Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 16:35   #361
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cocktailraspberry nawet nie pytaj o nude..strasznie mi sie nudzi własnie robie henne brwi i rzes zaraz maseczka peeling balsam

keira2008 witaj

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 16:43   #362
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Cocktailraspberry nawet nie pytaj o nude..strasznie mi sie nudzi własnie robie henne brwi i rzes zaraz maseczka peeling balsam
Ja już nie mam co zrobić, bo hennę brwi mam zrobioną. Już nawet zaczęłam robić porządki na kompie w notatkach. Eh pewnie jakby mój Tż był to by mi się nie nudziło A tak to muszę jakoś sobie radzić do końca stycznia.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 16:50   #363
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

ooooo dałas mi swietny pomysl zrobe porzadki na kompie z muzyka filmami i zdjeciami
Chcialabym sie z K. spotkac, ale nie napisze pierwsza ani nie zadzwonie mowy nie ma.....

Think happy - be happy

M

Stary 2011-11-11, 17:02   #364
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo dałas mi swietny pomysl zrobe porzadki na kompie z muzyka filmami i zdjeciami
Chcialabym sie z K. spotkac, ale nie napisze pierwsza ani nie zadzwonie mowy nie ma.....
A coś poważnego między Wami. Ja nie mam możliwości spotkania z Tż, bo jest w Holandii. Dlatego teraz z perspektywy czasu wiem, że szkoda czasu na kłótnie jeśli jest się razem, bo dopiero jak ktoś bliski jest daleko to daje do myślenia.
Stary 2011-11-11, 17:21   #365
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:

keira2008 witaj
Jak wy to robicie i jakiej henny dokladnie używacie?

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja już nie mam co zrobić, bo hennę brwi mam zrobioną. Już nawet zaczęłam robić porządki na kompie w notatkach. Eh pewnie jakby mój Tż był to by mi się nie nudziło A tak to muszę jakoś sobie radzić do końca stycznia.
Proszę o jakieś sugestie co do wyboru i techniki nakładania...
Brwi u mnie odpadaja, bo mam dość ciemne, ale rzęsy by się przydało...

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 17:45   #366
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Ja osobiście na brwi używam henny żelowej brązowej, a na rzęsy czarnej proszkowej. Rzęs sama sobie nie robie, bo z zamkniętymi oczami trudno Zresztą mam rzęsy przedłużone więc to jest zbędne. A brwi robię sama ja nakładam sobie takim patyczkiem drewnianym.
Stary 2011-11-11, 17:50   #367
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście na brwi używam henny żelowej brązowej, a na rzęsy czarnej proszkowej. Rzęs sama sobie nie robie, bo z zamkniętymi oczami trudno Zresztą mam rzęsy przedłużone więc to jest zbędne. A brwi robię sama ja nakładam sobie takim patyczkiem drewnianym.
A jakiej henny używasz?
mogłabyś dodać jakieś zdjęcie produktu?

Stary 2011-11-11, 17:53   #368
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiej henny używasz?
mogłabyś dodać jakieś zdjęcie produktu?
O taką dokładnie. To jest żelowa firmy RefectoCil, bo proszkowa to obojętnie jaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg henna-zelowa-brazowa_0_b.jpg (8,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-11-11, 18:04   #369
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail nuda okropna, nie tylko Ty się nudzisz a co do henny to już kiedyś się nad nią zastanawiałam, ale boję się zrobić, bo mam bardzo jasne włosy, brwi też no a rzęsy maluję więc to bez różnicy. Boję się, że wyglądałabym jak głupek z takimi ciemnymi brwiami
Stary 2011-11-11, 18:14   #370
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail nuda okropna, nie tylko Ty się nudzisz a co do henny to już kiedyś się nad nią zastanawiałam, ale boję się zrobić, bo mam bardzo jasne włosy, brwi też no a rzęsy maluję więc to bez różnicy. Boję się, że wyglądałabym jak głupek z takimi ciemnymi brwiami
Są różne odcienie ja akurat używam brązu, ale jak masz jasne włosy a brwi Ci pasują to bez sensu eksperymentować Ja mam swoje jaśniejsze niż włosy zresztą lubię takie ciemniejsze brwi

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2011-11-11 o 18:16
Stary 2011-11-11, 19:00   #371
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Medzik, nie bój się rób hennę, powiedz kosmetyczce, że chcesz leciutko przyciemnić i w takiej sytuacji ona powinna nałożyć hennę i praktycznie od razu po dokładnym nałożeniu zmywać, najwyżej minutka Ja mam jasny blond, włosy i brwi też - metodą prób i błędów nauczyłam się sama i wolę to robić sama, bo nie ufam tym kosmetyczkom Ale robie właśnie tak, że prawie od razu zmywam. Nie ma tragedii, w razie czego, spróbuj przed weekendem, 2-3 dni w zupełności wystarczą żeby rozjaśnić zbyt ciemny efekt myciem, i przemywaniem cytrynką lub wodą utlenioną. Henna Delii grafitowa w żelu (ale tylko ta w żelu) barwi bardzo delikatnie A w salonie też mi czasem panie robią świetnie, tylko im mówię, że chcę od razu zmywać.

A na rzęsy to w razie czego trzymaj jak najdłużej, bo tu nie chodzi tylko o kolor, tylko jak dłużej trzymasz to potem wolniej się spiera

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:

Co do henny to najlepsza proszkowa ze Szczecina, nie pamiętam nazwy. Delia najdelikatniej, czyli najsłabiej barwi wg moich doświadczeń.
Technika dla mnie najlepsza to szczoteczka od zużytego tuszu, taka gęsta i nie za duża oraz konsystencja jak najbardziej gęsta henny, taka jak krem. Wtedy najłatwiej nałożyć. Robię sama brwi i rzęsy od dwóch lat i jestem zawsze zadowolona z efektu

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2011-11-11 o 18:56
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:02   #372
Quedate
Raczkowanie

Witam szczuple i piekne dziewczyny Jestem tutaj nowa i chetnie chcialabym do Was dolaczyc. rzepraszam za pisownie, ale jestem w Niemczech i mam obcojezyczna klawiature Mam 169 cm, waga 54-55, choc jak sobie pofolguje to do 57 dochodzi. Kiedys mialam 72 kg, w ciagu kilku lat udalo mi sie co nieco zredukowac... Ale caly czas mysle, ze jestem za gruba i chcialabym wazyc 49kg. Niestety, jakos mi nie wychodzi. Staram sie jesc niewiele, nie jadam slodkiego (rzadko kiedy), 3-4 razy w tygodniu jezdze na rowerku stacjonarnym 40-60 minut i waga juz nie spada Dlaczego? Nawet bylam ostatnio jakies 2 tygodnie na Dukanie i jak nie widzialam efektow to sobie odpuscilam. Pomozcie dziewczyny, nie moge zejsc z moja waga ponizej 54 kg a tak bym chciala. Mam wrazenie, ze tylko glodowka by mi pomogla.
Quedate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:36   #373
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki Ja do wieczora siedziałam u rodziców, niedawno wróciłam i wykąpałam synka (drugi został na nocke u babci). Z dietką dziś ok, nie grzeszyłam za mocno Muszę jeszcze tylko zadzwonić do męża i wtedy po odpisuję Wam wszystkim a widzę, że mam sporo do odpisywania

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
monika01011986 poszłabym tylko nie mam z kim...musze chyba w psa zainwestowac Miłęgo dnia kochana*
Noo piesek to świetny pomysł miałam psiaka przez 13 lat i naprawdę szczerze polecam Nie ma lepszego przyjaciela jak pies

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:38   #374
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość

Co do henny to najlepsza proszkowa ze Szczecina, nie pamiętam nazwy. Delia najdelikatniej, czyli najsłabiej barwi wg moich doświadczeń.
Technika dla mnie najlepsza to szczoteczka od zużytego tuszu, taka gęsta i nie za duża oraz konsystencja jak najbardziej gęsta henny, taka jak krem. Wtedy najłatwiej nałożyć. Robię sama brwi i rzęsy od dwóch lat i jestem zawsze zadowolona z efektu
Ja nie potrafiłabym nakładać szczoteczką, bo staram się robić idealny kontur i wypełniam brwi żeby wszystkie włoski złapały
Stary 2011-11-11, 19:47   #375
Quedate
Raczkowanie

