![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Nie wiem gdzie to napisać, piszę więc tutaj.
Mam ostatnio często problemy z zalogowaniem się na Wizaż. Wywala mi komunikat,że jakiś błąd i ze mam spróbować ponownie. I tak po2, 3 razy... A czasem po odświeżeniu strony nagle się okazuje,że zalogowałam się jednak. Tez tak macie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Rozgryzłam nowego telefonu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
"
![]() Dzięki Karkki za odpowiedź, ale jakoś mnie to nie pocieszyło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znad niczego ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kremy Bandi nie zrobiły wrażenia - a swietny jest, ten odmladzjący
![]() |
#367 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na razie uparcie kojarzy mi sie z rózowym pieprzem z Womanity jedna nuta zapachowa, ale tak pzoa tym jest naprawde ciekawy, a najciekawszy moim zdaniem za samym koncu, z czym sie chyba i Ty zgadzałaś, przynajmniej u Sabb na blogu w recenzji ![]() Póki co dzisiaj siedze w oparach Dune i powiem, ze wyjątkowo nie jedzie na mnie "babcinym zapachem" ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Test telefonu. I kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad puddingu chia i dida przy cycu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||||
Panaroja
|
spod śniegu
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chcę do domu i pod kołdrę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bo nie miałabys racji :P - bo on mi coraz bardziej sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaintrygował mnie, dopiero może z 3 lata temu? jak moja Mam go używała. Woziłam ją autem i mi już nie przeszkadzał. Zaczął działać jak lek, anty ból głowy. Często podbierałam psika, tak na otwarcie oczu i ukojenie nerwów jak to jej mówiłam. Poprawiał mi nastrój. Ona zużyła niezliczoną ilość flach, napełniaczy etc etc. Aż kiedyś użyłam globalnie, pojszłam na pocztę, odstałam 40 min w kolejce, i poczułam się jak piczon. ![]() Od niedawna mam swojego ![]() ![]() ![]() Poprawiacz humoru. Coś jak taki lekki drug w stylu głupiego jasia, morda się śmieje i jest dobrze, mimo że nie jest ![]() ![]() ![]() W ogóle moja Mam zaczyna chyba wchodzi w perfumoholizm. Zużywa moje odlewy, próbki, i prowadzi testy ![]() Fajnie, fajnie. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-26 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak tak wspomnę, to początki odkrywania zapachów sa całkiem fajne, zupełnie inaczej się widziało wtedy wsio. Pamietam jak pierwszy raz niuchnełam tez Aliena - o mamo, poczułam sie normalnie, jak w innym świecie, serio ![]() Alien został ze mna do dzisiaj, towarzyszył mi w tym dniu ![]() Musze sobie kupić nowa 30-kę, bo stara 90-ka dosć ze dogorywa, to juz inaczej pachnie jakos, co mnie wkurza ![]() A propo - nie moge sie doczekac nowego Angela, szkoda ze teraz rozowy dla odmiany, ale flakon dla mnie piekny ![]() Juz powoli zbieram kasę na niego, bo jakby mi sie bardzo spodobał, to musze miec ![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
sobie na razie tylko
czarna kiecke po trzykrotnym offie, az sie kasjerka zdziwila jak sie z 42 zrobilo 8 funtow ![]() rurki z superstretchu kolczyki i naszyjnik 2 flaszki w tbsie 2 pary nju balansow didkom 2 pary spodni didkom spodnie i sweterek tezu nowa koszulke liverpool'u tezu, tez w nju balansie no to na zywo jest jeszcze lepiej ja drzalam przez prawie caly spektakl mistrzostwo! glosy, muzyka, efekty, kostiumy, scenografia ![]() byli tak zgrani, ze tezu az podejrzewal o playback ![]() i teraz chce zeby mu musicale przy kazdym przyjezdzie wyszukiwac ![]() Cytat:
![]() spodnie za 5 obuw za 24 https://www.eastend.pl/buty-new-balance-kl574sug i http://footdistrict.com/en/new-balance-kl-574-dyg.html sukienka dress.jpg kolczyki R35397111140851-large.jpg bilety do teatru po 24f, wiec chyba tyle co w romie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Piers do przodu
|
Betty
![]() ![]()
#377 |
Zakorzenienie
|
z mniej radosnych wiesci, przegrywam wszystkie partie w Got
![]() nie docenilam chuopa, nie wiem jak to robi, nie mozna chyba miec az takiego szczescia, nawet jak oszukuje, to nie potrafie tego wykryc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-26 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
zanim ja zdaze wypowiedziec w myslach slowo 'strategia' to on ma zamki w co najmniej jednym panstwie
![]() ryzykuje ostro, wiec ma sporo szczescia ![]() ale chyba zaczne mu patrzec na rece i liczyc wszystkie kroki ![]() Cytat:
![]() ![]() Załącznik 6229473 Ja olalam chuopa i sie przykleilam do barierki na balkonie i na zmiane mi szczeka opadala albo lzy do oczu naplywaly. ale bylam twarda i sie nie poplakalam ![]() Pilnowali strasznie zeby nie nagrywac ani zdjec nie robic, jak sie komus jakakolwiek dioda zaswiecila, to zaraz gosc podchodzil. Jakas japonka kolo nas probowala i prawie ja wyprosili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale moze ma nosa do takich gier ![]()
![]() |
#382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jednak jeśli jakiś zapach odbieram jako "nie mój", to wiem, że on nigdy "mój" się nie stanie - i odwrotnie. Rozumiem, że Angel dla Ciebie też ma pewną funkcję, nadgarstkowo by mi wystarczył. Cytat:
![]()
![]() |
#383 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
no ma i regularnie z siostrami i siostrzencami trenuje
poza tym szczescie w grach tez ma i bede zdziwiona jak w koncu 6-tki w totka nie trafi ![]() ale ja tez mialam ranking na kurniku ponad 2000 i ciezko sie pogodzic, ze moj autorytet upadl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ten śnieg to pada czy nie pada? Mógłby się zdecydować ![]() Zamówiony bumper do telefonu przysłali naderwany ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ja nie mam najnowszego ![]() To czekamy razem ![]() ![]() Przejrzałam Twoje pólki na fragranticy i z ilosci dostałam ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-02-26 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Niewyczymie.
|
Macham znad hierbatki, może mnie tu kto jeszcze pamięta.
![]() Przylazłam się chwalić. ![]() Wpadło mi ostatnio kilka nowych flakoników. ![]() ![]() Się zastanawiam nad pierwszym Lutkiem... ktoś coś może mi powiedzieć o fille de Berlin? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Nindżopesz
|
Joł, nie nadrobię. Mam fazę na oglądanie filmów, męczę klasykę i to, czego nie widziałam z 500 najlepszych filmów wg filmwebu.
Szukałam też niegoopich komedii (zagranicznych) ale zwątpiłam. Czy Rejcz widziała Mystic River i Fracture? Róża na słodko, nic specjalnego... |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Of kors że widziała i MR uwieeeeeeeeeelbia, Fracture - jak na tamten czas wydawało mi się mocno niezłe, zagadka i te sprawy, lubię to ![]() Natomiast Mystic u mnie jest na czele dołujących. Jak mnie porusza do żywego historyjka z ekranu to jest sukces. Strasznie dobrze zagrany strasznie smutny lecz bardzo dobry film. Jeden z moich naj. ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż Snajpera mu nie wybaczę ![]() ![]() Sztampa, wieś tańczy i śpiewa, kpina jeśli chodzi o dobór aktorów, a motywem ze sztucznym dzieckiem tylko przybili gwóźdź do trumny. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-27 o 02:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.