Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 15:09   #3781
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

witam
własnie wrócilam z pracy i standardowo postanowiłam zobaczyc co tam u was??
widze, ze piszecie o sylwku. powiem wam szczerze, ze chce zostac w domku. nie mam ochoty w tym roku nigdzie jechac ani isc (chodze w kazde sylwka gdzies) tym bardziej, ze codziennie wstaje przed 5 do pracy (jutro tez) i jedyne o czym potem marze to tylko sen w wigilie tez zasnelam za stołem o 22 (jka tylko TZ na 5 poszedł zadzwonic do taty)
za to TZ chce isc polatac po miescie (u nas jest zimnica a ja oczywiscie przeziebiona i on tez) ech.. juz sama nie wiem

za to dzis mamy nasza pierwsza rocznice zareczyn. kurcze to juz minął rok
Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Madzialenko, masz już koncepcję sukni?
jakąs koncepcje mam, ale jeszcze nic nie mierzylam i czekam z tym do wyjazdu do polski

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:55   #3782
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to widzę, że mamy taki sam plan na popołudnie. Mój TŻ na szczęście rozumie, że jak nie ubiorę się ładnie na sylwestra, to nie ma mowy o dobrej zabawie :P
Moje koleżanki są wszystkie tak ładne i szczupłe, że mam przy nich mega kompleksy. Chyba muszę znaleźć nowe grono znajomych-kaszalotów (to żart oczywiście )
Mój Tż uważa, że jak kupiłam w tym roku trzy sukienki (byliśmy na czterech weselach), to spokojnie mogę w którejś pójść.A ja nie chcę iść w sukience
Bo mam jakiegoś focha na sylwestra i idę w spodniach

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
własnie wrócilam z pracy i standardowo postanowiłam zobaczyc co tam u was??
widze, ze piszecie o sylwku. powiem wam szczerze, ze chce zostac w domku. nie mam ochoty w tym roku nigdzie jechac ani isc (chodze w kazde sylwka gdzies) tym bardziej, ze codziennie wstaje przed 5 do pracy (jutro tez) i jedyne o czym potem marze to tylko sen w wigilie tez zasnelam za stołem o 22 (jka tylko TZ na 5 poszedł zadzwonic do taty)
za to TZ chce isc polatac po miescie (u nas jest zimnica a ja oczywiscie przeziebiona i on tez) ech.. juz sama nie wiem

za to dzis mamy nasza pierwsza rocznice zareczyn. kurcze to juz minął rok
jakąs koncepcje mam, ale jeszcze nic nie mierzylam i czekam z tym do wyjazdu do polski
Gratuluję rocznicy

Uciekam już.Prosto z pracy na zakupy
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:58   #3783
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Gratuluję rocznicy
dzieki

wykapalam sie, umylam wloski i czekam na mamę na skypie ma byc po 17.

Stary 2008-12-30, 16:29   #3784
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
dzieki

wykapalam sie, umylam wloski i czekam na mamę na skypie ma byc po 17.
Ja również dopiero co wyszłam spod prysznica,tyle że czekam na tż-ta aż wróci z pracy.Okazało się,że jutro ma wolne w Sylwka.

Gratuluje rocznicy,też niedawno mieliśmy dokładnie 27 grudnia,ale nie zaręczyn tylko wspólnego bytu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2008-12-30 o 16:30
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:35   #3785
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo to tez gratulacje
ja tez czekam na tego mojego TZ. ma byc o 18. kurcze a mojej mamy dalej nie ma skypie (jest u fryzjera i miala byc o 17)

a ja jestem troche wkurzona. jutro do tego palanta z którym mieszkam ma przyjechac jakis 2 kolegów ( z warszawy) nie znam ich i jego dziewczyna (jakas nowa chyba bo ostatnio nie miał żadnej ) wiec tez jej nie znam. i tak tych 3 nieznnaych osobników ma sobie u nas mieszkac az do soboty/niedzieli super. poprostu jestem cała w skowronkach ze az mnie skeca

Stary 2008-12-30, 17:03   #3786
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A w ogóle to cześć wszystkim.
Kawusi?

Podły nastrój mi trochę minął.
Zaczęłam czytać o typach urody i już w ogóle nic nie wiem. Test też dziwny jest..jakoś się nie zgadzam, że ja lato jestem. Dziwne to to.
Cześć Mi teraz kawusi!
Ja też się nie mogę połapać nigdy jakim jestem typem

Butter: dobrze że psinka ma taką kochającą troskliwą panią Pogłaskaj go ode mnie. A marudzić możesz zawsze jak Cię złapie gorszy humorek.

Twin: kasu faktycznie sporo... ale sukienka jest tego warta. Za ile można ją później sprzedać? 50% ceny?
Dzięki za piękne życzenia

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
No widzisz normalnie to samo.
Ja mam tyle szczęscia ze zaraz spadam do domku. Po drodze zahaczę o Rossmana kupię farbę..mąz mi na odrosty polozy...będzie się działo.
Wyobraźnia podsunęła mi obraz Twojego męża ze skupioną miną nakładającego Ci farbę na włosy... I nie wiedzieć czemu bardzo mnie to rozbawiło Powodzenia

Madzialenko, Madmuazelle, gratuluję rocznicy!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

A ja sobie poszłam na masaż na 12, plus peeling kawitacyjny i jakaś maska. Było cudnie i zrelaksowałam sie niesamowicie. Tyle że potem uczucie odprężenia gdzieś się zapodziało jak szukałam tej cholernej kiecki na jutro Nic nie ma w tych sklepach (poza tlumami zdesperowanych bab, jak ja ) wszystko poprzebierane, nie ma rozmiarów, dramat. Ale co ja się dziwię, przecież wyprzedaże... Na szczęście wróciłam do domu, zaczęłam grzebać po szafie i alleluja, o dziwo znalazłam coś w czym wstydu chyba nie będzie. Mam nadzieję że TŻ zaakceptuje jak wróci z pracy bo jak nie to...
Tym sposobem jutro będę mogła się zabrać za przygotowania przedimprezowe. Super

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-30 o 17:04
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 17:07   #3787
L_V
Zakorzenienie

A ja własnie siedze i czekam na serwisanta od pralki. Miał być 1h temu. Mam nadzieje ze w ogóle przyjdzie, nei wyobrażam sobie zostać bez pralki do 5 czy 6 stycznia.

Mm już dosyć końcówki tego roku, od 3 dni ciągle się coś psuje, sypie, nawala. Oboje z TZtem jesteśmy już drażliwi i wszystko nam działa na nerwy.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 17:50   #3788
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
EDIT: Dziewczyny, macie pojęcie, co to może być? W nocy miałam tak zaropiałe oczy, że mi się posklejały powieki normalnie. Dziś rano masakra, nie dość że ta ropa, to jeszcze czerwone są jak norka, jakbym całą noc przy kompie siedziała, a spałam normalnie, nic wczoraj specjalnego nie robiłam, nie wiem co jest grane i co z tym zrobić. Krople jakieś mam kupić??
Zapalenie spojówek. Powinien dojść Ci jeszcze światłowstręt. Idź do okulisty to Ci coś przepisze. Ewentualnie idź do apteki i powiedz o co chodzi to Ci coś sprzedadzą na to. U mnie przy takim zapaleniu obywa się bez okulisty... Ale jest jeszcze takie przy którym oczy nie ropieją...

Cytat:
nie bolą właśnie, a przy zapaleniu chyba bolą, nie wiem sama, ale w najbliższym czasie raczej trudno będzie iść do lekarza, więc wolałabym, żeby to było coś przejściowego. Mam nadzieję, że jak się przejdę do apteki, to mi coś dadzą, co mi pomoże
Gdy oczy ropieją to nie boli... Gorzej jest gdy nie ropieją... Ból taki straszny, że ja mogłam jedynie otwierać oczy w ciemnym pomieszczeniu przy otwartym oknie (musiało być zimno). Ogólnie jeśli nie potrzebujesz kropli przyciwbólowych czy tam zmieczującjących (?) to spokojnie się objedziesz bez wizyty u lekarza .

Kupiłam sobie cienie do powiek w kolorze sukienki i zaczynam się powoli szykować na jutro... TŻ przepadł bez wieści, nie odbiera, wszyscy koledzy siedzą w domach... :conf used: W każdym razie to idealna pora na maseczkę
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 18:13   #3789
madmuazelle
BAN stały

madziu,zaro bardzo dziekuje za gratulacje.

