|
|
#3871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Oooo... Jaką publiczność mamy
Może dla niektórych zazdrośnice są jak serial wciągające. To niech też Ci goście się poudzielają
|
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz rację,muszę dać na luz bo zwariuje...ciekawe czy moje poświęcenie na coś się zda i on to doceni..a co do Twojego taty to nie ma racji młoda jesteś całe życie przed Tobą no i masz Kochającego Tża![]() Cytat:
jego argumentem na to jak się zapytałam czemu akurat na ogólnopolski chce jechać to jego odpowiedź brzmiała : bo tam beda ludzie z całej Polski ( a on siedzi na forum i ich zna) ech..ja byłam przekonana ,że już widziałaś moje zdjęcia i Tza bo dawałam je dawno ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-09 o 23:08 |
||
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Madzia, ale laska z Ciebie. I czemu się tak boisz Tża puścić. Ja na jego miejscu bym Cię nie zostawiła
Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-09 o 23:16 |
|
|
|
#3874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To tak można? I jak to uzasadnisz, że nie chcesz jej jako egzaminatora?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia życzę Ci dużo wytrwałości i zaufania do Twojego ukochanego
![]() nie martw się! on na pewno bardzo Cię kocha i doceni to że w Waszym związku będzie zaufanie.... facet musi czasem zając się swoimi sprawami ![]() nie mogę sobie miejsca znaleźć, jestem strasznie niespokojna.... |
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uważa, że wtedy mogę postawić bardziej na niego i z niektórych rzeczy rezygnować. A teraz mam patrzeć na siebie, bo skoro jest niepewny to mogę tylko stracić. Babcia jest poszukiwaczką sensacji, siedzi i się nudzi. Kuzyn przyszedł do niej (a nie sa mi życzliwi, bo ciotka mojej mamy nie lubi więc jej nienawiśc do mamy przeszła bez powodu na mnie) i jak zawsze zapytał, czy już się adam ze mną żeni, bo tak chodzimy i chodzimy... Dośc złośliwym tonem tradycyjnie (bo sam się żali, że dziewczyny nie ma. Bo krakowianki to takie, a leżajskie dziewczyny to owakie, a ta to, a ta ma rodziców nie po studiach itd itd...). W ogóle masakra A najlepsze hasło, jak już z siebie wychodziłam: "W sumie to nie musisz wychodzić za mąż za Adama. Znajdzie się jakiś bardziej zdecydowany to raz dwa będzie wiedział czego chce. Bo Adamowi to chyba rodzice nie pozwalają"
|
|
|
#3878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bać się..no boję się że mnie zdradzi albo kogoś pozna...chociaż Ty ![]() to zmienia postać rzeczy ![]() Cytat:
będę się tego uczyć bo wiem,że tak trzeba... tylko muszę to sobie wbić do swojej pustej głowy ,że nie jestem pępkiem świata dla niego A Tobie co jest ?? Czemu nie możesz sobie miejsca znaleźć? ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
nie rozumiem takich ludzi którzy wtrącają się w czyjeś związki Twój Tż napewno chcę Cię za żonę a to,że jesteście ze sobą długo bo wcześniej zaczęliście to nie oznacza,że ktoś jest ze sobą np 6 lat to juz musi się zaręczać bo to długi staż..to zależy od wielu czynników niestety..
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nam bardzo na czymś zależy to się da![]() a tak czasem mam że jestem niespokojna i nie wiem czemu myślę że męczy mnie jeszcze i wkurza to że miałam zaplanowany piękny weekend i że go nie będzie...:/ przez takiego jednego ![]() a tak poza tym to wiem że coś we mnie siedzi ale nie wiem cholera co
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To już nie wiem czym się przejmujesz. |
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
medeline- podziwiam za ciepliwość.... co za chamstwo! to tak jakby Ci powiedzieli, że jak Adam się nie oświadczy to polecisz do pierwszego lepszego który uklęknie z pierścionkeim..... no ludzie!!! chyba bym się wydarłą
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhhh moje nowe muzyczne odkrycie - rosyjski gotyk ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H6FLy5IJ0jk
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-02-09 o 23:39 |
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długi staż to nie wszystko! Jeszcze liczy się wiek i parę innych rzeczy, zresztą Ty to na pewno wiesz, gorzej z Twoją rodzinką. Najlepiej ucinaj wszystkie takie rozmowy i nawet tego nie słuchaj, bo Cię nakręcają niepotrzebnie. ![]() TŻ się oświadczy w swoim czasie, będziesz żoną i jeszcze będą z zazdrością patrzeć. Zresztą już patrzą.
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
słodkich snów dziewczyny
|
|
|
|
#3886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nie przejmuj się pewnie Tęsknisz też za Tż![]() Cytat:
![]() pewnie tak jest tylko ja tego nie umiem przyjąć do wiadomości sama siebie pogrążam![]() no chociaż Ty byś mnie nie zostawiła ![]() masz rację.. jestem egoistką..
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Miłych snów ![]() Ja też już idę spać. Zatarłam sobie jeszcze do tego oko i mam czerwone więc boli Mam nadzieję,że jutro wstanę z lepszym humorem...do tego jeszcze Tż mi teraz napisał,że cieszy się,że porozmawialiśmy i teraz będzie pewnie jeszcze lepiej między nami..taa...Dziękuję Dziewczynki za wsparcie,pomoc i zrozumienie Jesteście Przekochane Czuję się już lżej z tym i cieszę się,że Was mam![]() DOBRANOC ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-09 o 23:33 |
|
|
|
#3889 | |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa, pewnie, żenym Cię nie zostawiłam. Czy już mówiłam, że ja z tych wolnomyslących...
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś krótko
![]() Ola, Madzia Egzamin poszedł nie najgorzej, mój rząd dostał takie pytania, że 2/3 mi pasowały zupełnie, a trzecie na pół, więc tą moją trójkę raczej poprawiłam ![]() A teraz marzę o spaniu, bo w nocy spałam tylko 3,5h, a w dzień wyjątkowo nic, bo cały spędziłam z P. Tak więc mówię już dobranoc
|
#3891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3892 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz też porozmawiać ze swoim TŻtem i powiedzieć mu o swoim niskim poczuciu własnej wartości. Na pewno się tym przejmie i zacznie Cię komplementować. I jeszcze powiedz mu, że to Twoje ograniczanie go wynika z tego, że jesteś o niego zazdrosna. On tego może się nie domyślać i może myśleć, że robisz tak ze złośliwości, albo z chęci dominacji.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko, że Ty mu właśnie stawiasz warunki tym, że ograniczałaś jego pasje. To, że nie chciałaś, żeby wyjeżdżał jest za wielkim warunkiem. Musisz sobie z tego zdać sprawę. Uwierz, że Wasz związek na tym zyska.
|||||
|
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
Chyba zaliczyłam egzamin poprawkowy. Tylko nie wiem na co, na 3 czy na 4 (a byłam na 100%pewna 55/60 pytań).
To chyba u mnie na egzaminie poprawkowym wychodzą, że jeśli to jest poprawka to nie można dostać lepszej oceny niż 4 A myslałam, że będzie 5 i jakoś tą 2 nadrobię, żeby średnią wyższą mieć.
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Aleks wszystkiego naj naj lepszego
Ola co za wredny, wstrętny babsztyl!!! Ale nie poddawaj się! Madziamacius Ale rozumiem Cie troszkę też kiedyś byłam zbyt zaborcza w stosunku do Tżta. Na szczęście "wyrosłam" z tego ![]() Hawwa no to gratulacje Ja jutro jadę po wyniki tego ostatniego egzaminu. Dziś spędziłam pół dnia z moją ukochaną siostrzenicą Ona rośnie jak na drożdżach i uśmiecha się pięknie i gaworzy
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szok
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam z kolacji służbowej. Najpierw było nudno, ale pod koniec dołączył do naszego stolika Piotrek - mój szef i mówił o mnie bardzo pozytywne rzeczy
Że robię za***istą robotę i daję radę mimo tylu obowiązków, że on mnie widzi jako account managera i czy chce czy nie chce on mnie przeszkoli na handlowca. Nawet kazał mi się z nim wódki napić :P Na konferencji nic się nie nauczyłam. Ale warto było - sam management i ja Jutro nadrobię.
|
|
|
|
#3897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna ty! No, twoja kariera się rozkręca
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
#3900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Może dla niektórych zazdrośnice są jak serial wciągające. To niech też Ci goście się poudzielają 

