|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Moonunit - ja ostatnio goniłam wielka wielka ćme odkurzaczem. Na odległość dwóch metrów ja wciągnęłam haha. Mam nadzieje ze zginęła bo potem poodkurzałam całe mieszkanie bardzo dokładnie.
Jeżu jak ja się boję pająków :-(
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde ja też nie cierpię pająków i w ogóle robactwa, ostatnio darłam się na pół mieszkania żeby tż przybiegł, bo wleciał wentylacją jakiś obrzydliwy żuk, czy co to było...
najbardziej boję się tych wszystkich pszczołowatych, bo mam alergię na jad i mogłoby być nieciekawie jakby coś wleciało, dlatego rzadko otwieram okna i duchota w domu... moonunit zrób tak z odkurzaczem jak dark! Swoją drogą dark jak sobie to wyobraziłam jak latasz
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę spać na kanapę Sypialnie zamknęłam mam nadzieje że nie przejdzie do nas A na dodatek mały się obudzil
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Zabić pająka !! My dziś mieliśmy 2 szczepienie i na 3 miesiące młody waży 6,9 kg, jak się cieszę że go nie trzeba nosić. Po weselu kuzynki Starsza wytrzymała do 23.30 a młody grzecznie spał w pokoju a tż pilnował bo on nie lubi tańczyć i jakoś na % też nie miał ochoty. Matka się wybawiła i zasnęła ok 5 na bagatela 3 godzinki bo już było znane wam "mamooo" dzięki za bajki włączyłam i przeżyłam w półśnie jeszcze godzinkę. eweokr chyba mamy taką samą karuzelę z owadami nasze już gorzej wyglądają bo Zoś chciał zjeść ważkę ale jakoś sie uratowała nie powiem była wiecznie mokra a inne zabawki suche. W niedzielę chrzciny zostało tylko wyprasowanie ciuszków, koperta dla plebana i ciasto upiec. Niby 2 torty będą ale każdemu też coś chcę dać tym bardziej że na pon potrzebuję do przedszkola na urodziny starszej jakieś słodkości. |
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzydziescidwa a nie masz moskitier w domu? Toż Ty się udusisz latem. Tez nie lubię w ogóle robactwa, dlatego nie znoszę chodzić po lesie bo tego tam od groma. I leżeć na łące tez nie lubię. Moonunit jutro Ci wrzucę przepis na rogaliki. Chłopaki niestety pogardzili nimi, za to ja zezarlam pół blaszki Za to dogodzilam im pizzą gdyż musiałam zamówić. Obiad wylądował w koszu bo jakieś fiasko mi się szykowalo... Idę spać, dobranoc. |
||
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Lewek nie mam, ale właśnie planujemy kupić bo mam serdecznie dość , tylko nie wiem jak to zamontować w bloku... chyba że takie jednorazówki... no zobaczymy.. tż ma isę tym zająć tylko póki co zajęty
- normateż mam karuzelę z owadami, ale chyba inną niż Wy
|
#3817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek No właśnie nie ma go Jest w pracy na 24 godz i wróci jutro ok 9
Kinga Ucieklam do salonu z małym Szymek mi się obudził i dopiero teraz go ululalam Cos czuje ze bede miała ciekawa noc A moskitiery też muszę w końcu zamówić Mira mój w pionie też bardzo dobrze trzyma jak na swój wiek oczywiście ;-) Dobranoc
|
#3819 |
|
Konto usunięte
|
Cześć ja tylko na moment. Oliwka ma zapalenie ucha chyba po tym weselu i drze się jak nie wiem. Jutro robimy jej też analizę moczu.
Miłej nocki |
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
No pięknie. Karmienie nr 2. Stasiek się obudził i cieszy gębę. No chyba se gościu żarty robi. Spać!
|
|
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dla Oliwki! Cytat:
może chciał matce udowodnić, że jednak potrafi, ale był już mocno zły i sprawdzanie pieluszki na sygnale ;-)
Edytowane przez trzydziescidwa Czas edycji: 2016-06-10 o 03:41 |
||
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U nas drugi dzień z rzędu pobudka o 5.:PWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark To musiał być widok ;-) Dzisiaj biorę odkurzacz i wszystkie katy objade Jak go nie znajdę to osiwieje przecież
Diablica Ładnie rośnie Twoj synek ![]() To "mamooo" skutecznie powstrzymywalo mnie od długiego imprezowania ale wesele to co innego ;-) Kciuki za chrzest ![]() Gwiazdka zdrowka dla Oliwki Lewek jak tam Staś? Zasnął? Dał odpocząć? 32 to pięknie pospal Polly Ninka też laskawa dla mamy i daje się jej wyspac ;-) Mały mi zasnął dopiero po 23 A ja mam stracha wejśc do sypialni
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde a mój syn ma taki lekki katarek i kaszelek. W niedzielę chrzciny, mam nadzieję, że się nie rozchoruje bardziej.
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- I jeszcze na dodatek pada deszcz i jest 13 stopni. Świetnie.
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mloda wczoraj padla po 18, a ja o 21.00. Spalysmy do 7 z dwiema pobudkami. Lubie to
|
|||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami jestem głodna, ale daje radę.:P a słodycze dalej śnią mi się po nocach.
|
|
#3827 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za ciężko..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się nic więcej nie rozwinie i u was i u nas ![]() Dzień dobry! Nie nadrabiam was, jakoś ostatnio ciężko mi się wbić i być na bieżąco ![]() Mój niejadek nadal je w kratkę, raz 50 raz 150 tyle mleka wylewam, że już mnie nerwy biorą ![]() Dzisiaj jedziemy do neurologa w końca bo nam dwa razy wizytę przekładali mam nadzieję, że jakiś miły lekarz, kompetentny to będzie..Przymiarka sukni udana, szukam kolczyków, muszę jeszcze kupić buty, umówić się na paznokcie.. Ehh chciałabym żeby już było po wszystkim ![]() Mieliśmy spięcie ostatnio z tż przez jego rodziców zamiast nam ułatwiać a przynajmniej problemów nie robić bo ani grosza nam nie dają to wydziwiają i takie śmieszne ale wkurzające maksymalnie problemy robią, że już mam ich dość! Dobrze, że mąż się opamiętał i jesteśmy jedno za drugim bo inaczej było by kiepsko ![]() Pozdrawiamy
|
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Moonunit-współczuję przeprawy z pająkiem. Też nie zmrużyłabym oka, mając takiego intruza. U nas wieczór był bardzo ciężki. Mimo, że zasnęła w wózku to była niespokojna. Walczyłyśmy o sen do północy nie wiem, dlaczego wieczory tak wyglądają. Tak ładnie już zasypiała.Muszę niedługo przygotować obiad. Przyjeżdża do nas brat męża popołudniu i zostaje na noc. W ogóle nie jest mi to na rękę. Nie lubię, kiedy ktoś u nas nocuje:/tym bardziej, że będzie wychodził z mężem na miasto i już czuję ten alkoholowy smród..;( |
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko
Widocznie Twoja Liwka jak u małej Caro, jest niejadkiem dbaja dziewczyny o linię ![]() teraz narzekasz na przygotowania do slubu, a potem bedziesz za nimi tesknic, zobaczysz
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty u lekarza - słoneczko, 32 :-*
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
32
trzymam kciuki |
|
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Hej, trzymam kciuki Sloneczko, 32..
My na spacerze. Jutro mamy gosci a ja mam burdel w chalupie, zakupy nie zrobione. Lubie przyjmowac gosci ale na jutro jakos stracilam checi. Najchetniej ja bym sie u kogos pogoscila. Od kiedy jest maya jakos nie mamy zaproszen Moooniaa a jak u ciebie wygladaja sprawy wozkowe? Toska miesci sie w gondoli? Ja bede miala za miesiac problem..teraz otworzylam oczy szerooko: Maya jest na styk w swojej. Kurde i co mam nowy wozek kupic? Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno nie ejzdzilysmy, wiec naweet nie wiem jak sie sprawy maja.Ale jak masz spacerowke rozkladana na plasko to mozecie sie do niej przesiasc. Ja musze obczaic swoja bo w necie nie znalazlam info, a wywiezlismy do rodzicow ta czesc. |
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#3836 |
|
Wtajemniczenie
|
Kallina zdrowka dla synka Oby wszystko przeszło do niedzieli i pogoda się poprawiła
Sloneczko może faktycznie taka jej natura ze mniej je Super ze tak się z tztem wspieracie Ehh zazdroszczę Tobie i Któregoś dnia tych przygotowan do ślubu Teraz narzekacie ale później bedziecie za tym tęsknić jak pisze Monia Milenjudka Ehh też nie lubię wdychac tych oparów Całe szczęście mamy kanape i tam tz może zawsze sie położyć ;-) A swojego poloz razem z bratem i niech tam sobie wdychaja % ;-) Trzymam kciuki za powrot do normy z zasypianiem To na pewno chwilowe i szybko minie 32 kciuki zacisniete czekamy na info :-*Mira ja podejrzewam ze tez będę miała taki problem z wózkiem Szymon tez jest dlugi Ma dwa 10 tygodni a ubrania na 68 są w sam raz Myślę ze będzie jeździł w spaceowce rozlozonej na plasko albo delikatnie ugne mu nóżki ;-) Mąż obiecał dzis pomoc w polowaniu na pajaka Wie jak się ich boje I dzis wyciagam moskitiere do łóżeczka Fuj jak sobie go przypomne to niedobrze mi się robi :-( U nas pogoda do d.. a my jedziemy w końcu na zakupy po sandały dla M i prezenty na najbliższe urodziny ;-) w czerwcu same imprezy ;-)
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
32, sloneczko
za wizyty. My zaraz idziemy na mały spacer do Tż siostry, a później ona chce nam ukraść małą na spacer. Nina jest dzisiaj strasznie marudna i boje się komuś ją dać. A TŻ od razu, że co ja myślę, że jego siostra się nie umie dzieckiem zająć? Ale mi bardziej chodziło o to, że jak się mocno rozryczy, to tylko cyc ją uspokaja, a nawet mleka nie mam rozmrożonego.
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Moja cora tez sie rwie do siadania, glowke ladnie trzyma i pelza. Ale za tp sie nie przekreca ani na brzuszek ani z brzuszka. Komp mi przed chwila zaczal dymic Odlaczylam ladowarke i jak padnie to bede odcieta od internetu az do powrotu meza. Boje sie go podlaczac znow
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spacery w chuscie to 90% obserwacji swiata.
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
Moja przestala sie gniewac na wozek. Zabieram ja albo spiaca albo daje grzechotke do lapek i jak dojezdzamy do parku to ja wyciagam na ogladanie a potem mi spi reszte czasu.
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

- norma

zdrówka dla Oliwki! 
U nas drugi dzień z rzędu pobudka o 5.:P

mam nadzieję, że jakiś miły lekarz, kompetentny to będzie..
Dam znać po powrocie...
czekamy na info :-*