|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
zastanawiam sie co robicie ,że prawie nic nie piszecie
![]() No cześć ! Gdzie się podziewasz? Gratulacje :brawo: Mercy , kocham Cie za ten av ;-) Aa ja tez sie uczylam przed chwilą chemii . i 1 temat przeczytalam dpiero ![]() Cytat:
Znam ten ból...też mnie piersi bolą i ani słychu okresu ... Co do fryzurki to dla mnie jest Ci b,ładnie A te oczka to masz swoje czy przerobiłas? |
|
|
|
|
#3812 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie witajcie, tak sie wczoraj zlozylo ze po meczu Polski poszlismy do sasiadow na Szkocja-Holandia no i jak to u sasiadow drineczki pierdeczki i wrocilismy o polnocy bardzo weseli ![]() dzis mialam tak zwanego kaca troche a mielismy na 11 zabukowana sale na badmintona i trzeba bylo jechac..Dalismy rade potem pojechalismy do miasta po praezenty male na swieta dla rodzinki i do kFC na obiadek..pycha..![]() teraz robie oko na sofie bo musze odespac ![]() milego laleczki Lolcia dla mnie w ciemnych super
|
|
#3813 |
|
♥
|
Dzien dobry
Dziewczyny okres moze Wam sie spóźnic równiez z przyczyny zmiany treningu jak i diety Przepraszam nie mam sił na czytanie wszystkiego co napisałyscie.lolciu ładnie ci w ciemnych włosach Baby próg pkt zalezy jak pójdzie Wam egzamin
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-03-29 o 19:09 |
|
|
|
#3814 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie spoko. Niedawno skończyłam się uczyć, a wiersza uczyłam się dziś, wczoraj mi się najzwyczajniej nie chciało. Ech koniec dwudniowej laby .Kurde, czy Wasze mamy, też się we wszystko wtrącają? Z moją można oszaleć. Miłego wieczorku jak i jutrzejszego dnia |
|||
|
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
Witam szanowne słoneczka
!Napiszę tylko w skrócie; mam deficyt czasowy niestety... Jakieś 3? tygodnie temu padł mi komputer (heh, zaplątało się 126 wirusów^^) i dopiero od wczoraj mogę z niego korzystać. Na szczęście udało mi się trochę odzwyczaić i nawet nie cieszyłam się tak bardzo z naprawy . Jak będę miała trochę czasu (kiedy to będzieee?), to spróbuję prześledzić wątek i zorientować się, co u Was słychać . Do tego jeszcze dochodzą doły, terapia, nooo, nie mam kiedy się nudzić (mam lenia 24h/dobę i chętnie bym leżała przez cały dzień;P). Pozdrawiam Was cieplutko i życzę samej wiosny !BTW, widzę, że wizaż się pozmieniał trochę. Irytuje mnie wygląd forum. |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Tż-et też już się chyba przyzwyczaił do mnie ciemnej może pokombinuję z jakimś brązem,najwyżej przy kolejnym baleyage rozjaśnie jak się będę źle czuła![]() A kolor oczu mój
|
#3817 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź na technicznym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie jest coś zmienić w sumie ![]() też muszę pomyśleć nad jakąś małą rewolucją na głowie ![]() Dzień mi minął zdecydowanie domowo deszcz skutecznie zniechęcił mnie do wychodzenia, nawet jakbym autem miała jechać Pooglądałam zaległe seriale, a później dla równowagi pracy i rozrywki (w sensie żeby zabić wyrzuty sumienia ) pisałam pracę ![]() Mam nadzieję że jutro przestanie padać ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-30 o 01:17 |
||||||
|
|
|
#3818 | |
|
Wtajemniczenie
|
a robisz cos w kierunku zeby wrocil? ja nie mialam 4 lata, leczyla sie hormonalnie, wrzucilam 3kg na wadze i od 12 mcy mam regularnie
oprocz tego ze teraz mi sie spoznia..Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz po sniadaniu i spadam do pracy.Pogoda niezla, nie ma slonca ale desczu tez nie ma milego dnia laleczki
|
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ciężko jest tak naprawdę dokładnie zaplanować więc jakby przyszło co do czego to pewnie i tak byście oszaleli z radości ![]() ale trzymam kciuki za okres jednak Cytat:
![]() Wstałam wcześnie żeby złożyć zamówienie z Ori i w związku z tym idę zaraz na fitness bo szkoda tak dobrze rozpoczętego dnia a później pisanie ![]() miłego dnia Skarby |
