Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-28, 19:45   #361
rardan
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
To pokażę ponczo o którym mówiłam na spotkaniu, zapomniałam wstawić zdjęcie, ale to dobrze, bo taka odzież jest bardziej odpowiednia do pogody która jest za oknem
Śliczne.
Cytat:
Napisane przez SilverAguti Pokaż wiadomość
pokazuję, co ostatnio wytworzyłam
- kolczyki-jeżyki
- i najeżona bransoletka z całkowicie przekłamanym kolorem (powinien to być kolor koralowy a nie taki wściekły pomarańcz)
Śliczne bizutki.

Cytat:
Napisane przez rudasek Pokaż wiadomość
Bardzo ładne to ponczo, już byłam w sklepie u Kamy, ale wytrzymałam , bo muszę wyrobić to co mam.
Asia brzydkie
Malinko , tak właśnie zrobiłam i tak wygląda
Graziu, śliczna chusta.

Cytat:
To jeszcze Wam pokażę mój ocieplacz na dzbanek
Wspaniały ocieplacz. Śliczne hafty.
...............
Malinko, gratuluję schudnięcia.
A ja dla odmiany przytyłam i w nic się nie mieszczę.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 19:53   #362
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Malwinko gratuluję A tuniczka śliczny ma kolorek.

Kasiu a co robiłaś w litrowych słojach z pomidorów?
Ja robiłam przedwczoraj koncentraty, ale w malusie słoiczki, a wcześniej w półlitrowe sosy słodko-kwaśne.
Chyba już koniec przetworów w tym roku.

Chciałabym jeszcze kompotów z węgierek, ale niestety nie obrodziły w tym roku, malutko na drzewach, a i tak co druga robaczywa.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Putinisko wojnę wznieca, mam nadzieję, że tu na wschodzie we mnie nie będą strzelać
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 19:57   #363
Malinka_5
Zakorzenienie

Cytat:
Idę się położyć, jakoś ostatnio wcześnie mnie do łóżka ciągnie.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Malwinko gratulacje, a co stosujesz, że masz tak piękny wynik
trzeba bardzo dużo utyć ,
a schudnięcie w przeciągu pół roku... niestety do normy jeszcze mocno dallllllllllekooooooooooo ooooooooo

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez rardan Pokaż wiadomość
Hydraulik jakoś sie ochrzania i wolno robi.
Ciekawe czy nie ma drugiej roboty jeszcze bo coś ściemnia.
Wylewki chyba będziemy robić dopiero po powrocie męża.
moi fachowcy to tak własnie mieli... po kilka robót i remonty się ciągnęły miesiącami
Malinka_5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 20:00   #364
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

ciekawe, jak tam nasza Basieńka wypoczywa, pewnie już swoje 4literki wymoczyła w ciepłościach.
A u mnie dziś nawet trochę padało, ale i słonecznie było, tyle że chłodno.
Stary 2014-08-28, 20:08   #365
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

na chwilkę zaglądam
dzieci same zostają bo córka 19lat ma
i dadzą radę
chociaż coś planują ale córka uspokaja mnie
wrócę w poniedziałek rano wiec wyprawię ich do szkoły
goście pojechali - nie ma to jak dwa dni urodziny świetować
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 20:20   #366
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Beatko nie bój żaby, popilnujemy Ci dzieci

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

idę do łóżeczka, może jeszcze coś podziubię. Dziś podczas figli z dziećmi (głównie figlował M) ja nafiglowałam reniferka na szydełku

Do jutra dziewczynki, spokojnej nocki Wpadnę na kawkę rano.
Stary 2014-08-28, 20:39   #367
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

Aniu to liczę na was
chyba pora na mycie
dzieci w łóżkach to trzeba do męża się przutulić inaczej wszakże zasłużył
nawet grzejnik zamontował dzisiaj
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 20:43   #368
emi29w
Zakorzenienie

Cześć

ale mnie dziś wszystko denerwuje, a najbardziej taty odzywki uccccchhhh...
a babka się czepia, zę czy zdążymy skonczyć remont kuchni do grudnia?

jeszcze na Arka mam chandrę ,bo poszedł sobie do sasiada nie mówiąc mi wcześniej gdzie idzie i potem go szukałam

na uspokojenie poczytam sobie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Asia widziałaś:
http://koralikowyraj.blogspot.com/se...#axzz3BiWzQKfQ

tam na dole pomysł na pierścionki zaczerpnięty od Ciebie
emi29w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 20:52   #369
SilverAguti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi29w Pokaż wiadomość

