|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
` Oboje wiemy , że muszę przestać cię kochać. Było by miło gdybyś mi tego nie utrudniał ` ` - Wszystko gra ? -Tak tylko k**wa jakoś strasznie fałszuje ` ` Kocha się pomimo , nie ponieważ ` kiedy ukochany kabaret już nie bawi a łzy wywołuje `Macarena` - tęsknisz… śmiej się Bogu w twarz pokazując , że nie da rady cię złamać zakochaj się w mnie jeszcze raz. Od nowa.
#3812 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wspaniała jesteś ![]() Trzymał moją rękę tak mocno jakby bał się, że zaraz odejdę i już nigdy nie wrócę. Był jedyną osobą na której mogłam polegać. Był jedyną myślą w mojej głowie. Był moją nadzieją na lepsze jutro. Był zepsuty w środku, nie potrafił okazywać uczuć, nie umiał słuchać, uważał, że to On zasługuje na uwagę. Był dumny z tego, że urodził się w bogatej rodzinie. A ja potrzebowałam czułości, namiętności i miłości a nie pieniędzy. Wybacz. Zawsze zależało mi na Twoim uśmiechu. Gdy z Tobą byłam, nigdy nie chciałam widzieć Cię smutnego. Nigdy nie byłam dumna, gdy przeze mnie byłeś nieszczęśliwy. a Teraz gdy odszedłeś chciałabym być powodem Twoich łez. Tak bardzo pragnę Twojego nieszczęścia. Nie, nie chce żebyś cierpiał fizycznie. Chce żeby ktoś zranił Cię tak jak Ty zraniłeś mnie. Żeby ta 'szczęściara' słodko mówiła Ci 'Kocham' a potem z tą samą słodyczą powiedziała 'wypie.rdalaj' . Może zrozumiałbyś jak czuje się człowiek którego ranisz. Zostańmy przyjaciółmi? Do jasnej cholery Ty nie wiesz co to miłość.! A Przyjaciele się kochają, znają się, a pomimo tego są razem. A ja wiem o Tobie tylko jedno. Jesteś egoistą, który widzi tylko czubek własnego nosa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A kiedy się uśmiechasz cały świat zatrzymuje się i wpatruje się przez chwilę bo jesteś fantastyczny
Jego oczy sprawiają, że gwiazdy zdawają się nie świecić Jego usta mogłabym całować cały dzień gdyby mi tylko pozwolił
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zadomowienie
|
powiedzialam 'nie'. tak dla twojej wiadomości, kiedy zapytal mnie o to, powiedzialam 'nie'. - dobrze się czujesz? - to nie są lzy smutku, to lzy szczęścia. - okej, a co ty na to żebyśmy od teraz zamiast tego uśmiechali się ze szczęścia? pamiętasz to? ten dzień zmienil wszystko. to niesamowite, jak nisko upadliśmy. - jesteś wredny. mówisz, że jestem jak kamień i że gubię rzeczy... - ale i to, że cię kocham. i gdyby nie ty bylbym jedynym, który jest zaglubiony. - nieźle wybrnąleś z sytuacji.
#3815 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ______________ "In a cold unforgiving world
alone with fear and weakness, oppressed and dying slowly" W zimnym bezwzględnym świecie Sami ze strachem i słabością Prześladowani i powoli umierający... "Cause you HATE yourself And you HATE this world And you HATE the fact That you HATE every moment" Bo nienawidzisz siebie I nienawidzisz tego świata I nienawidzisz faktu Że nienawidzisz każdej chwili Jeżeli nie żyjesz dla czegoś, umrzesz za nic. Wieszam się na nitce. Na krawędzi mojego rozsądku. I kur*a, nienawidzę cię Każda kość w moim ciele będzie boleć Aż zniszcze wszystko, co kochasz I wypełnie twoje życie bólem!
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Rozeznanie
|
Jestem tym, kim jestem.
Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. Być może któregoś dnia obudzisz się, tęskniąc za mną. I zrozumiesz ile dla Ciebie znaczę. Ale wtedy ja obudzę się, tęskniąc za kimś, kto nie potrzebował aż tyle czasu, żeby to zrozumieć. Czy musiałeś odezwać się akurat teraz, kiedy już o Tobie zapomniałam?! Pozostało nam tylko wpatrywać się w dym i zastanawiać się nad tym, co spieprzyliśmy. Kłócąc się, nic sobie nie wyjaśnimy .. Właśnie teraz zabrakło Ci uczuć. Właśnie dla mnie. Nie wracaj, nie pisz, nie dzwoń, nie patrz i nie żałuj. Nie chcę już Cię znać. I to wszystko dlatego, że tak fantastycznie zrobiłeś mnie w chuja, wiesz? Są dni, kiedy budzimy się innym człowiekiem. To właśnie przydarzyło się jej. Czuła to wyraźnie. To, co zobaczyła poprzedniego dnia, spowodowało w niej małe, tektoniczne pęknięcie. Czasami lepiej się rozstać, gdy sprawy posuwają się za daleko. Przynajmniej ja tak robię. Idę na długi spacer. Niech trwa nawet całą noc. To i tak lepsze, niż robić coś, czego się będzie żałowało przez całe życie. Wiesz jakie jest najgorsze uczucie, jakie mogę sobie wyobrazić? Nie ufać osobie, którą się kocha najbardziej na świecie. Czasami nie warto. Nawet gdy Ci zależy. Przyjaciele nie zostawiają tak po prostu.
#3817 |
Rozeznanie
|
dziękuje Biszkopciki <3
![]() CaMa, Chocolaate ? ![]() więc jesteśmy zwykłymi ludźmi niedochodzącymi do porozumienia. wczoraj znowu nabrałam pewności, znowu te słowa zaczęły mieć subtelny posmak, a dziś boję się, że to wszystko się zmieni. nie potrafię Go rozpracować, nie mogę przewidzieć jego czynów, pierwszy raz. za dużo kłótni, drzwi nie wytrzymują tego trzaskania, a ja nie wytrzymuje gdy ciągle wychodzisz. będę próbowała do czasu kiedy nieskończoność się skończy i wszystko się ułoży. dziś znowu jest dzień kiedy na mych ustach mignął blady uśmiech. przejechała po okolicach jego obojczyka swą kruchą dłonią mówiąc półszeptem ' chcę byś po prostu był'. park nabrał kolorów jesieni, ścieżki zmiękły usłane liśćmi, dzieci kręcą się na karuzelach w kolorowych czapkach i swetrach, czas poukładać wszystkie myśli i zasunąć zamek wspomnień. odpowiedz mi na pytanie: Ile razy mnie jeszcze skrzywdzisz by w końcu zrozumieć, że mnie kochasz? znalazł się człowiek, którego czynów przewidzieć nie potrafię.
![]() |
#3818 |
Raczkowanie
|
poprostuAsiss- cieszę się, że się podoba
![]() otojest- uwielbiam Twoje opisy ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Jak mogłeś przypuszczać, że zabraknie mi sił?! słyszałam, że ładnie się uśmiecha, ma świetny gust i nieźle gotuje. więc jesteś z nią, a nie ze mną. ale kiedy ona wtula się w Ciebie i zasypia, nie myśl o mnie, nie pisz, po prostu ma Cię nie być. czy niepokoi Cię to, że spieprzyłeś wszystko co zrobiłam?!
#3819 |
Zakorzenienie
|
MOTYWUJECIE, DZIĘKUJĘ.
Rozsądek, czasami idzie na spacer. Ogłoszenie. Wprowadź się do mnie, zostań nowym lokatorem. Serce. Emocje wyzwalają nowe emocje i wtedy trudniej trafić po rozum do głowy. Jedyną rzeczą bardziej przygnębiającą od niemożności odnalezienia kogoś jest bycie nieodnalezionym. Żyjesz tylko raz. Ale jeśli wszystko zrobisz jak trzeba, raz wystarczy. Nie jestem idealna. Nigdy nie byłam. Nie chciałam być najlepsza, tylko wystarczająca dla Ciebie. Podaj do sądu, zakuj w kajdanki, przywiąż do słupa. I tak powiem Ci, że Cię kocham. Przecież każdy coś robi ze swoimi uczuciami. Ja suszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Przyczajenie
|
![]() I love you for everything and for nothing . / kocham cię . za wszysto . i za nic . ' jestem za blisko , żeby mu się śnić . ' ' robie wszystko jak najlepiej . na tyle ile potrafie . ' ' być spadającą gwiazdą w jego marzeniach , i spełniać każde życzenie . ' ' Mówię, że nie potrzebuję miłości, a potem zamykam się w pokoju i mówię do mokrych chusteczek jak bardzo mi jej brak . ' love doesn't stop . she is changing . / miłość się nie kończy , ona ulega zmianie . uratujmy tą miłość , którą mamy . której poprostu nie możemy opuścić . tacy zwariowani w tym , co nazywamy miłością . razem nie do pokonania . ' Wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt, chciałam tak wiecznie trwać, mogłabym dla niego tylko żyć . ' " samotna i bestie . " ' Miłości nie da się rozpoznać patrząc w taflę, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe . ' / OSTR . ![]() to zależy tylko o Ciebie i Mnie , czy spotkamy się w połowie drogi , by stworzyć Nas . ![]() ' czasem wspomnienia bolą bardziej , niż wszystko inne na świecie . '
#3821 |
Raczkowanie
|
D Z I Ę K U J Ę .
![]() nyyde - już są moje ![]() kontrastowao - od dziś mów do mnie ; złodziejko ![]() Asis - zostałaś z niczym , wszystko zabrałam ![]() Oddam Ci każdą cząsteczkę szczęścia jaką zawiera ten
wszechświat, a ty tylko bądź tu . Oddaj mi mój tlen ! te wszystkie słowa , każdy z twoich uśmiechów . Każde twoje spojrzenie . Tęsknię za tym . Więc proszę spójrz na mnie i z uśmiechem na ustach powiedz że kochasz . - Kocham . - Ale już nie mnie . Wiesz jak to jest gdy Ci co mieli być ' zawsze ' znikają szybciej niż się pojawili ?
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
wiem ze sama to zapsułam ale wybacz mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Przyczajenie
|
![]() I love you for everything and for nothing . / kocham cię . za wszysto . i za nic . ' jestem za blisko , żeby mu się śnić . ' ' robie wszystko jak najlepiej . na tyle ile potrafie . ' ' być spadającą gwiazdą w jego marzeniach , i spełniać każde życzenie . ' ' Mówię, że nie potrzebuję miłości, a potem zamykam się w pokoju i mówię do mokrych chusteczek jak bardzo mi jej brak . ' love doesn't stop . she is changing . / miłość się nie kończy , ona ulega zmianie . uratujmy tą miłość , którą mamy . której poprostu nie możemy opuścić . tacy zwariowani w tym , co nazywamy miłością . razem nie do pokonania . ' Wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt, chciałam tak wiecznie trwać, mogłabym dla niego tylko żyć . ' " samotna i bestie . " ' Miłości nie da się rozpoznać patrząc w taflę, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe . ' / OSTR . ![]() to zależy tylko o Ciebie i Mnie , czy spotkamy się w połowie drogi , by stworzyć Nas . ![]() ' czasem wspomnienia bolą bardziej , niż wszystko inne na świecie . '
#3824 |
Rozeznanie
|
Są sytuacje kryzysowe, kiedy potrzebujesz pomocy.
Bierzesz telefon do ręki i ani jeden numer z Twojej listy, nie nadaje się, aby pod niego zadzwonić. Jesteś. Niczego więcej nie chcę. Dziś w nocy siedziałam na parapecie, patrzyłam w gwiazdy i zastanawiałam się, czy wie co traci .. Całe 14 dni spędzone z Nim uświadomiły mi, że to ten, który już pozostanie. Ten, który nie szuka już pośród innych. Zniknął i zaczął sobie układać życie na nowo. Czego nie można było powiedzieć o mnie. W takich sytuacjach zdajemy sobie sprawę, że trzeba powiedzieć: "Nie! Nie będziesz mnie tak traktował, bo ja sobie na to nie pozwolę." Mimo, iż serce pęka.
#3825 |
Zadomowienie
|
ROBACZKI! <3
Czuję, że żyję. Dzięki ostremu przeszyciu z każdym oddechem i zamierającemu bólu ze skurczem serca. Dziękuję. Dzięki nieszczęśliwej miłości czuję, że żyję. Boli mnie ta dziura po emocjach... Karmisz mnie iluzją dni. Odjedź - muszę zacząć oddychać świeżym powietrzem.
![]() |
#3826 |
Raczkowanie
|
( ;
. . . . . . . . . . . reason to start over new is you / powodem by zacząć od nowa jesteś Ty i'm sorry that I hurt you, it's something I must live with every day / przepraszam, że Cię zraniłam, muszę z tym żyć każdego dnia Come on, baby, be my bad boyfriend. / chodź, skarbie, bądź moim niegrzecznym chłopakiem. can't change the way I am sexy, naughty, bitchy me / nie mogę zmienić tego jaka jestem seksowna, niegrzeczna, złośliwa (wulg.) ja I'm the kind of girl that girls don't like / jestem typem dziewczyny, której koleżanki nie lubią I'm the kind of girl that boys fantasize / jestem typem dziewczyny, o której faceci fantazjują I'm the kind that your mom and your daddy were afraid you'd turn out to be like / jestem dziewczyną, której Twoja mama i Twój tata bali się, że się staniesz
#3827 |
Zakorzenienie
|
na początku Wielkie DZIĘKI za pochwały i pamięć oczywiście ;*.
dodam coś i spadam ![]() "Darling, I told you once before That I'm a liar, cheater, not a friend /Skarbie, mówiłem Ci wcześniej że jestem kłamcą, zdrajcą, nie przyjacielem." Jak mam się wyróżnić w świecie, w którym chodzi o to by się dopasować? Mam przyjaciela, który mówi że to czas abym pozwoliła Ci odejść.
#3828 |
Raczkowanie
|
nydee - wróciłaaś! <3
otojest - jeden z Twoich opisów trafił już na moje gadu! ![]() m o n - słuchaj mała. Naiwnie ma rację. Jeśli jest tak jak mówisz, to po prostu jak masz wenę to zapisz opis, a dodaj go jakiś czas później, a nie wszystko tak post pod postem. To taka mała uwaga, nie to że się czepiam. Ja też kiedyś byłam tu nowa i wiem że na początku trudno jest się odnaleźć. + Podobają mi się Twoje opisy ![]() latin - ♥ 'otwieram butelkę i puszczam stare klasyki' 'on mógłby tu ze mną być i szaleć do upadłego, mógłby stąd ze mną wyjść i zawsze na mnie polegać' mimo wszystko, potrzebuję tego bałaganu, który robisz w moim życiu.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-10-16 o 14:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam was cukiereczki. ♥
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Rozeznanie
|
On nigdy nie wróci.
Czy wiesz co to znaczy żyć z tym? Ile razy chciałaś zabić wszystko i wszystkich? Ile razy chciałaś umrzeć? Czuję się bezpieczna, kiedy jestes z dala ode mnie.
#3832 |
Raczkowanie
|
"But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry."
![]() |
#3833 |
Zadomowienie
|
ruda wiewiora zawsze, dłużej, mocniej
![]() rumuneczkaxd ![]() ![]() i choćbyś na kolana padł, nie dam się zwieść oczom Twym. sprawiałeś, ze miałam dla kogo się uśmiechać..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 |
Raczkowanie
|
umarłam chyba dwanaście sekund wstecz, niemocą oderwali mnie od Twoich ramion.
![]() |
#3835 |
Wtajemniczenie
|
'i dziś, napawając się dymem nikotynowym, zmieniłam w telefonie Twoją nazwę. już nie jesteś 'kochaniem', a 'błędem mojego życia'.
Nie kocham Go . jego brązowych oczu , smaku jego ust , i słów przez niego wypowiedz... KUR##A ! kogo ja oszukuję ?! Co ja w ogóle piszę ? Chyba mnie poj$$bało , to wszystko kocham nad życie , włącznie z Nim całym !
![]() |
#3836 |
Raczkowanie
|
'Kiedy byłam w podstawówce, kazano napisać kim będę gdy dorosnę.
Napisałam więc 'Szczęśliwą'. Powiedzieli, że nie zrozumiałam o co chodziło w zadaniu. Ja odpowiedziałam, że nie zrozumieli o co chodzi w życiu.'
#3837 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
looove ![]() Cytat:
już na moim opisie ![]() ![]() Cytat:
Ciebie nie da się nie pamiętać ![]() a poniższy już jest mój ![]() kochamPaniąkochamPaniąkoc hamPanią! ![]() ![]() Cytat:
widzę, że Pani nareszcie wróciła ![]() ![]() Cytat:
w moim zeszycie i w sercu też ![]() Cytat:
♥♥ ![]() Cytat:
uwielbiam Twoje opisy! ![]() Cytat:
już należy do mnie ![]() był tak wyjątkowy, że nazwanie go mężczyzną byłoby obelgą
![]() uwierzyłabym Ci nawet gdybyś powiedział mi , że własnie byłeś na marsie i wróciłeś 5 sekund temu, tak KOCHAM CIĘ. - co jest dla Ciebie ważniejsze, jedna gwiazdka czy cały gwiazdozbiór ? - jedna gwiazdka - to dlaczego zawsze cały gwiazdozbiór Twoich kolegów jest ważniejszy ode mnie i mojej jednej gwiazdki ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 |
Raczkowanie
|
dziękuję! ♥ ona jeszcze wtedy nie wiedziała Jakoś trochę nieprzyzwoicie dziś wyszło.dokładkę ciebie poproszę.
#3839 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() BoTylkoTyPotrafiszByc x3, einhell, kontrastowa0, latin ![]() ![]() _________________
'Nie uda się drugi raz życia przeżyć. Nie powiem Ci jak to jest być szczęśliwym. O szczęściu znam niejedną piękną bajkę. Liczę, że umnie właśnie taka bajka spełni się. Kto wierzy w Ciebie bardziej niż Ty? Nie przejmuj się, że kpią z tego czym jest Twoje szczęście. Obojętne co robisz, to bądź tego pewien i bądź z tego dumny, i wierz w siebie. Gdy Twoje szczęście wreszcie trafi do Ciebie, dostaniesz skrzydeł tak, jak ptaki na niebie, bądź pewien'
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Kochane, wiecie może która jest autorką tego tekstu, który mam w podpisie? ![]() CookieCrisp - gdzie Ty się podziewałaś? ![]() dresowa, me9so3horny - <3 nydee - jak zwykle cudowna. <3 _________________________ ___ ' niektórzy mają klapki, nie tylko na nogach. kim jesteś, by publicznie mówić mi, jak żyć? po jaką cho lerę Ty się zmieniasz? kochałam Cię kiedyś, nie teraz. jestem świadoma swoich wad, ale Ty też popatrz w lustro. czasami chciałabym z Tobą pogadać. zapytać, jak bardzo jesteś zły. przecież dobrze wiem, że życie to nie tylko happy endy, dlatego nie oczekuję od Ciebie niczego. po prostu znów zrobiło się zimno, a mi strasznie marzną ręce. poza tym całe życie jest takie śmieszne, że chyba chce Ci o nim opowiedzieć. dobra, przyznaję. potrzebuję Cię, tak trochę. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-10-16 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.