||
|
|
|
#3820 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Nie poszłam dziś do szkoły. Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia Byłam jeszcze w biurze podróży zapytać o jakieś oferty na wakacje. Mówie Wam ,ale mega ciacho tam siedzi ![]() ![]() Normalnie 1 rrealny facet , który mi sie spodobał Chyba czesciej bede tam chodziła ^^. Wzielam katalogi to pojde oddac ![]() Dzis czeka mnie nauka słowek z agnielskiego ![]() Cytat:
Cytat:
moja silna wola poszla w siną dal Czyli progi ustala po egzaminie?Cytat:
Moja nawet nie.. Bardziej ojciec ,ale rzadko jest w doomu. Na bal idę Tylko nie wiem z kim...;/ Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ A o szpilkach to nawet mowy nie ma . Cytat:
![]() cudny Cytat:
ale wezme przyklad z ciebie i poucze sie zaraz![]() agolku : przepraszam ,wiem juz o dzidzi wszystko ...
|
|||||
|
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
ej, dajcie spokoj,nie ma zadnej dzidzi..
hej laleczki, ja juz tylko o tym okresie mysle i teraz pewnie z nerwow nie dostane..juz 11 dni... kurde ale boje sie test zrobic..
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
Agolek im szybciej zrobisz tym szybciej będziesz wiedziała na czym stoisz
Ewus dzięki za poradę-będe kombinowac z tym JPG ale to jak mi się zachce ![]() Ja mam dziś lenia-(nic nowego )desz pada, szaro buro jest, idę chyba coś wszamać bo mi kiszki marsza graja![]() Miłego dnia!
|
#3823 |
|
♥
|
baby tak . nigdy nie ma takeigo samego progu pkt co rok wczesniej.
To zalezy jak pójdzie Wam egzamin , jak pójdzie źle to wiaodmo ze kazdy bedzie miał mniej pkt - mniej pkt aby dostac sie do danej klasy. |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
[o kurde nie wiem jak zrobiłam że wyszło mi 'ć',aaa wychodzi mi ć,przestanę być analfabetką![]() ] ![]() Dzisiaj dzień okropnie nudny,pogoda mnie dobija,żołądek i jelita zaraz potem no i jeszcze nieznośny Tż-et,po prostu gorzej niż gromadka dzieci .Ja nadal snuję plany co do koloru włosów i marzy mi się w dalszym ciągu ten rudy,piękny rudy,taki jak z avka Anki ![]() A tak wygląda ruda lolcia,jak Wam się podoba? póki co photoshop
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-03-30 o 21:46 |
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() za moich czasów to na koniec podstawówki była tylko impreza dla ludzi z klas ósmych i nie można było nikogo przeprowadzać (tak wiem jestem stara )Cytat:
) Teraz już żaden moment nie jest tragedią i dobrze wiesz o tym ![]() Ale rozumiem Cię doskonale ze chcesz mieć to zaplanowane dobrze (mam nadzieję ze ja w przyszłości też tak zrobię ) dlatego mam razem z Tobą nadzieję że to jeszcze nie teraz a testu się nie bój, im szybciej zrobisz tym lepiej Cytat:
Moim daniem Ci pasuje ) U mnie nic nowego poza tym, że ruszyłam tyłek w końcu, powysyłałam trochę CV i idę jutro na rozmowę w sprawie pracy oczywiście nie jest to jakaś ambitna praca (call center) ani nie emocjonuję się tym faktem zbytnio, ale żeby nie było że nie szukam to się wybiorę pozwiedzać ![]() edit: miłych snów
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-31 o 01:12 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3826 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj mam wolne , a co taka piękna pogoda, a ja będę w szkole siedzieć No niestety nie potrafie długo spać.Dobra lece wypić herbatę. Miłego dnia dziewczyny |
|||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
może i dobrze
jeszcze macie czas i wiele bali przed sobą ![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie słońca nie widać mam nadzieję ze chociaż jest ciepło bo zamierzam założyć półbuty ![]() Zjadłam śniadanie i zmykam, bo mam milion spraw do załatwienia dziś ![]() miłego dnia Kochane |
|
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Były zawody... nie przsybyło mi,ale czuje sie jakas taka dziwna..,ociązała.. ale minęło troche i juz lepiej
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
Lolcia! super te włosy!