Asia widziałaś:

tam na dole pomysł na pierścionki zaczerpnięty od Ciebie
ta, zaczerpnięty splagiatowany kropka w kropkę, a nie zaczerpnięty. nawet widzę, że jej to skomentowałam
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 21:04   #370
gagatu
Zakorzenienie

Malinko, super zakupy i super, że udało Ci się tyle kg zrzucić

Coś jeszcze miałam napisać, ale mi TŻ dał robotę i zapomniałam

Się martwiłam co dziergać i mi właśnie zamówienie wpadło Na czapki, zamotki i komplecik chłopięcy do chrztu (ale to dopiero na grudzień). Tylko, że młynek to nie bardzo się nada do samochodu, zwłaszcza, że jest obawa, że będę jechać w bagażniku
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 22:16   #371
emi29w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
Hej

Noga mnie boli, jak bym wczoraj z 827263638937 przysiadow zrobiła. Ledwo chodzę przez to.
Do szkoły wybrałyśmy się rowerami, Natalia w siodelku do przedszkola dojechala, ale kurcze kierownica mi się coś poluzowala i koniec końców rower został pod szkołą. Poszłam na autobus, ale to też nie było dobre wyjście że względu na tą nogę. Teraz siedzę w pracy z nadzieją, że mi nikt nie będzie kazał gdzies latac
bidulka zabiegana bardzo jesteś
Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Ja za to jestem niewyspana, bo od 23 Baśka spała z nami (całą noc), bo co chwila mnie wołała. W sumie to nawet planowałam ją eksmitować do jej łożeczka, ale później stwierdziłam, że szybciej ją uspokoję, jak koło mnie leży. A prze ciągłe wstawanie do niej będę wyglądała jak zombiak. No i jestem tylko półzombiak dzięki temu
a jakiejś maskotki nie ma do przytulania, dzieci tak lubią coś ściskać, i nie koniecznie rodziców
Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
potrzebowałabym jakieś zapałki do oczu...
Basia nadal śpi, ale resztą wypadałoby się w końcu zająć... kanapki zjedli Ola teraz jeszcze chrupki na mleku wciąga, poszłabym z nimi na dwór, ale się boję że Basia znów będzie rozrabiać na dworze.... a w sumie jak idę z dwójką rozrabiaków i ryczącym dzieckiem w wózku, to się ludzie dziwnie patrzą, za to jak mała śpi, to się raczej uśmiechają do nas... jak dziecko płacze to się staję wyrodną albo patologiczną matką chyba od razu...
mówisz jak moja bratowa, bo córka im nie chce nic jeść tylko troszkę pije, i wyłącznie jajka wcina, jajecznice albo gotowane
a i mówi tylko "nie" na wszystko ,a ma nie całe trzy latka
przecież kiedyś dorosną te dzieci i będą inne problemy
nie jesteś wyrodną matką
Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
Kasia Ty powinnaś mieć przy szydełkowaniu jedną rękę przywiązaną do pleców, wtedy miałabyś normalne tempo
ręce związać z nogami i bedzie robić na cztery kończyny
jak Jola

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez SilverAguti Pokaż wiadomość
ta, zaczerpnięty splagiatowany kropka w kropkę, a nie zaczerpnięty. nawet widzę, że jej to skomentowałam
nie wiem ,coś tam napisane ,że z Twoich pomysłów ,że od Silver Aguti
ale widać niedociągnięcia np na kulkach
Twoje to arcydzieła

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
To nie tylko szydełkowania się tyczy

Monika, a stary dom będzie stał pusty czy będziecie go wynajmować, czy może sprzedacie?