masz rację,muszę dać na luz bo zwariuje...ciekawe czy moje poświęcenie na coś się zda i on to doceni..
Codziennie od godziny 8 mniej więcej do 16 cały czas słychać wiertarki, młotki, szlifierki i nie wiem co jeszcze
Już mi głowa pęka 
I uważa, że wtedy mogę postawić bardziej na niego i z niektórych rzeczy rezygnować. A teraz mam patrzeć na siebie, bo skoro jest niepewny to mogę tylko stracić. Babcia jest poszukiwaczką sensacji, siedzi i się nudzi. Kuzyn przyszedł do niej (a nie sa mi życzliwi, bo ciotka mojej mamy nie lubi więc jej nienawiśc do mamy przeszła bez powodu na mnie) i jak zawsze zapytał, czy już się adam ze mną żeni, bo tak chodzimy i chodzimy... Dośc złośliwym tonem tradycyjnie (bo sam się żali, że dziewczyny nie ma. Bo krakowianki to takie, a leżajskie dziewczyny to owakie, a ta to, a ta ma rodziców nie po studiach itd itd...). W ogóle masakra

będę się tego uczyć bo wiem,że tak trzeba... tylko muszę to sobie wbić do swojej pustej głowy ,że nie jestem pępkiem świata dla niego
Twój Tż napewno chcę Cię za żonę a to,że jesteście ze sobą długo bo wcześniej zaczęliście to nie oznacza,że ktoś jest ze sobą np 6 lat to juz musi się zaręczać bo to długi staż..to zależy od wielu czynników niestety..

A za chwilę zmiana frontu, że no tak, nie muszę za niego wychodzić za mąż. Że on taki niepowazny, że mi się po tylu latach już nalezy przecież z szacunku ten pierscionek, jesli mnie nadal chce. No i zaczęła o jego rodzicach, a dokładniej mamie. Noż kurcze, nie wiem po co mi uświadamia to, co już wiem