![]() Ja tak szybko tylko przywitać się chciałam i zyczyć miłęgo dzionka
|
#3830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczko, jem lunch wlasnie,mam paskudny dzien w pracy,okresu nie ma,najchetniej bym poprostu zasnela i obudzila sie na Wielkanoc... milego dni PS. wybaczcie ze nie skomentuje waszych wypowiedzi dzis ale nie mam naprawde weny...
|
|
#3831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agolku kochany- mam nadzieję, że okres wkrótce przybędzie...piszesz, że porobiło się trochę problemów, może to ze stresu się tak spóźnia...?Wierzę, że sprawy ułożą się po Twojej myśli wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr Ledwie żyję, a jeszcze na domiar złego muszę codziennie rano jeździć na praktyki na drugi koniec 3miasta... Mam już dość wszystkiego, jeszcze w drugim dniu choroby dostałam okres i w ogóle czuję się strasznie ![]() Błagam, trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło bo już nie mam siły chorować ![]() Pozdrawiam
|
|
#3832 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane Laleczki
[quote=madame_apple;117055 73] wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr Ledwie żyję, a jeszcze na domiar złego muszę codziennie rano jeździć na praktyki na drugi koniec 3miasta... Mam już dość wszystkiego, jeszcze w drugim dniu choroby dostałam okres i w ogóle czuję się strasznie Błagam, trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło bo już nie mam siły chorować Pozdrawiam/quote] Biedactwo ![]() a tu kwiatuszek na lepsiejszy humorek![]() ojejejej a Ty Pajączku co taka zabiegana? hmm? ![]() Cytat:
Dziewczynki wiosna przyszła-odpoczynek się należy po dłuuugiej zimie, powolutku wszystko i spokojnie![]() Cytat:
Cytat:
poza tym nie myśl, że to najgorszy okres na dziecko bo czy istnieje w ogóle coś takiego jak "odpowiedni czas na dziecko"? pewnie niektóre kobiety uważają, że tak-po 30 kiedy mają dom, męza, dobrą syt materilaną, ale spójrzmy prawdzie w oczy-ile jest kobiet, które przestrzegają tej "reguły/zasady"? a w ogóle to wszystko się ułoży pozytywnie bo inaczej byc przecież nie może![]() u mnie dziś piękna pogoda, było ok 14 stopni, a jutro ma byc jeszcze więcej. Ciekawe czy weekend będzie tak pogodny jak zapowiadają-ok 20st oby...ale wiadomo jak to z tą pogodą jest, dziś słoneczko jutro...śniegpoza tym mam ostatnio straszne nerwy, wszystko mnie złości i stałam się troszkę "niemiła" co nawet na NCJ można zauważyc, ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę jak sobie młode dziewczyny-młodsze ode mnie-marnują życie i zdrowie...wiem, że nie powinnam się wtrącac,ale cały czas się jakoś łudzę, że może to coś da...ehh naiwna jestem, ale co zrobic musiałam się troszkę znowu wyżalic![]() a teraz i ja zmykam bo chyba muszę Babci pomóc w kuchni, miłego popołudnia Kwiatki
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