Witam szczuple i piekne dziewczyny Jestem tutaj nowa i chetnie chcialabym do Was dolaczyc. rzepraszam za pisownie, ale jestem w Niemczech i mam obcojezyczna klawiature Mam 169 cm, waga 54-55, choc jak sobie pofolguje to do 57 dochodzi. Kiedys mialam 72 kg, w ciagu kilku lat udalo mi sie co nieco zredukowac... Ale caly czas mysle, ze jestem za gruba i chcialabym wazyc 49kg. Niestety, jakos mi nie wychodzi. Staram sie jesc niewiele, nie jadam slodkiego (rzadko kiedy), prawie codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym 40-60 minut i waga juz nie spada Dlaczego? Nawet bylam ostatnio jakies 2 tygodnie na Dukanie i jak nie widzialam efektow to sobie odpuscilam. Pomozcie dziewczyny, nie moge zejsc z moja waga ponizej 54 kg a tak bym chciala. Mam wrazenie, ze tylko glodowka by mi pomogla.
Quedate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:51   #376
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja już się nie mogę doczekać, ale tylko Wigilii, bo potem to już świąt nie lubię... Ale atmosfera przed świętami jest cudna
No ja mam tak samo!!!! Wigilia jest super a potem to juz dla mnie męczarnia..... ale i tak najlepsza jest ta atmosfera przed Świąteczna lampki, bombki, stroiki, szał zakupów, choinka uwielbiam to

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Monia, Centrum jakoś źle mi działa na żołądek, kilka razy próbowałam, bo wiele osób mówi, że jest dobre, ale mi się najlepiej przyjmują takie witaminy w płynie musujące Pewnie sa mniej wartościowe...
A tego to nie wiem czy są mniej wartościowe. Faktycznie bardzo dziwne, że witaminki w Centrum źle działają na Twój żołądek No ale te musujące na pewno też coś dają

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
meeedzik , monika01011986 , Kamikadze1706 , agniesikk , aguniaaaaa041986 /chyba nikogo nie przeoczyłam ? /
Dzięki za sugestie
Jak już coś kupię, dam znać. Dochodzi jeszcze wygoda i to, czy są w ogóle ocieplane, bo tego pewna nie jestem.

Dziękuję wam wszystkim równeiż za zyczenia powrotu do zdrowia. Dziś nie slyszę na jedno ucho, ale jest ok Myślę, że jakoś z tego wyjdę
Nie ma za co polecamy się na przyszłość

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak do świąt zostało 6 tygodni, to chyba zdążę zgubić 5 kg jedząc 1000-1200 kalorii?
Na pewno jeśli dołączysz do tego ćwiczenia lub po prostu spory ruch

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kurcze juz zaczynam sie obawiac tych swiat, trzeba bedzie jakas strategie wymyslic

strategie hehehe dobrze powiedziane ja rok temu po Świętach 2 kilo przytyłam no ale się nie odchudzałam więc żarłam jak szalona. W tym roku mam nadzieję że jakoś dam radę się opamiętać choć pierogi z kapusta i grzybami kocham na maksa!!! i może być ciężko

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Dziewuszki,
pomyślałyście sobie o jakimś życzeniu o godz. 11.11 ?
w końcu dziś 11 . 11. 2011
klik
Ja o tej porze jeszcze spałam

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Agunia, Monia dziękuję jutro wybiorę się do apteki po jakieś witaminki
Monia masz rację, najważniejsze żeby podziałały te tabletki.
Cocktail myślałam o tej siłowni koło szkoły nr 1 tam na Skłodowskiej, ale na razie sobie odpuszczę, bo nie wiem co to będzie z tym moim @ czy się unormuje itp.
Alee mi narobiłaś smaka na taki serniczek
Ja dziś też cały dzień się nudzę i siedzę w domu, byłam chwilę z psem na podwórku ale strasznie zimno i zaraz wracałam.
Dziś widziałam reklamę że Centrum kosztuje 13,99 w jakiejś tam aptece więc myślę że to przyzwoita cena. Naprawdę nie warto kupować innych witamin bo albo są one tylko suplementami o bardzo "okrojonych" składnikach albo sa to po prostu tanie podróbki Centrum, np Vigor. A farmaceuty sie nie doradzaj bo oni tak naprawdę nie kierują się naszym dobrem a tym aby coś się sprzedało.
No i o siłowni to Ty lepiej nie myśl najpierw wyzdrowiej porządnie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 20:02   #377
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie potrafiłabym nakładać szczoteczką, bo staram się robić idealny kontur i wypełniam brwi żeby wszystkie włoski złapały
Tak, masz rację , ja się wspomagam patyczkiem drewnianym jeśli chodzi o brwi, ale rzęsy to tak jak napisałam wyżej właśnie, bo innymi sposobami nie umiałam zrobic dokładnie rzęs samodzielnie

Monia, jakoś mocno mi nie szkodzą, ale sprawiają wrażenie ciężkostrawnych, czuję, jakbym połknęła kamień a potem mam wzdęcie brzucha. Może trzeba je jakoś specjalnie popijać? Jak Ty je stosujesz?