Tż przyjechał z pracy i oznajmił że ma złą wiadomość,odrazu zgadłam że jutro jednak do pracy jedzie. No,ale mam nadzieje że szybciej skończy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 18:19   #3790
L_V
Zakorzenienie

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pralka naprawiona. Trafił nam się bardzo miły Pan serwisant, wszystko naprawił, wyjaśnił, przeczyścił filtry i przewody i nie zdarł z nas kasy.

Uf. kamień z serca!
Stary 2008-12-30, 18:57   #3791
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

A ja sobie poszłam na masaż na 12, plus peeling kawitacyjny i jakaś maska. Było cudnie i zrelaksowałam sie niesamowicie. Tyle że potem uczucie odprężenia gdzieś się zapodziało jak szukałam tej cholernej kiecki na jutro Nic nie ma w tych sklepach (poza tlumami zdesperowanych bab, jak ja ) wszystko poprzebierane, nie ma rozmiarów, dramat. Ale co ja się dziwię, przecież wyprzedaże... Na szczęście wróciłam do domu, zaczęłam grzebać po szafie i alleluja, o dziwo znalazłam coś w czym wstydu chyba nie będzie. Mam nadzieję że TŻ zaakceptuje jak wróci z pracy bo jak nie to...
Tym sposobem jutro będę mogła się zabrać za przygotowania przedimprezowe. Super
Byłam z Tżtem na zakupach.On kupił sobie czarną koszulę na sylwestra w Reserved , a ja i nic nie znalazłam dla siebie Fakt, ze nie mieliśmy dużo czasu, bo się spieszyliśmy, ale żeby nic jestem załamana

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pralka naprawiona. Trafił nam się bardzo miły Pan serwisant, wszystko naprawił, wyjaśnił, przeczyścił filtry i przewody i nie zdarł z nas kasy.

Uf. kamień z serca!
Miły akcent na koniec roku
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 19:25   #3792
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:

Uf. kamień z serca!

Uff. Dobrze ze się udało Bez pralki przez parę dni zostać to koszmar. Teraz sobie nie potrafię wyobrazić że jeszcze 2 lata temu prałam wszystko w łapkach bo nie miałam pralki na mieszkaniu a do domu nie chciało mi się wozić nic poza pościelą i ręcznikami. Najgorsze było pranie jeansów zimą

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Byłam z Tżtem na zakupach.On kupił sobie czarną koszulę na sylwestra w Reserved , a ja i nic nie znalazłam dla siebie Fakt, ze nie mieliśmy dużo czasu, bo się spieszyliśmy, ale żeby nic jestem załamana
Uuu to niedobrze.. Może teraz zrób to co ja powinnam zrobić na samym początku - przejrzyj jednak dokładnie szafę. Najlepiej z pomocą TŻ- na pewno wie w czym najlepiej wyglądasz. Też chciałam mieć coś nowego, ale ta sukienka o której już zapomniałam pasuje idealnie na taką domówkę. A kasy za wiele nie mam więc tym lepiej
Też lubię czarny kolor na moim facecie. Taki męski że mrrrrrrrr
Stary 2008-12-30, 20:28   #3793
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mi teraz kawusi!
Ja też się nie mogę połapać nigdy jakim jestem typem

Butter: dobrze że psinka ma taką kochającą troskliwą panią Pogłaskaj go ode mnie. A marudzić możesz zawsze jak Cię złapie gorszy humorek.
Dziękuję. Jeszcze nie jest z nim najlepiej, ale mam nadzieję, że będzie się poprawiać. Leży teraz na kanapie pod kocem i 'ogląda' z TŻ film Właśnie zjadł kilka psich snacków

A ja wróciłam z zakupów i.... kupiłam sukienkę. I to jak przecenioną i kupiłam też bransoletkę ze sztucznych perełek (to właściwie TŻ mi kupił)... Jestem zadowolona...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 20:39   #3794
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jestem chora prawie 38 stopni. zaraz wyparuje. wale sylwestra. jutro nigdzie nie idziemy. robimy domową imprezkę z tym dupkiem co z nami mieszka jego kolegami i dziewczyną no i miom TZ.
a jutro na 6.00 do pracy ;(