A ja dziś zaspałam autobus mam 20 po siódmej a budzik zadzwonil mi o 7 biegałam ,zeby tylko zdązyc. Nawet nie wiecie jaka byłam przez to zła Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj kika171: To u Ciebie piękna wiosna jest U mnie dopiero po południu sie wypogodziło ale 14 stopni to chyba nie ma ...^^ . Miejmy nadzieje ze u Ciebie 18 bedzie![]() Wiesz ...co do NCJ to ja tam nie wchodze juz. Bez sensu. PO porstu brak mi słow do niektorych dziewczyn , ktore jedza dziennie jablko i serek i pytaja czy to nie za duzo ;/ madame_apple: Biedna agolek: Tobie też żeby się humor kochana poprawił ![]() AnetkaWr: W co były zawody ? karlusss: Kiedyś taczyłam prawde powiedziawszy wszystko co się dało Ale tak najwięcej to towarzyskie , latino-dance i nowoczesne Bardzooo mi się podobało ,ale potem sie z facetem nie dogadywałam![]() Co do pana to tak , starszy Ale chyba nie o duzo ![]() My możemy sobie zabrać kogoś na komers Ewusia_marchew:Nie jesteś stara A tak wogole to gdzie chcesz pracować/?;>LoLcIa123: Według mnie w rudym jest Ci przeCUDNIE ! anniaa: Dzięki Aniu Podniosłaś mnie na duchu Ja sie na niczym nei znam![]() Miłego dnia;* |
|
|
|
#3834 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja się odmózgowuje i ogladam :Nie igraj z aniołem"(telenowela) na you tube ![]() Miłego wieczorka i dobrej nocki na wypadek jakbym czasem juz tu dziś nie wpadła
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-03-31 o 20:26 |
||||
|
|
|
#3835 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
co ja bym dala zeby moje babcie zyly teraz... Pewnie to wielkanocne przygotowania?![]() Cytat:
Cytat:
i Wam wszystkim dziekuje za te buziaki i usciski..kochane jestescie.. To byl moj kolejny straszny dzien w pracy na dodatek i nie dosc ze sie stresuje okresem to jeszcze to... dobranoc wam mowie, spijcie smacznie
|
|
#3836 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej Kochana jak najszybciej Cytat:
ja się dopiero budzę ze snu zimowego i nabieram energii ![]() Cytat:
ale przynajmniej próbujesz ![]() Cytat:
![]() a pracować gdzie chcę to sama nie wiem na razie gdziekolwiek żeby na paliwo zarobić Cytat:
![]() Cytat:
też już nie mam żadnej Babci niestety, od dawna ![]() Cytat:
po co się stresować .... może przez ten stres coraz bardziej Ci się okres spóźnia (ja tak miałam raz spóźniał się i spóźniał, zrobiłam test, okazało się że dzidzi nie będzie, stres poszedł, okres przyszedł ) Ale miałam dzień rano dermatolog, później uczelnia (biblioteka, ksero itp), następnie Oriflame odebrać kosmetyki, no a później ta niby rozmowa (ale ogólnie beznadzieja, firma jakaś niepoważna zupełnie, 2,5 godziny nas trzymali i niby ze "szkolili" zanim zaczęli mówić o konkretach i zarobkach i jak to usłyszałam to wyszłam razem z dwiema innymi dziewczynami szkoda było mi czasu na takie naciąganie ) Wkurzona z deczka poszłam do kumpeli na kawę poplotkować trochę, później wróciłam do domu (była już 18 prawie) zjadłam obiad i pojechała z Siss na zakupy bo lodówka jakaś pustawa była No i teraz bolą mnie ręce od noszenia różnych rzeczy i ogólnie dość padnięta jestem Ale ogólnie okej było, dałam radę najgorsze z tego wszystkiego było chyba parkowanie w tym szalonym mieście normalnie znaleźć wolne miejsce parkingowe gdziekolwiek w Katowicach to graniczy z cudem... żebym chociaż do centrum się pchała, ale nie Chyba wrócę do jeżdżenia tramwajem ![]() Ale sie rozpisałam ![]() idę zjeść kolację
|
|||||||
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
Helloł