Ogarnęłam codzienne czynności typu zakupy (w lumpku byłam i się obkupiłam ), pranie, sprzątanie, to teraz mogę sobie posiedzieć i ponicnierobić
ja też nadrabiałam sprzątanie ,pranie, zmywanie garów ,i......... stertę cerowania zszywania dziur w samych tylko roboczych spodniach męża
ciekawe kto mi taki pomysł podsunął?
albo mi się śniło rano albo męża słyszałam: ,że dziura na dziurze
Cytat:
Napisane przez beata1718 Pokaż wiadomość
Witam, za chwilę mam gości ale na dworzu ognisko zrobię, jednak jadę do Holandii wyjazd jutro powrót w poniedziałek
no to marzenia się spełniają
Cytat:
Mówiłam przecież, że dwa są do wyłowienia u nas w rzece, czyściutkie, jak nówki nierdzewki

Wymyślcie mi coś do dziergania, takie co można zabrać do samochodu, bo w weekend jakieś 1000 km mam do zagospodarowania
chyba chustę jakąś
a gdzie się wybierasz tak daleko?
Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
moja córcia zabrała wczoraj misiowi maskotce jego okularki i tak się prezentowała
ślicznie wygląda

a jak się nawleka koraliki na nitkę, żeby było 3 koraliki 1 koralik i znowu 3 koraliki ,żeby to przeplatać potem szydełkiem

Cytat:
Napisane przez Malinka_5 Pokaż wiadomość
byłam na zakupach, jestem mocno zmęczona i MOCNO zadowolona

mamy zaproszenie na wesele na 4 października a ja oczywiście nie mam co na siebie włożyć ...
ale już mam buty, kupiłam zupełnie przez przypadek ... bo poszłam z koleżanką (ona reklamowała buty...a ja dla towarzystwa ino weszłam )

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka
w c&a zamiast tuniki na wesele kupiłam tunikę do pracy... ale nie mogłam się oprzeć w dodatku się okazało, że weszłam w rozmiar 46 a nosze 52/54 w pięknym malinowym kolorze
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-135982-1.html

a na koniec okazało się, że jak zgubiłam 15 kg to są na mnie rozmiary biustonosza

a jutro mam wyjazd z pracy na szkolenie to się trochę odstroję
ta tuniczka ma świetny kolorek
a my też już dostaliśmy zaproszenie na wesele 18paxdziernika i nie długo 6 września idziemy na wesele ,a fryzjera jeszcze nie mam umówionego

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

te koraliki to mi się podobaja takie jak te różowo -fioletowe

może bym coś spróbowała zrobić?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 22:46   #372
aga__tka
Zakorzenienie

ehhh żeście naklepały
Ja dziś wychodziłam z dziećmi

Iwonka: jestem pełna podziwu dla Ciebie... nie wiem jak dawałaś radę jak miałaś małe Natalię i Marzenę gdzieś wyjść....

Godzinę zajęło mi samo wychodzenie, a dzieci były już ubrane, tylko siusiu i buciki... tylko siebie przebrałam i Basię przebrałam i nakarmiłam (starsi w tym czasie zaliczali ubikację), bo wiadomo pielucha... potem motałam ją w chustę i już wychodziliśmy... zaczęłam o 11.30 na dworze byliśmy o 12.30... nie wiem jak ja dam radę odprowadzać i przyprowadzać Jeremka od poniedziałku do przedszkola - w tym tempie to zanim dojdziemy to akurat będzie czas żeby go zabrać szczególnie zimą jak do tego dojdą kurtki...

Byłam w bibliotece "wymienić" książki, Ola wzięła sobie 2 o Charlim i Loli, a Jeremi o piłce nożnej i jakąś inną przypadkową... Zastanawiam się czy z okazji rozpoczynającego się okresu zimowego nie zapisać Oli też, żeby wypożyczać po 6 lub 8 książek... Oni z reguły wybierają takie krótkie opowiadania, do tego zagadki (ta o piłce jest taka tylko rysunkowa, do zgadywania, wyszukiwania na obrazkach szczegółów i opowiadania) i w sumie raz dwa są przeczytane, ale nie bardzo można wymieniać co tydzień, bo Ola często wybiera którąś żeby jej każdego dnia czytać, aż umie na pamięć i sama "czyta", z kolei Jeremi te "zagadki" robi też w przeciągu dłuższego czasu, bo to jest za dużo na jeden dzień... poprzednio mieliśmy taką wyszukiwankę z cyframi - na każdej stronie było mnóstwo szczegółów i trzeba było wyszukać czego jest np. 5... to czego było do 5 to poszło szybko - od razu po powrocie do domku zrobiliśmy, ale nie wiem czy wszystko wyszukaliśmy, ale te większe cyfry jak np. 8 to już dużo wolniej szły...

Potem od razu poszliśmy na plac zabaw "do Tomka" bo od września chłopaki wracają do przedszkola to może być trudniej się spotkać na placu... dziś oprócz Tomka i jego Mamy była jeszcze jej koleżanka i jej mąż ze swoją dwójką dzieci w wieku jak moje i zabawy były jeszcze bardziej niebezpieczne
wróciliśmy do domku, obiad i ledwo zdążyłam do logopedy na 18...
potem spanko dla dzieci i padłam też... wstałam bo dokumenty na jutro musiałam powypełniać, mąż pojedzie zawieźć wniosek na becikowe i te karty dużej rodziny...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 22:48   #373
gagatu
Zakorzenienie

Emi, właściwie to w Twoje okolice jedziemy - do Iłży.

Jeśli chcesz mieć wzór na bransoletce 3 na 1 to tak musisz nawlec, a potem przerabiać w kółeczku na 8 koralików. Patrzyłaś na jakieś tutki w necie jak się robi bransoletki? Są dosyć jasno pokazane jak robić ale jak coś to pytaj

Skończyłam nawlekać, chyba powoli będę się kierować w stronę łóżka
Stary 2014-08-28, 23:33   #374
emi29w
Zakorzenienie

Cytat:
Emi, właściwie to w Twoje okolice jedziemy - do Iłży.

Jeśli chcesz mieć wzór na bransoletce 3 na 1 to tak musisz nawlec, a potem przerabiać w kółeczku na 8 koralików. Patrzyłaś na jakieś tutki w necie jak się robi bransoletki? Są dosyć jasno pokazane jak robić ale jak coś to pytaj

Skończyłam nawlekać, chyba powoli będę się kierować w stronę łóżka
Agatko Iłża to jeszcze mazowieckie, sprawdziłam na mapie 59km do Kielc tylko
nawlekam sobie 3a1b3c1b dobrze?
a kursiki takie wynalazłam
http://www.bazardekoracji.pl/SZNUR-S...fo-pol-94.html

http://koralikowaweraph.blogspot.com...alikowych.html

dobre?

ile metrów trzeba nawlec ,żeby mieć bransoletkę?

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

nie dam rady dziś w to się bawić, za bardzo chce mi się już spać....
Dobranoc
Stary 2014-08-28, 23:34   #375
SilverAguti
Zakorzenienie

Emi na 8k w rzędzie to radzę przerabiać dość luźno. i w ogóle jak na pierwszy raz to bym proponowała sekwencję na 6 albo i na 5 koralików. i chyba w każdym z tych kursów jest wyjasnione, jak obliczyć ile nawlec trzeba ilość koralików w okrążeniu x zamierzana długość sznura = ile cm trzeba nawlec, np. 5k w rzędzie x 15cm bransoletki = 75cm do nawleczenia. mi to się sprawdza mniej, niż więcej, no ale jest to jakis sposób
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 06:35   #376
mirosek
Zakorzenienie

Wstawać śpiochy piękne słoneczko świeci
emi teraz już wiem dlaczego chciałaś uczyć się dziergać na szydełku węże koralikowe Ci się marzą
mirosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 07:09   #377
agnes99
Zakorzenienie

dzieńdoberek
uff doczytałam Wasze wczorajsze dziobanie, hehe

Emi moja córcia ma od metra maskotek, ale w nocy woli mamę przytulać

Wczoraj po południu zamiast z dziećmi iść na plac zabaw, to my z koleżanką poszłyśmy z dzieciakami do lumpka. Bo wszystko mają po 7 zł Koleżanka sie obłowiła (chyba z 7 bluzek wzieła), niestety ja sobie nic nie upolowałam, bo to mi się podobało to było nie w moim rozmiarze. Ale za to Baśce kupiłam piękną czerwoną, sztruksową spódniczkę, jeansowe szorty wydlądające ja spódniczka (na granatowym tle są bordowo-różowe róże) i spodnie dresowe (trochę za długie, ale jak znam Baśkę to szybko do nich dorośnie ). No i jeszcze.... wielką maskotkę psa musiałam kupić bo moja gwiazda wyjśc bez niego nie chciała. Na szczęśćie pies też był za 7 zł.
Moja koleżanka jak zobaczyła swoje i moje zakupy to stwierdziła , że w sumie jest wyrodną matką, bo dziś nic małemu nie kupiła. Ale wczoraj była w pepco i wyszła z wielką siatą ciuchów dla synka, więc poczucie wyrodności się za chwilę stłumi
A tak na marginesie to dzieciaki były zachwycone, że mogły sie poganiać po sklepie. Na plac też na chwilę (40 min) poszłyśmy, żeby nie było, że w ogóle dzieci nie wietrzymy.