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2011-11-11 o 20:09
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 20:02   #378
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

sweetish ja uzywam Delji-załaczyłam foto czarnej oczywiscie na brwi nakładam patyczkiem a na rzesy stara szczoteczka od tuszu o wiele łatwiej niz patyczkiem i nie wchodzi do oczu wogóle

Cocktailraspberry myslalam ze cos powaznego, ale chyba myliłam sie czekam na jakis ruch z jego strony

monika01011986 własnie juz od dluzszego czasu sie zastanawiam nad kupnem pieska miałabym dodatkowa motywacje do dlugich spacerow czarny labradorek mi sie marzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg delia-henna-do-brwi-i-rzas.jpg (30,9 KB, 1 załadowań)

Think happy - be happy

M

Stary 2011-11-11, 20:11   #379
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail masz rację co do tej henny, ale tak jakoś mnie zawsze kusiło, że może kiedyś coś pokombinuję
Patiuszka może sama spróbuję, najwyżej będę zmywać albo nie wychodzić z domu
Monia no na razie ani nie myślę o tej siłce, poczekam i zobaczymy jak to wszystko się ułoży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 20:57   #380
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Monia, ja właśnie nie wiem kiedy ten rezonans, podobno się czeka strasznie długo, teść mi obiecał, że mi załatwi, bo jest ordynatorem jakiegoś oddziału w szpitalu, ale to dopiero jak będziemy mogli do niego z mężem pojechać, kłopot w tym, że to troszkę daleko, jakieś 200 km Myślę, że w przeciągu miesiąca, góra półtora to będzie zrobione
Ja już byłam na spacerku, zimno okropnie, ale byłam w zimowym kożuchu i świetnie się czułam Miałam pod spodem tylko tunikowy sweterek z krótkim rękawem i legginsy i było mi cieplutko Tylko wiatr jakiś taki ostry, że pomimo czapki czułam katarek, ale już jestem w domciu i się wygrzewam
No załatw ten rezonans jak najszybciej bo to może byc coś poważnego choć mam nadzieję że nie. A dowiadywałaś się ile dokładnie trzeba czekać na rezonans u Ciebie w mieście? I czy można jakos prywatnie zrobić rezonans? Bo jak masz wydać na podróż do teścia to może taniej będzie i szybciej zrobić to na miejscu?
Dziś naprawdę zimno choć wydaje mi się że cieplej niż wczoraj. Oglądałam prognozę pogody i w następnym tygodniu ma śnieg padać!!! W sumie to fajnie bo ja lubię śnieg zwłaszcza jak jest bardzooooo dużo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 21:04   #381
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No załatw ten rezonans jak najszybciej bo to może byc coś poważnego choć mam nadzieję że nie. A dowiadywałaś się ile dokładnie trzeba czekać na rezonans u Ciebie w mieście? I czy można jakos prywatnie zrobić rezonans? Bo jak masz wydać na podróż do teścia to może taniej będzie i szybciej zrobić to na miejscu?
Dziś naprawdę zimno choć wydaje mi się że cieplej niż wczoraj. Oglądałam prognozę pogody i w następnym tygodniu ma śnieg padać!!! W sumie to fajnie bo ja lubię śnieg zwłaszcza jak jest bardzooooo dużo
Monia, nie żartuj -lubisz śnieg ?
to ja zaproszę Cię do siebie, jak spadnie go parę dobrych centymentrów i kilkunastoarową działkę trzeba będzie odśnieżać-ręcznie

Stary 2011-11-11, 21:21   #382
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Masz racje z tym Centrum, sa najlepsze poniewaz nie sa suplementem jak wiekszosc witaminek tylko sa lekiem takze beda dobrze dzialac

Moni jak czytam ze schudlas w 3 miesiace 15kg to az mi sie cieplo robi tez tak bym chciala jeeeejku, super Moze poprawie Twoj wynik

Dziekuje za gratulacje oby tak szlo dalej to bedzie cudnie
A swoja energia bede Was ladowac ile tylko bedziecie w stanie przyjac

Dzieki, czuje ze w tym gronie to jest jak najbardziej osiagalne
Ja chyba też zainwestuje w Centrum bo sama skrzypovita działa głównie na włosy a ja bym chciała cała być "nawitaminowana" Myślisz, że to dobre rozwiązanie łykać Centrum i Skrzypovite jednocześnie? + codziennie piję Plusssz Detox.