Stary 2008-12-30, 20:47   #3795
ANITKA79
Zadomowienie

Dzis juz z Wami nie popisze, bo cos fatalnie sie czuje:boli mnie glowa/tabletka nic nie daje/ i mi niedobrze, wiec ide sie polozyc
Jutro do pracy

Zaro dzieki za przepis Zrobie kiedy indziej przed wyjazdem Tz bo jutro nie bede miec czasu

Madziu duuzo zdrowka

Gosia oto ,moj przepis:

Przepis na salatke

Składniki:

Słoiczek selera konserwowego / to jest taki pociety w paski/
Kilka plasterków szynki
kawałek wedzonego kurczaka/ nie cała ćwiartka/
puszka kukurydzy konserwowej
puszka ananasów w kawałkach
kilka jajek ugotowanych
kilka ogórków konserwowych
kilka oliwek

Przygotowanie:

Jajka , szynke i kawałki kurczaka oraz ananasa pokroic w kostke wedlug uznania. Dodać seler,po odsaczeniu na sitku można też go przeciąć jesli sa dlugie paski. Odsaczonego ananasa pokroić w kawałki, a oliwki w plasterki. Do salaterki wsypac: jajka, szynke, kurczaka, ananasy, kukurydze/odsaczona/ i pokrojone oliwki z ogorkami. Posolic i popieprzyc do smaku. Dodac dwie łyzki majonezu i wszystko wymieszac. Wierzch udekorowac majonezem i ozdobic wedlug uznania. Salatke wstawic do lodowki.

Smacznego!

Innym razem mozna dodac w zaleznosci od inwencji tworczej: fete w kawalkach, ser zolty, fasolke czerwona z puszki lub cos jeszcze

A teraz uciekam do lozka
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 20:52   #3796
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny

nie czytalam Was bo nie mialam czasu

ANITKO wspolczuje

a co do jedzenie - moge Ci polecic smaczna przystawke na imprezke domowa jesli chcesz
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:44   #3797
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziękuję. Jeszcze nie jest z nim najlepiej, ale mam nadzieję, że będzie się poprawiać. Leży teraz na kanapie pod kocem i 'ogląda' z TŻ film Właśnie zjadł kilka psich snacków

A ja wróciłam z zakupów i.... kupiłam sukienkę. I to jak przecenioną i kupiłam też bransoletkę ze sztucznych perełek (to właściwie TŻ mi kupił)... Jestem zadowolona...
Czyli wyleguje się na kanapie, obżera, i przytula do kogoś, kogo kocha Warunki takie że sama bym nie pogardziła

Gratuluję zakupów bo to nie lada sukces kupić teraz fajną sukienkę, do tego przecenioną Mnie właśnie brakuje dodatków i niestety muszę się wybrac jutro na krótkie zakupy bransoletkowo- kolczykowe.

Madzialenko, zdrówka!!

Anitko, Tobie też zdróweczka. Chyba wykorzystam Twój przepis na jutro, mam wszystkie składniki poza ananasem. I coś tam pewnie faktycznie dorzucę wg inwencji

Edit:

Sviniecko, a mi też możesz polecić?

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-30 o 21:45
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:46   #3798
hania811
Zakorzenienie

Bry wieczór.

L_V dobrze ze praleczka naprawiona. Z zepsutą tak głupio wchodzic w nowy rok.

Butter zazdraszczam nowej sukienki.

Ja juz mam plana ubraniowego.....moze tylko dokupię leginsy do tuniki...ale to się zobaczy jak z czasem będę jutro stała.

Jednak nie lezałam po Gripeksach w łóżku tylko wybrałam się na spacer w odwiedziny do kuzynki...na pizze domowej roboty i grzane wino.
Normalnie ozdrowiałam.

Włosy ufarbowane...ale za jany odcien brązu zakupiłam i tak trochę widac róznicę. Teraz mam odrosty jakby rudawe.

Ale nic to i tak lepiej niz blond
Aktualnie w pizamie czekam na męza ...mamy zamiar oglądac Pana Kleksa

Edit...i chyba juz dzis się nie doczekam bo kumpel nagle postanowił żale na była dziewczynę wylewac...no nic..kumpla bolące serce wazniejsze od Pana Kleksa

Edit 2.
Anitko szalone połączenie tej sałatki..oliwki z ananasem..i ogórkiem konserwowym..jak dla mnie za duzo "3 grzybki w barszcz".

