![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part 7
Cerruti 1881 Woman 50ml bez 3 psików, kartonik
Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-09-11 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dokładam
Filtr Vichy Capital Soleil Anti - Brilliance, SPF 50, dla cery tłustej i mieszanej, otwarty w czerwcu, pozostało ok. 40/50ml, użyłam kilka razy na buzię. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828898
#3783 |
Zakorzenienie
|
U mnie znów dokładka zapachowa, m.in:
- Valentino V Absolu - unikat! - próbka firmowa ok. 1,5 ml - Fendi Celebration - ok. 1 ml - Nina Ricci Les Belles (żółte) - unikat - ok. 0,5 ml - Angel Schlesser Oriental Soul - ok. 0,5 ml - unikat - Bvlgari Black - ok. 0,5 ml - The Body Shop Brazil Nut - ok. 5 ml - Costiume National Scent - ok. 3,5 ml - PG Musc Maori - ok. 4 ml - Maremma Tiziana Terenzi - 5 ml - podobna do Black Orchid Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do nowego wątku!
Szybka wymiana z wysokiej półki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Rozeznanie
|
Dorzuciłam:
-Paco Rabanne Olympea (f) - 1,5ml bez psika testowego; -Burberry Brit Rhythm (f) - 2ml bez testowego psika; -Thierry Mugler Womanity - 3ml. Zapraszam do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Royal Muska 20/30 (flakon) DKNY Delicious Night 9/10 ml (odlewka)
#3790 |
Konto usunięte
|
Dokładam lokówkę Philips SalonCurl Essential HP4657/00 oraz kosmetyki:
*Maska błotna Bingo SPA - Błoto z Morza Martwego, biała glinka (kaolin), cynk - 150 g - zużycie minimalne (użyłam jej kilka razy, mega wydajna) *Próbki Organique - Hydrolipidowa maseczka z dynią - 5 ml i koncentrat nawilżający z dynią - 1.5 ml, NOWE *Błyszczyk Essence Glossy Lipbalm - Strawberry Cheesecake - 8 ml, NOWY *Maseczka koreańska The Face Shop Real Nature Mask - Aloe - 20 g, NOWA Edytowane przez 1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 Czas edycji: 2015-09-11 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Rozeznanie
|
u mnie dokładka :
*bronzer kobo sahara sand - niewielkie zużycie, ale w produkcie już widać wgłębienie, ważny do 2017 *rozświetlacz inglot 83 (paskowy) - zużycie przekracza jakieś 70% i już widać sporo blaszki, ale jeszcze spokojnie można potestować *płyn micelarny garnier, zielony, zostało 3/4 z 400 ml
#3792 |
Rozeznanie
|
MAC matchmaster concealer 2.0 - 3 x użyty
#3794 |
Zakorzenienie
|
Avon, Advance Techniques, Serum na suche i zniszczone końcówki, zużyte 15-20%
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
koci świat
|
U mnie dokładka ciuszków z chęcią wymienię na kosmetyki
Woskowane baggy Dżinsowe baggy Dresowe baggy I sportowe buciki na koturnie nowe. ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze dziś:
*biała koszula Bershka *czarny żakiet H&M, z tyłu wykończenie a'la baskinka *koszulka Guess z ozdobą a'la gorset i tył Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
koci świat
|
i jeszcze
sweterki , bluzy i legginsy koronkowe z Calzedonii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
![]()
TBS:
masło do ciała hemp body butter 200ml (tylko test szpatułką) masło do ciała mango 50 ml (tylko test szpatułką) krem do rąk mango w tubie 30ml (tylko test) torebka Juicy Couture Live for Juicy, (welur plus skóra naturalna) używana przeze mnie ale posłuży jeszcze nie jednej właścicielce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dokładam włókna wydłużające rzęsy Bourjois, Lash Machine
oprócz tego mała pachnąca dokładka: - mgiełka Avon, słodka śliwka i wanilia - miniatura Hugo Boss Woman - próbki zapachu Dolce&Gabbana- Dolce
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Karl Lagerfeld for her 25 ml, nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zadomowienie
|
Burberry Body 2ml, bez jednego psiknięcia
Lakiery Inglot 926, zużycie minimalne Astor Quick'n go! 17, 3/4 opakowania Bell Fashion Color 313, minimalne zużycie Wibo Wow glamour sand 3, minimalne zużycie Lovely Moulin Rouge, minimalne zużycie Essence brokatowy Time for romance 72, zostało około 3/4 Revlon Parfumerie African tea rose, nowy Essence wysuszacz lakieru w sprayu, użyty kilka razy Batiste, mały suchy szampon Savanna, psiknięty w nakrętkę do powąchania Catrice Made to stay, Long lasting shadow 070, z wymianki, wrzucę fotkę Dla zwierząt: Zrobię próbki karmy dla kotów The Taste of Wilde (rybna) i dla psów Markus Muhle Natur Nah HundeFutter Mielone żwacze wołowe dla psów 100g Obroża led czerwona dla psa + baterie, używana, stan dobry Próbki oleju z łososia (tylko osobiście w Warszawie) Dla dzieci Pampersy Bambino 4-9kg 48szt x2 (tylko w Warszawie)
Wymiana pędzli, minerałów i nie tylko ![]() Edytowane przez K_cieciorka Czas edycji: 2015-09-12 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zadomowienie
|
Sadzonki żyworódki â tylko w Warszawie
Czarny barwnik do tkanin Oddam gratis dwie torby na zakupy z krótkimi uszami Ziaja orzeźwiający peeling do twarzy i ciała z limonkowo-cytrusowym koktajlem egzotycznym, raz użyty Tusz do rzęs Alterra Butter Wonder Fly używany Alverde tusz Schung + Prazision używany Avon perfumowana mgiełka do ciała Incandessence zostało około 5/6 Tampony Linell, różne rozmiary Etui rowerowe na smartphona z Rossmanna Czapeczka z daszkiem Adidas Skarpetki krótkie 35-38 Opaska na włosy miś Mała dzianinowa torebka Biustonosz Freya Fauve 32DD stan dobry ++
Wymiana pędzli, minerałów i nie tylko ![]() Edytowane przez K_cieciorka Czas edycji: 2015-09-12 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zadomowienie
|
Oddam Warszawiance (najchętniej takiej, z którą się wymieniam) bon 20zł (przy zakupie za minimum 89zl) do The Body Shop w Arkadii
#3804 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka w wątku:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś chce róż essence serduszko Pink Me.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938
Lakier Burberry nr 300 Military red, pomalowany 1 paznokieć
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2015-09-12 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
koci świat
|
Casmir Chopard edp mam z wymiany gust mi się ostatnio zmienił i kicham jak go mam na sobie ☺ze 100 ml zostało tyle co na zdjęciu -myślę że dobra połowa ☺
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Welcome to Jamrock
|
Pędzel do cieni H77, Hakuro
nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.