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2014-08-29 o 07:11
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 08:22   #378
gagatu
Zakorzenienie

Bry

U mnie też pięknie słoneczko świeci i nawet całkiem ciepło jest, szkoda tylko, że muszę w pracy siedzieć. W dodatku tak jak przez około 2 tygodnie był spokój, bo tescotrzaski nie leciały z głośników, tak dziś znów kogoś brakiem rozumu pokarało i znów włączyli

Aga, wczoraj jak byłam w lumpku to było pełno dzieciaków, jedna babcia była z wnuczką (tak ze 3 latka mogła mieć) i szperały w dziecięcych ciuszkach i babcia kazała szukać czegoś dla małego (pewnie młodszy braciszek tej małej) i ta dziewczynka tak przebiera w tych wieszakach i ciągle tylko powtarzała: "nie ma nic A małego"
Stary 2014-08-29, 08:30   #379
agnes99
Zakorzenienie

Agata możliwe, że ten ktoś był na urlopie.
Stary 2014-08-29, 08:38   #380
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Agata możliwe, że ten ktoś był na urlopie.
To po co wracał? Źle mu tam było?
Bo mi bez tego wycia dużo lepiej
Stary 2014-08-29, 08:39   #381
babydelfi
Zakorzenienie

dobry

skończyłam wczoraj chustę

dziś blokowanie i będę mogła się pochwalić

ale źle coś spałam, bo mnie szyja boli

co by tu teraz szydełkowego
babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 08:49   #382
mirosek
Zakorzenienie

Kasiu, o świętach możesz już myśleć z listy prezentów możesz odhaczać
mirosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 09:04   #383
babydelfi
Zakorzenienie

a tak w ogóle dziewczyny to znowu mi się dziś śniłyście
tzn. nasze spotkanie, ale tym razem było gdzieś nad jakimś jeziorem w domku

była Malinka, Grażynka Basia S, Kalina, Agata, Iwonki, Ania, Marta, Emi, Monika, Ania i ktoś jeszcze, ale nie pamiętam kto to był

i była taka scenka, że ja się poszłam kąpać, a Wy w tym czasie zablokowałyście mi drzwi od zewnątrz i nie mogłam wyjść, w końcu trzeba było wzywać ślusarza, bo tak żeście pokombinowały

A Grażynka natomiast spakowała same przydasie, nie wzięła za to ubrań bo stwierdziła, że jej nie są potrzebne, bo ona cały czas będzie siedzieć w domku
Stary 2014-08-29, 09:07   #384
babydelfi
Zakorzenienie

Beata wszystkiego najlepszego! by się dobrze układało z mężem i nie było już więcej problemów z bratową Weny i zapału do robótek i niekończącego się czasu na nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (13,5 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez babydelfi
Czas edycji: 2014-08-29 o 09:24
Stary 2014-08-29, 09:17   #385
agnes99
Zakorzenienie

Agata może szuka sponsora na wyjazd

Kasia a co z szyciem toreb?

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2014-08-29 o 09:31
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 09:26   #386
babydelfi
Zakorzenienie

Aga w jakim sensie z szycie toreb? że może torby poszyje teraz?
nie mam na nie weny akurat , mnie musi do tego najść i wtedy wpadam w trans i nie mogę przestać a poza tym muszę kupić filc, bo w domu zostały mi jedynie małe kawałki
Stary 2014-08-29, 09:41   #387
agnes99
Zakorzenienie

no to na co teraz masz wenę?
Stary 2014-08-29, 09:54   #388
babydelfi
Zakorzenienie

Aga żebym to ja wiedziała, na co mam wenę
chyba coś szydełkowego mi chodzi po głowie, jeszcze tylko nie wiem co dokładnie
Stary 2014-08-29, 11:32   #389
emi29w
Zakorzenienie

Witam!
Beatko Wszystkiego Najlepszego !
100 LAT Dużo zdrówka ,szczęścia ,miłości, radości z życia i rodziny
Wszystkiego co sobie zamarzysz i weny twórczej!
Stary 2014-08-29, 11:36   #390
agnes99
Zakorzenienie

Kasia czapka?

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości