![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od 1 maja oOo
Dwa tygodnie temu zaszalałam i postanowiłam hard ćwiczyć.
![]() ![]() ćwiczenia typu przysiady z ciężarkami i rowerek (nogi do góry i jazda) tworzą ''masę''. Czyli naszło mi mięśni i dupka zamiast schudnąć to się rozpuchła. ;( Mam nauczkę i teraz od poniedziałku idę z przyjaciółką na aerobik pod okiem trenera. Oby się udało, bo w sierpniu: Hiszpanio - WITAJ! ![]() Myślicie, że uda mi się zrzucić 10kg do końca lipca? (3 m-ce) Macie jakieś sukcesy na podobnym polu utraty wagi czy nie mam co liczyć na bikini?
![]() |
#332 | |
Rozeznanie
|
Witajcie Kobietki
![]() Moim celem byl 1 stycznia 2010:P Pozniej 1 luty.. skonczylo sie na 1 maja,a dokladnie dzisiaj jest 1 dzien ![]() Stosuje diete białkowa,chce "leciec" na niej przez 3 tyg,a pozniej przejde na diete 1000kcal albo zobaczymy jeszcze ![]() W kazdym razie marzy mi sie zrzucic 8-10kgi bede szczesliwa ![]() Przygarniecie mnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Btw. przy takim wzroscie chcesz wazyc tak malo? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
BMI prawidłowe. BTW: mam koleżankę, która przy wzroście 172 waży 57kg. Uhhh... jakie ciało. Do schrupania. Poza tym 58 to taki cel, ale jak będzie 60-62 to będę FULL SZCZĘŚLIWA!
![]() Mam bardzo proporcjonalna budowę ciała, ale jak mi przybyło ostatnie 4 kilo to się osadziło na biodrach, udach i łydkach. ![]()
174cm ![]() 05.05.2010 12.05.2010 ![]() ![]() ![]() CEL: 58kg ![]() ŚRODKI: ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez misiasia20 Czas edycji: 2010-05-05 o 19:52 Powód: PS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Na kolację zjadłam jajecznicę z dwóch jajek + kanapka z serem żółtym, chudą szynką i pomidorem.
Masakra. Mój jadłospis w ogóle nie przypomina żadnej diety odchudzającej. Jakoś nie mogę się wziąć za siebie. Niby mam motywację... Bo wakacje coraz bliżej i trzeba jakoś wyglądać. Tym bardziej, że ubieram się tak, że zawsze wyglądam dość szczupło. Umiem się dobrze 'maskować'. A jak wyjdę w stroju to już nie ma jak się maskować... I normalnie wstyd. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuszki u mnie dzisiaj całkiem dobrze ale zaczelam sie zastanawiać nad zmiana diety na South Beach ale jeszcze dobrze nie rozeznałam w jadłospisach itd . Ma a może miała któraś z was coś z nią wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
![]()
ehm, ja miałam taką świetną motywacje ale dzisiaj na basenie koleżanka wmówiła mi że się nie muszę odchudzać, że to nie ważne że mam brzuszek.
a wszystko dlatego że prawie zemdlałam na w-f, ale to nie od odchudzanie! po prostu nie miałam kondycji po zimie, i po bieganiu było mi słabo i teraz wszystkie koleżanki mówią że to przez odchudzanie. ale jestem z siebie dumna, nie zjadłam zapiekanki jak zawsze po basenie i powiedziałam papa tym pustym kalorią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() trzeba się spiąć w sobie, ja mam teraz w domu pełno słodyczy, ale czuje sie taka dumna kiedy ich nie jem ![]() bardzo chciałabym w ogole nie jesc słodyczy ale boje się że to jest niemożliwe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo ![]() ![]() Ja też mam kiepską kondycję po zimie. :/
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zjadłam batona z jakimiś ziarnami w polewie z miodu. Byłam od 8 do 18,30 na zajęciach i musiałam coś zjeść a na ćwiczenia nie mam już siły do tego gorączka, kaszel itd.. umieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Chyba lecę spać. Brzuch mnie boli i już jestem troszkę śpiąca.
![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#341 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ten topic nie jest o opieprzaniu ani motywacji ![]() ![]() bo przez Ciebie chce mi sie jesc:P:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzisz na basen a pozniej zawsze zapiekanka? ![]() Chyba,ze chodzisz na basen dla koncycji ![]() Za mna 1 dzien diety ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przy innej pol roku stalam w miejscu a jadlam tez nie duzo i zero slodyczy(bo ich nie bardzo lubie)i do tego lubie zdrowa zywnosc najlepiej robione na parze nie lubie tlustego itg.Mimo to stala moja waga pol roku w miejscu a ni rusz.Ruchu tez mam pelno mam male dziecko pracuje weekendami i wszystko z mezem rbimy sami nie mamy zadnej pomocy dodatkowej.A teraz od dwoch tygodni mam podobna diete do kolezanki i schudlam juz dwa kg.Poza tym tym co tutaj kolezanka napisala naprawde mozna sie najesc ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Widze dziewczynki, że świetnie Wam idzie. Ja wczoraj też troche poćwiczyłam ale chyba jakaś choroba mnie łapie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
![]() Na śniadanie 2 kanapki razowca z serkiem, chudą szynką i pomidorkiem. ![]() Ale mnie brzuch boli. Masakra ![]() Chciałam iść dzisiaj na zakupy. Kupić jakieś buty i spodnie. Ale pogoda jest taka do bani, że aż się nic nie chce:/ Nie cierpię ulewy. ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- ![]() ![]() Próbuję zagrać na gitarze Mettalice " Nothing else matters" i normalnie nie umiem! Wychodzi mi tylko początek, a później to coraz trudniej ![]() ![]() A co tu tak cicho? ![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
już czuje weekend
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
misiasia20
![]() robię od 3 tyg abs i widzę różnicę, ale waga ciągle stoi, nie spadnie nawet kilograma? dlaczego? masa się rozbudowuje?
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
a jaki to ABS masz jakas plyte? ;> czy sama robisz rozne brzuszki ;>
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Pytałam się babki w siłowni i powiedziała, że ćwiczenia na partie ciała to typowo na rzeźbę, a taki ogólnosprawnościowe: skakanie, pływanie, spacery, taniec, aerobik, bieganie to na spalanie z całego ciała.
Zaproponowała mi, że jak chce mieć ładne ciało (tu jako przykład ja podałam Anie Muchę XD) to najpierw ''schuść'' ![]() Sama dieta to odchudzi, ale nóżki mogą nie być takie zgrabne, pupka płaska, tzw ''błotko'' na ramionach (zdjęcie w załączniku). Bo skóra troszkę rozciągnięta, a jak się ćwiczy to mięśnie ją ładnie napną, do tego peeling (w czasie którego masujemy kłopotliwe partie) i kremik nawilżający-ujędrniający-napinający, jaki tam kto woli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zjadłam: na śniadanko serek wiejski, herbatka czerwona, kromka chlebka ciemnego II śniadanko: kromka chlebka ciemnego z sałatą, jajkiem, pomidorem, ogórkiem, plasterkiem chudej wędlinki, ![]() Obiad: warzywka na parze z przyprawami, Podwieczorek: jabłuszko, Kolacja: nie wiem ![]()
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Misiasia Bardzo ładne menu dzisiejsze
![]()
![]() |
#351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem z Ciebie bardzo dumna ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Osobiście zapisałam się na aerobik, bo do innych nie czuję ciągot. Pierwszy we wtorek o 19:00.
![]() ![]() I jeszcze dwa razy w miesiącu (na więcej nie mam czasu ![]() ![]() ![]() Ale dziś miałam pokusę: idę sobie spokojnie ze Złotych Tarasów na pociąg i tuż przed peronem 4 (''mój'' peron) widzę w sklepie wielkie, lukrowane pączki z kandyzowaną skórką pomarańczową, ale wieeelkieeee bardzo. ![]() ![]() A teraz idę zjeść ryżyk z kurczakiem grillowanym i warzywami (bez soli, masełka i tłuszczyku, same zioła). O! Się rozpisałam.
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Misia Brawo!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki też mam plan, najpierw schuść :P a potem sie zabierzemy za rzeźbe ;D kocham takie leeniwe dni, zaraz zjem wieśniaka ze szczypiorkiem, obejrze na wspolnej a potem cos sobie pocwicze, bo dzien bez cwiczen dzien stracony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Kobiety niedługo koniec pierwszego tygodnia naszego odchudzania? Jak idzie? Ja zaczęłam dietę plaż południowych- jestem mega zadowolona, bo niegłodna
![]() Jak u Was? ![]()
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=misiasia20;19089118
I jeszcze dwa razy w miesiącu (na więcej nie mam czasu ![]() ![]() [/QUOTE] Wystarczy drenaz limfatyczny na zwyklym balsamie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi dzisiaj minął 1 tydzień i uznaję go za w pełni udany, no może mogłabym troche więcej ćwiczyć. ale poza tym mega, ze wszystkich moich podejśc to jest najlepsze. kluczem do sukcesu u mnie jest absolutna redukcja niedozwolonych rzeczy. wcześniej pozwalałam sobie na nie, i prędzej czy później dochodziło do zawalenia diety, bo z 1 cukierka robilo sie 5, potem ciastko itd..... ogolnie jestem z siebie dumna i jestem dobrej myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
69love69 Gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Elloooo laski
U mnie dieta jak najbardziej oki ![]() Z to z Ćwiczeniami gorzej nie mogę sie zebrać >>> i do niedzieli na pewno nic nie będzie bo przyjechała brata dziewczyna i oddałam mu na 4 dni swój pokój bo u niego jest malowanie i łózko 1 osobowe zostało niom taka jestem dobra ![]() I nie mam jak przy nich mi głupio tak i nie mam gdzie ehhh ![]()
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
ojj..ja tak robię,chyba muszę tak jak Ty ograniczyć zakazane rzeczy do zera
![]() przyznam szczerze,że w tym tygodniu jestem zła na siebie,mało biegałam bo brzydka pogoda i pozwalałam sobie na takie niezdrowe przekąski ![]() Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z dietami?Bo moja diata zawsze polegała na tym,że mniej słodyczy ,fast foodów,ale nigdy nie prowadziłam jakiejś diety rygorystycznej gdzie określone są posiłki,a teraz zaczęłam się nad tym zastanawiać,ale boję się,ze się"rozreguluję" i ,że nie wyjdzie mi to na dobre. Powiedzcie mi jeszcze co jecie na kolacje,bo wiem,że same białka,ale np co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.