![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od 1 maja oOo
Cytat:
Serek wiejski np. z pomidorem i ogórkiem pokrojonym. Tuńczyk z puszki w sosie własnym. Można z tego zrobić sałatkę: tuńczyk+sałata+pomidor ... itp.
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam sobie 30min treningu interwałowego z SHAPE i nie czuje nóg, az się boje co będzie rano
![]() poza tym do wieczora musze byc na chodzie bo kolejna godzina wylewania potów pt. dancehall czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
69love69 Dancehall
![]() ![]() Na kolację [ ok. 20.30] zjadłam serek wiejski 150g z kanapką razowca z pomidorkiem. A teraz lecę spać, bo coś mi się oczka zamykają. ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#364 |
Przyczajenie
|
Witam w nowym dzionku
![]() Moje podsumowanie ostatnich 3 dni wygląda tak: 1. Nie skusiłam się na cudownie pachnące bułeczki ![]() 2. Nie udało mi się nie przekąsić czegoś w nocy ![]() 3. Ćwiczę już drugi dzień ![]() ![]() 4. Padła mi waga, więc może się zmierzę, żeby było widać efekty, można tak? 5. Mam potężną alergię na białko krowie, więc nie mogę jeść większości z tych rzeczy, które Wy jecie i mam dylemat, bo na kolację wychodzi mi, że mogę kawał mięcha zjeść, bo to białko..ale potem leży na żołądku.. Macie jakiś pomysł na coś bardziej lajtowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
ulala nie bylo mnie tutaj 2 dni a wy oczywiscie sie tak rozpisalyscie ze nie idzie tego wszytskeigo doczytac
![]() ja od dzisiaj uskuteczniam mega dziobing :/ dietka idzie mi w miare dobrze, gorzej z cwiczeniami - od 3 dni nic... ale dzisiaj to zmienie ![]() Nie moge sie doczekac niedzieli - dnia wazenia. Jezeli bedzie mniej niz ostatnio to bedzie dzien odpustu - pozwole sobie na cos zakazanego ![]() pozdrawiam was goraco ![]()
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() wieczorem byam zrobic pazurki i nie mialam juz czasu zeby czytac...postaram sie dzisiaj wieczorkiem wszystko nadrobic milego dnia ![]()
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jajko, rybka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Przyczajenie
|
Rybka to brzmi już lepiej
![]() ![]() Czy któras z Was próbowała Thermo line II, bo kupiliśmy to sobie z mężem (on też po mojej ciąży nie zrzucił brzuszka) i od paru dni bierzemy, ale nie wiem czy czuję jakąś różnicę w moiom apetycie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Eloszka
![]() ![]() Śniadanie : kanapka razowca z serem żółtym i pomidorkiem. Śniadanie II : LODY ![]() Obiad: Rybka z surówką i odrobiną ziemniaków. Ale lody były pyszne... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
ja mialam TLII ale nie widzialam po tym efektow....
ja dzisiaj zgrzeszylam, ale mysle ze nie jakos strasznie ![]()
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Przyczajenie
|
ja jestem dzisiaj z siebie zadowolona
![]() 1 śniadanie- jogurt naturalny, kawałek chleba z ogórkiem i zielona herbata 2 śniadania- batonik musli obiad- 2 naleśniki (tak wiem to nie brzmi za dobrze... no ale jakoś tak wyszło) a teraz moja mama (której kilka dni temu powiedziałam że się odchudzam i ma nie kupować żadnych batoników itp) zamówiła pizze ![]() ![]() ale ja się jej nie dałam ![]() na kolacją planuje twarożek czy coś podobnego a wy jak tam się trzymacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
a dobrze
![]() na śniadanie jogurt naturalny z platkami, orzechami i suszonymi bananmi i 2 chlebki ryzowe z szynka i pomidorem na II śniadanie wieśniak ze szczypiorkiem i 4 rzodkiewki obiad- indyk i kalafior co dalej to nie wiem, bo ide na tance i musze cos dopasowac okolotreningowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co to wieśniak? :P a ja nawet jestem z siebie zadowolona - caly tydzien idzie mi chyba w miare dobrze -wazenie w niedziele to potwierdzi - mam nadzieje ![]() dzisiaj tylko mozna powiezdiec ze "zgrzeszylam" bo zjadlam 2 kostki gorzkiej czekolady. ale jestem w stanie to usprawiedliwic, bo potrzebna mi glukoza, bo uskutecznialam dzisiaj mega dziobbing ![]() zaraz ide sie wykapac, pocwiczyc i dalej sie uczyc. pozdrowionka dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
serek wiejski ![]() ja juz umyta po tancach lezakuje ;p ale musze wiecej zjesc przed, bo dzisiaj mi sie slabo zrobilo w pewnej chwili, bo wycisk mega ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
to serek wiejski
![]() chwilę mnie nie było, bo ostatnie dni były u mnie bardzo zabiegane. Jutro biorę ślub ![]() ![]() ![]() Mamy masę pysznego jedzenia na weselu, więc mam zamiar sobie pozwolić jutro na WSZYSTKO na co będę mieć ochotę - w końcu taki dzień się trafia raz w życiu ![]() Dam znać pewnie dopiero w poniedziałek, jak się udała misja 'za mąż pójście' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
Można dołączyć? ;>
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Agata, gratulacje
![]() Ja jestem dziś z siebie zadowolona Śniadanie - activia z muesli II Śniadanie - activia do picia III Śniadanie - duża kanapka z chlebem pełnoziarnistym, białym serem i dżemem Kolacja - nestle fitness z mlekiem. Wiem, wiem, że nie ma obiadu ale kompletnie nie wiedziałam co zjeść (wiadomo piątek) a jajka, paluszki, warzywa na patelnie mi się przejadły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
Sorbet, ile się odchudzasz, znaczy jak długo?
Dziewczynki, ja dziś zaszalałam, ale miałam powód, (impreza urodzinowa), zjadłam kawałeczek ciasta z galaretką cytrynową (taki malutki 2 na 2 cm) i kilka paluszków. Ale kolacje ograniczyłam do dużego jabłka. ![]() Na śniadanie serek wiejski z kromką chlebka, na drugie śniadanko jogurt naturalny (mały), na obiad kanapka z pomidorem, sałatą, jajkiem i ogórkiem (dużo warzyw wsadziłam). ![]()
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Tak pytam, bo maaarzy mi się Twoja waga!
![]() ![]()
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
1 tydzień :)
Uhm tydzień minął
![]() ![]() U mnie najprawdopodobniej nic się nie zmieniło jeżeli idzie o kilogramy, jestem na SB i pewnie pierwsze efekty spadku wagi zobaczę za jakiś tydzień... ale brzuch mi spada i mam jędrniejszą skórę ud i pośladków bo się masuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy któraś z Was używa samoopalacza? do twarzy bądź do całego ciała?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: 1 tydzień :)
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
kiedys uzywalam samoopalacza... zdecydowanie bardziej wole balsamy
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
I co z tymi samoopalaczami? ja nie lubię tego używać, bo zawsze zostają mi zacieki w okolicach stóp, kolan, łokci- albo jestem niedokładna, albo za dużo preparatu tam daję... no i ten zapach :/
Do niedawna jeszcze bywałam w solarium ![]() Ale teraz już jestem starszą, poważną kobietą ze zmarszczkami- nie chcę mieć ich więcej ![]() Polecacie jakiś balsam bronzujący? A co do diety to chyba poczekam z ważeniem do końca maja- wolę zobaczyć bardziej "konkretny" efekt, wtedy będę się motywować hah ![]()
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 1 tydzień :)
Cytat:
![]() Za balsamami ani samoopalaczanie nie przepadam ani ich nie stosuję bo zostawiaja zawsze jakies smugi na zgięciach >>> nigdy nie da sie ich idalnie rozsmarowac ![]() Dzisiaj sobie troszkę pospałam bo odsypiałam cały tydzień wstawanie o 4.00 Na śniadanie ziałam; pół wiesniaka z ogórkiem i sałatą ,kromka peczywa + czerwona herbat Co do obidu to nie wiem jeszcze !!! A musze sie pochwalic dzisjaj rano stanełam na wadze i pokazała 62,2 a tydzień temu było 63,5 jestem z siebie dumna ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zjadłam pyszny obiad: pierś z kurczka, ryż i gotowana marchewka z groszkiem. Mniam. Nie zjadłam dużo a najadłam się niesamowicie. Potem wyjdę pojeździć na rowerze, a wieczorem może spacer lub rolki.
Zważyłam się rano: 58,7 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
z samoopalaczem mi nigdy nie wychodzilo... ten do twarzy ok, ale do ciala to porazka - zawsze jakis zaciek mi gdzies wyszedl.
co do balsamow i kremow brazujacych to ja polecam krem do twarzy z oriflame - taki w bialej tubce i z tej firmy basam brazujacy taki w zolto-zlotym opakowaniu. uzywam tez balsamu garniera, ale on schodzi plamami. ten z oriflame opala wolniej ale przy okazji ladniej nablyszcza skore i kolor jest ladniejszy. do twarzy to jednak zdecydowanie z oriflame, bo moim zdaniem opala najszybciej naladny kolor ze wszystkich ktore uzywalam. jestem baaaardzo blada i juz po pierwszym razie jak uzyje tego kremu to kolezanki sie mnie pytaja czy bylam na solarium. balsamami nie robie zaciekow tak jak samoopalaczami. ale zanim zaczne stosowac to robie peeling i nawilzam skore balsamem (kremem nawilzajacym do twarzy) lub olejkiem. ja polecam balsamy i odradzam solarium, chciaz s solarium chodze 2-4 razy w roku, przed latem, bo jak nie pojde to dostaje pozniej durnego uculenia na slonce - wychodza mi plamy i strasznie swedzi... ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- nie pomoge niestety bo nigdy nie stosowalam i nie wiem o co tam chodzi. ale z tego co kojarze to moja kolezanka ja chyba robila i jak dobrze pamietam to jadla serek wiejski, ale reki sobie nie dam uciac
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.