|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Witajcie po krotkiej przerwie,
Przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale jaks taka mega wymeczona i zdolowana wszystkim ostatnio bylam. Dziec daje nocami w kosc jak zawsze, ale teraz nalozyly sie na to wtopy w wykanczaniu mieszkania i mnie dobilo. Zle nam wykonawcy odczytali projekt o polozyli mise wc zaraz przy wannie, tak wiec wychodzac z niej trzeba by bylo chyba przez kibelek skakac ![]() Dwa dni sie glowilismy co z tym zrobic i..trzeba bylo sciagac plytki i burzyc scianke zeby przesunac geberit ![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41400034]Akuku ![]() Dorwałam neta. Żyć bez Was nie mogę ![]() Upał nieziemski. Miejsce dla dzieci - raj. Wszystki co na dworze dzieci właścicieli - dostępne, dzieciaki fajne, bawią się razem (3,5 i 5,5). Właściciele BARDZO fajni. Warunki również - Lady, nastaw się na wysokie schody ![]() Agatka daje popalić ![]() Minus - druga rodzina z dziećmi, BARDZO głośni. Co z tego, że np. synka uciszają bo śpi Dorotka, jak tatuś robi to masakrycznie głośno? :/ Spróbuję was doczytać. Trochę chociaż ![]() Fajnie, ze pogoda wam sie trafila Bokeh pamietam, ze pytalas skad jestem- z torunia, ale tz pochodzi z Twoich stron a stamtad to juz rzut beretem do Wisly, poza tym spedzilismy tam pierwsze wspolne wakacje i jakis taki sentyment do tego miejsca ![]() Zmykam spac, bo synalek budzi sie co 5 minut dzisiaj, wiec nawet pierwszy sen nie zapowiada sie na twardy. Dobrej nocki dziewczynki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
sarah, ewentualnie trzecie...
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- szajki, odpoczywajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najbardziej ciesze sie ze spotkania ze starymi znajomymi, pogadlaiśmy, powspominalismy stare czasy Julasek grzeczny był jak nie on, bardzo psychicznie odpoczełam , wracajac do ślubu to zateskniłam za sukienką, panna młoda fajna króciótka miała aż swojezdjatka przejrzałam Cytat:
Napewno nie można robic doktoratu na siłe trzeba miec temat który chce sie realizaowac a nie przypadkowy takie moje zdanie ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Zapomniałam sie pochwalic Julek dzis ważył 6680 wiec przybrał 200g przez tydzień, a ostatnio tylko 140 g w miesiąc wiec chyba wszystko wróciło na właściwe tory ale nie wiem co sie wtedy stało ze tak mało było ![]() ![]()
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Wykasowali go niebawem po tym jak go Marysi wrzuciła. Ja rano byłam na bierzaco i juz nie zobaczylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o ten artykuł na temat aborcji? Ja zdążyłam zobaczyć, aż się nóż w kieszeni otwiera. No ale cóż, tak bywa i tak będzie na całym świecie, nic z tym nie zrobimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
A o co chodzi. Ja jeszcze nie mam czekam na kartę. I mam obsuwkę bo zapomniałam ksero dowodu wysłac i w poniedziałek dopiero skan mailem wysyłałam. Znajomi mają więc pytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Black, odpisalam Ci wczesniej, ze nie chodzilo o Twoje nosidlo.
Kubus spi w lozeczku, TZ w lozku, takze i ja sie zmywam. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądnęłam odcinek, taki dość w stylu gnw ![]()
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety ale nie wiadomo co to było
![]() być może ma podłoże azs ale to wszystko tylko przypuszczenia ![]() Black super Oli wygląda ![]() a już miałam wcześniej pytać, lubisz/używasz kosmetyki Yves Rocher ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, no dobrze, jeju, jakie to ma znaczenie teraz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zadomowienie
|
Lady i jak tam mt?
![]() Black czy mi się dobrze wydaje że avatar klubu to zdjęcie ze strony Twojego nosidełka? ![]() Scotasia w sumie to nie wiem bo ja Grzesiowi soki wprowadziłam dość późno (pił wodę) i teraz z młodą też będzie najpierw woda ale myślę że można soki nawet jak jeszcze się nie daje innych posiłków. Chociaż książkowo pewnie się tak nie powinno bo jednak raczej zalecają wodę. Inna sprawa że ja przy drugim to już książki mam w d... Wiesz jak to jest - jak pierwsze dziecko połknie 5 złotych to stajemy na głowie, jeździmy po lekarzach, domagamy się badań czy wszystko ok. Przy drugim dziecku czekamy aż wysra pieniążek. Przy trzecim odliczamy z kieszonkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Kija, nie wiem, wzięłam to zdjęcie z googli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej ponownie
![]() dostaliśmy dzisiaj zaproszenie na ślub, więc mamy już dwie imprezy; dobrze, że zupełnie inne towarzystwo, to w jednej kiecce oblecę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja od dzisiaj młodego uczę zasypiania w łóżeczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41400034]Akuku ![]() Dorwałam neta. Żyć bez Was nie mogę ![]() hej, hej ![]() bawcie się dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak tak czytam, to już sie stresuję jak będę musiała młodego z teściową zostawić, jak na wesele będziemy szli ![]()
![]() |
#3884 |
Zadomowienie
|
Onaella dobrze że już wszystko w porządku. Buziaki dla Wiktorka
Sarah jak na mój gust to te zaproszenia trochę za mało "chrzcielne", i takie ogólnie niezbyt ciekawe, poszukaj jeszcze bo przecież wybór jest ogromny. Jak koniecznie chcesz z tych trzech to ewentualnie trzecie Deli śliczne zdjęcia, to te do dowodu osobistego? Aż mnie korci żeby też młodej takie zrobić ![]() Bokeh zasugeruj teściowej żeby ręce ogoliła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41400587]Guzik wiesz, czy fajna jestem, za krótko i za mało tu siedzisz. W zwiazku z czym jesli juz koniecznie musisz mnie krytykowac, rob to uczciwie. Wisiadlo wyjasnione dawno, wkleiłam zły link/cytat, nie pamietam juz. NIGDY nie polecalam pentelkowej tkanej, za to nieraz pisalam, ze mam pozyczona pentelke elastyczna i ze na poczatek moze byc, chociaz dupy nie urywa ![]() Tyle. Czlowiek na wakacjach musi sie wkurzac, ehhhh... ![]() Fakt osobiście Cię nie znam, ale na forum jestem od samego początku i wszytskie posty czytałam, więc tak jakbym była od początku, nie mogłam się odzywać, ponieważ miałam problemy w ciąży i nie miałam możliwości, bo cigle byłam w tyle..Dziewczyny już mi wszystko wyjaśniły i przeprosiłam. Co do pogrubionego odnoszę wrażenie, że nie przyjmujesz krytyki i nie znosisz jak ktoś ma inne zdanie... zresztą nie ważne, nie zamierzam nikogo krytykować ani się kłócić.... Nie raz było tak, że jakaś dziewczyna wyraziła swoje prywatne zdanie- nie chodzi mi tu wogle o Ciebie,a o jakąś neutralną sprawę- i też parę dziewczyn się oburzyło... W każdym bądź razie złych intencji nie miałam... Co do Usg główki, wszystko ok.. tzn torbiel jest nadal... ale, że się nie powiększa to nie ma co się martwić, ale jeśli ciemiączko pozwoli jeszcze trzeba kontrolować.... do okulisty zapisałyśmy się na przyszłą środę... Szkoda,że nikt nie odniósł się do mojego pyt w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej... idę spać dobranoc... |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Gojka, no cóż, np ja nie jeden raz zostałam zjechana, nie przez Szaję, bo my dobrze żyjemy ze sobą
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-19 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zadomowienie
|
Black popatrz na tę stronę z Twoim nosidełkiem którą wrzuciłaś, tam jest zdjęcie takiego bobasa i mnie się widzi że to jest to klubowe, nie jestem pewna bo na komórce mam malutkie zdjęcia ale są albo takie same albo bardzo podobne. Zbieg okoliczności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
No cóż, dla mnie to było przykre, zwłaszcza z tym kroczem... I jest kilka osób, które się ZAWSZE odezwą, jak tylko znajdą w mojej wypowiedzi coś, do czego się można przyczepić, ale nie będę wskazywać palcami...
![]() W każdym razie - dodaję fotkę nosidła dla tych z Was, które nie mają dostępu do klubu, może się przyda. ![]() Ps. Nie wystaje mi tam cycek, to ręka mojej córki. ![]() Kija - masz rację. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-19 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Postaram sie zrobic usmiechniete al ona tylko jak widzi aparat to ppowazna mina ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3891 |
Zadomowienie
|
laski sorry ze ja tak sue wtrybiam ale moj Tz zobaczyl komenty w klubie ic chodzi wypiety jak struna i mowi ze on Marcin Bosak jest ... i ze teraz jeszcze jak sie obcial to wykapany ... ale mu ego podbudowalyscie :d
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że po usg wszystko w porządku ![]() a co do rozmowy kwalifikacyjnej, to może żadna się nie orientuje ![]() ![]()
![]() |
#3893 |
Zadomowienie
|
z tym cyckiem to ja dowalilam Black.. nie wiem dlaczego ale bylam pewna ze raczka mlodej to cyc jest wywalony na wierzch :d
#3894 |
Zakorzenienie
|
Elllmi, sugerujesz coś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
hehehe, ja też z cycem wyskoczyłam
![]() ![]() a pisałyście coś wczesniej o zabezpieczaniu dzieciaków podczas karmienia; no więc ja kupiłąm taki śliniak z rękawkami i super się sprawuje, zazwyczaj Fifek jest czysty ![]() ![]() zmykam spać dobranocki ![]()
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Gojka, zazdroszczę, Oliwka tak "ładnie" je, że połowę ubranek ma w pomarańczowych plamach.
![]() ![]() Któraś z Was pytała o łyżeczki - ja mam 2 rodzaje BD (płaskie i głębokie) i termiczne TT, no i najlepsze są jedne z BD, te płaskie całkiem - o takie http://s.babyonline.pl/i/babydream-l...MAI2-16231.jpg One są prawie całkowicie płaskie, dzięki czemu zawartość idzie do buzi, nie zostaje w środku łyżeczki. Rewelacja. Zestaw 5szt kosztuje chyba 6,99zł... Więc taniocha. A te z TT są na razie za głębokie dla małej, ale i tak używam, żeby sprawdzić, czy tempka jedzenia jest dobra. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-19 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/zaproszenia-chrzes...298408157.html tylko ten tekst zaproszenia będzie inny, bo ten wesoły ale ja jednak wole zwyczajny |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Hahaha pewnie sporo w tym racji ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.