Ja robię taką ale tylko z szynką, selerem, ananasem, kukurydzą i majonezem.

A z oliwek polecam wszystkim zapracowanym domowoimprezowiczkom...me ga prostą i wykwintną zarazem przekąsko -sałatkę.

feta+pomidory suszone+oliwki. Do bagietki rewela

Edit 3. Madziu miałam pisac i zapomniałam...to czuję ze jutro czeka Cię mocno imprezowy Sylwester.
Po kolegach mozna się wszystkiego spodziewac..jeszcze towarzystwo zwieźli z Polski to bedą chcieli się "pokazac"
No nic.... Tobie zycze powrotu do zdrowia.
ps. grzane wino polecam

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-30 o 22:15
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 22:37   #3799
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Bry wieczór.

Ja juz mam plana ubraniowego.....moze tylko dokupię leginsy do tuniki...ale to się zobaczy jak z czasem będę jutro stała.

Jednak nie lezałam po Gripeksach w łóżku tylko wybrałam się na spacer w odwiedziny do kuzynki...na pizze domowej roboty i grzane wino.
Normalnie ozdrowiałam.
Bry
Widzę że alkohol generalnie wpływa na Ciebie pozytywnie i hartuje

Cytat:
Włosy ufarbowane...ale za jany odcien brązu zakupiłam i tak trochę widac róznicę. Teraz mam odrosty jakby rudawe.

Ale nic to i tak lepiej niz blond
Aktualnie w pizamie czekam na męza ...mamy zamiar oglądac Pana Kleksa
Mąż farbował?

Cytat:
Edit...i chyba juz dzis się nie doczekam bo kumpel nagle postanowił żale na była dziewczynę wylewac...no nic..kumpla bolące serce wazniejsze od Pana Kleksa.
Słusznie. Pan Kleks jeszcze będzie nie raz a kolega ważniejszy.

Cytat:
Edit 2.
Anitko szalone połączenie tej sałatki..oliwki z ananasem..i ogórkiem konserwowym..jak dla mnie za duzo "3 grzybki w barszcz".

Ja robię taką ale tylko z szynką, selerem, ananasem, kukurydzą i majonezem.

A z oliwek polecam wszystkim zapracowanym domowoimprezowiczkom...me ga prostą i wykwintną zarazem przekąsko -sałatkę.
Oliwki i ogorek konserwowy też do mnie nie przemawia, ale wystarczy wyrzucić oliwki A co do ananasa to strasznie lubię w sałatce świeżego, nie konserwowego, ale teraz ciężko o dojrzałego.

Cytat:
feta+pomidory suszone+oliwki. Do bagietki rewela
Brzmi pycha. Suszone pomdory są fantastyczne a odkryłam je całkiem niedawno.
Kurczę. Głodnam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 06:37   #3800
ANITKA79
Zadomowienie

Svinecko, Zaro i wszystkie inne dziewczyny dziekuje

Dzis odkad wstalam nic lepiej, ale wzielam jakies tabletki na niestrawnosc, gorzka herbate i na bol glowy... Juz mnie tak potwornie nie mdli ale glowa nadal boli/to pewnie od zoladka/Ale musi byc dobrze, w koncu dzis sylwester!!!!!!!

Zaro Co do oliwek to wczoraj faktycznie pomieszalam. Dawalam oliwki ale do przystrojenia na wierzch tylko Reszta skladnikow bez zmian. Na imprezie andrzejkowej ludzie sie nia zajadali z tego co widzialam. Tz baaardzo lubi choc samego ananasa nie zje ale zakamuflowany tak

Svinecko jasne ze chetnie poznam Twoj przepis :P

Haniu Jak widac Tobie zdecydowanie sluzy alkohol Winko i prosze juz zdrowa
Stary 2008-12-31, 07:24   #3801
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Zapalenie spojówek. Powinien dojść Ci jeszcze światłowstręt. Idź do okulisty to Ci coś przepisze. Ewentualnie idź do apteki i powiedz o co chodzi to Ci coś sprzedadzą na to. U mnie przy takim zapaleniu obywa się bez okulisty... Ale jest jeszcze takie przy którym oczy nie ropieją...

Gdy oczy ropieją to nie boli... Gorzej jest gdy nie ropieją... Ból taki straszny, że ja mogłam jedynie otwierać oczy w ciemnym pomieszczeniu przy otwartym oknie (musiało być zimno). Ogólnie jeśli nie potrzebujesz kropli przyciwbólowych czy tam zmieczującjących (?) to spokojnie się objedziesz bez wizyty u lekarza .
Kupiłam sobie wczoraj jakieś krople w aptece, dziś już mi tak oczy nie zaropiały w nocy, więc mam nadzieję, że ku dobremu idzie, ale z makijażem dziś raczej nie poszaleję.

Mój plan wczoraj nie został do końca zrealizowany, wszystko przez to, że pojechaliśmy jeszcze po parę rzeczy do sklepu (napadłam po drodzę na sephorę i jakaż była moja radość, jak się okazało, że jest obniżka i za moje zakupy zapłaciłam 30% mniej).
Zrobiłam ciasto, posprzątaliśmy prawie całe mieszkanie, tż ma dziś pokroić wszystko na dwie sałatki a jak wrócę z pracy zrobimy jeszcze mięcho i przygotujemy farsz do ciasta francuskiego. Potem przyjedzie koleżanka, więc nam pomoże przy reszcie. Mam nadzieję, że skończymy jak najszybciej pracę.

EDIT, no i zapomniałam się przywitać - cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 07:47   #3802
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Mój plan wczoraj nie został do końca zrealizowany, Zrobiłam ciasto, posprzątaliśmy prawie całe mieszkanie, tż ma dziś pokroić wszystko na dwie sałatki a jak wrócę z pracy zrobimy jeszcze mięcho i przygotujemy farsz do ciasta francuskiego. Potem przyjedzie koleżanka, więc nam pomoże przy reszcie. Mam nadzieję, że skończymy jak najszybciej pracę.
EDIT, no i zapomniałam się przywitać - cześć
Czesc To widze ze czeka cie rownie pracowity dzien jak mnie he he

W domu bede robic salatke ta z ananasem jak wroce z pracy. A i jeszcze myslalam zeby na przekaske zrobic szyneczki zawijane i w srodku jakis serek moze Almette z ogorkiem i zawinac
A u Tz bedziemy inne rzeczy razem robic

Edit:
Mam brazowa tunike, po srodku ktorej jest srebrna klamra. Wersja poczatkowa to spodnie mialy byc. Ale ktoras z Was pisala cos o leginsach wiec moze sie skusze
Czy leginsy tez moga byc brazowe czy lepiej czarne?
tunika to taki czekoladowy braz
Stary 2008-12-31, 07:49   #3803
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny... ale mam sylwestrowy nastrój

Cytat:
Czyli wyleguje się na kanapie, obżera, i przytula do kogoś, kogo kocha Warunki takie że sama bym nie pogardziła

Gratuluję zakupów bo to nie lada sukces kupić teraz fajną sukienkę, do tego przecenioną Mnie właśnie brakuje dodatków i niestety muszę się wybrac jutro na krótkie zakupy bransoletkowo- kolczykowe.
O tak, to jest to, co tygryski lubią najbardziej-wylegiwanie się

Faktycznie kupienie fajnej sukienki graniczy z cudem teraz. Ja mam wrażenie, że kupiłam ją trochę na siłę, ale TŻ jest nią zachwycony...
Co do dodatków, to ja noszę tylko kolczyki i bransoletki. Tych pierwszych mam mnóstwo...ale ciągle coś dokupuję

Cytat:

Butter zazdraszczam nowej sukienki.
Dziękuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 07:51   #3804
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Edit:
Mam brazowa tunike, po srodku ktorej jest srebrna klamra. Wersja poczatkowa to spodnie mialy byc. Ale ktoras z Was pisala cos o leginsach wiec moze sie skusze
Czy leginsy tez moga byc brazowe czy lepiej czarne?
tunika to taki czekoladowy braz
myślisz, że kupisz bez problemu brązowe? jeśli tak, to brązowe, ale czarne też będą ok, jeśli inne dodatki też będą czarne - nie wiem buty np.
Ale jeśli to niezobowiązujący sylwester w domu, to bym się nie przejmowała.