Mam nadzieję, że pobijesz mój wynik i uda Ci się więcej schudnąć w 3 miesiące choć za dużo w szybkim czasie to też nie dobrze, bo to grozi efektem jojo. Myślę że te 5 kilo na miesiąc to wystarczająca ilość i naprawdę trzymam kciuki aby Ci się udało
Swojej energii to mi pożyczysz trochę na wiosnę ok? bo wtedy zacznę na poważnie dietkę

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez keira2008 Pokaż wiadomość
Witajcie
Czy zechcecie mnie przyjąć do swojego wątku?
Przechodzę na dietkę 1000kcal.
Właściwie to ostatecznie od jutra, ponieważ dziś zjadłam śniadanko niezgodne z dietą, mianowicie 2x tosty z kajzerki z serkiem żółtym, ale na obiadek zjadłam coś bardziej dietowego, ziemniaczki pieczone w piekarniku i suróweczka z pekinki.

Kolację sobie odpuszczę więc mam nadzieje, że nie zjadłam aż tak dużo kcal
Natomiast jutro od samego rana dieta, dieta i jeszcze raz dieta. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Wasze wsparcie?

Aha, zapomniałam- mam 160 i ważę jakoś ok 75-78kg.
Chcę coś zmienić w swoim wyglądzie, bo już mam dosyć tego, że ciężko mi dostać ubrania na swój rozmiar :/

Pozdrawiam serdecznie

Witamy Pewnie, że możesz na nas liczyć i nasze poparcie Powiedz nam więcej o sobie ile masz lat? co porabiasz na co dzień
No i kolację trzeba też jeść od jutra 5 małych posiłków więc jakoś to musisz sobie rozplanować Powodzenia!!!

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Monia, jakoś mocno mi nie szkodzą, ale sprawiają wrażenie ciężkostrawnych, czuję, jakbym połknęła kamień a potem mam wzdęcie brzucha. Może trzeba je jakoś specjalnie popijać? Jak Ty je stosujesz?
Ja ich nie stosowałam jeszcze - ale mam zamiar zacząć. Słyszałam od znajomych że są świetne.
Jak każdą tabletkę trzeba popijać sporą ilością wody więc może dlatego odczuwałaś dyskomfort w żołądku. JA jak byłam w ciąży to łykałam witaminy Feminatal N i jak za mało napiłam się wody to też miałam takie rewolucje w brzuchu. Kiedyś w pośpiechu łyknęłam Ibuprom i nie popiłam prawie w ogóle wodą to myślałam że później umrę.... Dobrze jest też łykać wszelkie tabletki z godzinkę po jedzeniu bo na pusty żołądek faktycznie mogą źle reagować.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:

monika01011986 własnie juz od dluzszego czasu sie zastanawiam nad kupnem pieska miałabym dodatkowa motywacje do dlugich spacerow czarny labradorek mi sie marzy
Mój kolega ma czarnego labradora nazywa się Snoopy Świetny jest i idealny na spacery!!!! Polecam!!!! Nawet się nie zastanawiaj i kupuj bo sama zobaczysz że piesek to coś pięknego Na allegro jest sporo ogłoszeń - popatrz czy gdzieś w Twojej okolicy nie ma
Ja musze jeszcze poczekać z 2-3 lata zanim kupię pieska, bo dzieci za małe jeszcze są. Ale zastanawiam się nad kotem Ma która z WAS kotka????

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Monia no na razie ani nie myślę o tej siłce, poczekam i zobaczymy jak to wszystko się ułoży
na pewno będzie dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 21:21   #383
keira2008
Rozeznanie

Cytat:
Witamy Pewnie, że możesz na nas liczyć i nasze poparcie Powiedz nam więcej o sobie ile masz lat? co porabiasz na co dzień
No i kolację trzeba też jeść od jutra 5 małych posiłków więc jakoś to musisz sobie rozplanować Powodzenia!!!

Ślicznie dziękuje za ciepłe przyjęcie Jak ktoś wspiera to i mobilizacja jest większa.
Coś więcej o mnie? Mam na imię Magda. Obecnie liczę sobie 20 lat, za 4 miesiące kończę 21. Pochodzę z małego miasteczka w Zach-pom, ok 100km od Szczecina.
Na co dzień siedzę w domu, obecnie nie mam pracy. A mój wolny czas zajmuje narzeczony Do tego uczę się zaocznie na administracji.

Wiem, że kolację trzeba jeść. Chciałam troszkę kcal dziś ograniczyć.
Ale od jutra obowiązkowo 5 małych posiłków dziennie. Muszę schudnąć, minimalnie te 20kg a najlepiej jak więcej

keira2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 21:29   #384
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, nie żartuj -lubisz śnieg ?
to ja zaproszę Cię do siebie, jak spadnie go parę dobrych centymentrów i kilkunastoarową działkę trzeba będzie odśnieżać-ręcznie
Ja śnieg uwielbiam!!! Przypomina mi dzieciństwo uwielbiam gdy pada gęsty śnieg i nic nie widać krajobrazy pokryte śniegiem też są cudowne no i można zrobić kulig
Co do odśnieżania to bardzo chętnie ja lubie takie sporty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 21:52   #385
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja śnieg uwielbiam!!! Przypomina mi dzieciństwo uwielbiam gdy pada gęsty śnieg i nic nie widać krajobrazy pokryte śniegiem też są cudowne no i można zrobić kulig
Co do odśnieżania to bardzo chętnie ja lubie takie sporty
Wariatka

Stary 2011-11-11, 22:27   #386
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keira2008 Pokaż wiadomość
Ślicznie dziękuje za ciepłe przyjęcie Jak ktoś wspiera to i mobilizacja jest większa.
Coś więcej o mnie? Mam na imię Magda. Obecnie liczę sobie 20 lat, za 4 miesiące kończę 21. Pochodzę z małego miasteczka w Zach-pom, ok 100km od Szczecina.
Na co dzień siedzę w domu, obecnie nie mam pracy. A mój wolny czas zajmuje narzeczony Do tego uczę się zaocznie na administracji.

Wiem, że kolację trzeba jeść. Chciałam troszkę kcal dziś ograniczyć.
Ale od jutra obowiązkowo 5 małych posiłków dziennie. Muszę schudnąć, minimalnie te 20kg a najlepiej jak więcej
Miło Cię poznać Magdo A jak to jest z tą Twoją wagą? Zawsze troszkę więcej ważyłaś czy tak od nie dawna przytyłaś? I jak wygląda Twój wysiłek fizyczny w ciągu dnia? Sporo się ruszasz? Ćwiczysz coś?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Wariatka
Ty wiesz ile to można kcal zgubić przy odśnieżaniu i jaka fajna zabawa jest przy tym Tylko naprawdę trzeba ciepło sie ubrać bo jak się marznie to faktycznie jest nieciekawie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 22:29   #387
Eldo_rado
amor vincit omnia

nie, mówię STOP obżarstwu od jutro znów liczę kcal, bo tylko tak nie przesadzę z jedzeniem!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 22:51   #388
keira2008
Rozeznanie

Cytat:
Miło Cię poznać Magdo A jak to jest z tą Twoją wagą? Zawsze troszkę więcej ważyłaś czy tak od nie dawna przytyłaś? I jak wygląda Twój wysiłek fizyczny w ciągu dnia? Sporo się ruszasz? Ćwiczysz coś?

Mnie również miło
Jak jest z wagą... Szczerze to kiedyś byłam szczupła, póki tato mój nie jeździł do Niemiec. Potem zaczął zwozić słodkości i mi się przytyło. Więc jakoś tak od 10 lat mniej więcej mam nadwagę. W liceum jako tako waga mi się trzymała, ale od 2 lat, kiedy skończyłam LO przebywam w domu, więc waga jeszcze bardziej podskoczyła w związku z tym że nie ruszałam się. Miał wpływ na to też sposób żywienia. Nie stroniłam od pizzy, coli, słodkości czy słonych przekąsek jak chipsy.
Wysiłek fizyczny w ciągu dnia jest niewielki. Tak to jedynie sprzątam i nic poza tym. Nie wykonuje ćwiczeń żadnych.
Ale to zmieniam, chcę schudnąć bo już mam dosyć swojego wyglądu.
Teraz się mobilizuje i nie odpuszczę póki na wadze nie zobaczę 50kilku kg i swojej szczuplejszej sylwetki w lustrze

keira2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 22:53   #389
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
nie, mówię STOP obżarstwu od jutro znów liczę kcal, bo tylko tak nie przesadzę z jedzeniem!

A co się stało? Zjadłas coś za dużo? Ja właśnie wcinam 3 mandarynkę......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-11, 22:56   #390
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A co się stało? Zjadłas coś za dużo? Ja właśnie wcinam 3 mandarynkę......
a ostatnio jem i jem... ciągle jem ...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości