|
|
#3811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
oj to cudownie, że tak idealnie Wam się układa
u mnie mój facet czasem nocuje, ale wtedy to maksymalnie się nie wysypiamy. Zazwyczaj do pracy śmigamy następnego dnia, a i w nocy spać jakoś nam się nie chce.... ![]() ![]() sasasa właśnie dlatego lecę teraz odsypiać, bo wróciłam z pracy i ledwo żyję ![]()
|
|
|
#3812 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a z kregoslupem na pewno bedzie dobrze i obedzie sie bez operacjiA jak reakcja mamy na to, ze razem mieszkacie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18992770]Jak nie jesteś gotowa na to, to faktycznie nie ma sie co spieszyć
[/QUOTE]powiem wam, że spędziłam z moim TŻ'tem cały tydzień poprzedni praktycznie, wróciłam dziś do domu, (po nocy z nim, dniu w pracy) poszłam spać, teraz wstałam iii... już tęsknię i czekam kiedy się z nim zobaczę Czy ja się zakochuję?
|
|
|
#3814 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18997956]Taaaaaaaaak, chyba tak
[/QUOTE]ach, to w sumie fajnie ![]() ![]()
|
|
|
#3816 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18998349]Ciesz się, ciesz. Tez bym tak chciała ze wzajemnością
[/QUOTE]ja z początku miałam zakochanie bez wzajemności. Bez mojej wzajemności. A teraz? Teraz myślę, że doganiam powoli jego uczucia życzę Ci też cudownego uczucia! Fajna sprawa
|
|
|
#3818 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18998766]Ważne, ze chłopak nie zrezygnował i doczeka się odwzajemnienia uczucia
[/QUOTE]nie będziesz się nawet spodziewała tego uczucia, "wpadniesz" w nie całkowicie i o! ja to się dziwnie czuję. Niby "nie nie, żadnych miłostek" a tu proszę! hah
|
|
|
#3820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro musze isc do mojej byłej pracy i mam nadziejże, że K. tam zobaczę i obiecuję, że zagadam do niego
|
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18999209]Bo tak to jest, że jak ktoś mówi "Nie" to go właśnie dopada niespodziewanie!
Jutro musze isc do mojej byłej pracy i mam nadziejże, że K. tam zobaczę i obiecuję, że zagadam do niego [/QUOTE]zagadaj! działaj, nie zwlekaj! a może akurat coś z tego boskiego wyjdzie
|
|
|
#3822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czyli twierdze, że warto się zakręcićA ciekawe jak nasza Corny zyję?
|
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18999773]Ten boski niedawno wrzucil na nk zdjecie dziewczyny, jakiegos specjalnego podpisu nie bylo. Nie wiadomo czy jego dziewczyna czy nie, ale ona jego foto u siebie nie dodala, a on po dwoch dniach to foto usunal
czyli twierdze, że warto się zakręcićA ciekawe jak nasza Corny zyję? [/QUOTE]warto zagadać, może akurat się uda! ![]() A właśnie, Corny się lansuje w nowym mieszkaniu, ciekawe jak tam sobie radzi! Oby się odezwała niedługo! Lecę znowu spać. Buźka kochane, odezwę się jutro
|
|
|
#3824 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Rozeznanie
|
Ir, moja mama najpierw była w szoku, bo nadal nie wierzyła w to, że myślimy o sobie na poważnie. Ale jak już to do niej dotarło, to okazała się bardzo pomocna. Kupiła nam sporo drobiazgów potrzebnych do mieszkania
Navien, opowiedz nam więcej o swoim chłopaku, proszę! Jak się poznaliście i jak to się w ogóle zaczęło. Jestem taka ciekawa! ![]() Corny, wracaj do nas! W ogóle zaraz idę po skierowanie na rezonans magnetyczny. Ciekawe, czy je dostanę, bo ponoć tatuaż przeszkadza w wykonaniu rezonansu...
|
|
#3826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O moim chłopaku? Mhm, no jest mój i o haha ma 27 lat, poznaliśmy się w pracy. Jest moim przełożonym. W sumie znaliśmy się wcześniej, bo to kolega mojej przyjaciółki, w listopadzie byliśmy na wspólnej imprezie, później sylwester, ale raczej bez rewelacji, w ogóle nie zwracaliśmy na siebie uwagi. Później dostał przeniesienie i jest kierownikiem u mnie. I jakoś takoś się to rozwinęło, że jesteśmy razem w sumie to on poderwał mnie, ja nie byłam nim zainteresowana, ze względu na mój ostatni nieudany związek i rozczarowanie. Nie miałam ochoty pakować się w nic nowego. Ale wyszło inaczej Przyznaję, że miałam całą masę wątpliwości. Dużo stresów na uczelni, zero wolnego czasu. Byłam wściekła na siebie, że pozwoliłam mu się tak zbliżyć, ale teraz nie żałuję, bo jestem bardzo szczęśliwa zakochuję się w nim każdego dnia coraz bardziej
|
|
|
|
#3827 |
|
Rozeznanie
|
To cudownie, że jednak poddałaś się temu uczuciu. Dopadło Cię w najmniej oczekiwanym momencie!
Odnośnie dietowania: musicie mi dzisiaj dać rozgrzeszenie. Zaczął się @, umieram... A o 14:00 mam fizjologię, z której piszę dość duże kolokwium Ratuję się czekoladą. Ale tylko dzisiaj!
|
|
#3828 |
|
Konto usunięte
|
Topciu powodzenia
i ratuj się tą czekoladą, egzamin ważniejszy
|
|
|
|
|
#3829 |
|
BAN stały
|
A ja zapraszam do zapoznania się z moją fanastyczną przygodą z odchudzaniem: http://www.odchudzanie-z-glowa.blog.onet.pl . Zmotywujcie się i chudnijcie razem ze mną - wiele porad, przebieg mojej diety ustalonej przez lekarza, rewelacyjne skutki - chudnij powoli lecz zdrowo i na zawsze. Zabłyśnijcie w wakacje nową sylwetką. Przeżyjcie przygodę z dietą, podczas której nigdy nie będziecie głodne. U mnie znajdziecie także przepisy na niskokaloryczne, lecz obfite obiady - fotografie pomogą Was przekonać, że odchudzanie to nie głodówka ale przyjemność. Serdecznie zapraszam wszystkie forumowiczki!
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny, informuję, że żyję
![]() topciu gratuluję wspólnego mieszkania z TŻ-tem. to naprawdę cudowne, że tak dobrze się Wam układa, musicie być świetną parą! Navien dla Ciebie też gratulacje za budowanie nowego związku i mam nadzieję, że dalej będzie Wam tak dobrze. Ir i zagadałaś do K? co tam u mnie... niestety, nie jest zbyt kolorowo. nie chce mi się trzymać diety i przytyłam z 3kg i 5cm w talii w ciągu ostatniego miesiąca w ogóle mam ostatnio okropny humor, mam jakieś wahania nastrojów, w jednej chwili się śmieję, a potem zaczynam płakać bez powodu i to nawet jak jestem gdzieś ze znajomymi i czuję się przez to jak wariatka. no nie wiem i wszystko mi się wali, mam zagrożenie z matmy i nie mogę się zn niego wyciągnąć, bo nauczycielka daje nam jakieś megatrudne poprawy, które ledwo zalicza 4 osoby na 14 piszących i już nawet nie mam siły się uczyć tego po raz setnyjezu, nie wiem, co mam robić...
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
Jejku, nauczyciele są beznadziejni... Zachowują się jakby sami nigdy nie byli uczniami. A wychowawczyni nie może jakoś wpłynąć na tę babę od matematyki? Skoro chodzisz na wszystkie lekcje i widzi, że Ci zależy na podciągnięcie tej oceny, to powinna postawić Ci 2! Nie będę kontynuować tej myśli, bo musiałabym zacząć przeklinać
![]() Dzisiaj robimy parapetówkę! Zaraz zabieram się za robienie jakichś przystawek. I zrobię sałatkę ze świeżych warzyw, żeby nie zapychać się chipsami.Ir, ja też jestem ciekawa jak Ci poszło z K.
|
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3833 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A więc K. nie spotkałam, nie było też jego samochodu na parkingu. Ale on jeszcze w tym roku będzie mój ![]() |
||
|
|
|
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
Corny, zabijmy Twoją nauczycielkę, będzie święty spokój
![]() Topciu, jak się udała impreza? mam nadzieję, że szaleństwo wspaniałe ![]() Ir, ja też czuję, że K będzie wkrótce Twój, zobaczysz! ![]() A ja zaczynam się maksymalnie zakochiwać w moim TŻ'cie rano jak idzie do pracy to nie jestem w stanie go wypuścić z łóżka. Mogłabym leżeć obok niego i się tulić. Kocham jego zapach. Kocham go całować. Być blisko. Tulić się i w ogóle. Ajj, szaleństwo
|
|
|
#3835 |
|
♥
|
Corny u mnie w liceum praktycznie z kazdego przedmiotu tak było , u ciebie przynajmniej można było poprawiać u mnie nigdy. a jak sie bunotwaliśmy to usłyszeliśmy od wychowawcy , że my mamy się uczyć w domu , a w szkole tylko informują cię ewentualnie wskazuje drogę co masz się nauczyć
a z jakiego działu masz problem ze zrozumieniem ? , może mogłabym ci jakoś pomóc ? coś wytłumaczyć ?
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-05-10 o 13:36 |
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3837 |
|
Rozeznanie
|
Mam urwanie głowy!
W dodatku przytyłam 3 kg! A tymczasem lecę na autobus, po pacjenci czekają (w tym tygodniu pielęgniarstwo środowiskowe). Buziaki ![]()
|
|
#3838 |
|
Konto usunięte
|
Pielęgniarstwo środowiskowe no proszę. Ciekawie tam Topciu masz
A ja dziś idę na II etap w sprawie pracy. W nocy mi się śniło, że go wygrałam |
|
|
|
|
#3839 |
|
Rozeznanie
|
Daj znać jak poszło, kiedy tylko będzie coś wiadomo!
Mam nadzieję, że Ci się uda.Ja dzisiaj mam już za sobą pierwszy sukces - odmówiłam zjedzenia pysznej, świeżutkiej, cieplutkiej bułeczki drożdżowej. Za to zjadłam 1/3 loda... Ale to zawsze o 2/3 mniej niż normalnie No i jem regularnie. Bo ostatnio moje jedzenie wyglądało tak: śniadanie - dwie kromki chleba baaaardzo duży obiad około 17:00 jakaś słodka albo słona przekąska około 22:00 Jeszcze chwila i znów bym wróciła do wagi 73kg...
|
|
#3840 |
|
Konto usunięte
|
Jak na razie czekam na info z tej pracy
![]() Jak dziewczyny u Was z wodą, nie zalewa?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

u mnie mój facet czasem nocuje, ale wtedy to maksymalnie się nie wysypiamy. Zazwyczaj do pracy śmigamy następnego dnia, a i w nocy spać jakoś nam się nie chce.... 

Czy ja się zakochuję? 

Ratuję się czekoladą. Ale tylko dzisiaj!
i ratuj się tą czekoladą, egzamin ważniejszy