Ja założę koszulkę czarną na długi rękaw na to tunikę czerwono-czarną, która ma przy dekolcie i rękawach czarne cekiny, jest z takiego zwiewnego przezroczystego materiału i do tego czarne spodnie.

Edit: cześć Butter, póki co mam taki sam nastrój, ale mam nadzieję, że mi przejdzie. z kolczykami mam tak jak ty, niby dużo tego, ale często dokupuję jakieś nowe

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2008-12-31 o 07:53
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 07:51   #3805
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Uff. Dobrze ze się udało Bez pralki przez parę dni zostać to koszmar. Teraz sobie nie potrafię wyobrazić że jeszcze 2 lata temu prałam wszystko w łapkach bo nie miałam pralki na mieszkaniu a do domu nie chciało mi się wozić nic poza pościelą i ręcznikami. Najgorsze było pranie jeansów zimą
Ja sobie też nei wyobrażam, zwłąszcza, że kosz pełen.

Cytat:
Jestem chora prawie 38 stopni. zaraz wyparuje. wale sylwestra. jutro nigdzie nie idziemy. robimy domową imprezkę z tym dupkiem co z nami mieszka jego kolegami i dziewczyną no i miom TZ.
a jutro na 6.00 do pracy ;(
Madziu, ty sobie odpuść wszelkie imprezy, lez w łóżku.

Dzień dobry wszystkim.
Stary 2008-12-31, 08:37   #3806
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie też nei wyobrażam, zwłąszcza, że kosz pełen.

Madziu, ty sobie odpuść wszelkie imprezy, lez w łóżku.

Dzień dobry wszystkim.
Ja mam zawsze pełny kosz na pranie ... uwielbiam prać i zakładać czyściusieńkie ciuchy
Stary 2008-12-31, 08:43   #3807
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry wszystkim.

Nastrój sylwestrowy Butter mi się udziela

Miśku, niefajnie że jednak wirtualnie Ci zdiagnozowano to zapalenie spojówek ale przynajmniej nie boli, no i nie wyglądasz jak królik. A na sylwestra domowego to z makijażem szaleć nie potrzeba.
Stary 2008-12-31, 08:48   #3808
Mango08
Rozeznanie

Witam kobietki

Stokrotko ściskam mocno... Wierzę, że razem z TŻ-tem przetrwacie ten trudny okres, a później będzie już tylko lepiej...
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 08:49   #3809
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
myślisz, że kupisz bez problemu brązowe? jeśli tak, to brązowe, ale czarne też będą ok, jeśli inne dodatki też będą czarne - nie wiem buty np.
Ale jeśli to niezobowiązujący sylwester w domu, to bym się nie przejmowała.
Miskowa nie wiem czy beda , tak sobie pomyslalam ze czemu by nie.. zobacze w jednym sklepie jak nie bedzie zostane przy spodniach. Nie mam zamiaru sie przejmowac
Po prostu w leginsach tak inaczej, zwlaszcza ze ostatni raz to ja nosilam takie spodnie w podstawowce he he

Wazne zebym sie lepiej czula. Wlasnie wrocilam z apteki z mieta i czyms tam jeszcze na zoladek i dalej w pracy

Edit:

Wczoraj dzielnie wydepilowalam sobie nogi. Njapierw Tz mi pomogl a potem sie przelamalam i dalej juz sama Nie bylo tak strasznie Jestem z siebie dumna
Stary 2008-12-31, 08:56   #3810
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cześć Mango

Cytat:

Wazne zebym sie lepiej czula. Wlasnie wrocilam z apteki z mieta i czyms tam jeszcze na zoladek i dalej w pracy
Biedna Anitka Może spróbuj też sposobu Hani wieczorem gdybyś jeszcze się nie czuła zupełnie dobrze

Cytat:
Wczoraj dzielnie wydepilowalam sobie nogi. Njapierw Tz mi pomogl a potem sie przelamalam i dalej juz sama Nie bylo tak strasznie Jestem z siebie dumna

Dzielna Anitka Pierwsze depilowanie nóg jest okropne. Ale następnym razem wydepiluje się tylko parę "niedobitków" i już bedzie dobrze

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości