stres , moze nie umiem jezdzic, oblałam ten egzamin na studiach, ale nie poddałam sue zdaje drugi raz w czerwcu i zaczełam nowy kierunek który koncze w tym roku.
![]() ![]() Od tego roku zaczynam zyc aktywnie i podejmowac nowe wyzwania. Czasami jednak łapie doła i mysle sobie " ale po co i to" itp ale bede wpadac tutaj zebyscie dawały mi kopa ![]() ![]() Nic nie poradze, ze mam skomplikowany charakter ;(
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
witch tyle ze moze jakbym w Polsce mieszkala ..
tu jest inaczej inne prawko inny jezyk inna strona jezdni ![]() ( tak tak wiem - kazda wymowka dobra co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zadomowienie
|
Również życzę Wam, dziewczyny, wesołych świąt i ciepłej, radosnej atmosfery przy wigilijnym stole
![]() Zmartwiłam się, że zniknął śnieg przez ten cholerny deszcz, to mi przeszkadza w prawdziwym odczuwaniu klimatu świąt, więc życzę nam wszystkim, żeby nam do wieczora poprószyło! ![]()
#3776 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo, śniegu u mnie nie ma choć kilka dni temu fajnie prószył sobie. Dodatnia temperatura wszystko roztopiła. Dzisiaj np było 10 stopni i jak tu Święta odczuwać? Nie ma tego specyficznego klimatu.
![]() |
#3777 |
Rozeznanie
|
Chciałam powitać Wszystkich w 2012r.
![]() 1stycznia świętowałam nic nie robiąc (właściwie to świętuje tak od 24grudnia), dzisiaj miałam ruszyć z kopyta... A wyszło jak zawsze.... Obudziłam się o 6.00, ale pomyślałam "jeszcze 5minut...", zamknęłam oczy, a jak je otworzyłam była 10.oo! Święta minęły szybko i przyjemnie, a dzisiaj zdałam sobie sprawę, że do 6stycznia muszę napisać pracę zaliczeniową, do 7stycznia mam oddać pierwszy rozdział pracy magisterskiej. Dodatkowo niedługo mam test semestralny z angielskiego i też wypadałoby zrobić jakąś powtórkę. Czy muszę dodawać, że nic nie zaczęłam robić??? Jestem trochę przerażona własnym lenistwem. Dzisiaj czeka mnie maraton po bibliotekach, wczoraj pozamawiałam książki i do roboty.
#3778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znam ten syndrom 'zacznę za pół godzinki', a przynajmniej u mnie on mógłby się tak nazywać... Co prawda w tej chwili ogarniam referat na jutro, ale kiedy pomyślę, że trzeba wstać o 6, biec na autobus i w ogóle być w gotowości do wszelakiej pracy, to nie do końca mnie to uszczęśliwia ![]() Mam jednak nadzieję, że znajdę wreszcie jedną z tendencji, która mi się u mnie bardzo podobała w okolicach listopada - im więcej robiłam, tym bardziej byłam zadowolona ze swojego wykorzystywanego maksymalnie czasu. Miło było wiedzieć, że robię coś pożytecznego i wyrabiam się z terminami. Tobie też to polecam, to znaczy - od kiedy sobie nadrobisz to, co niestety teraz musisz szybko załatwiać ![]() Dla mnie dzień sylwestra i Nowego Roku jakby wyjęte z kalendarza - nic kompletnie nie zrobiłam, chociaż chciałam wykorzystać czas przed imprezą, jak i na drugi dzień, ale niestety szampan o północy - jego duża ilość - załatwiła mnie skutecznie. Na szczęście TŻ pomógł mi przebrnąć godnie i kulturalnie przez najgorsze momenty i dziś już byłam zwarta i gotowa do jako takiego działania ![]() Generalnie: wszystkiego dobrego w 2012! ![]()
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
ja jakis postanowien na caly rok nie robie ale powoli liste ,,do zrobienia" uzupelniam
takze cos tam robie ale bardziej co do zmian ,,w sobie " a nie zalozen typu szkola/praca czy cos takiego ( puki co) Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-02 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zadomowienie
|
Ja nie robię żadnych postanowień, bo wiem, że okazja Nowego Roku mi w niczym nie pomoże - jak się uprę, to choćby w środku ciemnej listopadowej nocy dopnę tego, co mam zamiar
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.