Jabłuszko-Szybkiego powrotu do zdrowia życze Tarantulek-Też będę musiała zacząć to oglądać wreszcie ;D Ewusia-Czyli dzień miałaś intensywny. Hmm od czasu do czasu zastrzyk adrenaliny nie zaszkodzi,a wręcz przeciwinie ![]() U mnie, wiosenne przesilenie. Coraz pozytywniejsz(póki co) ,tak jak weekend minął spokojnie wręcz leniwie tak tydzień zaczął się jak trza ^^ Niby błahostki ale.. Wczoraj raczyłam odwiedzić ćwiczenia z analizy i interpretacji,kobita ciekawie opowiadała o roku 1984 Orwella i inwigilacji więc się nie wynudziłam,potem wiedza o qltro ,które se podarowałam,ot nagły leń i nasilenie kataru ;p Więc poszłam ![]() A,że pogoda słoneczna ,kierunek Sopot. Tam 'zaszalałam' nad Cappuccino i tiramisu i wziuum na molo. Morze cudne,atmosfera również. Na uszach (jak zwykle..)muzyka i powoli odpłynęłam *_* Ot po prostu,wyłączyłam myśli,gdybanie,lęki i niepokoje tylko dzwięki i widok tafli wody. Coś wspaniałego... 'Po' przysiadłam na ławce koło sanatorium reumatologicznego, słońce grzało,wróble ćwierkały a niedaleko siedział pewien młody chłopczak, łudzaco podobny do tego aktora co w Zmierzchu grał Jaspera ;D Minęło kilka minut, wezbrał się wiatr,chmury, ptaki odfrunęły,on polazł mnie zaczęło boleć ucho. o_O No nic, wzięłam tyłek w troki i udałam się do domu. Tam wzgledny spokój (tzn.matka coś nie szaleje :P) i wdałam się w premierowe przesłuchanie albumu White Lies, niby młody zespół a gra rewelacyjnie ,że słuchałabym ich na okrągło ^_^ Wieczorem pogaduszki przez gygy z przyjaciółką lycealną', umówiłyśmy się na kawę, przy okazji wyznała mi skrycie pewien niu(an)s, dizwne ale.. Otóż 2 tygodnie temu we wtorek jadąc kolejką z polibudy ,w przedziale napotkała 'słitaśnego'chłopaka, radości nie było końca,zwłaszcza,że ów tak jakby spozierał na nią. No nic wysiadł i finito. Tydzień temu o tej samej porze, znów jadą w1 przedziale, na przeciwko siebie,przez 15 min.drogi przenikliwie gapił sie jej w oczy ,mimo,ze ta speszona itd.. I znowuż wysiadł i znowuż koniec. Dzioucha wręcz zafascynowana tą sytuacją,wiadomo love story itd.. Z drugiej strony,tak se personalnie myślę,że jaki normalny facet wpatrywałby się obcej kobiecie w oczy o_O Skoro jest w niej wiele ciekawszych miejsc , wogóle mógłby zagadać e.tc ... ![]() No ale zdarzają się i tacy.. A dzisiaj.. Zajęcia z muzealnictwa na 11:30 wstałam o 11 ![]() No nic mówię se, pogoda cudna, samopocucie również lepsze, wykorzystam dzień na coś innego ![]() SKM'ka wsiad ,przystanek Wrzeszcz ,gwozdz programu-Galeria Bałtycka. Podreptałam tu i ówdzie,zachwyciwszy się asortymentem Simple,Zary,Mango i Monnari. Cenami mniej.. W niejakiej Bershce stanęłam wryta, po fakcie,że wymarzona ramoneska z pieprzonych 299 zdrożała na jeszcze bardziej pitolone 399 inne rzeczy to samo :yyy: na pocieszenie nabyłam gdzie indziej sandały gladiatorki nabijane ćwiekami i kamizelkę z cienkich frędzelków w Cubusie, dodatkowo na przecenie ;D Koło 15 zabrałam się do domu (umownie) jadę i jadę aż decyduję,że wysiąde 2 przystanki wcześniej i pójdę do Klifu' na kawę w Mac'u. Jak postanowiłam tak zrobiłam.. Latte dodała kopa i sił na dalszy maraton. Idę alejką,patrzę,a tam wychyla się postawna męska sylwetka. Ten zaś osobnik, posiadacz gęstych ciakawie ścieniowanych włosów przed ramiona, gustownego tatuażu na dłoni,o ponętnej buzce ,odziany w zawadiackim (acz gustownym i stonowanym) stylu rockabilly (czy jak to się tam pisze) Poniekąd bardzooooo w moim typie *_____________________* Żywot gestykulując rozmawiał przez komórkę. Z wrażenia lekko otumaniona przystanęłam i nic, odwrociłam się jak ostatni ciul ,bo sie wstydze',ze wyjde na durnia. Tsaa.. Ów psozedł w rpzeciwną stronę, po dwóch,trzech minutach,wytrzezwiałam i dalej jego śladami, co by se popatrzeć trochę ![]() Zapieprzał jak jakaś puma,non-stop gadając (pewnie pies gończy płci żeńskiej dzwonił ...) kierując się do wyjścia. I tyle . Właśnie tyle mi było dane nacieszyć swój wzrok,podnieśc poziom endorfin i innych substancji odpowiedzialnych za rześki stan ducha. ;/ Plując se w brodę z rozgoryczenia, pochodziłam tu i ówdzie i wróciłam do domu. Szybki obiad i skleciłam kilka zdań do wiadomej pracy,przy okazji dowiadując się,że w tym semestrze zaliczyć trza przynajmniej 2 fakultety, na jednym nie byłam ni razu więc rachunek jest prosty ![]() Żeby nie było, na resztę dnia przerwałam robotę i relaksu ciąg dalszy, zwłaszcza,że wieczór cudny ![]() Dobra nie będę Was tu już zamęczać swym monologiem.. Miłych snów ;] |
|
|
|
#3838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(aczkolwiek takiego powera do latania zwłaszcza po sklepach jak Ty to chyba żadna z nas nie ma )Cytat:
Cytat:
jakby miała jakiś ciąg dalszy to melduj Cytat:
![]() Chodź pora jeszcze wczesna (jak dla mnie ofc ) to jestem już zebrana w pełni do spania i za chwilę też to uczynię bo padam na ryjek ![]() dobranoc |
||||
|
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstalam juz o 7 mimo,ze dopiero o 9 wychodze. Ogladam TVN,popijam kawke,zaraz sie polece na gore zrobic i jakies sniadanko potem wciagne. Na dworze ladnie wiosennie, pieknie mi zonkile na stole rozkwitly..,. ![]() juz dokladanie o tej porze w srode za tydzien bede na lotnisku a poludnie w Polsce teraz juz mi czas coraz szybciej zaczyna leciec,jeszcze w sobote do mojego kuzyna do Manchesteru chcemy pojechac wiec juz calkiem szybko mi czas zleci.. ![]() no,to milego dnia wam zycze i do uslyszenia potem
|
|
#3840 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak już nap u mnie dziś jest prześlicznie, na dworzu strasznie cieplutko, aż szkoda iśc do szkoły-ale jak mus to mus. I tak mam dziś na 11 i tylko 3 godz, ale byc może wyjdę wcześniej i mam zamiar iśc na dłuuuugi spacer jak wrócę...ach wiosna wiosna wiosna![]() Udanego i słoneczneo dnia Kochane
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Gdzie się podziewasz? 
A te oczka to masz swoje czy przerobiłas?
ale cieplo przynajmniej jest

no juz dzis jest lepiej
no robie robie
widocznie taki złośliwy masz ten okres 

Ale to z testów i ocen? boje się ze nie dam rady ,a testy juz 22 kwietnia
. Jak będę miała trochę czasu (kiedy to będzieee?), to spróbuję prześledzić wątek i zorientować się, co u Was słychać
. Do tego jeszcze dochodzą doły, terapia, nooo, nie mam kiedy się nudzić (mam lenia 24h/dobę i chętnie bym leżała przez cały dzień;P). Pozdrawiam Was cieplutko i życzę samej wiosny 

a tu kwiatuszek na lepsiejszy humorek