![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
Witaj,
interesuje mnie u Ciebie różyk benefita, może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498123 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
Solciu,
wyszukasz cos u mnie za: 12. Wonderbra Biustonosz. NOWY z kompletem metek. Śliczny biustonosz, w stylu retro. Na fiszbinach, miseczki miękkie z podwójnej warstwy siateczki (czerń + pudrowy róż) w urocze groszki. W stylu pin-up. Niestety dla mnie za mały. Kupiony za prawie 100 zł. Rozmiar 65 D. 64. Pour Moi Biustonosz. NOWY z kompletem metek. ? Zalozylam nowy wątek ciuszkowy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
ok, to piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
hej kochana
coś za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
hej, moze w zamian Nina Ricci Le Paradis de Nina. EDT 50 ml
Princess flower V.Wang plus np. mam w watku jasny brązer E.Lauder... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
dokładkiiiiii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Staniczek był tylko przymierzony - nietrafiony prezent, ale niestety już go negocjuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
spodenki zara mam wolne, wymienilabys je za kosmetyki?
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- pas 37cm, biodra mierzone na koncu rozporka 43cm, szerokosc nogawek na dole 21cm, dlugosc nogawek 46cm stan idealny ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- moim zdaniem sa pomiedzy, nie sa biodrowkowe, ale nie sa az po pas ![]() 98% bawelna 2% elastan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() potrafię czytać ze zrozumieniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Oriflame Swedish SPA Minerals Two-phase Body Oil Spray nawilżający olejek w sprayu. 150 ml. Avon Face Pearls - perełki rhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477291oz świetlające. 18 g. Całe opakowanie, trochę używane, zostało więcej niż 3/4. ?
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
Nina Ricci Le Paradis de Nina. Co powiesz na wymianę za: - serum CE Ferulic Skin Ceuticals 2 fiolki po 5 ml (każda z pipetką) NOWE, nieotwierane, oraz: - Gucci by Gucci edp pojemność początkowa 50 ml została mniej niż połowa ok. 22-23 ml (korek jest porysowany). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
BAN stały
|
o to mi wpadlo w oczko
Benefit Hoola - bronzer, pełnowymiarowe opakowanie 4,40 g. Ubytek to jakieś 10 - 15%. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Wtajemniczenie
|
Wymianka
![]() Ode mnie: - Rexona Clear Aqua - Pomadka Nivea truskawkowa - ok. 40% Effeclaru DUO - scrub do ciała kakaowo-kawowy z Oriflame (nowy) - ok. 50% maseczki do twarzy z minerałami z morza Martwego za - Eveline Magia Młodości Aktywnie odmładzające serum pod oczy - Eveline Caviar Prestige Ultra-aktywny Przeciwzmarszczkowy Krem na Noc 50 ml - Eveline Magia Młodosći Aktywnie odmładzający eliksir na dzień 50 ml - Eveline Retinol Prestige & Kwas Hialuronowy, Skoncentrowany Krem na Noc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Shiseido Accentuating Powder Blush Benefit Hoola Dior 5 Couleurs 609 Earth Reflection Pupa Lash Energizer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
BAN stały
|
Witaj, czy nadal interesuje Cię maczek?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Z miłą chęcią, obie propozycje są dla mnie atrakcyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę zaglądać do kosmetycznych wątków bo mnie kuszą....
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
BAN stały
|
cienie wolalabym wymienic na inne, podobają mi się u Ciebie 5 diora jeśli byś była chętna, natomiast reszta jak najbardziej wolna, mogą być 3 pędzelki BB mogę Ci podesłać zdjęcie, jeden obejmujący praktycznie całą powiekę - idealny do cienia bazowego, jeden języczek i jeden taki uniwersal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
BAN stały
|
czy hoola ma 4,4 gram wagi? bo wlasnie szukalam i szukalam i benefit ma roze/brazery o wadze 11 g, a 4,4 nigdy się nie pojawilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Farmona Magic SPA Kwiat Pomarańczy i Wanilia
Body Shop Brazil Nut Define & NoFrizz Balsam do włosów kręconych przeciwko puszeniu się 100 ml Poszukaj czegoś u mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.